Nyheter

Tropiske vibber fra 612 - Copacabana

Rapcrewet fra dypeste Oslo har tropiske vibber og en god bunke basstunge hits i Moncler jakkeermet når de gjør 2019 til 612 sitt år.

Med uimotståelig gatesjarme og melodisk teft, utsolgte klubbkonserter med  hylende småjenter, og en selvtillit og stilsikkerhet man skal lete lenge etter i norsk hiphop, er Lille Leon, T_boyofficial, SlimTim, Moggger og ikke minst hypemaster Bønna i ferd med å legge hele kongeriket for sine føtter. 

I dag er de klare med den tropiske singelen, “Copacabana”, med KingSKurkOne.

HØR "COPACABANA" HER

- "Tropisk som Kygo, sommernatt som Will Smith i Miami. 612 for alti" - Mogger

612 er klare for en lang festivalsommer, hvor Palmesus 5.-6. juli er først ut etterfulgt av Stavernfestivalen 11.-13. juli og Festingen 30.-31.august.

Dette er Cezinandos rampete lillebrødre, som du definitivt ikke vil at lillesøstra di skal henge med.

05-07-2019

Sommerhits og ny musikk fra Ellie Goulding, Julia Michaels, TIX, Vidar Villa m.fl

Magnus Eliassen er tilbake med ny musikk for første gang på fire år.

Henrix Borg er ute med den nye singelen “Crazy” feat. Mathea Lødemel.

TIX har sluppet nok en sommerslager; «Neste Sommer»

Amerikanske Daya slapp slapp låten "Left Me Yet", samme dag som hun sto på scenen på VG-lista på Rådhusplassen

 

Ellie Goulding har fått med seg Juice WRLD på sin nye singel “Hate Me”.
Om låten sier Goulding selv; “I love how this song is a bit tongue in cheek, it’s definitely lyrically different to most of my other songs but it’s fun to play around a bit”.

I dag slapp Julia Michaels den andre delen av hennes album Inner Monologue-serie: Inner Monologue Part 2. Albumet inneholder 8 låter, inkludert ”17” som er produsert av Louis Bell (Post Malone, Halsey, Selena Gomez). Julia Michaels har over 50 millioner streams i Norge, og 4x platina ”Issues”. I september spiller hun blant annet i Stockholm og København.

To av latinamerikas hotteste og mest suksessrike artister har slått seg sammen og laget albumet OASIS.
J Balvin og Bad Bunny har laget åtte låter, og albumet inkluderer hiten “QUE PRETENDES”.

Agnes stakk av med seieren i Idol Sverige i 2005, kun 16 år gammel. I 2008 hadde hun en superhit med låten "Release Me", en låt som gikk topp 10 i Europa og solgte nærmere 1 million. Gjennom en 15 år lang karriere er hun nå tilbake med låten "Limelight".
Låten er produsert av Vincent Pontare og Salem Al Fakir.

Ole Ivars slipper i dag sommersingel, med den passende tittelen «Sommarslåta»

Less Pål slipper den minst like sommerlige låta «Oslofjord»

Vidar Villa er for tiden med på innspillingen av Farmen Kjendis 2020. Han rakk akkurat å ferdigstille den nye singelen "Elske Den Du Får" før Farmen-oppholdet startet. Låten er en hyllest til den alminnelige kjærligheten og erkjennelsen av at det faktisk er helt greit å bare være “midt på treet”. Låten er skrevet av Vidar og hans band, sammen med produsentene Anders Nilsen og André Jensen som har herjet hitlistene det siste året med bl.a. "Sommerkroppen", "Juletragedien" og "Raske Briller".

God helg og god sommer😊

 

 

28-06-2019

Henrix Borg ute med ny musikk!

Henrix Borg aka. Blodprinsen er for tiden aktuell med serien «Influenserne» på Discovery og Dplay, og er til stadighet å se på røde løpere.
Han har gått fra å være årets snakkis i fjor etter serien «Ex On The Beach», til å bli en suksessfull produsent og låtskriver.


Etter et hektisk år tar han et oppgjør med seg selv og tidligere forhold. I tiden etter bruddet med en av Norges mest kjente skuespillerinner har han holdt seg taus frem til nå.
I hans nye låt "Crazy" kommuniserer han dermed dette, gjennom den vakre stemmen til Mathea Lødemel på vokal.

"Crazy" slippes fredag 28.juni. 

27-06-2019

Ny musikk fra Magnus Eliassen!

Magnus Eliassen er tilbake med ny musikk for første gang på fire år. Etter å ha gitt ut de stillferdige og ettertenksomme låtene «Dersom æ vokste opp her» og «Stor» i 2015, forsvant den samfunnsengasjerte artisten ut av offentligheten. Nok en gang.

Forrige gang var etter at han og hans bror i 2013 brått kunngjorde at de skulle ta pause fra Sirkus Eliassen, den alt annet enn stillferdige bodøduoen som i 2011 og 2012 tok landet med storm. Siden har årene gått, uten så mye som et vindpust. Som så mange andre har vi lurt på hva som skjedde.


"Magnus er en fantastisk låtskriver, musiker og formidler. Men han er også en sjelden fri sjel. For fire år siden forlot han bare musikken og rampelyset. Frustrerende nok for oss etterlot han seg et knippe låter som etter min mening betyr noe. Og som på alle måter burde bli hørt. De er minst like relevante i dag som de var da han forlot dem for fire år siden. Dette var på tide"

- Bjørn Rogstad

Det er derfor med ekstra stor glede vi kan meddele at Magnus endelig er klar for å vise frem ny musikk igjen. I sommer skal han i tillegg spille sin første konsert på mange år, på hovedscenen under Parkenfestivalen i hjembyen Bodø.

Førstkommende fredag slippes «Savna dæ», den første av de nye låtene. Magnus Eliassen har
selv stått for tekst, musikk, innspilling, produksjon, miks og master.

25-06-2019

Ny sommerslager fra TIX

Det siste året er det nok ingen i vår langstrakte land som har gått glipp av fenomenet TIX. Mannen bak, Andreas Haukeland er i dag en av Norges største artister og personligheter. Gjennom hans forrige låt “Jeg Vil Ikke Leve” viste TIX en ny personlig side av seg selv. Låta tok opp seriøse og dype temaer som psykisk helse og selvopplevd kjærlighetssorg, temaer som Andreas selv står nært og har opplevd selv. Låta gikk rett til #1 på Spotify og har blitt en meningsfull låt for veldig mange som ser opp til TIX. Låten ble fremført live for første gang i går når han avsluttet VG-listashowet på Rådhusplassen for tusenvis av mennesker.

 

I dag er han ute med nye låta Neste Sommer. En låt som har potensiale til å bli en klassiker av en sommerslager. Ta frem solhatten og paraplydrinken så sier vi at sommeren offisielt er her!

 "Da jeg ble booket til "Allsang På Grensen" innså jeg at jeg trengte en foreldrevennlig sommerlåt. Så værsågod alle mammaer og pappaer!" - TIX

Bak navnet TIX finner du 26 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum. Navnet TIX ble til som en følge av at Andreas har diagnosen Tourettes Syndrom. Andreas sier selv: «TIX ble kallenavnet mitt på ungdomsskolen fordi folk la merke til ticsene mine. Jeg tok eierskap over navnet og brukte det som artistnavn». I 2015 fikk hans kontroversielle russelåter for alvor fotfeste hos det Norske folk. Albumet hans lå blant annet 70 uker på VG-Lista. I årene som fulgte lagde «legenden TIX» (som fansen kaller han) en rekke låter som gikk rett inn i de norske topplistene. I fjor slapp han megahiten “Shotgun”, som var hans sin første singel utenfor russe-segmentet og kunne bli hørt overalt i Norge i løpet av sommeren 2018. I tillegg har han også hatt en stor suksess som låtskriver, blant annet med verdenshiten “Sweet But Psycho” med amerikanske superstjernen Ava Max. Og ikke bare det - den travle gutten fra Bærum har også hatt tid til å være med i årets sesong av Paradise Hotel. 

23-06-2019

Kjent fra "Insomnia" og Chainsmokers-låta "Don't Let Me Down" - nå er Daya ute med ny låt

June 21, 2019 – GRAMMY Award-winning multi-platinum singer/songwriter DAYA releases her new single “Left Me Yet” off her forthcoming album on Interscope Records.The honest, vulnerable track finds the 20-year-old grappling with insecurities in a relationship over magnetic beats and synths – listen to the song here and watch the music video here.

 

“Left Me Yet” marks the second glimpse into Daya’s sophomore album, following the release of “Insomnia” in March. Described by PAPER as a “nervy, heart-racing bop,” the track has amassed more than 60 million streams.

 

Most recently, Daya teamed up with 10-time Oscar nominated songwriter Diane Warren for “Forward Motion,” the original song featured in the Amazon Studios film Late Night – currently playing in theaters nationwide – starring Mindy Kaling and Emma Thompson.

 

Throughout 2019, Daya has consistently brought her energetic performances to fans across the world. In May, she did a run of shows in Asia – including her own headlining show in Shanghai – and opened for Carly Rae Jepsen on the Paris and London dates of her Dedicated Tour. Stateside, she recently performed at multiple Pride events and will perform at the first U.S. WorldPride Opening Ceremony on June 26 at Barclays Center in Brooklyn, among other illustrious artists like Cyndi Lauper, Billy Porter, Chaka Khan, Ciara and Todrick Hall. Upcoming festival performances include VG - Lista Show (June 21) in Oslo, Norway, Electric Forest (June 28) in Rothbury, MI, LoveLoud (June 29) in Salt Lake City, Utah, and Summerfest (July 5) in Milwaukee, WI.

21-06-2019

Ezzari slipper debut-EP

Etter å ha debutert i 2017 med “Ikke noe press”, har Ezzari gitt ut 10 singler og rundet 10 millioner streams på Spotify. Nå er den unge rapperen fra Hauketo i Oslo klar med debut EPen - “Forsiden av historiebøkene”.

Den kommende EPen inneholder allerede de veletablerte hittene “Wifey”, “Læg” med Jonas Benyoub og den siste singelen “Store løven”. Vi får høre to nye låter, “Har ikke tid” og “En lek”. 

Ezzari forteller om EPen:

- “Min debut-EP består av 5 låter jeg lagde i 2018/19, og er låter jeg virkelig er stolt av! På få sanger for jeg sagt mye, og låtene er veldig varierte. Noen er for klubben og får deg til å danse og smile, og andre er kanskje for de lange, sene, triste nettene.

Dette er en EP der jeg fortsatt, selv om jeg har vært et par år i bransjen nå, føler jeg introduserer meg enda bedre som artist og menneske, og lytteren blir kjent med meg og hører mer av min historie.

"Læg", "En lek" og "Har ikke tid"er alle tre laget på to dager i Amsterdam. Der er det helt fantastiske produsenter som virkelig forstår min sound, og viben var rett og slett på plass fra start til slutt. Ikke siste gang jeg drar dit! “Wifey” og “Store Løven” er produsert av 2ndHaf og JNS.

Jeg håper folket liker dette prosjektet, og planen fremover er å starte rett på mitt beste prosjekt. Jeg drømmer om å gi ut et album, og jeg håper det lar seg gjøre fremover.”

HØR "FORSIDEN AV HISTORIEBØEKEN" HER

Med over 10 millioner streams på Spotify og over 1 million visninger på Youtube - har Ezzari virkelig satt navnet sitt på kartet etter en solid debut i 2017. Etter debuten har han gitt ut 10 singler, hatt en rolle i den globale suksesserien SKAM, gjort en hel del konserter og var en del av NRKs podcast Andregenerasjonen.

21-06-2019

Shawn Mendes og Camila Cabello teamer opp med hjelp av Cashmere Cat

Sensasjonen Shawn Mendes er i dag ute med "Señorita", og har fått med seg pop-prinsessen Camila Cabello. "Señorita" er produsert av Benny Blanco og WATT, og co-produsert av norske Magnus August Høiberg, bedre kjent som Cashmere Cat. Høiberg har også vært med på å skrive låten. 

Samtidig slipper duoen en lekker musikkvideo, se den her! Videoen er regissert av Dave Meyers, som tidligere har jobbet med stjerner som Ariana Grande, Taylor Swift og Kendrick Lamar. 

Dette er det første samarbeidet mellom Cabello og Mendes siden hit-singelen "I Know What You Did Last Summer" fra 2015, som har over 700 millioner streams på verdensbasis.

Låten følger opp vårens "If I Can’t Have You", som allerede har solgt til gull i Norge og har blitt streamet over 200 millioner ganger på verdensbasis.

21-06-2019

Astrid S lanserer turné og akustisk låt

I dag kl 09:00 gikk Stripped Down Tour i salg – turnéen hvor Astrid S gjør eksklusive konserter på utvalgte konsertarenaer i Europa og USA, for å dele en helt spesiell kveld med fansen.

Parallelt har hun sluppet en akustisk versjon av ‘The First One’, som gikk til #3 på Spotify i Norge da den ble sluppet i mai. Med gitar, cello og vokal får den en helt ny drakt, og gir en smakebit på hva som kan vente publikum under høstens konserter.

Se videoen hvor Astrid S fremfører den akustiske låten HER. Videoen er spilt inn på Posthuset i Oslo.

Astrid S skal besøke følgende steder i høst:

11.09 – Olavshallen, Trondheim

13.09 – Bergen Forum, Bergen

15.09 – Operahuset, Oslo

17.09 – New York

20.09 – Amsterdam

23.09 – Berlin

25.09 – Paris

26.09 – London

Finn billetter HER.

21-06-2019

Soundtracket fra The Beatles-filmen Yesterday ute i dag

From Academy Award®-winning director Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later) and Richard Curtis, the Oscar®-nominated screenwriter of Four Weddings and a Funeral, Love Actually and Notting Hill, Yesterday is a rock-n-roll comedy about music, dreams, friendship and the long and winding road that leads to the love of your life. After a mysterious global blackout wipes The Beatles from history, Jack, a struggling singer-songwriter played by Himesh Patel, finds himself performing songs by the greatest band in history to a world that has never heard them. The film, which had its world premiere at Tribeca Film Festival in New York City, opens in cinemas on 28 June.

 

For Patel, who became a fan of The Beatles at an early age thanks to his mother, the experience of recording these legendary songs was an unforgettable honour. “We stayed true to the songs lyrically and musically, but also made them Jack’s own,” the actor says. “It was great to be reminded of these wonderful songs and to play them in my own way. This film serves as an introduction to a lot of young people who haven’t had the privilege of listening to The Beatles. Both people who are diehard fans and those who are new to the music will appreciate the film for different reasons, but it affirms the magic of their music for all audiences.”

About Yesterday:

Yesterday, everyone knew The Beatles. Today, only Jack remembers their songs. He’s about to become a very big deal. From Academy Award®-winning director Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later) and Richard Curtis, the Oscar-nominated screenwriter of Four Weddings and a Funeral, Love Actually and Notting Hill, comes a rock-n-roll comedy about music, dreams, friendship, and the long and winding road that leads to the love of your life.

 

Jack Malik (Himesh Patel, BBC’s Eastenders) is a struggling singer-songwriter in a tiny English seaside town whose dreams of fame are rapidly fading, despite the fierce devotion and support of his childhood best friend, Ellie (Lily James, Mamma Mia! Here We Go Again). Then, after a freak bus accident during a mysterious global blackout, Jack wakes up to discover that The Beatles have never existed … and he finds himself with a very complicated problem, indeed.

 

Performing songs by the greatest band in history to a world that has never heard them, and with a little help from his steel-hearted American agent, Debra (Emmy winner Kate McKinnon), Jack’s fame explodes. But as his star rises, he risks losing Ellie — the one person who always believed in him. With the door between his old life and his new closing, Jack will need to get back to where he once belonged and prove that all you need is love.

 

Featuring new versions of The Beatles’ most beloved hits, Yesterday is produced by Working Title’s Tim Bevan and Eric Fellner (Love Actually, About A Boy, the Bridget Jones series) alongside Matthew James Wilkinson and Bernie Bellew. Curtis and Boyle also produce. Nick Angel, Lee Brazier and Liza Chasin serve as executive producers. Yesterday’s story is by Jack Barth and Richard Curtis, and the screenplay is written by Curtis. The film is directed by Danny Boyle. The film’s score is by Daniel Pemberton. 

21-06-2019

Emelie Hollow annonserer ny EP og slipper første smakebit, låten «HE» idag

Emelie Hollow har de siste årene kombinert det å skrive til seg selv og skrive for andre artister. For eksempel kan du høre stemmen hennes i singelen «Lily», en sang hun skrev for og sammen med Alan Walker. Sangen har i dag mer enn 50 millioner avspillninger på Spotify alene. Med låta har hun også fått sig dedikerte fans rundt om i verden.

 

Første smakebit fra hennes kommende EP «Hear It Out Loud» (Sept 2019) er den fantastiske låta «HE» , en EP som er skrevet av Emelie selv og komponert og produsert sammen med Øyvind Mathisen. Emelie sier selv om låta:

 

«HE handler egentlig om veldig mye for meg. Jeg skrev den på et punkt i livet der jeg var veldig lykkelig, men samtidig hadde et behov for å tenke over hvilke valg jeg hadde tatt, og hvordan dette påvirket de rundt meg. Den handler vel i bunn og grunn om kjærlighet og alle sidene av det. Jeg tror ikke det er låten du setter på på fest, men jeg håper det er den du gråter eller ler til på vei hjem.

 

Låta ble til en høstkveld hjemme i stua hos pappa. Jeg var alene og kjedet meg, så jeg tenkte jeg skulle prøve å eksperimentere litt på garageband. Jeg elsker å leke med stemmebruk og legge MASSE harmonier, så det var vel det jeg gjorde mens teksten kom av seg selv. Jeg rakk og spille inn første vers og refreng da pappa kom hjem, og bråkte så mye at jeg måtte slutte! HE skrev jeg for meg selv, det var egentlig ikke meningen at noen andre skulle høre den, da jeg tenkte at: «det her kan jo umulig gi mening til noen andre enn meg selv» 

Hør "HE" her

21-06-2019

«TIME WAITS FOR NO ONE» - Tidligere uutgitt Freddie Mercury innspilling

Freddie Mercury – kjent fra det ikoniske rockebandet Queen, som soloartist, og senest som portrettert av Rami Malek i filmen Bohemian Rhapsody - er i dag aktuell med låten «Time Waits For No One» - en tidligere uutgitt versjon av låten «Time» fra Dave Clark musikalen ved samme navn fra 1986.

«Time Waits For No One» viser Freddie Mercury på sitt mest trollbindende – en helt nedstrippet fremførelse, kun akkompagnert av et piano, der en av musikkhistoriens største og mest elskede stemmer kommer til sin fulle rett.

Med singlen kommer det også en musikkvideo og et intervju med Mercury og Clark fra 1986. Pianosporet er spilt inn på nytt av Mike Moran som også deltok på originalinnspillingen.

20-06-2019

Erik Sæter slipper nye singelen Skyfri

ERIK, til nå kanskje mest kjent som Erik Anders Sæter, har den siste tiden vært å se på TV-skjermen som en av årets deltakere på TV2 suksessen Farmen Kjendis. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren fra Tysfjord, debuterte februar i år med låta "Ukjent" som lå flere uker inne på Spotify topp 50. Nå er han tilbake med soundtracket til sommeren 2019 - låta "Skyfri". Erik sier selv:

«Låta ble til en litt kjip regnværsdag i mars, da alt man gleder seg til er sommeren. Skyfri er en låt om det man ser for seg en perfekt sommer skal være. Skyfri himmel, stranda og gode venner. Det er en uironisk sommerlåt med høyt tempo og college-vibe vi tror kommer til å treffe bra hos unge voksne og tenåringer»

Hør Skyfri her

Connect med ERIK

Instagram / YouTube 

20-06-2019

Robyn releases 'Ever Again' video

There is Robyn, a microphone stand and a landscape she describes as “a dreamy place, somewhere undefined, somewhere in my unconsciousness”, as she revels in the power of sensuality, self care and human touch.

Robyn worked on the video for ‘Ever Again’ with director Colin Solal Cardo and long time collaborator choreographer Maria ‘Decida’ Wahlberg. She wears a beautiful Louis Vuitton outfit designed by Nicholas Ghesquierre especially for the video.

 

Watch ‘Ever Again’ here

 

Robyn plays festivals across Europe and the US this summer, including headline slots at Wilderness and Pitchfork Music Festival in Chicago, as well as NOS Alive, Mad Cool and Rock Werchter. These performances follow her sold out European and US tours, including critically acclaimed shows at London’s Alexandra Palace and New York’s Madison Square Gardens, and her first festival performance of the year at Primavera Sound in Barcelona. For more information visit robyn.com.

 

Praise for Robyn’s live show:

“Dance pop perfection” - The Guardian, 5*

“The patron saint of heartbroken disco dancers” - The Telegraph, 5*

“Practically perfect” - The Independent, 5*

“One of the greats” - Evening Standard, 5*

 

 

See Robyn live in Europe:

26/06/19 - Afas Live- Amsterdam ***

28/06/19 - Rock Werchter Festival - Rotselaar         

03/07/19 - Open’er Festival - Gdynia

05/07/19 - Roskilde Festival - Denmark

07/07/19 - Down the Rabbit Hole Festival - Beuningen

11/07/19 - Nos Alive Festival - Algés

13/07/19 - Mad Cool Festival - Madrid

21/07/19 - Pitchfork Music Festival - Chicago

03/08/19 - Wilderness Festival - Charlbury

09/08/19 - Øya Festival - Oslo

10/08/19 - Flow Festival - Helsinki

17/08/19 - Smash 2019 - Stockholm

 

Honey was one of the most well received albums of 2018, named #2 in the best albums of the year by The Guardian and Dazed, and in the top 10 by Pitchfork, Q, Clash, Refinery29 and Noisey. In 2019, Robyn has toured the US and Europe to critical acclaim, performed on Ellen and The Late Show with Stephen Colbert, and released her exclusive capsule collection RBN in collaboration with Björn Borg.

 

Across five studio albums and a career spanning twenty-three years, Robyn has accumulated four UK top ten singles, five Grammy nominations, hundreds of millions of streams, and created some of the most memorable songs of the past two decades, including “Dancing On My Own,” “Call Your Girlfriend,” “Hang With Me” and “With Every Heartbeat.”

 

Twitter // Facebook // Instagram // Spotify // Website

17-06-2019

Ny musikk fra Madonna, Taylor Swift, Veronica Maggio og mange flere.

Madonna slipper albumet Madame X   

Linda Vidala slipper EP  

EHI slipper låta Ditt problem i dag 

EDM-debutanten ASH slipper første singel! 

jens er klar med Lottery 

Veronica Maggio slipper den første delen fra det kommende albumet Fiender är tråkigt 

 

Common er tilbake med låten “HER Love”.Beaten er basert på en tidligere uutgitt originalinnspilling av J Dilla - produsenten som gjennom sitt arbeid for The Pharcyde, A Tribe Called Quest, De La Soul, Busta Rhymes, The Roots, Erykah Badu, og dagsaktuelle Common, nådde ikonisk status I hiphopmiljøet lenge før sin altfor tidlige bortgang I 2006. På “HER Love” lar Common Dillas klassiske håndverk skinne, samtidig som han befester sin posisjon I kontemporær hiphop. Common kommer til Oslo og Sentrum Scene 7. sept.

Taylor Swift overrasket fansen med å slippe låta “You Need To Calm Down” I dag tidlig. Hun annonserte også at hun slipper sitt neste album “Lover” 23. August.

Keb’Mo slipper i dag «Oklahoma». GRAMMY-vinner Keb’ Mo’ har over de siste tiårene befestet sin posisjon som en ledestjerne innenfor amerikansk blues- og rootsmusikk. Albumet er en hyllest til hans mor, og tar også opp den universelle tematikken rundt begrepet “hjem”.

Lukas Nelson & Promise of The RealTurn Off The News (Build A Garden)”. Lukas Nelsons andre album plasserer seg solid I den amerikanske protest- og frihetsrockens landskap, der Neil Young – som også bidrar på albumet – har vært en av foregangsfigurene. I tillegg bidrar hans far Willie Nelson, Kesha og Sheryl Crow. Det Traveling Wilbury’s-inspirerte albumet er Nelsons første nye musikk siden han skrev Bradley Coopers låter I A Star Is Born.

VolbeatLast Day Under The Sun”. Volbeat slapp I går sin offisielle singel til sitt kommende album, «Rewind, Replay, Rebound» som slippes 2. august. Se musikkvideoen HER

Bastille har i dag sluppet sitt tredje album «Doom Days», til gode anmeldelser fra internasjonal presse. NME gir albumet 4/5 og sier at albumet er deres mest ambisiøse hittil.

Amerikanske Noah Kahan slapp debutalbumet Busyhead I dag. Kahan slo gjennom med låta “Hurt Somebody” i fjor, som har blitt streamet over 5 millioner ganger i Norge.

den jeg vil ha” er fjerde låt ut fra Ka2 dette året og handler om at alt som har en begynnelse her i livet også har en slutt. Øyeblikkene forsvinner like raskt som de dukker opp og det er valgene man tar i nåtiden som betyr noe. Ka2 spiller flere av Norges største festivaler i sommer, inkludert Palmesus og Findings.

God helg! 

 

 

14-06-2019

MADONNA RELEASES MADAME X

Today, Madonna released her highly-anticipated 14th studio album  Madame X  from Live Nation, Interscope Records and Maverick. Madame X  is now available across Apple, Spotify, Amazon and all DSPS.

 

The Madame X Deluxe Box Set is on sale today and includes the international limited-edition deluxe hardcover two CD album, an exclusive standard album cassette, a seven inch picture disc “I Rise,” double sided poster and tattoo sheet. In addition, the Madame X International Limited Edition Deluxe hard cover contains two CD album featuring three bonus tracks and a 32 page booklet. 

 

Influenced creatively by living in Lisbon, Portugal over the past several years, Madame X is a collection of 15 new songs that celebrate Madonna’s career-long affair with Latin music and culture coupled with other global influences. On the album, Madonna brings this to life as she sings in Portuguese, Spanish and English across various tracks. Madonna collaborated on Madame X with longtime producer Mirwais, as well as with producers Mike Dean and Diplo, among others.  

 

Madonna is getting ready to embark on a series of rare and intimate concert performances to take place exclusively in theaters, giving fans an opportunity to see her perform in an environment like they never have before. The Madame X Tour will kick off September 12th at the BAM Howard Gilman Opera House in New York and will feature multiple nights of shows in each city including performances at the Chicago Theatre, The Wiltern in Los Angeles, the Colosseum at Caesars Palace in Las Vegas, the Boch Center Wang Theatre in Boston, The Met Philadelphia and at the Fillmore Miami Beach at the Jackie Gleason Theatre. The Madame X Tour will continue in early 2020 with performances at the Coliseum in Lisbon, the Palladium in London and at the Grand Rex in Paris.  Madonna is the best-selling female solo touring artist of all time and has the highest-grossing concert tour ever by a female artist with her Sticky & Sweet Tour (2008-2009) at $408 million.

 

Tickets and further information is available at https://www.madonna.com/tour.  Here is a link to a video from Madonna about the Tour: https://madonna.lnk.to/TourVid.

 

Madame X comes in a standard and deluxe version of the album and exclusive album bundles with limited edition merchandise are now available direct from Madonna.com.

 

 

14-06-2019

EHI slipper ny låt

Hør låta HER:

«Ditt problem”, er tittelen på den nye låten til EHI, som følger opp “Tusen Millioner Dråper”.

 

Stemningen i låta er like varm som til årstiden vi beveger oss inn i. Teksten er en kjærlighetserklæring, pakket inn beats som skreddersydd til å danse bort sorgene til, og EHI synger med en fortellerevne og innlevelse som virkelig får frem budskapet.

 

Elsk, dans og nyt sommeren med «Ditt problem» som lydspor.

Låten er produsert av hitmaskinen Anders Nilsen.

14-06-2019

Linda Vidala slipper EP

Artist og produsent Linda Vidala fikk sitt store gjennombrudd med den P3 Gull- og Spellemannsnominerte singelen "Bængshot" med KingSkurkOne i 2017. Nylig slapp Linda del 1 av sitt nye musikalske prosjekt, med tittelen «Halvt norsk», 14. juni er det duket for del 2, «Halvt Thai». 

Hør EPen HER:

Prosjektet tar for seg Vidalas liv med både de utfordringene og gledene det innebærer å ha to kulturer med seg fra barndommen av.

Der del 1 var en tidvis mørk og melankolsk samling låter, møter vi på del 2 Linda «Longtime» Vidala. Den mer lystige og rampetesiden av artisten.

«Halvt Thai» er en energetisk og feststemt utgivelse med et budskap om å slippe seg løs og tørre å være seg selv.

Den bråtøffe singelen «Spiller deg» med stjerneskuddet Cherie Mwangi ble sluppet tidligere i vår, og nå er det klart for låter som «Hakuna Matata» - en låt om legge fortiden bak seg. Uansett hva slags liv du lever og hva du vil ha, så slapp av og nyt det! Låten er inspirert av både Løvenes Konge og Spice Girls «Wannabe». Dette er også den første låta Linda har produsert sammen med en venninne, Handycat.

«Mama G» er en hyllest til alle sterke Mama G’s der ute. Alle kvinner. Gamle og nye, kjente og ukjente. Legenden og hverdagshelten. Kvinner som jobber doble skift, forsørger barn, og grinder livet.

 «Kjører Hardt» er en grimey power-låt med inspirasjon hentet fra barneleken «Slå på ring». En låt som handler om å kjøre på og kjøre hardt uavhengig av hva andre rundt deg sier. Den beskriver en slags hverdagslig kampmodus.

Som en ekstra bonus på denne EPen finner vi også en splitter ny versjon av megahiten «Bængshot» oversatt til engelsk med tittelen «Bangkok Mafakka» feat. Joe Nat. Versjonen er laget spesielt for det Thailandske markedet.

Sommerens lydspor er herved servert!

14-06-2019

EDM-debutanten ASH slipper første singel!

Ash ble født i 1995 i Nord-Iran og kom til Norge som politisk flyktning i 2000. Siden den gang har han bodd i den sørlandske sommerbyen Kristiansand, der han fikk interesse for musikk allerede i tidlig alder. Som 16 åring begynte han å mikse musikk, og har i løpet av det siste året fått en sentral rolle innenfor det norske klubbmiljøet. Ash har spilt for alle de største klubbene innenfor landegrensen, og har fortiden faste spille-jobber rundt om i hele Norden.

Nå har Ash tatt steget videre, og har brukt mye av tiden i hjemmestudioet der han produserer egen musikk.

Fredag 14.06.19 slipper Ash sin første singel via Eccentric Music, «Matters».

14-06-2019

jens er klar med "Lottery"

2019 har vært et travelt år for jens så langt.
Han har signert med Made Management (Sigrid, Aurora), hans første singel “Mixtape” har nesten streamet 4M streams og han har allerede rukket å slippe flere singler i år.

Sommerlige “Lottery” er tredje låt ut fra jens og han har følgende å si om låta:

"Lottery" handler om at man ofte kan bli helt dust av forelskelse, og hvordan man gjerne ikke anerkjenner at oddsene er like dårlig som sjansen for å vinne i lotto. Forelskelsen jeg beskriver i låta, den gikk over, og den dag i dag aner jeg ikke hva hun jeg var så betatt av driver med eller hvor hun er i verden. Samtidig er hun lykkelig uviten om at hun inspirerte en låt. Og akkurat det synes jeg er helt greit.

“Lottery” slippes 14.juni.

14-06-2019

Veronica Maggio slipper den første delen fra det kommende albumet "Fiender är tråkigt"

Veronica Maggio har siden sin debut i 2006 blitt hyllet av journalister og fans, vunnet alle priser som kan bli vunnet og oppnådd en utrolig kommersiell suksess med sine fem kritikerroste album. Hun er utvilsomt en av Sveriges absolutt største artister, og det er ingen hemmelighet at hun er landets livedronning.

I mars ble den første singelen "Kurt Cobain" sluppet fra det kommende albumet "Fiender är tråkigt" som kommer til høsten etter en stor sommerturné. Men allerede nå kommer den første delen av albumet. Veronica sier:

 

- Jeg elsker jo konseptet album. Dramaturgien, friheten og luksusen å dykke inn i en hel verden av sanger. Men det er noe fristende i å la sangene stå litt på egne ben også. Å slippe dem over tid og gi dem mer plass. Til slutt lander sangene på samme album og blir en helhet.

Forrige uke begynte Veronica sin sommerturné på Gröna Lund i Stockholm tre kvelder på rad, noe som aldri har blitt gjort i moderne tid. Etter det fortsetter reisen inn i landet med stopp i hele Sverige, men også Norge og Finland.

Utgivelsen inneholder fem spor, hvorav to er blitt utgitt før, "Kurt Cobain" og "Tillfälligheter", som begge har gått platina og gull i Sverige og blitt mye spillt på radio. Alle sanger er laget av Veronica sammen med Jocke Berg (kent), Simon Hassle og Agrin Rahmani, som Veronica har beskrevet som et meget vellykket og organisk samarbeid.

- Jeg var litt deppa en periode over alt mulig egentlig, dro til LA og skrev, kastet all musikken jeg skrev og følte meg for første gang helt uinspirert. Lyset i tunnelen dukket opp da jeg skrev den første sangen til albumet med Agrin Rahmani. Sammen med han, Simon Hassle og Jocke Berg, gikk alt plutselig enkelt.

 

"Fiender är tråkigt " blir utgitt den 14/6 via Svenska Inspelningar / Universal Music

14-06-2019