Nyheter

Nyhetsbrev fra Universal Music

Popdronningen Taylor Swift ute med nytt album!


Emelie Hollow «Hear It Out Loud». Den unge, talentfulle sangeren, låtskriveren og artisten Emelie Hollow ga oss like før sommeren første smakebit; «HE», fra den kommende EPen Hear It Out Loud. Nå er det duket for slipp av den neste sangen fra samlingen, nemlig EPens tittelspor «Hear It Out Loud». Låten er en storslått og vakker affære, akkompagnert av en nydelig visual video. 
Instagram / Facebook / Twitter / Youtube / Spotify 

Lil Halima «Hold Me - 'A Colors Show'» I dag slippes det en versjon av Lil Halima sin singel «Hold Me», gjort på YouTube-showet COLORS tidligere i år. Videoen er sett nesten 800K ganger, og nå kan du høre den der du strømmer musikk.

Gabrielle er endelig ute med sin nyeste singel «Tenker på deg», som er første smakebit fra hennes kommende album. I forbindelse med albumslipp legger hun seg ut på en ny turné, og konserten i hjembyen hennes Bergen ble utsolgt i løpet av bare 30 minutter.

2Trendy er klar med sin neste singel «Sunshine Kid», som gir oss alle en vennlig påminnelse om hvor fine vi er <3 Den oslobaserte duoen – som sammen har mer enn 200 millioner streams under beltet – har holdt seg svært opptatt i sommer med å lage ny musikk, så vi har masse å glede oss til fra 2Trendy fremover!

Robyn, “Ever Again (Soulwax Remix)”. Med den fenomenale Øyakonserten friskt i minne kommer nå den neste remixen i rekken fra det kritikerroste albumet “Honey”. Denne gangen er det det legendariske kollektivet Soulwax med brødrene David og Stephen Dewaele I spissen sin versjon av singelen “Ever Again” som slippes. Soulwax har blant annet remixet Daft Punk og Gorillaz tidligere og brødrene står også bak konseptet 2ManyDJs

5 Seconds Of Summer slapp onsdag 21. august den nye singelen «Teeth». Bandet slapp singelen "Easier" tidligere i år, som var første nye musikk etter suksessalbumet Youngblood. «Teeth» er med i den nye sesongen av 13 Reasons Why, som også er ute i dag.

The 1975 «People». «People» er første singel ut fra bandets fjerde studioalbum som vil hete Notes On A Conditional Form. The 1975 headliner Reading festivalen i dag.  

Alessia Cara «OKAY OKAY». Alessia Cara slipper enda en smakebit fra EP’en “This Summer”, som hun slipper 6. september. Kanadiske Cara er for øyeblikket på turné med landsmannen Shawn Mendes og varmet også opp for han I Oslo Spektrum tidligere i år.

Lana Del Rey er ute med to låter; «Fuck it I love you / The greatest», fra sitt kommende album Norman Fucking Rockwell

X Ambassadors er ute med låten «OPTIMISTIC». Låten tar for seg USAs våpenproblematikk, relatert til de mange tragediene den siste tiden.

Outlaw Country-legenden Tanya Tucker slipper i dag albumet «While I’m Livin’» - hennes første på 17 år, og første på Fantasy Records (Creedence Clearwater Revival, John Fogerty). Albumet er produsert av GRAMMY-vinnerne Shooter Jennings og Brandi Carlile – sistnevnte omtaler Tucker som «the greatest country and western singer this side of Johnny Cash». Tucker har vært i søkelyset siden 1972 da hun som 13-åring fikk en hit med låten «Delta Dawn», og har siden gitt ut 23 Top 40 album.

Mark Wystrach, Cameron Duddy og Jess Carson fra Midland er tilbake med albumet Let It Roll - oppfølgeren til debutalbumet On The Rocks (2017). Albumet er produsert av blant andre Shane McAnally og Josh Osborne, og inneholder singlen «Mr. Lonely» som ligger som #30 på Country Airplay chart i US.

God helg. 

 

 

 

 

 

23-08-2019

Popdronningen Taylor Swift ute med nytt album!

Den verdenskjente popdronningen Taylor Swift er i dag ute med sitt nye album, Lover. Samtidig følger en splitter ny musikkvideo til tittelsporet. Se videoen her!

I tillegg til sin faste samarbeidspartner Jack Antonoff, har Swift fått produksjons- og låtskriverhjelp av blant andre St. Vincent, Joel Little, Louis Bell og Frank Dukes. Hun har også med seg Dixie Chicks, en av Swifts favorittgrupper, på låten "Soon You’ll Get Better".

Swift har sluppet flere låter før albumslipp, inkludert singlene "ME!" og "You Need To Calm Down" som til sammen har blitt streamet over en milliard ganger på verdensbasis.

Taylor Swift er en av verdens mestselgende artister og har solgt over 50 millioner album på verdensbasis. Hun har vunnet hele 10 Grammys, mottatt én Emmy, 23 Billboard Music Awards og 12 Country Music Association Awards. I Norge har hennes to siste album, 1989 og Reputation, toppet VG-lista. Nylig havnet hun nok en gang på Time Magazines liste over de 100 mest innflytelsesrike personene i verden.

Se full tracklist nedenfor:

 1. "I Forgot That You Existed"
 2. "Cruel Summer"
 3. "Lover"
 4. "The Man"
 5. "The Archer"
 6. "I Think He Knows"
 7. "Miss Americana & the Heartbreak Prince"
 8. "Paper Rings"
 9. "Cornelia Street"
 10. "Death by a Thousand Cuts"
 11. "London Boy"
 12. "Soon You'll Get Better" (featuring Dixie Chicks)
 13. "False God"
 14. "You Need to Calm Down"
 15. "Afterglow"
 16. "Me!" (featuring Brendon Urie of Panic! at the Disco)
 17. "It's Nice to Have a Friend"
 18. "Daylight"
23-08-2019

Isac Elliot er endelig ute med ny musikk

I dag slipper Finlands superstjerne Isac Elliot sin nye singel Waiting Game.

18-åringen og popfenomet har allerede gitt ut singler og album som har gått gull, platina og multi-platina i alle nordiske land. Hans siste album “Faith” gikk gull i Finland, Norge og Sverige allerede på releasedag!Isac Elliot fascinerer sitt publikum med sin unike stemme og karismatiske personlighet. Nye singelen  "Waiting Game" er lyden av urban-pop i 2019, og som du kan rett og slett ikke motstå. Låta ble produsert av den finske duoen Jaron & Istala og medskrevet av Isac Elliot selv. “Waiting Game” er hans første singel, utgitt av Universal Music.

Ingenting kan stoppe han nå, og Isac Elliot er klar til å erobre musikkverdenen, utover Norden. Med sin iøynefallende motestil, som er en blanding av urban street wear og luksuriøs high-fashion matchet med finsk coolness, er Isac Elliot et stilikon for sin generasjon. Isac Elliot har oppnådd over 190 millioner streams på Spotify alene, erobret toppen av hitlistene med albumene sine og gitt ut flere hit-singler, noe som viser en status som en av de beste skandinaviske pop-superstjernene.Han har vunnet flere prestisjetunge musikkpriser (inkludert EMMA Award (Finish Grammy) og MTV Award "Best Finnish Act") og har fylt Spektrum allerede 2(!) ganger før han fyllt 18 år gammel.

Den finske popsangeren har nesten 1 million følgere på sine sosiale medier og i Skandinavia er Isac Elliot også en merkevareambassadør for Mercedes Benz. Med "Waiting Game" understreker Isac Elliot at han er klar for den internasjonale scenen og er definitivt en av de hotteste popartistene å se opp for i 2019.

16-08-2019

Snow Boyz slipper siste singel fra kommende debut-album

I dag slipper Snow Boyz den siste singelen, Dropp Det, fra det kommende debut-albumet Hvit. Med seg på har de ingen andre enn Bergens store sønn, Kamelen.

Snow Boyz har allerede rukket å gi ut tre singler i år, Heia ft. Arif & Unge Ferrari, 1% og Sommerfugl, samt en aksutisk versjon av Himmelen og mer. I dag er brødrene klare med en solid banger featuring Bergens store sønn, Kamelen. Dette er siste låt ut før debut-albumet Hvit slippes 13. September. Dropp Det er produsert av JNS.

HØR SNOW BOYZ FEAT. KAMELEN - DROPP DET  HER 

 Kamelen fortteller:

- “Jeg liker Snow Boyz, og de sendte meg en låt som jeg følte, så det var lett å hoppe på” 

Snow Boyz om Dropp Det: 

 - “Når snømennene og ørkendyret Kamelen kommer inn på klubben så er det ikke noe vits å ha en diskusjon om hvem som eier stedet, alle ser det på oss! Det er bare å droppe det.

Når jeg mener at hun har rompa, så har hun faktisk det. Ikke start en diskusjon med meg om det, dropp det!

Du smiler til meg, men innerste inne er du en hater, bare dropp det!”

Tidligere i år kunne duoen motta gulltrofé for gjennombruddsingelen «42» fra 2016. Låten, som senere ble utgitt som en uendelig rekke remikser, der Chirag (Karpe) og Arif står for den desidert mest kjente, ble av Dagbladet omtalt som «…det største fenomenet i norsk hip hop det siste året». 

Siden den gang har Snow Boyz levert oss singler som perler på en snor, som f.eks Combo, Himmelen og Mer, Snøhvit, 1%, Heia og Sommerfugl – samt en hel rekke forrykende live-shows på blant annet Roskilde, Slottsfjell og Havna 0150. 

28. September spiller de på Vulkan med Temur og Chris Abolade

16-08-2019

Lemaitre inntar Den Norske Opera

11 oktober er det duket for et live-event av de sjeldne, når Red Bull Music festival tar et av Norges beste live-band til hovedscenen på Den Norske Operaen.

Fra sin base i Los Angeles har Lemaitre vært hoffleverandør av hits og hooks som har gjort dem til en av de mest spennende musikkeksportene Norge har. Sammen med et knippe unge norske artister, har de vært med å pushe moderne elektronika videre med deres ofte fjærlette melodier i kontrast med tunge beats.  Deres forrykende live-show har tatt dem til scener som Coachella, Lollapalooza, og Roskilde, og flere utsolgte turneer over hele verden.  

 

Når de nå kommer hjem til Norge for å gjøre sin eneste konsert i Oslo på lang tid, blir det til gjengjeld på det ikoniske operahuset som rager over Oslofjorden. Konserten skjer som headlinere på Red Bull Music festival, som vil finne sted ulike steder i Oslo i oktober.

”Jeg trodde noen tullet med oss da vi fikk spørsmålet. Vi driver liksom med elektronika, og så skal vi spille på hovedscenen på Den Norske Operaen? ” sier Ulrik Denizou Lund, vokalist og den ene halvdelen av duoen. ”Men i tilefelle det var seriøst, så tok jeg sjansen på å svare ja. Da bekreftelsen faktisk kom, begynte tankene å fly med en gang.  At nå måtte vi komme med noe vi aldri har vist noen før.”

”Av og til er de ytre rammene med å sette føringer for kreative prosessen. Operaen er en sånn greie. Det er akkurat som selve bygget og den følelsen du får når du kommer inn i salen, ”mener” noe om det du har tenkt å fremføre. Det gir en enorm ærefrykt. Så vi har jobbet lenge med et live-format vi ikke har vist før. Nå vil vi jo ikke si alt, men tar du vår vanlige besetning, legger til en lang blåserekke og et kobbel med strykere, så nærmer man seg. Plusser du på venner og gjesteartister fra øverste hylle, er du enda nærmere!” sier den andre halvdelen, Ketil Jansen.

De lover også et visuelt uttrykk utformet kun for denne enkeltstående konserten, og at de vil fremføre flere låter i ny drakt. Noen nedstrippet helt til benet, andre som ”Lemaitre på steroider” ifølge dem selv. ”Vi tør ikke regne med at vi får denne muligheten igjen noen gang, så da kan vi like godt brenne opp alt kruttet først som sist. Og er det noe vi har, så er det krutt…” avslutter duoen.

15-08-2019

Ny musikk fra Katy Perry, Cashmere Cat, Veronica Maggio og Øya-aktuelle Lil Halima og Robyn.

Ny låt fra Lil Halima dagen før Øyaopptreden. Multitalentet er i dag ute med "Booty" sammen med den svenske produsenten Canto.

Cashmere Cat “Emotions”. Magnus August Høiberg har nettopp sluppet første nye musikk som Cashmere Cat siden albumet “9” I 2017. “Emotions” er første låt ut fra en EP som slippes senere I år.

Robyn «Ever Again (Planningtorock Remix)». Planningtorock har gjort en remix av Robyns Ever Again fra suksessalbumet Honey. I kveld kl. 21:30 entrer hun hovedscenen på Øyafestivalen.

Katy Perry er ute med den nye låten «Small Talk». Låten er skrevet av Perry selvi samarbeid med Johan Carlsson, Charlie Puth og Jacob Kasher Hindlin, og produsert av Johan Carlsson og Charlie Puth.

Veronica Maggio slipper i dag singelen «5 minuter». Neste onsdag 14. august gjester hun Norge for en showcase på SALT kl 17.30.

Canadiske Alessia Cara slipper i dag singelen «Rooting for you».  

Social House Everything Changed EP. Social House som består av Mikey Foster og Scootie Anderson har slått seg opp som produsenter og låtskrivere de siste årene. De har tidligere jobbet med Ariana Grande på blant annet "7 rings" og "thank u, next" som de var med på å skrive og produsere, samt siste "Boyfriend" som er å finne på EPen.

Trippie Redd er ute med albumet ! i dag

Britiske Ella Eyre er ute med låten "Mama" hvor hun har med seg Banx & Ranx og Kiana Lede. Låten er produsert av Banx & Ranx. Etter tapet av sin far reiste Ella tilbake til sine røtter på Jamaica hvor hun samarbeidet med noen av sine favorittprodusenter og låtskrivere.

Mabel slapp sitt debutalbum High Expectations i forrige uke. Albumet har allerede nådd gullstatus i Norge.

God helg:-)

 

09-08-2019

Ny låt fra Lil Halima dagen før Øyaopptreden

Multitalentet Lil Halima er i dag ute med "Booty" sammen med den svenske produsenten Canto.

Om låten sier Lil Halima selv; "Jeg og Canto lagde denne sangen på en solrik sommerdag. Jeg var litt sånn «mehh» over å gå studio på en så deilig dag, men på en eller annen måte klarte vi å ta med solskinnet inn i den lille fengselscellen av et studio (dette studioet er faktisk en gammel fengselscelle. Rart, men det er en vibe). Denne låten er lydsporet til sommeren min. Hvis jeg hadde vært en sang på sommeren, så er dette den  haha. Bare en lett og deilig låt. Føl den basslinjen!"

"Booty" er Lil Halimas første utgivelse etter de to konseptuelle EP-utgivelsene ‘for the dark days’ og ‘for the bright days’, som utforsket to sider av å bo over Polarsirkelen i Nord-Norge der hun kommer fra.

HØR LIL HALIMA x CANTO - "BOOTY" HER

SE MUSIKKVIDEO HER

‘for the dark days’ inneholdt singlene "Take Me To Your Planet", en leken og dansbar kjærlighetssang, samt "Hold Me", en låt Line of Best Fit mente: ‘floats along elegantly with its spacious piano arrangement and subtle beats, as Halima’s hypnotic and endearing melodies soar effortlessly above’. Hun gjorde også denne låten for COLORS. ‘for the bright days’ ble sluppet i mai og inkluderte "who do u love".

2019 har vært et spennende år for Lil Halima så langt: to EP-utgivelser, konserter på By:Larm, Roskilde og en rekke andre festivaler, og førstkommende lørdag på Øyafestivalen i Oslo. Til høsten reiser hun på Europaturné til London, Paris, Amsterdam og Hamburg.

Hennes debut-EP ‘love songs for bad lovers’ fikk i 2018 en nominasjon til Nordic Music Prize Award og hun ble nominert til en Spellemann i kategorien "Urban". 

09-08-2019

Mabel slipper endelig sitt debutalbum "High Expectations"

Mabel has today released her stunning debut album, ‘High Expectations’. Featuring global smash ‘Don’t Call Me Up’ (also the biggest-selling single by a UK female artist this year) and recent Top 10 ‘Mad Love’ – alongside future classics like ‘OK (Anxiety Anthem)’ – an extensive run of live dates into February 2020 continues this summer as below.

 

Empowered, uplifting and emotive, ‘High Expectations’ is a record – and a state of mind, in many ways – that Mabel has worked towards her whole life; even going so far as to get the title tattooed phonetically on her neck when she first thought of it two years ago, knowing firmly that it would never change. Here is a still just 23 year old writing with startling candour on young love, identity, girl power, and mental health. And on that road to ‘High Expectations’, Mabel’s music has become a soundtrack – for her impassioned young fanbase, but also for herself – on how to turn those vulnerabilities into your advantages. 

 

Even on the brink of release, Mabel appears poised to take her place on pop’s throne – having already been nominated for two BRIT Awards, she is now approaching 4 million single sales in the UK alone, has surpassed 1 billion streams, and sold out a series of worldwide shows. The fact that Mabel has done so in her own warts-and-all style – stripping away music’s artifice whilst keeping true to its giddiness and excitement – may be her gift. Because like all great pop stars, Mabel was never going to settle for anything other than her own ‘High Expectations’: watch her seize her moment, soak it in, and keep reaching higher still.

Mabel will perform at Rockefeller on March 8th next year. Get your tickets here

02-08-2019

Tropiske vibber fra 612 - Copacabana

Rapcrewet fra dypeste Oslo har tropiske vibber og en god bunke basstunge hits i Moncler jakkeermet når de gjør 2019 til 612 sitt år.

Med uimotståelig gatesjarme og melodisk teft, utsolgte klubbkonserter med  hylende småjenter, og en selvtillit og stilsikkerhet man skal lete lenge etter i norsk hiphop, er Lille Leon, T_boyofficial, SlimTim, Moggger og ikke minst hypemaster Bønna i ferd med å legge hele kongeriket for sine føtter. 

I dag er de klare med den tropiske singelen, “Copacabana”, med KingSKurkOne.

HØR "COPACABANA" HER

- "Tropisk som Kygo, sommernatt som Will Smith i Miami. 612 for alti" - Mogger

612 er klare for en lang festivalsommer, hvor Palmesus 5.-6. juli er først ut etterfulgt av Stavernfestivalen 11.-13. juli og Festingen 30.-31.august.

Dette er Cezinandos rampete lillebrødre, som du definitivt ikke vil at lillesøstra di skal henge med.

05-07-2019

Sommerhits og ny musikk fra Ellie Goulding, Julia Michaels, TIX, Vidar Villa m.fl

Magnus Eliassen er tilbake med ny musikk for første gang på fire år.

Henrix Borg er ute med den nye singelen “Crazy” feat. Mathea Lødemel.

TIX har sluppet nok en sommerslager; «Neste Sommer»

Amerikanske Daya slapp slapp låten "Left Me Yet", samme dag som hun sto på scenen på VG-lista på Rådhusplassen

 

Ellie Goulding har fått med seg Juice WRLD på sin nye singel “Hate Me”.
Om låten sier Goulding selv; “I love how this song is a bit tongue in cheek, it’s definitely lyrically different to most of my other songs but it’s fun to play around a bit”.

I dag slapp Julia Michaels den andre delen av hennes album Inner Monologue-serie: Inner Monologue Part 2. Albumet inneholder 8 låter, inkludert ”17” som er produsert av Louis Bell (Post Malone, Halsey, Selena Gomez). Julia Michaels har over 50 millioner streams i Norge, og 4x platina ”Issues”. I september spiller hun blant annet i Stockholm og København.

To av latinamerikas hotteste og mest suksessrike artister har slått seg sammen og laget albumet OASIS.
J Balvin og Bad Bunny har laget åtte låter, og albumet inkluderer hiten “QUE PRETENDES”.

Agnes stakk av med seieren i Idol Sverige i 2005, kun 16 år gammel. I 2008 hadde hun en superhit med låten "Release Me", en låt som gikk topp 10 i Europa og solgte nærmere 1 million. Gjennom en 15 år lang karriere er hun nå tilbake med låten "Limelight".
Låten er produsert av Vincent Pontare og Salem Al Fakir.

Ole Ivars slipper i dag sommersingel, med den passende tittelen «Sommarslåta»

Less Pål slipper den minst like sommerlige låta «Oslofjord»

Vidar Villa er for tiden med på innspillingen av Farmen Kjendis 2020. Han rakk akkurat å ferdigstille den nye singelen "Elske Den Du Får" før Farmen-oppholdet startet. Låten er en hyllest til den alminnelige kjærligheten og erkjennelsen av at det faktisk er helt greit å bare være “midt på treet”. Låten er skrevet av Vidar og hans band, sammen med produsentene Anders Nilsen og André Jensen som har herjet hitlistene det siste året med bl.a. "Sommerkroppen", "Juletragedien" og "Raske Briller".

God helg og god sommer😊

 

 

28-06-2019

Henrix Borg ute med ny musikk!

Henrix Borg aka. Blodprinsen er for tiden aktuell med serien «Influenserne» på Discovery og Dplay, og er til stadighet å se på røde løpere.
Han har gått fra å være årets snakkis i fjor etter serien «Ex On The Beach», til å bli en suksessfull produsent og låtskriver.


Etter et hektisk år tar han et oppgjør med seg selv og tidligere forhold. I tiden etter bruddet med en av Norges mest kjente skuespillerinner har han holdt seg taus frem til nå.
I hans nye låt "Crazy" kommuniserer han dermed dette, gjennom den vakre stemmen til Mathea Lødemel på vokal.

"Crazy" slippes fredag 28.juni. 

27-06-2019

Ny musikk fra Magnus Eliassen!

Magnus Eliassen er tilbake med ny musikk for første gang på fire år. Etter å ha gitt ut de stillferdige og ettertenksomme låtene «Dersom æ vokste opp her» og «Stor» i 2015, forsvant den samfunnsengasjerte artisten ut av offentligheten. Nok en gang.

Forrige gang var etter at han og hans bror i 2013 brått kunngjorde at de skulle ta pause fra Sirkus Eliassen, den alt annet enn stillferdige bodøduoen som i 2011 og 2012 tok landet med storm. Siden har årene gått, uten så mye som et vindpust. Som så mange andre har vi lurt på hva som skjedde.


"Magnus er en fantastisk låtskriver, musiker og formidler. Men han er også en sjelden fri sjel. For fire år siden forlot han bare musikken og rampelyset. Frustrerende nok for oss etterlot han seg et knippe låter som etter min mening betyr noe. Og som på alle måter burde bli hørt. De er minst like relevante i dag som de var da han forlot dem for fire år siden. Dette var på tide"

- Bjørn Rogstad

Det er derfor med ekstra stor glede vi kan meddele at Magnus endelig er klar for å vise frem ny musikk igjen. I sommer skal han i tillegg spille sin første konsert på mange år, på hovedscenen under Parkenfestivalen i hjembyen Bodø.

Førstkommende fredag slippes «Savna dæ», den første av de nye låtene. Magnus Eliassen har
selv stått for tekst, musikk, innspilling, produksjon, miks og master.

25-06-2019

Ny sommerslager fra TIX

Det siste året er det nok ingen i vår langstrakte land som har gått glipp av fenomenet TIX. Mannen bak, Andreas Haukeland er i dag en av Norges største artister og personligheter. Gjennom hans forrige låt “Jeg Vil Ikke Leve” viste TIX en ny personlig side av seg selv. Låta tok opp seriøse og dype temaer som psykisk helse og selvopplevd kjærlighetssorg, temaer som Andreas selv står nært og har opplevd selv. Låta gikk rett til #1 på Spotify og har blitt en meningsfull låt for veldig mange som ser opp til TIX. Låten ble fremført live for første gang i går når han avsluttet VG-listashowet på Rådhusplassen for tusenvis av mennesker.

 

I dag er han ute med nye låta Neste Sommer. En låt som har potensiale til å bli en klassiker av en sommerslager. Ta frem solhatten og paraplydrinken så sier vi at sommeren offisielt er her!

 "Da jeg ble booket til "Allsang På Grensen" innså jeg at jeg trengte en foreldrevennlig sommerlåt. Så værsågod alle mammaer og pappaer!" - TIX

Bak navnet TIX finner du 26 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum. Navnet TIX ble til som en følge av at Andreas har diagnosen Tourettes Syndrom. Andreas sier selv: «TIX ble kallenavnet mitt på ungdomsskolen fordi folk la merke til ticsene mine. Jeg tok eierskap over navnet og brukte det som artistnavn». I 2015 fikk hans kontroversielle russelåter for alvor fotfeste hos det Norske folk. Albumet hans lå blant annet 70 uker på VG-Lista. I årene som fulgte lagde «legenden TIX» (som fansen kaller han) en rekke låter som gikk rett inn i de norske topplistene. I fjor slapp han megahiten “Shotgun”, som var hans sin første singel utenfor russe-segmentet og kunne bli hørt overalt i Norge i løpet av sommeren 2018. I tillegg har han også hatt en stor suksess som låtskriver, blant annet med verdenshiten “Sweet But Psycho” med amerikanske superstjernen Ava Max. Og ikke bare det - den travle gutten fra Bærum har også hatt tid til å være med i årets sesong av Paradise Hotel. 

23-06-2019

Kjent fra "Insomnia" og Chainsmokers-låta "Don't Let Me Down" - nå er Daya ute med ny låt

June 21, 2019 – GRAMMY Award-winning multi-platinum singer/songwriter DAYA releases her new single “Left Me Yet” off her forthcoming album on Interscope Records.The honest, vulnerable track finds the 20-year-old grappling with insecurities in a relationship over magnetic beats and synths – listen to the song here and watch the music video here.

 

“Left Me Yet” marks the second glimpse into Daya’s sophomore album, following the release of “Insomnia” in March. Described by PAPER as a “nervy, heart-racing bop,” the track has amassed more than 60 million streams.

 

Most recently, Daya teamed up with 10-time Oscar nominated songwriter Diane Warren for “Forward Motion,” the original song featured in the Amazon Studios film Late Night – currently playing in theaters nationwide – starring Mindy Kaling and Emma Thompson.

 

Throughout 2019, Daya has consistently brought her energetic performances to fans across the world. In May, she did a run of shows in Asia – including her own headlining show in Shanghai – and opened for Carly Rae Jepsen on the Paris and London dates of her Dedicated Tour. Stateside, she recently performed at multiple Pride events and will perform at the first U.S. WorldPride Opening Ceremony on June 26 at Barclays Center in Brooklyn, among other illustrious artists like Cyndi Lauper, Billy Porter, Chaka Khan, Ciara and Todrick Hall. Upcoming festival performances include VG - Lista Show (June 21) in Oslo, Norway, Electric Forest (June 28) in Rothbury, MI, LoveLoud (June 29) in Salt Lake City, Utah, and Summerfest (July 5) in Milwaukee, WI.

21-06-2019

Ezzari slipper debut-EP

Etter å ha debutert i 2017 med “Ikke noe press”, har Ezzari gitt ut 10 singler og rundet 10 millioner streams på Spotify. Nå er den unge rapperen fra Hauketo i Oslo klar med debut EPen - “Forsiden av historiebøkene”.

Den kommende EPen inneholder allerede de veletablerte hittene “Wifey”, “Læg” med Jonas Benyoub og den siste singelen “Store løven”. Vi får høre to nye låter, “Har ikke tid” og “En lek”. 

Ezzari forteller om EPen:

- “Min debut-EP består av 5 låter jeg lagde i 2018/19, og er låter jeg virkelig er stolt av! På få sanger for jeg sagt mye, og låtene er veldig varierte. Noen er for klubben og får deg til å danse og smile, og andre er kanskje for de lange, sene, triste nettene.

Dette er en EP der jeg fortsatt, selv om jeg har vært et par år i bransjen nå, føler jeg introduserer meg enda bedre som artist og menneske, og lytteren blir kjent med meg og hører mer av min historie.

"Læg", "En lek" og "Har ikke tid"er alle tre laget på to dager i Amsterdam. Der er det helt fantastiske produsenter som virkelig forstår min sound, og viben var rett og slett på plass fra start til slutt. Ikke siste gang jeg drar dit! “Wifey” og “Store Løven” er produsert av 2ndHaf og JNS.

Jeg håper folket liker dette prosjektet, og planen fremover er å starte rett på mitt beste prosjekt. Jeg drømmer om å gi ut et album, og jeg håper det lar seg gjøre fremover.”

HØR "FORSIDEN AV HISTORIEBØEKEN" HER

Med over 10 millioner streams på Spotify og over 1 million visninger på Youtube - har Ezzari virkelig satt navnet sitt på kartet etter en solid debut i 2017. Etter debuten har han gitt ut 10 singler, hatt en rolle i den globale suksesserien SKAM, gjort en hel del konserter og var en del av NRKs podcast Andregenerasjonen.

21-06-2019

Shawn Mendes og Camila Cabello teamer opp med hjelp av Cashmere Cat

Sensasjonen Shawn Mendes er i dag ute med "Señorita", og har fått med seg pop-prinsessen Camila Cabello. "Señorita" er produsert av Benny Blanco og WATT, og co-produsert av norske Magnus August Høiberg, bedre kjent som Cashmere Cat. Høiberg har også vært med på å skrive låten. 

Samtidig slipper duoen en lekker musikkvideo, se den her! Videoen er regissert av Dave Meyers, som tidligere har jobbet med stjerner som Ariana Grande, Taylor Swift og Kendrick Lamar. 

Dette er det første samarbeidet mellom Cabello og Mendes siden hit-singelen "I Know What You Did Last Summer" fra 2015, som har over 700 millioner streams på verdensbasis.

Låten følger opp vårens "If I Can’t Have You", som allerede har solgt til gull i Norge og har blitt streamet over 200 millioner ganger på verdensbasis.

21-06-2019

Astrid S lanserer turné og akustisk låt

I dag kl 09:00 gikk Stripped Down Tour i salg – turnéen hvor Astrid S gjør eksklusive konserter på utvalgte konsertarenaer i Europa og USA, for å dele en helt spesiell kveld med fansen.

Parallelt har hun sluppet en akustisk versjon av ‘The First One’, som gikk til #3 på Spotify i Norge da den ble sluppet i mai. Med gitar, cello og vokal får den en helt ny drakt, og gir en smakebit på hva som kan vente publikum under høstens konserter.

Se videoen hvor Astrid S fremfører den akustiske låten HER. Videoen er spilt inn på Posthuset i Oslo.

Astrid S skal besøke følgende steder i høst:

11.09 – Olavshallen, Trondheim

13.09 – Bergen Forum, Bergen

15.09 – Operahuset, Oslo

17.09 – New York

20.09 – Amsterdam

23.09 – Berlin

25.09 – Paris

26.09 – London

Finn billetter HER.

21-06-2019

Soundtracket fra The Beatles-filmen Yesterday ute i dag

From Academy Award®-winning director Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later) and Richard Curtis, the Oscar®-nominated screenwriter of Four Weddings and a Funeral, Love Actually and Notting Hill, Yesterday is a rock-n-roll comedy about music, dreams, friendship and the long and winding road that leads to the love of your life. After a mysterious global blackout wipes The Beatles from history, Jack, a struggling singer-songwriter played by Himesh Patel, finds himself performing songs by the greatest band in history to a world that has never heard them. The film, which had its world premiere at Tribeca Film Festival in New York City, opens in cinemas on 28 June.

 

For Patel, who became a fan of The Beatles at an early age thanks to his mother, the experience of recording these legendary songs was an unforgettable honour. “We stayed true to the songs lyrically and musically, but also made them Jack’s own,” the actor says. “It was great to be reminded of these wonderful songs and to play them in my own way. This film serves as an introduction to a lot of young people who haven’t had the privilege of listening to The Beatles. Both people who are diehard fans and those who are new to the music will appreciate the film for different reasons, but it affirms the magic of their music for all audiences.”

About Yesterday:

Yesterday, everyone knew The Beatles. Today, only Jack remembers their songs. He’s about to become a very big deal. From Academy Award®-winning director Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later) and Richard Curtis, the Oscar-nominated screenwriter of Four Weddings and a Funeral, Love Actually and Notting Hill, comes a rock-n-roll comedy about music, dreams, friendship, and the long and winding road that leads to the love of your life.

 

Jack Malik (Himesh Patel, BBC’s Eastenders) is a struggling singer-songwriter in a tiny English seaside town whose dreams of fame are rapidly fading, despite the fierce devotion and support of his childhood best friend, Ellie (Lily James, Mamma Mia! Here We Go Again). Then, after a freak bus accident during a mysterious global blackout, Jack wakes up to discover that The Beatles have never existed … and he finds himself with a very complicated problem, indeed.

 

Performing songs by the greatest band in history to a world that has never heard them, and with a little help from his steel-hearted American agent, Debra (Emmy winner Kate McKinnon), Jack’s fame explodes. But as his star rises, he risks losing Ellie — the one person who always believed in him. With the door between his old life and his new closing, Jack will need to get back to where he once belonged and prove that all you need is love.

 

Featuring new versions of The Beatles’ most beloved hits, Yesterday is produced by Working Title’s Tim Bevan and Eric Fellner (Love Actually, About A Boy, the Bridget Jones series) alongside Matthew James Wilkinson and Bernie Bellew. Curtis and Boyle also produce. Nick Angel, Lee Brazier and Liza Chasin serve as executive producers. Yesterday’s story is by Jack Barth and Richard Curtis, and the screenplay is written by Curtis. The film is directed by Danny Boyle. The film’s score is by Daniel Pemberton. 

21-06-2019

Emelie Hollow annonserer ny EP og slipper første smakebit, låten «HE» idag

Emelie Hollow har de siste årene kombinert det å skrive til seg selv og skrive for andre artister. For eksempel kan du høre stemmen hennes i singelen «Lily», en sang hun skrev for og sammen med Alan Walker. Sangen har i dag mer enn 50 millioner avspillninger på Spotify alene. Med låta har hun også fått sig dedikerte fans rundt om i verden.

 

Første smakebit fra hennes kommende EP «Hear It Out Loud» (Sept 2019) er den fantastiske låta «HE» , en EP som er skrevet av Emelie selv og komponert og produsert sammen med Øyvind Mathisen. Emelie sier selv om låta:

 

«HE handler egentlig om veldig mye for meg. Jeg skrev den på et punkt i livet der jeg var veldig lykkelig, men samtidig hadde et behov for å tenke over hvilke valg jeg hadde tatt, og hvordan dette påvirket de rundt meg. Den handler vel i bunn og grunn om kjærlighet og alle sidene av det. Jeg tror ikke det er låten du setter på på fest, men jeg håper det er den du gråter eller ler til på vei hjem.

 

Låta ble til en høstkveld hjemme i stua hos pappa. Jeg var alene og kjedet meg, så jeg tenkte jeg skulle prøve å eksperimentere litt på garageband. Jeg elsker å leke med stemmebruk og legge MASSE harmonier, så det var vel det jeg gjorde mens teksten kom av seg selv. Jeg rakk og spille inn første vers og refreng da pappa kom hjem, og bråkte så mye at jeg måtte slutte! HE skrev jeg for meg selv, det var egentlig ikke meningen at noen andre skulle høre den, da jeg tenkte at: «det her kan jo umulig gi mening til noen andre enn meg selv» 

Hør "HE" her

21-06-2019

«TIME WAITS FOR NO ONE» - Tidligere uutgitt Freddie Mercury innspilling

Freddie Mercury – kjent fra det ikoniske rockebandet Queen, som soloartist, og senest som portrettert av Rami Malek i filmen Bohemian Rhapsody - er i dag aktuell med låten «Time Waits For No One» - en tidligere uutgitt versjon av låten «Time» fra Dave Clark musikalen ved samme navn fra 1986.

«Time Waits For No One» viser Freddie Mercury på sitt mest trollbindende – en helt nedstrippet fremførelse, kun akkompagnert av et piano, der en av musikkhistoriens største og mest elskede stemmer kommer til sin fulle rett.

Med singlen kommer det også en musikkvideo og et intervju med Mercury og Clark fra 1986. Pianosporet er spilt inn på nytt av Mike Moran som også deltok på originalinnspillingen.

20-06-2019

Erik Sæter slipper nye singelen Skyfri

ERIK, til nå kanskje mest kjent som Erik Anders Sæter, har den siste tiden vært å se på TV-skjermen som en av årets deltakere på TV2 suksessen Farmen Kjendis. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren fra Tysfjord, debuterte februar i år med låta "Ukjent" som lå flere uker inne på Spotify topp 50. Nå er han tilbake med soundtracket til sommeren 2019 - låta "Skyfri". Erik sier selv:

«Låta ble til en litt kjip regnværsdag i mars, da alt man gleder seg til er sommeren. Skyfri er en låt om det man ser for seg en perfekt sommer skal være. Skyfri himmel, stranda og gode venner. Det er en uironisk sommerlåt med høyt tempo og college-vibe vi tror kommer til å treffe bra hos unge voksne og tenåringer»

Hør Skyfri her

Connect med ERIK

Instagram / YouTube 

20-06-2019