Nyheter

Ny låt fra Marshmello og Bastille

I dag er den svært populære DJ’en og produsenten Marshmello ute med låten «Happier». Den mystiske karakteren har med seg det britiske bandet Bastille.

Låten handler om at man noen ganger må forlate sin kjærlighet for at de skal finne veien til lykke. Frontmann i Bastille, Dan Smith, har skrevet låten sammen med Steve Mac som tidligere har skrevet låter for Ed Sheeran, Liam Payne og Pink.

«Vi hadde det utrolig gøy da vi jobbet med Marshmello, som klarte å finne glede i en melankolsk opplevelse. Det er alltid gøy å kunne leve i en annens verden», sier Dan Smith.

Marshmello har redefinert dagens musikkindustri. Karakterens listetoppende låter med samarbeid med blant andre Selena Gomez, Migos, Khalid og Logic håvet inn over 2 milliarder streams på Spotify alene i fjor. «Happier» har en lyric video ute nå. 

Akustisk versjon og video av Lil Halima - "Train"

19 år gamle Lil Halima skriver musikken sin selv og maler coverne til egne utgivelser. I dag slipper hun den akustiske versjonen – og tilhørende videoen – til «Train», som ble sluppet på forsommeren. Låten skapte bølger for jenta fra Bardu med listing på Spotify sin globale New Music Friday-liste, og påfølgende partnerskap med Island i UK og Dew Process i Australia.

Med talenter innen sang, låtskriving, piano, fiolin, musikkproduksjon og billedkunst, er hun kjernen og den drivende faktoren i sitt eget prosjekt. Ærlighet i kunsten er viktig for henne, og hun overlater ingenting til tilfeldighetene.

I videoen og låten til den akustiske versjonen av «Train» viser hun at hun ikke bare er en ekstraordinær vokalist, men også meget talentfull på fiolin og ukulele, da hun spiller alle instrumenter selv på denne versjonen.

 

 

Se videoen til "Train (Acoustic)" HER

Hør låten til "Train (Acoustic)" HER

 

 

 

Lil Halima debuterte med singelen «Abstract» i april. «Train» er oppfølgeren, og låten er en kjærlighetshistorie som handler om hvor vanskelig det kan være å ikke klare å få noen til å føle seg bedre, selv om man gir alt man har.

 

I dette tilfellet var det en situasjon hvor jeg måtte reise fra kjæresten min når han var lei seg. Teksten er veldig ekte. Det var så vondt å dra fra han når jeg visste at han ikke hadde det bra. Den setningen som viser best hvor ulogisk alt var på togturen hjem er «This train is taking me somewhere, I don´t know where I´m going. Passing you, passing feelings, missing stops.», forteller Lil Halima

 

 

Universal Music/Def Jam Norway oppdaget Lil Halima på Instagram vinteren 2017 der hun la ut små snutter av seg selv som spilte og sang egne og andres låter – gjerne innspilt på mobiltelefon. I april debuterte hun med den selvskrevne- og produserte introduksjonslåten «Interlude» uken før slipp av debutsingelen «Abstract», som hun også har skrevet og co-produsert selv. 

 

Det er ventet en ny singel i september, før hun slipper sin debut-EP i oktober.

Ariana Grande ute med albumet Sweetener

Superstjernen Ariana Grande er i dag klar med sitt fjerde studioalbum SweetenerDet svært etterlengtede albumet inneholder hits som «No Tears Left To Cry», «The Light Is Coming» og nåværende singel «God Is A Woman». Sistnevnte ble sluppet samtidig med en musikkvideo regissert av Grammy-vinnende regissør Dave Meyer, som også har regissert musikkvideoene til «The Light Is Coming» og  «No Tears Left To Cry». Sammen har alle tre videoer over 600 millioner visninger på VEVO.

I tillegg til flere godbiter som blant andre «Breathing» og «Sweetener», inneholder Sweetener samarbeid med Nicki Minaj, Pharrell Williams og Missy Elliott, med produksjoner og låtskriverbidrag fra blant andre Pharrell Williams, Savan Kotecha og svenskene Max Martin, Ilya og Rickard Göransson.

Siden albumdebuten Yours Truly i 2013, har Ariana Grande i en alder av 24 vokst frem som en av verdens aller største popartister, med sine praktfulle vokaler og et blomstrende komisk talent. Etterfølgeren My Everything (2014) inneholdt monsterhits som «Problem» og «Break Free». Arianas forrige album Dangerous Woman gikk i likhet med forgjengeren til topps i Norge, USA og en rekke andre land.

Se full tracklist nedenfor:

1. raindrops (an angel cried)
2. blazed ft. Pharrell
3. the light is coming ft. Nicki Minaj
4. R.E.M
5. God is a woman
6. sweetener
7. successful
8. everytime
9. breathin
10. no tears left to cry
11. borderline ft. Missy Elliott
12. better off
13. goodnight n og
14. pete davidson
15. get well soon

Paul McCartney med nytt album og ny singel

Paul McCartney er 7. september klar med det nye albumet Egypt Station. Albumet inneholder 16 låter og er første nye album fra McCartney siden New fra 2013.

Den nye singelen "Fuh You" er neste ut fra albumet og følger opp "I Don't Know" og "Come On To Me".

Egypt Station ble spilt inn mellom Los Angeles, London og Sussex og er produsert av Greg Kurstin (Adele, Beck, Foo Fighters) - med unntak av den nye singelen "Fuh You", som er produsert av Ryan Tedder.

Om prosessen bak den nye singelen sier Paul selv; “With this one I was in the studio with Ryan Tedder whereas the rest of the album has been made with Greg Kurstin. We were just thinking of ideas and little pieces of melody and chords and the song just came together bit by bit. And then I would try and make some kind of sense of the story. So it was like ‘Come on baby now. Talk about yourself. Tell the truth, let me get to know you’ and basically I wanna know how you feel, you make me wanna go out and steal. I just want it for you. So that was the basic idea and it developed from there… sort of a love song, but a raunchy love song. There you go – fuh you".

Om tittelen på det nye albumet legger han til; “I liked the words ‘Egypt Station.’ It reminded me of the ‘album’ albums we used to make... Egypt Station starts off at the station on the first song and then each song is like a different station. So it gave us some idea to base all the songs around that. I think of it as a dream location that the music emanates from”.

Trackliste:

 1. Opening Station
 2. I Don’t Know
 3. Come On To Me
 4. Happy With You
 5. Who Cares
 6. Fuh You
 7. Confidante
 8. People Want Peace
 9. Hand In Hand
 10. Dominoes
 11. Back In Brazil
 12. Do It Now
 13. Caesar Rock
 14. Despite Repeated Warnings
 15. Station II
 16. Hunt You Down – Naked – C-Link

Bernhoft med tredje singel, “Humanoid”, fra det kommende albumet med samme tittel

I dag slipper Bernhoft sin tredje singel, “Humanoid”, fra det kommende albumet som slippes 24. August. Bernhoft har også annonsert sin kommende Norgesturné med sitt faste band, The Fashion Bruises, som har vært med på innspillingen av hele albumet.

“Humanoid” handler om hvordan mennesker nå til dags er oppslukt i sosiale medier og hvordan de bruker en god del av dagen på å stirre ned i en skjerm.

 

“Jeg har bala en stund med at det er vrient å prate med mennesker som er mer tilstede i telefonen sin enn i praten. Det fortjener en låt, og det passa perfekt å kle den teksten med dundredisco og køntrigitar. Her er Humanoid, spill den høyt!” - Bernhoft

 

 

 

HØR “HUMANOID” HER

 

 

 

Slik blir det også naturlig at bandet blir med på den omfattende turnéhøsten som starter i USA i september, forsetter i Norge i september og oktober, videre til Europa i november før den avslutten i USA i desember. 56 konserter står totalt for tur for Bernhoft & The Fashion Bruises denne høsten etter albumslipp.

 

 

 

 

SE OVERSIKT OVER ALLE KONSERTENE HER

Sophie Elise er klar med ny singel

Etter debuten som låtskriver i fjor høst, har Sophie Elise sine låter strømmet nesten 6,5 millioner ganger. Nå er hun endelig tilbake med singelen «Next Summer», som er en låt hun håper folk vil danse til gjennom sensommeren – akkurat som hun skal danse under «Skal vi danse» denne høsten.

 

Dette kan nok sies å være Sophie Elise sin travleste høst noen sinne. I tillegg til å pusse opp rekkehuset, gi ut ny bok og delta i «Skal vi danse», gir hun også ut ny låt, som kan sies å være en litt annerledes sommerlåt.

 

Jeg er superstolt av «Next Summer», og synes det er gøy å slippe en annerledes sommerlåt. Den handler om forventningene til neste sommer, og til livet generelt, sier Sophie Elise.

 

 

 

HØR SOPHIE ELISE – «NEXT SUMMER» HER

 

 

I kjent Sophie Elise-stil er låten, til tross for at det er en feelgood-låt, ganske mørk lyrisk. Hun håper likevel at folk kan danse til den.

- "Jeg håper folk kan danse ut sensommeren til denne her – det må i alle fall jeg som skal være med i «Skal vi danse». Denne låten er en perfekt booster til det!"

 

Seeb ute med to nye versjoner av “Drink About”

 OM SEEB

Etter å ha hatt globale monsterhits med remixene av Mike Posner's "I Took Pill In Ibiza», som var #4 på Billboard 100, Coldplay's "Hymn For The Weekend", remix av Taylor Swift`s «Delicate», og påfølgende Grammy-nominasjon av førstnevnte, stor suksess med egne låter, samt sluppet årets offisielle X-Games-låt i 2017 og nye remixer med verdensstjerner som Ed Sheeran, David Guetta & Justin Bieber, Tove Lo, Shawn Mendes og Stargate, har Seeb sine produksjoner nå blitt streamet 2 milliarder ganger på Spotify. Trioen var med som support for Aviciis farvel-shows på Ushuaia, Ibiza og Kygo på Hollywood Bowl. Seeb vant Spellemannsprisen for "Årets popgruppe" i 2017 og NRJ Award Norge som "Årets internasjonale band"

 

OM CLEAN BANDIT

Den britiske gruppen Clean Bandit blander klassisk musikk med dansbar pop, gjestet av høyprofilerte vokalister. Etter deres første hitsingel, “Rather Be” med Jess Glynne, som ble multiplatinum, har de lagd flere vellykkede singler som har gjort det bra internasjonalt, inkludert “Rockabye” med Sean Paul og Anne-Marie, “Symphony” med Zara Larsson og “Solo” med Demi Lovato.

 

OM KOKIRI

Liverpool-baserte Kevin Williams lager up tempo houselåter under navnet Kokiri. Han startet å produsere i ung alder, og ble inspirert av britisk hardcore og drum´n´bass-låter som han ble introdusert av via sin eldre bror. Litt over et tiår etter at han startet å lage minimalistisk elektronisk dansemusikk, fikk han sitt gjennombrudd med låten “Turn Back Time”.

 

 

Robyn er tilbake

Robyn blir sett på som en av de mest innflytelsesrike artistene i moderne tid. Med et banebrytende talent og et sterkt ønske om å fremme talentfulle kvinner innenfor musikk og teknologi, ser det ut til at Robyn skal ha stor innflytelse på pop- og dansemusikk, også i 2018.

Hennes 23 år lange karriere har resultert i fem studioalbum, fire singler på UK topp 10, fem Grammy-nominasjoner og millioner av streams.

Robyn har skrevet noen av de mest ikoniske låtene de siste tiårene, som «Dancing On My Own», «Call Your Girlfriend», «Hang With Me», og #1-singelen «With Every Heartbeat».

Nå er Robyn endelig tilbake med singelen «Missing U».

Låten ble skrevet og spilt inn i Paris og Stockholm, med hjelp fra Joseph Mount (Metronomy) og Klas Åhlund (Robyn, Charlie XCX, Madonna).

 

-          «Missing U» er en låt som handler om den trippy tingen som skjer når mennesker forsvinner. Det er som om de plutselig blir enda klarere, og plutselig ser man dem overalt.

 

Sammen med den ferske låten har Robyn, sammen med regissør Danilo Parra, lagd en kortfilm, hvor hun har et følelsesladet møte med fans. Robyn har sagt at «Missing U» også er en beskjed til hennes fans, som hun har savnet.

Hør ‘Missing U’ her: https://Robyn.lnk.to/RobynMissingU

Se kortfilmen: https://robyn.lnk.to/AMessageToMyFans

Lido - 3 million

I løpet av de siste fem årene har produsent, sanger, låtskriver og artist Peder Losnegård, bedre kjent som Lido, satt sitt eget kreative avtrykk på flere musikksjangre. Han har produsert og mikset for tungvektere som blant annet Chance The Rapper, Jaden Smith og Halsey. Nå er han klar for å slippe mer egen musikk. I dag starter han med singelen "3 million".  

 

"Låten kom til på et hotellrom i London. Jeg hadde akkurat fått et nytt produksjonsprogram jeg ville teste ut, og denne instrumentalen var det første jeg lagde uten å skjønne bæret av programmet. Ca et år senere jobbet jeg med Chance The Rapper i et par uker, og ble utrolig inspirert av hvor spontan og «stream of consiousness» skriveteknikken hans var. Jeg husket plutselig beaten fra London og brukte den til å teste ut denne nye teknikken. Av en eller annen grunn var «3 million years in the club» en setning som automatisk kom ut av munnen min hver gang jeg skulle begynne på en låt, så når jeg lot slipp på kontrollen kom det naturlig.

«3 million» ble selve symbolet på eksperimenteringen for meg og derfor føltes det rett å la det bli første smakebit av det neste kapittelet i min musikk."

- Lido

 

 

 

HØR LIDO - "3 MILLION" HER

 

 

 

Lido har produsert og remikset den mest innovative musikken det siste tiåret for en lang liste av tungvektere, deriblant Chance The Rapper, Jaden Smith, Halsey, Banks, Alt-J, Bastille og Disclosure for å nevne noen. Hans soloslipp inkluderer 2016 kritikerroste album «Everything» og den 8 minutter lange tolkningen av Kanye Wests «Life of Pablo», passende kalt «Life of Peder». 

I 2018 har Lido produsert Chicago-rapperen Towkios gjennombrudd «Symphony», som de sammen fremførte på Tonight Show med Jimmy Fallon. I mai ble EPen «Spacesuit» sluppet, med Seattle-rapperen J’von. I juni kom oppfølgeren «Life of Peder» med det 7 minutter lange sporet «kidsloveghosts», tolkningen av Kanye West og Kid Cudis «Kids See Ghosts», som ble rost av Dancing Astronauts. 

 

Lido ligger ikke på latsiden, og fortsetter året med å slippe singelen “3 million” 24. juli. Med en unik blanding av sjelfulle og elektroniske produksjoner, går teksten slik «Always… 3 million years in the club always». Med Lido på vokal, treffer tekstene hans mørke toner utover i låten.

 

 

 

Om Lido: 
Lido begynte å produsere i en alder av 10 år, som fra tidlig av tillot han å utvikle sin egen produksjonsstil. Det var gjennom en serie av remikser at Lido etter hvert begynte å DJe med de største DJene rundt omkring i verden. Lido ble etter hvert en internettsensasjon som senere skulle signere med Pelican Fly/Because Music. Han debuterte med «I Love You» EPen i 2014, etterfulgt av «Superspeed», og remixer av Banks, Alt-J og MØ. Stilen hans utviklet seg, og enhver låt hadde ulike ideer, men alltid med et tydelig Lido-avtrykk.

 

Ny musikk og verdensturne i 2018 og 2019 står på agendaen. Lido lover å utforske nye musikalske områder! Best av alt, dette bare begynnelsen.

 

Rod Stewart med nytt album

28. september er Rod Stewart klar med sitt 30 studioalbum Blood Red Roses. Albumet fremhever Stewarts anerkjente låtskrivertalent, noe som har gjort han til en av verdens største artister.

Blood Red Roses inneholder 13 nye låter samt tre coverlåter og er Stewarts første på tre år. Albumet følger opp Another Country (2015) og Time (2013), og slippes nesten 50 år på dagen etter han signerte sin første kontrakt som soloartist.

Første smakebit ut er “Didn’t I”.

Om det nye albumet sier han selv; ‘I always think I make albums for a few friends and this record has that intimacy. Sincerity and honesty go a long way in life and the same is true in song-writing’.

Albumet er co-produsert av hans mangeårige samarbeidspartner Kevin Savigar og beveger seg fra lett akustisk drevet folk gjennom Motown-inspirert pop og r&b til rock og hjertesmeltende ballader. 

Temmpo – Lone Stranger

Med en rekke hits for andre artister i bagasjen, gikk Temmpo løs på sin egen solokarriere i 2016. Nå er han tilbake med sin nye solosingel, «Lone Stranger».

«Lone Stranger» viser en ny musikalsk retning for Temmpo (aka. Tonino Speciale), inspirert av at han og hans co-produsent har en felles kjærlighet for electro/indie-gruppen «Empire Of The Sun». Speciale har et musikktalent utenom det vanlige og kan påberope seg titlene låtskriver, produsent, multi-instrumentalist og vokalist. 

 

 

HØR TEMMPO - "LONE STRSNGER" HER

 

 

Jeg skrev en røff skisse av melodien før jeg dro fra studio, og på vei hjem passerte jeg en veldig slående kvinne på togstasjonen. Øynene våre møttes i et øyeblikk, og vi smilte til hverandre, akkruat som at vi hadde møttes før. Hun reiste avgårde alene, og jeg satt igjen på toget og dagdrømte om hvordan hennes liv og personlighet egentlig er – og det inspirerte meg til tittelen «Lone Stranger», forteller Tonino Speciale.

 

 

 

Temmpo

Australskfødte Tonino Speciale jobber fra Tileyard Studios i London. Studioet har blant annet vært utgangspunkt for prosjekter som Sigala og Ella Eyre, og det var her Temmpo ble lært opp i DJ-kunsten av selveste Prodigy. Speciale startet karrieren som låtskriver for artister som Felix Jaehn, Nicky Romero, Markus Schulz og Anton Powers for å nevne noen. Han har også vært med på å skrive hitsingler som “Our Youth” for Sonny Alven (nominert til Spellemann i kategorien Årets låt 2016) og “Too Young To Die” for TooManyLeftHands, i tillegg til flere andre låter fra artister som Sonny Alven, Eric Saade, Freddy Kalas og Broiler. Debutsingelen “I Know (Feat. CAL)” ble sluppet i 2016, før «Love On Hold» som var første låt hvor han selv synger.

Ariana Grande ute med «God Is A Woman»

Ariana Grande er i dag ute med sin nye singel «God Is A Woman». Samtidig kommer en fersk lyric video som hører til.

«God Is A Woman» blir det tredje slippet fra det kommende albumet Sweetener, som inkluderer «The Light Is Coming» med Nicki Minaj. Låten er produsert av Ilya og skrevet av Ariana med svenskene Max Martin, Ilya, Savan Kotecha og Rickard Göransson. Ariana har tidligere jobbet med Max Martin og Ilya på blant andre megahitene «Problem» og «No Tears Left To Cry».

Albumet Sweetener kommer 17. august. Første singel «No Tears Left To Cry» ble en stor suksess, passerte platina og ble listet på en rekke radiokanaler i Norge.

Siden albumdebuten Yours Truly i 2013, har Ariana Grande vokst frem som en av verdens aller største artister. Etterfølgeren My Everything (2014) inneholdt monsterhits som "Problem" og "Break Free". Arianas forrige album Dangerous Woman gikk i likhet med forgjengeren til topps i Norge, USA og en rekke andre land. 

Drake slår egne rekorder og går til topps på albumlisten

Drake sitt femte studioalbum Scorpion gikk i dag rett til førsteplass på albumlisten.

Dobbeltalbumet har slått alle tidligere rekorder, og Drake kan nå ta med Scorpion i rekken av rekordbrytende utgivelser.

Rekorden for flest streams på en uke i USA ble slått på kun tre dager, med 435 millioner streams. Forrige rekord på syv dager var Beerbongs & Bentleys av Post Malone med 431 streams. Rekorden for flest globale streams på ett døgn ble også slått. På Apple har Scorpion også knust alle tidligere rekorder.

Drake har slått rekorder tidligere med albumet More Life (2017) som streamet over 76.4 millioner på en enkelt dag på Spotify og 89,9 millioner ganger de første 24 timen på iTunes. Også albumet Views (2016) knuste flere rekorder. Det ble det første albumet som nådde en milliard streams på Apple Music og «One Dance» ble den første låta som ble streamet én milliard ganger på Spotify. Låter som «Pop Style», «Controlla» og «Too Good» oppnådde også stor suksess.

Palo Santo fra Years & Years ute i dag

Years & Years er i dag ute med det nye albumet Palo Santo.

Albumet inkluderer det kritikerroste comeback-sporet «Sanctify» og «If You’re Over Me».

Palo Santo handler om pop og futurisme, hvor frontmannen Olly Alexander henter inspirasjon fra en tribal verden, kult sci-fi samt pop-ikoner som Prince, Bowie og Gaga. De har skapt et personlig rom for historiefortelling om identitet, seksualitet og hva det vil si å være et menneske. Palo Santo har bidrag fra blant andre Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels og Justin Tranter.

Konseptet Palo Santo inneholder også en kortfilm regissert av Fred Rowson med blant andre Olly Alxander, Dame Judi Dench og den thailandske kult-skuespilleren Vithaya Pansringarm i hovedrollene. Se den HER.

Albumet følger opp debutalbumet Communion som gikk til topps i UK, solgte 1,5 millioner og ble nominert til fem Brit Awards.

På onsdag spilte de på Kadetten i Sandvika til strålende kritikker fra P3s anmelder.

29. januar er de tilbake i landet og spiller på Sentrum Scene i Oslo.

Florence + the Machine ute med High As Hope

Florence + the Machine er i dag ute med det nye albumet High As Hope.

High As Hope ble til i Sør-London hvor Florence skrev på albumet i ensomhet med daglige turer til studioet. Hun tok med låtene til sin venn og medprodusent Emile Haynie i Los Angeles. Albumet er mikset i New York, hvor den daglige beroligende utsikten over den ikoniske horisonten, sett i kontrast med kaoset - ga albumet dets tittel.

Andre som bidrar på albumet er Kamasi Washington, Kelsey Lu og Jamie xx.  

Albumet er lyden av en kunstner som mer selvsikker enn noen gang. Florence skriver om tenårene og tjueårene med et fornyet, mer modent perspektiv. Florence kjenner seg selv godt nok til å erklære: “I’m never going to be minimal - mirroring this sense that happiness doesn’t always have to be big and dramatic: it can often be found in the mundane, in the everyday things that aren’t always celebrated in songs. There’s a lot of love in this record, loneliness too, but a lot of love. It’s always a work in progress, and I definitely don’t have everything figured out. But this feels like quite a pure expression of who I am now, as an artist, and an honest one. I’m just more comfortable with who I am”.

Drake med nytt dobbeltalbum

Drake er i dag ute med dobbeltalbumet Scorpion. Albumet er det femte studioalbumet i rekken for Drake og er produsert av blant andre DJ Premier, PartyNextDoor og No I.D med bidrag fra Jay Z, Ty Dolla $ign, Future, Static Major, Nicki Minaj og kongen av pop Michael Jackson.

Drake har slått rekorder tidligere med albumet More Life (2017) som streamet over 76.4 millioner på en enkelt dag på Spotify og 89,9 millioner ganger de første 24 timen på iTunes. Også albumet Views (2016) knuste flere rekorder. Det ble det første albumet som nådde en milliard streams på Apple Music og «One Dance» ble den første låta som ble streamet én milliard ganger på Spotify. Låter som «Pop Style», «Controlla» og «Too Good» oppnådde også stor suksess.

 

Musikkvideo fra Una Sand

I dag slapp Una Sand musikkvideoen til "First Time" - singelen til hennes debut-EP "Perspectives". 

Med en fjellstø meloditeft, rett-til-beinet-tekster og «hot-as-hell vocal delivery» (-thelineofbest.com) tar Una Sand oss med på den forheksende og opprivende reisen gjennom å finne kjærligheten, tviholde på den og å miste den på EP´en "Perspectives". 

I dag slippes videoen  til singelen "First Time". Videoen er lagd av studenter ved Bilder Nordic School Of Photography. Den er regissert av Martine Lund og Carina Borge. Carina Borge er også produsent. 

Etter fire singelslipp får Una virkelig vist hvem hun er som låtskriver og formidler. Musikken har utviklet seg i retning moderne r&b og urban og hennes egenart og evne til å skape et univers lytteren kjenner seg igjen i, er sterkere enn noen gang. EP-en inneholder seks låter skrevet med blant annet Paul Phamous (Grammy-nominert med Frank Ocean), Charles «Chizzy» Stephens (Chris Brown), Ryan Marrone, JAYLIEN og Leah Palmer, samt norske Sebastian «Coucheron» og Ketil Jansen fra Lemaitre.


Una har, til tross for sin unge alder, bodd flere år i Italia og har siden hun var 19 år jobbet mye hovedsakelig i LA og Amsterdam. Dette skinner gjennom i en forfriskende, stilfull og imponerende moden debut-utgivelse, som river deg med inn i den universelt gjenkjennelige opplevelsen av å få hjertet knust. Med sin naturlige sassy/classy-fremtoning og en fangende tilstedeværelse er Una en selvskrevet viktig del av den globale norske musikkframtiden.

HØR «PERSPECTIVES» HER

«Det har vært en fantastisk reise å lage EP'en. Tekstene er en slags oppsummering av de fire siste årene i livet mitt, fra å finne den du tror du skal dele resten av livet med, til å stå alene med alle tankene og følelsene etter bruddet. Jeg føler at jeg virkelig får vist hvem jeg er og hvor jeg vil med musikken min og jeg gleder meg så mye til å endelig få dele det med dere!»

- Una Sand

Nyhetsbrev fra Universal Music

Under finner du ukens nyhetsbrev med de største slippene fra Universal Music:

Nile Rodgers & Chick er tilbake

Lil Halima ute med ny låt

Ny singel fra Ruben

eMMa har "Fått Deg på Hjernen"

Jonas Benyoub klar med ny låt

Kan også nevne at Alessia Cara er ute med låten “Growing Pains”, som er første singel fra hennes nye album som kommer i løpet av året. Fjoråret var et suksessår for Cara som stakk av med en Grammy i kategorien “Best New Artist”.

*Troye Sivan er ute med den catchy låta “Dance To This” sammen med selveste Ariana Grande. Låten blir å finne på hans nye album Bloom som kommer 31. august.

*Mannen bak “Despacito” og “Échame La Culpa”, Luis Fonsi, er tilbake med nok en sommerlig hit, denne gangen med britiske Stefflon Don på låten “Calypso”.

*De Australske gutta i 5 Seconds Of Summer er i dag klare med sitt tredje album Youngblood. Albumet følger opp Sounds Good Feels Good (2015) og debutalbumet
5 Seconds Of Summer fra 2014. 9. november kan de oppleves live på Sentrum Scene.

*Nicki Minaj er ute med sin nye singel "Bed" feat. Ariana Grande. Dette er andre singel fra hennes kommende album Queen som slippes 10. august. Hun står på scenen i Oslo Spektrum med Future 3. mars 2019.

*Svenske Hov1 har en showcase på Blå onsdag 20. juni. Hov1 er og har vært en av Sveriges største grupper de siste par årene, spesielt etter slippet av albumet Gudarna På Västerbron i april i år hvor alle låtene fra albumet gikk inn i topp 30 på Spotify i hjemlandet.

Ha en sol og musikkfylt helg!

Jonas Benyoub klar med ny låt

Ellingsrud-rapperen har vært i gamet lenge, og har et veletablert navn i Norges undergrunn. En flow få andre rappere kan matche, pakket inn i hardtslående hip hop-beats gjør at dette er en artist du definitivt kommer til å høre mer av i tiden fremover. Jonas Benyoub er i gang med å lage ny musikk, etter årets hardtslående banger «YahYah» er Jonas igjen klar til å ta Norge med storm med låten «I Mitt Liv». 

Hør "I Mitt Liv" her!

I mitt liv er en låt som setter ord på det å ha vært glad i noen. Det er mimring til gode tider, men også perspektivet jeg så situasjonene fra. Ikke trist, men mer ærlig og punktlig rundt det å komme seg videre fra noe man har vært igjennom. Man skal kunne felle en tåre og le på samme tid. 

Utover høsten kommer det mer musikk, så dette er et navn man ikke vil eller bør sove på.  

OM JONAS BENYOUB 

Jonas Benyoub er en ung artist fra Oslo som er godt kjent i hiphop-scenen.

Med god lyrikk og et bredt lydspekter er Jonas en versatil utøver som passer inn i de fleste sjangre, og det er også en av hovedgrunnene til at artisten har fått muligheten til å opptre i de respektive arenaene rundt omkring i landet. 

Navnet ble virkelig satt på kartet etter at låten «Youm Wara Youm» fikk plass i NRKs mest populære serie, «Skam», som igjen har bidratt til å åpne flere dører for denne unge artisten.  

Der de øvrige Skandinaviske landene har hatt gode og etablerte artister innenfor Rap- og R&B sjangeren, vil Jonas Benyoub både som artist og låtskriver, bidra til å styrke Norges rolle innenfor Skandinavias grenser.» 

Lil Halima klar med ny låt - "Train"

Lil Halima debuterte med sitt soloprosjekt under by:larm 2018, til strålende omtale fra norsk presse. Debutsingelen «Abstract» ble sluppet i april, og nå er hun klar med andre singel fra sin kommende EP.  

Fredag 15. juni slipper Lil Halima andre singel, «Train». Låten ble skrevet på en togtur hjem fra kjæresten. 

Lil Halima sin lidenskap for musikk har fulgt henne hele livet. Da faren reiste fra Kenya til Bardu i 1995 hadde han med seg kenyansk musikk og amerikansk hiphop i bagen. Dette skulle legge grunnlaget for en oppvekst fylt med forskjellige musikalske inspirasjoner for Lillian Halima Anderssen.  

- «Train» er en kjærlighetshistorie om hvor vanskelig det kan være å ikke klare å få noen til å føle seg bedre når man gir alt man har.  I dette tilfellet var det en situasjon hvor jeg måtte reise fra kjæresten min når han var lei seg, forteller Lil Halima. 

19-åringen har talenter innen sang, låtskriving, piano, fiolin og musikkproduksjon, i tillegg til billedkunst. I tillegg til å skrive musikken selv, maler hun coverne til utgivelsene sine. I sitt eget prosjekt er hun drivende faktor, og overlater ingenting til tilfeldighetene. Ærlighet i kunsten er viktig for henne. 

Teksten til «Train» er veldig ekte. Det var  vondt å dra fra han når jeg visste at han ikke hadde det bra. Den setningen som viser best hvor ulogisk alt var på togturen hjem er «This train is taking me somewhere, I don´t know where I´m going. Passing you, passing feelings, missing stops», fortsetter hun.  

Universal Music/Def Jam Norway oppdaget Lil Halima på Instagram vinteren 2017 der hun la ut små snutter av seg selv som spilte og sang egne og andres låter – gjerne innspilt på mobiltelefon. I april debuterte hun med den selvskrevne- og produserte introduksjonslåten «Interlude» uken før slipp av debutsingelen «Abstract» som hun også har skrevet og co-produsert selv. Målet er EP-utgivelse høsten 2018. 

Tiden etter jeg slapp «Abstract» har vært så sykt fin! Jeg har fått masse tilbakemeldinger og støtte. Jeg gleder meg til å følge opp med «Train» som er en annen type låt. Den er mer pop, lett og luftig, og er kanskje enklere å like for «folk flest», sier hun. 

I sommer gleder hun seg blant annet til å lage ny musikk og spille på festivaler som Kadetten og Havna.  

Hør "Train" her!

eMMa er ute med "Fått deg på hjernen"

«Fått deg på hjernen» fra eMMa er en leken sommersang, proppfull av energi og laget for ekstra god stemning. eMMa er 9 år og elsker å opptre og å underholde. Sangen handler om å få noe på hjernen, som for eksempel et fengende refreng.

eMMa er en gla' jente med masse energi som kommer ut i kreativ lek.  
eMMa tegner og leker med slim og spiller inn en masse Musical.lyhver dag.  
eMMa sitt univers er det mye glede og latter.  

- Jeg er veldig glad for at sangen min er ute nå så alle kan høre på den. Den er en glad og morsom sang som man blir i godt humør av! Og så får man den litt på hjernen. -eMMa 

eMMa er opptatt av at alle barn skal være snille og greie mot hverandre og har bestemt seg for at det vil hun vise gjennom å lakke klare farger på neglene sine. Hånden til eMMa har én farge på hver finger som viser verdier som eMMa synes det er viktig at barn og ungdom tenker på og viser frem.  

- Og siden jeg elsker farger så har jeg lakket neglene mine i fem fine forskjellige farger. Jeg synes det er kjempefint og så har jeg også lyst til at mange andre skal gjøre det samme i sommer. Fordi jeg har en plan! Hver av fargene betyr nemlig noe. Den grønne betyr: tørre å være tøff, den blå at å være omtenksom, den lilla er for å være modig, den røde for å være kul og den gule for at man er og skal være snill. Så om du vil kan du også farge neglene sånn! -eMMa 

Fått deg på hjernen er skrevet og produsert av Anders Nilsen.  
Utgis på Universal Music Norge.  

eMMa slapp i 2016 låten «Engler i sne» som har over 13 500 000 visninger på YouTube.  

Emma Gunnarsen er fra Trofors i Norland. Der går hun på Grane barne og ungdomsskole. Hun bor sammen med mammaen og pappaen sin, og de to brødrene Marcus&Martinus.  
eMMa fyller 10 år 17. juni 2018.  

Hør "Fått deg på hjernen" her!

Management: Marte Stinessen Schei 
marte@anti.as 

+4799441125