Nyheter

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music:

Björn Borg og Robyn presenterer RBN

Chaka Khan er tilbake

Jonas Benyoub – "Snakker om"

Linda Vidala slipper EP - Halvt Norsk

Superstjernen Katy Perry gjør et kjempecomeback med smashen “365” med hitmaskinen Zedd! Hør låten her!

20 år gamle Yungblud fra Yorkshire har fått med seg Halsey & Travis Barker på den nye singelen “11 Minutes”. I november kan han oppleves live på Parkteateret i Oslo.

Juice WRLD er ute med sin splitter nye låt “Robbery”! Enda en gladnyhet, han opptrer i Oslo Spektrum med Nicki Minaj 3. mars og slipper sitt nye album Death Race For Love 8. mars!

Britiske SG Lewis er nå klar med låten “Blue”! Låten er førrste låt ut fra hans siste EP Dawn. Den talentfulle produsenten skal spille på årets Coachella, og gjestet Stavernfestivalen i fjor sommer.

Den lovende danske artisten Elias Boussnina har fått med seg Lil Halima på sin nye singel "13th Floor". Han er by:Larm-aktuell og spiller på Sentrum Scene fredag 1. mars og Ingensteds 2. mars.

Aktuelle konserter:

15. februar - Bastille på Sentrum Scene

15. februar - Lewis Capaldi på Sentrum Scene

21. februar - Ghost i Oslo Spektrum

15-02-2019

Chaka Khan er tilbake

Dronningen av funk, Chaka Khan, er tilbake med det nye albumet Hello Happiness.

Albumet inneholder syv nye låter inkludert den fengende låten "Like Sugar" og er gjort i samarbeid med Switch og Sarah Ruba Taylor.

Hello Happiness er et klassisk Chaka Khan album med tidløs vokal og en samling funky låter – en miks av fortid og fremtid.

Som låtskriver, skuespiller, forfatter, filantrop, entreprenør og aktivist har hun inspirert mange artister gjennom tidene og har vært innom sjangere som R&B, pop, rock, gospel, country, world music, jazz og klassisk.

Gjennom sin karriere har hun gitt ut 22 album, hatt ti #1 singler i USA og samarbeidet med Miles Davis, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Prince, Quincy Jones og Mary J. Blige.

15-02-2019

Björn Borg og Robyn presenterer RBN

I dag slipper det svenske sportsmerket Björn Borg  sin eksklusive capsule collection, RBN, med den internasjonale popstjernen og moteikonet, Robyn. Den moderne unisex-kolleksjonen inneholder en blanding av edgy treningsklær og gatemote.

Björn Borg og Robyn har satt sine hoder sammen for å lage RBN. Capsule collectionen er utviklet av Robyn sammen den velkjente stylisten Naomi Itkes og Björn Borg sitt design team. Den ekslusive kolleksjonen inneholder 23 plagg i forskjellige fargekombinasjoner.

Det er en moderne og ikke kjønnspesifisert kolleksjon, med en mix av trening, gatemote og arbeidsklær. Inspirert fra noen av Robyn sine favorittplagg og noe av Björn Borg sitt arkiv fra 80’, tilbyr den et komplett look med fleece hoodies, tracksuits, poloskjorter, undertøy og sokker.

«RBN reflekterer min kjærlighet for gatemote og hvordan det signaliseres i ungdomskulturen. Det er inspirert av mine favorittplagg gjennom årene. Jeg tenkte det ville bli veldig spennende å lage klær som jeg både kan bruke ute på byen, men og på løpeturer», sier Robyn.

Dette sier Mija Nideborn, Design Director hos Björn Borg, om kolleksjonen: «RBN-kolleksjonen fanger alt Björn Borg handler om – en moderne fusjon av treningsklær og mote. Det er Robyn sitt kreative syn mikset med vårt brand DNA, en flirt med dagens gatemote.»

Som en del av RBN-lanseringen, slipper Robyn ny musikkvideo – med sangen «Send to Robin Immediately». Den globale lanseringen holdes på Browns East i London den 15.februar, etterfulgt av et afterparty med DJs bestående av Robyn og special guests.

Her er kolleksjonen tilgjengelig:

Björn Borg

Browns

Opening Ceremony

Almost Not Done

A Place

Yme Studios

Stadium

15-02-2019

Linda Vidala slipper EP - Halvt Norsk

Linda Vidala hadde braksuksess med den P3 Gull- og Spellemannsnominerte singelen "Bængshot" sammen med KingSkurkOne i 2017. Hun ble også nominert til årest liveartist under P3 Gull. Silvana Imam, Linda Pira, OnklP og Kamelen var med henne på scenen under P3 gull, og det ble sluppet to remixer av «Bængshot», med de nevnte.

I dag er hun klar med EPen, "Halvt Norsk", før hun slipper del to, "Halvt Thai", mot sommeren.

HØR "HALVT NORSK" HER

I fjor høst slapp Linda «Natteravn», hvor hun viste seg fra en langt mer sårbar og melodiøs side. Linda og låten var med i NRK programmet “Uten pappa», og dette var første låt ut fra Epen “Halvt norsk”. 

Våren 2019 skal Linda Vidala slippe to EPer. Epen «Halvt Norsk» er først ut, «Halvt thai» slippes nærmere sommeren.

- «Halvt Norsk» er en skildring av den sårbare delen av meg. Den handler om personlige historier, kjærlighet, angst og håp. Ved å blottlegge meg selv på følelsesmessig plan i musikken min, håper jeg noen der ute vil kjenne seg igjen i - og sette pris på sangene. Jeg ville kalle EP’en «Halvt Norsk» fordi den beskriver den delen av meg som er «typisk» norsk. Jeg vil lyse på det mørke rommet under gråsonen, som ikke trenger å være farlig. Det som er livet, på godt og vondt.  Alle kan vel se at vi er mye mer, enn den vi later som vi er?  - Linda Vidala

Linda om låtene:

Natteravn:

Etter denne kom ut i høst, skjedde det mye på personlig og mentalt plan. Den åpnet noe. Alle hendelsene bidro til å fullføre sangene på denne EP’en, så det ble naturlig at dette er den første låta. Det er en slags nattalåt som handler om å komme seg igjennom sin egen fortid, og forstå at denne ikke trenger å holde oss nede i nåtiden.

 

Glemme igjen:

En låt om den evige kjærlighetshistorien med en spesiell person. Den type kjærlighet som bare er der, uavhengig av tid, og får deg til å glemme alt annet rundt deg.

 

Nummen:

En låt om å være distansert fra ting og heller være nummen. Stå og se på sitt eget liv, men ikke føle at man lever det hundre prosent. Låta har flere nyanser til hvordan jeg tror mange av oss føler det idag. Enten det er alene eller i relasjon med andre.

 

Stjernestøv feat. OnklP:

En låt om håpet og livet. Hvordan vi alle egentlig har magien i oss til å utrette små mirakler. Vi er alle stjernestøv, som krysser hverandres univers. Laget for å huske viktigheten av det å være glad i seg selv, tilgi fortiden og leve i nuet.

15-02-2019

Jonas Benyoub – Snakker om

Ellingsrud-rapperen har vært i gamet lenge, og har et veletablert navn i Norges undergrunn. Med en flow få andre rappere kan matche, pakket inn i tunge beats gjør at dette er en artist du definitivt kommer til å høre mer av i tiden fremover. Jonas Benyoub har claimet 2019 til å bli slitt år, og beviser eierskap med nytt slipp i dag med “Snakker om”.

Navnet til Jonas Benyoub ble virkelig satt på kartet etter at låten «Youm Wara Youm» var med i NRKs «Skam». Siden har han sluppet den hardtslående bangeren «YahYah», fulgt opp av R&B inspirerte «I Mitt Liv», og sterke «Milli» ft. Yosef.  

Han har siden 2017 sluppet låter som «Youm Wara Youm», «YahYah», “El Diablo”, «I Mitt Liv», og «Milli» ft. Yosef. Før jul startet han freestyle-serien «Tung Torsdag», som han allerede har høstet stor respekt for.

2019 blir Jonas’ år, med en rekke sterke singelreleaser og EP slipp. I starten av februar slapp an «Lucky Luke», og i dag er han klar med nok en singel, «Snakker om». 

- “Jeg følger bare kjærlighet, that`s the message. Ikke tro jeg gjør det for fame. Jeg gjør det fordi vi ble fortalt vi ikke kan gjøre det!” - Jonas Benyoub

HØR JONAS BENYOUB - "SNAKKER OM" HER

15-02-2019

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music:

Ariana Grande slipper albumet thank u, next!

Nominerte til Spellemann 2018

Larsiveli med ny singel fra kommende EP

Til minne om komponist Jóhann Jóhannsson

 

Robyn starter sin verdensturné i Stavanger!

Den 26 år gamle irske singer-songwriteren Dermot Kennedy har fans som Taylor Swift og Travis Scott. Han har bygget seg opp et navn med hyppig turnering og har allerede spilt to utsolgte konserter i Oslo. Nå er han ute med låten "Lost".

Svensk-britiske Mabel har fått en flying start i Norge med den nye singelen "Don’t Call Me Up". Låten er allerede listet på NRJ og NRK mP3. Nå har ADP har remikset låten, sjekk den ut her!

Robin Packalen er superstjerne i Finland med over 200 millioner streams og 120 millioner YouTube-visninger. Han er nå klar med sin første singel på engelsk; "I’ll Be With You" ft. Kovee & Joznez.

Den franske artisten Rilés er i dag ute med den nye låten “Marijuana”! Sjekk ut musikkvideoen, hvor selveste Snoop Dogg er med på refrengene!

Multitalentet James Blake er nå ute med musikkvideoen til “Mile High”, fra sitt nyeste album Assume Form.

Earthgang er i dag klare med med låten "proud of u"  med Young Thug. Duoen fra Atlanta varmer opp for Billie Eilish på hennes Europaturné.

Kommende konserter:

15. februar - Bastille på Sentrum Scene

15. februar - Lewis Capaldi på Sentrum Scene

21. februar - Ghost i Oslo Spektrum

08-02-2019

Ariana Grande slipper albumet thank u, next!

Norgesaktuelle Ariana Grande slipper i dag sitt femte studioalbum thank u, next. Samtidig følger en helt ny musikkvideo til låten «break up with your girlfriend, i’m bored».

Albumet inneholder 12 låter, inkludert tittelsporet “thank u next”, “7 rings” og “imagine”. Max Martin, ILYA, Justin Tranter og Tayla Parx har vært med på å skrive og produsere låtene.

Ariana Grande var i fjor sommer aktuell med albumet Sweetener, som inneholder hits som “God is a woman” og “no tears left to cry”. Surpriselåten "thank u, next" ble en knallsuksess og satte i gang prosessen med å slippe et helt nytt album – bare seks måneder etter Sweetener.

Tittelsporet "thank u, next" har sanket inn over 13 millioner streams i Norge. "7 rings" slo Spotifys rekord for flest streams i løpet av en uke, med over 16 millioner streams.

3. oktober 2019 står superstjernen på scenen i Telenor Arena.


Se full tracklist nedenfor:

1. imagine

2. needy

3. NASA

4. bloodline

5. fake smile

6. bad idea

7. make up

8. ghostin

9. in my head

10. 7 rings

11. thank u, next

12. break up with your girlfriend, i’m bored

08-02-2019

Nominerte til Spellemann 2018

I dag ble nominasjonene til Spellmann 2018 offentligjort og disse Universal-artistene er nominert i kategoriene:

Årets låt:
Astrid S"Emotion"

Seeb x Dagny"Drink About"

Ruben "Walls"

Årets Gjennombrudd og Gramostipend:
Ruben

Popgruppe:
Lemaitre
Seeb

Urban:
Lil Halimalove songs for bad lovers

Årets Tekstforfatter:
Odd NordstogaKløyvd

Årets Musikkvideo:
Hkeem"Ghettoparasitt"

Rock:
TurbonegroRock'n'roll Machine

Spellemann går av stabelen på Chateau Neuf i Oslo 30. mars og sendingen går på NRK1 med progamledere Julie Bergan og Tarjei Strøm.

Forøvrig er også Lil Halima og Robyn nominert til Nordic Music Prize som deles ut under by:Larm.

Musikkforleggerprisen deles ut på Vulkan Arena 27. februar og der er både Ruben og Astrid S nominert.

Årets Verk Populærmusikk: Astrid S for "Emotion" sammen med Ali Payami og Jacob Jerlström

Årets Gjennombrudd Populærmusikk: Ruben 

08-02-2019

Larsiveli med ny singel fra kommende EP

I dag slipper Larsiveli sin nye og følsomme singel, «Kommer hjem», fra den kommende EPen, Tvilling, som har release 27.02, rett før Horten-rapperen spiller to gigs under årets by:Larm.

 

 

Larsiveli har plassert Horten på kartet for lenge siden, men ble godt kjent da han havnet på "alles” lepper med fjorårets gjennombruddslåt «Baby», som ble A-listet på NRK P3 fra april til august.

 

Larsiveli har brukt det siste året i studio for å ferdigstille den kommende EPen, Tvilling og har samtidig sluppet flere smakebiter derfra. Med høsten 2018 kom singelen” «Dykker dypt», en svært personlig låt som handler om, som Lars selv sier, å drikke bort sine sorger, om, - for han - å dykke dypt inn i seg selv og møte sine egne demoner.  

 

I November spilte Larsiveli en legendarisk konsert på John Dee i Oslo og like etter kom den JNS-produserte hyllesten «Mamma Mia», en låt hvor Larsiveli virkelig får skinne som rapper.

 

 

I dag er han klar med den ekstremt catchy og følsomme singelen, «Kommer hjem».

 

- «Kommer hjem er for alle de som sitter hjemme og venter på noen. Låta er produsert av Tirelli (Eirik Tillerli)» - Larsiveli

 

 

 

 

HØR LARSIVELI - "KOMMER HJEM" HER

 

 

 

 

Horten-helten spiller også to konserter under årets by:Larm:

 

Torsdag 28.02 kl 00:00 – Kulturkirken Jakob

Lørdag 01.03 kl 22:00 – Ingensteds

08-02-2019

Robyn starter sin verdensturné i Stavanger i dag!

Robyn starter starter sin omfattende verdensturné i kveld i Stavanger Konserthus. Den utsolgte konserten er en av tre stopp i Norge i tillegg til USF Verftet i Bergen onsdag 6. februar og Øyafestivalen 10. august.

Honey, Robyns seneste album fikk terningkast 6 i Aftenposten og 5 av Dagbladet og Dagsavisen og har gitt henne fem nominasjoner til Grammisgalan i Sverige.

Honey bekrefter alt man har håpet på. Et mesterverk i klassen for like deler sårbar og euforisk elektropop, skriver anmelder Robert Gjestad i Aftenposten.

Over fem studioalbum og en karriere som strekker seg over tjuetre år har Robyn hatt fire topp ti-singler i UK, fem grammynominasjoner, hundrevis av millioner av streams og skapt noen av de mest minneverdige sangene over de siste to tiårene som “Dancing On My Own”, “Call Your Girlfirend”, Hang With Me”, og nummer én-hiten “With Every Heartbeat”.

05-02-2019

Nyhetsbrev fra Universal Music

Fin fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music.

Astrid S: Ny singel!

Sir Peter Jackson med ny The Beatles-film

Metallica - Helping Hands...Live & Acoustic at The Masonic

Billie Eilish - klar med ny låt og debutalbum!

Jonas Benyoub - "Lucky Luke"

Sam Smith og Normani følger opp smashen “Dancing With a Stranger” med en ny musikkvideo! Se videoen her.

Snow Boyz gjorde en akustisk versjon av "Himmelen og mere" hos Christine Dancke på P3. Nå er den versjonen ute og i dag kan de oppleves live på Parkteateret.

Det unge danske stjerneskuddet Chris Burton er i dag klar med sin nye singel “Love Letters”. Hør låten her.

Lemaitre er i dag ute med sin splitter nye singel, “Fast Lovers”. Hør låten her.

Olivia O’Brien, best kjent fra hennes samarbeid med gnash på hitlåten “i hate u, i love u” er nå ute med låten “Love Myself”.

Ian Brown er i dag ute med det nye albumet Ripples. Dette er første nye solomateriale på ni år fra Stone Roses-legenden.

Den en puertoricanske hitmakeren Luis Fonsi er ute med sitt nye album Vida. Blant dem som bidrar på albumet finner vi Daddy Yankee, Justin Bieber, Demi Lovato og Stefflon Don.

  

Kommende konserter:

4. februar - Jay Rock på Rockefeller.

7. februar - LANY på Vulkan Arena

15. februar - Bastille på Sentrum Scene

15. februar - Lewis Capaldi på Sentrum Scene

01-02-2019

Jonas Benyoub - Lucky Luke

Ellingsrud-rapperen har vært i gamet lenge, og har et veletablert navn i Norges undergrunn. En flow få andre rappere kan matche, pakket inn i hardtslående hip hop-beats gjør at dette er en artist du definitivt kommer til å høre mer av i tiden fremover. Og 2019 blir Jonas’ år.

Navnet hans ble virkelig satt på kartet etter at låten «Youm Wara Youm» var med i NRKs «Skam». Siden har han sluppet den hardtslående bangeren «YahYah», fulgt opp av R&B inspirerte «I Mitt Liv», og sterke «Milli» ft. Yosef.  

Jonas Benyoub har siden 2017 sluppet låter som «Youm Wara Youm», «YahYah», “El Diablo”, «I Mitt Liv», og «Milli» ft. Yosef.

Før jul startet han freestyle-serien «Tung Torsdag», som han allerede har høstet stor respekt for.

2019 blir Jonas’ år, med en rekke sterke singelreleaser og EP slipp. «Lucky Luke» er første singel ut.

HØR JONAS BENYOUB - "LUCKY LUKE" HER 

- “Denne låten er en inspirasjon fra gamle den tegneserien, men jeg leker mest med tematikken rundt det å være «lucky» - altså heldig. Man har mange momenter i livet hvor noe kanskje kunne gått helt til helvete eller rett vest. Jeg reflekterer rundt det å være brødre og holde sterkt med sin familie. Jeg setter det opp mot noen mimringsbilder fra Lucky Lucciano og Sopranos.” - Jonas Benyoub

Der de øvrige Skandinaviske landene har hatt gode og etablerte artister innenfor Rap- og R&B sjangeren, vil Jonas Benyoub både som artist og låtskriver, bidra til å styrke Norges rolle innenfor Skandinavias grenser

01-02-2019

Billie Eilish - klar med ny låt og debutalbum!

Det 17 år gamle fenomenet Billie Eilish suser mot stjernehimmelen, og er nå klar med sin nye singel «bury a friend», med tilhørende musikkvideo. Samtidig annonserte stjernen sitt debutalbum, WHEN WE FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?, som slippes 29. mars.

«Bury a friend» er skrevet og produsert av Billie med sin faste samarbeidspartner og storebror, Finneas O’Connell. Musikkvideoen er regissert av Michael Chaves, som står bak flere skrekkfilmer.

Det kommende debutalbumet er skrevet, produsert og innspilt av Billie og storebroren Finneas i deres barndomshjem i Los Angeles.

“When we made ‘bury a friend,’ the whole album clicked in my head.” “I immediately knew what it was going to be about, what the visuals were going to be, and everything in terms of how I wanted it to be perceived. It inspired what the album is about. ‘bury a friend’ is literally from the perspective of the monster under my bed. If you put yourself in that mindset, what is this creature doing or feeling?” “I also confess that I’m this monster, because I’m my own worst enemy. I might be the monster under your bed too.” - Billie Eilish

Siden debuten «Ocean Eyes» i 2016, har Billie passert 5 milliarder streams og solgt ut turnéer verden rundt.

01-02-2019

Metallica - Helping Hands...Live & Acoustic at The Masonic

Metallica spilte 3. november i fjor en akustisk veldedighetskonsert i The Masonic i San Francisco.

Konserten ble spilt inn og i dag er Helping Hands...Live & Acoustic at The Masonic ute. Konserten og auksjonen ble arrangert for første gang og samlet inn over 1,3 millioner dollar.

Helping Hands...Live & Acoustic at The Masonic innholder klassiske Metallica-låter samt covere av Deep Purple, Nazareth, Bob Seger og Blue Öyster Cult

Dobbeltalbumet er mikset av Greg Fidelman og mastret for vinyl av Reuben Cohen hos Bernie Grundman Mastering.

Albumet kommer i et begrenset opplag og pengene fra salget går uavkortet til Metallicas egen veldedig organisasjon All Within My Hands.

13. juli kommer de til Trondheim og spiller for et utsolgt Granåsen.

 

Trackliste:

Disc One / Side A

1.Disposable Heroes

2.When A Blind Man Cries

3.The Unforgiven

 

Disc One / Side B

1.Please Don’t Judas Me

2.Turn the Page

 

Disc Two / Side C

1.Bleeding Me

2.Veteran of the Psychic Wars

3.Nothing Else Matters

 

Disc Two / Side D

1.All Within My Hands

2.Enter Sandman

3.The Four Horsemen

4.Hardwired

01-02-2019

Astrid S: Ny singel!

Astrid S kickstarter 2019 med låta ‘Someone New’. Den er skrevet av Astrid, sammen med blant annet Charli XCX. 

‘Someone New’ handler om å være litt besatt av en eks-kjæreste. Jeg ville at den skulle være litt barnslig og desperat, men fremdeles ha et refreng man kan synge med på i bilen. Jeg gleder meg veldig til folk får høre den.” - Astrid S

Hør Astrid S - "Someone New" HER!

Astrid har nettopp avsluttet en omfattende turné med bandet Years & Years (UK) og hennes US shows i februar ble utsolgt på én Dag. Nylig passerte hun 1 milliard streams.

01-02-2019

Sir Peter Jackson med ny The Beatles-film

Den anerkjente Oscar-vinnende regissøren Sir Peter Jackson skal regisserer en ny film basert på over 55 timers opptak av The Beatles i studio, spilt inn mellom 2. januar og 31. januar 1969. Dette er opptak som aldri før har vært vist.

Gjennom denne perioden spilte The Beatles inn sitt Grammy-vinnende album Let It Be, som inneholder den Oscar-vinnende tittelsangen. Albumet ble til slutt utgitt 18 måneder senere, i mai 1970, flere måneder etter at bandet ble oppløst.

Filmen var opprinnelig planlagt for en TV-spesial, men ble forvandlet til noe helt annet, i takt med The Beatles sin legendariske opptreden på taket av Apples Savile Row London-kontor som fant sted for nøyaktig 50 år siden i dag.

Om opptakene sier Jackson selv: "The 55 hours of never-before-seen footage and 140 hours of audio made available to us, ensures this movie will be the ultimate ‘fly on the wall’ experience that Beatles fans have long dreamt about - it’s like a time machine transports us back to 1969, and we get to sit in the studio watching these four friends make great music together”.

Selv om The Beatles ble filmet mye i løpet av 1960-tallet - i konserter, intervjuer og filmer, er dette de eneste opptakene som dokumenterer dem på jobb i studio.

Albumet og filmen Let It Be har ofte blitt sett i sammenheng med konflikten bandet gikk igjennom på den tiden.

“I was relieved to discover the reality is very different to the myth. After reviewing all the footage and audio that Michael Lindsay-Hogg shot 18 months before they broke up, it’s simply an amazing historical treasure-trove. Sure, there’s moments of drama - but none of the discord this project has long been associated with. Watching John, Paul, George, and Ringo work together, creating now-classic songs from scratch, is not only fascinating - it’s funny, uplifting and surprisingly intimate. I’m thrilled and honoured to have been entrusted with this remarkable footage - making the movie will be a sheer joy” - sier Jackson.

 

Filmen blir laget i samarbeid med Sir Paul McCartney, Sir Ringo Starr, Yoko Ono Lennon og Olivia Harrison.

Jackson vil ha med seg teamet han jobbet med på dokumentaren They Shall Not Grow Old, produsentene Clare Olssen og Jabez Olssen. Øvrige regissører er Ken Kamins fra WingNut Films og Jeff Jones og Jonathan Clyde fra Apple Corps.

Opptakene vil bli restaurert av Park Road Post i Wellington i New Zealand ved hjelp av teknikker utviklet for WW1-dokumentarfilmen som ble nominert til en BAFTA for beste dokumentarfilm.

 

Filmen er for tiden under produksjon, og utgivelsesdato og tittel vil bli annonsert. 

Etter utgivelsen av denne filmen, vil en ny og restaurert utgave av den originale Let It Be-filmen, regissert av Michael Lindsay-Hogg, også bli gjort tilgjengelig.

30-01-2019

Grace Carter slipper sin nye singel Heal Me

Britiske Grace Carter er i dag ute med sin nye singel "Heal Me". Låten er inspirert av hennes oppvekst uten en far til stede.

Grace Carter står bak en av 2018s vakreste låter, "Why Her Not Me", og slapp EPen med samme navn i desember. Nå er hun klar med ny musikk.

Stjerneskuddet spilte nylig sin første headlinerkonsert i Norge, og har allerede havnet på en rekke kredible lister som YouTubes Ones To Watch for 2019 og er en av MTV Push ti utvalgte Ones To Watch artister for 2019. Nylig ble hun kåret til tredjeplass på den prestisjetunge BBC Sound of 2019.

Grace Carter har turnert med artister som Haim, Dua Lipa, Jorja Smith, Mabel, Dermot Kennedy og Rag N Bone Man, og ble nylig bekreftet til SXSW-festivalen.

25-01-2019

Seeb og Bastille med musikkvideo til «Grip»

Sammen med indierock-kongene Bastille, slapp produsentduoen Seeb singelen “Grip” i desember. Låten har allerede strømmet over 21 millioner ganger på Spotify. I går kveld ble musikkvideoen til låten sluppet.

 

Seeb har opplevd stor suksess de siste årene med en rekke låter som har gjort seg bemerket i inn- og utland. Når de slapp ‘Grip’ sammen med Bastille i desember 2018, tok det ikke lang tid før fansen omfavnet den også.

 

Musikkvideoen til ‘Grip’ er spilt inn i LA i samarbeid med regissør Noah Duran og produsent Cailin Lowry. Sistnevnte har tidligere samarbeidet med stjerner som Katy Perry, Bazzi, David Guetta og Romans.

 

«Vi er veldig glade for å dele musikkvideoen til «Grip». Det har vært gøy å jobbe med Bastille, og det gleder oss å se hvordan våre og Bastille sin fans har omfavnet denne singelen! For musikkvideoen, ønsket vi å ta det tilbake til den tiden i livet hvor tankene var overalt og du fortsatte med å finne ut hvem du egentlig var, med alle oppturer og nedturer som det bragte med.» - Seeb

 

 

 

SE MUSIKKVIDEOEN TIL "GRIP" HER

 

 

 

Elektronikaduoen Seeb fikk sitt store gjennombrudd med remixen av Mike Posner sin «I Took A Pill In Ibiza», som nylig bikket 1 milliard avspillinger og nådde #4 på Billboard 100. Totalt har Oslo-baserte Seeb samlet over 2 milliarder avspillinger på Spotify, og duoen fortsetter stadig å vokse. Debut EP-en deres «Nice To Meet You» ble sluppet i 2018, hvor fokuslåten «Drink About» med Dagny har nådd 69 millioner avspillinger og EP-en til sammen har fått over 85 millioner avspillinger.

 

Seeb vant også “Årets popgruppe” under Spellemannprisen i 2017

25-01-2019

Henrix Borg debuterer som artist med sin første singel - "High On Love"

Henrix Borg (tidligere kjent som Blodprinsen) var utvilsomt årets snakkis på den skandalefylte serien «Ex On The Beach» ifjor. TV stjernen – og forfatteren – debuterer nå som artist med sin første singel «High On Love» gjennom NonstopMusic og Universal Music.

 

Til låta kommer det også en musikkvideo med Ulrikke Falch, filmet i en overgjennomsnittlig pompøs villa i Alpene.

 

 

 

HØR HENRIX BORG - “HIGH ON LOVE” HER

SE MUSIKKVIDEOEN HER

 

 

“High On Love” er skrevet av Hef Augusto og produsert av Henrix Borg. På vokal har de fått med seg Magnus Bokn.

 

 

- “Sammen har vi lagd noe jeg føler er den perfekte første singel for mitt prosjekt «Henrix Borg» og jeg håper den blir spilt også langt utenfor norske grenser” - Henrix Borg

 

25-01-2019

Ka2 - Ingenting på stell

I fjor høst ble verden presentert for Ka2 - hele Norges tjommi – da han slapp sine første to singler. En kunstnersjel med et stort hjerte for venner, damer, natur og livets frukter. En venn, en elsker og en notorisk tre-klemmer. Han har jobbet bak kulissene i mange år og alltid vært tilstede, uten at du kanskje helt har lagt merke til ham.

"Ingenting på stell" er en låt for fremtiden. En dønn ærlig låt om livets fristelser, helt uten filter. "Ingenting på stell" er følelsen du sitter igjen med søndag ettermiddag når serotonin nivået har nådd en absolutt bunn.

Ka2 spiller på Østre i Bergen 2. februar. Er også booket til årests Findings festival. Det er også et samarbeid med Benjamin Ingrosso//Felix Sandman og Kjartan Lauritzen i pipe.

Hør Ka2 - "Ingenting på stell" her

25-01-2019

Adrees tilbake med ny låt - "Harder"

I dag slipper Andreas Estenstad, bedre kjent som Adrees, sin nye singel «Harder». Trønderen har rukket å bli 18 år og ble kjent gjennom TV2 sereien «The Stream», høsten 2016.

Siden da har Adrees rukket å slippe en rekke låter. Blant disse er «Stinkin’ Rich», som Adrees gjorde i studio med Jesper Borgen, Magnus Bertelsen og Tommy La Verdi, «River» skrevet av Jens Siverstedt, Jonas Wallin og Astrid S, og «Breakup» som Adrees skrev sammen med Filip Lindfors. Adrees var også featuring på singelen “Stranger” av OKEY (Ola Høsflot Klæbo) i 2018. 

Det siste året har vært hektisk for Adrees, med managementavtale, samt en rekke turer over dammen til LA og til Stockholm hvor han har spilt inn en haug med nye låter.

I dag er han klar med sin nye singel “Harder”, som han har skrevet i session i Stockholm sammen med Gustav Nystrøm, Fanny Arnesson og David Kjellstrand. 

HØR ADREES - "HARDER" HER

- «Harder» skrev jeg med en fantastisk gjeng fra Stockholm. Vi hadde umiddelbart en sterk kjemi og det var masse kreativitet i rommet den dagen vi skrev «Harder». Jeg er veldig stolt over det vi har fått til sammen og gleder meg til å slippe dere skal få høre låta". - Adrees

For tiden studerer Adrees ved musikkskolen Lillehammer Institute of Music Production & Industries (LIMPI).

25-01-2019