Nyheter

Verdensstjerne til Oslo Sommertid 2020

I dag ble det bekreftet at selveste Taylor Swift kommer til Oslo og spiller under Oslo Sommertid 2020.

Taylor Swift, en vår tids største superstjerner, har hatt massiv suksess siden hun ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2006.

I 2020 er det ni år siden superstjernen gjestet Norge og det er en ære å melde at hun kommer til Oslo Sommertid og Voldsløkka 26. juni! 

"OMG! Dette er noe av det villeste jeg har vært med på. Å få selveste Taylor Swift til å spille en av veldig få konserter i Skandinavia, er en drøm som har gått i oppfyllelse. Hun kommer til å sette fyr på Norges største konsertarena, Voldsløkka, og vi forventer en kveld som går inn i historiebøkene! Det er ni år siden hun var i Norge sist og siden det har hun gitt ut fire album, levert en hel drøss av hits og vunnet de gjeveste priser" sier Peer Osmundsvaag, ansvarlig arrangør i All Things Live.

Den tidligere country-popstjernen har gitt ut syv album, vunnet flere Grammy Awards (blant annet for Album of the Year og Best Pop Vocal Album), blitt kåret til Woman of the Year av Billboard og har over 43 millioner månedlige lyttere på Spotify.  

Hun er født og oppvokst i Reading i Pennsylvania og begynte å vise interesse for musikk i en alder av ni, med Shania Twain som største inspirasjon. Hun var bare 14 år da hun signerte platekontrakt og flyttet med familien til Nashville for å fokusere på musikken.

Albumet Fearless ble gitt ut i november 2008 og sertifiserte til gull av RIAA allerede den første uken. Albumet fikk god fart gjennom hele 2009 og tjente til flere platinasertifiseringer med låter som "Love Story", "White Horse", "You Belong with Me" og "Fifteen". Hennes tredje album Speak Now ble utgitt i oktober 2010 og førte med seg nok en massiv suksess. Hitsingler som "Mine" og "Mean" vant to Grammy Awards. 

Etter livealbumet fra 2011, World Tour Live Speak Now, vendte Swift mer mot pop og begynte å jobbe med musikere som Dan Wilson, Butch Walker og Britney Spears-produsenten Max Martin. Dette ble tydelig på "We Are Never Ever Getting Back Together”, den første singelen fra albumet Red (2012). Albumet knuste alle forventninger ved å selge over en million eksemplarer den første uken. En bemerkelsesverdig prestasjon som var dobbelt så imponerende i en tid med fallende salg. 

Singelen "Shake It Off", fra hennes femte album 1989, ble nummer én etter utgivelsen i 2014. Albumet var hennes første offisielle popalbum og ble hennes tredje album som solgte mer enn én million eksemplarer den første uken.  

Reputation var Swifts siste album for Big Machine. I november 2018 signerte hun med Universal Music, som distribuerte hennes nye album under deres Republic Records-banner. Albumet Lover ble gitt ut tidligere i år og inkluderte singlene "Me!" og "You Need To Calm Down", som begge ble nummer to på Billboard.

Med Lover demonstrerer Taylor Swift nok en gang at hun er en av verdens beste popsnekrere. Og hun har en hel karriere foran seg til å fortsette å bevise det. Hun er rett og slett "The Man" - Dagbladet 

 

Billetter i salg via ticketmaster.no onsdag 25. september.

17-09-2019

Ny musikk fra The Who, Astrid S og stjernetrioen Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey.

Britiske rockelegender tilbake med ny musikk

Ny låt fra stjernetrioen Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey

Jonas Benyoub krysser grenser med NahNah Remix

R.E.M med låt til inntekt for ofrene på Bahamas

Astrid S slipper i dag “Doing To Me (Stripped Down)”, en nedstrippet versjon av singelen fra den nye EP’en Trust Issues. Astrid S er for tiden aktuell med sin akustiske Stripped Down Tour, som startet i Trondheim 11. september. I kveld spiller hun på Forum i Bergen og søndag 15. september inntar hun Den Norske Opera i Oslo.

I dag er Lil Halima klar med sin andre singel,“911”, fra hennes kommende mixtape “Brown Girl Diary”, som slippes 4. oktober, med den svenske produsenten Canto. “Denne sangen er bare en liten "fuck you" til alle menn eller boys som behandler jenter trash fordi de er broken eller usikker”, forteller Lil Halima
Hun spiller sin første egne konsert i Oslo på Parkteateret 18.01.20. Billettene er i salg fra i dag.

Rammstein-vokalist Lindemann slapp i dag den nye singelen “Steh Auf” fra sitt soloprosjekt.

Emeli Sande er tilbake med ny musikk og slipper i dag albumet Real Life. Hun er også Norgesaktuell med konsert 31.oktober på Sentrum Scene.

Halsey er i dag ute med den nye låten "Graveyard". Låten blir å finne på hennes nye album Manic som slippes 17. januar. Halsey har streamet over 23 milliarder og har solgt over ni millioner album verden over.

16 år gamle Chris Burton fra Danmark har passert 12 millioner streams for sine tre første singler. I dag slipper han sin fjerde singel, post-sommer balladen “Summer’s Over”.

Det svenske pop-sjerneskuddet LOVA slipper i dag Epen A Gentleman's Guide, ledet av singelen «Daddy Issues». 21 åringen har blitt lovprist av The Guardian, Refinery29, GQ, Idolator, EARMILK, Hillydilly for å nevne noen. Singelen hennes "You Me and The Silence" var den mest spilte låten på svensk P3, hun er også på YouTube musics "Artist to Watch" for 2019.

Etter en veldig fin vår med fire nye låter, ledet av Do It, og en sommer fylt med headlinershows er de norske gudfarene tilbake med flere nye bangers denne høsten. I dag slipper Broiler “Good Day”, som de startet på for over 4 år siden!
Mio sier følgende om låta: Den første ideen til Good Day kom for over fire år siden. Plystre-riffet har sittet som klister på hjernen siden den dag, så vi skjønte tidligere i år at vi bare MÅTTE gjøre ferdig denne låta!

Stjerneskuddet Isah fra Stavanger har herjet topplistene med landeplagen HALLO i sommer. Nå er han klar til å slippe del to av debut-EPen «sukkerspinn og hodepine», som gjestes av Magdi fra Karpe og Philip Emilio.

Bandet Hardhaus leverer mer solid musikk på ekte Telemarks-dialekt. «Raud Sol» er deres nyeste singel, godt forankret i beste country-rock tradisjon.

Jeff Goldblum er i dag ute med låten «Let’s Face The Music And Dance» (feat Sharon Van Etten) og annonserer samtidig at han slepper nytt album 1.nov.

Kommende konserter:

13. september - Astrid S, Forum, Bergen.
15. september - Astrid S, Den Norske Opera, Oslo
8. september - Jon Bellion, Rockefeller
25. september - ECM 50:Bobo Stenson Trio + Maciej Obara Quartet , Victoria, Oslo
26. september - ECM 50: Marcin Wasilewski Trio + Gustavsen / Tander / Vespestad, Victoria, Oslo
27. september - ECM 50: Mette Henriette + Carla Bley Trio , Victoria, Oslo
28. september - ECM 50: Sinikka Langeland + Craig Taborn + Surman / Andersen / Strønen, Victoria, Oslo
28. september - Lise davidsen + Filharmonien, Konserthuset, Oslo
28. september - blackbear, Sentrum Scene
29. september - Lise Davidsen, Den Norske Opera
3. oktober - Social House/Ella Mai/Ariana Grande, Telenor Arena
5. oktober - R3hab, Sentrum Scene
10. oktober - Scarlxrd, Blå.
11. oktober - Lemaitre, Den Norske Opera
27. oktober - Daniil Trifonov, Den Norske Opera
28. oktober - slowthai, Vulkan Arena
28. oktober - The Vamps , Sentrum Scene
31. oktober - Emeli Sandé, Sentrum Scene
6. november - Young Gravy, Vulkan Arena
11. november - Lewis Capaldi, Sentrum Scene
11. november - YUNGBLUD, Parkteatret
13. november - YG (med Ty Dolla $ign), Sentrum Scene, Oslo
26. november - Dermot Kennedy, Rockefeller
1. desember - Michael Kiwanuka, Rockefeller, Oslo
2. desember - Ari Lennox, Parkteatret, Oslo
15. desember - JID, Parkteatret

God helg :-)  

 

13-09-2019

Britiske rockelegender tilbake med ny musikk

55 år etter at The Who gjorde sine første innspillinger, er de britiske rockerne tilbake med sitt første nye album på 13 år!

Albumet har fått tittelen WHO og slippes 22. november. I dag er første smakebit ute i form av singelen "Ball and Chain".

Det nye albumet inneholder elleve låter og ble for det meste spilt inn i London og Los Angeles i løpet av våren og sommeren 2019.

WHO er co-produsert av Pete Townshend & D. Sardy (som har jobbet med Noel Gallagher, Oasis, LCD Soundsystem, Gorillaz) og med vokalproduksjon av Dave Eringa (Manic Street Preachers, Roger Daltrey, Wilko Johnson).

Gitarist og låtskriver Pete Townshend og Roger Daltrey er med på albumet samt The Who-trommeslager Zak Starkey og bassist Pino Palladino. Andre som bidrar er Simon Townshend, Benmont Tench, Carla Azar, Joey Waronker og Gordon Giltrap.

 

Om albumet sier Pete Townshend;

"This album is almost all new songs written last year, with just two exceptions. There is no theme, no concept, no story, just a set of songs that I (and my brother Simon) wrote to give Roger Daltrey some inspiration, challenges and scope for his newly revived singing voice. Roger and I are both old men now, by any measure, so I’ve tried to stay away from romance, but also from nostalgia if I can. I didn’t want to make anyone feel uncomfortable. Memories are OK, and some of the songs refer to the explosive state of things today. I made new home studio demos of all these songs in the summer of 2018 using a wide collection of instruments old and new. We started recording as The Who in March 2019, and have finished now in late August just in time to make some vinyl………maybe even some cassettes……ready for release in November”.

 

WHO trackliste:

All This Music Must Fade

Ball And Chain

I Don't Wanna Get Wise

Detour

Beads On One String

Hero Ground Zero

Street Song

I’ll Be Back

Break The News

Rockin’ In Rage

She Rocked My World

13-09-2019

Ny låt fra stjernetrioen Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey

En av verdens største popartister, Ariana Grande, slipper i dag singelen «Don’t Call Me Angel» med Miley Cyrus og Lana Del Rey. Den er skrevet av de tre superstjernene, sammen med blant andre Max Martin og det finske stjerneskuddet Alma. 

Dette er første singel fra soundtracket til nyinnspillingen av Charlie’s Angels, som har kinopremiere i Norge 29.november. 

Se trailer til filmen HER.

Ariana Grande er co-executive producer for albumet sammen med superprodusenten Savan Kotecha og manager Scooter Braun. Soundtracket slippes 1. november, to uker før filmens amerikanske premiere. Regissør Elizabeth Banks er strålende fornøyd med låta: 

“It was important to me to kick off Charlie’s Angels with a huge female-powered anthem driven by a big voice –but to get three of the biggest voices out there? It’s a dream come true! What Ariana, Miley and Lana have delivered surpasses even my high expectations. Their song is resonant and meaningful, and it kicks major ass.”

Se singelens tilhørende musikkvideo HER!

Ariana Grandes forrige album "thank u, next" har gått dobbelt platina i Norge. Grande spiller konsert i Telenor Arena 3. oktober.

13-09-2019

Jonas Benyoub krysser grenser med NahNah Remix

Fredag 13. september slipper Jonas Benyoub en remix av NAHNAH, med Sabri & Nezare fra Belgia. De har også laget en video til remixen, som ble skutt på en dag i Nederland.

Jonas forteller om NAHNAH Remix:

- “Låten Nahnah remix ble til etter jeg spilte på boulevard festivalen i Casablanca med shayfeen i fjor. Der traff jeg en som driver labelet corner club. Han likte Nahnah låten godt og mente han hadde en perfekt match til en remix. Jeg traff Sabri og Nezare kort tid etter de hadde fått lagt ned versene sine. Vi møttes i Eindhoven i Nederland, selvom de er fra Belgia fant vi fort ut at vi har mye til felles og de er to dyktige musikere. Videon ble skutt på én dag, med mye hyggemygge og gode vibes. Ettersom vi alle 3 har røtter fra Marokko, var det en herlig combo å bygge broer i europa med Sabri og Nezare. Målet mitt videre i karrieren er å fortsette å krysse landegrenser.”

Hør NAHNAH Remix HER

Sjekk ut musikkvideoen HER

13-09-2019

R.E.M med låt til inntekt for ofrene på Bahamas

R.E.M gir i dag ut låten "Fascinating" hvor alle inntektene fra låten går til den globale organisasjonen Mercy Corps som bidrar med hjelp til ofrene på Bahamas etter orkanen Dorian.

Låten kan streames via Bandcamp og lastes ned hvor en donasjon på $2, eller ønsket beløp, går uavkortet til Mercy Corps.

"Fascinating" dukket først opp på den originale masteren av Reveal i 2001, men ble skrotet i siste øyeblikk, og var faktisk Michael Stipes favorittsang fra Reveal-innspillingen (ifølge gitarist Peter Buck, beskrevet i David Buckleys REM-biografi, Fiction).

Om låten sa Mike Mills til Buckley; It’s really beautiful. It has a flute, oboe arrangement, but it made the record too long… and something had to go”.

R.E.M. spilte på nytt inn låten i Nassau’s Compass Point Studios i 2004 for albumet Around the Sun, men lydbildet til låten passet ikke inn med resten av albumet.

Nå har låten funnet sin plass og bidrar til å hjelpe folk i landet der R.E.M. tilbrakte over to kreative måneder.

“I have been fortunate to spend many weeks working and playing in the Bahamas, making friends and lots of music there. It breaks my heart to see the damage wrought by Hurricane Dorian. Please help us and Mercy Corps do what we can to alleviate the suffering caused by this catastrophe”, avslutter Mills.

12-09-2019

Superstjernen Post Malone er tilbake med nytt album

Den multiplatinavinnende artisten Post Malone er i dag ute med sitt svært etterlengtede album, Hollywood's Bleeding. Dette er oppfølgeren til fjorårets Beerbongs & Bentleys og debutalbumet Stoney.

Albumet inneholder 17 spor med en rekke profilerte gjesteartister som Ozzy Osbourne, Travis Scott, SZA, Halsey, Lil Baby og fler. Singelen "Circles" fikk tidligere denne uken en musikkvideo, se den her!

Det kritikerroste og svært suksessfulle albumet Beerbongs & Bentleys, som inkluderer superhiten Rockstar, har sanket inn hele 120 millioner lyttestreams i Norge.

Se full tracklist nedenfor:

 1. Hollywood’s Bleeding
 2. Saint-Tropez
 3. Enemies (feat. DaBaby)
 4. Allergic
 5. A Thousand Bad Times
 6. Circles
 7. Die For Me (feat. Future & Halsey)
 8. On The Road (feat. Meek Mill & Lil Baby)
 9. Take What You Want (feat. Ozzy Osbourne & Travis Scott)
 10. I’m Gonna Be
 11. Staring At The Sun (feat. SZA)
 12. Sunflower (feat. Swae Lee)
 13. Internet (Interlude)
 14. Goodbyes (feat. Young Thug)
 15. Myself
 16. I Know
 17. Wow.
06-09-2019

Nyhetsbrev fra Universal Music

Kevin Boine er tilbake med kjærlighetserklæringen “Aurora”

Juanes, den mestvinnende soloartisten i Latin Grammys historie, slipper singelen "Bonita”,  i samarbeid med landsmannen Sebastian Yatra. “Bonita” er en energisk festsang, influert av Vallenato og Colombiske folkerytmer blandet med Juanes’ særegne melodier og gitarlyder. Låta er produsert av Andres Torres og Mauricio Rengifo, og co-produsert av Juanes. 

Cashmere Cat slipper singelen "For Your Eyes Only", fra “Princess Catgirl” som kommer 20. september. Dette er oppfølgeren til det kritikerroste debutalbumet fra 2017 «9», som han bl.a. fikk Spellemannspris for. “For Your Eyes Only” er allerede listet på P3.

Stjernen Post Malone slipper i dag sitt etterlengtede album Hollywood’s Bleeding. Albumet inkluderer singelen Circles og har bidrag fra en rekke kjente gjesteartister.

Dreamville’s egne Earthgang slipper sitt kommende album MIRRORLAND 6. september, og spiller sin andre Oslo-konsert på Parkteateret 11. September. Gruppen har blant annet varmet opp for Billie Eilish på hennes Europa-turné.  

Svenske Oscar Stembridge slipper singelen “We March”. 11-åringen er den yngste artisten som har blitt signert på Universal Music Sweden, og var nominert til 'Artist of The Year' under Nickelodeon Kids Choice Awards 2019. Oscar er en ivrig tilhenger av #FridaysForFuture-bevegelsen og er lidenskapelig opptatt av problemene rundt klimaendringene. “We March” beskriver hvordan aktuelle handlinger (eller mangelen på disse) påvirker tilstanden til planeten. Inntektene fra “We March” skal gis til en veldedighetsorganisasjon for klimaendringer.

Tove Lo har fått med seg ingen ringere enn Kylie Minouge på låten "Really Don't Like U". Låten blir å finne på det nye albumet til Tove som har fått tittelen Sunshine Kitty og slippes 20.
September.

Jonas Blue har slått seg sammen med HRVY, og de slipper i dag låten «Younger». Dette er andre låt fra Jonas Blue etter han slapp albumet «Blue» i 2018. Artisten nærmer seg 100 millioner streams i Norge alene, og er sertifisert 4 x Platina på sitt debutalbum. HRVY besøkte nylig Oslo og VG-lista til allsang på sine låter «Personal» og «I Told You So». 

Alessia Cara slapp EP’en This Summer i dag, som blant annet inneholder låtene «Ready» og «Rooting For You». De siste månedene har Cara turnert både Europa og Nord-Amerika med landsmannen Shawn Mendes, og duoen spilte for et fullsatt Oslo Spektrum i mars.

Den britiske produsenten, DJen og multi-instrumentalisten Jax Jones slipper i dag albumet Snacks. Jax Jones er Grammy- og to gager BRIT award nominert, og spilte nylig på Findings festivalen. «Snacks» allerede er platina i Norge, og nærmer seg dobbel platina. Låten «You Don’t Know Me” fra albumet er tre ganger platina I Norge, mens singelen med Ina Wroldsen er verdens mest shazamede låt i «dance» sjangeren og BRIT Awards Nominert.  

Billie Eilish er ute med låten "all the good girls go to hell" fra albumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? Albumet er i Norge på vei mot 4 x platina, har streamet over 72 millioner og låten "bad guy" gikk #1 i alle tjenester. Videoen ble sluppet denne uken, se den HER.

Seeb, Olivia O'Brien, Space Primates "Fade Out (Dark Heart Remix)"
I mai slapp Seeb låten "Fade Out" med Olivia O'Brien. Nå har Dark Heart gjort en remix av låten. Dark Heart er en LA-basert produsent og DJ som blant annet har produsert en av låtene på Jonas Blue sitt siste album, i tillegg har han også remixet navn som The Chainsmokers, Steve Aoki, blackbear, Sabrina Carpenter og Arlissa.

River fra Skien har siden sin oppstart levert en fin mix av både country, pop og EDM. De har lenge jobbet med musikk, både hver for seg og sammen og har samlet rundt 200.000.000 streams fra andre prosjekter de tidligere har skrevet, produsert eller på andre måter deltatt i, og har dermed bygget seg opp masse erfaring. I dag er duoen klar for å slippe sin nye låt «Dead Or Alive»!

Med den sterke og personlige poplåten "Let It Hurt" lanserer Chinook sitt comeback. Chinook er kjent fra en tidligere Idol-sesong, hvor hun sang seg til en tredjeplass. Hun har siden gitt ut låtene «Go Home», «Dancing in Flames» og «Bones» som har streamet over 20 millioner. Nå er Chinook 20 år gammel, har utviklet seg både som person, låtskriver og artist. Chinook sier selv at denne sangen er det mest personlige hun noen gang har skrevet.

Med sin uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har Myra (Regina Tucker) etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Nå slipper hun sin fjerde singel, «Hjemløs i egen by», som er kanskje hennes mest personlige hittil.

Den koreansk-amerikanske DJ og proudsenten Yaeji har remixet Robyns "Beach2k20".
Originalen er å finne på suksessalbumet Honey.

06-09-2019

Kevin Boine er tilbake med kjærlighetserklæringen “Aurora”

Legenden i fra Nord – Kevin Boine – er tilbake med sin kjærlighetserklæring «Aurora»; et romantisk eventyr pakket inn i en metafor om det vakre Aurora Borealis som skinner over nattehimmelen i Hammerfest. 

- Jeg har et veldig sterkt forhold til Nord-Norge og ønsket derfor å skrive om noe mange kjenner til. Det er ikke alle som klarer å relatere seg til Nordlys, men alle kan tenke seg hvordan kjærlighet er. Og på den måten har jeg skrevet låten slik at lyttere skjønner hvilken kjærlighet jeg har for Nord-Norge og Nordlys. - Kevin Boine

Den unge smeden er for tiden i slutten av sin sommerturné som spenner over 15 gigs og festivaler rundt omkring i Norge. Etter hans #10 hit «Swipe Up», som han slapp sammen med influenseren Martine Lunde, har intresset for nordlenningen vokst kraftig under sommeren 2019.

Med over 55 millioner streams bak seg har Kevin Boine i det skjulte vokst til å bli en av nordens største norskspråkelige artister. Den 25 år gamle sveiseren fra Karasjok headliner festivaler med tusenvis av publikummere rundt omkring i Skandinavia, og er en av svært få artister som krysser landegrenser i sin sjanger. Selv blir han omtalt som Finnmarks partykonge – og denne kongen er klar for å vinne festen i resten av Skandinavia, og så verden.

06-09-2019

Ny musikk fra Astrid S, Lana Del Rey, Benny Blanco m.fl

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal.

Astrid S klar med ny EP: Trust Issues

Norman Fucking Rockwell er tittelen på det nye albumet til Lana Del Rey som er ute i dag. Albumet er hennes sjette og er produsert av Lana selv og Jack Antonoff.

Post Malone er i dag ute med låten "Circles", en låt som blir å finne på hans nye album HOLLYWOOD'S BLEEDING som er ute fredag 6. september

benny blanco har teamet opp med Juice WRLD på den nye låten "Graduation".

 

Oslo-baserte Bright slapp i dag "Summer Nights" hvor han har fått med seg den anerkjente produsenten JNS, som tidligere har jobbet med blant annet Lars Vaular og Unge Ferrari.

 

Ny smakebit fra det kommende Vin og Rap  2-albumet, som slippes senere i høst. Denne gangen er det Skaterboy Rico og Verk som har barket seg sammen på låten "Drive".

Jax Jones har fått med seg Tove Lo på "Jacques". Låten blir å finne på Jax Jones sitt album SNACKS som kommer 6 .september.

Hip-hop legenden Common er ute med det nye albumet Let Love. Dette er hans første album på tre år og følger opp Black America Again. Lørdag 7. september kan han oppleves live på Sentrum Scene.

 

Sheryl Crow er klar med sitt ellevte studioalbum med tittelen Threads. Albumet innholder 17 låter med bidrag fra Keith Richards, Johnny Cash, Stevie Nicks, Jason Isbell, Bonnie Raitt, Willie Nelson og St. Vincent for å nevne noen.

 

30-08-2019

Astrid S klar med ny EP: Trust Issues

Astrid S er i dag klar med utgivelsen av sin nye EP, «Trust Issues», som inkluderer den splitter nye «Doing To Me».

EP´en har fem spor, blant annet tidligere utgitte «Someone New», «Emotion» og «The First One», i tillegg til tittel-sporet «Trust Issues».

Hør EP'en HER!

Om EP'en sier Astrid:

- Denne EP’en er en samling av låter jeg har laget og gitt ut det siste året, med to nye låter. Dette er for alle som venter på at jeg skal gi ut et album - som jeg jobber på nå. For å gi en slags smakebit. Jeg håper dere liker disse låtene!

«Doing To Me» er produsert av TMS og The Monsterz & Strangers (Selena Gomez, Kylie Minogue, Rita Ora) og skrevet sammen med blant annet Wayne Hector (Nicki Minaj, One Direction) og Eyelar (Charli XCX, Tinashe).

Neste måned reiser Astrid S ut på sin utsolgte “Stripped Down Tour” i UK, Europa og USA.

Se tracklist for EP’en nedenfor:

1. Doing To Me
2. Trust Issues
3. Emotion
4. Someone New
5. The First One 

Astrid S har akkumulert over en milliard lyttestreams med hitlåter som “Hurts So Good”, “Think Before I Talk”, “Such A Boy” og sist, “The First One”.

30-08-2019

Uttalelse fra Sting om brannene i Amazonas

Legend has it that the Emperor Nero “fiddled while Rome burned”. While obviously bristling at the dubious factoid that such a stupid man could have been a musician, none of us, including me, can be complacent about the tragic dimensions of the disaster taking place in the Amazon as I write.

Amazonia is on fire at an unprecedented rate – 80% up from last year and with 39% more deforestation - and the world is suddenly taking notice.

Populist leaders citing nationalist agendas, or claiming that climate change and its handmaidens are a hoax, are guilty of much more than standing by and doing nothing. This is criminal negligence on a global scale.

This is no place for the outdated bromides of nationalism in a world where we all breathe the same air and where we will all suffer the consequences of this wilful negligence.

Calling Amazonia the “lungs of the Earth” may not be exactly anatomically correct, but it does convey that it is a vital and irreplaceable link in the chain of wellbeing on our planet in the increasingly narrow band of climatic vectors where human life can survive. We simply cannot afford to let it burn.

We are fast approaching the tipping point where the fires will continue to burn and cannot be put out.

We appeal to the Brazilian government to change the policy that has opened up Amazonia for exploitation. Nationalist rhetoric has effectively ignited the flames which threaten to engulf the most important living laboratory on the planet. Countless species are in danger of immediate extinction.

The President of Brazil, Jair Bolsonaro, has openly voiced that he is no friend to the indigenous people and now he is reneging on land treaties already signed, opening up new territories and dismantling the scientific and human rights organisations in Brazil to enable this. He has criticised the G7 countries for hypocrisy, saying that we cut down our own forests long ago, but that’s no reason not to learn from those mistakes.

We must all help to create a sustainable economic model which renders the destruction of the forests in Brazil unnecessary.

At the RF we have been working for three decades with the indigenous people of Amazonia – not only in Brazil but throughout the countries of South America to protect their land and their rights. It is their world that is in immediate danger, and their way of life that needs to be protected. Now more than ever we need to give them our support to ensure their survival .

Surely it is enlightened self-interest for Mr. Bolsonaro to understand and accept this. We urge him to rethink his policies and change his actions and his incendiary rhetoric before it is too late. This is no time for fiddling; the world is burning.

28-08-2019

Nyhetsbrev fra Universal Music

Popdronningen Taylor Swift ute med nytt album!


Emelie Hollow «Hear It Out Loud». Den unge, talentfulle sangeren, låtskriveren og artisten Emelie Hollow ga oss like før sommeren første smakebit; «HE», fra den kommende EPen Hear It Out Loud. Nå er det duket for slipp av den neste sangen fra samlingen, nemlig EPens tittelspor «Hear It Out Loud». Låten er en storslått og vakker affære, akkompagnert av en nydelig visual video. 
Instagram / Facebook / Twitter / Youtube / Spotify 

Lil Halima «Hold Me - 'A Colors Show'» I dag slippes det en versjon av Lil Halima sin singel «Hold Me», gjort på YouTube-showet COLORS tidligere i år. Videoen er sett nesten 800K ganger, og nå kan du høre den der du strømmer musikk.

Gabrielle er endelig ute med sin nyeste singel «Tenker på deg», som er første smakebit fra hennes kommende album. I forbindelse med albumslipp legger hun seg ut på en ny turné, og konserten i hjembyen hennes Bergen ble utsolgt i løpet av bare 30 minutter.

2Trendy er klar med sin neste singel «Sunshine Kid», som gir oss alle en vennlig påminnelse om hvor fine vi er <3 Den oslobaserte duoen – som sammen har mer enn 200 millioner streams under beltet – har holdt seg svært opptatt i sommer med å lage ny musikk, så vi har masse å glede oss til fra 2Trendy fremover!

Robyn, “Ever Again (Soulwax Remix)”. Med den fenomenale Øyakonserten friskt i minne kommer nå den neste remixen i rekken fra det kritikerroste albumet “Honey”. Denne gangen er det det legendariske kollektivet Soulwax med brødrene David og Stephen Dewaele I spissen sin versjon av singelen “Ever Again” som slippes. Soulwax har blant annet remixet Daft Punk og Gorillaz tidligere og brødrene står også bak konseptet 2ManyDJs

5 Seconds Of Summer slapp onsdag 21. august den nye singelen «Teeth». Bandet slapp singelen "Easier" tidligere i år, som var første nye musikk etter suksessalbumet Youngblood. «Teeth» er med i den nye sesongen av 13 Reasons Why, som også er ute i dag.

The 1975 «People». «People» er første singel ut fra bandets fjerde studioalbum som vil hete Notes On A Conditional Form. The 1975 headliner Reading festivalen i dag.  

Alessia Cara «OKAY OKAY». Alessia Cara slipper enda en smakebit fra EP’en “This Summer”, som hun slipper 6. september. Kanadiske Cara er for øyeblikket på turné med landsmannen Shawn Mendes og varmet også opp for han I Oslo Spektrum tidligere i år.

Lana Del Rey er ute med to låter; «Fuck it I love you / The greatest», fra sitt kommende album Norman Fucking Rockwell

X Ambassadors er ute med låten «OPTIMISTIC». Låten tar for seg USAs våpenproblematikk, relatert til de mange tragediene den siste tiden.

Outlaw Country-legenden Tanya Tucker slipper i dag albumet «While I’m Livin’» - hennes første på 17 år, og første på Fantasy Records (Creedence Clearwater Revival, John Fogerty). Albumet er produsert av GRAMMY-vinnerne Shooter Jennings og Brandi Carlile – sistnevnte omtaler Tucker som «the greatest country and western singer this side of Johnny Cash». Tucker har vært i søkelyset siden 1972 da hun som 13-åring fikk en hit med låten «Delta Dawn», og har siden gitt ut 23 Top 40 album.

Mark Wystrach, Cameron Duddy og Jess Carson fra Midland er tilbake med albumet Let It Roll - oppfølgeren til debutalbumet On The Rocks (2017). Albumet er produsert av blant andre Shane McAnally og Josh Osborne, og inneholder singlen «Mr. Lonely» som ligger som #30 på Country Airplay chart i US.

God helg. 

 

 

 

 

 

23-08-2019

Popdronningen Taylor Swift ute med nytt album!

Den verdenskjente popdronningen Taylor Swift er i dag ute med sitt nye album, Lover. Samtidig følger en splitter ny musikkvideo til tittelsporet. Se videoen her!

I tillegg til sin faste samarbeidspartner Jack Antonoff, har Swift fått produksjons- og låtskriverhjelp av blant andre St. Vincent, Joel Little, Louis Bell og Frank Dukes. Hun har også med seg Dixie Chicks, en av Swifts favorittgrupper, på låten "Soon You’ll Get Better".

Swift har sluppet flere låter før albumslipp, inkludert singlene "ME!" og "You Need To Calm Down" som til sammen har blitt streamet over en milliard ganger på verdensbasis.

Taylor Swift er en av verdens mestselgende artister og har solgt over 50 millioner album på verdensbasis. Hun har vunnet hele 10 Grammys, mottatt én Emmy, 23 Billboard Music Awards og 12 Country Music Association Awards. I Norge har hennes to siste album, 1989 og Reputation, toppet VG-lista. Nylig havnet hun nok en gang på Time Magazines liste over de 100 mest innflytelsesrike personene i verden.

Se full tracklist nedenfor:

 1. "I Forgot That You Existed"
 2. "Cruel Summer"
 3. "Lover"
 4. "The Man"
 5. "The Archer"
 6. "I Think He Knows"
 7. "Miss Americana & the Heartbreak Prince"
 8. "Paper Rings"
 9. "Cornelia Street"
 10. "Death by a Thousand Cuts"
 11. "London Boy"
 12. "Soon You'll Get Better" (featuring Dixie Chicks)
 13. "False God"
 14. "You Need to Calm Down"
 15. "Afterglow"
 16. "Me!" (featuring Brendon Urie of Panic! at the Disco)
 17. "It's Nice to Have a Friend"
 18. "Daylight"
23-08-2019

Isac Elliot er endelig ute med ny musikk

I dag slipper Finlands superstjerne Isac Elliot sin nye singel Waiting Game.

18-åringen og popfenomet har allerede gitt ut singler og album som har gått gull, platina og multi-platina i alle nordiske land. Hans siste album “Faith” gikk gull i Finland, Norge og Sverige allerede på releasedag!Isac Elliot fascinerer sitt publikum med sin unike stemme og karismatiske personlighet. Nye singelen  "Waiting Game" er lyden av urban-pop i 2019, og som du kan rett og slett ikke motstå. Låta ble produsert av den finske duoen Jaron & Istala og medskrevet av Isac Elliot selv. “Waiting Game” er hans første singel, utgitt av Universal Music.

Ingenting kan stoppe han nå, og Isac Elliot er klar til å erobre musikkverdenen, utover Norden. Med sin iøynefallende motestil, som er en blanding av urban street wear og luksuriøs high-fashion matchet med finsk coolness, er Isac Elliot et stilikon for sin generasjon. Isac Elliot har oppnådd over 190 millioner streams på Spotify alene, erobret toppen av hitlistene med albumene sine og gitt ut flere hit-singler, noe som viser en status som en av de beste skandinaviske pop-superstjernene.Han har vunnet flere prestisjetunge musikkpriser (inkludert EMMA Award (Finish Grammy) og MTV Award "Best Finnish Act") og har fylt Spektrum allerede 2(!) ganger før han fyllt 18 år gammel.

Den finske popsangeren har nesten 1 million følgere på sine sosiale medier og i Skandinavia er Isac Elliot også en merkevareambassadør for Mercedes Benz. Med "Waiting Game" understreker Isac Elliot at han er klar for den internasjonale scenen og er definitivt en av de hotteste popartistene å se opp for i 2019.

16-08-2019

Snow Boyz slipper siste singel fra kommende debut-album

I dag slipper Snow Boyz den siste singelen, Dropp Det, fra det kommende debut-albumet Hvit. Med seg på har de ingen andre enn Bergens store sønn, Kamelen.

Snow Boyz har allerede rukket å gi ut tre singler i år, Heia ft. Arif & Unge Ferrari, 1% og Sommerfugl, samt en aksutisk versjon av Himmelen og mer. I dag er brødrene klare med en solid banger featuring Bergens store sønn, Kamelen. Dette er siste låt ut før debut-albumet Hvit slippes 13. September. Dropp Det er produsert av JNS.

HØR SNOW BOYZ FEAT. KAMELEN - DROPP DET  HER 

 Kamelen fortteller:

- “Jeg liker Snow Boyz, og de sendte meg en låt som jeg følte, så det var lett å hoppe på” 

Snow Boyz om Dropp Det: 

 - “Når snømennene og ørkendyret Kamelen kommer inn på klubben så er det ikke noe vits å ha en diskusjon om hvem som eier stedet, alle ser det på oss! Det er bare å droppe det.

Når jeg mener at hun har rompa, så har hun faktisk det. Ikke start en diskusjon med meg om det, dropp det!

Du smiler til meg, men innerste inne er du en hater, bare dropp det!”

Tidligere i år kunne duoen motta gulltrofé for gjennombruddsingelen «42» fra 2016. Låten, som senere ble utgitt som en uendelig rekke remikser, der Chirag (Karpe) og Arif står for den desidert mest kjente, ble av Dagbladet omtalt som «…det største fenomenet i norsk hip hop det siste året». 

Siden den gang har Snow Boyz levert oss singler som perler på en snor, som f.eks Combo, Himmelen og Mer, Snøhvit, 1%, Heia og Sommerfugl – samt en hel rekke forrykende live-shows på blant annet Roskilde, Slottsfjell og Havna 0150. 

28. September spiller de på Vulkan med Temur og Chris Abolade

16-08-2019

Lemaitre inntar Den Norske Opera

11 oktober er det duket for et live-event av de sjeldne, når Red Bull Music festival tar et av Norges beste live-band til hovedscenen på Den Norske Operaen.

Fra sin base i Los Angeles har Lemaitre vært hoffleverandør av hits og hooks som har gjort dem til en av de mest spennende musikkeksportene Norge har. Sammen med et knippe unge norske artister, har de vært med å pushe moderne elektronika videre med deres ofte fjærlette melodier i kontrast med tunge beats.  Deres forrykende live-show har tatt dem til scener som Coachella, Lollapalooza, og Roskilde, og flere utsolgte turneer over hele verden.  

 

Når de nå kommer hjem til Norge for å gjøre sin eneste konsert i Oslo på lang tid, blir det til gjengjeld på det ikoniske operahuset som rager over Oslofjorden. Konserten skjer som headlinere på Red Bull Music festival, som vil finne sted ulike steder i Oslo i oktober.

”Jeg trodde noen tullet med oss da vi fikk spørsmålet. Vi driver liksom med elektronika, og så skal vi spille på hovedscenen på Den Norske Operaen? ” sier Ulrik Denizou Lund, vokalist og den ene halvdelen av duoen. ”Men i tilefelle det var seriøst, så tok jeg sjansen på å svare ja. Da bekreftelsen faktisk kom, begynte tankene å fly med en gang.  At nå måtte vi komme med noe vi aldri har vist noen før.”

”Av og til er de ytre rammene med å sette føringer for kreative prosessen. Operaen er en sånn greie. Det er akkurat som selve bygget og den følelsen du får når du kommer inn i salen, ”mener” noe om det du har tenkt å fremføre. Det gir en enorm ærefrykt. Så vi har jobbet lenge med et live-format vi ikke har vist før. Nå vil vi jo ikke si alt, men tar du vår vanlige besetning, legger til en lang blåserekke og et kobbel med strykere, så nærmer man seg. Plusser du på venner og gjesteartister fra øverste hylle, er du enda nærmere!” sier den andre halvdelen, Ketil Jansen.

De lover også et visuelt uttrykk utformet kun for denne enkeltstående konserten, og at de vil fremføre flere låter i ny drakt. Noen nedstrippet helt til benet, andre som ”Lemaitre på steroider” ifølge dem selv. ”Vi tør ikke regne med at vi får denne muligheten igjen noen gang, så da kan vi like godt brenne opp alt kruttet først som sist. Og er det noe vi har, så er det krutt…” avslutter duoen.

15-08-2019

Ny musikk fra Katy Perry, Cashmere Cat, Veronica Maggio og Øya-aktuelle Lil Halima og Robyn.

Ny låt fra Lil Halima dagen før Øyaopptreden. Multitalentet er i dag ute med "Booty" sammen med den svenske produsenten Canto.

Cashmere Cat “Emotions”. Magnus August Høiberg har nettopp sluppet første nye musikk som Cashmere Cat siden albumet “9” I 2017. “Emotions” er første låt ut fra en EP som slippes senere I år.

Robyn «Ever Again (Planningtorock Remix)». Planningtorock har gjort en remix av Robyns Ever Again fra suksessalbumet Honey. I kveld kl. 21:30 entrer hun hovedscenen på Øyafestivalen.

Katy Perry er ute med den nye låten «Small Talk». Låten er skrevet av Perry selvi samarbeid med Johan Carlsson, Charlie Puth og Jacob Kasher Hindlin, og produsert av Johan Carlsson og Charlie Puth.

Veronica Maggio slipper i dag singelen «5 minuter». Neste onsdag 14. august gjester hun Norge for en showcase på SALT kl 17.30.

Canadiske Alessia Cara slipper i dag singelen «Rooting for you».  

Social House Everything Changed EP. Social House som består av Mikey Foster og Scootie Anderson har slått seg opp som produsenter og låtskrivere de siste årene. De har tidligere jobbet med Ariana Grande på blant annet "7 rings" og "thank u, next" som de var med på å skrive og produsere, samt siste "Boyfriend" som er å finne på EPen.

Trippie Redd er ute med albumet ! i dag

Britiske Ella Eyre er ute med låten "Mama" hvor hun har med seg Banx & Ranx og Kiana Lede. Låten er produsert av Banx & Ranx. Etter tapet av sin far reiste Ella tilbake til sine røtter på Jamaica hvor hun samarbeidet med noen av sine favorittprodusenter og låtskrivere.

Mabel slapp sitt debutalbum High Expectations i forrige uke. Albumet har allerede nådd gullstatus i Norge.

God helg:-)

 

09-08-2019

Ny låt fra Lil Halima dagen før Øyaopptreden

Multitalentet Lil Halima er i dag ute med "Booty" sammen med den svenske produsenten Canto.

Om låten sier Lil Halima selv; "Jeg og Canto lagde denne sangen på en solrik sommerdag. Jeg var litt sånn «mehh» over å gå studio på en så deilig dag, men på en eller annen måte klarte vi å ta med solskinnet inn i den lille fengselscellen av et studio (dette studioet er faktisk en gammel fengselscelle. Rart, men det er en vibe). Denne låten er lydsporet til sommeren min. Hvis jeg hadde vært en sang på sommeren, så er dette den  haha. Bare en lett og deilig låt. Føl den basslinjen!"

"Booty" er Lil Halimas første utgivelse etter de to konseptuelle EP-utgivelsene ‘for the dark days’ og ‘for the bright days’, som utforsket to sider av å bo over Polarsirkelen i Nord-Norge der hun kommer fra.

HØR LIL HALIMA x CANTO - "BOOTY" HER

SE MUSIKKVIDEO HER

‘for the dark days’ inneholdt singlene "Take Me To Your Planet", en leken og dansbar kjærlighetssang, samt "Hold Me", en låt Line of Best Fit mente: ‘floats along elegantly with its spacious piano arrangement and subtle beats, as Halima’s hypnotic and endearing melodies soar effortlessly above’. Hun gjorde også denne låten for COLORS. ‘for the bright days’ ble sluppet i mai og inkluderte "who do u love".

2019 har vært et spennende år for Lil Halima så langt: to EP-utgivelser, konserter på By:Larm, Roskilde og en rekke andre festivaler, og førstkommende lørdag på Øyafestivalen i Oslo. Til høsten reiser hun på Europaturné til London, Paris, Amsterdam og Hamburg.

Hennes debut-EP ‘love songs for bad lovers’ fikk i 2018 en nominasjon til Nordic Music Prize Award og hun ble nominert til en Spellemann i kategorien "Urban". 

09-08-2019

Mabel slipper endelig sitt debutalbum "High Expectations"

Mabel has today released her stunning debut album, ‘High Expectations’. Featuring global smash ‘Don’t Call Me Up’ (also the biggest-selling single by a UK female artist this year) and recent Top 10 ‘Mad Love’ – alongside future classics like ‘OK (Anxiety Anthem)’ – an extensive run of live dates into February 2020 continues this summer as below.

 

Empowered, uplifting and emotive, ‘High Expectations’ is a record – and a state of mind, in many ways – that Mabel has worked towards her whole life; even going so far as to get the title tattooed phonetically on her neck when she first thought of it two years ago, knowing firmly that it would never change. Here is a still just 23 year old writing with startling candour on young love, identity, girl power, and mental health. And on that road to ‘High Expectations’, Mabel’s music has become a soundtrack – for her impassioned young fanbase, but also for herself – on how to turn those vulnerabilities into your advantages. 

 

Even on the brink of release, Mabel appears poised to take her place on pop’s throne – having already been nominated for two BRIT Awards, she is now approaching 4 million single sales in the UK alone, has surpassed 1 billion streams, and sold out a series of worldwide shows. The fact that Mabel has done so in her own warts-and-all style – stripping away music’s artifice whilst keeping true to its giddiness and excitement – may be her gift. Because like all great pop stars, Mabel was never going to settle for anything other than her own ‘High Expectations’: watch her seize her moment, soak it in, and keep reaching higher still.

Mabel will perform at Rockefeller on March 8th next year. Get your tickets here

02-08-2019

Tropiske vibber fra 612 - Copacabana

Rapcrewet fra dypeste Oslo har tropiske vibber og en god bunke basstunge hits i Moncler jakkeermet når de gjør 2019 til 612 sitt år.

Med uimotståelig gatesjarme og melodisk teft, utsolgte klubbkonserter med  hylende småjenter, og en selvtillit og stilsikkerhet man skal lete lenge etter i norsk hiphop, er Lille Leon, T_boyofficial, SlimTim, Moggger og ikke minst hypemaster Bønna i ferd med å legge hele kongeriket for sine føtter. 

I dag er de klare med den tropiske singelen, “Copacabana”, med KingSKurkOne.

HØR "COPACABANA" HER

- "Tropisk som Kygo, sommernatt som Will Smith i Miami. 612 for alti" - Mogger

612 er klare for en lang festivalsommer, hvor Palmesus 5.-6. juli er først ut etterfulgt av Stavernfestivalen 11.-13. juli og Festingen 30.-31.august.

Dette er Cezinandos rampete lillebrødre, som du definitivt ikke vil at lillesøstra di skal henge med.

05-07-2019