Nyheter

Vidar Villa slår et slag for alle som er single på Valentine’s Day

Vidar Villa slår et slag for alle som er single på Valentine’s Day – når det er ekstra vanskelig å si nei, selv om du burde gjøre akkurat det.

“Svak For Deg“ handler om personen som vet at du alltid sier ja, og som utnytter dette for å få alt på sine egne premisser.

– De man burde si nei til og glemme, er de det er vanskeligst å si nei til og glemme. Og jeg skjønner ikke helt hvorfor, forteller Vidar om bakgrunnen for låta.

 

Det ble nylig blåst opp i media at Vidar selv har det veldig bra om dagen og har funnet kjærligheten– Etter mange år som singel visste jeg ikke engang datoen for Valentine’s Day, men nå begynner den å sitte!

 

Låta er skrevet av Vidar og bandet, sammen med Morgan Sulele. Martin Thomassen, Henrik Skaarnæs Olstad og Jonas Thomassen har produsert den.

Villa er soleklart en av Norges største norskspråklige artister, med over 150 millioner avspillinger på Spotify og utsolgte konserter over hele landet de siste årene.

Siden den sterke debuten har Vidar skrevet all sin musikk selv, sammen med låtskriverkollega Jonas Thomassen og resten av bandet.

14-02-2023

Ny musikk fra Jeremy Zucker, Emilie Nicolas, Emelie Hollow, Lauren Spencer Smith & Daniel Caesar

Emilie Nicolas slipper kjærlighetslåten Everyday


Hjertet svikter Odin Waage


Emelie Hollow Take my love & Please don’t give it away


Det er ikke bare vondt å gjøre det slutt med kjæresten, "Best Friend Breakup" er årets første singel fra Lauren Spencer Smiths kommende debut album som kommer til våren. Og som lauren sier kan det gjøre like vondt om ikke mer å gjøre det slutt med en god venn. “Best Friend Breakup” er første singelen hvor Lauren sammarbeider med låtskiver og produsent Oak (Nicki Minaj, Demi Lovato, Alessia Cara, Alicia Keys)  i tillegg til låtskriver/produsent Sean Douglas (Lizzo, Demi Lovato, Selena Gomez, Sia) og Geena Fontanella som også var med på Lauren’s tidligere hit “Fingers Crossed” + “Flowers”


Jessie Ware er tilbake med hennes splitter nye singel "Pearls" og annonserer hennes femte studioalbum "That! Feels Good!", som vil bli utgitt 28. april via EMI Records. "Pearls" viser dansegulvet-divaen tilbake der hun hører hjemme. Med 70-talls funkete basslinjer og smittsomme grooves trukket av soniske synther, ble låten skrevet og produsert av Coffee Clarence Jr, Sarah Hudson og den legendariske britiske produsenten Stuart Price.


New Jersey-basert singer-songwriter Jeremy Zucker slipper sin nye låt "internet crush". Med over 8 milliarder globale streams har Jeremy Zucker vist seg som en av de mest populære artistene i verden. Hans hitlåt "comethru" har over 3,1 milliarder globale streams og har blitt spilt på BBC Radio 1 og har nådd topp 40 på amerikansk radio. Også i Norge er han godt likt, hans låt "you were good to me" har blitt sertifisert som platina i Norge. Fire andre av hans låter er også sertifisert som gull.


Etter å ha sluppet sin sårbare nye single, "Do You Like Me?" forrige måned, deler Daniel Caesar enda en ny låt. På den brutalt ærlige "Let Me Go" advarer Caesar en kvinne om at han kanskje ikke er den rette for henne.
Mae Stephens slipper sin høyt etterlengtede singel "If We Ever Broke Up". Sangen har gått viralt på TikTok - med over 1 milliard visninger på 6 uker. 19-åringen fant trøst i musikk etter å ha blitt utsatt for alvorlig mobbing på skolen, og ser på seg selv som en "outsider" med et alternativt image.


Popstjernen Bellah Mae følger opp sin sterk debutsingle "Boyfriend of the Year" med "Drama King". Etter suksessen til BOTY-teaseren på sosiale plattformer, slapp Bellah sangen, og har nå fått over 1,2 millioner globale avspillinger. Sangen er co-skrevet med Alex O'Shaughnessy og Alex Stacey, og ser Bellah snu på kjønnsstereotypier med sin signaturbite.


Only The Poets slipper sin mye etterlengtede singel, "Even Hell", på EMI records. Bandet har produsert sangen i samarbeid med Charlie Hugall. "Even Hell" feirer musikkens transformerende kraft, med klokkene gitarer, engasjerte vokaler og harmonier som svever over sangens rytme. De spilte faktisk i Oslo ved to ulike anledninger i fjor, først som support for Louis Tomlinson i Spektrum i mars, og så 2x John Dee i oktober.


TikTok-fenomenet BoyWithUke er ute med “Rockstar”.  Han største suksess «Toxic» er gull i Norge.


Vaarin ber oss stoppe klokken og begynne å koble oss på hverandre. "There's You" er et
perspektiv på hvordan kjærlighet ikke føles så ekte som det burde føles. Det hele føles som
et løp mot klokken.

10-02-2023

Hjertet svikter Odin Waage

Artist og låtskriver Odin Waage er klar for å gi oss første smakebit på hans kommende prosjekt Skogmannen. 

Første-singelen  Hjertet Svikter  forteller oss historien om gnisten som oppstår mellom to personer etter sitt første møte. 

10-02-2023

Emilie Nicolas slipper kjærlighetslåten Everyday

Emilie Nicolas serverer etterlengtet musikk med sin nye singel Everyday som slippes fredag 10. februar.

«Everyday» er skrevet av Emilie selv, som sier at låten handler om den perfekte kjærligheten. Den er produsert av hennes faste og svært anerkjente samarbeidspartnere Eivind Helgerød og Thomas Kongshavn.

På låten synger Emilie: 

«Everyday I want you, everyday I need it

but I hold back til it hurts til I can’t wait no longer won’t be all I need

I’ll still go back for more that’s why I always want you

even if I’m all alone»

I oktober slapp Emilie «Easy», hennes første sololåt siden «Let Her Breathe» i 2020. Samtidig debuterte Emilie som regissør for musikkvideoen, med sin Oscar-nominerte kjæreste Herbert Nordrum i en dansende hovedrolle. Låten fikk hele 13 internasjonale NMF-plasseringer ved slipp. I november åpnet Emilie P3 Gull-utdelingen i H3 Arena med en storslått opptreden.

Låten ble etterfulgt av «Limits», en sårbar låt om om forholdsbrudd og hjertesorg. Et stjernelag som blant annet bestod av Chirag Patel, Magdi Ytreeide Abdelmaguid og Nicolay Tangen Svænnes bidro med å komponere låten.

Fansen kan glede seg til enda mer musikk fra Emilie Nicolas i 2023.

Mer om Emilie Nicolas:

Det finnes mange måter å beskrive Emilie Nicolas på. Ingenting er helt feil. Ingenting er helt riktig. Musikken er kanskje vanskelig å beskrive, men den er lett å elske. Med sine kritikerroste og prisvinnende utgivelser, har hun gang på gang vist at hun er en artist som treffer publikum både bredt og hardt.

Mye har skjedd siden hun gjorde sin første TV-opptreden på P3 Gull i 2013. Stående sidelengs, som for å søke trygghet hos bandkollegene, fremførte hun gjennombrudssingelen «Pstereo» med en intensitet som overbeviste en samlet musikkbransje om at hun hadde kommet for å bli. Tre kritikerroste album, fire spellemannpriser, og et hav av utsolgte konserter senere, har hun beveget seg frem til scenekanten, med blikket rettet direkte mot et hengivent publikum.

Man kan kanskje si at Emilie Nicolas opererer i mellomrommene. I tekstene utforsker hun relasjoner og kontakt. Hvor nær man kan komme et annet menneske før det blir for nært, og hvor mye avstand en relasjon tåler før den brister. Musikalsk spinner hun en rød tråd fra sin skolerte jazzbakgrunn mot et stadig mer nyskapende popunivers. Utviklingen er konstant, samtidig som noe alltid blir med videre, som i en slags hviskelek. Alt dette kan man si, men man kan også si det enklere: Emilie Nicolas lager originale poplåter som føles som varme knyttneveslag. Rett i magen. 

Med singelen «Easy» tok hun sitt så langt tydeligste steg ut på dansegulvet. Med pulserende beats og dunkle toner tvinger den frem beskrivelser som ikke kunne tilhørt så mange andre: Dansbar melankoli. Fengende fortvilelse. Det veksles uanstrengt mellom det organiske og det digitale. Mellom det myke og harde, fine og fæle. Alt gjennomsyres av selvsikkerheten som kommer av å kunne et håndverk godt nok til å plukke det fra hverandre, snu det rundt og kjøre det gjennom en effektboks.

Som sanger har hun alltid vært opptatt av forskjellige måter å bruke stemmen på. Allerede som student ble hun fascinert av arabisk sang, en inspirasjon som kommer stadig tydeligere frem i hennes egen musikk, enten innpakningen er sjelfull R&B eller eksperimentell klubbmusikk. Når Emilie nå slipper ny musikk, er fokuset på én låt av gangen, og inspirasjonskildene kan dukke opp hvor som helst. Nylig fant hun den i parken:

«Jeg gikk tur med hunden min da noen gikk forbi og hørte på musikk fra mobilen sin. Jeg hørte bare noen sekunder, men tenkte at dette er det beste jeg har hørt i hele mitt liv. Jeg løp etter dem og spurte hva det var. Det var en etiopisk sanger som heter Fikreaddis Nekatibeb. Måten hun synger på inspirerer meg veldig.»

Det finnes mye man kan si om Emilie Nicolas. I kjernen av alt finner vi en vokalist i verdensklasse, unik i sin hjerteskjærende klang. En stemme som ikke lar seg gjemme eller forkle, noe som ble tydelig demonstrert da hun gjestet Karpes låt «BARAF/FAIRUZ» (2022). Her er vokalen hennes skrudd så mørk at det høres ut som en mann. Lytterens reaksjon er likevel den samme: Åh. Hør! Det er Emilie Nicolas.

09-02-2023

Emelie Hollow Take my love & Please don’t give it away

I mai slipper Emelie Hollow sitt andre album; SolitudeDe fleste av sangene er laget foran peisen i løpet av en uke i ensomhet, på en avsidesliggende hytte i Rondane. Sangene på  albumet vil bli sluppet to og to, og representerer dualiteten av følelser en kan ha når man blir forelsket. Låtene er som tvillinger som går sine egne veier. 
 
Take my love med sitt mørkere motstykke Please don’t give it away kommer 10. februar. 
 
“Kanskje et av de mer tydelige parene fra albumet. De spiller på hverandre både tekstlig og melodisk. Begge låtene har nesten samme tekst og melodilinje i refrengene, men den ene går i dur, og den andre i moll.  
 
Take My Love er en upbeat, glad kjærlighetserklæring som nesten er på kanten til å være litt naiv, mens dets motstykke og på mange måter fortsettelse Please Don’t Give It Away handler om hvor skjørt det føles å slippe noen inn.  
 
Der Take My Love snakker om hvordan ingenting kan måle seg med den kjærligheten jeg opplever nå, er dens motstykke der for å minne om at alt det gode plutselig en dag kan forsvinne.”  Emelie Hollow 

De første to låtene ut var I Don´t Believe It med sitt lysere motstykke No One’s Ever Looked at Me Like That. Disse har fått fine omtaler i Dagsavisen, 730 og Aftenposten som trillet 5 på terningen og skrev om I Don´t Believe It; låten bygger seg opp til noe større, uten å miste intimiteten. Vokalen er medrivende, fra hvisk til utblåsninger. 
 
Selv ser Emelie Hollow på låt-parene som slippes som tvillinger mer enn som direkte motstykker - om enn tvillinger som trekker i hver sin retning. Albumet er i det hele tatt bygd konseptuelt rundt en rekke ulike tvillingpar, låter som opptrer to og to og nærmest snakker med hverandre, eventuelt om hverandre, bak den andres rygg. 

”Jeg tenker på det litt som Rødhette og Ulven. Rødhette er Forelskelsen, på vei gjennom skogen; glad, bekymringsløs, nesten litt naiv, helt uten å ane at Tvilen, i Ulvens skikkelse, lurer i buskene”. 


Emelie Hollow turnédatoer: 
 

14.apr.23 - Sandvika, Folkebadet 
18.apr.23 - Bergen, Lille Ole Bull Scene 
20.apr.23 - Oslo, Parkteatret Scene 
21.apr.23 - Trondheim, Byscenen 
22.apr.23 - Hamar, Festiviteten Bar & Scene 
28.apr.23 - Bodø, Sinus 
 
Biografi: https://umusic.box.com/s/blmy129ppoic0xranz3ni13kfbwmz0n3 

 

Instagram // Tiktok // Youtube // Facebook 

09-02-2023

Alessandra til Eurovision 2023!

Gratulerer til Alessandra Mele som stakk av med seieren i årets Melodi Grand Prix-finale! 
Alessandra avsluttet med en bemerkelsesverdig seier i kveld, og skal nå representere Norge i den internasjonale Eurovision-finalen i Liverpool i mai med låten “Queen of Kings”. 

Den globale TikTok-sensasjonen har hatt en enorm suksess med vinnerlåten "Queen of Kings”, som siden slipp har hatt en eksplosiv vekst og strømmer i skyhøy fart oppover listene. Den har for øyeblikket blitt strømmet over svimlende 6 millioner ganger, som den mest strømmede finalistlåten i hele Europa!
Det er takket være TikTok, hvor låten går viralt i både Europa og USA, med over 72 millioner visninger og 6200 videokreasjoner. I dag ligger låten på #5 på Spotifys topplister, som den høyest plasserte MGP-låten i Norge! 

Som om ikke det var nok tok Alessandra i dag førsteplassen på Spotifys globale viral-liste! 
Tidligere denne uken inntok låten viral-listen i en rekke internasjonale territorier, deriblant som #2 i Sverige og #4 i UK og USA.
Låten er også inne på T200 i Finland (#44), Sverige (#79, opp 88 plasser i dag) og Ungarn (#177, opp 21 plasser i dag).

På TikTok har sounden over 7 millioner likes, i tillegg til 1,6 million totale visninger på YouTube.

Alessandra og “Queen of Kings” har allerede oppnådd historiske tall i norsk MGP-sammenheng.

Mer om Alessandra:

20 år gamle Alessandra Mele er en norsk-italiensk artist og låtskriver, som har tilbrakt mesteparten av livet i Italia. Da hun ønsket å komme nærmere sin norske familie og videreutvikle interessen for musikk, bestemte hun seg for å flytte til Norge etter å ha fullført videregående for to år siden.

Som barn begynte Alessandra å synge, danse og lage mat sammen med sin mor til lyden av Frank Sinatra. Allerede som 6-åring deltok hun i sin første sangkonkurranse og vant med ABBA-klassikeren “Dancing Queen”. Det viste seg at Alessandra elsket å stå på scenen, som var det eneste stedet hun kunne være seg selv.  Sannsynligheten for at du selv har sett Alessandra opptre er stor. Hun deltok nemlig i The Voice i 2022, hvor hun fikk mye skryt for sin unike stemmeprakt. Hun bor nå i Lillehammer og studerer på musikkskolen LIMPI.  

Nå er Alessandra klar for å innta den internasjonale Eurovision-scenen med det sterke låtbidraget “Queen of Kings”. Låten handler om å tørre å være seg selv, og det å komme sterkere ut av vanskelige perioder i livet: 

Hvem som helst kan være Queen of Kings. Queen of Kings er noen som tror på seg selv, og ikke bryr seg om andres meninger. Personen har gått gjennom mye, men har til slutt klart å komme seg seirende ut av det med ny lærdom”. - Alessandra 

04-02-2023

Subwoolfer tar av maskene for første gang

I dag er Subwoolfer ute med låten ”Worst Kept Secret”, som hadde premiere under kveldens MGP-finale i Trondheim. Etter å ha levd i Eurovision-sirkuset i fjor, føltes det riktig å avsløre identiteten bak maskene der det hele begynte.

Gjennom fjoråret har pressen gått langt for å prøve og avsløre identiteten til de gule ulvene. Navn som Tix og Ylvis har vært nevnt, men det er nå bekreftet at det er Ben Adams og Gaute Ormåsen som er bak Subwoolfer-duoen.

It’s been the weirdest year of our lives - and keeping ‘the worst kept secret in Norway’ has been challenging! From Alan Walker to Tix to Ylvis to other randoms, the rumour mill has been a wild ride. But we rode it. One question remains…..who is Dj Astronaut!? See you on the other side for Subwoolfer 2.0!”, sier Ben om det siste året.

Subwoolfer er galaksens største band, og består av brødrene Keith og Jim. Duoen har vært aktiv i ca. 4,5 milliarder år, og har vært bosatt på månen det siste århundret. Der har de brukt tiden på å slappe av, pleie fansen og skrevet ny musikk. Keith og Jim stakk av med en 10. plass i årets Eurovision finale, men reiste fornøyde hjem til månen som åpenbare fan-favoritter. Etter finalen har “Give That Wolf A Banana” klatret opp Top 10-listene i blant annet Norge, Estland, Finland, Island, Latvia, Litauen, Sverige og Ukraina, og Top 50 i enda flere land. Ulvene har så langt samlet i underkant av 600.000 fans på TikTok.

04-02-2023

Ny musikk fra Peach PRC, Shania Twain, Ellie Goulding & Gus Polden!

Tina & Bettina klare for MGP-finalen med "Queen"

 

 

 

 

Ny låt fra Gus Polden: “Jeg tar neste vakt”

 

 

 

 

Dr. Dre - "The Chronic" feirer 30-årsdagen med en gjenutgivelse på alle plattformer!

 

 

 

 

Plaza slapp sitt solo debutalbum «Plaza O Plomo» sist fredag

 

 

 

 

Den globale TikTok-sensasjonen Alessandra til MGP-finalen i Trondheim Spektrum!

 

 

 

 

Peach PRC annonserer EP’en Manic Dream Pixie. EP’en slippes 28. April, men allerede i dag er Peach ute med førstesingelen “Perfect For You”. En låt som gir det klassiske trekantdramaet en Gen Z-vinkling, fylt med en kvinnelig rollebesetning.

“I wrote this song in one night and thought nobody would ever hear it. I was crushing so hard on this girl even though my friend had already told me something was going on between them. But our attraction kept growing and we’d hang out in secret. Things got kind of messy” - Peach PRC

 

 

 

 

Den legendariske fem-ganger GRAMMY-vinnende og bestselgende kvinnelige countryartisten, Shania Twain slipper albumet Queen of Me. Albumet består av 12 nye låter. Fra den energiske åpneren “Giddy Up!” til det kraftfulle tittelsporet “Queen of Me” og den lidenskapelig finalen “The Hardest Stone”. Queen of Me er produsert av og med Tyler Joseph fra Twenty One Pilots.

 

 

 

 

Chappaqua Wrestling følger opp “Full Round Table” og “Wayfinding” med annonseringen av debutalbumet Plus Ultra. De markerer også annonseringen med utgivelsen av den helt ferske singelen “Wide Asleep”.

"Plus Ultra documents the journey through our friendship, from school to where we now find ourselves commenting on what is around us. Translating to ‘Further Beyond’, a latin naval term adopted by those exploring uncharted waters, we present a collection of our best works to date, each lyrically distinct but venturing into new territories that life presents; mass media, Tory austerity, mental health, homelessness, the deprived NHS and the release that music gives you from it all. Come with us to make sense of what lies beyond in this world through questions, power and statements that we stand by.” - Chappaqua Wrestling

 

 

 

 

Ellie Goulding har sluppet sin nye singel “Like A Saviour”. Låten er hentet fra hennes femte studioalbum Higher Than Heaven, som kommer 24. mars! “Like A Saviour” følger opp Ellies siste soloutgivelser ”Let It Die”, “Easy Lover” og “All By Myself” med Alok & Sigala.

03-02-2023

Dr. Dre - "The Chronic" feirer 30-årsdagen med en gjenutgivelse på alle plattformer!

Den legendariske syv-ganger Grammy- og Emmy-vinnende produsenten Dr. Dre feirer 30-årsjubileet til hans klassiske album, The Chronic med en gjenutgivelse gjennom hans originale distributør, Interscope Records. The Chronic, som tidligere har vært fraværende på strømmetjenester er nå tilgjengelig for fans verden rundt på alle plattformer.

Mer info:

“I am thrilled to bring the Chronic home to its original distribution partner, Interscope Records. Working alongside my longtime colleagues, Steve Berman and John Janick, to re-release the album and make it available to fans all over the world is a full circle moment for me,” said Dr. Dre.

 

Steve Berman, Vice Chairman of Interscope Geffen A&M, said: Dr. Dre is without a doubt one of the most iconic and groundbreaking artists in the modern era. He has also used his platform to fuel some very impactful philanthropic efforts that will ensure his legacy is felt for generations to come. Dre’s solo career all started with the The Chronic, one of the most celebrated recordings of all time. To have this album at Interscope once again where we work with Dre and his amazing team at Aftermath day in and day out is incredibly gratifying for me personally and all of us at Interscope.”

 

John Janick, Chairman of Interscope Geffen A&M, commented: “From my first day at Interscope the significance of Dr. Dre as a foundational artist at this label was incredibly important to me. We take our responsibility to Dre and his amazing body of work very seriously and we are honored to work closely with him on this re-release of one of the most important albums of all time.”

 

First released on December 15, 1992, on Death Row Records/Interscope, The Chronic peaked at No. 3 on the Billboard 200 and has spent 97 weeks on the chart since its release. The album also spawned three top 40 hits on the Hot 100, including top ten records with "Nuthin' But a “G” Thang" (No. 2) featuring Snoop Dogg and "F— Wit Dre Day" (No. 8). The Chronic topped the Top R&B/Hip-Hop Albums chart for eight weeks, while "Nuthin’ But a "G" Thang" hit No. 1 for two weeks on Hot R&B/Hip-Hop Songs. Last June, Rolling Stone placed The Chronic on its 500 Greatest Albums of All-Time List, boasting how the album "redefined the West Coast Hip Hop sound." Pitchfork also holds the seminal album in high standing, saying The Chronic lives on as a “timeless show of strength” and “gave shape to L.A.’s present and future.” Videos from The Chronic are also available on Dr. Dre’s official YouTube channel.

 

Last year, Dr. Dre dazzled during the Super Bowl LVI Halftime Show in Los Angeles. His enormous set was star-studded, as Dre performed alongside some of music's biggest stars, including Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Mary J. Blige, Eminem, and 50 Cent. Dre commanded the stage – just a few miles from his birthplace of Compton – with a groundbreaking setlist anchored by hits such as "The Next Episode" and the 2Pac-led "California Love." The historic performance earned Dr. Dre his first-ever Emmy for Outstanding Variety Special (Live). The Hollywood Reporter called the halftime show "thrilling and nostalgic," while Billboard credited Dre for his "seismic impact" on music. 

 

For more information visit www.interscope.com.

 

03-02-2023

Den globale TikTok-sensasjonen Alessandra til MGP-finalen i Trondheim Spektrum!

Den globale TikTok-sensasjonen Alessandra seilte gjennom årets første MGP-delfinale. Nå er hun klar for den norske finalen i Trondheim Spektrum med låten “Queen of Kings”.

Låten har hatt en eksplosiv vekst og strømmer i skyhøy fart oppover listene. Den har for øyeblikket blitt strømmet over svimlende 5,6 millioner ganger, som den mest strømmede delfinalistlåten i hele Europa! Det er takket være TikTok, hvor låten går viralt i både Europa og USA, med over 65 millioner visninger og 3700 videokreasjoner. I dag ligger låten på #4 på Spotifys topplister, som den høyest plasserte MGP-låten i Norge!


Tidligere denne uken gikk låten inn på Spotifys viral-liste i en rekke territorier, deriblant som #2 globalt og #4 i UK og USA. Låten ligger også inne som #30 i Finland.

Alessandra sin sound har også over 7 millioner likes på TikTok, i tillegg til 1 million totale visninger på YouTube!

Mer om Alessandra:

20 år gamle Alessandra er en norsk-italiensk artist og låtskriver, som har tilbrakt mesteparten av livet i Italia. Da hun ønsket å komme nærmere sin norske familie og videreutvikle interessen for musikk, bestemte hun seg for å flytte til Norge etter å ha fullført videregående for to år siden.

 

Fra hun var veldig liten begynte Alessandra å synge, danse og lage mat sammen med sin mor til lyden av Frank Sinatra. Allerede som 6-åring deltok hun i sin første sangkonkurranse og vant med ABBA-klassikeren “Dancing Queen”. Det viste seg at Alessandra elsket å stå på scenen, som var det eneste stedet hun kunne være seg selv.  Sannsynligheten for at du selv har sett Alessandra opptre er stor. Hun deltok nemlig i The Voice i 2022, hvor hun fikk mye skryt for sin unike stemmeprakt. Hun bor nå i Lillehammer og studerer på musikkskolen LIMPI.

 

Nå er Alessandra klar for å innta den norske storscenen, og ta det hele veien til Liverpool med det sterke MGP-bidraget “Queen of Kings”. Låten handler om å tørre og være seg selv, og det å komme sterkere ut av vanskelige perioder i livet.

   

“Hvem som helst kan være Queen of Kings”, sier Alessandra. “Queen of Kings er noen som tror på seg selv, og ikke bryr seg om andres meninger. Personen har gått gjennom mye, men har til slutt klart å komme seg seirende ut av det med ny lærdom”.

02-02-2023

Ny låt fra Gus Polden: “Jeg tar neste vakt”

Gus Polden slipper sin fjerde låt fra hans kommende debutalbum. 3. februar kan du høre låten “Jeg tar neste vakt”. 

Om låta sier Gus Polden følgende: 

- “Jeg tar neste vakt” handler om å løfte blikket og hjelpe folk som har det vanskeligere enn deg selv. Jeg har selv et ønske om å bli mer handlingskraftig, og ikke begrense det til en tanke om å engasjere seg, men å faktisk gjøre det. Jeg håper også at denne låta kan inspirere andre til å gjøre det samme. 

Gus Polden kommer fra en familie full av anerkjente musikere og plukket selv opp gitaren i tidlig alder. I samarbeidet med andre artister opplevde han at låtene han skrev var historier og perspektiver direkte tatt fra hans eget liv. Da ble det naturlig at han selv skulle være avsender, 24. februar kan man høre kremen av disse låtene på debutalbumet, Panorama. 

28. februar spiller artisten sin første headliner-konsert på Parkteatret i Oslo. Kjøp billett til konserten her. 

 

FØLG GUS POLDEN: 

TikTok | Instagram | Facebook 

02-02-2023

Plaza slapp sitt solo debutalbum «Plaza O Plomo» sist fredag

Selv om UNDERGRUNN på ingen måte er over og ut, ser flere av medlemmene frem og tar steget videre med solokarrierer. Gabriel Doria, bedre kjent som Plaza, er ikke et unntak. Den 20 år gamle artisten slapp sitt høyest etterlengtede solo debutalbum «Plaza O Plomo» 27. Januar. Albumet er en kompromissløs og naken skildring av Plaza, hvor han har lekt med ulike sjangere og testet ting han aldri har gjort tidligere.

  

20 år gamle Plaza slapp endelig sitt etterlengtede solo debutalbum «Plaza O Plomo» 27 januar. Det har ikke vært en enkel prosess for den unge artisten. Som Plaza selv sier: “Å jobbe med et soloalbum for første gang har vært lærerikt og deilig, men samtidig vanskelig og tidskrevende. Det er en helt annen prosess enn å lage et gruppe-album.”

 

Plaza reiste til Rio de Janeiro i Brazil, hvor hans far er ifra, med fire venner (s/o Frkvns, Orkidé og Rik Pappa) for å få nye ideer, impulser og visjoner til albumet. 

 

HØR «Plaza O Plomo» HER

Se musikkvideoen til «Mata : Come» her

Plaza beskriver:

- “Når jeg skrev ny musikk over Rik Pappa sine beats i Rio, lagde vi noe jeg er overbevist om at man ikke kunne lage hjemme i Oslo. Akkurat det tror jeg man kan høre i f.eks. "Maracana" & "Mata : Come". Det hele kan vel kalles en slags «kunstnerisk retreat» hvor du er helt i fred og ro uten noe dårlig tid eller press fra utsiden. Så linket jeg også opp med bestemoren min, som for øvrig snakker på 2 Gode Grunner.”

 

På «Plaza O Plomo» får du servert 7 låter, alle produsert av UNDERGRUNN medlem og produsent, Rik Pappa.

 

Rik Pappa forteller om produksjonen til albumet:

- “I produksjonen har jeg blandet Plaza sine røtter fra Norge og Brasil. Dette prosjektet handler derimot ikke om hverken Brasil eller Norge, det handler om Plaza. Han har musikalsk bredde som gir meg spillerom. Den bredden speiler seg i prosjektet og soundet. Hits, ballader, utforskning. Sanger en kan synge, danse og gråte til. Servert av oss, Norges framtid.”

 

 

Track list:

Mata : Come

Null Filter

FastLyfe

Lola

Maracana

Drikker & Drukner

2 Gode Grunner

31-01-2023

Tina & Bettina klare for MGP-finalen med "Queen"

Tina & Bettina er ute med sin første låt på engelsk, nemlig “Queen”. Etter å ha gjort sitt inntog på TikTok for et år siden, har duoen sluppet både nye og kjente låter på Spotify. Nå er de klare for å slå gjennom internasjonalt, og håper at MGP kan være deres døråpner til resten av Europa. Under helgens MGP-finale fremfører finalistene “Queen” for første gang live. 

Hør låten her.

Tina og Bettina er født og oppvokst på Smestad i Oslo. De er på mange måter pionerer i bloggverdenen, og var i mange år kjent for å ha den mest toneangivende videobloggen i hele Skandinavia. Nå har de tatt skrittet inn i musikkbransjen, og ønsker å være forbilder for en ny generasjon unge, priveligerte kvinner.

30-01-2023

Ny musikk fra Ghost & Def Leppard, Paula Jivén, Lil Yachty, Daniel Caesar og SG Lewis!

Lyttefest for Metallicas nye album 13. april på kino verden over!

 

 

 

 

Jonathan Floyd henter inspirasjon fra cheezy 80’s film i ny låt!

 

 

 

 

Atle Pettersen klar for MGP med “Masterpiece”

 

 

 

 

Sam Smith endelig ute med Gloria

 

 

 

 

I 2022 ga Grammy-vinnende Ghost ut sitt femte album IMPERA. Albumet inneholder blant annet hitsingelen “Spillways”, som på under et år har blitt strømmet over 50 millioner ganger. Den gjensidige beundring mellom Ghost og Def Leppard har blitt godt dokumentert i intervjuer og et samarbeid mellom dem føles åpenbart. I går, torsdag 26. januar slapp “Spillways” med Joe Elliott som innslag.

 

 

 

 

Siden debuten med singelen "What Are You Hungry For?" i 2021 har svenske Paula Jivén vært en følge med på. Allerede som 19-åring lager Jivén trollbindende original popmusikk, og hun har allerede klart å dyrke en helt enestående stemme som artist. Etter å ha gitt ut sin debut-EP "The Duality In Me" i 2022, går Paula inn i det nye året med kjempesingelen "Can We Talk About Me?". Høsten 2022 spilte Paula på by:Larm, og hun har hatt flere låter listet på norske P3.

 

 

 

 

Lil Yachty går i en ny retning med sitt femte album, Let's Start Here. I løpet av 2021-2022 har han brukt mye tid i studio for å skape et fullverdig band-album. Lil Yachty har jobbet intensivt med bandet sitt for å skape et dypere, introspektivt og ekspansivt album med en psykedelisk alternativ musikalsk retning. Albumet, som er produsert av SADPONY, ble påvirket av hans kjærlighet til Pink Floyd's Dark Side of the Moon og hans tidligere psykedeliske opplevelser. Det 14 spor lange albumet har gjesteopptredener fra Foushee, Tezzo Touchdown, Justine Sky og Daniel Caesar.

 

 

 

 

DJ’en Zack Bia slipper sin debutsingel, "Hardcore", med den platina-selgende artisten Don Toliver. Med et utgangspunkt i det samme mangfoldige settet med innflytelser som kjennetegner DJ-settene hans, er Zacks produksjon på låten allerede klar for klubben, og legger den perfekte grunnmuren for Don Tolivers eteriske melodier å bygge videre på. 

 

 

 

 

Kanadiske R&B-sanger, låtskriver og gitarist Daniel Caesar slipper sin nye singel "Do You Like Me?". Singelen vil bli fulgt opp av en offisiell musikkvideo som slippes mandag, 30. januar. I 2022 opptrådte han på Coachella sammen med Justin Bieber med låten "Peaches", som mottok hele fem Grammy-nominasjoner i 2022. En ny æra nærmer seg for den Grammy-vinnende artisten. Caesar har nemlig hintet til kommende musikk gjennom en rekke kryptiske TikTok-videoer og sosiale innlegg på Instagram, samt på hans offisielle nettside.

 

 

 

 

Den platina-selgende sangeren og låtskriveren Stephen Sanchez slipper sin nye singel "Evangeline". Singelen har en 10 sekunders intro fra Bobby Goldsboro's "Honey." Sanchez sier at "Evangeline" har gjort musikken moro igjen for ham og åpnet en ny verden han gleder seg til å dele med fansen. Han tar lytteren tilbake til 60-tallet med den nye låten, som ble fremført live for første gang på The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

 

 

 

 

Den London-baserte sangeren, låtskriveren, produsenten og DJen, SG Lewis slipper sitt høyt etterlengtede andre studioalbum AudioLust & HigherLove. Albumet har 15 spor, inkludert synth-pop låten "Oh Laura" og hans nyeste singel "Fever Dreamer". SG Lewis har samarbeidet med artister som Elton John, Clairo, Khalid og mange flere i løpet av hans karriere. Albumet inneholder en samling av gjester som Channel Tres, Charlotte Daye Wilson, svenske Tove Lo, Ty Dolla $ign og Lucky Daye. I 2023 skal SG Lewis ut på Europa-turné, hvor han tar turen innom Stockholm og København.

 

 

 

 

Taylor Swift er ute med musikkvideoen til “Lavender Haze” fra hennes tiende album, Midnights. Musikkvideoen slapp kl. 06:00 i morges, og er den tredje videoen fra albumet. Se den HER.

27-01-2023

Sam Smith endelig ute med Gloria

Etter suksessen med låten “Unholy” er Sam Smith klar med albumet Gloria. Albumet har før slipp solgt til gull i Norge og består av 13 nye låter som beskrives som et "coming of age"-prosjekt som gir håp og hjalp artisten selv gjennom mørke tider.

Om albumet sier Smith: “Gloria got me through some dark times and was a beacon for me in my life,”, “I hope it can be that for you. Thank you for waiting so long”.

 

Dette er deres første album siden Love Goes fra 2020 og gjestes av Ed Sheeran, Kim Petras, Jessie Reyez og Koffee. Smith jobbet på det nye albumet i Los Angeles, Jamaica og London, og har med seg blant annet norske Stargate som produsenter.

 

 I 2015 vant Sam “Record Of The Year” og “Song Of The Year” med låten “Stay With Me” og “Best New Artist” og “Best Pop Vocal Album” for In The Lonely Hour.

“Unholy” er nominert til Grammy i kategorien “Best Pop Duo/Group Performance”.

 

Seks år etter sin siste konsert i Norge, kommer superstjernen tilbake. 6. mai spiller Sam Smith for et utsolgt Oslo Spektrum.

27-01-2023

Jonathan Floyd henter inspirasjon fra cheezy 80’s film i ny låt!

 

Jonathan Floyd ble på kort tid Norges nye pop-yndling. Med flere knallsterke og fengende låter, samt EP-en Heartbreaker under beltet, er han nå klar med ny musikk - “Chick fra LA“.

 

Om den nye låten sier han: “Jeg ville lage en låt som gir folk samme følelse som når man ser en overspilt kjærlighets scene i en cheezy 80’s film“.

 

Tross sin unge alder kan Floyd vise til over 10 millioner streams på Spotify, flere listinger på radio, Ukas Låt på P3 opptil flere gang og den gjeve prisen Årets Nykommer under P3 GULL 2021.

Han var også med og kickstartet NRKs nye musikksatsing NRK-Scenen.

 

Musikk har alltid vært en stor del av livet til Floyd og som liten gutt snek han seg inn i farens musikkstudio på loftet på verkstedet når han ikke var der. Og det var nettopp i dette studioet på verkstedet han fant sin retning i livet. Inspirasjon henter han fra helter som Michael Jackson, Unge Ferrari og The Weeknd, men også fra filmer.

“Jeg tar mye inspirasjon fra filmer når jeg lager musikk. Historien i låta “Chick fra LA“ er inspirert av filmen Boogie Nights hvor en karakter jeg ville kaldt for kynisk og kald er utro på verst mulig måte. Pre i låta skildrer nesten akkurat det som skjer i en scene i filmen. Han kommer hjem og finner kjæresten sin med en annen. Selv om han fersker henne, fortsetter hun bare mens hun ser på han og forteller han hvor lite hun bryr seg. Selv om låta er ment som en slags musikalsk skit, tror jeg mange kan kjenne seg igjen i noe av temaet. Utroskap er én ting, men det å møte noen som du blir veldig glad i, men som har alt annet enn gode intensjoner og til slutt sårer deg på en eller annen måte“– Jonathan Floyd.

 

“Chick fra LA“ er første låt ut av flere fra Jonathan Floyd på Universal Music.

26-01-2023

Lyttefest for Metallicas nye album 13. april på kino verden over!

Metallica and Trafalgar Releasing are excited to extend an open invitation to a worldwide listening party: the global premiere of Metallica’s forthcoming 12th studio album, 72 Seasons.

For one night only on Thursday, April 13, 72 Seasons will be played in full in pummeling surround sound, exclusively for cinema audiences worldwide—with every one of the new songs featuring its own music video and exclusive commentary from the band. The result will offer fans an unforgettable night as they experience 72 Seasons first and fully on the eve of its April 14 release date. View a 72 Seasons – Global Premiere announcement video from Metallica HERE.

 

Tickets for 72 Seasons – Global Premiere will be available beginning Thursday, March 2 at metallica.film.

 

Preceded by the newly released album track “Screaming Suicide”  and its brand-new lyric video, and first single “Lux Æterna” — hailed upon its November 28, 2022 release as “thundering, breakneck” (Billboard), “gut-punching” (Rolling Stone) and “blistering” (USA Today) — 72 Seasons will be released April 14 via Metallica’s own Blackened Recordings. Produced by Greg Fidelman with James Hetfield and Lars Ulrich, and clocking in at over 77 minutes, the 12-track 72 Seasons is Metallica’s first full length collection of new material since 2016’s Hardwired…To Self-Destruct. The album will be released in formats including 2LP 140g black vinyl and limited-edition variants, CD and digital—for a full listing of configurations, pre-orders and further information, go to metallica.com/72-seasons-info.

 

“This is a monumental opportunity for Metallica fans to be the first to hear the new album. We are thrilled to be a part of this historical global moment—connecting Metallica with their fans once again,” said Kymberli Frueh, SVP Programming and Content Acquisitions, Trafalgar Releasing.

 

The 72 Seasons global premiere sees Metallica and Trafalgar joining forces once more, having previously worked together on the October 2019 worldwide cinematic release of Metallica and San Francisco Symphony: S&M², which documented Metallica and San Francisco Symphony reuniting to celebrate the 20th anniversary of their original S&M (Symphony & Metallica) concerts and releases.

 

About Metallica

Formed in 1981 by vocalist/guitarist James Hetfield and drummer Lars Ulrich, Metallica has become one of the most influential and successful rock bands in history, selling nearly 120 million albums worldwide and generating more than 15 billion streams while playing to millions of fans on all seven continents. Metallica’s catalog of multi-platinum studio albums includes Kill ‘Em All, Ride the Lightning, Master of Puppets, ... And Justice for All, Metallica (commonly referred to as The Black Album), Load, Reload, St. Anger, Death Magnetic, Hardwired...to Self-Destruct, and the forthcoming 72 Seasons, out April 14, 2023, on the band’s own Blackened Recordings label. Metallica’s awards and accolades include nine Grammy Awards, two American Music Awards, multiple MTV Video Music Awards, a 2009 induction into the Rock & Roll Hall of Fame, and Sweden’s Polar Music Prize. In 2017, Metallica established the All Within My Hands Foundation to give back to communities that have supported the band. To date, All Within My Hands’ collective efforts have raised nearly $12 million – providing $5.9 million in grants to career and technical education programs, over $2.5 million to combat food insecurity, and more than $3.3 million to disaster relief efforts.

 

About Trafalgar Releasing 

Trafalgar Releasing, the global leader in event cinema distribution, harnesses the power of cinema to bring fans together in more than 13,000 locations in 132 countries worldwide.  A subsidiary of Trafalgar Entertainment, Trafalgar Releasing’s worldwide operations include production, acquisition, marketing, and distribution of live or pre-recorded content to cinemas led by an international team of specialists. Featuring live concerts, music documentaries, world-class opera, award-winning theatre, and more from the leading names in entertainment such as BTS, Metallica, Oasis, Coldplay, Billy Joel, George Michael, Twenty One Pilots, the Royal Opera House and more, Trafalgar Releasing has shattered event cinema box office records, most recently with the BTS Permission to Dance on Stage - Seoul: Live Viewing concert which grossed more than $32.6M at the global box office. More information about Trafalgar Releasing can be found at www.trafalgar-releasing.com

25-01-2023

Atle Pettersen klar for MGP med "Masterpiece"

Atle Pettersen er klar for siste delfinale i MGP lørdag 28. januar med låten "Masterpiece", en hyllest til datteren.

Pettersen er en allsidig artist og programleder med en lang og innholdsrik karriere bak seg. Ikke bare loser han store deler av Norges befolkning gjennom fredagskvelden i Beat for Beat. Du har sannsynligvis også sett ham i en rekke andre produksjoner som Julemorgen, Sommeråpent, Idrettsgallaen og VG-lista Rådhusplassen.

Han har også gjort flere musikaler og revyer, som blant annet hovedrollen i Singin’ in the Rain, Jersey Boys og Beatles.

Atle er også aktuell med egen podkast, En pappa i livet, hvor han med gjester i studio snakker om gleder og utfordringer ved rollen som pappa.  

Atle har vært med i flere musikkonkurranser og fikk sitt store gjennombrudd i X Factor i 2010. Han har senere vært med i både Stjernekamp i 2013 og The Hit i 2014.

Musikk har alltid vært en stor del av Atles liv, og han både opptrer og produserer musikk for seg selv og andre.

Hans årlige julekonserter har for mange blitt en fast og kjær juletradisjon.

Atle var med i MGP i 2021 med låten "World On Fire", og nå er han klar til å stå på MGP-scenen igjen med "Masterpiece". 

23-01-2023

Ny musikk fra Kali Uchis, Mac Demarco, Kim Petras, Seinabo Sey, Olivia Lobato & boygenius!

ELLA A er klar for MGP med "Waist"

 

 

 

 

Lukas Graham med selvransakelse på nytt album

 

 

 

 

Metallica ute med andre singel fra det nye albumet 72 seasons

 

 

Ny singel fra CLMD & Rat City – PABLO

 

 

 

The Rolling Stones på TikTok

 

 

 

 

Jørgen Dahl Moe fremkaller gåsehuden med ny singel

 

 

 

 

Hearts On The Run er klar med ny singel – Digital Love

 

 

 

 

Hver gang vi møtes:

Ingebjørg Bratland sine tolkninger av Bjørn Eidsvågs “Evig Kvile” og Freddy Kalas “Pinne for landet” ligger begge høyt på listene i strømmetjenester. Forrige lørdag var det Ingebjørg Bratland selv som ble hedret i Hver Gang Vi Møtes. Denne lørdagen fremfører hun Emma Steinbakken og Alan Walkers  "Not You", oversatt til "Han er ikkje deg". Spillelisten til årets sesong finner du HER. 

 

 

 

 

Sist lørdag covret Freddy Kalas “Olav Olav” av Ingebjørg Bratland. Hans versjon av låten høstet inn to femmere fra Dagbladet og VG. Sistnevnte mente at “Versjonen hans er full av sjarm og driv, og han synger klart og kraftfullt”. Denne lørdagen skal han covre “Dance” av Emma Steinbakken.

 

 

 

 

Ny Musikk:

I høst delte Debora fra Tønsberg sin første singel med verden. Nå er hun klar med oppfølgeren “The Way It Goes”, som er inspirert av tidlig 2000-talls pop med tette harmonier, mørke synther og gitarriff. I låten synger Debora om hvor krevende det var å stå på egne ben etter studieslutt, samtidig som hun gikk gjennom en tøff periode i forholdet sitt.

 

 

 

 

Sarkodie har gjort sin versjon av Bob Marleys klassiske hit “Stir It Up”. Det kommer også en tilhørende musikkvideo, spilt inn i Ghana. Produsert av MOG, kombinerer denne låten de karakteristiske gitarstrømmene og den beroligende lyden vi alle kjenner og elsker, med Sarkodies ikoniske melodier.

 

 

 

 

Den grammy-vinnende flerspråklige superstjernen Kali Uchis er klar med singelen “I Wish You Roses”, med en tilhørende musikkvideo. “This song is about being able to release people with love,” sier Uchis. “It could be a friend, a lover, or someone else, but the point is to celebrate releasing people from your life without being resentful or bitter.” I tillegg til låtslipp er Uchis blant headlinerne under årets Coachella, Lollapalooza i Chile, Argentina og Brasil og Estéreo Picnic i Colombia, med enda flere live-datoer på vei.

 

 

 

 

I fjor satt Mac DeMarco seg i bilen og vendte kursen mot en hytte i Utah. Målet var å gjøre ferdig et album før han kom tilbake til Los Angeles. 20. januar kan du høre resultatet av denne turen gjennom albumet Five Easy Hot Dogs. Et instrumentalalbum basert på alle stedene han besøkte, med tilhørende titler. 

 

 

 

 

Den internasjonale popsensasjonen Kim Petras er klar for å senke temperaturen med den kjølige nye låten “brrr”. Låten er produsert av Ilya og MXM, som også produserte “Unholy”. Kim er en av verdens Topp 50 mest strømmede artister i dag med over 1 milliard strømminger. Hun hadde sin første topplisteplassering med Sam Smith-samarbeidet "Unholy", som toppet listene verden over. Den var #1 på Billboard Hot 100 & Global 200, #1 på den offisielle singellisten i Storbritannia, Australia og New Zealand.

 

 

 

 

Den skotske singer-songwriteren Callum Beattie slipper “Let Me Fall”. Singelen blir den fjerde i rekken fra hans kommende album, Vandals. Callum skrev låta om hvordan han "alltid roter til ting, uansett hvor hardt han prøver å gjøre ting på den rette måten."

 

 

 

 

Svensk-gambiske Seinabo Sey slipper låta “Suzuki”. Med over 1.4 milliarder globale streams, et repertoar fylt med hit låter som "Younger" med norske Kygo og som oppvarmingsartist på Lauryn Hill sin US-turne er Seinabo Sey en å følge med på. Tidligere har hennes debutalbum Pretend blitt kåret til et av årets beste debut albumer i TIME Magazine og er nå 3x platina i Norge.

 

 

 

 

Olivia Lobato slipper sin debut-EP Det mesta regnar bort. EP’en følger ulike stadier av et kjærlighetsforhold og er et speilbilde av livet hennes. 18 år gamle Olivia Lobato skriver smertefullt og drømmende om livets store øyeblikk. Med sin fengslende sangstemme gjorde hun seg tidlig bemerket på TikTok, hvor hun tolket kjente svenske poplåter. Aller første gang hun satte seg i studio for å skrive selv, ble hennes gjennombruddslåt «Syrener» skapt. En vakker, men samtidig melankolsk sommerlåt som nådde topp 5-plasseringer på singellistene både i Sverige og Norge og hvor den også gikk platina i begge land. I fjor opptrådte Olivia på VG-lista Rådhusplassen.

 

 

 

 

Superbandet boygenius overrasket onsdag kveld med låtene "$20," "Emily I'm Sorry" og "True Blue" og slipper sitt debutalbum «the record» 31. mars.

boygenius består av den kritikerroste trioen Julien Baker, Phoebe Bridgers og Lucy Dacus som slapp sin debut-EP boygenius i 2018. De fulgte opp EP-en med noen demolåter i 2020 der inntekten gikk til veldedighet i bandets hjembyer.

 

 

 

 

Birte Slettevoll fra Volda slipper i dag sitt atmosfæriske debutalbum Det var ei tid. Birte forteller at målet var å skape et album med egenart, men som likevel kan nå ut til mange. Besetningen valthorn, hardingfele, fløyte og synth er med på å løfte fram melodilinjer, både alene og unisont med piano og vokal!

20-01-2023

Ny singel fra CLMD & Rat City - PABLO

Produsent og DJ CLMD, også kjent som Martin Danielle, teamer opp med Rat City på låten “PABLO”.

 

Tidligere i høst så vi Martin Danielle vende tilbake til sine røtter ved å utforske den klassiske klubbsounden fra et nytt perspektiv. Etter 10 år som CLMD markerte han med utgivelsen av “Feel It Coming In” starten på et nytt, regelfritt og kompromissløst prosjekt. Han følger nå opp med “PABLO” - en leken låt som frigjør din indre danseløve og garanterer en økt selvtillit på dansegulvet!

 

“Noen ganger vil du bare å føle deg som Pablo! Sammen med Rat City lagde jeg denne klubbromansen for alle som ønsker å booste selvtilitten på dansegulvet. Det er lekent og rått, og skal få deg til å ville slippe deg løs”, sier CLMD om låten.

 

Med flere hundre millioner streams på Spotify og visninger på YouTube har CLMD opparbeidet seg et stort repertoar og en lang liste med meritter bak seg. CLMD kickstartet karrieren med 6x platina-singelen «Stockholm Syndrome» som kom ut i 2013. Han har siden da sett mye suksess de siste årene med blant annet topp 5 radiohiten «Trouble» og samarbeidet hans med Tungevaag, «DANCE.» Sistnevnte har over 110 millioner streams og kan skilte med mer enn 200 dager på topp 50 i Norge. CLMD har opp gjennom årene samarbeidet med artister som Justine Skye, Astrid S og Ingrid Helene Håvik (Highasakite), han har også gjort offisielle remixer for blant annet Bruno Mars, Estelle og Arty. Ikke bare har CLMD markert seg med låtene sine, men han har også gjort inntrykk på TV, hvor han var første DJ og produsent til å stille som mentor på The Voice. Med et mål om å styrke artister og bane vei for enkel tilgang til musikk NFTs og WEB3-løsninger har CLMD også startet opp Centaurify. En unik markedsplass for musikk NFTs med egne billettløsninger og et fullskala NFT-byrå!

20-01-2023

Metallica ute med andre singel fra det nye albumet 72 Seasons

Metallica has confirmed the title and release date of its forthcoming 12th studio album: 72 Seasons will be available April 14, 2023 via the band’s own Blackened Recordings. Produced by Greg Fidelman with Hetfield & Ulrich, and clocking in at over 77 minutes, the 12-track 72 Seasons is Metallica’s first full length collection of new material since 2016’s Hardwired…To Self-Destruct. The album will be released in formats including 2LP 140g black vinyl and limited edition variants, CD and digital—for a full listing of configurations, pre-orders and further information, go to metallica.com/72-seasons-info.

72 Seasons is heralded by first single“Lux Æterna”, a short, sharp blast that distills 40 years of Metallica into three and a half minutes. “Lux Æterna” is available now to stream and download, and as an instant grat track with all pre-orders of 72 Seasons. To watch the “Lux Æterna” video, directed by Tim Saccenti.

Speaking on the concept of the album title, James Hetfield said: “72 seasons. The first 18 years of our lives that form our true or false selves. The concept that we were told ‘who we are’ by our parents. A possible pigeonholing around what kind of personality we are. I think the most interesting part of this is the continued study of those core beliefs and how it affects our perception of the world today. Much of our adult experience is reenactment or reaction to these childhood experiences. Prisoners of childhood or breaking free of those bondages we carry.”

The complete track listing for 72 Seasons is:

72 Seasons

Shadows Follow

Screaming Suicide

Sleepwalk My Life Away

You Must Burn!

Lux Æterna

Crown of Barbed Wire

Chasing Light

If Darkness Had a Son

Too Far Gone?

Room of Mirrors

Inamorata

Today also marks the announcement of every Metallica show booked through 2023 and 2024: Presented worldwide by Liquid Death and Blackened American Whiskey (in North America only) and promoted by Live Nation, Metallica’s M72 world tour will see the band playing two nights in every city it visits—with each No Repeat Weekend featuring two completely different setlists and support lineups. The M72 tour will feature a bold new in-the-round stage design that relocates the famed Metallica Snake Pit to center stage, as well as the I Disappear full-tour pass and the debut of discounted tickets for fans under 16 years of age. Two-day tickets will be on sale Friday, December 2nd at ticketmaster.com and will include the option of pre-ordering 72 Seasons vinyl and/or CD. Single day tickets will be available beginning January 20th. For further information including fan club presales, enhanced experiences and more, go to metallica.com/m72-info.

A portion of proceeds from every ticket sold will go to the band’s All Within My Hands foundation. Founded in 2017, AWMH’s efforts to assist and enrich the lives of members of the communities who have supported the band have raised nearly $13 million – providing $5.9 million in grants to career and technical education programs in the US, over $2.5 million to combat food insecurity, and more than $3.2 million to disaster relief efforts worldwide.

Citi is the official card of the M72 tour. Citi cardmembers will have access to presale tickets in North America beginning Wednesday, November 30th at 2:00pm local time through the Citi Entertainment program.  For complete presale details visit www.citientertainment.com

METALLICA

M72 WORLD TOUR 2023-2024

Thursday, April 27 2023                 Amsterdam NL         Johan Cruijff Arena
Saturday, April 29 2023                  Amsterdam NL         Johan Cruijff Arena

Wednesday, May 17 2023             Paris FR                   Stade de France*                 
Friday, May 19 2023                       Paris FR                   Stade de France
Friday, May 26 2023                       Hamburg DE             Volksparkstadion
Sunday, May 28 2023                     Hamburg DE             Volksparkstadion
Friday, June 16 2023                      Gothenburg SE        Ullevi Stadium**
Sunday, June 18 2023                    Gothenburg SE        Ullevi Stadium

Friday, August 4 2023                     East Rutherford, NJ MetLife Stadium
Sunday, August 6 2023                  East Rutherford, NJ MetLife Stadium
Friday, August 11 2023                   Montreal, QC            Olympique Stadium
Sunday, August 13 2023                Montreal, QC            Olympique Stadium
Friday, August 18 2023                   Arlington, TX             AT&T Stadium
Sunday, August 20 2023                Arlington, TX             AT&T Stadium
Friday, August 25 2023                   Inglewood, CA          SoFi Stadium
Sunday, August 27 2023                Inglewood, CA          SoFi Stadium
Friday, September 1 2023              Glendale, AZ             State Farm Stadium

Sunday, September 3, 2023          Glendale, AZ             State Farm Stadium
Friday, November 3, 2023              St. Louis, MO            Dome at America’s Center
Sunday, November 5, 2023           St. Louis, MO            Dome at America’s Center
Friday, November 10, 2023           Detroit, MI                  Ford Field
Sunday, November 12, 2023         Detroit, MI                  Ford Field


Friday, May 24 2024                       Munich DE                Olympiastadion
Sunday, May 26 2024                     Munich DE                Olympiastadion
Friday, June 7 2024                         Helsinki FI                 Olympic Stadium
Sunday, June 9 2024                      Helsinki FI                 Olympic Stadium
Friday, June 14 2024                      Copenhagen DK      Parken Stadium
Sunday, June 16 2024                    Copenhagen DK      Parken Stadium
Friday, July 5 2024                          Warsaw PL                PGE Narodowy
Sunday, July 7 2024                        Warsaw PL                PGE Narodowy
Friday, July 12 2024                        Madrid ES                 Estadio Cívitas Metropolitano
Sunday, July 14 2024                     Madrid ES                 Estadio Cívitas Metropolitano

Friday, August 2 2024                     Foxborough, MA      Gillette Stadium

Sunday, August 4 2024                  Foxborough, MA      Gillette Stadium

Friday, August 9 2024                     Chicago, IL                Soldier Field

Sunday, August 11 2024                Chicago, IL                Soldier Field

Friday, August 16 2024                   Minneapolis, MN      US Bank Stadium

Sunday, August 18 2024                Minneapolis, MN      US Bank Stadium

Friday, August 23 2024                   Edmonton, AB          Commonwealth Stadium

Sunday, August 25 2024                Edmonton, AB          Commonwealth Stadium

Friday, August 30 2024                   Seattle, WA               Lumen Field

Sunday, September 1 2024           Seattle, WA               Lumen Field

Friday, September 20 2024           Mexico City MX        Foro Sol***

Sunday, September 22 2024         Mexico City MX        Foro Sol

Friday, September 27 2024           Mexico City MX        Foro Sol***

Sunday, September 29 2024         Mexico City MX        Foro SolShow 1 Support Europe: Architects & Mammoth WVH**

Show 2 Support Europe: Five Finger Death Punch & Ice Nine Kills

*Five Finger Death Punch/Ice Nine Kills play show 1 in Paris, Architects & Mammoth WVH play show 2 in Paris 

**Volbeat replaces Architects on show 1 in Gothenburg

Show 1 Support North America: Pantera & Mammoth WVH***

Show 2 Support North America: Five Finger Death Punch & Ice Nine Kills

***Greta Van Fleet replaces Pantera on show 1 both weekends in Mexico City

20-01-2023