Nyheter

Ny musikk fra Eminem, Victoria Nadine, Becky Hill, Dean Lewis, Hiwá, Jessie Reyez samt albumannonsering fra Dagny!

 

Guess who’s back? Eminem med ny musikk

 

Popsensasjonen Dagny annonserer at hun slipper albumet ELLE 7. juni

 

“Er det for godt til å være sant?” spør Victoria Nadine

 

Beforefrances slipper sin tredje singel “Go Slowly”

 

Hiwá påminner deg om å leve i nuet - “HOLD BALANSEN”

 

Jessie Reyez har slått seg sammen med Big Sean på dem mye låten “SHUT UP”. Den canadiske sangerinnen slo i 2016 gjennom med låten “Figures” og har siden blitt ett  av de mest kjente navnene i sjangeren. Hun er ikke fremmed for å samarbeide med andre stjerner, allerede på sitt debutalbum hadde hun med seg kjente navn som Eminem og 6lack. 

 

Den britiske EDM-dronningen, Becky Hill, er ute med den nye singelen “Multiply” som er å finne på albumet Do You Believe Me Now? som ble sluppet i dag. Om albumet sier Becky; “When I thought about what had come before now, I realised I was missing a couple of things: specifically, the element of euphoria but also, I wanted to create a much more mature, sophisticated level of dance music in this album. It was an incredibly direct and quick album to write because for the first time I knew exactly what I wanted to say. I’m really proud of this album and of what it says and what it stands for”. Becky sin stemme har ikke vært å unngå å høre på radio de siste årene, da hun har lånt sin stemme til produsenter som Tiësto, Meduza, Jonas Blue og Matoma og har til sammen samlet over 10 milliarder avspillinger. Denne våren har hun vært på turné, og tok i april turen innom en utsolgt Vulkan Arena i Oslo.

 

Musiker, låtskriver og produsent Amber Mark er tilbake med "Space & Time". Låten viser Mark på sitt mest intime, og understreker spekteret av følelser som oppleves mens man blir betatt av noens kjærlighet. “Space & Time” følger opp “Comin’ Around Again”, og er en introduksjon til de nye lydlandskapene Mark utforsker i denne nye musikalske perioden.

 

Australske Dean Lewis følger opp “Memories” med “All I Ever Wanted”. Låten ble skrevet og spilt inn i Los Angeles og er co-produsert av Dean og den anerkjente duoen Afterhrs (Maroon 5, Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson). Om låten sier Dean selv; “All I Ever Wanted’ is about when you realise that what you had at the start with someone before things got crazy and blew up was great, and the grass isn’t always greener. The thing that I had with this girl before I pursued my dreams, she was everything I ever wanted, I just didn’t realise it at the time. I needed to go and try and make something of myself, and you get to that place where you realise that she was all I ever wanted, and I wish I could go back”.

 

Muni Long følger opp den virale hiten “Made For Me”, med den nye singelen “Make Me Forget”. “To me, it’s like a warm bath. It’s a love letter. It says, ‘You’re not perfect. We’ve got a lot of things to work on, but can we focus on the amazing feeling we have when we’re together?’  I’m not the person to encourage you to leave. We need more peace and joy” - Muni Long om “Make Me Forget”.

31-05-2024

Guess who’s back? Eminem med ny musikk

 

Guess who’s back? And for my last trick...

 

I dag slapp Eminem låten "Houdini". Låten er første musikk fra Marshall Bruce Mathers III siden albumet Music To Be Murdered By, ett album som gikk #1 i Norge og har gått to ganger platina.

 

Gjennom låten hører vi klassikeren "Abracadabra" fra Steve Miller Band.

 

Eminem er den mest sertifiserte artisten for sine singler i RIAAs (The Recording Industry Association of America) historie. The Marshall Mathers LP,  The Eminem Show og Curtain Call  samt sangene “Lose Yourself”, “Love the Way You Lie” og “Not Afraid” – har alle bidratt til at han er historisk. Gjennom karrieren har Eminem har solgt over 200 millioner album på verdensbasis og låtene hans har generert mer enn 100 millarder streams globalt.

31-05-2024

Hiwá påminner deg om å leve i nuet - «HOLD BALANSEN»

- «HOLD BALANSEN» er en påminnelse om at livet skjer nå, ikke i fortiden eller fremtiden. Tiden vår på jorda er uvisst og dyrebar, derfor er det viktig at vi lever i øyeblikkene fremfor i tankene våre. Vær her mens du er her. - Hiwá  

I 2023 lanserte Hiwá sin debut-EP «Alt Det Her For Hva?», et audiovisuelt kunstverk. 

Denne seks-spors EP-en, inkludert debutsingelen «95» og en ni minutters kortfilm regissert av Hiwa selv, tar oss med på en reise gjennom en tåke av følelser og refleksjoner. Kortfilmen er en visualisering av uttrykket “å ha en mørk sky hengende over seg”, med hensikt om å ta seeren med inn i denne mørke skyen. I filmens sentrum står «The Muse», inspirasjonens flamme og reisens egentlige mål – å omfavne kunsten fullt ut, uten å miste sin kjærlighet eller identitet på veien.  

Opplev kortfilmen her: https://www.youtube.com/watch?v=lkPxUO2mrUk  

Med et lydbilde best beskrevet som kjøretur-på-kvelden-musikk, har Hiwá sammen med Pacify formet et musikalsk landskap passende for drømme-jagere. Hans soniske uttrykk er en invitasjon – en oppfordring til å la musikken fylle rommet, fra høyttalerne og rett inn i sjelen. Fra EP-er til singler, har Hiwá, i samarbeid med produsenten Pacify, markert seg som en artist som utfordrer og oppfordrer lytterne til å møte seg selv under overflaten. 

Produsenten Pacify har gjort seg bemerket i musikkbransjen med sin innovative og allsidige tilnærming til produksjon. Han har vært en drivkraft bak alle utgivelsene til Hiwá, og sammen har de skapt et lydbilde som fanger essensen av hiphop/minoritets-kultur.  

Pacify ble Spellemannsnominert for årets produsent, en anerkjennelse som understreker hans betydelige innflytelse og bidrag til norsk musikk. Hans imponerende credits inkluderer samarbeid med Yasin på låten “Lokalisering”, Jonas Benyoub med “Spor i Snøen”, Delara på “City of God”, og han har også bidratt til soundtracket for NRK serien “Flus”.  

Med en slik bredde i produksjonsarbeidet har Pacify etablert seg som en nøkkelfigur i utviklingen av den moderne norske musikkscenen, og hans arbeid fortsetter å inspirere og påvirke artister og lyttere. 

30-05-2024

Beforefrances slipper sin tredje singel 'Go Slowly'

Beforefrances slipper sin tredje singel, Go Slowly 31.mai. Denne indieperlen tar lytterne med på en emosjonell reise som beskriver desperasjonen når noe er over. Duoen lager lydlandskap og tekster som ofte utforsker dypet av et mørkt sinn, og inviterer lytterne med på en reise gjennom introspeksjon og følelser.

"'Go Slowly' er følelsen av desperasjon når den du elsker slutter å elske deg tilbake, og om den personen skal forlate deg, må det skje sakte."

Hør "Go Slowly" her.

Beforefrances har nylig vært i New York for å filme innhold til kommende musikk, deriblant Go Slowly. Der fikk de blant annet en spontan gig på den legendariske venuen The Bowery Electric.

Beforefrances går en aktiv høst i møte med slipp av sin debut-EP. Første smakebit av denne får vi allerede i august, når de slipper den første singelen, i tillegg til en låt sammen med indiefolk-yndlingene Days of August.

Beforefrances består av barndomsvennene Heidi og Atle. De fant hverandre gjennom en felles lidenskap for musikk i et miljø som ikke alltid var åpent for annerledeshet. De delte konsertopplevelser, hjertesorg og sene bilturer gjennom natten, hvor de sang og gråt til favorittlåtene sine i timevis. Deres veier skiltes da Atle reiste til USA for å skrive, mens Heidi ble gatemusiker i Stockholm. De ble senere gjenforent i Oslo for å skrive musikk sammen, og det var her Beforefrances ble til.

Med inspirasjon fra artister som The xx, Phoebe Bridgers, Frank Ocean og Bon Iver, skaper Beforefrances musikk som setter soudtracket til livets opp og nedturer, ofte nedturer i deres tilfelle. 

 

30-05-2024

“Er det for godt til å være sant?” spør Victoria Nadine

Victoria Nadine er en av stjernene som skinner sterkest på den norske pophimmelen. Etter et ekstremt travelt og vellykket 2023, slipper hun nå sin tredje singel for året, nemlig den hjertevarme pop-perlen 
«Too Good».  

Jeg skrev «Too Good».  i LA sammen med Sophie Simons og Lenno i mai 2023. Vi hadde skrevet Proud sammen tidligere. Da åpnet jeg meg mildt sagt veldig opp, så jeg visste at jeg var i trygge omgivelser. Det skal sies at på den tiden hadde jeg det veldig bra.

Sophie spurte meg; «hvordan går det med kjærligheten om dagen da?». Mitt umiddelbare svar var «det er ikke så mye å hente der til en låt fordi jeg har det skikkelig bra. Det føles nesten for godt til å være sant». Da kom det fra alle, samtidig; «TOO GOOD IS A GREAT TITLE THO?!».  
 
Jeg bestemte meg for å skrive en låt om akkurat det. Jeg tror ikke jeg er alene om å føle på at man nesten har det «for godt» i et forhold, spesielt om man har opplevd dårlige og usunne forhold tidligere. Nesten så føler at man ikke fortjener det. Det er hvert fall noe jeg kan føle mye på. Hvordan kan noen behandle meg så bra? Jeg fortjener jo ikke det, vel? Sånn kan tankene gå og overtenkingen begynner. Det jeg ville med denne låta var først og fremst å lage en feel good låt, men med dybde også. Ikke bare si at alt er fantastisk, men også få med den delen jeg tror mange kan kjenne seg igjen i. Det med å overtenke i et forhold og å være livredd for å miste det fine man har, fordi det rett og slett føles for godt til å være sant. Samtidig er låta min måte å fortelle at jeg har det veldig bra på og håper den kan gi folk der ute en god følelse. Kanskje den kan være en slags motivasjon til noen om å skaffe seg en aldri så liten sommerflørt <3. 

Hør "Too Good" her fra midnatt: https://VictoriaNadine.lnk.to/TooGood

Victoria Nadine har blitt en av de mest toneangivende unge artistene i Norge. Singelen "Nerve" har til nå fått over 11 millioner avspillinger på strømmetjenester, var den mest spilte låten på NRK P3 og nominert til Årets låt under P3 Gull. Victoria Nadine har også blitt nominert til ulike priser som Årets nykommer under P3 Gull, Årets gjennombrudd under Spellemannprisen.De siste årene har hun skrevet og spilt musikk i Los Angeles, Berlin, Stockholm og Oslo med stjernelag av internasjonale låtskrivere, og vært å se på flere festivaler som Slottsfjell, FOMA, Idyll og Findingsfestivalen.  I sommer vil hun opptre på enda flere festivaler rundt om i landet, se konsertliste under:  

Date

Venue

City

21.06.2024

Bykalas

Haugesund

22.06.2024

Steinkjerfestivalen

Steinkjer

28.06.2024

Randsfjordfestivalen

Jevnaker

04.07.2024

Stavernfestivalen

Larvik

05.07.2024

Gatafestivalen

Fauske

12.07.2024

Rootsfestivalen

Brønnøysund

20.07.2024

Malakoff

Nordfjordeid

26.07.2024

Trollrock

Beitostølen

27.07.2024

 Finnsnes I Fest

Finnsnes

15.08.2024

 Alta Live

Alta

17.08.2024

 Jugendfest

Ålesund

23.08.2024

 Ypsilon

Drammen

24.08.2024

 Haikjeften

Narvik

30.08.2024

 Utopia

Stavanger

06.09.2024

 Terminalen Byscene (Spirefest)

Ålesund

Tiktok // Instagram // Facebook // Spotify // Apple Music // Youtube  
30-05-2024

Popsensasjonen Dagny annonserer at hun slipper albumet «ELLE» 7. juni

Dagny annonserer i dag at hun slipper albumet «ELLE» den 7. juni. «ELLE» er den etterlengtede oppfølgeren til debutalbumet "Strangers / Lovers" fra 2020.

"ELLE" vil inneholde de utgitte singlene "Strawberry Dream", "Heartbreak In The Making", "Same Again (For Love)" og "Ray-Bans", samt fire helt nye later.

Det nye prosjektet følger opp hennes utsolgte europaturné fra april i år, med konserter på bl.a. London O2 Academy, og hennes utsolgte konsert med 10,000 fans i Oslo Spektrum i november 2023.

I sommer står Dagny på scenen på 20 festivaler rundt om i Europa, på OverOslo, Jugendfest, Rakettnatt og Festningen for å nevne noen i Norge, og hun varmer opp for Jess Glynne i juni.

På «ELLE», har Dagny samarbeidet med låtskrivere som Nick Hahn (Rita Ora, Sigrid), Mozella (Miley Cyrus, Rihanna), Oliver Lundström (Carly Rae Jepsen), Cato Sundberg and Kent Sundberg og Maria Hazell (Mabel, ALMA).

Instagram: @dagnymusic
TikTok: @dagnymusic
Twitter: @dagnymusic
Facebook: /dagnymusic

27-05-2024

Ny musikk fra Astrid S, Nelly Furtado, Imagine Dragons, Alessandra, Jeremy Zucker samt album fra Vince Staples

 

Astrid S slipper albumet Joyride – ute i dag!

 

Alessandra slipper befriende dancelåt - “Supposed To Be”!

 

ZadeKing lanserer ny feelgood musikk for å spre glede og optimisme i sommervarmen

 

Daniel Owen slipper sin mest personlige låt hittil – “Ukjente refleksjoner”

 

Ida Sofie slipper låt og konkurrerer om ekslusiv plass på årets VG lista show

 

Grammy-vinner og superstjerne Nelly Furtado er i dag ute med ny musikk sammen med Tove Lo og SG Lewis. "Love Bites" er skrevet av Furtado sammen med Lo og SG Lewis, og produsert av sistnevnte.“I felt called back to music from the DJ community. DJs were remixing my songs at concerts, clubs, and on social media, and I realized how much people like to dance and escape to my music. It’s the healthiest vice you can have, and I love the opportunity to write music that lets people escape more than anything” - Nelly Furtado.

 

I dag slapp Imagine Dragons den nye låten “Nice To Meet You”. Låten blir å finne på deres nye album LOOM som er ute 28. juni. LOOM slippes ti år etter deres gjennombrudd og er produsert av bandet selv sammen med deres mangeårige samarbeidspartnere Mattman og Robin.

 

Britiske FLO er ute med “Caught Up”, en låt produsert av Pop Wansel (Kehlani, Rihanna, Nicki Minaj) og MNEK, som viser frem FLOs utrolige vokalharmonier. Nylig gjorde trioen to ikoniske show på Coachella og solgte ut LAs Fonda Theatre. I sommer kan de oppleves i Norge når de spiller på Stavernfestivalen i juli.

 

Singer-songwriteren Jeremy Zucker er i dag ute med låten “Cozy”, hvor han har fått med seg LAUV og Alexander 23. Låten har fått en tilhørende feel-good musikkvideo, regissert av Paris Mumpower og er inspirert av komi-klassikeren Step Brothers. Se musikkvideoen hvor de tre gode vennene har en episk sleepover.

 

Vince Staples retur til Def Jam er preget av debuten til hans eget kritikerroste Netflix-program, The Vince Staples Show, samt det nye albumet Dark Times. Albumet er en refleksjon over og analyse av barndommen i Long Beach blandet med et nytt perspektiv på hvor suksessen har ført ham. Den nye singelen "Shame On The Devil" har fått en tilhørende musikkvideo, se den HER.

 

Den Grammy-nominerte, jamaicanske artisten Shenseea er klar med sitt andre album Never Gets Late Here. Albumet er produsert av London on Da Track og er et kaleidoskop av rytmer og musikk som krysser sjangere og som ytterligere forsterker Shenseeas signaturlyd som hun etablerte på debuten ALPHA. På albumet finner man også den nye singelen “Flava” ft. Coi Leray.

24-05-2024

Ida Sofie slipper låt og konkurrerer om ekslusiv plass på årets VG lista show

Stjerneskuddet Ida Sofie kjemper om en plass på scenen under årets VG-lista Topp 40 med klassikeren «What’s In It For Me» (Amy Diamonds monsterhit fra 2005) -nå i tropisk drakt! 

I regi av VG og Radio Topp 40, konkurrerer tre artister, med hvert sitt plateselskap i ryggen, om heder, ære og pangstart av karrieren, i konkurransen «VG-Lista Topp 40 Feat You».

Tønsbergsjenta har sanket tusenvis av views og likes på TikTok de siste årene med sin sjarm, humor og talent, og håper nå at folket vil stemme henne hele veien til scenen på Rådhusplassen 21. juni.

“Det er utrolig gøy å ha blitt stemt frem som en av tre i denne konkurransen, og jeg er så klar for å sette i gang med siste innspurt. Det å stå på scenen under årets VG lista Topp 40 hadde vært en drøm og en vanvittig opplevelse, så jeg håper de som hører på har lyst til å stemme på meg og sangen min.”

Ida Sofie har vokst opp som gårdsjente på tettstedet Baråker utenfor Tønsberg. Hun har drevet med dans og sang siden hun var liten, og bor nå i Oslo for å satse på musikkkarrieren.

«What's in it for me» var en favoritt for meg i barndommen, men det er først i voksen alder jeg har forstått meningen bak teksten. Personlig er jeg en jente med følelsene mine utenpå kroppen, så man lurer ikke lenge på hva jeg tenker eller mener.”

What’s In It For Me slippes 24. mai, samme dag sparkes avstemmingen i gang. 7. Juni kåres vinneren som får opptre på  Rådhusplassen under årets VG-lista Topp 40 show.

24-05-2024

Astrid S slipper albumet Joyride – ute 24. mai!

Astrid S slipper sitt andrealbum «Joyride» 24. mai. Popstjernen beviser stadig at hun er en artist på toppen av karrieren. Hun er en av Norges mest strømmede artister - Med over 5 milliarder strømninger av hitlåter som «Hurts So Good», «Think Before I Talk» og «It's OK if you forget me», er hun en global popstjerne med utsolgte verdensturnéer og flere priser i bagasjen, inkludert Spellemann og MTV. Hun har tidligere samarbeidet med talenter som JP Cooper, Shawn Mendes og NOTD. Men kanskje enda viktigere – hun har alltid vært i førersetet, gjort alt på sine egne premisser, skrevet og produsert sine egne låter samt regissert sine egne musikkvideoer.

Hør Joyride HER

Andrealbumet Joyride tar oss med tilbake til der det hele startet. Ideen om tilbakevendende bilreferanser som rammen for albumet ble født ut av Astrid sine barndomsminner og de mange bilturene gjennom den norske landsbygda med faren hennes i oppveksten. De hørte på band som The Killers, Fleetwood Mac, Coldplay og HAIM, tidlige musikkimpulser som gjenspeiles gjennom hele det nye albumet. Det er en storøyd undring og lekenhet til stede: 

«Brikkene falt på plass etter at jeg skrev den første låten, Joyride. Det er et roadtrip-album og en hyllest til barndomsminnene og alle timene i bilen med pappa.» 

Albumet inkluderer de tidligere utgitte singlene «Two Hands», «First To Go», «Oh Emma» og «Hot Fever Dream», i tillegg til fem splitter nye låter, deriblant tittelsporet «Joyride». 

Astrid sammenligner prosessen med å lage det nye albumet med speeddating. Hun har gått ut av komfortsonen og hoppet inn i sessions med mange ulike produsenter, som blant annet JT Daly (K. Flay, Benson Boone, PVRIS), Oliver Lundström (Carly Rae-Jepsen, Dagny) og Matias Téllez (girl in red, Sondre Lerche, Maisie Peters). Hun har tatt flere steg inn et mer organisk sound enn det vi tidligere har hørt. Elementer av country, indie og rock blandes med en solid dose friskhet, uten at det går på bekostning av Astrids unektelige popteft.  

«Vi jobbet mer lekent i studio. Noen låter ble til etter impulsive jamsessions.» 

Tekstmessig har Astrid funnet ny energi i låtskrivingen og er mer leken enn noensinne. Bilmetaforene florerer og vi cruiser rundt til historier om forelskelse, frihetsfølelse, hjertesorg, begjær og vennskap som tar slutt. Vi stopper innom bensinstasjonen for litt casual linedance. Det er en sterk følelse av at denne plata, og Astrid selv, leker seg selvsikkert med popsjangeren og tar ansvar for sin egen skjebne. Det er en joyride og Astrid sitter godt ved rattet. 

Mer om Astrid S: 

Astrid vokste opp midt i landet, i den lille bygda Berkåk i Rennebu. Musikkinteressen hennes startet tidlig. Hun tok pianotimer som femåring og spilte fløyte i skolekorps. Hun minnes bilferier med familien som barn, hvor hun ble helt oppslukt av musikken som runget på bilstereoen: «Det var som å tre inn i et magisk univers, hvor jeg dagdrømte om å opptre på en scene og spille inn musikkvideoer.»   

Som 16-åring deltok hun i talentprogrammet Idol, og fanget oppmerksomheten til det norske folk og musikkbransjen. 

«Det er en rar følelse å oppdage det man er ment til å gjøre. Alt ga mening da jeg var med på Idol. Det føltes som jeg gikk rundt i en konstant rus av endorfiner.» 

Det etterlengtede debutalbumet Leave it Beautiful kom ut i 2020. Det ble spilt inn mellom Stockholm og Los Angeles i 2019, sammen med den svenske produsentduoen Jack & Coke. De fengende elektropoplåtene og en mer moden stemme, markerte et skifte i karrieren til Astrid. Mens hun tidligere ble dratt mot melodien og produksjonen av en låt, ble teksten nå hovedfokuset for henne. 

23-05-2024

Alessandra slipper befriende dancelåt: Supposed To Be!

Alessandra følger opp sin debut-EP med et fyrverkeri av en låt, «Supposed To Be», ute 24. mai! 

«Supposed To Be» blir tjengelig HER kl. 00:01!

Etter et svært travelt og suksessfullt år, med slipp av debut-EPen «Best Year Of My Life» og en nesten helt utsolgt Europa-turné, følger Alessandra allerede opp med en perfekt og befriende låt for dansegulvet.

«Tittelen sier alt for meg! Låten handler om friheten av å være seg selv og av å være stolt av hvem man er. For meg så representerer sangen hvordan livet mitt endret seg etter å ha flyttet fra Italia til Norge. Prosessen av å bo alene og virkelig finne ut av hvem man vil være er jeg stolt av, og denne låten representerer akkurat det. Jeg håper denne sangen kan hjelpe folk å omfavne både sine gode og dårlige sider, og skape en connection med LGBTQ+ samfunnet med beskjeden om egenkjærlighet og friheten av å kunne være seg selv og elske akkurat hvem man vil. Love is love!» - Alessandra 

I februar stakk Alessandra av med to gjeve nominasjoner til årets Spellemann for prisene Årets Gjennombrudd og Årets Låt for «Queen of Kings». 

Til tross for sin korte karriere, har Alessandra allerede rukket å sette sitt preg på den norske og internasjonale musikkscenen. Karrieren skøyt i enorm fart etter seieren i Melodi Grand Prix og deltakelsen i Eurovision Song Contest med låten «Queen of Kings», som i dag har sanket inn nærmere 500 millioner (!) strømninger på tvers av plattformer. Alessandra sikret en 5. plass på Eurovision som er Norges beste plassering på ti år! Superhiten Queen of Kings fikk topp-plasseringer i en rekke land globalt og gikk inn på #28 på den globale topplisten til Spotify. Kort tid etter fulgte hun opp med flere singler som “Pretty Devil” og ”Narcissist”. 
 
Alessandras imponerende suksess og store følgerskare vitner om hennes eksepsjonelle talent og dedikasjon til musikken. 16. februar slapp hun EPen «Best Year Of My Life» samtidig som hun var i gang med sin aller første turné hvor hun besøkte over 20 byer i UK og Europa. Turnéen solgte over 11.000 billetter (utsolgt i Helsinki, London, Amsterdam, Milano, Madrid, Zürich, Antwerpen). Alessandra har definitivt bevist seg som en stjerne å regne med innenfor bransjen det siste året. 

23-05-2024

Daniel Owen slipper sin mest personlige låt hittil – Ukjente refleksjoner

Hva skjer når speilbildet blir en fremmed? Når 24 års bekjentskap forvandles til et spørsmålstegn? «Ukjente refleksjoner» er ikke bare en sang, men en odysse gjennom sjelens labyrint, en søken etter de biter av seg selv som ble ofret for illusjonen om kjærlighet. Daniel Owen ønsker ikke bare å dele sin reise, men også å kaste et lys på veien for de som vandrer i mørket av lignende prøvelser, og inspirere dem til å gjenoppdage sin egen verdi og ta skrittet mot fornyelse. 

- «Ukjente refleksjoner» er den mest personlige låten jeg har utgitt så langt i karrieren min. Den utforsker en smertefull periode i livet mitt da det som tidligere virket kjent og trygt, plutselig ble fremmed. I dag minner sangen meg om at selv de tøffeste periodene har en slutt. - Daniel Owen

Daniel er en reflektert artist, hvis rike følelsesliv finner uttrykk gjennom hans musikalske verk. Hans komposisjoner søker å berøre lytterne på et dypt plan, med tematikk som spenner fra hjertesorg og kjærlighetens kompleksitet til dagligdagse triumfer og prøvelser. Han streber etter å fylle de tomrommene som ord alene ikke kan, og kombinerer sin bakgrunn som danser med musikkens rytme og melodi på en måte som er distinkt for hans kunstneriske identitet.Som en allsidig musiker, har Daniel Owen siden 2021 fokusert på å skape musikk på norsk, og har tatt en aktiv rolle i låtskrivings-, melodiskaping- og produksjonsprosessen. Med utallige timer i studio, ofte i ensomhet, har han utforsket og perfeksjonert sitt unike lydbilde, en fusjon av RnB, pop og afrobeats som er like egnet for en kjøretur i natten som for dype samtaler eller introspektive øyeblikk alene.I løpet av de siste årene har Daniel investert tid i å utforske og definere sin kunstneriske identitet. Hans musikk er et speilbilde av personlig vekst og erfaringer han har gjort seg. Ved å hente inspirasjon fra sine egne livshendelser, skaper han en autentisk forbindelse med lytterne, og tilbyr et fellesskap av forståelse og samhørighet. 

23-05-2024

ZadeKing lanserer ny feelgood musikk for å spre glede og optimisme i sommervarmen

ZadeKing er endelig klar for å slippe ny musikk, og presenterer nå låta God Damn. Med et lidenskapelig engasjement for å skape musikk som lager god stemning, tar ZadeKing lytterne med på en positiv reise gjennom melodier som er fullpakket med energi, optimisme og hjertevarme. Låten er produsert av Make the Noises.

“God Damn handler om god stemning! Den er inspirert av Hangover-filmene - men nå er vi i San Diego!” ZadeKing

Positiv, fengende og dansevennlig er en god beskrivelse av musikken til ZadeKing. Med sin gjenkjennelige kombinasjon av tropiske vibes og rap har ZadeKing spilt konserter over hele landet, og satt fyr på dansegulv fra Oslo til Stryn. Han har samarbeidet med artister som Kevin Lauren, Hagle og Morgan Sulele, og hans upretensiøse tekster og sprudlende personlighet sørger for høy energi på scenen.

Zadeking's nye feelgood musikk er nå tilgjengelig på alle digitale musikkplattformer. Ta med deg dine beste hodetelefoner, sett på låta og la deg catche vibes med God Damn i sommer.

23-05-2024

Ny musikk fra Post Malone, Camila Cabello, Mabel, Ice Spice samt album fra Kings Of Leon!

 

Post Malone har teamet opp med Morgan Wallen på ny låt!

 

Emelie Hollow slipper musikk på norsk, og første låt ut er en sårbar og vakker kjærlighetslåt; “Nå har du meg” 

Camila Cabello har annonsert sitt fjerde studioalbum C,XOXO som slippes 28. juni. C,XOXO er skrevet av Camila og vekket til live med produsent El Guincho (Rosalia, FKA twigs, Frank Ocean) og medprodusent Jasper Harris (Lil Nas X, Baby Keem, Jack Harlow). I forbindelse med albumnyheter slipper hun også singelen “HE KNOWS” med Lil Nas X. Camila beskriver C,XOXO som å ha "en emosjonell umiddelbarhet og råhet" og fortsetter med å proklamere albumet som hennes "dristigeste soloalbum".

 

Rap-prinsessen Ice Spice slapp i dag låten “Gimmie A Light”, som er første offisielle singel fra hennes kommende debutalbum Y2K. Produsert av Ice Spices mangeårige samarbeidspartner RiotUSA, som også håndterte produksjonen på "Munch (Feelin U)". “Gimmie A Light” sentrerer om en sample fra dancehall-legenden Sean Pauls monsterhit “Gimme the Light” fra 2002.

 

Remi Wolf, 28-åringen fra California, som i 2021 debuterte med albumet Juno, er ute med den nye låten “Toro”. Låten følger opp “Cinderella” og er andre singel ut fra hennes nye album. Remi Wolf kan oppleves live i Oslo når hun varmer opp for Olivia Rodrigo i Telenor Arena 28. mai.

 

Nigerias nye stjerne, Ayra Starr, er i dag ute med "Bad Vibes" feat. Seyi Vibez. Låten følger opp hennes forrige singel "Rush", som har hatt stor suksess i Frankrike og Storbritannia. Starr ble nominert til en Grammy i 2024 i kategorien Best African Music Performance for "Rush" og en UK MOBO Award i kategorien Best African Music Act. Hun var også på listen over BBC Sound of 2024.

 

Kings Of Leon er ute med albumet Can We Please Have Fun. Albumet er spilt inn hos Dark Horse studio i Nashville og er produsert av deres nye samarbeidspartner, Kid Harpoon. Det Grammy-vinnende rockebandet spiller i sommer flere konserter i Europa.

 

Mabel har slått seg sammen med Shygirl på den nye låten “Look At My Body Pt. 2”. Låten følger opp “Vitamins”, som var første låt på to år fra Mabel, og blir å finne på hennes tredje kommende studioalbum Female Intuition.

 

MEDUZA har fått med seg OneRepublic & Leony på den offisielle låten til UEFA Euro 2024. "FIRE" vil bli fremført live under finalen 14. juli.

 

I morgen er det klart for den store finalen av Eurovision Song Contest i Malmø. 26 land er klare for å kjempe om heder og ære under mottotet United By Music. I følge oddsen er Kroatia med Baby Lasagna og låten “Rim Tim Tagi Dim” favoritter til å stikke av med seieren tett fulgt av Nemo fra Sveits med “The Code”. Hvem som blir årets vinner og dermed arrangerer ESC til neste år ser du på NRK 1 kl. 21:00.

 

Lily Rose fra Atlanta slo igjennom med sin virale hit “Villain” i 2021, som gjorde henne til en stjerne over natten. Etter å ha tilbrakt 2023 på turné med superstjerner som Sam Hunt og Shania Twain, samt feature på Diplos hit “Sad in the Summer”, er Lily Rose klar med ny musikk, på sine egne premisser. I dag slipper hun EPen Runnin' Out Of Time, som avslører ærligheten i Lily Roses låtskriving og introduserer oss for hennes unike lydbilde. 

10-05-2024

Post Malone har teamet opp med Morgan Wallen på ny låt!

 

Post Malone har teamet opp med Morgan Wallen på den etterlengtede nye singel "I Had Some Help". Låten ble skrevet av Post, Wallen, Louis Bell, Ryan Vojtesak, Ashley Gorley, Ernest Keith Smith og Hoskins og produsert av Louis Bell, Charlie Handsome og Hoskins.

Singelen vil bli å finne på Posts første countryalbum som kommer i løpet av året.

Post spilte nylig for første gang på Stagecoach Festival hvor han fremførte en rekke country-covere og ønsket superstjerner som Brad Paisley, Sara Evans og Dwight Yoakam velkommen opp på scenen.

Morgan Wallen tok også turen opp og sammen debuterte de “I Had Some Help” foran en utsolgt Stagecoach Festival.

 

Se video HER.

10-05-2024

Emelie Hollow slipper musikk på norsk, og første låt ut er en sårbar og vakker kjærlighetslåt; “Nå har du meg”

“Kjærlighet er jo noe som følger med store deler av livet, på godt og vondt. “Nå har du meg” er en kjærlighetslåt, hvor jeg skriver om hvor skummelt det er å satse på noen. Kjærligheten er jo ikke sånn som på film, og i løpet av livet har jeg sett det gå galt så mange ganger. På et punkt har jeg tenkt at kjærlighet er noe nesten “mytisk” som jeg aldri kommer til å fullt ut få oppleve – men så gjorde jeg det og turte å gå inn i det med hele meg. Det er både dødsskummelt og nydelig på en gang!” 

De siste årene har Emelie Hollow etablert seg som en av våre største og mest strømmede artister her hjemme, både som låtskriver for andre og som en en artist hvis stemme kan få et helt konsertlokale til å nærmest glemme å puste. Hennes samarbeid med Alan Walker, låten Lily, er til dags dato strømmet mer enn tre milliarder ganger; hennes siste album ble i Aftenposten omtalt som "instant gåsehud". 
Emelie Hollow har sunget på engelsk på de kritikerroste albumene hun har gitt ut så langt i karrieren. I starten av 2024 var hun en av artistene som hyllet hverandre i TV2-suksessen Hver gang vi møtes. Her tolket hun flere låter på norsk, og dette har gitt mersmak. Hun forteller:  

“Det har alltid falt meg naturlig å synge på engelsk, så det å prøve seg på norsk er både litt skummelt og utrolig spennende på samme tid! Det er en helt annen måte å skrive og synge på, så jeg føler at jeg må «grave» litt mer for å finne de riktige ordene. Jeg syns det var veldig gøy å synge mer på norsk på Hver gang vi møtes, så derfor ville jeg holde meg litt i det hjørnet en stund til!” 

Hør "Nå har du meg" her: https://EmelieHollow.lnk.to/NaHarDuMeg

10-05-2024

Ny musikk fra Astrid S, Lukas Graham, BRÆTZ, Gracie Abrams og Miranda Lambert!

 

Billie Eilish til Telenor Arena

 

Astrid S slipper het favorittsingel: “Hot Fever Dream”!

 

Lukas Graham tilbake med ny musikk!

 

BRÆTZ med powerlåt til alle jenter der ute!

 

Gjennombruddet til Grammyvinner Coco Jones kom takket være hitsingelen "ICU" hente fra hennes debutEP What I Didn't Tell. I dag er hun ute med låten “Here We Go (Uh Oh)”. Dette er Cocos første musikk for året og en ny musikalsk retning. Siden gjennombruddet som ung Disney-stjerne, har Coco, nå 26 år, fortsatt å spille i filmer og er for tiden å finne i serien Bel-Air, som er en ny utgave av The Fresh Prince of Bel-Air.

 

Kritikerroste Gracie Abrams har blitt hyllet som en av de mest overbevisende låtskriverne i sin generasjon. Hun har høstet lovord fra artister som Billie Eilish og Olivia Rodrigo og har Joni Mitchell som sitt forbilde. I fjor slapp hun debutalbumet Good Riddance og var med Olivia Rodrigo på hennes første del av Sour Tour. Nå følger hun opp med albumet The Secret of Us som slippes 21. juni. Første låt ut fra det nye albumet er “Risk” som slippes i dag. Til høsten legger hun ut på veien igjen med Taylor Swift når hun gjør sin The Eras Tour i USA og Canada.

 

Det er to år siden Miranda Lambert slapp albumet Palomino, hennes åttende soloalbum. Albumet ga henne en Grammy-nominasjon for beste countryalbum og ble kåret til årets beste av New York Times, TIME, Rolling Stone, Billboard, Stereogum, People med flere. I dag er hun tilbake med den nye låten "Wranglers". Lambert har vunnet Academy of Country Music Entertainer of the Year i 2021, vært å finne på TIME 100-listen over verdens mest innflytelsesrike mennesker, gitt ut bok, har eget klesmerke og var i 2022 den kvinnelige countryartisten som streamet mest av alle. Nylig avsluttet hun 48 show på Velvet Rodeo i Las Vegas.

 

Lembo inviterer Oral Bee inn i sin rosa Barbie verden. Sammen er de Dirty Barbie og Pimpin Ken. Dette er sangen alle skap-fistpumpere rundt i landet har ventet på. Ta en sonisk reise tilbake i tiden da Aqua og Toy Box hjertet hitlistene! “Barbie og Ken tar dere med back to the 90`s”. Lembo slapp sin aller første singel 1. september i fjor, og følger opp med dansbare “Dumme Hjerte”. Lembo ønsker å levere sitt eget unike bidrag til den norske festmusikken. Produsert av russehit-kongen Sportsallèen.

 

Ti år etter deres gjennombrudd slipper Imagine Dragons sitt nye studioalbum LOOM 28. juni. Albumet er produsert av bandet selv sammen med deres mangeårige samarbeidspartnere Mattman og Robin. LOOM inneholder ni nye spor, inkludert hitsingelen “Eyes Closed”. Bandet har teamet opp med J. Balvin på en ny versjon av låten som er ute i dag.

03-05-2024

Lukas Graham tilbake med ny musikk!

 

Våre danske venner i Lukas Graham er tilbake med den nye låten “Cheat Code”. Dette er deres første nye utgivelse siden fjorårets 4 (The Pink Album).

Med "Cheat Code" introduseres en ny, men nostalgisk lyd fra Lukas Graham, og er den første singelen fra kommende album.

Den nye singelen er skrevet med den amerikanske låtskriveren Autumn Rowe og den nederlandske hitprodusenten Kizzo, kjent for sitt arbeid med Jon Batiste på det Grammy-vinnende albumet We Are. Kizzo har tidligere jobbet med artister som Usher, Dua Lipa, Jason Derulo og Ava Max.

 

Vokalen til “Cheat Code” ble spilt inn foran et livepublikum på legendariske VEGA i København. I løpet av åtte dager og netter på rad ble fans invitert til å delta i studioopptakene live på scenen. Denne unike og intime live-opplevelsen, også kjent som "The Recording Experience", har ført til flere vokalopptak som kommer til å bli hørt på låter fra det nye albumet.

Utgivelsen av "Cheat Code" kommer ett år etter 2023-utgivelsen av bandets mest autentiske og reflekterende album til dags dato: 4 (The Pink Album), etterfulgt av utsolgte turneer rundt om i Europa, Storbritannia og USA.

 

Til sommeren kan Lukas Graham oppleves live flere steder i Norge.

02-05-2024

BRÆTZ med powerlåt til alle jenter der ute!

Brætz er jentegruppen vi alle har savnet! For unge jente og gutter er dette en ren fest med godteri og glitter! De voksne dras også rett tilbake til ungdommen med 2000-tallets beste sound, PÅ NORSK! I mangel på jenter i festmusikken er dette noe vi endelig får servert med blikkfangende glittermasker og ekte girlpower! Dans jenter, dans dans!  

Brætz har allerede rukket å etablere en fanbase, og med en rekke hits som slippes gjennom sommeren 2024 har Girly, Sporty og Sassy kommet for å bli.

I låten “Hat Meg” tar Brætz jentene oss med inn i festmusikken med ekte jentastemning! Låten er også en intro til hva BRÆTZ-universet kommer til å tilby fremover. Låten oppsummerer følelsen av å komme seg ut av et situationship, et svært relaterbart tema som mange vil kjenne seg igjen i. Men med en herlig feelgood-energi og fengende melodi, snur «Hat Meg» noe litt trist om til noe som får deg til ville danse.  Med innslag glitterstrøssel fra 2000s eurodance på toppen, får du med denne låten en umiddelbar god følelse og glede i deg! «Hat Meg» går ut til alle jenter og gutter som liker å danse og synge! 

Hør "Hat Meg" her

"Hat Meg" går ut til alle jenter og gutter som liker å danse og synge! Og så klart litt ekstra til alle jenter der ute!  

“100 jenter på din snap, men det er meg du sjekker location til på map”

02-05-2024

Astrid S slipper het favorittsingel: Hot Fever Dream!

Albumaktuelle Astrid S tar ingen pauser og slipper sin fjerde singel i år, “Hot Fever Dream” – ute i morgen! 

Låten blir tilgjengelig HER kl. 00:01! https://AstridS.lnk.to/HotFeverDream
 

“Hot Fever Dream” handler om å lengte etter å drømme om en het forelskelse. Feberdrømmer har typisk negative assosiasjoner, men i Astrids tilfelle pakkes feberdrømmen inn i en leken, svært fengende og sexy sommerlåt! 

Om låten sier Astrid S: 

“Hot Fever Dream er en av mine favorittlåter på albumet mitt! Det er den perfekte sangen for å manifestere en sommerflørt ;) Den handler om å være så hekta/forelsket i noen at du ikke kan vente med å sove, så du kan drømme om denne personen. Håper du liker den!!” – Astrid S 

I keep getting these hot fever dreams 

Where you’re taking me there   

If you know what I mean   

You keep showing up so casually   

Act so cool, but I swear   

That you’re following me   

Hot fever dreams   

Låten er produsert av Oliver Lundström (Carly Rae Jepsen, Robin Schulz, Dagny etc) og co-produsert av Astrid S, og skrevet av Astrid S sammen med Lara Andersson og Lundström. 

Astrid S annonserte andrealbumet “Joyride” i forrige uke. Albumet inkluderer de tidligere utgitte singlene «Two Hands», «First To Go», «Oh Emma» og «Hot Fever Dream» i tillegg til fem splitter nye låter, deriblant tittelsporet «Joyride». Forhåndslagre albumet HER! 

Mer om det kommende albumet Joyride: 
Astrid S slipper sitt andrealbum «Joyride» 24. mai. Popstjernen beviser stadig at hun er en artist på toppen av karrieren. Hun er en av Norges mest strømmede artister - Med over 5 milliarder strømninger av hitlåter som «Hurts So Good», «Think Before I Talk» og «It's OK if you forget me», er hun en global popstjerne med utsolgte verdensturnéer og flere priser i bagasjen, inkludert Spellemann og MTV. Hun har tidligere samarbeidet med talenter som JP Cooper, Shawn Mendes og NOTD. Men kanskje enda viktigere – hun har alltid vært i førersetet, gjort alt på sine egne premisser, skrevet og produsert sine egne låter samt regissert sine egne musikkvideoer. Andrealbumet Joyride tar oss med tilbake til der det hele startet. Ideen om tilbakevendende bilreferanser som rammen for albumet ble født ut av Astrid sine barndomsminner og de mange bilturene gjennom den norske landsbygda med faren hennes i oppveksten. De hørte på band som The Killers, Fleetwood Mac, Coldplay og HAIM, tidlige musikkimpulser som gjenspeiles gjennom hele det nye albumet. Det er en storøyd undring og lekenhet til stede: 
 
«Brikkene falt på plass etter at jeg skrev den første låten, Joyride. Det er et roadtrip-album og en hyllest til barndomsminnene og alle timene i bilen med pappa.» 

02-05-2024

Billie Eilish til Telenor Arena!

 

Billie Eilish tar med seg sin HIT ME HARD AND SOFT: THE TOUR  til Telenor Arena lørdag 26.april 2025.

Billetter er i salg fra fredag 3. mai kl. 10:00.

Dette blir hennes andre besøk til Norge. I 2018, kun 16 år gammel, spilte hun på Sentrum Scene under Bylarm-festivalen.

17. mai slippes hennes nye album HIT ME HARD AND SOFT, som er det tredje i rekkken.

Albumet er en mangfoldig og sammenhengende samling av sanger som ideelt lyttes til i sin helhet fra begynnelse til slutt.

HIT ME HARD AND SOFT gjør akkurat som tittelen tilsier: treffer deg hardt og mykt både lyrisk og lydmessig og tar deg med på en reiser gjennom et enormt og vidstrakt lydlandskap hvor man fordypes inn i et fullt spekter av følelser.

Igjen har hun teamet opp med FINNEAS, bror og mangeårige samarbeidspartner, som også har produserte albumet.

29-04-2024

Ny musikk fra UNDERGRUNN, Mabel, lille Caesar, Mötley Crüe og Bråtabrann

 

lille Caesar ute med ny allsang og annonserer sin første egne konsert!

 

Bråtabrann med hyllest til bøndene

 

UNDERGRUNN slapp i går den lekne og harde EPen Norge Elsker Rap, kun tre uker etter at de ble kåret til “Årets Spellemann”. Den splitter nye EPen byr på alt fra sampling av Trond Viggo Torgersen sin folkekjære låt “Tenke Sjæl” til harde rapvers på låten “Schnogodidougudugidoubudibow”.

 

Etter to år er Mabel tilbake med ny musikk i form av den nye singelen “Vitamins”. Låten er første smakebit fra hennes tredje kommende studioalbum Female Intuition. “Vitamins” er produsert av Tommy Brown (Victoria Monet/Ariana Grande), Anton Göransson og Steven Franks.

 

I 1993 spilte Johnny Cash inn et album med egenskrevne låter, men slapp kort tid etterpå American Recordings-utgivelsene og albumet ble lagt på hylla. American Recordings-serien gjenetablerte Cashs posisjon som en av verdens beste låtskrivere og introduserte ham samtidig til generasjoner av nye fans. Albumet Songwriter slippes nå 28. juni, og første låt, “Well Aright”, ble sluppet denne uken. Albumets 11 tidligere uutgitte låter har blitt oppdatert av Johnny Cash sin sønn John Carter Cash sammen med co-produsent David Ferguson og et knippe musikere som alle har spilt med Cash, blant andre Marty Stuart, Dave Roe og Pete Abbott.

 

Kjent for sine ikoniske liveopptredener og utsolgte turneer verden over, er Mötley Crüe tilbake med “Dogs of War”, deres første singel siden 2015. Verdens mest beryktede rockeband fortsetter å vise finger´n til alt og alle, akkurat slik de har gjort de siste 40 årene!

 

Den norske produsenten Flöber er mannen bak TikTok-farsottene “MINA” og “DUNK DUNK DUNK”. I dag slipper han et samarbeid med den lovende artisten Sevs for hans første utgivelse i 2024. “ALL NIGHT (Bromance)” er en fengende dance pop-låt med latin-inspirerte rytmer og sterke melodier.

 

Stephen Sanchez er i dag ute med en deluxe-utgave av sitt andre album Angel Face (Club Deluxe). Albumet inneholder hiten "Until I Found You" samt fem nye låter. Angel Face forteller historien om Sanchez sitt alterego "The Troubadour Sanchez”, som er en mann fra året 1958.

26-04-2024