Nyheter

Ny musikk fra CLMD, Pearl Jam, Jessie Reyez, Ylva med flere

Gigaton fra Pearl Jam ute i dag

CLMD kickstarter 2020 med den nye låten "Be Happy" og musikkvideo!

Ylva og Jesper Jenset slipper "Flame"

Spellemann-nominerte Larsiveli slipper ny banger

Kompisteamet MIO og Nick Strand har nok en gang gjort magi i studio, og er klare med den dansbare låta "With Somebody" - denne gang med Tungevaag og Christy McDonald på laget. Resultatet er en egenartet og leken feelgood-låt som mikser deilige synther og swingete rytmer.

5 Seconds Of Summer er ute med sitt nye album CALM. Albumet inneholder blant annet singlene "Easier", "Teeth", "No Shame" og "Wildflower". 5 Seconds Of Summer slo for alvor igjennom med sitt selvtitulerte debutalbum i 2014. Albumet gikk rett til #1 her hjemme og på Billboards albumliste. Både oppfølgeralbumet Sounds Good Feels Good (2015) og Youngblood (2018) gikk også rett til #1 på Billboard, noe som har gjort 5 Seconds Of Summer til det eneste bandet i Billboards historie som har hatt tre album direkte inne på #1.

Red Moon er den norsk/sveitsiske popartisten Johanna Bussinger som i dag er ute med en nye låten "Slow Down". Hun er inspirert av nærheten til naturen hun har hatt under oppveksten i Nittedal, og spiller følsom, drømmende pop: "Nittedal has become like a safe haven to me. Somewhere I don’t have the interference of others. Somewhere I can create my own musical universe"Red Moon har jobbet med profilerte produsenter som har både Sigrid og Aurora på merittlisten.

Grammy-nominerte Jessie Reyez er i dag ute med sitt etterlengtede debutalbum BEFORE LOVE CAME TO KILL US, som inkluderer den nye singelen "COFFIN" med selveste Eminem og tidligere utgitte "Love In The Dark". Albumet har allerede fått strålende anmeldelser av The Guardian, New York times og flere anerkjente publikasjoner.

  

Den australske popstjernen Troye Sivan slipper på onsdag sin nye låt "Take Yourself Home". Om låten forteller han: "Take Yourself Home is one of my favorite songs I’ve ever written. The song is kind of a pep talk with yourself and the place you’re from. Grappling with your place in the world. I write these songs as a diary entry, then as life and places change and relationships change, songs can take on a new meaning entirely. Clearly that has happened for this song with what is going on in the world right now".

"In My Bones" er tredje låt ut fra Jacob Colliers nye album Djesse Vol.3 som slippes 15. mai. Djesse Vol.3 er det tredje av fire album i serien Djesse. Etter å ha vunnet to Grammys i 2017, vant han igjen i år. Denne gangen for Best Arrangement (Instrumental or A Cappella) for Moon River og for Best Arrangement (Instruments and Vocals) for All Night Long. Jacob har blant annet samarbeidet med Coldplay og bidratt med vokal på tre låter på fjorårets album Everyday Life.

Hailee Steinfeld er klar med den nye singelen "I Love You’s". Låten er hennes andre singel i år og blir å finne på det nye prosjektet, som er to-delt, hvor Part 1 slippes 1. mai. Låten er inspirert av Annie Lennox sin klassiker "No More I Love You's", hvor Hailee synger: "no more I love you’s until I’m ok"! Hailee sier selv: "After going through a breakup, I decided I needed time to focus on myself and heal without the distractions of another relationship. There’s something really empowering about deciding what’s best for you and putting yourself first. That’s what this record is about".

"Postclubridehomemusic" er den andre singelen fra Lido og blir å finne på det kommende albumet Peder. Låta ble spilt inn i legendariske Strongroom Studios i London og Shagri-LA Studios i Malibu. Lido ga også ut en musikkvideo til låta, som er regissert av Riley Robbins, og den er et resultat av et unikt samarbeid med det bærekraftige EL-bil firmaet Canoo. Med en bil som er like stor som en van, men som ser ut som en luksus-Tesla, settes stemningen for videoens futuristiske utrykk, akkompagnert av Lidos filosoferende tekster.

Ha en god helg og ta vare! 

27-03-2020

CLMD kickstarter 2020 med den nye låten «Be Happy» og musikkvideo!

Mentorrollen i «The Voice» satte ham på kartet for et nytt publikum, uten at det har tatt fra ham verken musikalsk driv eller sult på suksess –snarere tvert imot! Der en rekke andre DJs, produsenter og enkeltstående klubbhits har kommet og gått det siste tiåret står CLMD stødigere enn noen gang. Den legendariske DJ-personligheten Pete Tong har kalt ham “Norges Beste”, og det er lett å skjønne hvorfor.  

De siste to årene har virkelig vist hva som bor i CLMD. Låtene er større og tallene mer imponerende enn noen gang tidligere. «Trouble», som ble sluppet høsten 2018, har mer enn respektable 13 millioner streams på Spotify alene, peaket som nummer 4 på norske radiolister og gjorde furore på dansegulv over hele landet som P3s mest spilte låt i hele januar 2019.

«Be Happy» slippes 27.mars og følger opp etter den enorme suksessen med låten «DANCE» som samlet inn over 25 millioner streams på bare litt over fire måneder. Låten toppet topp 10 i Norge, topp 30 i Sverige og topp 100 i Danmark og Finland.

Med en drivende 4x4-kick, fengende synthlinjer og en bittersøt vokal er «Be Happy» et anthem for gladtristhet. En låt som sentrerer rundt å finne lykke i de vanskelige øyeblikkene og som står igjen som en hyllest til de tøffe valgene som likevel gjør en godt på sikt. Ikke minst er det blitt en låt som kommer til å være et like selvsagt soundtrack til fest som til hjertesorg.

CLMD aka. Martin Danielle sier følgende:

«Be Happy er den ultimate Gladtriste låta. En låt som handler om å finne lykke i det triste og vonde. Dette er en hyllest til å ta de vanskelige valgene og gjøre det som er trist for å bli glad»

 

Hør låten HER

Med låten kommer også en unik musikkvideo, basert på 10 europeiske regissørers tolkning av «Be Happy».

Denne slippes klokken 18:00 samme dag og kan ses HER

 

 

 

For more information on CLMD, visit: 

Facebook I Instagram I Twitter | YouTube 

 

 

27-03-2020

Spellemann-nominerte Larsiveli slipper ny banger

Etter et travelt år, er Spellemann-nominerte Larsiveli klar for å slippe musikk! I dag slipper han den første singelen, «Oisann» fra en kommende EP, hvor han har samarbeidet med produsenten Pluto, som står bak blant annet “Hallo” med Isah og Dutty Dior.

På den kommende EPen har Larsiveli gått litt bort fra det seriøse, og er klar for å vise en mer leken og mer eksperimentell side av seg selv. Med på hele prosjektet, samarbeider Larsiveli med produsenten Pluto. “Oisann” er en smak på hva som kommer.

- «Oisann er en låt produsert av Pluto. Vi har hatt noen regler i studio og det er å ikke tenke og bare ha det gøy. Det har vært mye fokus på veldig personlige og såre ting i livet mitt den siste tiden så nå føler jeg det er på tide at jeg skal få lov til å ha det gøy, smile og le. Pluto får som vanlig frem det beste i meg så jeg gleder meg til å vise folket resten av låtene vi har gjort sammen» - Larsiveli

HØR LARSIVELI - "OISANN" HER

I 2018 fikk et større publikum øynene opp for Larsiveli med låten «Baby», som lå på A-listen til NRK P3 fra April til August. Larsiveli begynte å bygge en trofast fanskare allerede i 2010 med duoen Greenlight, sammen med Jesse Green, som ufiltrert om en småbyoppvekst på siden av samfunnet i Horten. Mulighetene åpnet seg virkelig i 2019 da han kickstartet året med EP-en Tvilling, og to solide konserter under by:Larm som høstet gode anmeldelser. Tvilling er en EP som gjenspeiler Larsiveli sine to personligheter, og er nominert med i årets Spellemann under kategorien Årets Låtskriver. Han ga også ut flere singler, samt to freestyles, “Lullabye” og “Leve”, som fansen har tatt meget godt imot.

Larsiveli er kjent for sin evne til å formidle sterke følelser, i kombinasjon med ferdigheter og musikalitet. Han er «...en av de mest fleksible rapperne i landet, med en evig omskiftelig rapflow» (Klassekampen), «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt & Dag), med et «sjeldent stjernepotensiale» (Dagbladet).

Fra 730.no sin offisielle kåring, så havnet Larsiveli på topp tre av de beste norske rapperne - kåret av landets rappere.

27-03-2020

Gigaton fra Pearl Jam ute i dag

Pearl Jam er i dag ute med det nye albumet Gigaton

Albumet, som er det ellevte studioalbumet i rekken og første studioalbum siden Grammy-prisbelønte Lightning Bolt, er produsert av Josh Evans og Pearl Jam. 

Gigaton har allerede fått flere gode anmeldelser, blant annet fra Rolling Stone, Kerrang og Spin som mener dette er Pearl Jams beste album siden 90-tallet!

Coverbildet, "Ice Waterfall", er tatt på Svalbard og viser Nordaustlandets iskappe med store mengder smeltevann. Bildet er tatt av den canadiske fotografen, filmskaperen og marinbiologen Paul Nickens.

Om det nye albumet sier gitarist Mike McCready: "Making this record was a long journey. It was emotionally dark and confusing at times, but also an exciting and experimental road map to musical redemption. Collaborating with my bandmates on Gigaton ultimately gave me greater love, awareness and knowledge of the need for human connection in these time".

27-03-2020

Ylva og Jesper Jenset slipper "Flame"

Stjerneskuddet med den kraftfulle stemmen er tilbake. I dag slipper Ylva "Flame" med Jesper Jenset. Sammen har de laget en flammende kjærlighetslåt med sine kraftfulle vokalprestasjoner av internasjonalt kaliber.

Hør låten HER!

Jeg ble inspirert til å gjøre denne låta da ei venninne av meg trodde hun hadde gått videre etter et langt forhold og turte å ta steget inn i noe nytt og spennende. Det viste seg at flammen fremdeles var i fortiden.. Flame handler jo om det å være i et nytt forhold uten å ha klart å gi slipp på et gammelt et.”, sier Ylva om låten.


Om å samarbeide med Jesper, sier Ylva:

Da Jesper takket ja til å bli med på prosjektet ble jeg utrolig glad. Stemmen hans ble med å løfte låta på en unik og spesiell måte. Det har vært en ære å samarbeide med han!


Jesper sier:

Jeg liker å samarbeide med andre norske artister. Ylva er rå. Kult å være med på prosjektet.


Mer om Ylva:

Ylva Olaisen (19) har samarbeidet med en rekke produsenter og låtskrivere de siste årene, og katalogen hennes har passert 15 millioner lyttestreams i løpet av hennes korte karriere så langt. Hun har også rukket å gjøre en rekke fine samarbeid med norske artister; som "Too Late To Love Me" med Sonny Alven og nå sist med Unge Ferrari sin hitsingel "Bagasje" - et samarbeid som også resulterte i mange store gjesteopptredener samt support-turne i Norge. Ylva var med i begge sesongene av Generasjon Z på TV2 og Sumo, den nyeste sesongen ble sendt på TV2 i fjor høst.


Mer om Jesper:

Jesper Jenset (20) er også en av de unge fremadstormende artistene fra Norge. Jesper er fra Molde og har spilt og fremført musikk siden barneskolen. Han spiller flere instrumenter og skriver og produserer egen musikk. Med millioner av lyttestreams på Spotify styrker han stadig sin internasjonale posisjon med låter som "One Last Time" med Gromee og “Don't Cry” med H.E.R., og utvikler seg til å bli en av Norges mest spennende artister.

27-03-2020

Lido slipper sin andre singel fra det kommende albumet "Peder"

Produsent, låtskriver, sanger og artist Lido, har de siste syv årene satt sitt eget kreative avtrykk på flere musikksjangere. Han har jobbet med tungvektere som Chance The Rapper, Jaden Smith og Halsey, og signerte for snart to år siden med den legendariske Rick Rubin. I 2018 slapp han flere singler og to konseptuelle EPer. I dag slipper han den andre singelen, “Postclubridehomemusic”, fra det kommende albumet “PEDER”, som ble spilt inn i legendariske Strongroom Studios i London og Shagri-LA Studios i Malibu. Musikkvideoen kommer også i dag.

- “Postclubridehomemusic” er singel nummer 2 fra mitt kommende album ‘Peder’ og er en av mine favoritt låter fra plata. Låten handler om en lang, litt bedugget uber-tur hjem alene etter en kveld ute og beskriver alle tankene som går gjennom hodet mitt. Jeg har en tendens til å tenke mye over hvorfor jeg tar de valgene jeg tar og folkene i livet mitt i på slike kvelder og jeg prøvd . Mesteparten av låten ble spilt inn i London i legendariske Strongroom Studios, men slutten av låten ble skrevet og innspilt i minst like legendariske Shangri-LA studio i Malibu. Jeg føler postclubridehomemusic beskriver resten av stilen på albumet veldig godt og derfor var det viktig for meg at denne ble en singel.” - Lido

HØR "POSTCLUBRIDEHOMEMUSIC" HER

SE MUSIKKVIDEOEN HER

Musikkvideoen er filmet i LA, og er regissert av Riley Robbins, og den er et resultat av et unikt samarbeid med det bærekraftige EL-bil firmaet Canoo. Med en bil som er like stor som en van, men som ser ut som en luksus-Tesla, settes stemningen for videoens futuristiske utrykk, akkompagnert av Lidos filosoferende tekster.  

 

“Oh why am I living so fast” 

“Slow wine got me speeding off track” 

“I don’t know why I was feeling like that”

“Something came over me and never came back”

Med et hint av futuristiske bilder starter videoen med at Lido selv ankommer i en selv-kjørende bil. Han raser avgårde gjennom urbane gater, lys og farger fra byen blandes sammen, som en slags billedlig metafor på Lidos sinnsstemning etter en kveld ute.

Med over 1 million månedlige lyttere på Spotify har 2020 så langt vært et imponerende år for Lido. Mens han gradvis har bygget opp en stor fanbase, jobber han stadig med en lang liste superstjerner, som Halsey, Chance The Rapper, Banks, Jaden Smith, Jojo og Diplo for å nevne noen. Han produserte nylig seks låter på Halseys kritikerroste album Manic, som gikk helt til plass nummer 2 på Billboard Top 200. 

 

Lido bor i LA, men kommer opprinnelig fra Tysvær i Rogaland. Han oppdaget musikk tidlig, da han som barn ble introdusert for farens lidenskap for gospel og soul. Han spilte trommer i sin lokale menighet helt frem til han som 10-åring fikk øynene opp for piano og innspilling av musikk. Siden den gang har han utviklet seg til å bli en renommert produsent og remixer, og han har bygget opp en stor katalog, både som produsent, men også som soloartist.

25-03-2020

Albumaktuelle The Weeknd annonserer Norgeskonsert

På fredag slapp superstjernen The Weeknd sitt etterlengtede album After Hours, som inkluderer monsterhiten "Blinding Lights", "Heartless" og den splitter nye singelen "In Your Eyes". Musikkvideoen til sistnevnte har premiere kl. 17 i dag.

Hør After Hours HER!

På albumet har The Weeknd fått spennende produsenthjelp fra Max Martin, Oscar Holter, Kevin Parker fra Tame Impala, Metro Boomin’ og Illangelo. Deluxe-versjonen som slapp i dag har gjestebidrag fra Lil Uzi Vert, DaHeala, Chromatics, Johnny Jewel, OPN og The Blaze.

Her hjemme er After Hours allerede Platina med over 20 millioner streams. "Blinding Lights" har toppet VG-lista i hele 11 uker på rad.

The Weeknd har besøkt flere anerkjente TV-programmer for å opptre med ny musikk, deriblant Saturday Night Live. Se kortfilmen om After Hours her.

I dag bekrefter The Weeknd og Live Nation Norgesbesøk i november. I 2015 gjorde han en eksklusiv konsert på Vulkan Arena, i 2017 fylte han Oslo Spektrum og nå står Telenor Arena for tur 6. november med The After Hours Tour.

På After Hours Tour vil artisten ha med seg toppmoderne LED og videoproduksjon og en av de mest innovative sceneproduksjonene som er laget for arenakonserter. Les full pressemelding fra Live Nation her.

Billetter er tilgjengelig hos Live Nation og Ticketmaster fredag 27. mars.

23-03-2020

TIX slipper låt om karantenetiden

Bare et par uker etter at han gikk rett til topps på Spotify sin toppliste med årets Paradise Hotel-låt, er TIX igjen aktuell med en ny utgivelse. «Karantene» er et direkte resultat av en selvopplevd karantene.

- Jeg er jo musiker, så når jeg låses inne i to uker, er det ikke til å unngå at det skrives musikk om det, forteller Andreas Haukeland.

Han har sittet to uker i selvbestemt karantene, og ønsker at låten skalvære et lyspunkt i tiden vi er inne i nå.

- Denne låten ble laget over FaceTime sammen med produsentkollega Erik Smaaland mens vi begge har vært i karantene. Det er en hårfin balanse mellom humor og alvor, men låten er ment som en oppmuntring til de somsitter hjemme, og en oppfordring om å respektere karantenen og myndighetenes retningslinjer, forteller han.

Haukeland skulle egentlig vært i studio i Los Angeles i mars.

- Jeg skulle egentlig vært i Los Angeles nå for å skrive låter, men jeg avbestilte turen noen timer før avgang. Jeg er glad for det nå, for det hadde vel bare blitt en tur/retur omtrent, sier han.

Selv om planene for tiden fremover er endret, er TIX allikevel ved godt mot.

- Det er flere viktige ting som har blitt avlyst i tiden fremover, men jeg har ingenting å klage over. Selv om konserter avlyses, har jeg fortsatt mulighet til å skape musikk, og nå er det den felles dugnaden som er det viktigste, sier Haukeland.

Fredag 20. mars var første livesending i årets Idol, og Haukeland var dermed på sitt første offisielle oppdrag etter karantenen. Det blir gjorten rekke sikkerhetstiltak for at dommere og deltakere skal være trygge under innspillingen. Haukeland sier allikevel at Idol-sendingene er unntaket fra regelen, og at han ellers skal holde seg mest mulig hjemme i tiden fremoverfor å bidra til den nasjonale dugnaden.

Hør Karantene her

***

Bak navnet TIX finner du 26 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum. Haukeland er en av Norges aller største artister og personligheter. Han åpnet året med å selge ut to konserter på Sentrum Scene i rekordfart. I 2019 hadde han hele tre låter som gikk rett til #1 på Spotify Norge og startet 2020 med enda en #1, «Kaller På Deg», som er årets offisielle Paradise Hotel-låt. Haukeland har også bemerket seg som låtskriver i inn-og ut land blant annet som en av låtskriverne til Ava Max sin verdens-hit «Sweet but Psycho», som ble anerkjent som «Årets mest spilte låt» på Musikkforleggerprisen. Haukeland har også blitt kåret til Årets Artist på NRJ Awards, og spilt en rekke konserter i Norge og Sverige –inkludert et forrykende show på VG-lista på Rådhusplassen i 2019. I 2020 er han også aktuell som dommer i Idol på TV2.

«Legenden TIX» (som fansen kaller han) fikk for alvor fotfeste hos det norske folk med i 2015. Albumet hans «Dømt og Berømt» lå over 70 uker på VG-lista. Siden da har han tapetsert de norske topplistene, først med kontroversiell russemusikk, før vendepunktet i 2018 introduserte fansen til ren popmusikk med monster-hiten «Shotgun», som herjet i Norge hele sommeren. Siden da har han sluppet en rekke hits, samt et par låter som viser mer av Andreas –mennesketbak figuren. Navnet TIX ble til som en følge av at Andreas har diagnosen Tourettes Syndrom. Andreas sier selv: «TIX ble kallenavnet mitt på ungdomsskolen fordi folk la merke til ticsene mine. Jeg tok eierskap over navnet og brukte det som artistnavn»

23-03-2020

Ny musikk fra The Weeknd, SALTI, Lukas Graham, J Balvin med flere

God fredag! 

Her er ukens nyhetsbrev:

Introduserer SALTI

J Balvin er ute med sitt fjerde album, Colores!

Superstjernen The Weeknd er i dag ute med albumet After Hours, som inkluderer monsterhiten "Blinding Lights", "Heartless" og den nye singelen "In Your Eyes". The Weeknd har fått spennende produsenthjelp fra Max Martin, Oscar Holter, Kevin Parker fra Tame Impala, Metro Boomin’ og Illangelo. 

Lukas Graham er nå tilbake med splitter ny musikk etter hitalbumet 3 (The Purple Album) som er Platina i Norge og inkluderer hitlåten "Love Someone" som er 3x Platina. Om den nye låten "Scars" sier Lukas selv: "Scars come in many shapes and forms. The physical ones are often the easiest to deal with, while psychological scars, can be very hard to cope with because no one can see them so we have to actively share them. We need to talk about these things in order to heal." 

 

Astrid S og Brett Young følger opp samarbeidet "I Do" med en akustisk versjon av låten. En splitter ny tilhørende video slippes i kveld kl. 19.00. "I Do" har vært helt oppe på #2 på Spotify og Apple i Norge. 

 

Australske The Avalanches har slått seg sammen med Weezer frontmann River Cuomo og den LA-baserte rapperen Pink Siifu på "Running Red Lights". Låten følger opp forrige måneds "We Will Always Love You" som de hadde med  Blood Orange, AKA Dev Hynes, og var første nye musikk siden 2016. Video til "Running Red Lights" er ute nå, se den HER

 

River, den mystiske pop/EDM artisten med over 100 millioner streams på andre prosjekter, er klar for å slippe ny musikk. Med et bredt spekter av instrumenter, blandet inn med pop og EDM, passer "Hungry Hearts" både bilturen til landsbygda og til en natt ute på byen.  

Som en del av Spotifys nye It’s Hits program har Tove Lo laget sin versjon av Veronica Maggios superhit ”Jag kommer” fra 2011. Om "I'm Coming" sier Tove Lo: "Den här låten kommer föralltid vara en av mina favoriter! Jag har så mycket minnen till den och har alltid älskat Veronica Maggios texter. Jag skulle aldrig kunna skriva på svenska som hon gör. Det är den perfekta blandningen av poesi, vardags romantik, episk och melankolisk sommar som bara smälter mitt hjärta"!

Kuselofte har over 100 millioner streams totalt på Spotify og økende popularitet i Skandinavia og Europa. Med sanger som "Dominanten 2018" og "Om Sverige Vinner VM (feat B3nte)" er de en av Norges mest streamede russeartister. "Supa" er en hyllest til hverdagen og helgen: "manda til freda ni vet va ni ska gjøra, alle samman vil supa, vil supa"!

Med kun Garageband og en billig mikrofon tapet fast i en lampe, ga Conan Grey ut sin første låt, "Idle Town", på sin egen YouTube-kanal i 2017. Låten gikk viralt, og han teamet opp med den LA-baserte produsenten Dan Nigro og ga ut EPen Sunset Season på tampen av 2018. I dag slipper han debutalbumet Kid Krow.

ERIK kjent fra Paradise Hotel og Farmen Kjendis er nok en gang klar med ny singel. Denne gangen i det mer sentimentale hjørnet med "Nostalgi". "Låten handler liksom om at man vokser fra vennene sine, og det er jo jævla trist", sier ERIK.

 

Ha en god helg og ta vare på hverandre! 

20-03-2020

J Balvin er ute med sitt fjerde album, Colores!

J Balvin endelig ute med sitt fjerde album, Colores i tillegg til musikkvideo.

Se video til "Amarillo"  HER 

The follow-up to his 2018 full-length Vibras, the new album finds the Reggaeton powerhouse going back to his roots, opting for only two features (Mr. Eazi and frequent producer Sky Rompiendo) to showcase the infectious sounds and flows that have made him a household name. The album includes Colin Tilley-directed visuals for "Rojo," "Morado," his #1 hit single "Blanco" and "Amarillo" -- releasing today.

The album also arrives just days after J Balvin made history becoming the Latin Urban artist with the most #1 singles on the Latin airplay charts after "Blanco" took the top spot this week. This title, along with 'Colores,' not only cements his status as a leader of Reggeaton but as a torchbearer of the new state of Urbano, Balvin continually expanding the limits of the genre and paving the way for “la nueva escuela.”

Colores was creative-directed by Takashi Murakami who created ten brand new flower characters one for each song and color on the album. While he has been long heralded as a commercial force, the album underscores the ways in which Balvin is permeating all facets of culture -- from music to art and style -- without compromising his unique identity.

To that end, Colores also coincides with the release of his second collaborative collection with GUESS. Inspired by the album and his hometown of Medellín, the 'Colores' collection is created for Spring 2020 and includes styles for men, women, and children and follows last year's Vibras collaboration. The collection is coming soon.

The album continues J Balvin's reign as one of the biggest stars in the world. 2019 saw him perform in the opening segment of The GRAMMY Awards, named the Premio Lo Nuestro "Artist of the Year" for an unprecedented third consecutive time, collect his fourth LATIN GRAMMY and the "Favorite Latin Artist" American Music Award, and saw him become the first Reggaeton artist on Saturday Night Live. Throughout the year, J Balvin also connected with millions of fans live by taking his stunning "ARCOIRIS" (Rainbow) Tour across the United States and throughout the world, while further etching his name in Urbano music history as the first Reggaeton artist to perform on the mainstage at Coachella, leading EDM festival Tomorrowland, and as the first-ever Latin artist to Headline at Lollapalooza. Most recently, J Balvin performed in the Super Bowl LIV halftime show alongside Jennifer Lopez to perform his hit song "Mi Gente," notches another #1 single, and appeared on the cover of Billboard.

Tracklist:

1. Amarillo

2. Azul

3. Rojo

4. Rosa

5. Morado

6. Verde

7. Negro

8. Gris

9. Arcoíris

10. Blanco

20-03-2020

Introduserer SALTI

SALTI fra Bergen er klar for å dele sin historie med publikum. Den første singelen fra hans kommende debut-EP slippes 20.mars og heter “Shameless”.

Warith Salti Mbaruk er en 24 år gammel artist, låtskriver og DJ, opprinnelig fra Tanzania. Han flyttet til Norge da han var åtte år gammel og har vokst opp og etablert seg i Bergen. Med ti års erfaring som låtskriver, produsent og DJ, har SALTI nå bestemt seg for å satse på sin egen musikk.

Etter å ha skrevet og produsert en rekke låter er SALTI klar for å fortelle sin historie. «Shameless» er første smakebit og singel ut og handler om to sider av en person - én som vil leve det komfortable liv og én som lett lar seg friste til å ha det gøy uten å tenke på konsekvenser. Budskapet er å finne en balanse mellom de to personlighetene, prøve å ikke la fristelse og egoisme ta over.

«Å lage denne låten ga meg så mye selvrealisering og fungerte nesten som en terapitime. Jeg håper folk kan relatere seg til budskapet og muligens finne "hjelp" eller terapi i den slik den hjalp meg» - SALTI

HØR "SHAMELESS" HER


Et turbulent personlig liv med en oppvekst preget av sterke opplevelser og inntrykk har skapt en åpenhet i SALTI. Evnen til å produsere og uttrykke følelser gjennom melodier når ord og uttrykk ikke er nok har vært livreddende for ham.

Etter en sjelsettende opplevelse for et par år siden befant SALTI seg i studio og skrev. Uten en dedikert vokalist tilstede tok han selv mikrofonen fatt og begynte å synge. Det markerte starten på den absolutte musikksatsingen og artistkarrieren til SALTI. Han fant en trygghet i seg selv og det hele var som en åpenbaring for ham. Retningen i livet, både personlig og profesjonelt, ble tydelig. Det var absolutt ingen tvil. Gnisten var tent. Retningen satt.

20-03-2020

The Walt Disney Studios med distribusjonsrettigheter til The Beatles: Get Back

The Walt Disney Studios har kjøpt distribusjonsrettigheter til Peter Jacksons dokumentar The Beatles: Get Back. Dokumentarfilmen kommer på kino 4. september.

Filmen viser samholdet og humoren i bandet under innspillingen av det legendariske albumet Let It Be samt deres siste konsert som The Beatles, den ikoniske tak-konserten på London’s Savile Row.

Konsernsjef i The Walt Disney Company, Robert A. Iger, annnonserte i dag nyheten: “No band has had the kind of impact on the world that The Beatles have had, and ‘The Beatles: Get Back’ is a front-row seat to the inner workings of these genius creators at a seminal moment in music history, with spectacularly restored footage that looks like it was shot yesterday. I’m a huge fan myself, so I could not be happier that Disney is able to share Peter Jackson’s stunning documentary with global audiences in September”.

 

The Beatles: Get Back presenteres av The Walt Disney Studios sammen med Apple Corps Ltd. og WingNut Films Productions Ltd. og er et samarbeid mellom The Beatles og den Oscar-vinnende filmskaperen Peter Jackson (Lord Of The Rings).

Filmen er satt sammen av over 55 timer med materiale som aldri før har vært vist filmet av Michael Lindsay-Hogg i 1969 og 140 timer med lydopptak som aldri før har vært hørt fra Let It Be studiosessions.

The Beatles: Get Back er regissert av Jackson og produsert av Jackson, Clare Olssen (They Shall Not Grow Old) og Jonathan Clyde, med Ken Kamins og Apple Corps 'Jeff Jones som administrerende produsenter.

Opptakene er restaurert i Park Road Post Production i Wellington, New Zealand, og er redigert av Jabez Olssen, som samarbeidet med Jackson på They Shall Not Grow Old.

Musikken er mikset av Giles Martin og Sam Okell i Abbey Road Studios i London.

Peter Jackson: “Working on this project has been a joyous discovery. I’ve been privileged to be a fly on the wall while the greatest band of all time works, plays and creates masterpieces. I’m thrilled that Disney have stepped up as our distributor. There’s no one better to have our movie seen by the greatest number of people”.

 

Paul McCartney: “I am really happy that Peter has delved into our archives to make a film that shows the truth about The Beatles recording together. The friendship and love between us comes over and reminds me of what a crazily beautiful time we had”.

 

Ringo Starr: “I’m really looking forward to this film. Peter is great and it was so cool looking at all this footage. There was hours and hours of us just laughing and playing music, not at all like the version that came out. There was a lot of joy and I think Peter will show that. I think this version will be a lot more peace and loving, like we really were”.

13-03-2020

Ny musikk fra Ellie Goulding, The Killers, Niall Horan, OneRepublic med flere

Ellie Goulding har teamet opp med blackbear 

 

The Killers med ny musikk  

 

OneRepublic er ute med den nye låten "Didn’t I". Samtidig med ny singel annonserte de sitt nye album Human som kommer sommeren 2020. 

 

 

Lil Tecca teamer opp med Lil Tjay på den nye single "All Star". Tecca har nettopp avsluttet sin Eurpa-turné, inkludert en utsolgt opptreden på Electric Ballroom i London. 

  

 

Fletcher er nå ute med sin splitter nye singel "Forever"! "Forever" er oppfølgeren til singelen "One Too Many" som var listet på både NRK P3 og NRJ i Norge, samt flere spillelister på Spotify. Fletcher skulle egentlig ha startet sin europaturné denne uka og spilt i Oslo tirsdag 17. mars, men turnéen er nå dessverre utsatt. "Forever" er produsert av Jason Evigan (Dua Lip, Marron 5) og co-skrevet av Fletcher sammen med Amy Allen (Halsey, Harry Styles) og Kinestics & One Love. Se videoen HER. 

 

 

Norah Jones slapp i dag låten "I´m Alive". Låten blir å finne på det kommende albumet Pick Me Up Off The Floor som slippes 18. mai. 

  

 

Heartbreak Wather er Niall Horans nye album og inneholder singlene "No Judgement" , "Nice to Meet Ya" og "Put A Little Love on Me". Niall Horan har akkurat annonsert turné i Europa, og skal straks ut på veien i USA med Lewis Capaldi og Fletcher denne våren. Du kan se Niall Horan fremføre "No Judgement" på Tonight Show med James Corden HER.

Ha en god helg og ta vare på hverandre!

 

13-03-2020

Ellie Goulding har teamet opp med blackbear

Ellie Goulding er tilbake med ny musikk og slipper singelen "Worry About Me" sammen med super-produsent og artist blackbear.

"Worry About Me" er årets første låtslipp for Goulding, og følger opp "Sixteen", "Close To Me" og "Hate Me", samt Joni Mitchell coveren "River" (som forøvrig gikk helt til topps på de britiske hitlistene).

Om den nye singelen sier Goulding: "Worry About Me" mimrer tilbake til en tid da jeg jeg nesten var over en fyr, som kun brydde seg når det passet han selv. Jeg er absolutt ikke bitter, jeg finner det faktisk bare litt festlig. Det var forfriskende å være i solfylte LA, da jeg skrev om en mørk periode fra tiden i NYC.

Blackbear på sin side legger ikke skjul på at han er glad for å jobbe med Goulding og mener at "Worry About Me" viser en ny og mørkere side av artisten.

Forrige uke var det 10 år siden Goulding slapp sitt debut album Lights, som debuterte på en 1. plass i UK og som har solgt mer enn 1,4 millioner verden over.

Ellie Goulding har hatt en utrolig karriere så langt, med to album som har nådd 1. plass på de britiske hitlistene, mottatt to BRIT Awards, solgt over 15 millioner album og 102 millioner singler og har blitt streamet mer enn 19,6 milliarder ganger.

Ved siden av musikkkarrieren er Ellie Goulding lidenskapelig opptatt av miljøet, og er ambassadør for UN Environment.2

13-03-2020

The Killers med ny musikk

The Killers er i dag ute med den nye singelen "Caution". Låten er første smakebit ut fra det nye albumet Imploding The Mirage. Dette blir det sjette studioalbumet i rekken og slippes 29. mai.

Albumet - produsert av bandet i samarbeid med Shawn Everett og Jonathan Rado fra Foxygen - ble spilt inn i Los Angeles, Las Vegas og Park City.

Dette er det første Killers-albumet som er skrevet og spilt inn siden de forlot hjembyen Las Vegas og inkluderer samarbeid med blant andre Lindsey Buckingham, kd lang, Weyes Blood, Adam Granduciel (War On Drugs), Blake Mills og Lucius.

Albumets første singel, "Caution", er hele Imploding The Mirages fortreffelighet tettpakket på tre og et halvt minutt og kan dra assosiasjoner til bandets mest elskede album Sam's Town og Battle Born. Singelen har også en ikonisk gitarsolo med tillatelse fra legendariske Lindsey Buckingham.

Til sommeren reiser bandet ut på turné, men legger dessverre ikke turen innom Oslo. Nærmeste stopp blir hos våre svenske naboer i Stockholm 27. juni.

12-03-2020

Nyheter fra TIX, Demi Lovato, Dagny, HAIM med flere

 

TIX står bak årets Paradise Hotel-låt

 

Dagny i Oslo Spektrum

 

Demi Lovato er tilbake med den nye låten "I Love Me"Video er også ute i dag og er regissert av Hannah Lux Davies, som blant annet har regissert "thank u, next" og "7 rings" for Ariana Grande. 

  

Norgesaktuelle Jessie Reyez er ute med låten "ANKLES", som er det nyeste slippet fra debutalbumet Before Love Came To Kill Us som slippes 27. mars. Reyez kommer til Oslo for å spille på Parkteateret 8. mai. 

 

HAIM er ute med den nye låten "The Steps" og slipper nytt album. Det nye albumet er det tredje i rekken, har fått tittelen Women In Music Pt. III og slippes 24. april. På det nye albumet har de igjen teamet opp med to tidligere samarbeidspartnere, Grammy Award-vinnende produsent Ariel Rechtshaid (Adele, Blood Orange, Carly Rae Jepsen) og Rostam Batmanglij (Charli XCX, Solange, Frank Ocean). 

 

Danske Maddy er ute med debutsingelen "Island". Den 21 år gamle sangeren har en varm, selvsikker og melankolsk vokal som kan dra assosiasjoner til Adele, Seinabo Sey og Tones & I. Sangen handler om å våge å være seg selv, stå oppreist - selv når ingen har ryggen din. "Island" er skrevet av Maddy selv med Kill J og produsert av Nexus Music.  

 

Niall Horan er ute med en aktustisk versjon av "No Judgement". Tildliger denne uken slapp han Spotify Singles som blant annet inneholder en cover av Taylor Swifts "Lover" som han har sammen med Fletcher. Han er også aktuell med nytt album som slippes 13.mars.  

 

Mye har skjedd med Mandy Moore siden slutten av 90-tallet hvor hun slo igjennom som tenåringsidol med pop-låten "Candy". De siste årene har hun vært aktiv som skuespiller, og er nå klar med nytt album. Silver Landings er hennes første album på 10 år. Signert på den prestisjetunge jazz-labelen Verve Forecast har hun samlet et band og spilt inn platen live i studio. Her får Moore vist sterke musikalske sider som aldri har blitt hørt før! 

 

 

Kommende konserter:

 

6. mars – Ruben, Studentersamfunnet Trondheim  

6. mars – Veronica Maggio, Drammen, Union Scene   

6. mars – TIX, Uken i Bergen  

6. mars – Odd Nordstoga, Flekkefjord Spira Kultursenter  

7. mars – Veronica Maggio, Trondheim, Byscenen   

7. mars – Odd Nordstoga, Grimstad kulturhus  

10. mars – Bryan Adams, Oslo Spektrum  

12. mars – OnklP, Trondheim, Byscenen   

12. mars – Ruben, Studenthuset Meieriet, Sogndal  

12. mars – Odd Nordstoga, Fagernes Kulturhus  

13. mars – Ruben, Studenhuset Meieriet, Sogndal  

14. mars – Ruben, Østisa, Kristiansand  

14. mars – Ruben, Bluebox Grimstad  

14. mars – Freddy Kalas, Klubb W, Sälen, SE  

14. mars – Odd Nordstoga, Sunndal kulturhus  

15. mars – Odd Nordstoga, Ålesund, Parken Kulturhus  

17. mars – Fletcher, Parkteatret   

17. mars – Odd Nordstoga, Asker Kulturhus  

18. mars – NOTD, Parkteatret  

18. mars – Veronica Maggio, Stavanger, Folken   

19. mars – Veronica Maggio, Haugesund, Byscenen   

19. mars – Odd Nordstoga, Nittedal, Flammen  

20. mars – Odd Nordstoga, Verket Scene Moss  

20. mars – Veronica Maggio, Bergen, USF Verftet   

21. mars – Odd Nordstoga, Lørenskog Kulturhus  

21. mars – Veronica Maggio, Ålesund, Terminalen   

24. mars – Tove Lo, Rockefeller  

26. mars – Odd Nordstoga, Modum Kulturhus  

27. mars – Odd Nordstoga, Sauda Kulturhus  

27. mars – Jireel, John Dee  

28. mars – Odd Nordstoga, Vinje Kyrkje 

06-03-2020

Dagny i Oslo Spektrum

Det blir en stjernespekket kveld når Dagny blir med på DUA LIPAs Spektrum-konsert 13. mai!

Dagny, som har erobret våre hjerter og scener, gjør sin debut i Oslo Spektrum! Den norske popyndlingen bekreftes i dag som Very Special Guest når verdensstjernen DUA LIPA spiller sin første arenakonsert i Norge. 

"Jeg gleder meg masse til å være med DUA LIPA til Oslo Spektrum – en scene jeg har drømt om å stå på. Det har vært kjempespennende å følge hennes karriere og utvikling de siste årene. 13. mai blir en kveld full av femininitet og energisk popmusikk <3" forteller Dagny.

06-03-2020

TIX står bak årets Paradise Hotel-låt

Når årets Paradise Hotel premierer 9. mars, er det TIX som står bak sountracket. Låten heter «Kaller På Deg» og slippes samme dag. Det er ingen tvil om at dette blir lyden av festglade sommernetter i 2020.

 

”Låten er basert på en idé jeg fikk under mitt eget opphold på Paradise Hotel for ett år siden. Derfor var det jo en selvfølge at jeg måtte legge igjen et lite spor av TIX i årets sesong også!” -TIX

 

Bak navnet TIX finner du 26 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum. Haukeland er en av Norges aller største artister og personligheter. Han åpnet året med å selge ut to konserter på Sentrum Scene i rekordfart. I 2019 hadde han hele tre låter som gikk rett til #1 på Spotify Norge – og gjorde seg bemerket som låtskriver i inn- og ut land blant annet som en av låtskriverne til Ava Max sin verdenshit «Sweet but Psycho», som ble anerkjent som «Årets mest spilte låt» på Musikkforleggerprisen. Haukeland har også blitt kåret til Årets Artist på NRJ Awards, og spilt en rekke konserter i Norge og Sverige – inkludert et forrykende show på VG-lista på Rådhusplassen i 2019.

«Legenden TIX» (som fansen kaller han) fikk for alvor fotfeste hos det norske folk med i 2015. Albumet hans «Dømt og Berømt» lå over 70 uker på VG-lista. Siden da har han tapetsert de norske topplistene, først med kontroversiell russemusikk, før vendepunktet i 2018 introduserte fansen til ren popmusikk med monster-hiten «Shotgun», som herjet i Norge hele sommeren. Siden da har han sluppet en rekke hits, samtet par låter som viser mer av Andreas – mennesket bak figuren.

Navnet TIX ble til som en følge av at Andreas har diagnosen Tourettes Syndrom. Andreas sier selv: «TIX ble kallenavnet mitt på ungdomsskolen fordi folk la merke til ticsene mine. Jeg tok eierskap over navnet og brukte det som artistnavn».

03-03-2020

Nyheter fra Lady Gaga, Astrid S, Taylor Swift, OnklP, Lil Baby og flere

 God mandag!

Astrid S slipper låt med Brett Young

OnklP slipper selvbiografisk album, "Pål Tøien"

Lady Gaga er tilbake med "Stupid Love" 

American Authors slipper låt med Seeb, "Best I Can"

Torsdag 5. mars spiller Sveriges pop-dronning Veronica Maggio konsert på Sentrum Scene.

 

Superstjernen Taylor Swift er ute med musikkvideoen til "The Man", som er hentet fra albumet Lover som toppet den norske albumlista i fjor. Swift spiller sin første konsert i Norge på ni år i sommer. 

Rapkometen Lil Baby har sluppet sitt etterlengtede album My Turn, og har fått med seg gjesteartistene Future, Gunna, Lil Uzi Vert, Young Thug og flere. Albumet Drip Harder fra 2018, inkludert monsterhiten “Drip Too Hard” har solgt til Platina i Norge. Se musikkvideo til “Heatin’ Up” Feat. Gunna her.

Den lovende popartisten Jeremy Zucker slapp sin andre nye låt på kort tid. For et par uker siden annonserte Zucker at han slipper debutalbumet Love is not dying denne våren. 

Country-fenomenet Midland slipper live EP-en  Live From The Palomino hentet fra deres seneste turné, som bandet gjorde i kjølvannet av albumet Let It Roll som kom i august i fjor. Bandet legger ut på Europa-turné i mars, og kommer til Rockefeller 22. mars.

Americana-artisten Avi Kaplan er ute med sindebut-EP I’ll Get By  på ærverdige Fantasy Records (Creedence Clearwater Revival, Tanya Tucker). Kaplan legger ut på US headline turné 1. mars. Han var tidligere medlem av a capella-gruppen Pentatonix.

Ny film fra Disney Pixar, kommer på kino i Norge i mars. End credit låt er med GRAMMY-vinner Brandi Carlile

Mabel er ute første nye solosingel siden debutalbumet High Expectations fra august i fjor."Boyfriend" er skrevet av Mabel sammen med Steve Mac og Camille som også skrev "Don’t Call Me Up" og "Mad Love". Video til låten er også ute, se den  HER.

 

Kommende konserter

2. mars – Simple Minds, Sentrum Scene 
2. mars – Yelawolf, Rockefeller  
4. mars – Veronica Maggio, Moss, Verket Scene   
5. mars – Veronica Maggio, Sentrum Scene  
5. mars – Odd Nordstoga, Randaberg Konserthus   
5. mars – OnklP, Parkteateret 
6. mars ­– Ruben, Studentersamfunnet Trondheim  
6. mars – Veronica Maggio, Drammen, Union Scene   
6. mars – TIX, Uken i Bergen  
6. mars – Ruben, Folken Stavanger  
6. mars – Odd Nordstoga, Flekkefjord Spira Kultursenter  
7. mars – Veronica Maggio, Trondheim, Byscenen   
7. mars – Odd Nordstoga, Grimstad kulturhus  
10. mars – Bryan Adams, Oslo Spektrum  
12. mars – OnklP, Trondheim, Byscenen   
12. mars – Ruben, Studenthuset Meieriet, Sogndal  
12. mars – Odd Nordstoga, Fagernes Kulturhus  
13. mars – Ruben, Studenhuset Meieriet, Sogndal  
14. mars – Ruben, Østisa, Kristiansand  
14. mars – Ruben, Bluebox Grimstad  
14. mars – Freddy Kalas, Klubb W, Sälen, SE  
14. mars – Odd Nordstoga, Sunndal kulturhus  
15. mars – Odd Nordstoga, Ålesund, Parken Kulturhus  
17. mars – Fletcher, Parkteatret   
17. mars – Odd Nordstoga, Asker Kulturhus  
18. mars – NOTD, Parkteatret  
18. mars – Veronica Maggio, Stavanger, Folken   
19. mars – Veronica Maggio, Haugesund, Byscenen   
19. mars – Odd Nordstoga, Nittedal, Flammen  
20. mars – Odd Nordstoga, Verket Scene Moss  
20. mars – Veronica Maggio, Bergen, USF Verftet   
21. mars – Odd Nordstoga, Lørenskog Kulturhus  
21. mars – Veronica Maggio, Ålesund, Terminalen   
24. mars – Tove Lo, Rockefeller  
26. mars – Odd Nordstoga, Modum Kulturhus  
27. mars – Odd Nordstoga, Sauda Kulturhus  
27. mars – Jireel, John Dee  
28. mars – Odd Nordstoga, Vinje Kyrkje 

Ha en riktig fin uke :-)

02-03-2020

Lady Gaga er tilbake med "Stupid Love"

Hør låten HER!

«Stupid Love» er første låt ut fra Lady Gagas kommende album. Sammen med låten slippes en fersk musikkvideo, som i sin helhet ble filmet med en iPhone 11 Pro. Videoen er regissert av Daniel Askill.

Det svært suksessrike albumet «A Star Is Born» fra 2018 har solgt til fem ganger Platina her i Norge.

Lady Gaga mottok også sin første Oscar for låten «Shallow» som beste originallåt i 2019. Singelen har over 42 millioner lyttestreams i Norge.

«Stupid Love» er produsert av Bloodpop og skrevet av Lady Gaga i samarbeid med blant andre BloodPop og Max Martin.

28-02-2020

American Authors slipper låt med Seeb, "Best I Can"

 

«Best I Can handler om å dele av hele sitt hjerte til en annen person som du elsker. Når du fjerner de materialistiske delene og sminken i verden, vil det til slutt bare handler om kjærligheten man deler» -  American Authors 

 

«Når Zach og American Authors spurte om vi var interessert i å gjøre en låt sammen, begynte vi å teste flere ideer for å finne en vei våre to musikalske verdener kunne møtes. Vi liker godt å jobbe med artister utenfor sjangeren vi vanligvis operer i, om det er akustiske singer-songwriters, indie, elektronika eller rock. «Best I Can» føles som en veldig naturlig miks av Seeb og den musikalske stilen til American Authors. Det er nok ikke et samarbeid noen av våre fans hadde ventet seg, men det gjør det jo også enda gøyere.» - Seeb

28-02-2020