Nyheter

Ny musikk fra Sandra Lyng, Lady Gaga, Emelie Hollow & Ruben, Juice WRLD, Celeste med flere

Emelie Hollow x Ruben: Hjerteskjærende og emosjonelt i den nye singelen «Break It Right»

Sandra Lyng debuterer som barnebokforfatter og slipper tilhørende musikk

Yusuf / Cat Stevens nyinnspilte Tea for the Tillerman² slippes 18. september

Lady Gaga slipper etterlengtet album

I dag annonserer den globale superstjernen  Ellie Goulding at hun slipper sitt svært etterlengtede fjerde studioalbum "Brightest Blue" med en utgivelsesdato 17. Juli. Albumet vil inneholde en rekke nylige utgivelser sammen med en mengde nye sanger. Singlen «Power» er ute allerede nå. 

Vinneren av BBC Sound of 2020, Celeste er ute med sin nye singel «I Can See The Change» gjennom Polydor Records. Låten handler om å finne håp i kjølvannet av motgang og det å innse at en lysere fremtid ligger foran oss. «I Can See Change» er produsert av Grammy vinnende produsent FINNEAS.  

Baby Queen slipper sin debutsingle «Internet Religion», en skarp pop-satire fylt med psykedeliske synther, og tekster som skjærer rett til hjertet av den digitale generasjonen. «Internet Religion» er starten på en rekke singler, remikser, covere og visuelt innhold som skal rulles ut regelmessig gjennom året og ende opp som en EP til høsten. 

Multiinstrumentalisten Lukas Claude fra Oslo er ute med singelen «Crossfire», som er en kollasj av forskjellige musikksjangre mikset sammen til en mektig låt. Låten kan blant annet høres på P3, hvor den allerede er listet! 

Tell Me U Luv Me” fra Juice WRLD og Trippie Redd er ute nå. Produsert av Nick Mira og OK Tanner of Internet Money, og har også en tilhørende musikkvideo regissert av Cole Bennett. I april kunngjorde Juices mor, Carmela Wallace, etableringen av Live Free 999-fondet som vil motta ekstra støtte via Grade A og Interscope Records. Singelen er oppfølgerlåten til “Righteous” lå topp 20 i Norge, og topp 10 i USA med nesten 75 millioner streams i Spotify siden release i slutten av april. 

 

29-05-2020

Lady Gaga slipper etterlengtet album

Lady Gaga er i dag ute med sitt etterlengtede album Chromatica. Albumet blir Gagas sjette i rekken, og har allerede debutert på topplisten på iTunes i 58 land.

Hør her!

Albumet inneholder gjestebidrag fra Ariana Grande, Elton John og Blackpink og er produsert av Bloodpop med Lady Gaga.

Singelen «Rain On Me» med Ariana Grande gikk rett til topps på den globale Spotify-listen og på Spotify i USA.Førstesingelen «Stupid Love» har sanket inn over 235 millioner lyttestreams globalt og er Lady Gagas sekstende Topp 10-låt på Billboard. Musikkvideoen ble i sin helhet filmet med en iPhone 11 Pro.

Det svært suksessrike albumet A Star Is Born fra 2018 tok førsteplassen på albumlisten i Norge, har solgt til fem ganger Platina og har sanket inn i underkant av 110 millioner lyttestreams her i Norge. Lady Gaga mottok også sin første Oscar for låten «Shallow» som beste originallåt i 2019.

Tracklist:

1. "Chromatica I"

2. "Alice"

3. Stupid Love"

4. "Rain On Me" (with Ariana Grande)

5. "Free Woman"

6. "Fun Tonight"

7. "Chromatica II"

8. "911"

9. "Plastic Doll"

10. "Sour Candy" (with Blackpink)

11. "Enigma"

12. "Replay"

13. "Chromatica III"

14. "Sine From Above" (with Elton John)

15. "1000 Doves"

16. "Babylon"

29-05-2020

Sandra Lyng debuterer som barnebokforfatter og slipper tilhørende musikk

3. juni lanseres de to første bøkene i en ny serie om enhjørningen Corny. Artist Sandra Lyng debuterer som forfatter med denne bildebokserien, som handler om en liten enhjørning med følelsene utenpå kroppen. Førstkommende fredag, fire dager før bøkene lanseres, slipper hun tre barnelåter med Corny som tema. «Her kommer Corny», «Gratulerer med dagen, Corny» og «God natt, Corny».

«Jeg er vokst opp i et samfunn der jenter går i rosa, gutter i blått. Jenter skal like dukker, gutter skal like biler. Jenter burde ikke være sinte og rampete, gutter bør ikke gråte eller vise svakhet. Det er en helt annen mentalitet enn jeg vil lære min sønn. Etter mange år i terapi har jeg lært at det er sunt å snakke om følelser, og at det kan få store konsekvenser om man holder sinne og tristhet inni seg. Så kom jeg på idéen, hva med å skrive en barnebok om en enhjørning som viser det helt motsatte av det vi er vant til, og faktisk tørre å snakke om følelser. Sånn ble Corny til. Gyldendal hadde troa, Universal ville gi ut barnemusikken og Cathrine Sandmæl tegnet Corny akkurat slik den så ut i hodet mitt. Jeg ville også nå ut på flere måter så derfor blir det musikk, videoer, lydbok og kanskje etterhvert, en tegnebok om enhjørningen Corny.🦄» Sandra Lyng

Sandra Lyng er en av Norges mest kjente artister. Det norske folk ble først kjent med Sandra gjennom deltakelsen i Idol i 2004, hvor hun kom på fjerde plass. Samme år kom hitlåten «Sommerflørt», og debutalbumet «Døgnvill» kom i 2005. Sandra har en rekke hitlåter på samvittigheten, deriblant «Play My Drum», «Night after Night» og «Moonrise». Hun er også programleder for de populære podcastene «Smelt På Tjukka» og «Podepodden», hvor Sandra møter kjente personer og eksperter for å snakke om problemstillinger rundt fødsel, barn og foreldre. 

Nå entrer hun barnas verden, og introduserer oss med dette til enhjørningen Corny som har følelsene utenpå kroppen. Corny har sitt eget univers med bøker, musikk og YouTube-kanal.

29-05-2020

Emelie Hollow x Ruben: Hjerteskjærende og emosjonelt i den nye singelen «Break It Right»

Emelie Hollow sier:

«Break It Right er kanskje den mest ærlige låten jeg har skrevet noensinne. Den handler om å få hjertet sitt knust, og hvordan man etter et brudd kan føle seg litt rådløs. Da Ruben ble med på låten, falt den veldig på plass. Hans synspunkt på det hele traff meg rett i hjertet. Jeg tror dette er et tema mange kan kjenne seg igjen i, og følelser som er universale. Forhåpentligvis kan den være til trøst for alle som går igjennom, eller har gått igjennom det samme som meg».

Ruben forteller:

«Jeg var i utlandet i en taxi på vei til flyplassen og fikk tilsendt låten fra Emelie og produsenten (Lars Rosness) like etter de hadde spilt inn første utkast, og etter å ha hørt mot slutten av første refreng måtte jeg stoppe låten fordi jeg ble så rørt. Jeg sa til manageren min som satt ved siden av meg «Jeg. Må. Være. Med. På. Denne. Låta.». Vi spurte da om det var mulig for meg å prøve å skrive et andrevers og spille det inn. Siden låten er så nær og ekte, var det var utrolig viktig for meg at Emelie var komfortabel med forslaget, og at hun følte jeg klarte å levere noe som respekterte låten. Etter å ha vært i studio hadde jeg 3 forskjellige forslag til et andrevers, og ventet i spenning på å høre om Emelie likte det. Da hun sa ja, ble jeg sååå lettet!! Jeg har gledet meg lenge til å slippe denne vakre låten med Emelie».

Break It Right er skrevet av Emelie Hollow & Ruben sammen med Lars Rossnes bak produsentspakene. Musikkvideoen som er regissert av Kenneth Karlstad slippes også samme dag som låten, en video som på alle måter setter den visuelle rammen for låten.

Om musikkvideoen sier regissør Karlstad:

«I kraft av å være en duett med veldig sterke sang-prestasjoner så føltes det riktig å ha artistene foran kamera gjennom hele videoen. De er to tapte sjeler som går gjennom et kjærlighetsbrudd på hver sin måte og blottlegger seg i regnet. Ingenting betyr noe lenger, bare hvordan de føler det der og da, i en ny fragmentert virkelighet».

Selv om hennes egen artistkarriere nå er i fokus, har musikken tatt Emelie Hollow rundt i verden. Hun har blant annet skrevet for andre artister i Stockholm, København, London og Nashville. I 2018 skrev hun «Lily» med Alan Walker, en låt hun også lånte stemmen sin til, som til nå har samlet svimlende 2 milliarder streams på verdensbasis. Emelie har også skrevet låter med blant andre Seeb, Emma Steinbakken, Alexander Oscar og Jesper Jenset.

Også som artist har hun satt spor. Etter å ha gitt ut enkeltstående låter i 2016 og 2017, som den vakre og såre julelåten «Feeling of Christmas» som lå høyt på norske radiolister og «Like I Love You» gjort med den svenske stjerneprodusenten Carl Falk (Ariana Grande, Avicii, Justin Bieber) kom hennes debut-EP Hear it Out Loud høsten 2019. Denne helstøpte EPen som Emelie og produsent Øyvind Mathisen (Cezinando, Nils Bech, ARY) smakfullt sydde sammen viste en ny dybde i Emelies låtskriverkunst og artisteri.

Det var også låtene fra denne EP-en som tok henne til scenen under årets bylarm-festival hvor hun virkelig overbeviste publikum og bransjefolk med sin sterke formidlingsevne og utenomjordiske vokalprestasjoner.

Emelie Hollow skriver nå på sitt debutalbum ventet i 2021 samtidig som det jobbes med flere spennende samarbeid.

Ruben har hatt en suksessfull start på karrieren og på 2020 der han har vunnet sin første Spellemannpris i kategorien «Årets Låt» med «Lay By Me», samt hatt et nylig samarbeid med Alan Walker på «Heading Home». For kort tid siden slapp han også «Burn Down This Room», en historie om et ødeleggende forhold og all den frustrasjonen som er knyttet til denne situasjonen. Med over 170 millioner streams på låter som “Walls”, “Lay By Me”, “Power” og nå “Burn Down This Room”, er Ruben i ferd med å få et solid fotfeste både i Norge og internasjonalt.

Hør "Break It Right" HER

Se musikkvideo HER (live releasedag kl. 16:00)

29-05-2020

Yusuf / Cat Stevens nyinnspilte Tea for the Tillerman² slippes 18. september

50 YEARS on from the release of Tea for the Tillerman, the 1970 multi-platinum selling, era-defining album that made a superstar, Yusuf / Cat Stevens is set to release Tea for the Tillerman² on 18th September via UMC.

 

Tea for the Tillerman² sees Yusuf recast the same eleven songs for a new age with dramatic results. Half a century and an entire universe of experiences after they were originally laid down on tape, T4TT² is a beautiful reunion between the artist and the songs that helped define the melodious 70’s. The impact of Tillerman has subtly intertwined with the fabric of popular culture while its songs have magnified and developed a life of their own through their ever-expanding use in film, TV, and numerous reinterpretations by other artists.

 

The album cover of T4TT² illustrates the same picturesque ‘Tea-Time’ scene that adorned the original album, fifty years later. The Tillerman has returned from an expedition to outer space only to discover a world that has become decidedly darker. The two toddlers, Grady and Timmy, are still playing next to him - this time streaming the latest music and gaming on their mobile phones.

 

The concept for Tea for the Tillerman² grew out of a conversation, fittingly, between Yusuf and his son about how to celebrate the album’s 50th anniversary. This gave birth to the idea of reimagining and rerecording the songs, and the results speak for themselves. Paul Samwell-Smith was contacted and a week was booked at La Fabrique Studios, in the South of France in the Summer of 2019, close to Saint-Rémy where Van Gogh painted some of his most famous works. The studio itself carries a rich and varied history, having once been a factory for dyeing the prestigious red jackets of Napoleon's famous Hussars and also being home to one of the largest collections of classic French cinema and vinyl records. Providentially, the whole experience was filmed.

 

Most of the 11 songs were written by a young 22-year-old Cat Stevens in and around his native Soho habitat at the tail end of the swinging ‘60’s, but here are sung and played after a lifetime of introspection, development and a fresh perspective. Already viewed as some of the greatest songs of their, or any other, era, they stand on their own merits all over again, whilst reflecting a new shimmering light on the original recordings, amplifying their ongoing relevance and place in the lexicon of great songwriting.

 

Though my songwriting adventures were never limited to Tillerman, the songs on that album certainly defined me and pointed the way for my mysterious lifes journey. Since those originative sessions in Morgan Studios, Willesden, in 1970, Tillerman has grown and developed its own gravitas and influence on music history and as the soundtrack to so many peoples lives. Like it was destiny waiting to happen, T4TT² feels like the timing of its message has arrived again, - Yusuf / Cat Stevens.

 

Tea for the Tillerman² sees Yusuf reunite with all the key actors from the original album - producer Paul Samwell-Smith and Alun Davies on guitar. They are joined by Bruce Lynch on bass, a member of Yusuf’s band from the mid-70s. Guitarist Eric Appapoulay and multi-instrumentalist Kwame Yeboah on percussion and keys represent Yusuf’s current live band and they are supported by Jim Cregan on guitar and Peter Vettese on keys. The session was engineered by David Hefti who has contributed to Yusuf’s sound live and in the studio for close to ten years.

 

Fifty years on from their inception, the songs on T4TT² sonically resonate again, as loud today as ever. The album speaks anew of concern for the natural world and examines some of our most profound relationships, generation to generation, underpinned by a longing for spiritual union in an unpredictable and increasingly broken materialistic world. Yusuf / Cat Stevens’ life and career have seen him walk a boundless path and yet the central humanness of his message has remained consistent, radiating a warm and comforting musical accompaniment to the search for peace and understanding between peoples, and in harmony with nature. These permanent values vibrate not only through Yusuf’s music but can also be seen in his altruistic endeavours, such as his ongoing Peace Train project https://www.peacetrain.org/

 

At this most volatile and uncertain time, such values are entirely deserving of representation and with Tea for the Tillerman²a whole new generation will discover this album all over again. As T.S. Eliot once wrote:

 

We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time.

LP

(Side A)

■         Where Do The Children Play?

■        Hard Headed Woman

■        Wild World

■        Sad Lisa

■         Miles From Nowhere

      (Side B)

■         But I Might Die Tonight

■        Longer Boats

■        Into White

■        On The Road To Find Out

■        Father And Son

■        Tea For The Tillerman

29-05-2020

Ny musikk fra The 1975, Dagny, Kuselofte & Postgirobygget, Lady Gaga & Ariana Grande, Ellie Goulding med flere

Dagny med første del av etterlengtet debutalbum

Nytt album fra The 1975

Kuselofte og Postgirobygget gir deg årets sommerlåt "Vi Tar Det Igjen Neste År"!

The Voice-vinner Maria Engås Halsne slipper debutsingelen "Down To The Water"!

Taylor Swift slapp åtte liveversjoner av låter fra hennes nyeste album, Lover, denne uka. Opptakene er fra intimkonserten City Of Lover som superstjernen gjorde i Paris i fjor, og ble også sendt på den amerikanske TV-kanalen ABC og Disney+.

The Weeknd har fått med seg stjerneskuddet Doja Cat på en på en ny versjon av hans hit "In Your Eyes". Originalen, som ble sluppet med albumet After Hours i mars, har allerede blitt streamet i underkant av 240 millioner ganger. 

Stjerneduoen Lady Gaga og Ariana Grande er i dag ute med “Rain On Me”, som er den siste låten ut før Gaga slipper sitt nye album Chromatica neste uke 29. mai. 

Søstrene Haim, Este, Alana og Danielle slapp i går den nye singelen "Don’t Wanna". Låten er siste smakebit ut før deres nye album Women in Music, Pt. III som kommer 26. juni. 

Ellie Goulding er i dag ute med låten "Power", som er en del av hennes kommende album. Musikkvideoen som slippes samtidig er gjort mens hun var i full isolasjon, og filmet i hennes hjem i London. Videoen er produsert av et team bestående av kun kvinner.

I fjor slapp Tove Lo sitt fjerde album, Sunshine Kitty. Nå kommer albumet i en ny innpakning: Sunshine Kitty (Paw Prints Edition). Den nye versjonen inneholder blant annet remikser, Maggio-coveren "I'm Coming", "Bikini Porn" samt den helt nye singelen "sadder badder cooler", som er listet på P3!

Disclosure er ute med splitter ny låt, og annonserer samtidig at de slipper album 28. august. "Energy" er både tittelen på albumet, og på låta som nå er ute. Musikkvideoen til "Energy" er regissert av Kid Studio, og er et visuelt lyspunkt i disse dystre tider.

JUNG er tilbake med deres splitter nye singel "Nobody Knows"!
Duoen ga ut debutalbumet "Dreamers" i oktober 2019 som inneholder singlene "Let Him Go" og "Follow Your Heart" og med over 50 millioner streams, hvor ca. 2,5 millioner kommer fra Norge, har JUNG vist at musikkverdenen mangler deres unike blanding av melankolsk eufori.

22-05-2020

Nytt album fra The 1975

The 1975s fjerde album Notes On A Conditional Form er ute i dag.

Frontmannen Matty Healy og co-låtskriver George Daniel, bassist Ross MacDonald og gitarist Adam Hann dannet gruppen for 17 år siden som barndomsvenner i Wilmslow.

Mellom det forrige albumet, A Brief Enquiry Into Online Releationships og Notes On A Conditional Form, har The 1975 kontinuerlig gitt ut musikk. Hvert slipp har vært et fullstendig skifte, ikke bare musikalsk, alt fra UK garage til elektronika til indie-pop, men også lyrisk- og imagemessig. Et bevis på The 1975s fleksibilitet evne til å utforske flere ulike markeder og samtidig levere gigantiske pop-hiter.

Om det nye albumet sier vokalist Matty:
“And I think that Notes is an interesting record, because it has our most aggressive moments and our most tranquil moments and they're quite harshly lined up against each other. I don't have a playlist of one type of music, so I don't consume music like that, and when I'm inspired it'll never happen twice in one genre".

Tidlig i prosessen med NOACF, fortalte Matty at albumet handlet om nåtiden – om kunst som reflekterer verden.

Innspillingen av albumet har pågått siden utgivelsen av A Brief Inquiry Into Online Relationships og bandet brukte 15 studioer i fire forskellige land, samt et mobilt studiooppsett ombord bandets turnébuss da de tok A Brief Enquirys spektakulære sceneshow på veien.

I forbindelse med albumutgivelsen har The 1975 og regissør Ben Ditto gitt 15 kunstnere et oppdrag om å lage albumcovere tilsvarende 15 spor, for å bringe frem temaene og gi nye perspektiver på dem. Disse albumcoverne vil bli utgitt i løpet av de neste to ukene og vil resultere i en utstilling i form av en nyskapende YouTube-spilleliste. Dette er første gang en nettutstilling har vært arrangert på et bandets album. Utstillingen er gratis og tilgjengelig for alle.

22-05-2020

Kuselofte og Postgirobygget gir deg årets sommerlåt «Vi Tar Det Igjen Neste År»!

Kuselofte gir deg soundtracket til Sommer’n 2020, «Vi Tar Det Igjen Neste År». Med seg på laget har de gudfedrene av norske sommerlåter, også kjent som Postgirobygget. 

Kuselofte sier følgende om låta: «Vi satt oss ned for å skrive en sommerlåt om alt chill man gjør på sommeren, så kom vi på at vi ikke skal noe av det vi vanligvis skal. Så da skrev vi en sang om alt vi ikke skal istedenfor. At Postgirobygget ville bidra, toppet det hele.»

Bak navnet Kuselofte finner du de norske guttene Terje T. Kristensen & Emil A. Hals. Navnet Kuselofte kommer fra ordet «Lusekofte», som er en strikket ulljakke, og er av mange sett på som et symbol på det «typisk norske». Kuselofte har eksistert siden 2015, men ble en duo først i 2017 da de ga ut sin første låt sammen. To år senere har duoen over 100 millioner streams på Spotify og økende popularitet først og fremst i Skandinavia, men også utover i Europa i land som Tyskland og Finland. Med sanger som «Om Sverige Vinner VM (feat. B3nte)» og «Dominanten 2018» har guttene noen av de høyeste streamingtallene blant artister med norsk lyrikk. Den enorme veksten i Skandinavia har i 2019 gitt Kuselofte muligheten til å booke og selge ut shows på tvers av Sverige, hvor tilbakemeldingene har vært utelukkende positive.

Det blir ingen sommer uten hele Norges Postgirobygget. Rockebandet som består av Arne Hurlen, Per Sarin Madsen, Nicolai Hauan, Daniel Hovik og Nils Petter Time har hatt stor suksess siden 1990-tallet. De har tronet ukesvis på VG-lista, solgt ut uttalige show, turnert  land og strand rundt og gitt ut en haug med låter som de hele Norge holder kjært. De siste årene har bandet vært særdeles populære som headlinere på store norske festivaler, i 2018 gjorde de en gjesteopptreden på Palmesus i Kristiansand og i 2019 spilte de på Stavernfestivalen, OBOS/Festningen, Jugendfest og Idyllfestivalen mfl.

22-05-2020

The Voice-vinner Maria Engås Halsne slipper debutsingelen «Down To The Water»!

Maria ønsker at musikken hennes kan treffe hjerter og skape følelser, og liker best når musikken blir til underveis i låtskriverprosessen. «Mitt største ønske er å lage musikk som folk kan kjenne seg igjen i og som kan bety noe for andre».

Hennes største interesse er mennesker, hvordan vi alle tenker, føler og opplever livet, noe som også er et gjennomgående tema i musikken hennes. Maria liker at det hun formidler er i sentrum og ikke henne selv, hun er musikalsk av natur og har hatt musikkutdanning i både piano og sang på kulturskolen i Ålesund. Allsidigheten hennes i både i uttrykk og musikalitet, gjenspeiler seg i musikksmaken hennes. Hun snublet inn i popmusikken, gjennom The Voice, der har hun kost seg hvert sekund, og erfaringene hun fikk der har gjort at hun nå har store drømmer om en suksessfull musikkarriere.

Dette har Maria selv å si om låten:
«Down To The Water-sangen ble til fra scratch i session sammen med Ronny. Jeg hadde lyst til å skrive noe ærlig om livet, oppmuntre og spre glede, rett og slett. Det resulterte i en låt som virkelig bare kommer rett fra hjertet mitt. Helt ærlig, så har jeg ikke selv opplevd de der aller tyngste tingene livet kan slenge etter oss. Men jeg har venner og folk jeg er glad i som opplever, og har opplevd, akkurat de tingene. Så dette er en låt både til deg som går gjennom kaoset selv, og til deg som ønsker å være der i for andre. Håper låta kan bringe glede og kjærlighet. Jeg ser for meg at kjærligheten har to sider. Den stille, det lille lyset som fortsetter å brenne selv om alt annet er mørkt, og den sterke kraften - havet som hensynsløst bryter inn mot land. Sorgen og smerten skal ikke fortrenges, men den skal heller ikke få ha total kontroll over oss. La andres kjærlighet få slippe inn. Paradokset med glede midt i smerten, kontrasten mellom lyset og mørket - det ønsker jeg å få fram på en eller annen måte. Selv om livet føles som et totalt kaos, kan det også føles helt riktig og godt å synge med på en lett og ledig «nanana» i refrenget».

Musikkvideo til låten slippes samme dag. 

Hør "Down To The Water" HER


22-05-2020

Dagny med første del av etterlengtet debutalbum

Dagny slipper Side A, som er første del av hennes etterlengtede debutalbum som har fått tittelen Strangers / Lovers. 

Etter å skrevet over 250 låter og vært i sessions og studioer verden over, gikk Dagny Norvoll Sandvik inn i Livingroom Studios i Oslo høsten 2019 for å ferdigstille sitt debutalbum.

Nå er hun endelig klar til å vise frem Side A av plata hun så lenge har drømt om å slippe.

Dagny forteller at det ble en intens periode i studio, og at hun på mange måter følte seg nærmere prosessen og musikken denne gangen da hun har vært med på hele prosessen fra låtskriving til ferdig produksjon.

Hun ønsket en rød tråd på albumet, og da hun begynte å sortere låtene som skulle med, ble det fort klart at det var låter fra de siste 18 månedene som skulle forme plata. 

- Det var som de siste 10 årene med låtskriving og følelser ble summert opp i låtene fra de siste 18 månedene, og jeg valgte ut låtene som tydelig var med å fortelle en historie, sier Dagny. 

Låtene hadde et tydelig tema, men de føltes samtidig som to sider av en historie. Slik startet idéen om å dele albumet i to; Side A og Side B

Etterhvert som tematikken på albumet ble tydeligere, føltes Strangers / Lovers stadig mer som et konseptalbum. Da det ble klart at sidene står i kontrast til hverandre, føltes det riktig å la folk få fordøye dem del for del, og la de få være i dem litt lenger. Det er viktig å understreke at dette er et album med én tittel og ett cover som skal samles i fysisk format og på strømmetjenester, forteller Dagny.

Side A tar for seg starten av og tiden i et forhold, og starter passende nok med førstesingelen "Come Over", som Dagny referer til som "meet & greet"-stadiet av et forhold.

Videre vil man i tracklisten følge utviklingen av forholdet, før man går over i Side B som tar for seg tiden etter et brudd.

Gjennom albumet, som har fått den samlede tittelen Strangers / Lovers får man som lytter være med på en reise inn, gjennom og ut av et forhold.

Dagny forteller at det store skillet i låtene ligger i det tekstlige, og at begge delene inneholder rolige og de energiske poplåtene vi har blitt vant til at hun leverer.  

- Å lage et album er en helt annen prosess enn å lage enkeltlåter. Det er utfordrende med et så helhetlig prosjekt, men det er også det som har vært mest spennende. Jeg har elsket alt fra den visuelle utformingen og den intense perioden i studio for å ferdigstille det hele. Det blir fint å vise frem noe sammenhengende og vise flere sider av meg, sier hun. 

 

Da Dagny gikk inn i studio i høst tok hun med noen av sine faste musikere, for å finne tilbake til den organiske innspillingsprosessen hun hadde med gjennombruddshiten "Backbeat" (2015).

Harry Mead (trommer) og Eirik Fjelde (keys) ble viktige støttespillere, og Dagny som alltid har vært opptatt av band-dynamikk ønsket at de som er best på sine instrumenter skulle få rom til å leke og utfolde seg.

Produsenter og låtskrivere som Rat City, Jeppe London Bilsby, Celine Svanbäck og Mich "Cutfather" Hedin Hansen har bidratt på ulike låter, og gitarist Thomas Kongshavn (Karpe, Emilie Nicolas) ble en spesielt viktig del av prosessen som executive produsent.

Dagny forteller at hun og Kongshavn har jobbet i timesvis for å skape den overordnede helheten som er blitt så viktig for henne.

 

Dagny sendte sjokkbølger gjennom bransje og publikum da hun slapp "Backbeat" høsten 2015, og siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister, låtskrivere og popsnekrere, med en katalog som inneholder hiter som "Wearing Nothing", "Love You Like That" og "Come Over" og som er strømmet over 220 millioner ganger.

Dagny skulle opprinnelig spille på festivaler som Øyafestivalen og Bergenfest i sommer, men den lange turnélista er flyttet til neste år grunnet Covid19. 

Strangers / Lovers: Side A slippes 22. mai via hennes eget plateselskap Little Daggers Records, under ekslusiv lisensavtale med Universal Music AS i fellesforetak med Polydor DE.

Strangers / Lovers: Side B slippes over sommeren.

 

22-05-2020

Ny musikk fra Katy Perry, GoToGuy, Jonas Brothers, Ka2, LANY med flere

Katy Perry er i dag ute med sin nye singel "Daisies". Låten blir å finne på hennes kommende album som slippes 14. august. Tidligere denne uken lanserte Katy Perry en virtuell blomsterbutikk, Katy's Daisies, hvor fans kan sende virtuelle buketter til venner og elskede. "Daisies" er produsert av The Monsters & Strangerz (Zedd, Halsey, Maroon 5). 

GoToGuy som består av Kriss Tømmerbakke og Erik Smaaland slipper i dag låta "The Truth" sammen med CLMD . Gutta i GoToGuy står bak en rekke nasjonale og internasjonale megahits, og jobber ukentlig med musikk som plasserer hos artister i verdensklasse. (i.e. Alan Walker, Robin Schulz, TiestoTix, Broiler, Tungevaag, R3hab med flere) 

Jonas Brothers slapp i dag låtene "X", med den colombianske stjernen Karol G, og "5 More Minutes". Begge har blitt teaset i Amazons dokumentar "Happiness Continues", og brødrene fremførte også "5 More Minutes" på Grammy-utdelingen tidligere i år. 
Link på låt 2 kommer midnatt 

Lockdown-versjon av Metallicas klassiker "Blackened" med tittel "Blackened 2020" er ute på alle streamingtjenester i dag, video her! 

Med over 2,2 milliarder streams og over 400 millioner videovisninger i bagasjen, er LANY er ute med ny musikk!  "good guys" ble denne uken sluppet med tilhørende musikkvideo som du kan se HER. LANY har spilt flere konserter i Norge, nå sist for et utsolgt Vulkan Arena i februar i fjor. 
 

Ka2 slipper i dag nye låten "kedegis", men hva betyr det? De to bergenserne sier: “Kedegis, et utrykk fra Bergens gater. Oversatt til bokmål: hva skjer?” 

"BB (BODYBAG)" som kom i dag, er den tredje singelen som ble sluppet denne uken av den britiske artisten slowthaiLåta er produsert av Dom Maker, som er den ene halvdelen av Mount Kimbie. slowthai spilte på by:larm, Øyafestivalen og Vulkan i 2019 til glimrende anmeldelser, og slapp det kritikerroste albumet Nothing Great About Britain som også ble nominert til Mercury-prisen i Storbritannia. 

15-05-2020

Ny musikk fra NOTD og Astrid S, Ruben, Ariana Grande og Justin Bieber, Torine, Øystein Hegvik og flere

Svenske NOTD og Astrid S slipper pop smashen I Don't Know Why

Ruben vant Spellemann og er klar for å slippe ny musikk!

Øystein Hegvik slipper ny låt og gjør den live på Semifinalen av Idol 2020

Ny låt fra Ariana Grande og Justin Bieber: Stuck With U

Lady Gaga har annonsert at hennes sjette album, Chromatica, slippes 29. mai. På albumet har hun fått med seg Elton John, Ariana Grande og K-Pop gruppen BLACKPINK. 

Hailee Steinfeld er i dag ute med EP'en ‘Half Written Story’, som er del én av et todelt EP-slipp fra popartisten og skuespilleren i år.

Country-legenden Tim McGraw er tilbake på Big Machine, og gir i dag ut singelen 'I Called Mama'. McGraw har solgt over 50 millioner album verden over, og har bidratt med musikk til filmer som "Free Solo", "Friday Night Lights" og "The Blind Side". 

Musikkvideoen til Bob Marley & The Wailers 1978-klassiker 'Is This Love' er fra i dag tilgjengelig i remastret utgave på YouTube. Låten er Marleys største suksess i Norge gjennom tidene. 

Den meget populære svenske artistduoen Samir og Viktor slipper i dag en svensk versjon av TIX sin Karantene! Hør Karantän her!

Torine
 er i dag ute med nye låten "Cliché"! Cliché handler om at det er lov å være en klisjé noen ganger, og ikke ta seg selv så høytidelig. Noen ganger må man bare gi etter for livets fristelser og guilty pleasures, enten det er å bestille en siste “Skinny Bitch” fem minutter før baren stenger, eller å synge “Wannabe” av Spice Girls, på karaoke, av full hals” - Torine 

2019 var et innholdsrikt år for Torine. Etter å ha bidratt med vokalen på Alan Walker, Tungevaag og K-391's "Play", klatret Torine på hitlistene verden over og turnerte med Alan Walker i Europa og Asia. Med et nostalgisk forhold til tidlig 2000-talls rock chicks ala Avril Lavigne, elektriske gitarer og store refreng, ønsker Torine å tilføre noe nytt til den skandinaviske popfloraen med catchy låter som overrasker lytterne. 

JP Cooper slapp i dag singelen ‘Little Big Love’. Låta drives av Coopers kraftige stemme, akkompagnert av en rå, akustisk meldodi. Sangen handler om ensomhet og viktigheten av å være der for andre i vanskelige tider, et veldig aktuelt tema i disse dager.

Paul Weller er ute med låten «Village». Det er den andre låten som slippes på albumet On Sunset som er ute 19. juni. «Village» er en drømmende og vakker sang, med et positivt budskap.

2Trendy, duoen med imponerende 200 millioner streams i bagasjen, slipper sin neste singel “Need You” – som gir deg gode sommervibber til å lysne opp hjemmekontor landskapet! 

08-05-2020

Ny låt fra Ariana Grande og Justin Bieber: Stuck With U

Superstjernene Ariana Grande og Justin Bieber slår seg sammen for en god sak. Sammen slipper de låten «Stuck With U», der inntektene går til First Responders Children Foundation som blant annet finansierer utdanning for barn av helsepersonell som har blitt rammet under den globale pandemien.

Hør låten her!

Med annonsering av samarbeidet ble nettsiden stuckwithu.com lansert, hvor fans ble oppfordret til å sende inn videoer hjemmefra mens de hører på og danser til instrumentalen til låten.

Resultatet av de innsendte videoene presenteres i den offisielle musikkvideoen som premierte i dag.

Justin Bieber er aktuell med albumet Changes fra februar, som debuterte på 2. plass i Norge. I løpet av karrieren har kanadieren blitt streamet over 50 milliarder ganger på verdensbasis.

Ariana Grande sin globale suksess thank u, next har streamet over 60 millioner ganger i Norge, og havnet på sjette plass på årets mest streamede album i Norge i fjor.

08-05-2020

Svenske NOTD og Astrid S slipper pop smashen I Don't Know Why

I dag slippes «I Don’t Know Why», et samarbeid mellom den svenske produksjonsduoen NOTD og Astrid S.

Hør låten HER!

Den energiske pop smashen er det første samarbeidet mellom NOTD og Astrid S, og slippes med en tilhørende musikkvideo. Se musikkvideoen her.

Om samarbeidet sier NOTD:
Vi har alltid vært store fans av Astrid og har lenge hatt lyst til å samarbeide på en låt. I Don’t Know Why var den perfekte låten for oss å gjøre sammen.

Jeg har kjent Tobi og Sam (NOTD) en stund nå, og vi har alltid hatt lyst til å lage en låt sammen. Jeg ble så glad da de sendte meg den, og tror den blir perfekt for sommeren! sier Astrid.

Vi gleder oss til alle får høre den og alle våre kommende låter i 2020, sier NOTD

Om NOTD:
Svenske NOTD har hittil sanket inn over 1 milliard lyttestreams globalt, med låter som «So Close» med Felix Jaehn og Captain Cuts feat. Georgia Ku. I fjor høst varmet de opp på ZEDD sin USA- og Europaturné.

Om Astrid S:
Astrid S har nådd over 1,5 milliard lyttestreams globalt. I Don’t Know Why er én av flere later fra Astrid S i 2020.

08-05-2020

Ruben vant Spellemann og er klar for å slippe ny musikk!

Ruben har hatt en suksessfull start på 2020 der han har vunnet sin første Spellemannpris i kategorien «Årets Låt» med «Lay By Me», samt et nylig samarbeid med Alan Walker på «Heading Home» - nå er Ruben klar for å slippe ny musikk. Denne gangen forteller låten en historie om et ødeleggende forhold og all den frustasjonen som er knyttet til denne situasjonen.

 

8.mai slippes «Burn Down This Room» sammen med en tematisk sterk musikkvideo. Låten er et av sporene fra Ruben sin kommende EP som vil bli gitt ut høsten 2020.

 

«Burn Down This Room er en fiktiv og ekstremt dramatisk låt jeg skrev med utgangspunkt i å oppleve at man ikke blir trodd eller hørt på. At det du sier er løgn, og motparten nekter å lytte eller forstå. Følelsen av å være midt i all denne håpløsheten, men mest sinna.»’

-        Ruben

 

 

Mer om Ruben:

 

Rubens debutsingel ("Walls"2017) nådde #6 på Spotifys Top Chart i Norge og ble værende over et år på Spotifys Top 200. "Lay By Me"(2018) nådde toppen av radio chart og #6 på Spotifys Top chart i Norge. Hans debut EP «Melancholic» består av singlene "Walls", "The Half" (2018) og "Lay By Me" i tillegg til"Melancholia" og "Power". Sistnevnte nådde #24 på den norske topp 50 og har kontinuerlig ligget på topp 50 charts i 140 dager. Ruben har skrevet all musikk og tekst, og han er medprodusent på alle låtene sine.

 

Hør "Burn Down This Room" HER

Se musikkvideo HER

(premiere 8.mai kl.1600 CET)

08-05-2020

Øystein Hegvik slipper ny låt og gjør den live på Semifinalen av Idol 2020

Som vinner av Idol 2018 har Øystein fått en pangstart på sin karriere. «Before I Go» har blant annet passert over 5 millioner streams.
I høst slapp han den majestetiske balladen «Dancing When You`re Gone» som forteller historien om å la de negative tingene være igjen i fortiden og se fremover.
8.mai er han klar for å dele ny musikk og samme dag opptrer han med «Tell Me About It» på semifinalen av Idol 2020.

- For meg så handler låta om den indre stemmen i hodet vi alle har som ofte drar oss ned eller på en negativ måte. Føler låta her er et oppgjør mot det, og handler om å løsrive seg fra akkurat denne negative stemmen i hodet!

Øystein Hegvik

Ved siden av Øystein Hegvik sin artistkarriere, studerer han i dag på LIMPI skolen i Lillehammer, hvor han har profesjonelle mentorer fra musikkbransjen, som Stargate.

Hør "Tell Me About It" HER

08-05-2020

TIX samlet russen til digitalt russetreff - en suksess!

Natt til første mai samlet artisten TIX (Andreas Haukeland) russen til sitt digitale russetreff, Landstreff TIX. Over 100 000 tok turen innom.

Arrangementet bestod av en 3-timers lang livestream med gjester, videochat med russen og en utendørs opptreden av TIX med full konsertproduksjon. Blant gjestene var Stian Staysman og russepresidenten i Oslo & Viken, Johann Rief. 

Målet var å aktivisere russen fra sine egne hjem og gjøre det litt mer appellerende å holde seg innendørs natt til 1. mai, som gjerne karakteriseres som en historisk festkveld i russetiden.

Aftenposten kunne i dag melde på vegne av Politiet at det var uvanlig lite russ ute natt til 1.mai. Mange av russen valgte å ta feiringen over internett fra sine egne hjem.

"Jeg er så stolt av teamet mitt som har tatt en kjip situasjon og snudd den til noe positivt. De har tatt seg fri fra jobbene sine og arbeidet de siste ukene for å gjennomføre et gratis arrangement for de som kanskje trengte det mest akkurat nå - russen. Målet vårt var at flest mulig russ skulle holde feiringen sin innendørs og kjenne på fellesskapet, og det lykkes vi med. Jeg er stolt og imponert av russen. Vi er heldige som har så flott ungdom i Norge" - sier TIX selv om arrangementet.

01-05-2020

Ny musikk fra Dagny, Seeb, Broiler, Marshmello & Halsey, Lil Baby og flere

Dagny slipper singelen "Somebody"!

Seeb x Goodboys x HRVY = hitalarm! + Vinnere av Spellemann 'Årets Popgruppe'

TIX redder russetiden - arrangerer Norges første digitale landstreff

The Beatles inviterer til eksklusiv Yellow Submarine sing-a-long watch party på YouTube

Queen + Adam Lambert gir ut låten "YOU Are The Champions"

Secret Garden feirer 25års-jubileum med nytt samlealbum

Etter den eksplosive starten på 2020 med singelen "Headache", er Broiler tilbake med "In The Morning". Med seg på laget har Mikkel og Simen fått med seg ringreven Lovespeake på vokal, for virkelig sette prikken over i’en. "In The Morning" slippes som en deilig forsmak på neste singel, som er sommerens store smash. 

"Be Kind" er den splitter nye låten til Marshmello & Halsey og også Halseys første nye musikk siden hun slapp albumet Manic i januar. Manic er for lengst platina i Norge og Halseys bestselgende album her til lands. I februar spilte hun i Oslo Spektrum som en del av sin Manic Tour. 

Drake er nå ute med prosjektet Dark Lane Demo Tapes. Dette er en samling med lekkede låter og låter han har sluppet på Soundcloud og YouTube i det siste. I tillegg annonserte han at det skal slippes et album i sommer.

Rapkometen Lil Baby er ute med en deluxeversjon av albumet My Turn, med seks nye låter. Se den nye videoen til "Emotionally Scarred" her. Albumet som ble sluppet i februar debuterte på #1 på Billboard og har til dags dato sanket inn over 1,5 milliarder lyttestreams globalt. Lil Baby gjorde et Norgesbesøk da han spilte på Kadetten i Sandvika i fjor. Albumet Drip Harder fra 2018 som inneholder monsterhiten “Drip Too Hard” har solgt til Gull i Norge. 

Machine Gun Kelly slipper sin første singel "Bloody Valentine" fra sitt nye pop/punk inspirerte album Ticket To My Downfall i morgen 1.mai. Neste uke gjester han James Corden, der han skal premiere låten live sammen med Travis Barker som har produsert den nye singelen.   

Lukas Graham er ute med låten "Love Songs"! Låten hyller fjoråret, og i motsettning til hva titeln antyder, så er det ikke en tradisjonell kjærlighetssang fra bandet. Ikke heller en klassisk Lukas Graham ballade, men en opplyftende, positiv og ikke mint catchy popsang."Now, I know you hear these love songs and you think they’re all about you. So you turn your radio up and sing-a-long. And you tell all your friends that I’m not really over you. ‘Cause I’m to good of a man, to tell you the truth’ "- Lukas Graham.  

HAIM slapp i uka nye låten "I Know Alone". “’I Know Alone’ was always going to be the next song we released, but it feels eerily appropriate given what’s going on in the world right now,” sier HAIM om den nye singelen, “We hope this song keeps you company.” Samtidig med singelslipp annonserer også bandet ny releasedato for albumet Women in Music Pt. III som nå er satt til 26. juni.

01-05-2020

Queen + Adam Lambert gir ut låten "YOU Are The Champions"

Proceeds go to the COVID-19 Solidarity Response Fund for the World Health Organization powered by the United Nations Foundation to support frontline health workers.

 

Click here to Listen

Click here to Watch the video

 

Hooking up virtually between the UK and Los Angeles, Queen’s Brian May and Roger Taylor and singer Adam Lambert have recorded a new version of Queen’s classic, We Are The Champions. Widely regarded as one of the most instantly recognizable anthems, it was this same song Queen + Adam Lambert played for their first performance together on the May 2009 American Idol finale.

 Brian May and Roger Taylor have been performing pop-up concerts from their respective homes while in lockdown and the seeds of this new May, Taylor and Lambert version of We Are The Champions were sown when May posted a MicroCon invitation to jam with him on the classic Queen track on his Instagram. Taylor was first to respond, followed by Lambert who in his at-home performance changed the lyric mid-song to You are the Champions.

 Overwhelmed with calls for the track to be made available to download the resulting ‘virtual jam’ version now titled You Are The Champions and additionally featuring band bass player Neil Fairclough, is available now on all streaming and download services.

 Proceeds raised from the track will go to the COVID-19 Solidarity Response Fund for the World Health Organization (WHO), powered by the United Nations Foundation. The Fund providestools and resources to health workers on the frontlines globally, including PPE, testing kits, trainings, and more. Additionally, the Fund supports the rapid development of a vaccine and theraputics.

 As the unfolding coronavirus outbreak has forced Queen + Adam Lambert to reschedule their 27 date UK and European tour to 2021, it’s hoped this new ‘We Are The Champions’ will also provide some consolation for disappointed fans.

 Since its initial release in October 1977, the Freddie Mercury-penned We Are The Champions, has become a victory parade anthem uniting sports terraces and on-field celebrations the world over. This enduring anthemis frequently heard at the winning line of motor races and has also become synonymous with track and field events, soccer and baseball championships and even (without endorsement) at presidential campaign rallies.

 Freddie said of We Are The Champions: “I wanted to write something that everyone could sing along to. And at the same time, I thought it would be nice to have a winning song that’s meant for everyone.”

 “By each playing our part and addressing the difficult times we are all sharing we will win this challenge,” the band say. “During this time our thoughts and thanks are with those dedicated medical heroes standing up to the battle daily on our behalf. They are the champions. You are the champions.”

  Says Brian May: “It seems to me we should dedicate this one to all the front-line soldiers fighting for Humanity against the insurgent coronavirus. Just like our parents, grandparents, and great grandparents who fought for us in two world wars, those brave warriors in the front line are our new CHAMPIONS. That means the doctors, nurses, cleaners, porters, drivers, tea-ladies and gentlemen, and all who are quietly risking their lives daily to save the lives of our kin. CHAMPIONS ALL!!!”

Says Roger Taylor:

As a father with a daughter in the front line, I am ultra-aware of the vital work they are doing daily to save us and our society. Their bravery and sacrifice must not be prejudiced by anything less than a one hundred per cent effort by our governments to protect them. They are precious to us all and they are truly our champions.”

Says Adam Lambert:

“It is with the deepest gratitude to all those on the frontline all over the world that we dedicate our performance. Thank you for keeping us safe, we are in awe of your bravery and strength.”

“We Are The Champions has always been a rallying cry,” said Elizabeth Cousens, President & CEO of the UN Foundation. “We are grateful to Queen and Adam Lambert for using their talents to support our heroes on the frontlines of the COVID-19 response. Their contribution to this fight will lift spirits and raise critical funds for the COVID-19 Solidarity Response Fund for the World Health Organization.”

Queen + Adam Lambert’s "You Are The Champions“ will be available from today across all streaming and download services.

 

#YouAreTheChampions

#COVID19Fund

@rogertaylorofficial

@brianmayforreal

@adamlambert  

@unfoundation

@WHO

 

Notes to editors:

Queen and Adam Lambert and the Freddie Mercury Estate are waiving all of their royalties from the worldwide sales of You Are The Champions and Universal Music Group are donating all revenues they receive (after deductions only of sales taxes and third party publishing payments) from the sales of single to the COVID-19 Solidarity Response Fund.

 

About COVID-19 Solidarity Response Fund: The COVID-19 Solidarity Response Fund is a historic opportunity for everyone, everywhere to help support the World Health Organization’s lifesaving work to prevent, detect, and respond to the COVID-19 pandemic. Find out more: covid19responsefund.org

 

About UN Foundation:

The UN Foundation brings together ideas, people, and resources to help the United Nations drive global progress and tackle urgent problems. Our hallmark is to collaborate for lasting change and innovate to address humanity’s greatest challenges. Learn more at www.unfoundation.org

 

Footnote:

We Are The Champions is a highlight of Queen’s sixth studio album, 1977’s ‘News of the World’ and first issued as a single, with ‘We Will Rock You’ on the B-side. It has become one of the band’s most instantly identified anthems and is a regular show closer. It was also one of their biggest hits across the world including the UK, US (where it was a double A-side), and Australia, Canada, Ireland, the Netherlands, New Zealand and Norway, Germany, Austria, Sweden and many other territories. In France, ‘We Are The Champions’ stayed at number one for twelve consecutive weeks, after which - and only because no record was permitted to be number one for any longer than twelve weeks - the chart was published with ‘We Will Rock You’in the top spot.

01-05-2020

Seeb x Goodboys x HRVY = hitalarm! + Vinnere av Spellemann 'Årets Popgruppe'

1. mai 2020 skulle vise seg å bli en veldig bra dag for Seeb. På direktesendt radio hos Nitimen ble de i dag utpekt som vinnere av Spellemann i sin kategori ‘Årets Popgruppe’. Duoen vant også Spellemann i 2017, da også som ‘Årets Popgruppe’.

Fire år har gått siden hele verden fikk øynene opp for Seeb via deres remix av Mike Posners I Took A Pill In Ibiza. En lang liste megahits, og en like lang liste lukrative samarbeid senere, er Seeb igjen klare for å slippe ny musikk.

I november 2019 inviterte Seeb 25 internasjonale artister, låtskrivere og produsenter til en tre dagers låtskrivercamp i deres studiokompleks i hjertet av Oslo. Med et spekter av talentfulle musikere som spesialiserer seg på alt fra hiphop, EDM, power-ballader og stadio-anthems lå alt til rette for en meget kreativ helg. En av ideene som ble født på denne campen er Unfamiliar. Låta er skrevet av Seeb, Josh fra Goodboys, David Björk og Lenno, og for å toppe det hele ytterligere tok Seeb kontakt med popkometen HRVY for å høre om han ville bidra. Resultatet er hva du hører i dag.

Goodboys debuterte med låta 'Piece Of Your Heart’ i fjor sommer, og nærmest over natta var navnet deres på alles lepper. En Grammy nominasjon og 2 milliarder streams senere er Goodboys en act som er kommet for å bli.

HRVY setter prikken over i-en med sin vokal på denne låta. Med over en milliard sammenlagte streams, flere platinum, gull og sølv-sertifiserte låter, har han tatt singelen til neste nivå.

Unfamiliar er den første av flere låter Seeb skal slippe i løpet av 2020. Gutta kunne ikke vært mer entusiastiske over å vise fansen hva de har jobbet på de siste 12 månedene.

Om låta sier Seeb: «’Unfamiliar’ med HRVY & Goodboys er resultatet av en regntung novemberdag og en studiosession i hovedstaden. Det var lenge før koronakrisen satt inn, og hele verden så annerledes ut. Vi møtte Goodboys, som på den tiden herjet listene med sin Meduza-singel, og vi bestemte oss for å lage noe helt nytt sammen. Det var som at ‘Unfamiliar’ nærmest poppet frem, og på bare noen timer satt vi med det som er resultatet av et samarbeid mellom Goodboys, David Björk, Lenno og oss. Vi hadde også lenge ønsket å gjøre noe sammen med HRVY, så med han på vokal ble siste hånd på verket lagt.» Seeb

Josh fra Goodboys beskriver også låtskriverprosessen: «'Unfamiliar' was one of those songs that just came together so easily. I (Josh) flew to Norway to get in the studio with the guys and within about 3 hours, we basically had made the song you're hearing today. Sometimes you just get that vibe and the magic is made. Hearing HRVY on the track really took it to the next level and we're super excited for the record to finally be released!» Josh Grimmett

HRVY deler også sin opplevelse av deltagelsen på låta: “I’m really happy to be a part of this with Seeb and Goodboys, from first hearing the track and working with everyone it’s been exciting seeing it all come together and I’m looking forward to getting it out there” Leigh Cantwell/HRVY

Seeb kan se tilbake på fire innholdsrike og suksessfulle år, og geniale samarbeid med blant annet Coldplay, Taylor Swift, Ed Sheeran, Tove Lo, One Republic og Dagny. Simen Eriksrud og hans produsentkollega Espen Berg etablerte Seeb med et mål om å utfordre sjangre og å utvikle et originalt, nytenkende og fresht lydbilde. Man kan trygt si at de har oppnådd dette, og alt tyder på at 2020 fortsetter i samme bane.

https://Seeb.lnk.to/Unfamiliar  - Tilgjengenlig her fra midnatt. 

 

 

 

 

 

01-05-2020

Dagny slipper singelen "Somebody" 1.mai!

NB! Sperrefrist fredag 1. mai. 

På nyåret offentliggjorde Dagny  at hennes debutalbum slippes i løpet av 2020. Nå slipper hun singelen «Somebody», og forteller samtidig at albumet deles i to deler; Side A og Side B.

Få artister treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter. Singelen «Come Over» var det første møtet med ny musikk fra Dagny i 2020, og den ble blant annet hennes første nummer én på den norske radiolista topp 100, hvor den for øyeblikket ligger på 1. plass, 3. uke på rad. Låta ble også akkopagnert av en spektakulær musikkvideo og en akustisk versjon. Nå følger tromsøværingen opp med den svært dansbare låta «Somebody», som er en av hennes største favoritter fra det kommende albumet.

- For meg skjer bare låter som dette en sjelden gang; alt bare klaffet bare på «Somebody». Jeg er utrolig stolt over den og håper at den kanskje kan være med å lydsette en romanse, på samme måte som låter har gjort det for meg opp igjennom årene, sier hun.

Dagny er opptatt av tematikk, og utdyper at «Somebody» handler om følelsen hun har, eller har ønsket å hun har når hun er forelsket.

- Den altoppslukende og spennende følelsen det er, når alt fortsatt er nytt. Nå jeg er forelsket er alle antenner ute, og jeg føler alt ti ganger mer enn til vanlig. For meg er det ikke bare teksten, men hele følelsen i låten som representerer det: jeg får masse energi og føler at livet leker, fortsetter hun.

For Dagny Norvoll Sandvik har popmusikken blitt det perfekte stedet å utforske og boltre seg både i sine egne, og andres følelser. Hun forteller at hennes skriveprosess har gått fra å prøve å lære mest mulig av andre til å stadig ta mer kontroll. Den nordnorske artisten vokste opp i et musikalsk hjem, men det var da hun flyttet til London tidlig i 20 -årene at hun for alvor fant sitt fotfeste som musiker og låtskriver. Hun har skrevet med låtskrivere som Ludvig Söderberg (Tove Lo, Ellie Goulding) og Jason Gill, og resultatet har så langt blitt en hitparade med singler som «Wearing Nothing» (2017), «Love You Like That» (2017) og «Used To You» (2018). «Somebody» er skrevet sammen med Rat City (Donkeyboy).

Når Dagny endelig skal slippe sitt debutalbum har hun valgt å dele det i to deler, nettopp fordi tematikk og konsept blir en viktig del av opplevelsen. Side A av albumet slippes 22. mai, og Side B kommer rett over sommeren.

Musikkvideoen til «Somebody» har live-premiere på Dagnys Youtube-kanal på slippdagen, 1. mai kl. 18:00.

«Somebody» slippes 1. mai via Universal Music AS i fellesforetak med Polydor DE.

30-04-2020