Nyheter

Marcus & Martinus signerer internasjonal platekontrakt og bookingavtale

Popduoen fra Trofors i Nordland har allerede en lang og innholdsrik karriere bak seg, og tar nå neste steg i retning enda større internasjonal etablering.

Marcus og Martinus Gunnarsen (17) har brukt god tid på å planlegge neste del av karrieren. Etter et innholdsrikt 2018 med to utsolgte europeiske turnéer – én av dem som spesielt inviterte gjester av verdensstjernen Jason Derulo – ble fjoråret i stor del brukt til å kartlegge veien videre som voksne artister.

Den internasjonale interessen for de snart 18 år gamle tvillingene er enorm, hvilket fire utsolgte arena konserter i henholdsvis Finland, Hellas, Tsjekkia og Sverige sommeren 2019 tydelig vitner om. En stadig voksende fanskare av «MMers» venter utålmodig på neste trekk fra Marcus&Martinus.

– Å jobbe sammen med Universal Music synes vi er veldig stas, det er en utrolig flink og fin gjeng, og nå er vi veldig klare for å jobbe i studio og lage mer musikk! De siste syv årene har vi vært på turné hvert år, og nå har det vært fint å kunne ta oss god tid til å jobbe med å finne de beste å jobbe med for veien videre i karrieren vår, sier Marcus Gunnarsen.

– Universal Music har mange artister i stallen som vi respekterer og beundrer, og vi er stolte av å være en del av denne gjengen. Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen med alle de flinke folkene og er veldig spent på hva vi skal få til sammen, sier Martinus Gunnarsen.

- Vi gleder oss til å ta fatt på neste kapittel i historien om Marcus og Martinus. Det er en ære å bli en del av det eminente teamet. Team M&M har brutt barrierer og på unorsk vis rullet over Norge, Norden og ut i Europa. De jobber utrettelig uten stans og smitter alle rundt seg med energi og entusiasme, sier Managing Director i Universal Music Group Norway Bjørn Rogstad.

Verdensomspennende bookingavtale

Samtidig som ny platekontrakt er signert, har popduoen også inngått en global bookingavtale med Paradigm Agency, hvor de er tilknyttet samme team som bla verdens artisten Shawn Mendes.

En ny Europa-turné i 2020 er allerede under planlegging, og Marcus og Martinus gleder seg veldig til å reise ut og spille for fans i hele Europa igjen:

 – Vi er veldig glade for å jobbe med Paradigm Agency på live delen av karrieren vår. Å være på scenen og opptre er det absolutt beste vi vet, og vi ser fram til å jobbe sammen med en helt rå gjeng med masse erfaring fra de aller største live scenene i verden, sier Marcus.

– Vi er veldig stolte av å ha funnet det beste teamet for alle live jobbene våre. Det er en ære at så flinke folk som også jobber med superstjerner som Shawn Mendes vil satse sammen med oss. Det blir vi veldig stolte av, sier Martinus Gunnarsen.

Om Marcus&Martinus

Marcus & Martinus er et av de største pop-fenomenene Skandinavia har sett på flere år. De to 17 år gamle tvillingene fra Trofors har allerede etablert seg som suksessfulle artister i store deler av Europa. Deres fengende popmusikk og magnetisk tilstedeværelse på scenen er umulig å ikke like, noe dere stadig voksende fanbase kan si seg enig i. Brødrene har gitt ut tre studioalbum og én EP, og har turnert rundt om i Europa i flere omganger. Deres siste utgivelse, EPen ”SOON” kom i juni 2019.

27-01-2020

DAGNY SLIPPER NY SINGEL OG ANNONSERER DEBUTALBUM

Få artister treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter.

Etter å ha tilbrakt mesteparten av 2019 i studio og på turné, er tromsøværingen endelig klar for å slippe ny musikk. Singelen "Come Over" gis ut 7. februar, og er første smakebit fra hennes etterlengtede debutalbum som slippes i løpet av 2020. 

- Jeg gleder meg veldig til å vise frem "Come Over". Låta er en ganske selvforklarende liten sak som feirer fasen av et forhold når man akkurat har møttes. La meg si det slik: Hvis du møte noen som vekker interessen din, kan "Come Over" være din fryktløse, ballsy og begeistrede invitasjon til å bli bedre kjent, sier Dagny om singelen, og tilføyer kryptisk: - Særlig hvis personen er en brannmann som liker valper...

 

Dagny Norvoll Sandvik vokste opp i et musikalsk hjem, men det var da hun flyttet til London tidlig i 20 -årene at hun for alvor fant sitt fotfeste som musiker og låtskriver. Til tross for at hun fortsatt omtales som ung og lovende, har hun allerede etablert seg som en av tungvekterne i det norske poplandskapet med høythengende radiolistinger, festivalspotter, utsolgte headlinershow og spektakulære TV- opptredener. 

Sangfuglen fra nord sendte sjokkbølger gjennom bransje og publikum da hun slapp "Backbeat" høsten 2015, og siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister, låtskrivere og popsnekrere, med en katalog som har over 220 millioner strømminger. 

Dagny viste at hun var langt fra en one hit wonder da hun fulgte opp "Backbeat" med låter som "Fool’s Gold" og EPen Ultraviolet det samme året. EPen fikk et samlet kritikerkor til å kaste høye terningkast og beskrive henne som Norges nye internasjonale pophåp. Blant hennes mange meritter var hun Vevos One to watch i 2017, og Dagny har vært P3 Gull og Spellemann-nominert en rekke ganger, blant annet i kategorier som Låtskriver og Beste Låt.

For Dagny har popmusikken blitt det perfekte stedet å utforske og boltre seg både i sine egne, og andres følelser. Hun forteller at skriveprosessen har gått fra å prøve å lære mest mulig av andre til å stadig ta mer kontroll. Hun har skrevet med låtskrivere som Ludvig Söderberg (Tove Lo, Ellie Goulding) og Jason Gill, og resultatet har så langt blitt en hitparade med singler som "Wearing Nothing" (2017), "Love You Like That" (2017) og "Used To You" (2018). 

Samtidig som Dagny har sluppet en rekke hiter, har hun jobbet seg opp mot å bli en av våre aller beste og populære liveartister. Fra høythengende festivalspotter til utsolgte headlinerkonserter både her hjemme og i utlandet. I sommer spiller hun blant annet på Øyafestivalen og Bergenfest. 

- Vi har aldri hatt en bedre bandbesetning, og setlista vår har blitt så sterk at hver låt er en fornøyelse å spille. Når vi går på scenen har halvannentime hvor vi bare koser oss, forteller Dagny, som aller helst skulle ønske hun var på turné konstant.

"Come Over" slippes 7. februar via Universal Music AS i fellesforetak med Polydor DE. 

Dagnys debutalbum slippes i løpet av 2020.

For intervjuavtaler og promoforespørsler:

sarah@indianer.nu

27-01-2020

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!

 

 

 

Tenåringsidolet Alexandru er med i Melodi Grand Prix.

 

Ny låt fra Kygo, Avicii, og Sandro Cavazza

 

Seks ganger Grammy-nominerte Billie Eilish er ute med musikkvideo til “everything i wanted”. Videoen er regissert av Billie som selv spiller i videoen med broren Finneas hvor de skildrer søskenkjærlighet. Se video HER!

Grammy-nominerte Jessie Reyez har sluppet sin nye låt "Love In The Dark". Samtidig ble hennes kommende debutalbum Before Love Came To Kill Us annonsert til 27. mars. Se musikkvideo til "Before Love Came To Kill Us" HER!

 

The Weeknd er klar med musikkvideoen til sin #1-hitlåt "Blinding Lights". Se video HER.

 

by:Larm aktuelle Ka2 er i dag ute med låten "følelser". Bak Ka2 finner man DJ-og låtskriverne Didrik Thulin og Sonny Alvestad, bedre kjent som EDM-artisten Sonny Alven. Om låten sier duoen selv på Instagram; "som ekte menn er vi i kontakt med våre egne følelser, derfor slipper vi en historie om følelser".

 

I 2018 hadde LOVA laget årets mest spilte sang på poplære radiokanalen P3 med “You Me And The Silence” og ble nominert til Årets Pop under prestisjerunge P3 Guld i 2020. Den svenske popstjernen slipper i dag den nye låten "Jealous Of My Friends" og den 5. februar varmer hun opp for Lennon Stella på Rockefeller

 

Pearl Jam er nå ute med første singel fra det nye albumet. Singelen "Dance of the Clairvoyants" blir å finne på deres ellevte studioalbum Gigaton som slippes 27. mars. Til våren legger Pearl Jam ut på turné, men dessverre står ikke Norge på plakaten denne gang.

 

Inhaler, kvartetten fra Dublin, er nå ute med den nye låten "We Have To Move On". Låten er bandets fjerde singel og følger opp låtene "Ice Cream Sundae", "My Honest Face" og "It Won’t Always Be Like This".

 

Etter debutsingelen, "OHANA", er urban-artisten P.ESA tilbake med sin andre singel, "LNL". Tematikken omhandler det kjente fenomenet "cuffing season", og de sene kveldene der man jakter etter godt selskap.

 

Kommende konserter:

25. januar – TIX, Sentrum Scene 

 

21. januar – Jens, Trondheim Calling 

 

1. februar – Odd Norstoga, Son Kulturkirke 

 

4. februar – Odd Norstoga, Sogndal Kulturhus

 

5. februar – Odd Norstoga, Flora Samfunnshus

 

6. februar – Odd. Norstoga, Sandane Trivselhagen

 

7. februar - Keane, Sentrum Scene 

 

8. februar – Odd Norstoga, Stranda, Storford Kulturhus

 

10. februar – Odd Norstoga, Åmot Kulturhus, Rena

 

12. februar – Odd Norstoga, Nes Kulturhus, Årnes

 

13. februar – Odd Norstoga, Ås Kulturhus

 

14. februar – Odd Norstoga, Hamar Kulturhus

 

15. februar – Odd Norstoga, Bø, Gullbringen

 

15. februar - Meduza, Jaeger, Oslo 

 

15. februar – Lil Mosey, Sentrum Scene 

 

17.februar - Schoolboy Q & Jay Rock, Sentrum Scene

 

21. februar - Halsey, Oslo Spektrum

 

21. februar - Carly Rae Jepsen, Sentrum Scene 

 

23. februar – MoStack, Parkteateret 

 

24. februar - Agnes Obel, Sentrum Scene 

 

25. februar – Odd Norstoga, Grong, Kuben

 

26. februar – Odd Norstoga, Mosjøen Kulturhus

 

27. februar – Odd Norstoga, Sandnessjøen Kulturbad

 

28. februar – Odd Norstoga, Leknes, Meieriet kultursenter

 

28. februar - OnklP, Tromsø, Driv (studentuka) 

 

28. februar – Simple Minds, Konserthuset, Stavanger 

 

29. februar – Odd Norstoga, Trevarefabrikken, Hemningsvær

 

29. februar – OnklP, Bergen, Kvarteret 

 

29. februar – Simple Minds, Forum, Bergen 

 

1. mars – Simple Minds, Sentrum Scene  

 

2. mars - Yelawolf, Rockefeller

 

4. mars - Veronica Maggio, Moss, Verket Scene 

 

5. mars - Veronica Maggio, Sentrum Scene 

 

5. mars – OnklP, Oslo, Parkteateret 

 

6. mars - Veronica Maggio, Drammen, Union Scene 

 

7. mars - Veronica Maggio, Trondheim, Byscenen 

 

9. mars - Sam Fender, Rockefeller,

 

10. mars - Bryan Adams, Oslo Spektrum

 

10. mars - Grace Carter, Parkteatret

 

12. mars – OnklP, Trondheim, Byscenen 

 

14. mars - The 1975, Oslo Spektrum

 

17. mars - Fletcher, Parkteatret 

 

18. mars - Veronica Maggio, Stavanger, Folken 

 

19. mars - Veronica Maggio, Haugesund, Byscenen 

 

20. mars - Veronica Maggio, Bergen, USF Verftet 

 

21. mars - Veronica Maggio, Ålesund, Terminalen 

 

24. mars - Tove Lo , Rockefeller

 

 

 

God helg :-)

24-01-2020

NY LÅT FRA KYGO, AVICII OG SANDRO CAVAZZA

During a trip across the US in 2016, Sandro Cavazza shared the early stages of the track with his friend, the beloved and acclaimed DJ/producer/musician/songwriter and performer Tim “Avicii” Bergling. Tim immediately started working on the track, but never got the chance to finish it before he tragically passed away. Inspired by Tim's demo version played at Ultra Music Festival, Kygo and Sandro have together produced a version to honor his memory. Along with the single release of “Forever Yours (Avicii Tribute)” comes a full length video where Kygo and Sandro Cavazza talk about the process of arriving at the final version, what Tim and this song meant to each of them.

Kygo’s, Avicii’s and Sandro Cavazza’s net proceeds from the track will go to the nonprofit Tim Bergling Foundation which benefits organizations that support mental health issues, suicide prevention and education – as well as wildlife conservation and other issues that Bergling had an interest in and passion for.

 

WATCH THE VIDEO “THE STORY OF FOREVER YOURS” HERE.

24-01-2020

Tenåringsidolet Alexandru er med i Melodi Grand Prix!

Alexandru er med i delfinalen i Melodi Grand Prix som går av stabelen i morgen og som kan ses på NRK1.

Alexandru var tidligere et av medlemmene i guttebandet Suite 16, men har de siste årene prøvd seg som solartist og vært mye i studio. Med boybandet deltok han i Melodi Grand Prix i 2016 der de landet på en solid 3.plass.

Helt siden han var tolv år gammel har den unge mannen fra Trøndelag tolket kjente sanger på Youtube og flere av videoene hans har opp mot 100 000 visninger. I tillegg til å synge, spiller han også gitar og trommer og er et musikalsk talent vi kommer til å se mye av i tiden fremover.

Følg med på Melodi Grand Prix i morgen på NRK1 kl 19:50. 

24-01-2020

Nyhetsbrev fra Universal Music uke 3

God fredag! 

Eminem slipper overraskelsesalbumet Music To Be Murdered By

Nytt album og kommende turne fra Pearl Jam 

Gregory Porter slipper singel og album 

Den Svenske artisten Alfred er klar med første låt ut. 

by:Larm-aktuell duo teamer opp med nordens råeste MMA utøver.

Lil Halima spiller sin første headliner konsert i Oslo på Parkteatret på lørdag.

Billie Eilish har fått det ærefulle oppdraget og laget temalåten, "NO TIME TO DIE", til den nye James Bond filmen med samme navn. Låten har hun skrevet sammen med bror FINNEAS. Billie blir med dette den yngste i historien som har skrevet og fremført en James Bond-låt. Daniel Craig blir igjen, men for siste gang, å finne som agent 007 i den 25. filmen i rekken om James Bond. No Time To Die er produsenter av Michael G. Wilson og Barbara Broccoli og har premiere på norske kinoer 3. april.

Tove Lo har på den nye låten, "Bikini Porn", teamet opp med en av de mest etterspurte produsentene akkurat nå, FINNEAS, som er nominert til flere Grammys for sitt arbeid med debutalbumet til søsteren Billie Eilish. Tove Lo spiller for et utsolgt Rockefeller 24. mars. 

Jonas Brothers ga nylig ut comeback smashen "Sucker", som nå har streamet nærmere 10 millioner ganger i Norge. Nå følger de opp med den nye singelen “What A Man Gotta  Do”. Sjekk ut video HER!

Grammy-nominerte og multi patiniumartisten Halsey slipper i dag sitt tredje studioalbum Manic. Albumet er hittil det mest personlige fra Halsey og inneholder blant annet megahitene "Without Me", "Graveyard" og "You Should Be Sad" som ble sluppet forrige uke. Halsey spiller i Oslo Spektrum 21. februar.

Chelsea Cutler slipper i dag debutalbumet How To Be Human. Alle 15 låtene er skrevet og produsert av Chelsea, og i 2019 ga hun ut låta "Not OK" sammen med Kygo.

G.O.O.D music-artisten 070 Shake ble for allemenheten kjent gjennom sine gjestebidrag på Kanye West sine låter "Ghost Town", og "Violent Crimes" fra albumet Ye, og Pusha T og Nas sine album Daytona og Nasir. Nå er artisten ute med sitt debutalbum Modus Vivendi som inkluderer låtene "Nice To Have", "Morrow", "Guilty Conscience" og den ferske singelen "Rocketship".

The 1975 er tilbake med låten You & Me Together Song”. Låten blir å finne på deres nye album Notes On A Conditional Note som kommer 24. april. I sommer spiller de på Stavernfestivalen og til høsten inntar de Oslo Spektrum 1. november. 

Grey Daze, Chester Benningtons (Linkin Park) første band fra 90-tallet, har gitt ut singelen "What’s In The Eye" fra sitt kommende album. Prosjektet ble påbegynt kort tid før Benningtons død, og inneholder hans demovokal, samt nye innspillinger fra bandet.

Kommende konserter:   

18. januar - Lil Halima, Parkteatret, 
23. januar - Megadeth, Oslo Spektrum 
25. januar - TIX, Sentrum Scene 
31. januar - Larsiveli, Trondheim Calling
7. februar - Keane, Sentrum Scene
13. februar - Freya Ridings, Rockefeller
15. februar - Meduza, Jaeger
17. februar - Schoolboy Q & Jay Rock, Sentrum Scene
21. februar - Halsey, Oslo Spektrum, 
21. februar - Carly Rae Jepsen, Sentrum Scene
21. februar - MoStack, Parkteatret
24. februar - Agnes Obel, Sentrum Scene 
28. februar - OnklP, Tromsø, Driv (studentuka) 
29. februar - OnklP, Bergen, Kvarteret 
2. mars - Yelawolf, Rockefeller,
4. mars - Veronica Maggio, Moss, Verket Scene 
5. mars - Veronica Maggio, Sentrum Scene 
5. mars - OnklP, Parkteateret 
6. mars - Veronica Maggio, Drammen, Union Scene 
7. mars - Veronica Maggio, Trondheim, Byscenen 
9. mars - Sam Fender, Rockefeller 
10. mars - Bryan Adams, Oslo Spektrum 
10. mars - Grace Carter, Parkteatret
12. mars - OnklP, Trondheim, Byscenen 
14. mars - The 1975, Oslo Spektrum
17. mars - Fletcher, Parkteatret
18. mars - Veronica Maggio, Stavanger, Folken 
19. mars - Veronica Maggio, Haugesund, Byscenen 
20. mars - Veronica Maggio, Bergen, USF Verftet 
21. mars - Veronica Maggio, Ålesund, Terminalen 
24. mars - Tove Lo , Rockefeller
26. april - Conan Gray , Parkteatret
28. mai - JP Cooper, Rockefeller

God helg :-)

17-01-2020

Eminem slipper overraskelsesalbumet Music To Be Murdered By

Eminem slapp i dag tidlig albumet Music To Be Murdered By til stor overraskelse. Albumet inneholder 20 låter med en rekke gjesteartister.

Hør albumet her!

Den splitter nye musikkvideoen til "Darkness" er ute nå, se videoen her.


Full tracklist:

1. Premonition (Intro)

2. Unaccommodating feat. Young M.A

3. You Gon’ Learn feat. Royce Da 5’9” & White Gold

4. Alfred (Interlude)

5. Those Kinda Nights feat. Ed Sheeran

6. In Too Deep

7. Godzilla feat. Juice WRLD

8. Darkness

9. Leaving Heaven feat. Skylar Grey

10. Yah Yah feat. Royce Da 5’9”, Black Thought, Q-Tip & Denaun

11. Stepdad (Intro)

12. Stepdad

13. Marsh

14. Never Love Again

15. Little Engine

16. Lock It Up feat. Anderson .Paak

17. Farewell

18. No Regrets feat. Don Toliver

19. I Will feat. KXNG Crooked, Royce Da 5’9” & Joell Ortiz

20. Alfred (Outro)

 

17-01-2020

by:Larm-aktuell duo teamer opp med Nordens råeste MMA-utøver

Moldes egne VIKING_DEATH_TRAP.EXE gjør noe som aldri har blitt gjort i Norge før. De har gjort et musikalsk samarbeid med Nordens og Norges råeste MMA-utøver, Jack ”The Joker” Hermansson, som vil få gjenklang på verdensbasis. 

"BÆNG_RETT_I_BRYNE" tar et dypt dykk i hodet til en profesjonell fighter før og under en match med grisebank i buret. Samarbeidet har allerede blitt en snakkis i USA, da det er mye snakk og spenning rundt hvem som blir Jacks neste motstander i UFC-buret - forklart i gårsdagens VG-sak.

Jack Hermansson har en imponerende statistikk under beltet og er rangert blant de ti beste i sin vektklasse i UFC. Nå har han valgt å samarbeide med de anonyme gutta i VIKING_DEATH_TRAP.EXE, som har resultert i en hard, norsk trap-låt. 

Den svært produktive maskerte duoen har utgitt seks singler på under ti måneder. Deres ekstreme lydbilde og kompromissløse tekster har tiltrukket en aktiv følgerskare som har sørget for at samtlige utgivelser har fått marinere på viral-listen til Spotify.

VIKING_DEATH_TRAP.EXE kan oppleves live på by:Larm 2020.

17-01-2020

Den svenske artisten Alfred er klar med første låt ut!

Joel Alfred Helin kommer fra Ställdalen i Sverige, og er kjent under artistnavnet Contacreast med sine 30 millioner avspillinger. Musikk har vært en del av livet til artisten siden han var ung, og har siden hatt en stor lidenskap for produksjon og låtskriving. Nå satser han andre veier, og fortsetter å lage fengende elektronisk musikk, under navnet Alfred.

Alfred er endelig klar for å slippe den personlige låten «Tomma Intet», hvor budskapet er en fortolkning av temaene frustrasjon og angst, samt noe de fleste av oss kan relatere til, søken etter «noe mer». Artisten beskriver hvordan låten ble til, og hvordan han hadde det under prossessen:

 «Jeg skrev «Tomma Intet» i en periode av livet hvor det meste føltes vanskelig eller i beste fall likegyldig. Jeg lå ofte våken om nettene og tilbragte derfor nattetimene i studioet istedenfor.»

Alfred slipper låten, og lyrikkvideo til låten, «Tomma Intet» som gis ut via Universal Music Norge 17. januar.

17-01-2020

Gregory Porter med ny singel og album

En av vår tids beste stemmer, Gregory Porter, er tilbake med ny musikk.

I dag slapp han den nye singelen "Revival" som sparkes i gang med Gregorys signaturklapping.

Om låten sier Porter selv: "For me, it’s the message of walking into this life and having some fear and self-doubt, and the point where you grab onto something that you know is real, the silent and real things, the truth… Once you can grab onto the truth then this fearlessness comes".

I forbindelse med singelslipp avslørte han også det nye albumet All Rise som slippes 17. april.

På det nye albumet er Porter tilbake til sin originale låtskriving med reflekterte tekster fylt av hverdagsfilosofi og detaljer fra det virkelige liv i en musikalsk blanding av jazz, soul, blues, gospel og pop.

Hans mangeårige lojale bandkamerater, en håndplukket hornseksjon, et 10-medlemskor og London Symphony Orchestra Strings bidrar på albumet som er produsert av Troy Miller (Calvin Harris, Rag'n'Bone Man, Amy Winehouse).

16-01-2020

Pearl Jam med nytt album og turné

Pearl Jam er klare med nytt album. Den nye albumet har fått tittelen Gigaton og slippes 27. mars. Albumet, som er det ellevte studioalbumet i rekken og første studioalbum siden Grammy-prisbelønte Lightning Bolt, er produsert av Josh Evans og Pearl Jam.

Første smakebit fra albumet blir singelen "Dance of the Clairvoyants".

Om det nye albumet sier gitarist Mike McCready: "Making this record was a long journey. It was emotionally dark and confusing at times, but also an exciting and experimental road map to musical redemption. Collaborating with my bandmates on Gigaton ultimately gave me greater love, awareness and knowledge of the need for human connection in these time".

Coverbildet, "Ice Waterfall", er tatt på Svalbard og viser Nordaustlandets iskappe med store mengder smeltevann. Bildet er tatt av den canadiske fotografen, filmskaperen og marinbiologen Paul Nickens.

Til våren legger Pearl Jam ut på turné, men dessverre står ikke Norge på plakaten denne gang. Full turnéliste HER.

14-01-2020

Nyhetsbrev fra Universal Music

Godt nyttår og fin fredag!

 

 

Nytt album fra popstjernen Selena Gomez

  

Halsey ute med nye singelen "You Should Be Sad"

 

Torine er i dag ute med ny låt inspirert av Mean Girls

 

Bombay Bicycle Club er ute med ny musikk fra kommende album

 

 

Den britiske soulkometen Celeste ble i går annonsert som vinner av den prestisjetunge BBC Sound of 2020. Nylig vant hun BRITs Rising Star 2020 og BBC Introducing Artist of the Year 2019. Nå er hun ute med låten "Stop This Flame".

 

 

Lisa Børud vokste opp i en særdeles musikalsk familie og løpet av 12 år gav hun ut åtte album, to DVD-er og to samlealbum. Karrieren skjøt virkelig fart etter deltagelse i NRKs Stjernekamp og i morgener hun klar for den første delfinalen i Melodi Grand Prix hvor hun fremfører låten "Talking About Us".

 

I dag slipper Sonny Alven den nye singelen "I Cried At The Rave" sammen med den danske artisten mags.Låtener en kjærlighetshistorie innpakket i en ekte Sonny Alven-signert tastemaker-produksjon. Med en energisk beat blandet med mags beroligende vokal passer låten like bra til dansegulvet som til en rolig kveld hjemme i sofaen!

 

 

612 er i dag ute med den nye singelen "Cans", samme dag som de spiller på Rockefeller. De droppet musikkvideoen allerede på tirsdag. "En video som skildrer en vanlig dag i livet til 612". Sjekk den ut HER!

Hitmaskinen J Balvin er nå ute med sin nye singel "Morado", med en tilhørende musikkvideo. Latin-artisten står blant annet bak smashen "Mi Gente" som har streamet nesten en milliard ganger på Spotify alene. Balvin ligger på andreplass over de mest streamede artistene på YouTube og femteplass på Spotify.

 

 

Kommende konserter: 

 

10. januar - 612, Rockefeller

18. januar - Lil Halima, Parkteatret

23. januar - Megadeth, Oslo Spektrum

25. januar - TIX, Sentrum Scene

7. februar - Keane, Sentrum Scene

13. februar - Freya Ridings, Rockefeller

15. februar - Meduza, Jaeger

17. februar - Schoolboy Q & Jay Rock, Sentrum Scene

21. februar - Halsey, Oslo Spektrum

21. februar - Carly Rae Jepsen, Sentrum Scene

21. februar - MoStack, Parkteatret

24. februar - Agnes Obel, Sentrum Scene

2. mars - Yelawolf, Rockefeller

4. mars - Veronica Maggio, Verket Scene i Moss

5. mars - Veronica Maggio, Sentrum Scene

6. mars - Veronica Maggio, Union Scene i Drammen

7. mars - Veronica Maggio, Byscenen i Trondheim

9. mars - Sam Fender, Rockefeller

10. mars - Bryan Adams, Oslo Spektrum

10. mars - Grace Carter, Parkteatret

17. mars - Fletcher, Parkteatret

18. mars - Veronica Maggio, Folken i Stavanger

19. mars - Veronica Maggio, Byscenen i Haugesund

20. mars - Veronica Maggio, USF Verftet i Bergen

21. mars - Veronica Maggio, Terminalen i Ålesund

24. mars - Tove Lo , Rockefeller

26. april - Conan Gray , Parkteatret

28. mai - JP Cooper, Rockefeller

 

 

God helg :-) 

 

 

10-01-2020

Halsey ute med nye singelen "You Should Be Sad"

Since 2015, Halsey has amassed over 25 billion streams worldwide and sold more than 11 million adjusted albums globally. She has played sold out dates on five continents (including New York City’s Madison Square Garden), been nominated for a GRAMMY® and appeared on a wide variety of magazine covers, including Rolling Stone, Cosmopolitan, NYLON, Forbes, Playboy and Billboard. Her 2015 debut album, BADLANDS, was certified Platinum by the RIAA within one year of its release. Halsey claimed the No. 1 spot on the Billboard 200 with 2017’s Platinum-certified hopeless fountain kingdom, which contained such hits as the 2x Platinum “Now or Never” and the 4x Platinum “Bad at Love.”

 

The success of the 6x Platinum “Without Me” has made Halsey the first and only female artist to have at least three songs chart on the Billboard Hot 100 for 50 weeks each. Rounding out the trio of songs are the 4x Platinum “Eastside,” her collaboration with Benny Blanco and Khalid, and The Chainsmokers’ 11x Platinum “Closer,” which she featured on. “Without Me,” which   took Favorite Song, Pop/Rock honors at the American Music Awards, spent two weeks at No. 1 on the Hot 100 in early 2019, marking her first solo single to reach the top spot. It now ranks as the longest-running Billboard Hot 100 top 10 hit by a female artist of this century. She is the first artist to rank at Nos. 1 and 2 simultaneously on Billboard's Hot 100 Pop Songs radio airplay chart. In March 2019, Halsey became the first artist in history to replace herself at No. 1 twice on the U.S. Pop Songs Airplay chart when “Without Me” returned to No. 1, bumping “Eastside” from the top spot. “Without Me” was the most-played song of 2019 at U.S. radio. She featured on BTS’ Platinum hit, “Boy With Luv,” and, more recently, alongside Future on “Die for Me,” a track from Post Malone’s new album.

 

Halsey continues to push creative boundaries, expanding her influence and impact beyond music. After making her film debut in the animated 2018 summer movie Teen Titans GO! as the voice of Wonder Woman, she was seen in A Star is Born, starring Bradley Cooper and Lady Gaga. She continues to use her voice to speak up for causes she passionately believes in, including disenfranchised youth, women’s rights, mental health and the LGBTQ community. GLAAD honored her in 2018 as “Outstanding Music Artist.” In 2019, she has won an AMA, the Hal David Starlight Award, presented by the Songwriters Hall of Fame, a VMA and two Teen Choice Awards.

 

Fans who pre-order Manic in digital format will instantly receive “You Should Be Sad” plus “Suga’s Interlude,” which features SUGA from global superstars BTS, “Finally // beautiful   stranger,”“Graveyard,” “Without   Me” and “clementine.” Exclusive   album/merchandise bundles are now available at Halsey’s online store.

Listen 

Watch video

10-01-2020

Torine er i dag ute med ny låt inspirert av Mean Girls

Med et nostalgisk forhold til tidlig 2000-talls “rock chicks” som Avril Lavigne, el-gitar og store refrenger, ønsker Torine å tilføre noe nytt og friskt i den skandinaviske pop-floraen, med låter som fenger og overrasker.

I 2019 har hun herjet hitlistene med vokalen på Alan Walker, Tun-gevaag og K-391s Play, en remake av Mangoo-klassikeren «Eurodancer, og høsten 2019 turnerte Torine med Alan Walker på hans turné i Europa og Asia. 20 år gamle Torine har stått på scenen siden hun var 4 år gammel. Som 16-åring tok hun steget fra scenen i hjembyen Arendal og meldte seg på Idol hvor hun ble en av finalistene og kapret en solid 9. plass. 

I oktober slapp hun Dancing In My Sleep, etter å ha signert med Universal Music Norge høsten 2019. Nå er hun klar for å slippe sin neste låt; Make U Cry. Denne gangen byr Torine på 2000-talls tenåringsnostalgi med sin Mean Girls-inspirerte pop-rock. Med rufsete gitarer og sukkersøte melodier, vil hun vekke store følelser hos lytteren;

«Make U Cry er en bitter låt, som handler om å være hevngjerrig, og ha lyst til å såre noen som har såret deg. Teksten er både sårbar og intim, litt kynisk og psycho, og viser flere sider av meg som både artist og person. Jeg tror og håper mange kan kjenne seg igjen i låten, og at den kan inspirere andre til å “gi litt F”, som til syvende og sist er budskapet i låten,» sier Torine. «Make U Cry» slipppes med tilhørende musikkvideo.

Hør "Make U Cry" her

10-01-2020

Nytt album fra popstjernen Selena Gomez

Selena Gomez slipper i dag sitt nye album «Rare», nesten fem år siden forrige album «Revival».

Hør albumet her!

Albumet inneholder 13 låter, inkludert tidligere utgitte «Look At Her Now» og singelen «Lose You To Love Me» skrevet av Gomez med blant andre Julia Michaels. Sistnevnte gikk #1 på Billboard Hot 100 og var Gomez sin første #1 i USA noensinne. Her hjemme gikk den #2 på singellisten.

Med seg på laget har Gomez fått med seg artistene 6lack og Kid Cudi, samt flere kjente låtskrivere som Julia Michaels, Justin Tranter og norske Caroline Ailin som bidrar på «Dance Again».

Se full tracklist nedenfor:

1. Rare

2. Dance Again

3. Look At Her Now

4. Lose You To Love Me

5. Ring

6. Vulnerable

7. People You Know

8. Let Me Get Me

9. Crowded Room (feat. 6lack)

10. Kinda Crazy

11. Fun

12. Cut You Off

13. A Sweeter Place (feat. Kid Cudi)

10-01-2020

Bombay Bicycle Club er ute med ny musikk fra kommende album!

Bombay Bicycle Club starter 2020 med å slippe "I Can Hardly Speak", en fjerde låt fra deres kommende femte album, Everything Else Has Gone Wrong.

Albumet blir gitt ut 17.januar 2020. 

Som tittelen på låten antyder er "I Can Hardly Speak" en sang om å slite med å uttrykke seg i ord. Skrevet i Cornwall og spilt inn i USA med den Grammy vinnende produsenten John Congleton (St.Vincent/Sharon Van Etten/War on Drugs), har Bombay Bicycle Club utviklet og vokst siden slippet av deres debutalbum I Had The Blues But I Shook Them Loose i 2009. 

Kontaktperson:

Caroline International

Malin Persson 

malin.persson@caroline.com

07-01-2020

Justin Bieber er tilbake med ny musikk!

Den multiplatinavinnende superstjernen Justin Bieber gjør et stort comeback med sin første solosingel på fire år. Singelen «Yummy» er første låt ut fra hans kommende femte studioalbum. På julaften annonserte Bieber en Nordamerikansk turné som starter 14. mai i Seattle, USA.

Hør låten HER!

I løpet av sin karriere har Justin Bieber sanket inn over 50 milliarder lyttestreams og solgt over 60 millioner album verden rundt. Siden albumet Purpose (2015), har han blant annet bidratt på låtene «I Don’t Care» med Ed Sheeran, «Bad Guy» remix med Billie Eilish og «10, 000 Hours» med Dan + Shay.

Purpose inkluderte superhits som «What Do You Mean», «Sorry» og «Love Yourself», debuterte på #1 i over 100 land og fikk en Grammy-nominasjon for «Album Of The Year».

03-01-2020

Ylva slipper kjærlighetslåten "From Me To You"

Sørlandsjenta med den kraftfulle stemmen følger opp "Grow Up" og "Come Get Your Boyfriend" med en splitter ny kjærlighetslåt inspirert av et tungt brudd:

- From Me To You er en sang jeg skrev da jeg hadde skikkelig hjertesorg. Jeg fikk ikke sove fordi jeg tenkte så mye på alt som hadde skjedd. Imens jeg lå tårevåt på en hotellseng i Stockholm skrev jeg hele sangen, og tok den med i studio dagen etter for å gjøre den ferdig. Jeg er så glad for at låten endelig er ute. Jeg har delt mye av meg selv og håper andre som har eller går gjennom lignende finner trøst og styrke i denne sangen.

Hør låten HER!

Låten er produsert av fremadstormende Feels og Jonas Boesby.

Ylva har samarbeidet med en rekke produsenter og låtskrivere de siste årene, og katalogen hennes har passert 15 millioner lyttestreams i løpet av hennes korte karriere så langt. Hun har også rukket å gjøre en rekke fine samarbeid med norske artister; som "Too Late To Love Me" med Sonny Alven og nå sist med Unge Ferrari sin hitsingel "Bagasje" - et samarbeid som også resulterte i mange store gjesteopptredener samt support-turne i Norge. Ylva var med i begge sesongene av Generasjon Z på TV2 og Sumo, den nyeste sesongen ble sendt på TV i høst.

03-01-2020

Ruben er ute med ny musikk!

Ruben fra Bjarkøy i Nord Norge har mildt sagt hatt et begivenhetsrikt år med over 100 millioner streams, til topps på norsk radiochart og samme låt topp 50 – hele tre ganger. I dag er den unge artisten ute med «As Long As I Break Your Heart», skrevet sammen med høyt respekterte artist og låtskriver Sandro Cavazza (Kygo & Avicii).

“Å jobbe med Sandro er noe jeg alltid har hatt lyst til. Han er en av de låtskriverne jeg har blitt mest inspirert av. ”

En smålig nervøs Ruben møtte Cavazza for første gang i studio i Stockholm der de begynte å jobbe på en melodi til en romantisk kjærlighetslåt. Denne viste seg senere å få et litt annerledes budskap, som tydeliggjøres i låten.

Med blant annet slipp av debut EP «Melancholic», Spellemannsnominasjoner, opptreden på VG lista, festivalbookinger og en storslagen debut-konsert i Oslo, avslutter Ruben det fantastiske musikkåret med balladen «As Long As I Break Your Heart».

Det er bare å glede seg til 2020.

”Det føles veldig godt å avslutte 2019 med denne låten. Et surrealistisk år som avsluttes med et hint av hva folk tematisk kan forvente fra meg neste år. Det blir nok tekster fra et noe annet perspektiv enn tidligere. Neste år skal jeg ta med meg en ”edge” inn i musikken som for meg føles spennende og riktig”

 

 

Mer om Ruben:

Rubens debutsingel "Walls"2017) nådde #6 på Spotifys Top Chart i Norge og ble værende over et år på Spotifys Top 200. "Lay By Me" (2018) nådde toppen av radio chart og #6 på Spotifys Top chart i Norge. Hans debut EP «Melancholic» består av singlene "Walls", "The Half" (2018) og "Lay By Me" i tillegg til"Melancholia" og "Power". Sistnevnte nådde #24 på den norske topp 50 og har kontinuerlig ligget på topp 50 charts i 140 dager. Ruben har skrevet all musikk og tekst, og han er medprodusent på alle låtene sine.

 

27-12-2019

Russe-TIX er tilbake med nye låten Jævlig

Kongen av fest er tilbake! I dag slipper TIX nye russelåten Jævlig

"Det har vært litt for mye snille-TIX i det siste, nå er det tid for å ta tilbake festen igjen. Denne låta her er helt Jævlig" - TIX

Han er en av Norges aller største artister og personligheter, og det siste året har TIX toppet hitlistene i Norge med flere landeplager, skrevet en internasjonal hit (Ava Max – Sweet But Psycho), vært med på Paradise Hotel, blitt kåret til Årets Artist på NRJ Awards og spilt en rekke konserter i Norge og Sverige – inkludert et forrykende show på VG-lista på Rådhusplassen. For det nye året har TIX store planer, og han kickstarter det hele med to utsolgte konserter på Sentrum Scene 25. januar.

«Legenden TIX» (som fansen kaller han) fikk for alvor fotfeste hos det norske folk med i 2015. Albumet hans «Dømt og Berømt» lå over 70 uker på VG-lista. Siden da har han tapetsert de norske topplistene – først med kontroversiell russemusikk, før vendepunktet i 2018 introduserte fansen til ren popmusikk med monster-hiten «Shotgun», som herjet i Norge hele sommeren. Siden da har han sluppet en rekke hits, samt et par låter som viser mer av Andreas – personligheten bak figuren. Bak navnet TIX finner du 26 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum. Navnet TIX ble til som en følge av at Andreas har diagnosen Tourettes Syndrom. Andreas sier selv: «TIX ble kallenavnet mitt på ungdomsskolen fordi folk la merke til ticsene mine. Jeg tok eierskap over navnet og brukte det som artistnavn».

25-12-2019

By:Larm-aktuelle VIKING_DEATH_TRAP.EXE ute med ny singel!

Siden de stakk sine maskerte hoder frem sommeren 2019, har den ferske duoen VIKING_DEATH_TRAP.EXE fra Molde skapt mye snakkis med singlene SKYTE_ME_SJØL_I_TRYNET, FUCK_YOU_HOLD_KJÆFT_I_HÅPE_DU_FÅR_KRÆFT og I_E_DIN_PAPPA (BDSM_LOVE_SONG <3 <3 <3).

Nå er gruppen tilbake med sin femte singel ÅKKEY ¯\_(ツ)_/¯ .

Hør låten HER!

Om låten sier vokalist i VDT.EXE EGO_JESUS:

- Sannelig sier jeg dere vantro kjøtere: Dersom dere ikke eter Menneskesønnens kjød og drikker hans blod, har dere ikke liv i dere! Fest deres øyne på den store helbrederen og vær ham til behag. Ta i mot hans nidkjærhet med kropp og sinn og la hans salvelse fylle hele ditt legeme.

Musikalsk kjennetegnes gruppen av minimalistiske trap-produksjoner dominert av forvrengte 808-trommer og vokal som høres ut som noen lærte Satyricon å rappe på Romsdalsdialekt. Det selvbiografiske tekstuniverset leker med historier om dop, sex og vold på en uhøytidelig måte, med referanser til kitsch, religionssymbolikk og lokal Molde-kultur. “Selvskading med et glimt i øyet”, som de selv skriver i biografien sin på Spotify.

Det ekstreme lydbildet og de kompromissløse tekstene har tiltrukket en aktiv følgerskare som har sørget for at låtene har fått marinere på viral-lista til Spotify i 14 uker til sammen.

VIKING_DEATH_TRAP.EXE spiller sin første konsert på by:Larm i 2020.

24-12-2019