Nyheter

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal.

Ruben er ute med ny musikk og klar for Senkveld!

Nick Strand og Mio med en helt ny versjon av hiten "Can't Get Over You"

Tracklisten til filmen Charlie's Angels er nå ute. Albumet inneholder elleve låter hvor man finner artister som blant annet Ariana Grande, Nicki Minaj, Alma, Donna Summer, Stefflon Don og Danielle Bradbery og slippes 1. november. Filmen har premier på norske kinoer 29. november.

Denne uken kom den fantastiske videoen til Halseys låt "Graveyard". Videoen er regissert av Anton Tammi og billettene til konserten i Oslo Spektrum er ute for salg nå.

Britiske YUNGBLUD (Dominic Harrison) har teamet opp med Dan Reynolds fra Imagine Dragons på den nye låten "original me". Låten er skrevet av Harrison og Reynolds og blir å finne på YUNGBLUDS EP the underrated youth som slippes 18. oktober.

"fortjent" er første låt ut fra Ka2s kløbbete alias Kløbb Ka2, et klubbkonsept skreddersydd for lange lørdagskvelder på dansegulvet – med bergensdialekten, som en distinktiv del av Ka2s sound, intakt. “fortjent” er første låt ut fra en trespors-EP som slippes 8. november. Dagen etter EP-slippet, 9. november, spiller Ka2 på John Dee og uken etter på USF Verftet i Bergen.

Denne uken slapp Mike Posner mixtapen Keep Going. Albumet inkluderer features fra Logic, Wiz Khalifa, Talib Kweli og Elohim. Mike begynnte en 3000-mile tur fra Asbury Park, New Jersey til Venice Beach i California som han kaller The Walk. Følg Mike sin reise her.

Maroon 5 slapp video til “Memories” denne uken. Se den her.

Teen Choice Awards vinneren Sam Hunt slipper i dag nye singelen “Kinfolks”. Debutalbumet hans Montevallo som ble sluppet I 2014 har snart gått til gull i Norge!

Ringo Starr er ute med låten “Grow Old With Me”. Dette er den siste låten John Lennon skrev før han døde og vår å finne på postmortem-albumet Milk and Honey fra 1984. Den nye innspillingen blir å finne på Starrs nye album What’s My Name som slippes 25. oktober.

Down ‘N’ Outz, med Joe Elliott, kjent fra Def Leppard i spissen, er ute med albumet This Is How We Roll. I tillegg til Elliot består Down ‘N’ Outz av medlemmer fra The Quireboys, Wayward Sons og Vixen. Bandet hyller rockelegendene i Mott The Hoople.

I dag er samlealbumet Never Boring fra Freddie Mercury ute. Albumet viser, for første gang, Mercurys musikk, visuals og skrevne og talte ord. Albumet inneholder blant annet “Barcelona”, “Living On My Own”, “The Great Pretender” og “There Must Be More To Life Than This”, for å nevne noen.

Etter det kritikerroste albumet Destination Rachmaninov – Departure, konkluderer Daniil Trifonov med albumet Destination Rachmaninov – Arrival. Trifonov er regnet som en av de nye stjernene innen klassisk musikk, og trekkes frem som en av vår tids største pianister. Han spiller også solokonsert i Den Norske Opera 27. oktober.

Kommende konserter:  

11. oktober - Lemaitre, Den Norske Opera 

17. oktober - Emelie Hollow @ art night, Astrup Fearnley Museet 

27. oktober - Daniil Trifonov, Den Norske Opera   

28. oktober - slowthai, Vulkan Arena 

28. oktober - The Vamps , Sentrum Scene 

31. oktober - Emeli Sandé, Sentrum Scene 

2. november - Ruben, Lille Ole Bull, Bergen 

4. november - Tyler Ramsey, Krøsset 

6. november – Ruben Tou, Stavanger 

6. november - Young Gravy, Vulkan Arena 

9. november - Ka2, John Dee, Osl 

11. november - Lewis Capaldi, Sentrum Scene 

11. november - YUNGBLUD, Parkteatret 

13. november - YG (med Ty Dolla $ign), Sentrum Scene, Oslo 

16. November - Ka2, USF Verftet, Bergen 

16. November - Larsiveli, John Dee 

17. November - Sandra Lyng, Skøyen Kirke, Oslo 

26. november - Dermot Kennedy, Rockefeller 

1. desember - Michael Kiwanuka, Rockefeller, Oslo 

2. desember - Ari Lennox, Parkteatret, Oslo 

15. desember - JID, Parkteatret 

6. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Førdehuset, Førde 

7. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Grieghallen, Bergen 

8. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Terningen Arena, Elverum 

10. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO. Ibsenhuset, Skien 

11. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Drammens Teater 

12. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Kongsberg Musikkteater 

13. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Gjøvik Fjellhall  

14. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Oppdal Kulturhus

15. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Røros Kirke

16. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Kimen Kulturhus, Stjørdal 

17. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Olavshallen, Trondheim 

18. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Maihaugsalen, Lillehammer 

19. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Oseberg Kulturhus, Tønsberg 

20. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Stavanger konserthus

21. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Folketeateret, Oslo 

21. desember - Sandra Lyng, Julekonsert, Skøyen Kirke, Oslo

11-10-2019

Nick Strand og Mio med en helt ny versjon av hiten "Can't Get Over You".

Nick Strand og Mio har laget en helt ny vri på låten "Can't Get Over You" i samarbeid og med full støtte fra Ice-teamet. Dette var Norges mest spilte radiolåt i 2000 og 2001.

Teksten i låta kan gjenspeile det mye omtalte forholdet mellom Mikkel Christiansen og Anniken Jørgensen. Anniken ga ut en bestselgende bok som omhandlet bruddet med Mikkel, og om at hun ikke har kommet over han.

«Vi laget en video med Ulrikke Falck ved sist låtslipp (Stuck On You), men så tenkte vi at teksten i denne låta passet godt med historien til Anniken. Kult å samarbeide med henne om å lage noe som såpass mange har et forhold til, både gjennom boken hennes og ikke minst egne erfaringer.»

Niklas Strandbråten aka Nick Strand var fra 2016 til slutten av 2018 en del av Seeb, som i 2018 hadde over 2 milliarder streams på Spotify. Suksessen med en mange av låtene i Seeb førte til at de i 2017 gjorde en rekke store samarbeid med artister som Skip Marley, Dagny, Justin Bieber, David Guetta, Sia, Pink og Mick Jagger. De har spilt på arenaer som Summerburst, Hollywood Bowl, Creamfields og Ushuaia for å nevne noen.

Mikkel Christiansen aka Mio er den ene halvparten av Broiler, som siden oppstarten i 2012 har streamet nærmere 500 millioner ganger og har hatt en rekke multiplatinum hits i flere land. I 2015 ga de ut «Wild Eyes» som gikk rett inn på topplistene og fulgte opp med remixen av «Shots», som i dag er streamet 250 millioner ganger. Duoen har vist stort spenn i sine musikalske ferdigheter - med hits som den urbane «Money» (feat. Bekuh Boom) og balladen «Lay It On Me», et samarbeid med hit-dronningen Ina Wroldsen, til poplåten "Goodbye To Love» med Tysklands nye popstjerne, Nico Santos. I år har de gitt ut «Do it», «Good Day» og sist «Rocketman» feat. stjerneskuddet Trevis.

 

11-10-2019

Ruben er ute med ny musikk og klar for Senkveld!

Hans debut EP «Melancholic» videreførte temaene fra sangene som allerede hadde skapt stor oppmerksomhet. De veksler mellom lys og mørke, smerte og håp - basert på Rubens egne opplevelser. I kjølevannet av EP, forskyver Ruben fokuset mot det lysere spekteret av følelser med sin neste singel «So High».


“So High” er inspirert av den ene personen man virkelig kan være seg selv med – presentert med en hjertefølt vokalprestasjon, stryk og myke pads.
Ruben har følgende å si om låten:

So High handler om den personen i livet ditt som lar deg glemme bekymringer og stresset med å få til alt, gjøre en bra nok jobb, ha et bra nok liv eller bare være bra nok. Den personen som tillater deg å være deg selv, gjøre feil, lar deg gjøre det du vil uten å tenke for mye på risikoer eller ting som kan gå galt.

- jeg husker jeg snakket med bandet mitt etter en opptreden, hvor han ene sa at «det er så deilig når vi står på scenen og bare merker at vi mister oss selv» og jeg husker bare at jeg tenkte på hvor vakkert det faktisk kan være å miste seg selv når man er med noen eller gjør noe man er glad i.

Ruben har gjennom sommeren vært opptatt med samtlige gigs og festivaler, og leverte et spektakulært show på sin første solokonsert på Parkteatret, som forøvrig var utsolgt!

I kveld gjester han Senkveld på Tv2 og gjør en nydelig opptreden av "So High". 

Hør låten HER


Mer om Ruben:
Rubens debutsingel "Walls" (2017) nådde #6 på Spotifys Top Chart i Norge og ble værende over et år på Spotifys Top 200. "Lay By Me" (2018) nådde toppen av radio chart og #6 på Spotifys Top chart i Norge. Hans debut EP «Melancholic» består av singlene "Walls", "The Half" (2018) og "Lay By Me" i tillegg til "Melancholia" og "Power". Sistnevnte nådde #24 på den norske topp 50 og har kontinuerlig ligget på topp 50 charts i 140 dager. Ruben har skrevet all musikk og tekst, og han er medprodusent på alle låtene sine.

11-10-2019

Nyhetsbrev fra Universal Music

Lil Halima x Canto slipper mixtape – Brown Girl Diary

Summer Walker fra Atlanta slipper i dag sitt etterlengtede debutalbum Over It på LVRN/Interscope Records. Singelen “Playing Games,” er for tiden #9 på Billboards Hot R&B Songs Chart, og har passert 21 millioner strømminger globalt. Artister som Usher, Bryson Tiller, 6lack, Jhene Aiko og PARTYNEXTDOOR, bidrar på albumet.

Niall Horan er ute med “Nice To Meet Ya”, første singel fra hans kommende, andre soloalbum. Hans debutalbum Flicker har streamet over 4 milliarder globalt, og nærmer seg 2 ganger platinum i Norge.

Den canadiske singer-songwriteren Jessie Reyez er i dag ute med den nye låten “Far Away”. Låten følger opp “Imported” feat. 6lack. Hun har over 725 millioner streams og har tidligere samarbeidet med artister som Eminem, Sam Smith, Kehlani og har co-skrevet Dua Lipas hit “One Kiss”.

Det irske stjerneskuddet Dermot Kennedy er klar med sitt debutalbum Without Fear. Dermot Kennedy var blant annet å finne på BBCs Sound Of 2019-liste, YouTubes liste over Ones To Watch for 2019, i tillegg til MTV Push Ones To Watch 2019 shortlist. Den 26. november kan han oppleves live på et snart utsolgt Rockefeller.

Det amerikanske folkrock bandet The Avett Brothers slipper albumet Closer Than Together. Bandet har hentet inspirasjon fra både bluegrass, punk og pop .
Tell The Truth” er fokuslåt fra albumet.  

Andrea Bocelli & Ellie Goulding slipper låten “Return To Love”. Andrea Bochellis siste album Si har passert over en million solgte eksemplarer, og en utvidet versjon av albumet blir gitt ut 8. november. Nye låter med en rekke popstjerner som gjestevokalister har funnet veien til platen. Den første singelen “Return To Love” er en praktfull duett med Elle Goulding.

Logan Ledger er ute med sin debut EP I Don't Dream Anymore. Med på EPen er artiser som T Bone Burnett, Marc Ribot og Courtney Marie Andrews. Tittelsporet er co-skrevet med Noah Jackson.

Jazzpianist Robert Glasper slipper mixtapen Fuck Yo Feelings - en samling låter som krysser tungt over i hiphop. Med seg på laget har han blant annet Herbie Hancock, YBN Cordae, Bilal, Denzel Curry og Andra Day. Glasper og hans band starter en 28 dagers residency hos Blue Note Jazz Club i New York på releasedag 3. oktober.

Sveriges ubestridte popdronning Veronica Maggio slapp 27. september sitt sjette album Fiender är tråkigt og denne uken annonserte hun Norgesturné i mars 2020. Billetter er i salg fra i dag.  

“All This Music Must Fade” er første singel fra The Who sitt kommende nye studioalbum WHO, som slippes 6. desember.

Rockebandet Rune Sanden slipper singelen «Er mi her nå igjen», som er produsert av Christer Cederberg. Bandet spilte konserter på Treungen Festivalen og Viser Ved Kanalen i Skien i sommer, og er klare for flere opptredener og mer musikk i løpet av høsten.

Oslo-bandet Less Pål begynte på sin nyeste sang «Tøy til tørk» på nittitallet, men ble nettopp hentet frem igjen da vokalist Pål Thoresen innså dens relevans for dagens tid. Låten handler om de små diktatorene i hverdagslivet som elsker styre og stell.

Kommende konserter:   
 
4. oktober - jens (support for Dagny), Union Scene, Drammen  
5. oktober - jens (support for Dagny), Parkteatret, Oslo 
 
5. oktober - R3hab, Sentrum Scene 
 
10. oktober - 
Scarlxrd, Blå.    
11. oktober - 
Lemaitre, Den Norske Opera  
17. oktober - Emelie Hollow @ art 
night, Astrup Fearnley Museet  
27. oktober - 
Daniil Trifonov, Den Norske Opera    
28. oktober - 
slowthai, Vulkan Arena  
28. oktober - The Vamps , Sentrum Scene 
 
31. oktober - 
Emeli Sandé, Sentrum Scene  
2. november - Ruben, Lille Ole Bull, Bergen 
 
4. november - Tyler Ramsey, Krøsset 
 
6. november – Ruben
Tou, Stavanger  
6. november - Young 
Gravy, Vulkan Arena  
9. november - Ka2, John Dee, 
Osl  
11. november - Lewis 
Capaldi, Sentrum Scene  
11. november - YUNGBLUD, Parkteatret 
 
13. november - YG (med Ty 
Dolla $ign), Sentrum Scene, Oslo  
16. November - Ka2, USF Verftet, Bergen 
 
16. November - 
Larsiveli, John Dee  
17. November - Sandra Lyng, Skøyen Kirke, Oslo 
 
26. november - Dermot Kennedy, Rockefeller 
 
1. desember - Michael 
Kiwanuka, Rockefeller, Oslo  
2. desember - Ari Lennox, Parkteatret, Oslo 
 
15. desember - JID, Parkteatret 
 
6. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, 
Førdehuset, Førde  
7. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Grieghallen, Bergen 
 
8. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Terningen Arena, Elverum 
 
10. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO. Ibsenhuset, Skien 
 
11. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Drammens Teater 
 
12. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Kongsberg Musikkteater 
 
13. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Gjøvik Fjellhall  
 
14. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Oppdal Kulturhus
 
15. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Røros Kirke
 
16. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Kimen Kulturhus, Stjørdal 
 
17. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Olavshallen, Trondheim 
 
18. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Maihaugsalen, Lillehammer 
 
19. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Oseberg Kulturhus, Tønsberg 
 
20. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Stavanger konserthus
 
21. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Folketeateret, Oslo 
 
21. desember - Sandra Lyng, Julekonsert, Skøyen Kirke, Oslo
 

God helg :-)  

 

 

04-10-2019

Lil Halima x Canto slipper mixtape – Brown Girl Diary

Etter å akkurat ha avsluttet sin første Europaturné, slipper Lil Halima i dag mixtapen “Brown Girl Diary” med den svenske produsenten Canto.

Sommeren har vært fylt med festivaler for stjerneskuddet fra Bardu, før hun reiste ut på sin aller første Europaturné i September. I mellomtiden har hun sluppet de første låtene fra sitt samarbeidsprosjekt med Canto; «Booty» og «911». Fredag 4. oktober slippes 7 spor, med singelen «Block Down» som viser en mørkere og råere side av Lil Halima enn vi har sett før. 

 

Om mixtapen sier Lil Halima selv; «Brown Girl Diary» er en mixtape av meg selv og Canto. Det er sider fra dagboken min, en samling av følelser og hendelser blandet med Cantos veldig egne produksjonsstil. Det er en litt hardere side enn før, noe nytt.

Hør mixtapen HER

Se VIDEO HER


- "With the video for Brown girl diary i wanted to show off some of my friends, a lot of brown girls with each their own story. To show different settings, but in a “natural” way. Also wanted to do short snippets from the whole mixtape to make it feel like snippets from my diary." – Lil Halima

Tracklist

 • Type Of Way
 • Block Down
 • 911
 • Shoot
 • Moon/Sun
 • Booty
 • 10 hint 10 ganger

Canto er en av hjørnestenene i svensk hiphop. Han har skrevet og produsert låter for en rekke artister, før han de siste årene har valgt å investere mer tid i sin solokarriere. Canto er en kameleon som både gir sin signatur til prosjekter, samtidig som han hjelper artister med å finne sin egen signatur.

 

2019 har vært et spennende år for Lil Halima så langt: to EP-utgivelser, konserter på By:Larm, Roskilde, Øyafestivalen i Oslo og en rekke andre festivaler. Hun avsluttet også akkurat sin første Europaturné, hvor hun spilte i London, Paris, Amsterdam og Hamburg.

 

Hennes debut-EP ‘love songs for bad lovers’ fikk i 2018 en nominasjon til Nordic Music Prize Award og hun ble nominert til en Spellemann i kategorien "Urban".

 

Hun spiller sin første egne konsert i Oslo på Parkteateret 18.01.20. Billettene er allerede i salg.

04-10-2019

TIX blir Idol-dommer og slipper ny låt

Bak figuren TIX finner du Andreas Haukeland, som har etablert seg som en av Norges største artister og personligheter.

I dag slipper han den nye singelen Når Jeg Er Full, en sang om vanskelig kjærlighet som mange kan kjenne seg igjen i.

 

"’Når Jeg Er Full’ er en låt jeg tror mange kjenner seg igjen i. Den handler om at noen ting er vanskelig å legge bak seg. Man prøver å overbevise seg selv om at man har det fint, men når man drikker blir man gjerne litt mer følsom og ærlig med seg selv og de rundt seg. Da mister man kontrollen og faller tilbake.” - TIX

 

I løpet av 2019 er det helt tydelig at TIX har inntatt posisjonen som en av Norges største artister.

I mai slapp han, “Jeg Vil Ikke Leve”, og TIX viste med det en ny personlig side av seg selv. Låta tok opp seriøse og dype temaer som psykisk helse og selvopplevd kjærlighetssorg, temaer som Andreas selv står nært. Låta gikk rett til #1 på Spotify og har blitt en viktig låt for mange. Han slapp senere med den moderne klassikeren ”Neste Sommer”, en sommerslager som også gikk rett til førsteplass på Spotify. TIX avsluttet VG-lista på Rådhusplassen og har spilt landet rundt for tusenvis av mennesker i sommer.

 

De siste årene har det grodd frem en mer seriøs side ved TIX, og flere har blitt kjent med mannen bak figuren. Andreas Haukeland har blant annet fått oppmerksomhet som låtskriver bak megasuksessen Ava Max sin «Sweet But Psycho»

 

Denne uken ble TIX annonsert som arvtakeren til Gunnar Greve i Idol 2020, og blir dermed en av tre dommere som skal jakte talenter på TV2 til våren.  «Jeg tror jeg har et litt annet syn på talent og hvordan man kan bruke det. Et litt annet syn på bransjen generet» sier han til VG, om det å bli en del av Idoljuryen.

 

 

BAKGRUNN

Bak navnet TIX finner du 26 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum. Navnet TIX ble til som en følge av at Andreas har diagnosen Tourettes Syndrom. Andreas sier selv: «TIX ble kallenavnet mitt på ungdomsskolen fordi folk la merke til ticsene mine. Jeg tok eierskap over navnet og brukte det som artistnavn». I 2015 fikk hans kontroversielle russelåter for alvor fotfeste hos det Norske folk. Albumet hans lå blant annet 70 uker på VG-Lista. I årene som fulgte lagde «legenden TIX» (som fansen kaller han) en rekke låter som gikk rett inn i de norske topplistene. I fjor slapp han megahiten «Shotgun», som var hans sin første singel utenfor russe-segmentet og kunne bli hørt overalt i Norge i løpet av sommeren 2018. Etter «Shotgun» slapp han julehiten «Håper Nissen Har Råd», som lå på #4 på Spotify i Norge i November 2018. Siden da har hver sang fra TIX nådd førsteplassen på topplisten til Spotify, noe som er helt unikt. Og ikke bare det - den travle gutten fra Bærum har også hatt tid til å være med i årets sesong av Paradise Hotel. 

29-09-2019

Ny musikk fra Astrid S, Broiler, Lukas Graham, Veronica Maggio og mange flere.

Astrid S overrasker med ny EP i natt

Snow Boys slipper debut-album – Hvitt

Broiler har teamet opp med Trevis og slipper låten «ROCKETMAN»

Veronica Maggio er i dag ute med nytt album "Fiender är tråkigt”

The Beatles med musikkvideo for “Here Comes The Sun”

Den Grammyvinnende artisten, DJ’en og produsenten Zedd er i dag klar med låten “Good Thing”, og har fått med seg R&B-kometen Kehlani. Zedd var nylig aktuell med singelen “365” med Katy Perry.

DaBaby, som står bak monsterhiten “Suge”, er nå ute med debutalbumet KIRK. Albumet inneholder bidrag fra blant andre Chance The Rapper, Migos, Gucci Mane og Nicki Minaj. Stjerneskuddet har nylig bidratt på Post Malone’s “Enemies” og “Panini Remix” av Lil Nas X.

Skuespilleren Renée Zellweger (kjent fra blant annet Bridget Jones) spiller hovedrollen i den biografiske dramafilmen JUDY, som omhandler de siste årene til Hollywood-ikonet Judy Garland. Zelwegger gjør selv tolkninger av Judy Garlands kjente klassikere, og med det gir hun ut sitt første soloalbum via Decca Records som også var Judy Garlands plateselskap. Filmen har premiere på norske kinoer 25.10, men musikken er ute på alle kjente strømmetjenester i dag.

Med over 300 millioner strømminger av "Love Someone" er danske Lukas Graham klare med den nye singelen "Lie". Fremover blir det travelt for Lukas Graham som legger ut på turné i Asia og USA denne høsten.

I sommer kom årets freestyle - Lullabye-freestylen til Larsiveli som skapte bølger gjennom sommeren. Både videoen og låten fikk massive tilbakemeldinger fra både fans, kollegaer og konkurrenter. I dag slippes ”Lullaby Freestyle (Remix)

Gabrielle slapp i dag sitt nyeste album Snart, Gabby, som regnes som hennes mest personlige verk hittil. I løpet av de kommende ukene legger hun ut på turné, og spiller utsolgte konserter i både Oslo og Bergen.

Etter sommerens upbeat singel "Ditt Problem", er EHI nå tilbake med en ny, catchy tune, “Ikke Lov Meg Noen Ting”. På låten har han fått med seg den vitale influenseren og YouTuberen Ellen Aabol, som også har vært med å skrive låten sammen med EHI og Kim Ofstad.

Kommende konserter:  
27. september - Odd Nordstoga, Vilje Bryggeri, Vinje
27. september - ECM 50: Mette Henriette + Carla Bley Trio , Victoria, Oslo
28. september - ECM 50: Sinikka Langeland+Craig Taborn+Surman/Andersen/Strønen, Victoria
28. september - jens , Vill Vill Vest, USF Verftet, Bergen  
28. september - Lise davidsen + Filharmonien, Konserthuset, Oslo
28. september - blackbear, Sentrum Scene
28. September - Snow Boyz, Temur, Chris Abolade, Vulkan Arena
29. september - Lise Davidsen, Den Norske Opera
2. oktober - jens (support for Dagny), Artilleriverkstedet, Horten
3. oktober - Ariana Grande / Social House / Ella Mai, Telenor Arena
4. oktober - jens (support for Dagny), Union Scene, Drammen
5. oktober - jens (support for Dagny), Parkteatret, Oslo
5. oktober - R3hab, Sentrum Scene
10. oktober - Scarlxrd, Blå.  
11. oktober - Lemaitre, Den Norske Opera
17. oktober - Emelie Hollow @ art night, Astrup Fearnley Museet
27. oktober - Daniil Trifonov, Den Norske Opera  
28. oktober - slowthai, Vulkan Arena
28. oktober - The Vamps , Sentrum Scene
31. oktober - Emeli Sandé, Sentrum Scene
2. november - Ruben, Lille Ole Bull, Bergen
4. november - Tyler Ramsey, Krøsset
6. november – Ruben Tou, Stavanger
6. november - Young Gravy, Vulkan Arena
9. november - Ka2, John Dee, Osl
11. november - Lewis Capaldi, Sentrum Scene
11. november - YUNGBLUD, Parkteatret
13. november - YG (med Ty Dolla $ign), Sentrum Scene, Oslo
16. November - Ka2, USF Verftet, Bergen
16. November - Larsiveli, John Dee
17. November - Sandra Lyng, Skøyen Kirke, Oslo
26. november - Dermot Kennedy, Rockefeller
1. desember - Michael Kiwanuka, Rockefeller, Oslo
2. desember - Ari Lennox, Parkteatret, Oslo
15. desember - JID, Parkteatret
6. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Førdehuset, Førde
7. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Grieghallen, Bergen
8. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Terningen Arena, Elverum
10. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO. Ibsenhuset, Skien
11. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Drammens Teater 
12. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Kongsberg Musikkteater
13. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Gjøvik Fjellhall  
14. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Oppdal Kulturhus
15. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Røros Kirke
16. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Kimen Kulturhus, Stjørdal
17. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Olavshallen, Trondheim
18. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Maihaugsalen, Lillehammer
19. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Oseberg Kulturhus, Tønsberg
20. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Stavanger konserthus
21. desember - Jul med Odd Nordstoga og DNKO, Folketeateret, Oslo
21. desember - Sandra Lyng, Julekonsert, Skøyen Kirke, Oslo

God helg :-)  

 

 

27-09-2019

Snow Boys slipper debut-album – Hvitt

Fredag 27. September slipper brødrene Paulo og Rafael Domingos debut-albumet sitt, “Hvitt”, som er første del av to albumslipp. “Hvitt” består av rolige og dansbare låter, som brødrene selv beskriver det. 

Snow Boyz har allerede rukket å gi ut fire singler i år, Heia ft. Arif & Unge Ferrari, 1%, Sommerfugl og “Dropp Det” med Kamelen, samt en akustisk versjon av Himmelen og mer. I dag er duoen klar for å slippe debut-albumet deres, “Hvitt”, som er første del av to kommende albumslipp. (“Svart” kommer 7. februar 2020).

Snow Boyz forteller om “Hvitt”:
“Albumet er delt i to, hvitt album som er del 1 har nesten bare låter som er rolige eller dansbar. Afrobeat, pop, osv. Mens den svarte delen som er del 2 har bare låter som er mere rap, for det meste trap musikk! Svarte delen slipper vi, neste år!

Det vi egentlig har gjort er å beskrive låtene som er i albumet med farger.

Siden hvitt står for renhet, fred osv, har vi bestemt oss for å gi del 1 navnet hvitt. Som sagt så er nesten alle låtene på hvitt mere clean i forhold til svart album som slippes neste år. Man finner til og med låter som kan spilles i bryllup i en kirke på dette albumet!”

HØR ALBUMET HER

Trackliste:
Albumet er skrevet i samarbeid med en rekke produsenter som for eksempel JNS, Palme og Basmo Fam.

 1. Finesse
 2. For alltid
 3. Sånn det går
 4. Dans med meg
 5. Sommerfugl
 6. Himmelen og mer
 7. 1%
 8. Dropp det
 9. Fin
 10. Tarzan & Jane  
 11. Dança comigo

 

I morgen spiller også Snow Boyz på Vulkan med Temur og Chris Abolade!

27-09-2019

Veronica Maggio er i dag ute med nytt album Fiender är Tråkigt

Siden debuten i 2006 har Veronica Maggio blitt hyllet av journalister og fans, og vunnet alle priser som kan vinnes og oppnådd en utrolig kommersiell suksess med sine fem kritikerroste album - utallige platinumalbum og over 800 millioner streams. Hun er utvilsomt en av Sveriges absolutt største artister, og det er ingen hemmelighet at hun er Sveriges pop-dronning.

I våres ga Veronica først ut singelen "Kurt Cobain" og deretter "Tillfälligheter" fra det nye og sjette studioalbumet "Fiender är tråkigt". Singlene har raskt blitt favoritter blant fansen hennes og har også oppnådd stor kommersiell suksess med over 30 millioner streams. Før sommeren hadde Veronica også muligheten til å samarbeide med den populære gruppen Hov1 på deres singel "Hornstullsstrand" som ble #1 på Spotify.

 

Veronica begynte sin sommerturné med å spille på Gröna Lund i Stockholm tre kvelder på rad, noe som aldri har blitt gjort før i moderne tid. I løpet av de tre magiske kveldene kom hele 51 000 mennesker, som er en ny publikumsrekord for Gröna Lund. Louis Armstrong sin konsert i 1962 hadde den gamle rekorden på 35 000 besøkende.

 

I tillegg til albumet, slippes det også en kortfilm den 27. september med samme tittel regissert av Måns Nyman og skrevet av Nyman og Veronica. Kortfilmen er satt på Gotland og er en Bonnie og Clyde-inspirert historie med Veronica i hovedrollen.

Fiender är Tråkigt består av 10 sanger, alle skrevet av Veronica sammen med Jocke Berg, Simon Hassle og Agrin Rahmani, som har vært involvert gjennom hele albumprosessen.

 

Veronica forteller:

«Fiender är tråkigt»-albumet startet med en sang som havnet i skoffen. Etter den siste plata dro jeg til LA for å skrive, men det var ganske mislykket. Da jeg kom hjem, satt jeg i en mørk kjeller sammen med Agrin Rahmani med følelsen av at jeg måtte tvinge fram en sang. Sammen skrev vi «5 minutter», men selv om det føltes fint, havnet den også i skoffen. Jeg var ikke mottakelig på det tidspunktet. Jeg skrev til og med til de jeg jobbet med at jeg ønsket å være i fred i en ubestemt fremtid, og at det kanskje ikke var mer musikk på lenge. Senere traff jeg Jocke Berg og vi skrev en sang til en kortfilm sammen, da var jeg i en lysere periode i livet. Plutselig begynte flere embryoer å dukke opp for sanger, så vi fortsatte å jobbe sammen. I et studio på Dalagatan i Stockholm skrev vi sammen med Agrin og Simon Hassle et helt album. Så, er alle sangene på plata om en kø til et utested? Som aldri ser ut til å ende? Er jeg livredd for å legge "tenåringstiden" bak meg? Du kan ganske enkelt tolke tekstene mine som du vil. Men jeg tror noen forveksler tenåringsidealer med å bare være åpne for forskjellige inntrykk og stemninger - mange forbinder det å være voksen med som å slå av og ikke holde på og rote og føle så mye. Som om den sensibiliteten bare tilhører ungdommen. Jeg tror du kan beholde det hele livet. Det har mindre å gjøre med festing og mer å gjøre med muligheten til å ha det moro, å drømme og ikke bli tvunget inn i et system. Det er sannsynligvis derfor jeg så sjelden føler at jeg må skrive en tekst om å være hjemme og plukke ut oppvaskmaskinen. Håper med andre ord at det fremdeles er plass til sanger om liv, natt, tvil og kjærlighet. Et sted, du finner meg fremdeles uansett.

 

Albumet "Fiender är tråkigt" gis via Swedish Recordings / Universal Music

27-09-2019

Astrid S overrasker med ny EP i natt

Hør «Down Low» HER!


Om EP´en sier Astrid:

«Down Low» er en nedstrippet samling av låter som er inspirert av «Stripped Down Tour». Eller motsatt om du vil.

Jeg hadde noen gamle demoer som jeg ville gi ut og bestemte meg for å prøve å ferdigstille dem og har brukt masse tid i studio med Eivind Helgerød (produserte Emilie Nicolas) i sommer. Jeg ble også så inspirert av prosessen at jeg skrev «Years» og «Favorite Part Of Me»

Vi har spilt flere av låtene på turnéen, og det har vært utrolig spesielt å se publikums reaksjon. «Down Low» er en veldig genuin EP og føles nær mitt ståsted som låtskriver og artist i dag. Jeg er veldig stolt av den.

Astrid S annonserer overraskelsesprosjektet i forbindelse med sin utsolgte London-konsert i Hoxton Hall i kveld.

Tracklist:

1. Down Low

2. Favorite Part Of Me

3. Sidelove

4. Years

«Down Low» er Astrid´s andre EP-utgivelse i 2019, og følger opp «Trust Issues» fra forrige måned, som inneholder to nye låter i tillegg til de tidligere singlene «The First One», «Emotion» og «Someone New».

26-09-2019

DJ- og produsentduoen Broiler har teamet opp med Trevis og slipper låten «ROCKETMAN»

DJ- og produsentduoen Broiler har teamet opp med Trevis og slipper låten «ROCKETMAN» torsdag 26. september.

Broiler rundet nylig av festivalsommeren med et stort smell da de avsluttet hele Findings Festival i Oslo. Med seg på scenen hadde de den 21 år gamle stjernen, Trevis. Sammen fremførte de den kommende låten «Rocketman» og skal vi tro publikumet blir dette en utgivelse det vil lukte svidd av! 

Se video fra opptreden HER

 

Broiler har siden oppstarten i 2012 streamet nærmere 500 millioner ganger med en rekke multiplatinum hits i flere land. I 2015 ga de ut «Wild Eyes» som gikk rett inn på topplistene og fulgte opp med remixen av «Shots»,  som i dag er streamet 250 millioner ganger. Duoen har vist stort spenn i sine musikalske ferdigheter  - med hits som den urbane «Money» (feat. Bekuh Boom) og balladen «Lay It On Me», et samarbeid med hit-dronningen Ina Wroldsen, til poplåten "Goodbye To Love» med Tysklands nye popstjerne, Nico Santos. I år har de gitt ut låtene «Do it» og «Good Day», før «Rocketman» feat. Trevis slippes torsdag 26. september. 

 

Trevis er Sky Agency sin nye store satsing og spås en lysende fremtid. Han er et ungt norsk artisttalent som både produserer, skriver låter og i tillegg gjør egne koreografier selv. I flere år har Los Angeles vært hans base, hvor han har studert og jobbet målrettet med musikken. Den lovende 21-åringen er nå tilbake i Norge med musikk i bagasjen og klar for å erobre musikk-Norge og de store scenene. 

 

Etter slippet av «ROCKETMAN» 26. september vil Trevis gi ut sin første solo-singel 18. oktober, og ny singel og debut-EP er planlagt i starten av 2020. 

26-09-2019

The Beatles med musikkvideo for “Here Comes The Sun”

THE BEATLES PREMIERE FIRST-LOOK TRAILER FOR NEW

“HERE COMES THE SUN” MUSIC VIDEO TO BE RELEASED ON

ABBEY ROAD ALBUM’S 50TH ANNIVERSARY

 

Music Video’s Global Premiere Event This Thursday, September 26

to be Hosted Across the Official YouTube Channels for

The Beatles, John Lennon, Paul McCartney, George Harrison, and Ringo Starr

 

New Video Features Rare Beatles Photos and Song’s New Stereo Mix from

The Beatles’ Abbey Road Anniversary Edition, to be Released Friday, September 27

 

The Beatles will release a first-look trailer and launch a Premiere Watch page for the brand new music video for George Harrison’s transcendent, timeless song “Here Comes The Sun” from The Beatles’ iconic Abbey Road album.

On Abbey Road’s 50th anniversary this Thursday, September 26, the music video’s global premiere event will be hosted across the official YouTube channels for The Beatles, John Lennon, Paul McCartney, George Harrison, and Ringo Starr. The video will premiere at 9:02am PDT / 12:02pm EDT / 5:02pm BST and fans can tune in an hour ahead, at 8am PDT / 11am EDT / 4pm BST, for an engaging 60-minute countdown to the music video’s worldwide debut. Find out how you can be featured in the premiere here.

 

Watch “Here Comes The Sun” music video trailer

 

Visit the “Here Comes The Sun” Premiere Watch page, and return this Thursday at 8am PDT / 11am EDT / 4pm BST for the video premiere event.

 

The "Here Comes The Sun" music video welcomes the viewer into Abbey Road Studios’ Studio Two, where The Beatles famously recorded most of Abbey Road, to experience a unique and moving sunrise above the band’s instruments and gear. Working closely with Apple Corps Ltd., the video is directed by Trunk Animation’s director team Alasdair + Jock (Alasdair Brotherston and Jock Mooney) and produced by Trunk’s Maria Manton. The video’s sun centerpiece was filmed as it was meticulously crafted on-set in Abbey Road’s Studio Two. The video features photos from the Apple Corps archive, and photos and footage shot by Linda McCartney supplied by Paul McCartney.

 

The Beatles will celebrate Abbey Road with a suite of beautifully presented Anniversary Edition packages to be released this Friday, September 27 by Apple Corps Ltd./Capitol/UMe. The album’s 17 tracks are newly mixed by producer Giles Martin and mix engineer Sam Okell in stereo, 5.1 surround, and Dolby Atmos, accompanied by 23 session recordings and demos, most of which are previously unreleased. The new music video for “Here Comes The Sun” features the song’s new stereo mix.

 

 

thebeatles.com

#AbbeyRoad

 

YouTubeVevoFacebookTwitterInstagram

 

* * *

24-09-2019

Halsey til Norge med sin Manic World Tour  

Halsey inntar Oslo Spektrum med sin Manic World Tour 21. februar 2020.

Den prisvinnende sangeren og låtskriveren slipper albumet Manic 17. januar, og legger i den forbindelse ut på turné. Support i Oslo er Pale Waves. 

Det nye albumet inneholder hennes siste singel "Graveyard" samt hitlåta "Without Me", som tilbrakte hele to uker på førsteplass av den amerikanske singellista Billboard Hot 100.

Siden 2015 har Halsey opparbeidet seg over 23 milliarder streams og solgt mer enn 9 millioner album. Hun har solgt ut konserter på fem kontinenter, blitt nominert til Grammy og prydet forsiden av en rekke magasiner som Cosmopolitan, Rolling Stone, NYLON, Forbes og Billboard.

Debutalbumet BADLANDS solgte til platina, og hun tronet på førsteplass av den amerikanske albumlista Billboard 200. Albumet inneholdt hits som "Now or Never" og "Bad at Love". 

Halsey fortsetter å lage kreativ, banebrytende musikk, og blir bare mer innflytelsesrik på andre områder.

Etter filmdebuten med den animerte suksessen Teen Titans GO! (2018), hvor hun hadde stemmen til Wonder Woman, var hun å se i A Star is Born med Bradley Cooper og Lady Gaga.

Hun fortsetter å engasjere seg i saker hun brenner for, som blant annet rettighetene til ungdommer og kvinner, mental helse og LGBTQ-miljøet. GLAAD utnevnte henne til 2018s Outstanding Music Artist.

 

Billetter er i salg fredag 27. september kl. 10.00.

Konserten presenteres i samarbeid med NRJ.

23-09-2019

Ny musikk fra Cashmere Cat, Emelie Hollow, Maroon 5 samt Taylor Swift til Norge!

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music.

 

Taylor Swift annonserte denne uken at hun kommer til Oslo i 2020.

 

Cashmere Cat slipper albumet Princess Catgirl

Duket for release av Emelie Hollow sin EP Hear It Out Loud!

jens er klar med ny musikk og Dagny support!

Produsent og DJ Nick Strand var fra 2016 til slutten av 2018 en del av produsentgruppen Seeb, som i 2018 hadde over 2 milliarder streams på Spotify. De hadde en rekke store samarbeid med artister som Skip Marley, Dagny, Justin Bieber, David Guetta, Sia, Pink og Mick Jagger. Nå slipper han “Stuck On You” med Hanne Mjøen, som The Fader har omtalt som “one of the Scandinavian artists to watch in 2018”.  

 

22. september 2014 ble "Styggen på Ryggen" sluppet, en låt som skapte bølger og dype spor i både OnklP og folk sin liv. Den bunnløst ærlige teksten fremført med en tilstedeværelse og inderlighet traff selv de barskeste av oss. Låten har nå passert 22 millioner streams på Spotify. Nå fem år etter er låten fremdeles like sterk og aktuell, teksten pensum i den norske skole, psykisk helse blir satt fokus på og livet til Slekta og OnklP har nådd en ny fase. I forbindelse med jubileet slippes en storslått orkesterversjon av singelen, fremført av K og OnklP & De Fjerne Slektningene. 

 

Svenske Tove Lo er tilbake med det nye albumet Sunshine Kitty. Albumet inneholder blant annet "Glad He’s Gone", "Bad As The Boys" (feat. ALMA), "Really Don’t Like U" (feat. Kylie Minogue) og den nye singelen "Sweettalk My Heart" som ble sluppet tidligere denne uken. Tove Lo spilte i sommer på Bergenfest og Findings og kommer tilbake til landet neste år for å spille på Rockefeller 24. mars. 

 

Astrid S er for tiden på en utsolgt, akustisk turné i USA og Europa. I dag slippes to remixer av “Doing To Me” av Felix Cartal og Cavego.  

Bea Miller har fått med seg den britiske produsentduoen Snakehips på den nye låten "NEVER GONNA LIKE YOU". Låten følger opp hennes tidligere releaser “it’s not u it’s me” ft. 6LACK, “feel something” og “FEELS LIKE HOME” ft. Jessie Reyez, som alle har blitt sluppet i år. 

 

Maroon 5 er tilbake etter suksessen med “Girls Like You” fra albumet Red Pill Blues med den nye singelen “Memories”

 

Høsten blir travel på releasefronten for Ka2. Første låt ut er “en til", en catchy poptune med indiepreg – i kjent Ka2-stil. Senere i november slipps Kløbb Ka2, en EP med mer “kløbbete” materiale. Dagen etter EP-slipp, 9. november, spiller Ka2 sin første headlinerkonsert på John Dee i Oslo og senere den 16. november på USF Verftet i Bergen.   

 

Lady Antebellum slipper sitt syvende studioalbum 17. november med tittelen Ocean. Nå er de ute med tittelsporet fra albumet. 

Liam Payne har slått seg sammen med A Boogie Wit Da Hoodie på låten "Stack It Up". Låten er skrevet av Ed Sheeran, Steve Mac, Fred Gibson og Boogie. Om låten sier Liam; “I’m so happy to be releasing my new single and for you all to finally hear it. Me and Boogie had so much fun doing it. This is a song I’m really proud of and I can’t wait to show you what’s coming next!” 

 

Den nederlanske DJ’en Tiësto har slått seg sammen med britiske Mabel på den nye låten “God Is A Dancer”. Låten følger opp Tiëstos hitsingel “Rituals” som han hadde med Rita Ora og Jonas Blue. 

 

Seinabo Sey har teamet opp med duoen Vargas & Lagola på nydelig “Shores”. Låten er skrevet sammen med Vargas & Lagola (Vincent Pontare og Salem Al Fakir), som hun også jobbet med på låten “Pretend”. 

Stjerneskuddet fra Nashville, Travis Denning, er klar med låten "Heartbeat Of A Small Town". Den 10. oktober kan han oppleves live i Oslo Konserthus under den internasjonale turnéserien Introducing Nashville, kuratert og presentert av Country Music Associations.  

 

Du husker kanskje “Gal Av Lengsel” av Arne Schau-Knudsen fra Telenor-reklamen tidlig på 2000-tallet? Etter å ha sett at den ikke var tilgjengelig på strømmetjenestene, bestemte Vidar Villa og band for å gå i studio med produsent Hans Petter Aaserud fra Trang Fødsel for å gjøre sin versjon av låten. Samme dag som singelen slippes skal Vidar fremføre den akustisk på God Morgen Norge, hvor den originalen låtskriveren Arne Schau-Knudsen blir med for en prat i sofaen. Etter dette går turen videre til P3 Morgen. 

  

Sinematic er Robbie Robertsons første album siden How To Become Clairvoyant fra 2011. Albumet er produsert av Robertson selv, og inneholder bidrag fra blant andre Van Morrison og Glen Hansard, som laget musikken til den romantiske komedien Once i 2007. Robertsons er aktuell på flere fronter nå for tiden – i tillegg til nytt album har han laget score til Martin Scorseses The Irishman, der to av låtene fra albumet er med. Filmen har premiere på New York Film Festival 27. september. Under Toronto International Film Festival hadde Once Were Brothers: Robbie Robertson & The Band æren av å åpne festivalen. Dokumentaren forteller Robertsons side av det mye omtalte bruddet med The Band, og er basert på hans memoar Testimony. 

 

Ole Ivars har jubileumsår og feirer med å slippe nytt studioalbum På farten i 55 år. Albumet ble sluppet på fysiske formater før sommeren, men tilgjengeliggjøres endelig digitalt. 

Suksessduoen Isah og Dutty Dior barker seg sammen atter en gang og leverer en fersk remix av Karpe’s "Moscot & Dior". Originalen kunne høres på Karpe’s SAS PLUS / SAS PUSSY, hvor Isah også bidro på flere av låtene.  

 

Country rock-bandet Spelloppmaker fra Solør er den nyeste signeringen til Hells Bells Records og gir ut sin andre singel gjennom selskapet, "Kaldt Vann Og Lut". Bandet fortsetter høsten og vinteren med konserter rundt i hele Norge for å spre glede og rabalder hos det norske bygdefolket. 

 

Multi-instrumentalisten Gryffin har fått med seg den britiske DJ-duoen Gorgon City på "Baggage" hvor AlunaGeorge har vokalen.

 

  

 

Kommende konserter:

 

25. september - ECM 50:Bobo Stenson Trio + Maciej Obara Quartet , Victoria, Oslo  

26. september - ECM 50: Marcin Wasilewski Trio + Gustavsen / Tander / Vespestad, Victoria, Oslo  

27. september - ECM 50: Mette Henriette + Carla Bley Trio , Victoria, Oslo  

28. september - ECM 50: Sinikka Langeland + Craig Taborn + Surman / Andersen / Strønen, Victoria, Oslo  

28. september - Lise davidsen + Filharmonien, Konserthuset, Oslo  

28. september - blackbear, Sentrum Scene  

29. september - Lise Davidsen, Den Norske Opera  

3. oktober - Social House/Ella Mai/Ariana Grande, Telenor Arena  

5. oktober - R3hab, Sentrum Scene  

10. oktober - Scarlxrd, Blå.   

11. oktober - Lemaitre, Den Norske Opera  

27. oktober - Daniil Trifonov, Den Norske Opera   

28. oktober - slowthai, Vulkan Arena  

28. oktober - The Vamps , Sentrum Scene  

31. oktober - Emeli Sandé, Sentrum Scene  

6. november - Young Gravy, Vulkan Arena  

11. november - Lewis Capaldi, Sentrum Scene  

11. november - YUNGBLUD, Parkteatret  

13. november - YG (med Ty Dolla $ign), Sentrum Scene, Oslo  

26. november - Dermot Kennedy, Rockefeller  

1. desember - Michael Kiwanuka, Rockefeller, Oslo  

2. desember - Ari Lennox, Parkteatret, Oslo  

15. desember - JID, Parkteatret  

  

  

 

20-09-2019

Cashmere Cat slipper albumet Princess Catgirl

PRINCESS CATGIRL, Cashmere Cat sin nye følgesvenn, har vi stiftet bekjentskap med gjennom singlene «Emotions» og «For Your Eyes Only». Begge låtene har blitt akkompagnert av Jake Schreier-regisserte videoer som inneholder den Emmy-vinnende skuespilleren Margaret Qualley (Once Upon A Time In Hollywood, Fosse/Verdon, The Leftovers) motion capture som Cashmere Cats Princess Catgirl.
Se “EMOTIONS” video HER og “FOR YOUR EYES ONLY” video HER.

Siden det kritikerroste debutalbumet 9 fra 2017 (som han mottok Spellemannspris for), har Cashmere Cat viet tiden sin til å produsere for de største stjernene innen popens verden. Han har jobbet mye med sin mangeårige venn og kreative samarbeidspartner, benny blanco, med Shawn Mendes og Camila Cabello på deres nåværende smash-hit “Señorita” og artister som Kanye West, Kid Cudi, Halsey, FKA kvister, Major Lazer, Lil Dicky, Nas, Francis & The Lights for å nevne noen.

Magnus August Høiberg aka Cashmere Cat har siden gjennombruddet med EPene Mirror Maru og Wedding Bells blitt en av de mest anerkjente produsentene i verden; SPIN kaller ham «a pop-megaforce» mens Stereogum hyller hans “sort of askew, brightly colored crystalline Cartoon Network bangers.”

“The Princess Catgirl character is a Zelda-esque royal in a verdant generated world…Try not to cry a little bit.”—Billboard

20-09-2019

jens er klar med ny musikk og Dagny support!

Med Made Management i ryggen (Sigrid, Aurora) og signert hos Universal Music har jens sin musikk blitt spillelistet både på radio og spillelister i hele Norden. I dag slipper han sin ferske låt «Awkward» som han har skrevet sammen med Kristoffer Tømmerbakke, Erik Smaaland og Emilie Adams. 

- I løpet av oppveksten min var jeg en som ikke helt passet inn med de andre, og falt derfor også fort utenfor sånn rent sosialt. Etter hvert som jeg har blitt eldre har jeg derimot lært meg å gi mer faen og heller omfavne det at jeg kan være, og er, litt ”awkward”.


jens spiller sin første konsert med fullt band på Vill Vill Vest i Bergen 28.september- Ikke nok med det, han er support for Dagny på hele tre konserter i Norge denne høsten!

Se under for dato.


02.10 Horten
04.10 Drammen
05.10 Oslo


«Awkward» kan du høre HER

Connect with jens:
Instagram FacebookSpotifyYouTube

20-09-2019

Duket for release av Emelie Hollow sin EP “Hear It Out Loud”!

Hear It Out Loud er en storslått og vakker EP fylt av inspirasjoner fra naturens grunnelementer og understreker både Emelies unike låtskriver-og sangtalent. EPens nøkkelspor er akkompagnert av nydelige visuals signert blant annet av Frode Fjerdingstad. 

EPen er skrevet av Emelie Hollow selv og komponert i samarbeid med EPens produsent Øyvind Mathisen (Nils Bech, Ary, Cezinando)

- «Det har vært en utrolig fin prossess å lage min aller første EP! Det tok veldig lang tid for meg å finne ut akkurat hva jeg ville skrive og dele, men jeg er glad for at jeg fikk så frie tøyler til å lage musikk som virkelig betyr noe for meg! Jeg samarbeidet med produsent Øyvind Mathisen på hele EP’en, og er så glad for at våre to musikalske universer fikk smelte sammen! Alt har fått lov til å vokse i et naturlig tempo, og blitt akkurat sånn jeg håpet det skulle bli. Derfor er det ekstra gøy og litt skummelt å skulle dele noe jeg holder så kjært. Det føles litt som om barnet mitt flytter ut. Jeg har passet på, gitt det masse kjærlighet og ledet det på veien, men nå er det på tide å slippe det fri ut i verden.»

Den unge, talentfulle artisten ga oss «HE», den første smakebiten fra den kommende EPen like før sommeren og Epens tittelspor «Hear It Out Loud» rett etter i august. Begge låter har fått gode tilbakemeldinger og radiolisting på blant annet NRK P3.

Tracklist:
1 Intro
2 Away
3 He
4 Ghost Out Of The Blue
5 Here It Out Loud
6 Interlude
7 Forever
8 Outro

Link til videoer:
HE
Hear It Out Loud

Ved siden av sin verdensomspennende artistkontrakt med Universal Music Group, Norway, er hun også signert som låtskriver hos Sony/ATV Music Publishing Scandinavia. Hun har blant co-skrevet Alan Walker sin verdenshit “LILY” (snart 100M), en låt hvor hun også har lead vocals.Connect with Emelie Hollow:
Instagram / Facebook / Twitter / Spotify YouTube

20-09-2019

Verdensstjerne til Oslo Sommertid 2020

I dag ble det bekreftet at selveste Taylor Swift kommer til Oslo og spiller under Oslo Sommertid 2020.

Taylor Swift, en vår tids største superstjerner, har hatt massiv suksess siden hun ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2006.

I 2020 er det ni år siden superstjernen gjestet Norge og det er en ære å melde at hun kommer til Oslo Sommertid og Voldsløkka 26. juni! 

"OMG! Dette er noe av det villeste jeg har vært med på. Å få selveste Taylor Swift til å spille en av veldig få konserter i Skandinavia, er en drøm som har gått i oppfyllelse. Hun kommer til å sette fyr på Norges største konsertarena, Voldsløkka, og vi forventer en kveld som går inn i historiebøkene! Det er ni år siden hun var i Norge sist og siden det har hun gitt ut fire album, levert en hel drøss av hits og vunnet de gjeveste priser" sier Peer Osmundsvaag, ansvarlig arrangør i All Things Live.

Den tidligere country-popstjernen har gitt ut syv album, vunnet flere Grammy Awards (blant annet for Album of the Year og Best Pop Vocal Album), blitt kåret til Woman of the Year av Billboard og har over 43 millioner månedlige lyttere på Spotify.  

Hun er født og oppvokst i Reading i Pennsylvania og begynte å vise interesse for musikk i en alder av ni, med Shania Twain som største inspirasjon. Hun var bare 14 år da hun signerte platekontrakt og flyttet med familien til Nashville for å fokusere på musikken.

Albumet Fearless ble gitt ut i november 2008 og sertifiserte til gull av RIAA allerede den første uken. Albumet fikk god fart gjennom hele 2009 og tjente til flere platinasertifiseringer med låter som "Love Story", "White Horse", "You Belong with Me" og "Fifteen". Hennes tredje album Speak Now ble utgitt i oktober 2010 og førte med seg nok en massiv suksess. Hitsingler som "Mine" og "Mean" vant to Grammy Awards. 

Etter livealbumet fra 2011, World Tour Live Speak Now, vendte Swift mer mot pop og begynte å jobbe med musikere som Dan Wilson, Butch Walker og Britney Spears-produsenten Max Martin. Dette ble tydelig på "We Are Never Ever Getting Back Together”, den første singelen fra albumet Red (2012). Albumet knuste alle forventninger ved å selge over en million eksemplarer den første uken. En bemerkelsesverdig prestasjon som var dobbelt så imponerende i en tid med fallende salg. 

Singelen "Shake It Off", fra hennes femte album 1989, ble nummer én etter utgivelsen i 2014. Albumet var hennes første offisielle popalbum og ble hennes tredje album som solgte mer enn én million eksemplarer den første uken.  

Reputation var Swifts siste album for Big Machine. I november 2018 signerte hun med Universal Music, som distribuerte hennes nye album under deres Republic Records-banner. Albumet Lover ble gitt ut tidligere i år og inkluderte singlene "Me!" og "You Need To Calm Down", som begge ble nummer to på Billboard.

Med Lover demonstrerer Taylor Swift nok en gang at hun er en av verdens beste popsnekrere. Og hun har en hel karriere foran seg til å fortsette å bevise det. Hun er rett og slett "The Man" - Dagbladet 

 

Billetter i salg via ticketmaster.no onsdag 25. september.

17-09-2019

Ny musikk fra The Who, Astrid S og stjernetrioen Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey.

Britiske rockelegender tilbake med ny musikk

Ny låt fra stjernetrioen Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey

Jonas Benyoub krysser grenser med NahNah Remix

R.E.M med låt til inntekt for ofrene på Bahamas

Astrid S slipper i dag “Doing To Me (Stripped Down)”, en nedstrippet versjon av singelen fra den nye EP’en Trust Issues. Astrid S er for tiden aktuell med sin akustiske Stripped Down Tour, som startet i Trondheim 11. september. I kveld spiller hun på Forum i Bergen og søndag 15. september inntar hun Den Norske Opera i Oslo.

I dag er Lil Halima klar med sin andre singel,“911”, fra hennes kommende mixtape “Brown Girl Diary”, som slippes 4. oktober, med den svenske produsenten Canto. “Denne sangen er bare en liten "fuck you" til alle menn eller boys som behandler jenter trash fordi de er broken eller usikker”, forteller Lil Halima
Hun spiller sin første egne konsert i Oslo på Parkteateret 18.01.20. Billettene er i salg fra i dag.

Rammstein-vokalist Lindemann slapp i dag den nye singelen “Steh Auf” fra sitt soloprosjekt.

Emeli Sande er tilbake med ny musikk og slipper i dag albumet Real Life. Hun er også Norgesaktuell med konsert 31.oktober på Sentrum Scene.

Halsey er i dag ute med den nye låten "Graveyard". Låten blir å finne på hennes nye album Manic som slippes 17. januar. Halsey har streamet over 23 milliarder og har solgt over ni millioner album verden over.

16 år gamle Chris Burton fra Danmark har passert 12 millioner streams for sine tre første singler. I dag slipper han sin fjerde singel, post-sommer balladen “Summer’s Over”.

Det svenske pop-sjerneskuddet LOVA slipper i dag Epen A Gentleman's Guide, ledet av singelen «Daddy Issues». 21 åringen har blitt lovprist av The Guardian, Refinery29, GQ, Idolator, EARMILK, Hillydilly for å nevne noen. Singelen hennes "You Me and The Silence" var den mest spilte låten på svensk P3, hun er også på YouTube musics "Artist to Watch" for 2019.

Etter en veldig fin vår med fire nye låter, ledet av Do It, og en sommer fylt med headlinershows er de norske gudfarene tilbake med flere nye bangers denne høsten. I dag slipper Broiler “Good Day”, som de startet på for over 4 år siden!
Mio sier følgende om låta: Den første ideen til Good Day kom for over fire år siden. Plystre-riffet har sittet som klister på hjernen siden den dag, så vi skjønte tidligere i år at vi bare MÅTTE gjøre ferdig denne låta!

Stjerneskuddet Isah fra Stavanger har herjet topplistene med landeplagen HALLO i sommer. Nå er han klar til å slippe del to av debut-EPen «sukkerspinn og hodepine», som gjestes av Magdi fra Karpe og Philip Emilio.

Bandet Hardhaus leverer mer solid musikk på ekte Telemarks-dialekt. «Raud Sol» er deres nyeste singel, godt forankret i beste country-rock tradisjon.

Jeff Goldblum er i dag ute med låten «Let’s Face The Music And Dance» (feat Sharon Van Etten) og annonserer samtidig at han slepper nytt album 1.nov.

Kommende konserter:

13. september - Astrid S, Forum, Bergen.
15. september - Astrid S, Den Norske Opera, Oslo
8. september - Jon Bellion, Rockefeller
25. september - ECM 50:Bobo Stenson Trio + Maciej Obara Quartet , Victoria, Oslo
26. september - ECM 50: Marcin Wasilewski Trio + Gustavsen / Tander / Vespestad, Victoria, Oslo
27. september - ECM 50: Mette Henriette + Carla Bley Trio , Victoria, Oslo
28. september - ECM 50: Sinikka Langeland + Craig Taborn + Surman / Andersen / Strønen, Victoria, Oslo
28. september - Lise davidsen + Filharmonien, Konserthuset, Oslo
28. september - blackbear, Sentrum Scene
29. september - Lise Davidsen, Den Norske Opera
3. oktober - Social House/Ella Mai/Ariana Grande, Telenor Arena
5. oktober - R3hab, Sentrum Scene
10. oktober - Scarlxrd, Blå.
11. oktober - Lemaitre, Den Norske Opera
27. oktober - Daniil Trifonov, Den Norske Opera
28. oktober - slowthai, Vulkan Arena
28. oktober - The Vamps , Sentrum Scene
31. oktober - Emeli Sandé, Sentrum Scene
6. november - Young Gravy, Vulkan Arena
11. november - Lewis Capaldi, Sentrum Scene
11. november - YUNGBLUD, Parkteatret
13. november - YG (med Ty Dolla $ign), Sentrum Scene, Oslo
26. november - Dermot Kennedy, Rockefeller
1. desember - Michael Kiwanuka, Rockefeller, Oslo
2. desember - Ari Lennox, Parkteatret, Oslo
15. desember - JID, Parkteatret

God helg :-)  

 

13-09-2019

Britiske rockelegender tilbake med ny musikk

55 år etter at The Who gjorde sine første innspillinger, er de britiske rockerne tilbake med sitt første nye album på 13 år!

Albumet har fått tittelen WHO og slippes 22. november. I dag er første smakebit ute i form av singelen "Ball and Chain".

Det nye albumet inneholder elleve låter og ble for det meste spilt inn i London og Los Angeles i løpet av våren og sommeren 2019.

WHO er co-produsert av Pete Townshend & D. Sardy (som har jobbet med Noel Gallagher, Oasis, LCD Soundsystem, Gorillaz) og med vokalproduksjon av Dave Eringa (Manic Street Preachers, Roger Daltrey, Wilko Johnson).

Gitarist og låtskriver Pete Townshend og Roger Daltrey er med på albumet samt The Who-trommeslager Zak Starkey og bassist Pino Palladino. Andre som bidrar er Simon Townshend, Benmont Tench, Carla Azar, Joey Waronker og Gordon Giltrap.

 

Om albumet sier Pete Townshend;

"This album is almost all new songs written last year, with just two exceptions. There is no theme, no concept, no story, just a set of songs that I (and my brother Simon) wrote to give Roger Daltrey some inspiration, challenges and scope for his newly revived singing voice. Roger and I are both old men now, by any measure, so I’ve tried to stay away from romance, but also from nostalgia if I can. I didn’t want to make anyone feel uncomfortable. Memories are OK, and some of the songs refer to the explosive state of things today. I made new home studio demos of all these songs in the summer of 2018 using a wide collection of instruments old and new. We started recording as The Who in March 2019, and have finished now in late August just in time to make some vinyl………maybe even some cassettes……ready for release in November”.

 

WHO trackliste:

All This Music Must Fade

Ball And Chain

I Don't Wanna Get Wise

Detour

Beads On One String

Hero Ground Zero

Street Song

I’ll Be Back

Break The News

Rockin’ In Rage

She Rocked My World

13-09-2019

Ny låt fra stjernetrioen Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey

En av verdens største popartister, Ariana Grande, slipper i dag singelen «Don’t Call Me Angel» med Miley Cyrus og Lana Del Rey. Den er skrevet av de tre superstjernene, sammen med blant andre Max Martin og det finske stjerneskuddet Alma. 

Dette er første singel fra soundtracket til nyinnspillingen av Charlie’s Angels, som har kinopremiere i Norge 29.november. 

Se trailer til filmen HER.

Ariana Grande er co-executive producer for albumet sammen med superprodusenten Savan Kotecha og manager Scooter Braun. Soundtracket slippes 1. november, to uker før filmens amerikanske premiere. Regissør Elizabeth Banks er strålende fornøyd med låta: 

“It was important to me to kick off Charlie’s Angels with a huge female-powered anthem driven by a big voice –but to get three of the biggest voices out there? It’s a dream come true! What Ariana, Miley and Lana have delivered surpasses even my high expectations. Their song is resonant and meaningful, and it kicks major ass.”

Se singelens tilhørende musikkvideo HER!

Ariana Grandes forrige album "thank u, next" har gått dobbelt platina i Norge. Grande spiller konsert i Telenor Arena 3. oktober.

13-09-2019