Nyheter

Ariana Grande annonserer Europeisk del av Sweetener World Tour

Popstjernen Ariana Grande annonserer konsert på Telenor Arena 3. oktober.

Med sin kraftfulle stemme og imponerende vokalprestasjoner har Ariana Grande etablert seg som en av verdens største popstjerner! I en alder av 25 har den Grammy-nominerte artisten 3 platina-selgende album, 18 milliarder streams og en rekke topp ti hits på Billboard Hot 100 bak seg.

2018 markerer nok et historisk år for Grande. Hun har blitt utnevnt til Billboards "Woman of the Year" og er Grammy-nominert i kategoriene Best Pop Vocal Album, for sitt nyeste album Sweetener, og Best Pop Solo Performance for låta "God Is A Woman". Samtidig nådde hennes nyeste single "thank you, next" topplasseringen på Billboard Hot 100 og slo rekorden for flest streams på Spotify for en sang av en kvinnelig artist på en uke.

Ariana leverer herlig pop med elementer fra R&B, soul og elektronisk musikk. Den sjarmerende artisten har spilt en rekke utsolgte konserter verden over, og leverer et spektakulært liveshow når hun inntar scenen. Vi gleder oss!

Billetter i salg fra fredag 21. desember kl. 09:00. Se Facebook-event her.

17-12-2018

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!


Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music:

Spider-Man: Into The Spider-Verse Soundtrack ute nå

TIX sitt juleunivers i musikkvideo

Ariana Grande overrasker fansen med en gave – den nye låten "Imagine".

Nicki Minaj er ute med låten “Familia”, som er tredje låt ut fra soundtracket til storfilmen Spider-Man: Into The Spider-Verse. Minaj har fått med seg latinske Anuel AA og nykommeren Bantu.

EDM-produsenten Netsky har fått med seg Stargate, og er ute med “Big Hearts” feat. Kyle! Låten er å finne på Netskys EP Abott Kinney.

Nykommeren Yung Gravy har fått med seg stjerneskuddet Lil Baby på sin nye singel “Alley Oop”.

JP Cooper er nå ute med den vakre låten "Cheerleader".

Så du Calum Scott på Idol? Se den rørende musikkvideoen til «No Matter What» her. Se Calum Scott på TV2 i kveld, kvelden før finalen.

Volbeat er ute med livealbumet Let's Boogie! Live From Telia Parken. Bandet headliner Tons of Rock 28. juni.

14-12-2018

Spider-Man: Into The Spider-Verse Soundtrack ute nå

Soundtracket til Spider-Man: Into the Spider-Verse er ute i dag. Filmen er basert på Marvels karakter Miles Morales, og foregår i Spider-Verse universet.

Tegnefilmen har fått strålende anmeldelser med 99% på Rotten Tomatoes, og gjeve nominasjoner til Golden Globe og Critics’ Choice Movie Award for beste animasjonsfilm.

Det stjernespekkede albumet inneholder låter med artister som Post Malone, Lil Wayne, Swae Lee, Nicki Minaj og Juice Wrld.

Se albumets tracklist nedenfor:

“What’s Up Danger” – Blackway & Black Caviar

“Sunflower” – Post Malone & Swae Lee

“Way Up ” – Jaden Smith

“Familia” – Nicki Minaj & Anuel AA (feat. Bantu)

“Invincible” – Aminé

“Start a Riot” – Duckwrth & Shaboozey

“Hide” – Juice Wrld (feat. Seezyn)

“Memories” – Thutmose

“Save The Day” – Ski Mask & Jacquees (feat. Coi Leray &LouGotCash)

“Let Go” – Beau Young Prince

“Scared of The Dark” – Lil Wayne & Ty Dolla $ign (feat. XXX Tentacion)

“Elevate” – DJ Khalil (feat. Denzel Curry, YBN Cordae, Swavay, Trevor Rich)

“Home” – Vince Staples

14-12-2018

TIX sitt juleunivers i musikkvideo

I november slapp TIX sin første julelåt, «Håper Nissen Har Råd». Låten har herjet i topplistene siden og har strømmet nesten 3 millioner ganger. I dag slippes musikkvideoen til låten.

TIX fikk for alvor fotfeste hos det norske folk i 2015 med sine kontroversielle russelåter som har blitt strømmet enorme mengder i Spotify. Nå fortsetter han å lage musikk uten kobling til russetiden, og førstesingelen «Shotgun» ble fort listet på NRK mP3 da den kom i juni. Låten lå lenge på #3 på Spotify Norge, og har strømmet nesten 9,5 millioner ganger.

Samtidig opplever TIX suksess med låten «Sweet but Psycho» av Ava Max som han har vært med på å skrive. Låten har gått #1 på Spotify i Norge, Danmark, Sverige, Belgia og Finland, i tillegg til å ligge helt i toppsjiktet i en rekke andre land. Globalt har den peaket på #12.

TIX er for øyeblikket i LA for å skrive musikk med sitt Publishing selskap, den internasjonale giganten APG.

SE MUSIKKVIDEOEN HER.

HØR TIX - “HÅPER NISSEN HAR RÅD” HER.

Mer om TIX

Bak navnet TIX finner du 25 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum. Navnet TIX ble til som en følge av at Andreas har diagnosen Tourettes Syndrom. Andreas sier selv: «TIX ble kallenavnet mitt på ungdomsskolen fordi folk la merke til ticsene mine. Jeg tok eierskap over navnet og brukte det som artistnavn.»

I tiden etter suksessen med russelåtene i 2015, ble TIX oppdaget av Mike Caren som driver den amerikanske publishing-giganten APG. Caren signerte TIX utelukkende for hans enorme pop-teft. Han hadde naturlig nok ingen forutinntatte meninger eller fordommer knyttet til russemusikken generelt eller TIX spesielt. TIX har siden pendlet frem og tilbake mellom Oslo og LA og skrevet for en rekke internasjonale artister.

Den enorme suksessen frem til nå bunner selvsagt i en genuin interesse for popmusikk og en unik evne til å lage musikk som – til tross for mangel på support fra den etablerte musikk og mediabransjen – bryter igjennom og finner sitt publikum på egenhånd.

Ved siden av den musikalske suksessen har TIX opparbeidet seg en enorm fanskare som følger enhver bevegelse han foretar seg i sosiale medier (og han står frem som en slags bestevenn for fansen sin). Konsertene er alltid smekk fulle av fans som synger med på hver eneste låt. Konserthøydepunktet var kanskje da han varmet opp for Justin Bieber i Stavanger i 2017. Denne sommeren spilte han kun konserter i Sverige.

Førstesingelen i soloprosjektet, «Shotgun», fra juni er en massiv, catchy og ekstremt velprodusert poplåt. I tiden som kommer ventes flere pop-hits fra kongen av russemusikk.

09-12-2018

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music:

Calum Scott til semifinalen i Idol 

Seeb annonserer samarbeid med Bastille – "Grip"

Astrid S slipper "Closer"

Bastille ute med EP

Sir Elton John er i dag ute med EP-en Step Into Christmas. Låten "Step Into Christmas" ble fremført på Gilbert O’Sullivan Show i 1973 og videoen er i dag ute. Opptaket har ikke vært vist siden 1973.

Hitmaskinen Benny Blanco er ute med låten “Roses” med Norgesvennen Juice WRLD og Brendon Urie. Blanco tar ingen pauser, og er samtidig ute med sitt debutalbum Friends Keep Secrets, som blant annet inneholder megahiten “Eastside” med Halsey og Khalid, og bidrag fra mange store gjesteartister som Calvin Harris, Juice WRLD, Swae Lee og flere.

Pop-fenomenet HRVY besøkte Oslo i forrige uke, og er nå ute med sin nye låt “I Don’t Think About You”!

James TW er ute med en nydelig cover av juleklassikeren “Last Christmas”.

Hip-Hop legenden Ice Cube er ute med albumet Everythangs Corrupt! Albumet er hans første på 8 år, og inneholder blant annet godlåta “The New Funkadelic”.

Eric Clapton er nå ute med en ny versjon av albumet Happy Xmas som inneholder to ny låter, som ikke var med på versjonen som ble sluppet tidligere i høst.

07-12-2018

Calum Scott til semifinalen i Idol

I kveld opptrer britiske Calum Scott på semifinalen i Idol. Calum Scott ble for alvor kjent da han deltok i Britain’s Got Talent i 2015, med en audition som gikk viralt. Videoen har over 200 millioner visninger.

Calum Scott sin cover av "Dancing On My Own" av Robyn ble en kjempehit og har streamet over 16 millioner ganger i Norge.

Albumet Only Human har solgt til platina i Norge, og nylig ble det sluppet en reutgivelse av albumet, Only Human Special Edition. Reutgivelsen inneholder blant annet den nye singelen "No Matter What" og en cover av "White Christmas" av Bing Crosby.

Idol sendes direkte i kveld fra kl. 19:30 på TV2.

07-12-2018

Bastille ute med EP

Bastille er i dag ute med EP-en Other People's Heartache Pt.4. Blant dem som bidrar på EP-en finner man Craig David, Kianja, Lily Moore, Rationale, Swarmz, Jacob Banks, S-X og Seeb - for å nevne noen.

Første låt ut fra EP-en er "Grip" som de har sammen med Seeb.

Other People’s Heartache Pt.4 er produsert av Bastille selv sammen deres faste samarbeidspartner Mark Crew.

Other People's Heartache Pt.4 er fjerde del i en serie av EP-er som Bastille har gitt ut hvor den første kom i februar 2012, den andre i desember samme år mens den tredje ble sluppet i 2014.

Om samarbeidet med Seeb sier vokalist Dan Brown: “Seeb turned our big, messy guitar song into something new and completely different, but it still feels wholly in keeping with the escapist theme of the song: the euphoria and horrors of a late, late night. “When the drop happens it’s like you get sucked back into the weirdness of the night or like a door’s been opened into the clubby world of Seeb. Their production takes it somewhere we never would have expected”. 

07-12-2018

Seeb annonserer samarbeid med Bastille – Grip

Etter å ha sluppet debut-EPen “Nice To Meet You” og remixene av Taylor Swift sin “Delicate” og Clean Bandit sin “Solo feat. Demi Lovato)” i 2018, runder produsentduoen Seeb av året, klare med nok et nytt stjernesamarbeid. Sammen med indierock kongene Bastille, slipper de i dag singelen “Grip”.

Etter å ha laget egen musikk og remikser for artister som bl.a. Taylor Swift, Tove Lo, Coldplay, Clean Bandit og Shawn Mendez har Seeb rukket å lagt 4 milliarder (!) avspillinger bak seg siden debuten for tre år siden. 

Låta “Drink About” feat Dagny har vært en av årets store norske låter og ble også nominert til P3 Gull. 

Nå er duoen klar med nok et stjernesamarbeid. De har slått seg sammen med de britiske indierock kongene Bastille.

Bastille-vokalist Dan forteller:

- “Seeb turned our big, messy guitar song into something new and completely different, but it still feels wholly in keeping with the escapist theme of the song: the euphoria and horrors of a late, late night.

“When the drop happens it’s like you get sucked back into the weirdness of the night or like a door’s been opened into the clubby world of Seeb. Their production takes it somewhere we never would have expected.” 

HØR SEEB x BASTILLE - “GRIP” HER

Elektronikaduoen Seeb fikk sitt store gjennombrudd med remixen av «I Took A Pill In Ibiza», som nylig bikket 1 milliard avspillinger, og nådde #4 på Billboard 100. Totalt har Oslo-baserte Seeb samlet over 2 milliarder avspillinger på Spotify, og duoen fortsetter stadig å vokse. Debut EP-en deres Nice To Meet You ble sluppet tidligere i år, hvor fokuslåten «Drink About» med Dagny har nådd 69 millioner avspillinger, og EP-en til sammen har fått over 85 millioner avspillinger.

Seeb vant også “Årets popgruppe” under Spellemannprisen i 2017

06-12-2018

Astrid S slipper «Closer» 

I høst har Astrid S vært høyaktuell med «Emotion» i inn- og utland, og tirsdag 4. desember slapp hun en ny, nær låt, nemlig «Closer». 

Samtidig som «Emotion» for tiden er landets mest spilte låt på radio og ligger på toppen av de norske radiolistene, befinner Astrid S selv seg i Storbritannia hvor hun gjester Years & Years sin UK-arena turné.  

Hør “Closer” her. 

Tidligere denne måneden ble det også klart at videogiganten VEVO har utpekt Astrid S som en av de få utvalgte «Artists To Watch» for 2019. 

I ble videoene fra VEVO sin DSCVR ARTISTS TO WATCH 2019 med Astrid S ut – der fremfører hun både “Closer” og “Emotion”. Se her: https://AstridS.lnk.to/DSCVR2019PR  

Om «Closer» 

«Closer» er skrevet av Astrid S, Oscar Görres, Ludvig Söderberg og James Alan Ghaleb. Låten er produsert av Oscar Görres og A Strut for Wolf Cousins Productions, og mixet av Serban Ghenea. 

Selv sier Astrid; 

Jeg er så glad for at «Closer» endelig er ute i verden! Jeg skrev den tilbake i mars med Oscar, Ludvig og James Alan. Jeg husker jeg hadde på meg Alma-merch og spiste Tom & Jerry-kjeks. Jeg føler at denne sangen viser en annen side av meg, en litt mer moden side, og jeg både gleder meg og er litt nervøs for å slippe den. 

05-12-2018

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music:

The 1975 ute med nytt album

Morgan Sulele med myke pakker til jul

Nordens største rockeband til Oslo og Tons of Rock!

Astrid S - Emotion (Remixes)

Canadiske Alessia Cara slapp sitt debutalbum Know-It-All i 2016. I dag er hun ute med oppfølgeren The Pains Of Growing

Rolling Stone - On her second LP, the 22-year-old singer emerges as a bold new voice in young-adult angst. 4/5

The New York Times - She is a singer with an agile voice but a young woman still figuring herself out.

The Boston Globe - Alessia Cara is growing up before our eyes.

Benny Blanco har fått med seg Jesse & Swae Lee på den nye låten “Better To Lie”.

Jax Jones er klar med den nye låten "Play", denne gangen har han fått med seg Years & Years.

Den kritikerroste Atlantarapperen J.I.D har sluppet albumet Dicaprio 2 til strålende kritikker. Albumet inneholder bidrag fra blant andre J. Cole, Asap Ferg, 6lack, Ella Mai.

Lil Baby er ute med det kritikerroste albumet Street Gossip, med bidrag fra Offset, 2 Chainz, Meek Mill, Gucci Mane og flere.

Nicki Minaj har sluppet en remix av “Good Form” fra Queen albumet, og har fått med seg Lil Wayne.

Ninja er verdens største gamer og har nå sluppet tre låter for første gang, “Tilted Towers” med Alesso, “Game Time” med 3LAU og “Jetty” med Tycho.

Julia Michaels er nå ute med en musikkvideo til "In This Place".

Takeoff har sluppet en musikkvideo til “Casper” fra sitt nye soloalbum The Last Rocket.

30-11-2018

The 1975 ute med nytt album

The 1975 er tilbake med det nye albumet A Brief Inquiry Into Online Relationships. Albumet følger opp The 1975 fra 2013, som har solgt til platina, og I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It fra 2016, som har solgt til gull.

“The band of the decade” - Q Magazine

“Stunning” - Pitchfork

“The biggest, most talked about band out there” - Sunday Times

“An absolute stone cold … masterpiece…they’ve made ‘OK Computer’ for a new generation of kids” - NME

“the band’s third album is their best yet” - Evening Standard

"A Brief Inquiry Into Online Relationships isn't just a great album - it's a generation defining masterpiece" - 5/5 DORK

"...there’s a real chance the 1975 are on track to be one of the defining names of the decade." - Stereogum

“a postmodern grab bag of genre innovations” - Best Albums Of 2018 Time Magazine

***** DIY

**** The Independent

**** MOJO

30-11-2018

Morgan Sulele med myke pakker til jul

Morgan Sulele ringer julen inn med låten “Det blir ikke jul uten deg”, produsert av Jesper Borgen (Alan Walkers “Faded” m.m.).

Pop-kometen med over 120millioner streams og over 60 uker på VG Lista, som står bak hits som “Bare Min” og “Høyt Over Oslo” feat Oral Bee har følgende å si om låta:

- "Jeg elsker jul!! Og i den anledning har jeg laget en helt ny julelåt med Jesper. Jeg er gigafornøyd med resultatet og jeg håper den kan gi folk hjemme i stua den julestemningen de trenger."

HØR MORGAN SULELE - "DET BLIR IKKE JUL UTEN DEG" HER

Låta som slippes i dag er Morgans andre julelåt. “Under Treet” som ble sluppet i 2015 er i skrivende stund på over 6 millioner streams og har blitt en juleklassiker blant ungdommen. 

30-11-2018

Nordens største rockeband til Oslo og Tons of Rock!

Volbeat har på rekordtid etablert seg som nordens største rockeband. Publikumsrekorder i Danmark, og her i Norge kan de skilte med skyhøye streamingtall og utsolgt Oslo Spektrum og Telenor Arena. I dag ble det klart at de danske hardrockerne i Volbeat vil headline Tons of Rock på Ekeberg fredag 28. juni 2019.

Konserten i Oslo vil være en av få svært eksklusive festivalopptredener bandet vil gjøre i 2019. Bandet er for tiden i studio og jobber med sitt syvende studioalbum. Men allerede nå i desember kan fansen glede seg over at bandet slipper et livealbum fra deres historiske konsert Telia-Parken hjemme i Danmark. En konsert som var det største showet et dansk band har gjort på hjemmebane med 50 000 elleville fans.

"Vi har alltid som mål å vokse og heve opplevelsen av produksjon for hver turné vi planlegger. Det er av avgjørende betydning for oss å heve listen, og bringe fans noe helt spesielt i takknemlighet for den støtten fansen gir oss" har Volbeat uttalt om deres konserter. 

Bookingsjef i Tons Of Rock Jarle Kvåle melder: vi lovet å kjøre på og kan med stolthet si at vi har innfridd de enorme forventningen. Vi har overgått alt av tidligere billettsalg, som er en enorm annerkjennelse fra publikum. At vi nå kan presentere nordens største band Volbeat på samme festival som verdens største rockeband KISS, er helt vilt. Dette blir en historisk helg og vi lover at det kommer enda mere fremover. Rockefansen i Norge har mye å glede seg til i juni.

 

Tons of Rock arrangeres 27. - 29. juni på Ekebergsletta i Oslo og formes til å bli historiens største rockefestival i Norge. Det skapte ekstatiske reaksjoner da det ble klart at KISS kommer med sitt største show noensinne på sin avskjedsturne. I tillegg er legendene Def Leppard, Dropkick Murphys, In Flames, Gluecifer, Behemoth allerede bekreftet til festivalen. 

 

Siden oppstart i 2001 er det kritikerroste og Grammy-nominerte danske rockebandet Volbeat blitt kommersielt belønnet for sin unike og herlige blanding av klassisk rock 'n' roll, heavy metal, og rockabilly. Bandet inspireres av alt fra Johnny Cash og Elvis Presley til Metallica og Slayer med et frisk og nyskapende sceneshow som skiller seg fra mengden. Med en uttalt visjon om at dette skal og blir deres største og mest ambisiøse headliner-show noensinne, er det lite tvil om at det norske publikum bør kjenne sin besøkelsestid. 

 

29-11-2018

Astrid S - “Emotion” (Remixes)

Etter ett år med hard jobbing i studio og en omfattende verdensturné, slapp Astrid S singelen “Emotion” i oktober. Etter en forrykende opptreden på P3 Gull i helgen, slipper hun i dag en rekke remixer av “Emotion” fra Tazer, Blinkie, Alphalove og XO Cupid.

Denne uken reiser hun til England og spiller support for Years & Years på deres UK-turne. Avsluttes 5.12 på O2 Arena i London.

HØR ASTRID S - "EMOTION" (REMIXES) HER

XO Cupid

XO Cupid ble født på en gård i Stockholm, i et lite rom med rosa vegger og ingen vinduer. Som brødre med forskjellige mødre, vokste de opp med Taco & Techno. XO Cupid sin første singel, en vri på Cyndi Lauper sin “True Colours”, ble en hit over hele Europa

 

 

Blinkie

Blinkie har laget musikk siden han var 15 år, og viser ingen tegn på å gi seg. Med en bred portefølje, lar ikke produsenten begrense seg til en type sjanger. Inspirert av de store heltene – Quicy Jones, Rick Rubin og Kanye west – har Blinkie en lidenskap for musikk som bryter normer og regler.

 

 

AlphaLove

Chris og Alex, fra Storbritannia, dannet duoen AlphaLove i 2016. De ble samlet av lidenskapen for å skape musikk. I tillegg til å spille alle typer instrumenter, er Alex en sanger også. Stilen deres er en blanding av pop, trap og house. 2018 har vært ett godt år for duoen. I februar postet Billboard 100 deres remix av Bruno Mars sin “Finesse” og samarbeidet deres med R3WIRED på remixen av Ramz sin “Barking” ble listet på BBC Radio 1.

 

 

TAZER

Multitalentet TAZER, som er DJ og produsent, er en av de fresheste talentene fra de Britiske øyene i nyere tid. Fra å kokkelere musikk fra gutterommet, hvor han kombinerte tidlig hip hop med en kjærlighet for house musikk, greide han å krysse barrierer av sjanger, språk og sted. TAZER er en radio favoritt av tastemakers og DJs som Pete Tong, Annie Mac og Zane Lowe.

Biografi

Med en global fanskare som stadig vokser, har hele Norges Astrid S sanket inn nærmere 1 milliard streams, kun på Spotify. Om sin kommende pop-smash «Emotion» sier Astrid S at hun visste at den var spesiell. – Jeg snek demoen med meg fra studioet inn på hotellrommet, og jeg klarte ikke å la vær å spille den om igjen og om igjen. 

Astrids ferd mot pophimmelen handler både om flukt og skjebne. Hjemstedet Berkåk er Norges hjerte, som Astrid selv sier. Musikk var hennes første kjærlighet, etterfulgt av fotball. Etter å ha sluttet med fotballgymnas for å melde seg på Idol-audition som 16-åring, fikk hun sin første topp 10-hit med «Shattered». Senere det året signerte hun en global artistkontrakt med Universal Music Norge, og som låtskriver hos Sony ATV Music Publishing. Siden har Astrid rendyrket sin briljante teft for fengende poprefreng og sjangerbrytende tekster. – Jeg ville lage noe moderne, men tidløst. 

Astrid S husker nøyaktig hvordan musikk fikk henne til å føle som en ung jente i en småby. – I det øyeblikket jeg satte på en Discman var jeg i en annen verden. Det var magisk. Nå er hun klar for å vekke slike følelser hos sine egne fans. – Jeg vil gi dem en verden de også kan forsvinne inn i.

27-11-2018

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music:

Gatekunst 6 - albumslipp med to nye låter

Superduoen Jack & Jack er klare med en video til låten “No One Compares To You”, og spiller konsert på Vulkan Arena 5. mars.

Migos’ egne Quavo er ute med en helt ny musikkvideo fra sitt nye album! Sjekk ut den artige videoen til “HOW BOUT THAT?".

K-Pops supersterne Jennie er klar for å ta over verden, og er ute med sin musikkvideo “Solo”!

Up & coming singer-songwriter Sam Fender er ute med sin nye EP Dead Boys! Sjekk ut videoen til “That Sound”.

Ellie Goulding er ute med en video til sin comeback-smash “Close To Me” med Diplo og Swae Lee.

Multitalentet Jaden Smith er ute med sitt splitter nye album The Sunset Tapes: A Cool Tape Story. Lido hadde nylig en gjesteopptreden med Jaden Smith på Tyler The Creator's Camp Flog Gnaw, hvor han opptrådde låten BLUE, som han også har produsert.

Rapduoen City Girls er på samme label som Migos, Lil Yachty og Lil Baby, og gjorde stor suksess med en feature på superhiten “In My Feelings” av Drake. Nå er de ute med albumet Girl Code som inneholder bidrag fra blant andre Cardi B og Lil Baby.

Take That feirer 30-årsjubileum i 2019 og i den forbindelse slippes Odyssey, et album med deres største hits gjennom tidene. Albumet, som er ute i dag, inneholder også tre nye låter samt coveren "How Deep is Your Love" hvor de denne gangen har fått med seg selveste Barry Gibb som gjestevokalist. Take That legger også ut på turné i 2019 med to konserter i Danmark i slutten av juni.

Mike Posner, som hadde en stor hit med “I Took A Pill In Ibiza”, er ute med den nye låten "Stuck in the Middle". Låten blir å finne på hans nye album A Real Good Kid som slippes 18. januar.

Norske Liive (Live Foyn Friis) har sluppet julelåten "Denne Julen". Liive er også aktuell i disse dager med tittellåten til TV2s julekalender Tinka sammen med Burhan G.

Kommende konserter:

Hozier spiller på Sentrum Scene søndag 25. november.

Lewis Capaldi spiller på Parkteatret søndag 25. november.

Allan Rayman spiller på Rockefeller mandag 26. november.

Grace Carter spiller konsert på Café Mono tirsdag 27. november.23-11-2018

Gatekunst 6 - albumslipp med to nye låter

Ett år etter konserten på parkteateret, som var en suksess, slipper endelig Gatekunst ett nytt album med to nye låter, med blant annet Pegah og Arshad Maimouni.

Under Gatekunst 6 har nye og uoppdagede talenter blitt satt sammen med erfarne artister og produsenter. I etterkant av prosjektet har flere av artistene jobbet sammen, noe som også er et av formålene med prosjektet. 

- “Det har vært et utrolig spennende år. Slippkonserten på Parkteateret var fullspekket, med lang kø utenfor. Vi så allerede da at artistutplukket vi hadde gjort var riktig. Flere av samarbeidene fra Gatekunst 6 har utviklet seg; noen av artistene har laget flere låter sammen på egenhånd, andre har skapt et eget kollektiv. Kanskje finner vi vår neste Cezinando blant årets artister”, sier Assad Arif - også kjent som Lillebror - en av grunnleggerne bak Gatekunst

Nå slippes hele samlealbumet, i tillegg til to nye låter.

Første låt ut er JNS produserte, “Vi sees” med Pegah og Arshad Maimouni. 

Arshad er et velkjent navn for de fleste. Den talentfulle artisten ga tidligere i år ut låta “Tilbake til meg”, som både er blitt spilt på radio, og er blitt streamet over 1,4 millioner ganger på Spotify. 

HØR GATEKUNST 6 HER

- “Jeg kjenner til Gatekunst fra barndommen, og var selv med da jeg var yngre. I denne runden har jeg fått æren av å jobbe med en begavet artist som Pegah. Produsenten JNS var med på denne låta, så jeg var trygg på at kvaliteten kom til å bli optimal. Pegah og jeg jobber sammen utenom Gatekunst, men det var Gatekunst som linka oss opp”, sier Maimouni.

 

 

Pegah er en ung og lovende artist som allerede har hatt tre låter listet på P3.

- “Det var inspirerende og lærerikt å jobbe sammen med en så flink og etablert artist og produsent under Gatekunst. Det er en helt annen type kunst å lære seg å være kreativ sammen med andre - Det følte jeg at jeg klarte å gjøre med det teamet jeg jobbet med på Gatekunst” - Pegah.

Den andre låten som gis ut i forbindelse med albumslippet er “Bli med meg”. 

Det er et samarbeid med Zade King, artisten bak flere av årets sommerhits og det unge talentet, José. Denne låta vil ta deg rett tilbake til sommeren, og gi deg følelsen av ha møtt din sommercrush på ny. 

 

Tre av låtene fra Gatekunst 6, “Ikke si no”, “Warning” og “Min vei” ble brukt av NRK i deres nye ungomdsserie, “17”. I tillegg ble “Ikke si no” brukt i kinofilmen “Gjengangere”.  

Om Gatekunst prosjektet:

Gatekunst er et prosjekt der norsk ungdom som driver med urban musikk (rap, RnB, soul, reggae og dancehall) samarbeider med kjente og etablerte artister. De etablerte artistene fungerer som mentorer og rollemodeller for ungdommene gjennom hele prosessen. Dette innebærer blant annet hjelp med tekstutforming, innspilling, forberedelser til live opptredener og møter med media og presse. Sluttresultatet er en plateutgivelse, I tillegg til en konsert der alle artistene og de unge talentene opptrer sammen. 

 

Følgende artister er med på Gatekunst 6:

Ezzari, STOR (SE), Gerald Ofori, Jonas Benyoub, Lillebror, Kaveh, Yomi Baisa, Turab, Temur, BLVCK O, Abelone, Satilmis, Zamour, Andreyun, Arshad Maimouni, José, ZadeKing, Pegah

23-11-2018

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music:

Mark Knopfler ute med nytt album og konserter i Norge

Stjernespekket Creed II Soundtrack ute nå

Delta fra Mumford & Sons ute i dag

Lido følger opp EPen "I O U 1" med del to - "I O U 2"

Kajander slipper debut-EP

Jonas Benyoub teamer opp med Yosef (Madcon)

Norgesaktuelle Hozier følger opp EPen Nina Cried Power med sin helt nye singel “Movement”. Søndag 25. november spiller Hozier konsert på Sentrum Scene.

Canadiske Alessia Cara er ute med den nye låten “Not Today” som blir å finne på hennes kommende album The Pains Of Growing som slippes 30. november.

Julia Michaels er ute med låten “In This Place” fra den kommende filmen “Wreck It Ralph 2”, som har Norgespremiere i februar.

Lil Wayne har sluppet tre nye låter, inkludert en ny versjon av albumsporet “What About Me" med Post Malone.

Juice Wrld har sluppet en video til sin nye låt "Armed & Dangerous". Deler av videoen ble filmet i Oslo og på Holmenkollen. Musikkvideoen er regissert av Cole Bennett, som har jobbet med Lil Pump, Future, Lil Mosey og Lil Xan.

Kommende konserter:

Hozier spiller på Sentrum Scene søndag 25. november.

Lewis Capaldi spiller på Parkteatret søndag 25. november.

Allan Rayman spiller på Rockefeller mandag 26. november.

Grace Carter spiller konsert på Café Mono tirsdag 27. november.

16-11-2018

Lido følger opp EPen “I O U 1” med del to - “I O U 2”

Produsent, låtskriver, sanger og artist Lido, har de siste fem årene satt sitt eget kreative avtrykk på flere musikksjangere. Han har jobbet med tungvektere som Chance The Rapper, Jaden Smith og Halsey, og signerte nylig med Rick Rubin. I sommer slapp han singelen “3 million”, etterfulgt av “Corner Love” med den norske RnB stjernen Unge Ferrari, før han slapp den eksperimentelle EPen “I O U 1”. I dag er Lido klar med oppfølgeren, “I O U 2”.

- “I O U er all musikken som opprinnelig var ment å være 'Nothing' - oppfølgeren til 'Everything'. Den første delen (I O U 1) representerer mine samspill og erfaringer etter avslutningen av 'Everything'. Det er sanger om familie og venner. 

Den andre delen (I O U 2) handler om å finne stemmen min igjen. Både metaforisk og bokstavelig, her hører man min ubehandlede vokal i låtene for første gang på veldig lang tid. I O U 2 består av refleksjoner av opplevelsen rundt 'Everything', hvor jeg står overfor den siste bit av mørke som er igjen etter at støvet hadde lagt seg, og har funnet tilbake til perspektivet mitt. Det føltes ikke riktig for meg å gi ut 'Nothing' albumet i sin helhet, men det var fortsatt viktig for meg på et personlig nivå å få disse sangene ut i verden.”  – Lido 

HØR LIDO - “I O U 2”  HER

Lido har produsert og remikset den mest innovative musikken det siste tiåret for en lang liste av tungvektere, deriblant Chance The Rapper, Jaden Smith, Halsey, Banks, Alt-J, Bastille og Disclosure for å nevne noen. Hans soloslipp inkluderer 2016 kritikerroste album «Everything» og den 8 minutter lange tolkningen av Kanye Wests «Life of Pablo», passende kalt «Life of Peder».  

 

I 2018 har Lido produsert Chicago-rapperen Towkios gjennombrudd «Symphony», som de sammen fremførte på Tonight Show med Jimmy Fallon. I mai ble EPen «Spacesuit» sluppet, med Seattle-rapperen J’von. I juni kom oppfølgeren «Life of Peder» med det 7 minutter lange sporet «kidsloveghosts», tolkningen av Kanye West og Kid Cudis «Kids See Ghosts», som ble rost av Dancing Astronauts.  

 

Lido signerte nylig med den legendariske produsenten Rick Rubin (JAY-Z, Kanye West, Metallica, Lady Gaga, Beastie Boys, Adele, Eminem, Johnny Cash m.fl.). 

 

I juli slapp han singelen “3 million”, etterfulgt av “Corner Love”, hvor han samarbeider med den norske tungvekteren innen urban musikk, Unge Ferrari. I slutten av september ga han ut EPen “I O U 1”. Nå er han klar med oppfølgere, “I O U 2”.

 

 

 

Om Lido:
Lido begynte å produsere i en alder av 10 år, som fra tidlig av tillot han å utvikle sin egen produksjonsstil. Det var gjennom en serie av remikser at Lido etter hvert begynte å DJe med de største DJene rundt omkring i verden. Lido ble etter hvert en internettsensasjon som senere skulle signere med Pelican Fly/Because Music. Han debuterte med «I Love You» EPen i 2014, etterfulgt av «Superspeed», og remixer av Banks, Alt-J og MØ. Stilen hans utviklet seg, og enhver låt hadde ulike ideer, men alltid med et tydelig Lido-avtrykk.

 

Ny musikk og verdensturne i 2018 og 2019 står på agendaen. Lido lover å utforske nye musikalske områder! Best av alt, dette bare begynnelsen. 

16-11-2018

Stjernespekket Creed II Soundtrack ute nå

Storfilmen Creed IIs offisielle soundtrack, Creed II: The Album, er ute i dag via Interscope Records. Albumet er kuratert og produsert i sin helhet av Mike Will Made-It.

Creed II følger opp Creed og Rocky-universet, med Michael B. Jordan og Sylvester Stallone i hovedrollene. Filmen har Norgespremiere 7. desember.

Albumet har et stjernespekket lag av gjesteartister som blant andre Kendrick Lamar, Pharrell, Bon Iver, Lil Wayne, Nas, J. Cole, og Rae Sremmurd.

Mike Will Made-It har samarbeidet med den svenske komponisten Ludwig Göransson og music supervisors Fam Rothstein og Jen Malone. Göransson har tidligere komponert filmmusikk for Creed, Black Panther og Fruitvale Station.

Grammyvinnende produsent og låtskriver Mike Will Made-It er kjent for Kendrick Lamars "Humble", Rae Sremmurds "Black Beatles" i tillegg til hits av Beyonce og Miley Cyrus for å nevne noen. Hans eget label Ear Drummer Records huser hitmaskinen Rae Sremmurd.

Se albumets tracklist nedenfor, hvorav ti av låtene blir brukt i filmen:

“Amen (Pre Fight Prayer)” – Lil Wayne
“Do You Need Power? (Walk Out Music)” – Bon Iver
“We Can Hit (Round 1)” – Crime Mobb & Slim Jxmmi
“Kill ‘Em With Success” – Eearz, ScHoolboy Q & 2 Chainz
“Check” – Nas & Rick Ross
“Fate” – Young Thug & Swae Lee
“Shea Butter Baby” – Ari Lennox f. J. Cole
“The Mantra” – Pharrell & Kendrick Lamar
“Watching Me” – Rae Sremmurd & Kodak Black
“F.I.G.H.T.” – Eearz, Gucci Mane, YG, Trouble, Quavo & Juicy J
“Runnin” – A$AP Rocky, A$AP Ferg & Nicki Minaj
“Midnight” – Tessa Thompson & Gunna
“Bless Me (Demo)” – Ama Lou
“Ice Cold (Final Round)” – Vince Staples
“Love Me Like That (Champion Love)” – Ella Mai

16-11-2018

Mark Knopfler ute med nytt album og konserter i Norge

Mark Knopfler er i dag ute med det nye albumet Down The Road Wherever. Dette er hans niende studioalbum og inneholder 14 klassiske Knopfler-låter.

Om det nye albumet sier han selv; “Down The Road Wherever is a line from 'One Song At A Time.' I remember my pal Chet Atkins once saying that he picked his way out of poverty one song at a time, and it just stuck in my mind. You get to an age where you’ve written quite a few songs. But Down The Road Wherever seems to be appropriate for me just because it's what I've always done. I've always tried to make a record and also to keep my own geography happening in the songs”.

Down The Road Wherever er produsert av Knopfler selv sammen med Guy Fletcher og ble spilt inn i British Grove Studios i London.

Knopfler legger ut på turné og til sommeren besøker han Ålesund 7. juni, Bergen 8. juni og Oslo 9.juni.

16-11-2018

Delta fra Mumford & Sons ute i dag

Mumford & Sons er i dag ute med det nye albumet Delta. Dette er det fjerde studioalbumet i rekken og følger opp tidligere suksesser som Wilder Mind (2015), Babel (2012) og Sigh No More (2010).

Første smakebit ut var fengende "Guiding Light" som har vært listet på P3 i hele høst.

Albumet er spilt inn i The Church Studios i London og produsert av Paul Epworth.

Mumford & Sons legger ut på verdensturné i forbindelse med det nye albumet og søndag 19. mai besøker de Oslo Spektrum.

I morgen kveld kan du se dem på Skavlan på TV2 kl. 22:15.

16-11-2018