Nyheter

Ny musikk fra Cherie, Veronica Maggio, Mabel, Slæm Dønk og Conan Gray!

Veronica Maggios album Och som vanlighy händer det något hemskt er komplett!

 

Cherie Mwangi slipper singelen “Buss It Down” 

 

 

 

 

Popstjernen Mabel samarbeider med XXL Freshman-rapperen 24kGoldn på låten "Overthinking". Sangen som er produsert av norske Stargate, viser et ærlig bilde av en klubb-kultur i møte med sosial angst. Med denne låten får lytteren et innblikk i den mørkere siden av Mabels kommende album. "I hope that anyone that may resonate with this song knows that after the darkness comes the light”, sier Mabel selv om låten. 

 

 

 

 

 

 

  

 

Aitch gir ut "1989", som er den andre singelen fra hans kommende album, Close to Home. På tre korte år har Aitch gått fra å være en undergrunnsartist til å bli en liste-toppende, platina-selgende og prisvinnende stjerne. Sangen bygger på det uimotståelige refrenget fra The Stone Roses sin låt "Fools Gold", utgitt i 1989. 

 

 

 

 

 

 

  

 

M Huncho har sluppet det etterlengtede albumet Chasing Euphoria med gjester som Giggs, Potter Payper og Yung Bleu. 9. juni spiller M Huncho i Oslo. 

 

 

  

 

 

 

 

 

"Isabelle" er det første originalsporet som slippes fra Alba August siden hennes debutalbum I Still Hide. Albumet har gitt henne to nominasjoner i svenske Grammy Awards for "Beste nye artist" og "Beste alternative pop". Den nye singelen er skrevet og produsert sammen med Tobias Fröberg (Ane Brun, Frida Hyvönen, Emil Jensen), hennes kreative partner in crime fra "I Still Hide". Sangen ble fremført på årets svenske Grammy Awards som gikk av stabelen i går. 

 

 

  

 

 

 

 

 

Legenden Diana Ross og Tame Impala har samarbeidet og slipper i dag låten "Turn Up The Sunshine”, produsert av Grammy-vinner Jack Antonoff. Låten er den første singelen ut fra den kommende filmen Illuminations Minions: Rise Of Gru, som kommer på kino 1. juli. Dette unike samarbeidet gleder fans over hele verden.

‘Isn’t that everything... That’s going to be the song of the summer’ - Zoe Ball, BBC Radio 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slæm Dønk, kjent fra landeplagen "Mango IPA", er klar med sommerslageren "Sommerkjole". På denne lekne og lystige låta har han fått med seg selveste raplegenden Oral Bee. 

 

 

  

 

 

 

 

 

Van Morrison er ute med albumet What’s It Gonna  Take. Det er 15 låter på albumet, inkludert singlene "Dangerous", "Nervous Breakdown" og "Pretending" som ble sluppet tidligere i år.  

 

 

 

 

 

 

  

 

Forrige fredag slapp Vidar Villa låten "Askepott", et moderne eventyr om en jente fra natten før, som han ikke klarer å glemme. Nå har låten fått en video hvor selveste Mathilde Storm fra Rådebank er med. 

- Jeg drømte om å spille Askepott da jeg var liten, så det var en artig henvendelse å få! Nå endte jeg forsåvidt opp som prinsen denne gangen, så drømmen må bare leve videre, sier Mathilde Storm 

Vidar Villa følger opp: Jeg må jo innrømme at jeg ble litt forelska da jeg så Mathilde i Rådebank, så det var veldig stas å få henne med her!  

Først tenkte jeg at Mathilde skulle dresses opp i prinsessekjole, men så ble det en liten tvist der det var jeg selv som endte opp som Askepott i videoen. Jeg må si jeg trives overraskende godt i kjole! Burde kanskje ikke sagt nei til Drag me Out allikevel, hehe... 

 

 

 

 

 

 

  

  

Conan Gray lader opp til album med å slippe låta "Yours". Den amerikanske popstjernen slipper andrealbumet Superache 24. juni. Tidligere denne måneden spilte han sin første konsert i Norge på Sentrum Scene i Oslo.  

   

 

 

 

 

 

 

 

  

 

John Legend  har fått med seg JID på "Dope", som er første smakebit fra sangerens neste album. Låta er produsert av Ian Kirkpatrick og Ryan Tedder, som også har vært med å skrive låta med Legend og Charlie Puth. 

20-05-2022

Cherie Mwangi slipper singelen «Buss It Down»

Fredag 20. mai slipper Cherie Mwangi sin nye singel «Buss It Down».

Cherie Mwangi har i en alder av 22 sluppet et knippe låter med en reflekterende tematikk. Hun er en feminist som utfordrer, og skriver alle låtene sine basert på egne erfaringer. Musikken og personligheten sparker opp dørene til patriarkatet og røsker i enhver med et utdatert kvinnesyn.

I 2021 debuterte Cherie Mwangi med den breiale og forfriskende låten «Handsfree», som handler om å ta kontroll over sin seksualitet, og understreker at kvinner ikke ble skapt for å tilfredsstille menn.

Oppfølgeren «Sis» var en hyllest til kvinner:

«Sisterhood er veldig viktig for meg og jeg blir selv inspirert av kvinner som ikke er redde for å kreve hva de vil ha. Jeg elsker å se kvinner i posisjoner hvor de har styringen, uansett hva det måtte være. Dette inspirerte meg til å lage en låt for at de som hører på kan føle at de selv run shit!» Cherie Mwangi 

Freestylene «Dr. Miami» og «Like Me» ble deretter sluppet på strømmetjenester etter etterspørsel blant publikum, da de først kun ble tilgjengeliggjort på sosiale medier.
 

Nå er Cherie Mwangi klar med sin nye singel «Buss It Down», som handler om Cherie og hennes venninner som sammen gjør seg klare til å ta byen med storm:

«Jeg vil at de som hører på den skal føle seg selv og gjøre meste ut av kvelden. Denne sangen spilles når viben er på sitt beste.» Cherie Mwangi


Hør låten HER i morgen fredag.


Låten er skrevet av Cherie og produsert av Orio, og den ble til på organisk vis i studio:

«Orio spilte av beaten og jeg begynte å nynne og freestyle. Med engang jeg skrev hooket "b b b b buss it down" hoppet Orio ut av stolen sin og skrek! Jeg har aldri sett han så overbevist over en sang før, per dags dato er det hans favoritt over låtene vi har laget sammen.» Cherie Mwangi

Siden sist har Cherie jobbet i studio og nå forbereder hun seg til sin festivalopptreden på Kadetten. På Kadetten opptrer hun på samme scene som den internasjonale superstjernen Megan Thee Stallion – som den eneste norske artisten.

Cherie har også rukket å få anerkjennelse og oppmerksomhet fra Fenty-merkevaren til selveste Rihanna. Hun opptrådte på lanseringen av Fenty Skin i Norge, og nylig ble et bilde av Cherie delt på Fenty Beautys offisielle Instagram med hele 11,5 millioner følgere!

«Jeg fikk æren av å være den eneste artisten som spilte på lanseringen av Fenty Skin i Norge! Jeg har i tillegg blitt invitert til eventer og fått tilsendt herlige produkter. Jeg elsker Fenty Beauty, og jeg liker spesielt at de lager produkter som er inkluderende. Det er også veldig inspirerende å se en svart kvinne "make big moves"– Cherie Mwangi

Mer om Cherie Mwangi:
Cherie Mwangi (22) er den rå, unge kvinnelige rapperen som kan minne om amerikanske Megan Thee Stallion og Saweetie med en fresh norsk twist. Cherie har en stor personlighet og er ikke redd for å tøye grenser, og beveger seg i et landskap som ingen andre i Norge gjør i dag. Hun omtaler seg selv som «every good girls alter ego».

19-05-2022

Veronica Maggios album Och som vanligt händer det något hemskt er komplett!

I høst slapp Veronica Maggio første kapittel av Och som vanligt händer det något hemskt. Del 1 inneholdt seks låter inkuldert ”SE MIG” og ”Varsomhelst/närsomhelst”. I morgen følger hun opp med del 2, som gjør albumet komplett. Totalt inneholder det nye albumet 12 låter.

 

Albumet er i stor grad produsert av Simon Hassle, Elias Kapari, Litens og Agrin Rahmani, med god hjelp fra Louise fra Estraden og Markus Krunegård.

 

Om det nye albumet sier Veronica: Om det här albumet hade haft en doft hade det för mig varit ungefär en varm stenstrand, fyrverkerirök, bussavgaser, ett fuktigt gammalt vindsförråd och nattluft. Jag har skrivit om att vara en osäker narcissist som gör vad som helst för att bli sedd, om att be om allt men ändå få mer än jag kunnat drömma om, om tomhet, om att leva på saliv och kokain, om att spela tuff, om kärlek där allt slutar lyckligt, om vagnhallar och väntan på dunder och om att ta ansvar för sig själv. Jag önskar att jag var lika hård som jag ser ut på omslagen men i väntan på att det ska hända, fortsätter jag skriva låtar för att försöka förstå och hantera allt det fula och fina med att vara en människa.

 

Veronica har siden debuten i 2006 blitt rost til skyene av journalister og fans, vunnet alle priser som kan vinnes (flere ganger til og med) og oppnådd kommersiell suksess med sine seks kritikerroste album. Hun er uten tvil en av Sveriges største artister og live-dronning.

I vår ble hun den første artisten med over 1 milliard streams på svensk på Spotify.

Før pandemien satte hele verden på hodet, ga Veronica ut albumet Fiender är tråkigt som umiddelbart ble en suksess blant både fans og kritikere.

I forbindelse med albumet overtok hun Gröna Lund i Stockholm tre netter på rad, noe som aldri før hadde blitt gjort. I løpet av de tre magiske kveldene kom det til sammen 51.000 mennesker, noe som ble ny publikumsrekord for Gröna Lund.

19-05-2022

Subwoolfer i streamingtoppen verden over

Lørdag var det duket for årets finale i Eurovision hvor Norges bidrag, Subwoolfer, havnet på 10. plass. Gjennom helgen har Subwoolfer sin “Give That Wolf A Banana” gått som en farsott på sosiale medier, noe som har resultert i 200.000 nye TikTok-følgere, 3 millioner likes og fler millioner visninger.

I dag gikk Subwoolfer rett inn på Spotify sin globale toppliste på #117 som et av de mest streamede bidragene fra årets Eurovision, i tillegg er de #7 på den globale viral-listen. De gule ulvene kan skilte med toppliste-plasseringer over hele Europa, blant annet #6 i Sverige, #9 i Ukraina og #30 i UK.

Subwoolfer – Give That Wolf A Banana

Subwoolfer på TikTok

Fullstendig oversikt over listeplasseringer (Spotify charts):

#34 Østerrike
#47 Belgia
#8 Estland
#10 Finland
#33 Tyskland
#2 Island
#47 Irland
#8 Latvia
#8 Litauen
#28 Nederland
#4 Norge
#6 Sverige
#48 Sveits
#9 Ukraina
#30 UK

16-05-2022

Ny musikk fra SALTI, Kendrick Lamar, Maria Petra, Veronica Maggio og Florence + The Machine

SALTI introduserer sin nye EP Demons med singelen "Love Poor"

Album fra Joakim Berg 27. mai

Maria Petra med ny låt 13. mai - "the first love"

Florence + The Machine slipper sitt femte studioalbum; Dance Fever

Kendrick Lamar er endelig tilbake med etterlengtet album

 

  
 
The Rolling Stones "LIVE AT THE EL MOCAMBO". En legendarisk begivenhet i den utrolige 60-årige historien til Rolling Stones slippes i sin helhet for første gang dag! "Live At The El Mocambo" er opptak fra den første av Stones to sagnomsuste, hemmelige konserter  Toronto-klubben (med kun 300 kapasitet) i mars 1977. Dette er den første utgivelsen fra konserten noensinne. 

 
 

”Heaven Med Dig” er den siste singelen før Veronica Maggios album, Och som vanligt händer det något hemskt slipper ut 20. mai. Veronica er aktuell med en turné i Norge, både på festivaler og egne konserter før turnéen avsluttes med en konsert med Gabrielle i Oslo Spektrum 14. oktober. 

 

Loreen er tilbake med sin nye singel ”Neon Lights”, en energisk låt som gir Loreen muligheten til å skinne med sitt velkjente stemmeomfang. Sangen har en dramatisk 80-talls følelse til seg, med både Moog synthesizers og et pulserende trommeslag som binder låten sammen. ”Neon Lights” er skrevet samarbeid med Peter Kvint og Maria Smith, og er den første singelen som leder opp mot et albumslipp neste år. 

 

Fenomenet Mika er tilbake med låtenYo Yo” 13. mai! Samme helg er artisten bak låter som "Grace Kelly" og "Relax, Take It Easy" også programleder for Eurovision Song Contest i Torino. Mika spilte også på årets Coachella-festival april. 

 

Mahmood & BLANCOs italienske Eurovision Song Contest bidrag "Brividi" har blitt remixet av landsmennene MEDUZA. Originalversjonen satte streamingrekord i hjemlandet første dag etter release. 

 

Post Malone har fått med seg Roddy Rich sin nye singel "Cooped Up", som ble sluppet igår kveld. Låta er produsert med hans faste samarbeidspartner Louis Bell, som også har jobbet med blant andre Kanye West, Justin Bieber og Miley Cyrus. Post Malones neste album, Twelve Carat Toothache, slippes 3. juni og senere samme måned tar superstjernen turen til Norge for å spille  Bergen Calling. 

 

RAK fra Eiksund slipper album i form av det 20 minutters lange sporet "Like A Bird". Gjennom seks ulike melodiøse poplåter og tilhørende monologerprodusert av Kristian Sæland - skildrer hun hennes unike oppvekst som halvt norsk og halvt thai! 

13-05-2022

Kendrick Lamar er endelig tilbake med etterlengtet album!

Kendrick Lamar slipper i dag sitt etterlengtede femte album med tittelen Mr. Morale & The Big Steppers. Mr. Morale & The Big Steppers er et dobbeltalbum med hele 18 spor totalt.

Hør albumet HER!

Fans og lyttere verden over har ventet på ny musikk fra Lamar, som natt til mandag slapp låten «The Heart Part 5» med tilhørende musikkvideo. Videoen har passert 20 millioner visninger allerede, og singelen debuterte på Spotifys førsteplass i USA. Se videoen HER.
 

En rekke bidragsytere er med på albumet; Ghostface Killah, Baby Keem, Beth Gibbons fra Portishead, Summer Walker, Thundercat, Sampha, Kodak Black og flere. Med seg på produsentsiden har han Pharrell Williams, the Alchemist, Sounwave, Beach Noise, Duval Timothy og mange flere.

Forfatteren Eckhart Tolle bidrar som forteller på flere låter. Whitney Alford, Kendrick Lamar sin partner som også er synlig på albumcoveret, bidrar som forteller på låten "We Cry Together". Florence Welch er kreditert som låtskriver på samme låt.

Kendrick Lamar er utvilsomt en av de mest anerkjente rapartistene noensinne. Den amerikanske rapperen og låtskriveren har vunnet hele 13 Grammy Awards, seks Billboard Music Awards og den prestisjetunge Pulitzer Prize for albumet DAMN, som første ikke-klassisk eller jazz-artist noensinne. Albumet DAMN har sanket inn over 70 millioner strømninger bare i Norge.

13-05-2022

Florence + The Machine slipper sitt femte studioalbum; Dance Fever

Florence + the Machine slipper i dag sitt svært etterlengtete album, Dance Fever.

Albumet inneholder de tidligere utgitte låtene ’
My Love’, ‘Free’, ‘KingogHeaven is Here. Alle singlene har blitt sluppet med spektakulære musikkvideoer, regissert av Autumn de Wilde.

Dance Fever  ble spilt inn i London gjennom pandemien i påvente av verdens gjenåpning.
Det var nattklubber, å danse på festivaler, å bestandig være i bevegelse, musikk og samvær Florence savnet aller mest under pandemien. Det var håpet om å gjenforenes med sine nære og kjære, og å danse med fremmede som holdt prosessen av å lage albumet gående. Ekstasen hun opplevde av å bevege seg var en påminnelse på tapet av opptredener og dansingen på utesteder. Tross alt er musikk den kunstformen som gir deg muligheten til å slippe deg løs og føle deg fri, selv om det kun er et lite øyeblikk.

Konseptet Choreomania (koreomani) - et fenomen fra renessansen hvor store grupper mennesker danset hemningsløst til de kollapset av utmattelse – har vært en viktig inspirasjonskilde for albumet. Etter å ha tatt en pause fra turnéer for første gang på over et tiår, bød dansen på energi og en mer koreografisk måte å se musikken på.

Som alltid startet denne prosessen med en notatbok fylt med dikt og idéer. Florence hadde akkurat ankommet New York i mars 2020 for å starte innspillingen da Covid-19 tvang henne tilbake til London. Innestengt i sitt eget hjem, begynte sangene å transformere seg til noe helt annet.

Dance Fever er et album der man opplever Florence på sitt aller beste. Hun gjør narr av sin selvskapte karakter. Hun leker med idéer om identitet, maskulinitet og femininitet. Hun er befriende og feirende, og tør å hoppe med begge føttene inn i rollen som det ikonet hun er.

Produsert av Florence Welch, Jack Antonoff og Dave Bayley, bringer Dance Fever det beste ut av Florence, og platen var lagd for å bli spilt på scenen. Den siste tiden har hun holdt tre intimkonserter i UK, som ble utsolgt etter et minutt. Hun har nå annonsert sin turné som starter i november.

Florence + The Machine gjestet Jimmy Fallon Show i går og fremførte en nydelig versjon av "My Love". Søndag opptrer hun på årets Billboard Music Awards i Las Vegas.

12. august kommer Florence + The Machine til Norge og headliner Øyafestivalen. 

Instagram / Twitter / Tik Tok / Facebook

 

 

13-05-2022

Maria Petra med ny låt 13. mai - "the first love"

Maria Petra fortsetter å røre lytterne med sine ærlige tekster og silkemyke vokal, når hun nå slipper singelen the first love.

 

 

«Jeg har alltid hatt lyst til å skrive om utroskap, men syns det var vanskelig å finne en måte å gjøre det på fordi det er et så komplisert tema. Det ble en sangtekst nesten som en novelle. «the first love» handler om å ta på alvor den magefølelsen man har i et forhold om at noe er galt. Hvis man tør det, så kommer man sterkere ut av det selv om det gjør vondt. «He was her first love but now he’s the first one to break her heart. But shell be the one standing tall».» Maria Petra

 

 

Men sin særegne evne til formidling og en magnetisk stemme har hennes siste tre låter streamet mer enn 10 millioner ganger til sammen, og singelen ‘you don’t like me’ har vært listet på NRK P1 i mer enn 20 uker.

 

 

Det var fjorårets deltagelse i The Voice som gjorde at Maria Petra nærmest over natta fikk sin rettmessige plass på den norske musikkscenen. Hennes audition med den selvskrevne låten lonely målbandt samtlige dommere og seere, noe som igjen resulterte i en 2. plass i konkurransen. Nå, et år senere, skal hun tilbake på The Voice scenen for å fremføre den nye singelen sin. 

 

 

Maria har tidligere fortalt at det var først som 16-åring hun begynte å skrive musikk. «Jeg ble forelsket og fikk masse følelser, og da fikk jeg plutselig lyst til å skrive.» Maria fortsatte å ta inspirasjon fra personlige opplevelser og følelser, samtidig som hun fikk mer og mer tro på egen stemme.

 

 

«Jeg føler at med denne låta viser jeg en ny side som låtskriver. Jeg er veldig spent på om folk vil like det.» Maria Petra

12-05-2022

Album fra Joakim Berg 27. mai

Brev fra Joakim Berg                                                                   Stockholm, 12 mai 2022

 

September 2019.

Allt började väldigt enkelt.

Jag var lite mindre trött på mig själv än vanligt och hade en låtidé där det fanns en liten gnista av magi.

Jag skrev en text med intentionen att sjunga själv för första gången på flera år.

Det var vansinnigt roligt.

Det bästa med allt var att min röst lät annorlunda. Stadig men mjuk och luftig. Inte alls som jag mindes den. Ett stort plus i min bok.

Det var som om ett Frankensteins monster av konstruerat självförtroende och hävdelsebehov plötsligt upphört att existera.

Jag skrev klart, arrade, spelade in alla instrument, sjöng och producerade den under två dagar.

Låten gjorde mig både glad och vemodig i all sin enkelhet men insikten som följde var inte odelat positiv:

Detta är inledningen på ett eget album. Som jag i min enfald lovat dyrt och heligt att aldrig göra.

Men det fanns något i historien som berättas i den där första låten. Något som var rakt på sak, som lyste upp det där området i tankarna där saker man glömt fast man inte borde gömmer sig.

Jag satte upp ett tunt regelverk kring arbetet:

Det ska bara ske när jag har 100% feeling.

Det ska vara kul. Inga krav. I min egen takt. I min egen studio.

Allt ska vara sant, så långt det ens är möjligt, eller i alla fall ett ärligt försök att tränga genom cigarettröksdimman som döljer ens förflutna.

Sist men inte minst: Undvik sökta metaforer och liknelser (det går väl fortfarande sådär).

Jag bestämde mig för att färdigställa fem låtar utan att prata om det eller låta någon annan lyssna.

Mest för att komma in i flödet och undvika att reagera på kommentarer utifrån.

Även åsikter i all välmening kan få en så skör liten fågel som en låt att flyga huvudet före in i altandörrsfönstret.

I ärlighetens namn så är det också oemotståndligt att dröja sig kvar i en hemmabyggd drömvärld och bara få äga den ensam en liten stund.

Inget blir någonsin som man tänkt sig, och den här samlingen sånger är inget undantag.

De låter inte som det jag föreställde mig när jag började. Men jag har verkligen försökt låta tonerna och texterna ta de vägar de ville utan att blanda in hjärnan i processer den inte har med att göra.

Så de 11 låtar som gick i mål är helt enkelt de som träffade mig hårdast.

Det är bara att ödmjukt kapitulera inför faktum.

Det är väl det här jag gillar. Idag.

Hoppas ni gillar det också.

 

Tack och förlåt.

Joakim Berg

 

 

Albumet ”Jag fortsätter glömma” slippes den 27 mai.

 

 

För mer information www.joakimberg.se

12-05-2022

SALTI introduserer sin nye EP Demons med singelen “Love Poor”

Med sin uanstrengte og ufiltrerte tilnærming til å fortelle sin historie, besitter SALTI et talent som strekker seg langt lengre enn sine 25 år. Den Tanzania-fødte, Oslo/bergensbaserte artisten bruker produksjon og melodi som drar inspirasjon fra hip hopens råskap, R&B sjelfullhet, poppen struktur og diasporamusikkens dynamikk i sin låtskriving. Med erfaring fra å turnere med Alan Walker, samt sin første EP Angels under beltet, står nå EP’en Demons for tur. 

Her inviteres lytterne til skildringer fra hans eget turbulente liv og oppvekst, samt til et oppgjøre med hans indre demoner. Med “Demons” håper han å kunne gi andre som har, eller befinner seg i lignende situasjoner, tilhørighet og styrke.

- "Jeg føler at Ep’en er veldig annerledes enn ting jeg har gjort før,  både sonisk og visuelt, det er mye følelser i den, ikke bare i tekstene og melodiene, men lydbildet i seg selv og hvordan det samsvarer med det visuelle og musikkvideoene. Jeg har gått inn med en intensjon om å gi lytteren et inntrykk og en følelse, uansett om de ser et cover, hører låtene, eller ser en video.” - SALTI   

Startskuddet for det nye prosjektet til SALTI går denne våren med utgivelsen av den første singelen “Love Poor” 13.mai. Her dykker han ned i følelsene frykt og sinne. Teksten er skrevet av SALTI, og låten komponert og produsert i samarbeid med den anerkjente produsenten Tirelli.  

- “Jeg har hatt et sinne i meg som jeg har slitt mye med å forstå og bearbeide. Jeg har hatet meg selv, ikke bare fordi jeg ikke forsto, men også hva det fikk meg til å si eller gjøre. Sinnet tok ofte over dømmekraften min.  

Prosessen rundt låten og låtskrivingen har vært gøy, men samtidig krevende. Både når det gjelder tekst og komposisjon. I 2020 møtte jeg Eirik ‘Tirelli’. Jeg viste han akkordene til den siste versjonen av låten jeg hadde, og forklarte han hvordan jeg ville ting skulle høres ut, han forsto akkurat hva jeg mente og etter det falt alt på plass egentlig, vi kom veldig godt overens og jeg kunne se at han catchet hva jeg prøvde å skape sonisk.” - SALTI 

Den tilhørende musikkvideoen til “Love Poor” slippes samme dag som låten og er produsert av Scope Creatives med Alexander Zarate Frez som regissør.  

  

Den neste singelen  “Talk About Me and You”, er andre låt og historie fra Demons og slippes allerede 10. Juni. 

12-05-2022

Astrid Smeplass lanserer eget motemerke!

Den første kolleksjonen som slippes består av badetøy og et lite knippe nøkkelplagg. Swim Club hyller kropp, sommer og spontanitet, og kolleksjonen lanseres på et knippe high-end-butikker i Norge som YME Universe, MONIKER, DALE Trend, Vrimmel og Bogart. I tillegg blir den å finne på egen nettbutikk: www.swimclub.no

Astrid har grunnlagt Swim Club sammen med produksjon og designbyrået «Eco Concepts» som også er medeier i merker som ENVELOPE1976 og nieu. Med ulike prosjekter og varemerker i stallen, har gjengen bak Eco Concepts et felles mål om en mer transparent og bærekraftig bransje.

Sammen med sine partnere har Astrid jobbet med konseptet i over et år, men som Astrid selv beskriver det; dette har vært et konsept som har eksistert i hodet mitt i mange år.

- Swim Club er en naturlig forlengelse av mitt kreative univers, og jeg gleder meg stort over å kunne realisere denne drømmen. Personlig er dette noe jeg har hatt lyst til å gjøre i mange år, og jeg gleder meg til å vise hva jeg har designet, sier Astrid.

- Vi er så utrolig glade over å få skape Swim Club sammen med Astrid. Hun er en fantastisk designer som bobler over av kreative ideer og visjoner. Stilretningen hennes er tydelig, og vi synes Swim Club kjennes som et friskt pust i moteindustrien, sier Pia Nordskaug, daglig leder i Eco Concepts.

- Det har vært viktig for oss å være bevisst klimakrisen vi står i hvor moteindustrien er en versting. Siden det ikke er miljøvennlig å produsere plagg selv om vi bruker materialer som er ansett å være mer bærekraftige har vi i tillegg valgt å klima-kompensere hele kolleksjonen via chooose, sier Astrid.

 

Kolleksjonen vil lanseres torsdag 12.mai.

 

Lenker til kampanjebilder nedenfor. Oppdatert med bilder med alle modellene tirsdag 10. mai.

https://www.dropbox.com/sh/gbrxo1irt81lbha/AACdN1al1fkI45FXAc2tfaoEa/PRESS?dl=0&subfolder_nav_tracking=1

https://www.dropbox.com/sh/4eakuksjplrdwfn/AACHHV3s9Tg1O_4anIuvZUgsa?dl=0

Fotocred: Alvin Santos

For andre spørsmål: pia@ecoconcepts.no , 46170870

09-05-2022

Ny musikk fra Gabrielle, Sebastian Zalo, Vidar Villa, Lady Gaga og Tina & Bettina!

Er du Vidar Villas "Askepott"? 

Tina & Bettina er ute med låt til årets russ: Chickelacke 2022 

Sebastian Zalo forteller om sitt brudd i sangen "Lykkelig uten meg"

Spellemannvinner Gabrielle slipper "Noen som forstår"

  

Paula Jivén slipper i dag sin debut EP "The Duality In Me". Den svenske artisten og låtskriveren lager trollbindende popmusikk, hvor hver låt er inspirert av hennes strålende fantasi. Jivén debuterte som artist i en alder av 13 år, da hun mottok en Golden Buzzer for sin tolkning av Michael Jacksons "Billie Jean" på svenske Talang. Hun har siden den gang utviklet sitt låtskrivertalent, og sluppet flere låter, hvor blant annet singelen "Say That" var listet  NRK P3 vinter. Med et selvskrevent oppdrag om å «disrupting the comfortable and comforting the disrupted», leverer Jivén en debut EP som viser hennes suverene gave som historieforteller. 

  

I dag slipper Dermot Kennedy sin nye singel "Something to Someone". Dermots forrige album Without Fear har streamet til gull i Norge, og han har spilt flere konserter her til lands. Låten forteller historien om en fjern kjærlighet. I stedet for å dvele ved det triste, tar Dermot lytteren til et sted som er håpefulltnoe fansen hans alltid har sett til han for og hentet inspirasjon fra. 

 

The Rolling Stones slipper i dag to tidligere upubliserte opptak fra en viktig begivenhet i bandets utrolige 60-årige historie. "Tumbling Dice" og "Hot Stuff", begge spilt inn på Stones legendariske hemmelige konserter på den intime Toronto-klubben El Mocambo i mars 1977. Lytt til låtene og se "Tumbling Dice" og "Hot Stuff"-visualisering her og her. Albumet Live at the El Mocambo slippes fredag 13. mai.  

 

Amerikanske Andy Grammer slår seg sammen klubbfenomenet R3HAB og gir ut sommerhiten "Saved My Life" dag.  

 

Superstjernen Lady Gaga slipper sin nye singel "Hold My Hand", som er en del av soundtracket til den kommende blockbuster filmen Top Gun Maverick. Låta er produsert av Gaga og BloodPop, med tilleggsproduksjon av Benjamin Rice. 

 

Den Grammy-nominerte superstjernen Carly Rae Jepsen slipper idag sin etterlengtedesingel "Western Wind". Jepsen gjordenylig et kiritikerrost show Coachella hvor publikum fikk en smakebit av låten. Se den nye musikkvideoen her.  Låten er co-skrevet med og produsert av anerkjente Rostam Batmanglij, som blant annet produserte det siste albumet til HAIM. 

 

DNCE er tilbake med låta "Move", som er deres første offisielle singel  fire år. Gruppa, med Joe Jonas spissen, var nylig med på Kygos låt "Dancing Feet". 

  

I dag slipper låtskriveren, sangeren og produsenten BoyWithUke sitt nye album Serotonin Dreams. BoyWithUke slo gjennom I 2021 med hitlåten “Toxic”, som så langt har fått over 1.2 milliarder streams. Albumet inneholder også de virale hitlåtene “Long Drives” og “IDGAF” med blackbear. 

06-05-2022

Tina & Bettina er ute med låt til årets russ: Chickelacke 2022

Den suksessrike duoen Tina & Bettina er i dag ute med ny låt, «Chickelacke 2022». At Tina & Bettina skulle gi ut en russelåt har lenge ligget i kortene, ettersom etterspørselen fra fansen har vært enorm. «Vi ville egentlig ikke lage russelåt, men vi har så mange fans som ber oss om det, og vi hører nesten alltid på fansen», sier Tina.

Tina & Bettina synes det er altfor mange menn som lager russelåter, og vil vise Norge at det er rom for kvinner i russemusikk-bransjen. En russelåt består jo ofte av kontroversielle tekster, men på spørsmål om hva «Chickelacke 2022» handler om svarer Bettina:«Det dumme chickelacke-bommelacke diktet var det første vi kom på. Vi vetegentlig ikke om det er dikt, men det vari alle fall det første vi kom på. Og så lagde vi en sang om det da. Og det som jo er greia er at chickelacke-bommelacke bare er tulleord, så da tenkte vi at resten av sangen også bare kunne være jibberish. Ingenting har noe mening, litt sånn som livet er innimellom også

Tina & Bettina – Chickelacke 2022

 Tina og Bettina er født og oppvokst på Smestad i Oslo. De er på mange måter pionerer i bloggverdenen, og var i mange år kjent for å ha den mest toneangivende videobloggen i hele Skandinavia. Nå har de tatt skrittet inn i musikkbransjen, og ønsker å være forbilder for en ny generasjon unge, priveligerte kvinner.

06-05-2022

Er du Vidar Villas "Askepott"?

Vidar Villa, artisten kjent for sine feststemte låter og morsomme tekster, tok i 2017 Norge med storm da han sang "One Night Stand ". Han er soleklart en av Norges største norskspråklige artister, med over 100 millioner streams på Spotify og utsolgte konserter over hele landet de siste årene.

 

Fredag slippes den nye låten "Askepott", en forlengelse av "One Night Stand", hvor Vidar nå lurer på om den ene natten egentlig var noe mer…

"Askepott" er et moderne eventyr om en jente fra natten før, som han ikke klarer å glemme.

 

Askepott handler om å «obsesse» over en du er interessert i, som du egentlig ikke vet noen ting om, men som du ikke klarer å slutte å tenke på  - Vidar Villa.

"Askepott" følger opp suksessen med "Den Samme Jævla Sangen", som har festet seg i Topp 50 denne våren.

Allerede neste uke vil det komme en musikkvideo til låten, som ifølge ryktene vil inneholde kjente fjes!

 

 

Låta er skrevet av Vidar Villa-gjengen og produsent-kometen Mathias Nilsen.

Det storslagne band-anthem-soundet har hentet inspirasjon fra live-showet til Vidar og bandet hans, som har blitt et av de mest aktive og rutinerte live på den norske popscenen.

Musikalsk føler jeg meg veldig hjemme i denne låta. Dette blir et høydepunkt for meg og bandet å gjøre live i sommer!

 

 

Vidar er fylt med overskudd og er i det kreative hjørnet om dagen og allerede før sommeren kommer det nok en catchy følgesvenn for sommerkvelden.

Han starter sin sommerturné 25. juni på Larkollen og vil gjennom sommeren gjøre 30 konserter.

Se hele turnéplanen HER.

 

05-05-2022

Sebastian Zalo forteller om sitt brudd i sangen «Lykkelig uten meg»

Et brudd er ofte roten til et eller fler turbulente kapitler i våre liv, hvor det som en gang var vakre minner blir tilsølt av konflikt og maktspill som forvrenger vårt tilbakeblikk på disse periodene. Stjerneskuddet Sebastian Zalo tar et oppgjør med dette velkjente mønsteret, og presenterer sin hyllest til hans eks-kjæreste og deres relasjon – man kan skille veier på en fin måte og en dag bli lykkelige uten hverandre. 

«Det jeg har lært er egentlig det at selv om det gjør veldig vondt så trenger ikke et brudd å være dramatisk og stygt. Det kan være to mennesker som blir enige om at, for å bli de personene som de vil bli, så må de gå hver sin vei. Og det er sånn hun kommer til å bli lykkelig uten meg» 

Sebastian Zalo har allerede begynt å dele historien bak låten på TikTok, og responsen har vært formidabel. Mange kommenterer at de kan kjenne seg igjen i låten, og kreerer egne videoer med denne. 
I skrivende stund har den ene posten til Sebastian Zalo  63 000 visninger og hashtaggen #lykkeligutenmeg har nå 86 000 visninger.

Sebastian Zalo har siden det definitive gjennombruddet i 2020 blitt nominert til både Spellemann og P3 Gull, og gjennom opptredener på steder som by:Larm, Øyafestivalen, Lindmo, Sommeråpent, De Neste & P3 Live skapt unike relasjoner med sine lyttere. Han avsluttet 2021 med å lage temalåten til NRK sin julekalender “Kristiania Magiske Tivolitheater”. I januar i år slapp Zalo EPen «Vi som skulle bli gamle menn», en hyllest til bestevennen Benjamin Ruud. 

Zalo har allerede skapt unike relasjoner med lyttere gjennom musikken sin, men pangstarten er dog akkurat det – kun starten på en mangfoldig og berikende reise.  

05-05-2022

Spellemannvinner Gabrielle slipper «Noen som forstår»

Gabrielle mottok nylig Spellemannpris i kategorien «Årets Pop» for albumet «KLIPP MEG I TI OG LIM MEG SAMMEN». Fredag 6. mai slipper hun låta «Noen som forstår».

– Da jeg jobbet med albumet mitt i fjor, skrev jeg også en haug med låter vi ikke fikk plass til. Flere av disse ble jeg veldig veldig glad i, men kanskje spesielt én av dem, forteller Gabrielle.

For de som har hørt på albumet, vil de oppdage at den nye låta allerede ligger som små smakebiter i to lydspor. Nå slippes siste biten av puslespillet, sangen i sin helhet.

Jeg klarer aldri å bestemme meg for hva jeg liker best. Et laaangt album? Eller et album med låter nøye plukket for en rød tråd? Hittil har det siste alternativet vunnet, men det er jo samtidig trist. For da ryker noen låter, ikke sant. En av disse ble jeg såpass glad i at jeg ikke klarte å la den helt gå. Jo mer jeg hørte på den, jo tristere føltes det å la den bare ligge. For egentlig passet den jo inn hele veien.

UANSETT. Også denne låten er produsert sammen med Ole Torjus, men denne gang i et veldig kosete samarbeid med Morten Gillebo. Den handler om alle tankene som flyr gjennom hodet når jeg blir sittende å fundere over tiden som bare raser fremover. Den handler om drømmen om å bare la seg flyte med strømmen, ikke alltid stoppe opp og veie alle store tanker opp mot hverandre. Om å lengte etter en tid som føltes enklere, som liksom bare stod i ro (!!) og om tryggheten man føler ved at noen bare sier: Jeg forstår helt nøyaktig hva du mener. Og masse mer ... - Gabrielle

Det er ti år siden Gabrielle tok det norske publikummet med storm med debutalbumet «Mildt Sagt». Med sin energiske popmusikk på bergensk, har hun fylt dansegulv, knust hjerter over hele landet og forandret norsk pop for alltid. Oppfølgeren «Nattergal» ga henne Edvard-prisen, og i fjor vant hun den gjeve P3-prisen under P3 Gull. Hun motbeviste det umulige med «5 Fine Frøkner»: Man kan ha en norskspråklig hitlåt i Sverige.

I 2019 høstet hun strålende anmeldelser og tre Spellemannprisnominasjoner for albumet «Snart Gabby». Det samme har hun gjort for sitt fjerde, og hittil siste album; «KLIPP MEG I TI OG LIM MEG SAMMEN», som hun nylig mottok Spellemannpris for. Albumet ble spilt inn i tett samarbeid med Ole Torjus Hofvind og stadfester Gabrielles posisjon på den norske pophimmelen. Edelstener fra Gabrielle skrev Dagens Næringsliv, Hitmaskin lager et av årets beste album og Gabrielle kommer med et album som bekrefter at hun er av landets beste popstjerner skrev Dagsavisen om «KLIPP MEG I TI OG LIM MEG SAMMEN».

05-05-2022

Ny musikk fra Ramón, Sam Smith, Justin Bieber, Rammstein, Calum Scott og Holly Humberstone!

  

Ramón med ny låt - 17.mai

  

Alfred - Tyst Minut

  

Endelig ny musikk fra Sam Smith - Love Me More!

  

Zeit fra Rammstein!

  

Turné aktuelle Justin Bieber slipper sin nye singel "Honest" med Don Toliver 29. april. onsdag slapp han den relativt korte låten "I Feel Funny", samt en visuell video til låten, regissert av Cole Bennett. I videoen teaser han den nye singelen "Honest". Nylig overrasket han ved å opptre Coachella med Daniel Caesar med låten "Peaches".

  

DOMi & JD BECK er signert Anderson .Paaks nye plateselskap APESHIT i samarbeid med det legendariske jazz-selskapet Blue Note Records. I dag slipper de låten "SMiLE", som er det første slippet fra det kommende debutalbumet. Musikkvideoen er regissert av .Paak og DOMi & JD BECK sammen med Mac DeMarco, og gjestes i tillegg av kjente fjes som .Paak, Thundercat og flere.

  

Holly Humberstone er ute med sin nye singel "Sleep Tight". I fjor sommer fikk Holly følelser for en venn, og synes det var vanskelig å navigere gjennom disse nye følelsene. Hun var redd for å miste en god venn, når linjene mellom vennskap og romanse ble visket ut. Disse følelsene ble til låten "Sleep Tight", som hun har laget sammen med Rob Milton og 1975’s Matty Healy. Holly fremførte låten live for første gang på årets Coachella. Hun har nylig også vært support Girl in Red sin turné, samt Olivia Rodrigo sin USA-turné.

  

Calum Scott slipper i dag sin nye låt "Heaven". Samtidig ble det kunngjort at hans etterlengtede andre album Bridges kommer 17. juni. Scotts forrige album Only Human er 3x Platina i Norge. Calum Scott er kjent for sin evne til å finne nye måter å utrykke universelle følelser: “As songwriters, we’re always searching for new ways of saying ‘I miss you’ or ‘I love you’ or ‘I want you back... The concept of ‘Heaven’ is the love between two people being so powerful that it is far superior to anything else, any other form of paradise that could be offered. I loved the idea of putting the power into the relationship.”

  

Den Oscar-nominert skuespillerinnen og sangeren Jessie Buckley og Brit Award-vinnende produsent og musiker Bernard Butler har slått seg sammen albumet For All Our Days That Tear The Heart, hvor tittelkuttet er ute i dag. Samarbeidet startet med en FaceTime-samtale fra Butlers kjøkken i Nord-London til Buckleys bolig i fjellene i County Kerry. Vennskapet deres vokste ut fra en delt kjærlighet og forfedrenes tilknytning til Irland. Buckley hadde lyttet til Old Wow av Sam Lee, produsert av Bernard, mens hun øvde til teateroppsetning av Romeo og Julie mens Butler hadde sett Jessie fremføre musikk fra Wild Rose et TV-show. Resultat av deres samarbeid har blitt et album med 12 nye låter og slippes 10. juni.

  

Det engelske indie-pop bandet Blossoms er ute med sitt fjerde album Ribbon Around The Bomb. Albumet inneholder låter som “Ode to NYC” og “Everything About You.” Blossoms har tidligere vært nominert I Brit Awards og Mercury Prize, og I sommer headliner de Y Not? Og Truck Festival.

  

Det har gått 30 år siden utgivelsen av Raw Like Sushi, Neneh Cherrys debutalbum. Med tre Icon Awards og en selvbiografi, skal hennes musikalske karrierer feires med The Versions - hennes klassiske hits i en ny innpakning med kvinnelige artister som alle har latt seg inspirere av Cherry. Andre singel ut fra prosjektet er “Man Child” med Sia. Om Cherry sier Sia: Neneh was my favorite artist when she hit the scene. I saved my pocket money for red FILAs and dreamt one day we would meet. When I was struggling with my mental health in my early twenties, I somehow ended up in their house being taken care of. Neneh, my very first queen, I love you forever!

  

I 2002 slapp sanger, låtskriver og pianist Norah Jones sitt debut album Come Away With Me. Albumet gjorde stor suksess med salg av 30 millioner eksemplarer og ble nummer én I hele 20 land. I tillegg vant Norah Jones hele 8 Grammys, med priser som blant annet Album of the Year, Record of the Year og Song of the Year. I dag markeres 20 års jubileum av Come Away With Me med en super deluxe edition av albumet som inneholder 44 låter, hvor 22 av låtene er uutgitt musikk.  

29-04-2022

Zeit fra Rammstein!

Rammstein er ute med det nye albumet Zeit.

Zeit er det åttende albumet fra et av de mest suksessrike tyske bandene gjennom tidene, nøyaktig tre år etter deres tittel-løse album fra 2019. Dette er den lengste pausen mellom albumene i karrieren til Berlin-bandet.

  

Da bandets utsolgte stadionturné måtte utsettes på grunn av pandemien, brukte Rammstein tiden til å jobbe med det nye albumet. De brukte to år på albumet som består av elleve nye låter. Albumet ble spilt inn i La Fabrique Studios i St. Rémy de Provence i Frankrike og nok en gang har de samarbeidet med Berlin-produsent Olsen Involtini.

  

Den canadiske musikeren og fotografen Bryan Adams tok coverbildet av av bandet på trappene til Trudelturm i Berlin Adlershof, et imponerende monument over luftforskning i byens Aerodynamic Park.

  

Zeit slippes i flere formater, blant annet som en standard CD i en digipack med et 20-siders hefte, en CD-spesialutgave i en seks-panels digipack med et 56-siders hefte inkludert koffert, og som en dobbel 180g vinyl-LP med et 20-siders hefte i stort format, samt i de vanlige digitale formatene.

  

I løpet av en karriere som strekker seg over nesten 30 år, har Rammstein solgt mer enn 20 millioner album rundt om i verden og spilt utallige spektakulære, banebrytende konserter.

Bandet spiller for et utsolgt Bjerke Travbane i Oslo den 24. juli.

  

29-04-2022

Endelig ny musikk fra Sam Smith - Love Me More!

Grammy, BRIT, Golden Globe og Oscar vinneren Sam Smith er i dag ute med den nye låten "Love Me More".

  

"Love Me More" er et ærlig innblikk i Sams eget forhold til seg selv på en reise gjennom selvoppdagelse og jakten på lykke. Nok en gang leverer Sam en nydelige vokal og gjenforenes med sine langsiktige samarbeidspartnere, norske Stargate og Jimmy Napes.

  

Videoen er regissert av Luke Monaghan (Too Good At Goodbyes, Writing`s On The Wall) og viser Sams historie om frigjøring og glede, satt i hjertet av London.

  

Sams debutalbum In The Lonely Hour var det bestselgende debutalbum gjennom tiåret, og siden debuten er det solgt 33 millioner album, 227 millioner singler og 40 milliarder streams. Gjennom karrieren har de blitt tildelt blant annet én Oscar, én Golden Globe-pris, fire Grammys og tre BRIT-priser. I tillegg til alt dette gikk deres forrige album Love Goes (2020) 3x Platina i Norge.

  

"Love Me More" markerer begynnelsen på det som kommer til å bli enda et bemerkelsesverdig kapittel for Sam.

  

29-04-2022

Ramón med ny låt - 17.mai

Kort tid etter braksuksessen «ok jeg lover» slipper Ramón sin nye singel «17.mai». Mens låten først slippes fredag 29. april, har den over en million visninger på TikTok. Fansen sitter spent og venter på å få høre «17.mai» i sin helhet. «ok jeg lover» satte ny streamingrekord med hele 604.000 streams på Spotify første 24 timer, etter å ha vært tilgjengelig på TikTok i ukene før release.

Som låtskriver er Ramón sjeldent nær og personlig, og «17.mai» er intet unntak. «Jeg skriver jo mye om kjærlighet, både de fine, vanskelige og triste sidene ved kjærlighet. 17.mai for meg handler om å gå inn i en relasjon selv om man vet at man kommer til å bli såret. Denne gangen så jeg det komme. Allikevel føles det fryktelig vondt», sier Ramón selv om låten.

Ramón - 17.mai

23 år gamle Ramón har allerede skapt et navn for seg selv. To EP’er og en rekke imponerende konserter har vist at over 150.000 følgere på sosiale medier ikke har kommet til ved en tilfeldighet - de ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet.

Første singel fra hans debutalbum, "ok jeg lover", slo satte ny streamingrekord og gikk rett inn som nummer 1 på Spotify sin toppliste, hvor den ble liggende i en hel måned. Etter en måned hadde den streamet til platina, og nå er "ok jeg lover" den mest spilte låten på norsk radio.

En av grunnene er selvsagt låtene hvor han forteller gjenkjennelige historier om usikkerhet, sorg, søken, kjærlighet og ensomhet - men samtidig er Ski-gutten elsket av fans og følgere for lite høytidelige humorvideoer og vitser med en god dose selvironi på sosiale medier. Kombinasjonen er like sjelden som den er sympatisk – en tilnærmelig og gjenkjennelig popstjerne. Det er lenge siden sist et såpass ubeskrevet blad har føltes like umiddelbar og skapt liknende engasjement, nesten under radaren.

Der 2021 ble en introduksjon til artisten og musikken, blir 2022 året Ramón på alvor ønsker å vise hva som bor i ham, i fansen og i prosjektet. Ramón og teamet blir mer og mer ambisiøse for hver låt og hver konsert, og med debutalbumet på trappene er det bare å glede seg til fortsettelsen. 

28-04-2022

Alfred - Tyst Minut

Alfred følger endelig opp sin debutlåt «Tomma Intet» med singelen «Tyst Minut». Oppvokst i en musikalsk familie på Ställdalen i Sverige startet Alfred å komponere sin egen musikk i ung alder. Musikkinteressen skjøt for alvor fart da han som 12-åring fikk sitt første musikkproduksjonsprogram i gave, og siden har låtskriving og musikkproduksjon vært Alfreds store lidenskap. I låtskrivingen henter Alfred inspirasjon fra naturen og stillheten som råder i hjembygden.

«Det här är en sång som tog mig cirka två månader att göra. Jag brinner för känslosam musik, så för mig känns det väldigt naturligt att öppna upp sina känslor för musiken. Den här låten handlar om stress. Kanske du är på gränsen att gå in i väggen utan att du ens märkt det? Då kan det vara bra att bli påmind om att släppa taget lite och försöka koppla av.» Alfred 

Dette er den andre singelen som slippes etter at artisten gikk fra sitt tidligere alias Contracreast (med over 30 millioner avspillinger) til sitt nye artistprosjekt Alfred, og hans ambisjon er å skape et felleskap med musikken:  

«Mitt mål är att låten ska fungera i alla sammanhang. Jag tror budskapet kan behövas tas in oavsett var man befinner sig i livet.Jag försöker skriva om känslor som jag själv brottas med mellan varven, och vill samtidigt genomsyra lite hopp: Du är inte ensam i det här!» Alfred

28-04-2022