Nyheter

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music:

Veronica Maggio ute med sin nye singel!

Carlisle slipper sin debutsingel


eMMa er HAPPY for å slippe en ny låt!


Legenden Carlos Santana slipper i dag "Los Invisibles"! Med seg på låten har han spanske Buika på vokal, og Rick Rubin som produsent. Santana er en av de mest innflytelsesrike artistene fra Latin America noensinne, mens Rubin er kjent som grunnlegger av Def Jam, produsent for Johnny Cash’ comeback (American) og utallige andre artister/band på sin American-label.

Den produktive Maryland-rapperen Logic slipper i dag låten “Confessions Of a Dangerous Mind”. Logic skal også slippe debutromanen Supermarket neste uke. Rapperen fikk sitt store internasjonale gjennombrudd “1-800-273-8255" i 2017, som har blitt streamet over én milliard ganger på verdensbasis.

Dean Lewis slipper i dag sitt nye album A Place We Knew! Albumet inneholder blant annet den nye låten "Stay Awake" og monsterhiten "Be Alright", som har ligget 28 uker på den norske singellisten og sanket inn over 18 millioner streams i Norge! Dean Lewis headliner Bergenfest i sommer.

Multiinstrumentalist, vokalist, låtskriver og co-produsent Andrew Bird er klar med sitt nye album My Finest Work Yet. Bak den lettbente tittelen skjuler det seg et ambisiøst og ettertenksomt album. Matthew Siskin (Beyonce, Father John Misty) har regissert albumets to videoer. Bird gjorde dessuten flere konserter på SXSW i forrige uke, og kommer til Europa i juni. 

Singlen "Sisyphus" har allerede fått strålende omtale i toneangivende media som Pitchfork, Rolling Stone, NPR og Brooklyn Vegan. Bird har tidligere arbeidet med artister som St. Vincent, Fiona Apple, og senest på SXSW med det britiske soul-stjerneskuddet Yola.

22-03-2019

Carlisle ute med debutsingel!

Mens de fleste barn på hans alder var opptatt med sport, spill og andre aktiviteter, tilbrakte Carlisle hans yngre år på å lytte til musikk, da spesielt de store legendene.

For det meste var han oppslukt i musikkens verden innenfor soul, funk, pop og R&B, sjangre som nå er til stor inspirasjon for han mens han lager egen musikk. «For meg er det viktig at musikk skal handle om følelser», sier Carlisle om hans planer for sine egne kommende låter. Sang og musikk har vært Carlisles hobby over lang tid, men han har aldri turt å ta sjansen på å gjøre det om til noe mer enn bare en hobby. Heldigvis for musikk-elskere der ute gjorde han nettopp det, gjennom norske Idol i 2018 hvor han kom på tredje plass. Nå jobber han med å finne sitt eget sound, skrive flere sanger som betyr noe for ham og skape et navn for seg selv i bransjen.

 

- High Note handler om å være nyforelsket og de følelsene man har tidlig i forelskelsen. Når man ikke helt vet hvor man har hverandre og ting føles litt usikkert og uvant. Og det kan jo være ganske skummelt når man ikke vet helt sikkert at den personen du er forelska i føler de samme sterke følelsene for deg.

Hør High Note her!

 

22-03-2019

Veronica Maggio ute med ny singel Kurt Cobain!

I dag er Veronica Maggio endelig ute med nye singelen Kurt Cobain, som er skrevet sammen med Jocke Berg (Kent) og Simon Hassle. Det er den første singelen fra det kommende albumet som kommer delt opp – den første halvdelen før sommeren, og hele albumet til høsten. 

Hun har siden hennes debut i 2006 blitt rost opp i skyene av journalister og fans, har vunnet alle priser som går ann å vinne og oppnådd utrolig kommersiell suksess med sine fem kritikerroste album. Maggio er uten tvil en av Sveriges absolutt største artister og det er ingen hemmelighet at hun er en dronning på scenen.

”Kurt Cobain” består av lika delar kärlekssynth, ett bråk istockholmsnatten och att välja bort mörker. Det en sån där låt som jag ofta önskar att jag hade lättare för att skriva. Som känns ljus utan att den blir för hurtig. Jag, Simon och Jocke skrev den första gången vi träffades alla tre i studion. Jag hade ju redan skrivit några dagar med Jocke på en annan låt och visste att han är precis så bra som man hoppas att han ska vara. Men man vet ju aldrig om inspirationen bara räcker till en låt eller fler. I vårt fall blev det ett helt album.

Turnédatoer i Norge (per nå): 

19 juli - Fjellparkfestivalen, Flekkefjord

20 juli - Hvaler Gjestgiveri, Skjærhalden

16 aug - Parkenfestivalen, Bodø

22-03-2019

eMMa er HAPPY for å slippe en ny låt!

Hør Happy HER 
 

Gla’jenta eMMa er tilbake med en ny sang som det er umulig å ikke synge med på.  «Happy» er en sang som bruser over av glede man kjenner i hele kroppen, og handler om alt som gjør deg glad. Bursdagsfeiring, sommerfugler i magen og sommer hele året. 

 

eMMa er 10 år gammel og elsker å opptre og underholde. 

eMMa er ei kreativ jente med masse energi, som elsker å leke med slim, tegne, danse og spille inn Tik Toks. 

I eMMas univers er det mye glede og latter. 

 

eMMas forrige låt «Fått deg på hjernen» fikk et stort publikum av unge jenter og gutter, både i Norge og også i resten av Europa. At refrenget i «HAPPY» er på engelsk, er dermed en liten gave til alle eMMas fans: 

 

Jeg snakker ofte engelsk på Tik Tok, og det fine med at man kan snakke engelsk er at man kan få venner fra mange andre land som kan forstå hverandre! Jeg håper at mange blir glade av å høre på «Happy», for det er det som er meningen. - eMMa 

 

eMMa er opptatt av at alle barn skal være snille og greie mot hverandre og har bestemt seg for at det vil hun vise gjennom å lakke klare farger på neglene sine. Hånden til eMMa har én farge på hver finger som viser verdier som eMMa synes det er viktig at barn og ungdom tenker på og viser frem. 

 

Og siden jeg elsker farger så har jeg lakket neglene mine i fem fine forskjellige farger. Jeg synes det er kjempefint og så har jeg også lyst til at mange andre skal gjøre det samme i sommer. Fordi jeg har en plan! Hver av fargene betyr nemlig noe. Den grønne betyr: tørre å være tøff, den blå at å være omtenksom, den lilla er for å være modig, den røde for å være kul og den gule for at man er og skal være snill. Så om du vil kan du også farge neglene sånn! -eMMa 

 

HAPPY er skrevet av Emelie Hollow, André Jensen, Anders Nilsen og produsert av hitmaker Anders Nilsen.  

 

eMMa slapp i 2016 låten «Engler i sne» og i 2018 «Fått deg på hjernen», som begge har millioner av avspillinger på YouTube og Spotify. 

 

Emma Gunnarsen er fra Trofors i Nordland. Der går hun på Grane barne- og ungdomsskole. Hun bor sammen med mammaen og pappaen sin, og de to brødrene Marcus&Martinus. 

 

Connect with eMMa:   

Instagram / VEVO  / YouTube tiktokemmatrofors ⭐️ 

22-03-2019

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music:

The Rolling Stones offentliggjør Honk!

CLMD teamer opp med Madcon!

Lil Halima regisserer egen musikkvideo

Ny låt fra Elly Ekko 

Klassiske favoritter til Pipfest 2019

Emeli Sandé er klar med låten "Sparrow". Det er syv år siden hun slapp debutalbumet som inkluderte "Next To Me", “Read All About It Part. III” og flere godbiter. Sommeren 2019 slipper hun nytt album!

HRVY er ute med sin nye låt "I Told You So" i dag, som allerede er listet på mp3 i Norge. For ikke lenge siden var han i Oslo på besøk, og gjorde en minikonsert – og vi håper at han snart kommer tilbake igjen.

TDEs kredible rapper Schoolboy Q er ute med singelen "Numb Numb Juice", som blir å finne på hans kommende og høyt ettertraktede album!

Daddy Yankee har slått seg sammen med Snow og sammen har de sluppet låten "Con Calma". Musikkvideoen er allerede sett over 350 millioner ganger, og er den mest sette video to uker på rad på Youtube. Se den her!

Nashville-baserte Lauren Jenkins er ute med sitt debut album No Saint. Jenkins står på årets Artists To Watch-lister i både New York Times og Billboard. Til albumet følger også kortfilmen "Running Out Of Road" - skrevet og regissert av Jenkins selv.

Sean Paul har fått med seg J Balvin på sin nye låt "Contra La Pared" – en låt som roper på sommer'n! Likte du hits som "Mad Love" og "No Lie", bør du definitivt sjekke ut denne.

Kommende konserter:

Australske Troye Sivan spiller på Sentrum Scene 21. mars.

15-03-2019

CLMD teamer opp med Madcon!

CLMD har teamet opp med Madcon for å levere den kommende sommerens anthem "Anything".

Etter suksessen med hitlåten "Trouble", leverer nå norske artist og produsent CLMD (aka Martin Danielle) hans splitter nye låt “Anything”, sammen med talentene i den populære duoen Madcon. 

Sammensmeltingen av CLMD’s melodiske pop-dance stil og den lett gjenkjennelige vokalen til den norske duoen resulterer i “Anything” – en upbeat, partystarter av en låt hvor alt ligger til rette for å dominere radiospillinger globalt gjennom den kommende sommeren. 

Den høyt anerkjente produsenten har den siste tiden jobbet som mentor i TV2 programmet The Voice, har smakt på internasjonal suksess over hele kloden mens han turnerte med Swedish House Mafia legenden Steve Angello på hans «SIZE Matters» USA-turne og har hatt mange radiorotasjoner globalt, blant annet på radiostasjoner som BBC Radio One, Sirius XM, Kiss FM and Capital FM. 

Han blir kalt “Norways Finest” av den legendariske DJ- og kringkasteren, Pete Tong og CLMD har høstet inn flere platinumsalg i Norge, mens han har bygget katalog bestående av både originale produksjoner, reworks, og remixer for blant annet Bruno Mars, Estelle, Nervo og Arty. 

Best kjent for deres enorme hit "Beggin", som oppnådde Gull-status i USA, har de norske Spellemann-vinnerne Madcon nytt godt av påfølgende suksess med "Don’t Worry" som har samlet over 180 millioner Spotify streams til nå. De har tidligere samarbeidet med artister som Snoop Dogg, Kelly Rowland, Ne-Yo og Ludacris, og deres album «So Dark the Con» ble Gull-sertifisert etter bare 3 timer, og gikk platina på bare 3 dager i Norge.  

Kombinasjonen av CLMD’s forfriskende signatur sound og vokalskillsene til Madcon, utgjør “Anything”, som er satt til å slippes fredag 15. mars.  

15-03-2019

Ny låt fra Elly Ekko

Elly Ekko har rukket å reise land og strand rundt med Katastrofe i over fire år, skrevet låter for flere norske artister og har over tilsammen 10 millioner streams på Spotify. Fredag 15.mars slipper han låta "Bella", som viser oss en ny og mer urban side av Skien-talentet.

-       Bella handler om ei søt og kul, men samtidig usikker jente med store drømmer, som flytter til storbyen. Bella er hun som drar ut på byen for å finne kjærligheten, som de fleste good girls, men lykkes ikke, sier Elly Ekko selv om låta.

Hør låten HER!

Multitalentet som kaller seg Elly Ekko har jobbet med musikk lenge. Han har og har turnert med Katastrofe, opptrådt på VG-lista flere ganger, og har gjort flere TV-opptredener på både NRK, TV2 og TV Norge. I tillegg kan han skilte med å ha bidratt på mer enn 700 konserter. I 2016 ga han endelig ut låter på egenhånd, og debutlåta "Ikke Si Det Til Pappa" streamet til platina. Han har senere gitt ut låter som "Sayonara" og "Ring Meg Etter Midnatt", som samtlige av singlene hans har vært listet på NRK MP3. Nå er han klar for å ta Norge med storm.

Se opp for Elly Ekko i 2019!

"Bella" slippes på Universal Music 15.mars.

15-03-2019

The Rolling Stones offentliggjør Honk!

I dag offentliggjør The Rolling Stones utgivelsen av det splitter nye Best-Of samlealbumet, Honk! Albumet inneholder deres største hits og klassikere fra hvert studioalbum fra 1971 til 2016s Blue & Lonesome. Honk slippes 19. april, pre-order albumet her.

Samtidig slippes live-låten "Wild Horses" med Florence Welch som første singel.

Hør låten HER!

Honk slippes via Polydor Records.

Released via Polydor on 2xCD, 3xLP vinyl and digital, Honk collects 36 essential Stones’ tracks – including eight Top 10 singles, “Brown Sugar”, “Tumbling Dice”, “Angie”, “It’s Only Rock’n’Roll (But I Like It)”, “Fool To Cry”, “Miss You”, “Emotional Rescue” and “Start Me Up”. Bringing the band’s story up to date, Honk also contains hit single “Doom & Gloom” – recorded in 2012 – as well as “Just Your Fool”, “Ride ‘Em On Down” and “Hate To See You Go” from the band’s 2016’s Grammy Award-winning, No 1 album, Blue & Lonesome.

The bonus disc of the deluxe 3xCD edition includes 10 live tracks recorded at packed-out stadiums round the world during the band’s more recent sold-out tours. These include “Dead Flowers”, with Americana star Brad Paisley, recorded in Philadelphia in June 2013 and “Bitch” with Foo Fighters front man Dave Grohl, both during the 50 And Counting tour as well as an electrifying version of “Wild Horses”, featuring Florence Welch, from the band’s show in London in May 2018 during last year’s leg of the No Filter tour.

A deluxe 4xLP coloured vinyl will also be released as a special fan edition, featuring the 36 studio tracks and the bonus 10 live tracks. This handsome heavyweight vinyl set will come housed in a special slip box.

Two digital editions will also be available: one featuring the Standard (36 track) tracklisting and the second comprising the Deluxe tracklisting (36 tracks + 10 bonus live tracks).

Honk showcases the band’s remarkable run of hits. Taken from the band’s imperial phase, Honk features “Happy” (Exile On Main Street, 1972), “Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)” (Goats Head Soup, 1973) and “Beast Of Burden” (Some Girls, 1978) alongside later singles like “Waiting On A Friend” (Tattoo You, 1981), “Undercover (Of The Night” (Undercover, 1983), “Harlem Shuffle” (Dirty Work, 1986), “Rock And A Hard Place” (Steel Wheels, 1989), “Love Is Strong” (Voodoo Lounge, 1994), “Out Of Control” (Bridges To Babylon, 1997), “Rough Justice” (A Bigger Bang, 2005) and “Just Your Fool” (Blue & Lonesome, 2016).

Honk also highlights classic Stones’ album cuts – “Bitch” (Sticky Fingers, 1971), “Rocks Off” (Exile On Main Street, 1972) “Dancing With Mr. D”, (Goats Head Soup, 1973) and “Respectable” (Some Girls, 1978) – as well as stand-alone tracks such as “Don’t Stop” (Forty Licks, 2002) and “One More Shot” (GRRR!).

The 10 live tracks are similarly wide-ranging, drawn from three of the band’s most recent tours, the 50 And Counting Tour, the Zip Code Tour and the No Filter Tour. These tours were powerful reminders of the Stones’ formidable gifts for performance and song-writing, as the band treated audiences to hits and deep cuts drawn from the full span of their illustrious career.

On Honk, “Get Off My Cloud”, “Let’s Spend The Night Together” and “Under My Thumb” (recorded in Cardiff, Manchester and London, respectively, during the 2018 No Filter tour) ably represent the band’s ground-breaking early-mid ‘60s years; while the version of “She’s A Rainbow” from Paris, 2017, provides a relatively rare outing of this classic piece of psychedelic Stones. The appearance of “Dancing With Mr. D”, meanwhile, recorded in Arnhem, 2017, marks the song’s acclaimed return to the band’s set lists for the first time in 44 years.

The Rolling Stones will be touring the USA with their ‘No Filter’ tour, starting on 20 April 2019, and are currently recording tracks for their next studio album.

The Rolling Stones – ‘Honk’ Track Listing:

Disc 1

 1. Start Me Up
 2. Brown Sugar
 3. Rocks Off
 4. Miss You
 5. Tumbling Dice
 6. Just Your Fool
 7. Wild Horses
 8. Fool To Cry
 9. Angie
 10. Beast Of Burden
 11. Hot Stuff
 12. It’s Only Rock’n’Roll (But I Like It)
 13. Rock And A Hard Place
 14. Doom And Gloom
 15. Love Is Strong
 16. Mixed Emotions
 17. Don’t Stop
 18. Ride ‘Em On Down

Disc 2

 1. Bitch
 2. Harlem Shuffle
 3. Hate To See You Go
 4. Rough Justice
 5. Happy
 6. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)
 7. One More Shot
 8. Respectable
 9. You Got Me Rocking
 10. Rain Fall Down
 11. Dancing With Mr D
 12. Undercover (Of The Night)
 13. Emotional Rescue
 14. Waiting On A Friend
 15. Saint Of Me
 16. Out Of Control
 17. Streets Of Love
 18. Out Of Tears

Disc 3 – Live Tracks

 1. Get off My Cloud                                                             
 2. Dancing With Mr D                                                         
 3. Beast Of Burden (with Ed Sheeran)                         
 4. She’s A Rainbow
 5. Wild Horses (with Florence Welch)
 6. Let’s Spend The Night Together
 7. Dead Flowers (with Brad Paisley)
 8. Shine A Light
 9. Under My Thumb
 10. Bitch (with Dave Grohl)
14-03-2019

Lil Halima regisserer egen musikkvideo

I dag slipper stjerneskuddet Lil Halima musikkvideo til singelen «Take Me To Your Planet» fra hennes nylig utgitte EP «for the dark days». Videoen er regissert av Lil Halima selv, og det visuelle reflekterer hennes bokstavelige tolkning av tekstens betydning.

Lil Halimas idé bak videoen var å ta teksten på kornet. Låten er skrevet på en måte som gjør at den likeså godt kunne vært skrevet om hvilken som helst annen type kjærlighet, men Lil Halima mente det hun skrev bokstavelig. 

- «Jeg tenkte på alle årene med de lange, kjedelige vintrene i Nord-Norge, og behovet for at noe ekstraordinært skulle skje. Jeg ville at videoen skulle virke veldig normal, men at det skulle skje noe ekstraordinært i en veldig ordinær setting.»- Lil Halima

Med regi for sin egen video måtte Lil Halima ta alle de kreative valgene selv. Dette inkluderte både å skrive manus, og å tenke på besetning – da falt valget lett på hennes egne venner.

- "Jeg har hatt det veldig gøy med denne videoen. Og når det kommer til å regissere sin egen musikkvideo? 10/10 would recommend", forteller Lil Halima.

Se videoen her!

Videoen er produsert av Marion Fransrud fra Citrus, mens DOP og redigering er signert Chris Helberg.

Etter hennes debut i 2018 med EPen «love songs for bad lovers», har det unge multi-talentet Lil Halima jobbet med ny musikk. Hun har utviklet to EPer gjennom i løpet av denne prosessen. «for the dark days» er en konsept-EP som portretterer polar-nettene i Nord-Norge og ble sluppet 22 februar 2019. Lil Halimas entusiasme for musikk har vært en del av henne siden fødselen. Da hennes far dro fra Kenya til Bardu i Nord-Norge i 1995, hadde han bagasjen full av alt fra kenyansk musikk til amerikansk hip hop. Gjennom disse påvirkningene, har hun utviklet den musikalske allsidigheten hun nå så klart demonstrerer i en alder av bare 20. Lil Halimas talent spenner fra sang, låtskriving, piano- og fiolinspilling, helt over til produksjon av visuell art, tidligere vist i hennes selv-malte artworks for utvalgte singler fra debut-EPen hennes. Nå viser hun også frem sitt talent for musikkvideo-regi gjennom videoen til «Take Me To Your Planet».

11-03-2019

Svensk hit i ny, norsk drakt fra Ka2

fjor høst ble verden presentert for Ka2 da han slapp sine første to singler. En kunstnersjel med et stort hjerte for venner, damer, natur og livets frukter. En venn, en elsker og en notorisk tre-klemmer. Han har jobbet bak kulissene i mange år og alltid vært tilstede, uten at du kanskje helt har lagt merke til ham.Vi vet ikke såveldig mye mer om Ka2 enn at han mest sannsynlig er fra Norge (i og med at han synger på kav bergensk), og at han lager fantastisk fengende elektronisk popmusikk.

 

Denne gangen har vår hemmelighetsfulle tjommi gått løs på en svensk låt, opprinnelig utgitt av tenåringsidolene Benjamin Ingrosso og Felix Sandman for ett år siden. Og de to unge stjerneskuddene har selv blitt så begeistret for Ka2 ́s nye produksjon at de har valgt å bruke denne som lydspor når de skal framføre låta som åpningsnummer på Sveriges egentligenasjonaldag - dvs finalen i Melodifestivalen 2019 som går av stabelen lørdag 9. mars i Friends Arena i Stockholm - dagen etter at Ka2-versjonen blir sluppet på de ulike strømmetjenestene.

"Tror du att han bryr sig" har blitt til "Tror du at han bryr seg", Benjamin og Felix er fremdeles med, men denne gangen er det selveste Ka2 som leder an.

"Det er lett å bli fortapt i tapt kjærlighet. Minner har det med å bli vakrere med tiden. I denne låten har tjommi kjent på nostalgi og forsvunnet inn i et parallelt univers. “Tror du at han bryr seg?" -Ka2

 

Etter Benjamin Ingrosso kom på førsteplass og Felix Sandman på andreplass i den svenske Melodifestivalen i 2018, skapte guttene overskrifter og ble hyllet for sitt godevennskapsforhold. Guttene, som har vært venner i 12 år, sa før finalen at uansett hvordan det går i finalen, vinner de sammen. I fjor gikk de sammen og slapp låten “Tror Du Att Han Bryr Sig”, en svensk versjon av Benjamins gull-hit "Do You Think About Me".

"Tror Du Att Han Bryr Sig" har streamet til Platinum i Sverige, vært #7 på singellisten, #4 på Svensk topp-20, #6 på Spotify charts, #12 på radio charts og har streamet 13.669M i Spotify.

08-03-2019

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music.

Snow Boyz representerer det norske landslaget med Arif og Unge Ferrari

Lekent og fengende anthem fra Linda Vidala og Cherie Mwangi

Veronica Maggio slipper ny singel!

Den danske rapperen K-phax har markert seg på både den danske og internasjonale hiphop scenen de siste årene. Nå er han klar med sin første singel "Time".

Den maskerte stjerneprodusenten Marshmello har fått med seg det skotske bandet CHVRCHES på sin nye singel "Here With Me"

Juice WRLD er endelig klar med sitt album Deathrace For Love! Albumet inkluderer "Robbery", "Fast" og mange andre godbiter. I helgen spilte han et forrykende show i Oslo Spektrum. Hør albumet her!

Billie Eilish slipper sin nye låt "wish u were gay" fra sitt kommende debutalbum! Samtidig slippes del to av Youtube Music der Billie snakker om albumet og om den nye låten.

John Newman er ute med sin nye singel "Feelings". Låten er skrevet sammen med det svenske kollektivet BLNK (Chainsmokers, NEIKED) og produsert av den svenske produsenten Jarly sammen med Newman selv.

Turneaktuelle Sabrina Carpenter er ute med den nye låten “Pushing 20”! Hun er også aktuell i den gripende dramafilmen The Hate U Give, som hadde Norgespremiere 1. mars.

Joni Mitchell ble hyllet på sin 75-års dag i The Music Center i LA i november 2018. Nå er hyllesten ute i form av Joni 75 - A Joni Mitchell Birthday Celebration. Medvirkende artister inkluderer Norah Jones, Chaka Khan, Diana Krall, Los Lobos with La Marisoul, Seal, James Taylor og Rufus Wainwright.  

Kommende konserter:

12. mars - Florence + The  Machine i Oslo Spektrum 

13. mars - Shawn Mendes og Alessia Cara i Oslo Spektrum 

08-03-2019

Snow Boyz representerer det norske landslaget med Arif og Unge Ferrari

På fredag slipper Snow Boyz sin nye singel – HEIA – hvor de har fått med seg både Arif og hele Norges RnB-konge Unge Ferrari. Sammen representerer de fire det nye norske landslaget, og er med det klare for å heie på Norge, både i og utenfor ski-sporet.

Låten ble annonsert på søndag, sammen med den første episoden i Youtube-serien «Lær Hvordan å Heie» hvor Snow Boyz-brødrene Rafael og Paulo Domingos lærer oss alle den eneste, korrekte måten å heie på. Termos med pølser, appelsiner, flagg, kubjelle og kvikk lunsj er nå pakket i tursekken og gutta er klare for 5-mila og singelslipp på fredag. Etter at Snow Boyz, Arif og Unger Ferrari ble hentet inn for å representere det norske landslaget, fikk det dem til å tenke på hva det skulle bety – hvem skulle de heie på? 

- «Vi trenger alle å heie litt mer på hverandre, så vi heier på alle. Sjekk ut den nye norske nasjonalsangen – HEIA – så kanskje vi sees under Holmenkollen skifestival. Heia, Heia, Heia Norge!» - Snow Boyz 

På onsdag lanserte gutta en ny episode av «Lær Hvordan å Heie» på Instagram – følg med for de heteste tipsene om hvordan man skal heie på hverandre, og på landslaget. Vi kan love at en kombo av Snow Boyz’ heie-tips og HEIA-låt vil gi deg en herlig nasjonalfølelse. 

HØR SNOW BOYZ – «HEIA» HER

 

 

I 2016 slo Snow Boyz for alvor gjennom med singelen «42». Denne ble senere utgitt som en uendelig rekke remixer, hvor Chirag (Karpe) og Arif står for den desidert mest kjente. Låten ble av Dagbladet omtalt som «…det største fenomenet i norsk hip hop det siste året». Og det har ikke vært stille fra gutta siden da. Snow Boyz har siden 2016 levert oss låter som Combo, Himmelen og Mere og Snøhvit – samt en hel rekke forrykende live-shows på blant annet Roskilde, Slottsfjell og Havna 0150.

08-03-2019

Lekent og fengende anthem fra Linda Vidala og Cherie Mwangi

Linda Vidala og Cherie Mwangi, slipper et sterkt samarbeid på fredag med låta «Spiller Deg», en låt som kom til fra så og si tilfeldigheter. «Jeg hørte Cherie på en YLTV-greie og syntes hun var helt rå til å rappe», forteller Linda Vidala. «Plutselig fikk jeg en beat på mail hvor Cherie hadde laget et dritfett hook! Det er sjelden at jeg hopper på låter som allerede har en ferdig beat, men denne ideen kicka jeg umiddelbart på! Verset var lekende morsom å skrive, og hele låta er rett og slett et fyrverkeri!»

Dette er en leken, morsom og fengende låt som får deg gira fra start til slutt. «Jeg hadde det utrolig gøy med å leke med både stemmebruk og flow. Cherie’s laidbackhet utfyller låta perfekt, og det er så fett å gjøre et rent jente-samarbeid på denne type beat.

- “Jeg kom på en låt idé med tittelen Mona Lisa. Jeg skrev ned et lekent refreng og vers. Produsentene bak låta pitchet ideen til universal og jeg fikk tilbakemelding på at de digget det og hadde lyst til å putte Linda på den. Jeg syntes Linda sitt vers var drit kult og jeg var ivrig til å sende det nye verset mitt tilbake. Ende resultatet er noe jeg er veldig fornøyd med. Syntes det er utrolig gøy at kvinnelige rappere kan stå sammen istedenfor å konkurrere mot hverandre. Det finnes så få av oss her i Norge og jeg syntes det er viktig å få vist hva vi kan.” - Cherie

HØR «SPILLER DEG» HER

 

 

Linda Vidala hadde braksuksess i 2017 med den P3 Gull- og Spellemannsnominerte singelen «Bængshot» sammen med KingSkurkOne. Det samme året var hun også nominert til årets liveartist under P3 gull, hvor hun opptrådte sammen med Silvana Imam, Linda Pira, OnklP og Kamelen. Sammen med de nevnte ble det også sluppet to remixer av «Bængshot». I senere tid har Linda Vidala vist seg fra en langt mer sårbar og melodiøs side. Tidligere i år slapp hun sin første EP «Halvt Norsk» som skildrer den sårbare delen av henne. Fylt med personlige historier, kjærlighet, angst og håp er EPen uten tvil det mest personlige vi har hørt fra Linda Vidala til nå.

 

Cherie Mwangi er bare 19 år gammel og er med «Spiller Deg» for første gang ute med egen musikk. Den norskfødte jenta med røtter fra Kenya har skrevet rap-tekster siden hun var i 12-års alderen, noe som har resultert i en særs god flow og har gitt henne en fet sound. Stilen hennes er en deilig blanding av street og lekent, noe som uten tvil kommer frem på hennes første utgivelse.

08-03-2019

Veronica Maggio slipper ny singel!

Veronica Maggio har siden hennes debut i 2006 blitt rost opp i skyene av journalister og fans, har vunnet alle priser som går ann å vinne og oppnådd utrolig kommersiell suksess med sine fem kritikerroste album. Maggio er uten tvil en av Sveriges absolutt største artister og det er ingen hemmelighet at hun er en dronning på scenen.


Nå er Maggio klar for å slippe ny musikk. Den nye singelen "Kurt Cobain" har hun skrevet sammen med Jocke Berg (Kent) og Simon Hassle. 


- ”Kurt Cobain” består av lika delar kärlekssynth, ett bråk i stockholmsnatten och att välja bort mörker. Det en sån där låt som jag ofta önskar att jag hade lättare för att skriva. Som känns ljus utan att den blir för hurtig. Jag, Simon och Jocke skrev den första gången vi träffades alla tre i studion. Jag hade ju redan skrivit några dagar med Jocke på en annan låt och visste att han är precis så bra som man hoppas att han ska vara. Men man vet ju aldrig om inspirationen bara räcker till en låt eller fler. I vårt fall blev det ett helt album.


"Kurt Cobain" slippes 22.mars og er den første singelen fra det kommende albumet som kommer delt opp – den første halvdelen før sommeren, og hele albumet til høsten.


Om albumet sier Maggio:

- Jag älskar ju albumformatet. Dramaturgin, utrymmet och lyxen att få dyka in i en hel värld av låtar. Men det finns nåt lockande i att låtarna får stå lite mer på egna ben också. Att släppa över längre tid och ge dom mer utrymme. Till slut hamnar låtarna ändå på samma album och blir en helhet.

”Kurt Cobain” slippes den 22/3 via Svenska Inspelningar/Universal Music.

05-03-2019

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music.

Nytt album fra Secret Garden

Jonas Brothers gjør et storslått comeback!

Larsiveli slipper EP og spiller på by:Larm

Hitmaskinen Benny Blanco slår seg sammen med stjernene Selena Gomez, J Balvin og Tainy! Sammen er de nå ute med den nye låten "I Can’t Get Enough". Albumet Friends Keep Secrets inkluderer hiten “Eastside”, og har sanket inn over 18 millioner streams i Norge!

DJ- og produsentduo SEEB har den siste tiden vært aktuell med "Grip", sammen med UK-bandet Bastille. I dag slippes en alternativ versjon: samme låt, men med et nytt, nydelig og roligere preg – perfekt for morgenkaffen eller en hver avslappede stund.

Vidar Villa og bandet hans tar et steg videre musikalsk, noe man hører tydelig på den nye singelen "Hitparade" som er ute i dag. Låten beskriver følelsen av å trives med det man gjør og de man er sammen med, men samtidig erkjenne at det kanskje ikke vil vare for evig.

Kongen av trap, 2 Chainz, er klar med sitt splitter nye album Rap Or Go To The League! 2 Chainz har samarbeidet med en av de mest kjente idrettsutøvere i verden, nemlig Lebron James. Albumet inneholder masse godbiter og bidrag fra blant andre Kendrick Lamar, Ariana Grande, Chance The Rapper og Travis Scott!

Lemaitre slipper i dag sin nye EP Fast Lovers, som inneholder tittelsporet, hiten "Rocket Girl", "Big", "Little Things" og to nye låter!

EHI er ute med en akustisk versjon av "Faller", som er et samarbeid med den svenske RnB/Soul & pop-vokalisten Blen. Orginalversjon kom i starten av januar, og har blitt tatt godt imot av publikum og radio.

Noah Kahan følger opp hiten "Hurt Somebody" med sin nye låt "Mess". I november stod han på scenen på Ingensteds, og til våren er han klar for turné i Europa med Dean Lewis.

Havsun lager melodisk og moderne popmusikk, som ofte kombinerer fremtredende elektroniske basslinjer og organiske instrumenter og lyder. "Control" ble sluppet 2. november 2018 og nå er det klart for remixer fra Nick Talos og Jimmy Clash.

Bea Miller ble kjent med vokalen på NOTDs "I Wanna Know" i fjor. Nå er hun ute med sin egen låt "it’s not u it’s me" hvor hun har fått med seg 6LACK.

Countryartisten Thomas Rhett er ute med den nye låten "Look What God Gave Her". Lørdag 2. mars fremfører han låten på Saturday Night Live. Nylig opptrådte han på 50-års markeringen av Sesame Street hvor familien også var med.

Aktuelle konserter:

03.mars - Nicki Minaj + Juice Wrld i Oslo Spektrum

05.mars - Jack & Jack på Vulkan Arena

07.mars - Maggie Rogers på Vulkan Arena

01-03-2019

Jonas Brothers gjør et storslått comeback!

Supergruppen Jonas Brothers gjør i dag et storslått comeback med låten "Sucker"!

"Sucker" er den første musikken Jonas Brothers slipper som gruppe på seks år. 

Sammen med låten slippes en rykende fersk musikkvideo. Se videoen her!

Låten er produsert av Ryan Tedder, Frank Dukes (Post Malone, The Weeknd) og Louis Bell (Selena Gomez, Post Malone, Shawn Mendes).

Jonas Brothers ble kjent gjennom Disney Channel, og fikk sitt internasjonale gjennombrudd med albumet Jonas Brothers i 2007. Debutalbumet inneholdt blant annet superhiten "S.O.S". Brødrene har hatt enorm suksess med utsolgte turneer verden rundt, over 17 millioner album solgt og over 1 milliard lyttestreams.

Jonas Brothers deltar i høyest populære Carpool Karaoke med James Corden til uken. Se teaser her!

Etter at bandet gikk fra hverandre i 2013 har brødrene gjort stor suksess med soloprosjekt innen musikk og business.

01-03-2019

Larsiveli slipper EP dagen før han spiller på by:Larm

I dag slipper Larsiveli EPen ,Tvilling, som han har skrevet og spilt inn delvis ute i rus, og som rusfri. Tittelen er satt for å markere den indre krigen mellom to personligheter. Allerede i morgen spiller han sin første av to konserter under årets by:Larm i Kulturkirken Jakob. 

Larsiveli har plassert Horten på kartet for lenge siden, men ble godt kjent da han havnet på "alles” lepper med fjorårets gjennombruddslåt “Baby”, som ble A-listet på NRK P3 fra april til august.

Rapperen har en egen evne til å formidle sterke følelser, i kombinasjon med unike ferdigheter og musikalitet. Han er «...en av de mest fleksible rapperne i landet, med en evig omskiftelig rapflow» (Klassekampen), «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt &Dag), med et «sjeldent stjernepotensiale» (Dagbladet).

Larsiveli er også en overbevisende live-artist, og han har gjort uforglemmelige konserter som Havna 0150 høsten 2018, John Dee som soloartist sist november, og Rockefeller med broren Makko Makeba i 2017.

Han har brukt det siste året i studio for å ferdigstille den kommende EPen Tvilling, og har samtidig sluppet flere smakebiter derfra. Høsten 2018 kom singelen “Dykker dypt”, en svært personlig låt som handler om rus og å møte sine egne demoner. Senere kom låten “Mamma Mia”, der Larsiveli virkelig får skinne som rapper.

Tittelen Tvilling henspeiler på to ulike sider ved Larsiveli sin personlighet.

 - “Tvilling er en EP som er spilt inn delvis ute i rus og også som rusfri. Tittelen er for å markere denne indre krigen mellom to personligheter. Jeg har kommet mere i kontakt med han jeg vil være og vil dele denne reisen med alle mine fans og støttespillere.” - Larsiveli

HØR LARSIVELI - TVILLING HER 

Horten-helten spiller også to konserter under årets by:Larm:

Torsdag 28.02 kl 00:00 – Kulturkirken Jakob

Lørdag 01.03 kl 22:00 – Ingensteds

27-02-2019

Erik Sæter debuterer som artist

ERIK, til nå kanskje mest kjent som Erik Anders Sæter, har den siste tiden vært å se på TV-skjermen som en av årets deltakere på TV2 suksessen Farmen Kjendis. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren fra Tysfjord, debuterer nå som artist – på norsk – og leverer oss en catchy og ærlig låt om kjærlighet, aversjon og apati gjennom Nonstop Music og Universal Music. Hør "Ukjent" her.

«Ukjent er ment å gi en vibe som treff alle som har kjent på å ikke vær helt sikker på egne følelsa ovenfor en annen person», sier Erik om låten han har skrevet sammen med Hef Augusto. Frem mot sommeren skal Erik slippe mye musikk, og fortsette å jobbe i studio frem mot et album som skal stå klart i slutten av 2019. Tv-profil og influencer som han er, skal du nok ikke se bort i fra at Erik også blir å se på TV i løpet av det neste året.


Connect med ERIK
Instagram / YouTube 

23-02-2019

Nyhetsbrev fra Universal Music

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music:

Lil Halima slipper ny EP - for the dark days

Sonny Alven har fått med seg LOVA på ny låt

Superstjernen James Bay har fått med seg stortalentet Julia Michaels på den nydelige låten “Peer Pressure”

Britiske Giggs følger opp sin mixtape Wamp 2 Dem fra 2017 med sitt nye studioalbum BIG BAD... Hør det her.

Svensk-britiske stjerneskuddet Mabel spiller på Skavlan 23. februar. For øyeblikket er hun aktuell med hitsingelen "Don't Call Me Up".

Britiske James TW slipper endelig låten “Suitcase”, som er neste låt fra det kommende debutalbumet Chapters. James TW opptrer på Parkteatret 3.april!

Grammy-nominerte Tierra Whack er ute med sin nye singel “Only Child”. Tierra Whack slapp sitt debutalbum Whack World i fjor, inkludert en 15-minutters musikkvideo, til strålende kritikker. Hun ble blant annet Grammy-nominert for sin musikkvideo til “Whack World”.

Supergruppen Migos' egne Offset slapp i dag overraskelsesalbumet Father of 4. Albumet inneholder bidrag fra blant andre Cee Lo, Travis Scott, 21 Savage, J. Cole og Gucci Mane. Dette er Offets første soloprosjekt, og tredje i rekken av gruppens soloutgivelser.

California-bandet Badflower slipper I dag sitt debutalbum "OK I'm Sick" på John Varvatos/Big Machine. Albumet inneholder bandets største hit "Ghost" som gikk til #1 på Rock radio i US.

Guns N’ Roses-legenden Duff McKagan er ute med låten "Tenderness". Låten er produsert av Grammy-vinner Shooter Jennings.

 

Aktuelle konserter:

by:Larm - 28.feb – 2.mars - Her finner du Universal Musics artister under årets festival.

3.mars – Nicki Minaj + Juice WRLD i Oslo Spektrum.

7. mars - Maggie Rogers på Vulkan Arena.

13. mars - Shawn Mendes + Alessia Cara i Oslo Spektrum.

22-02-2019

Sonny Alven har fått med seg LOVA på ny låt

Sonny Alven sin nye singel "All In My Head" er en solid S/A varemerket produksjon, skrevet sammen med den svenske P3-favoritten og fremadstormende LOVA som også har gjort vokalen på låten. 

Etter å ha opplevd suksess her hjemme på sin debut for fem år siden, har Sonny satt et stadig større preg på den nordiske og internasjonale elektroniske scenen med jevn produksjon av originale låter og high-end remixer. 

Oppvokst i Fana bydel i Bergen (likens med sine produsentkollegaer Kygo og Alan Walker), begynte den nå 25 år gamle DJ- og produsenten å slippe remixer på nett allerede i tenårene. Med massiv støtte fra nettsamfunnet ble han fort inspirert til å lage sin egen, originale musikk – samt å tilbringe et par år på universitetet for å studere elektronisk musikk. Dette ledet til en platekontrakt med Universal Music, og hans første hit "Our Youth", var dermed et faktum. 

Med på låten "All In My Head" er Sveriges raskest voksende nye musikalske eksport, LOVA. Den 20-år gamle popsangeren og låtskriveren har hevdet seg som Sveriges mest etterspurte nye musikalske eksport i 2018 med sin kombinasjon av sannferdige og tankevekkende tekster, og massive melodier.

Etter hennes debut-EP Scripted Reality ble lansert, fikk hun raskt ros hos The Guardian, Idolator, Earmilk, Hillydilli og flere.

Hennes gjennombruddslåt "You Me and the Silence" var den mest spilte låten av en svensk artist på svensk P3 det året. Låten har over 4 millioner streams, og streames fortsatt!

I tillegg var hun nominert i kategorien "Beste Nye Artist" på P3 Guld. Som prikken over i’en utnevnte YouTube Music LOVA som "Artist to Watch" i 2019. 

22-02-2019

Lil Halima slipper ny EP - for the dark days

I dag er Lil Halima klar for å slippe sin nye EP, for the dark days, bare under en uke før hun spiller to konserter under årets by:Larm, for andre året på rad. Det ble også nylig offentliggjort at hun er nominert i kategorien “Årets urban” under Spellemannprisen 2018, samt at love songs for bad lovers er nominert til Hyundai Nordic Music Prize.

Første livstegn fra artisten Lil Halima kom i april 2018 med den selvskrevne- og egenproduserte introduksjonslåten «Interlude». En uke etter slapp hun debutsingelen “Abstract” som skulle bli første skritt på veien mot EPen love songs for bad lovers i oktober 2018.

I mellomtiden fikk verden høre både “Jasmine” og “Train”, og den daværende 19-åringen ble et samtaleemne i inn- og utland. Hun signerte labelsamarbeid med Island UK og Dew Process i Australia, i tillegg til bookingavtaler med gigantene Timeout Agency, Coda Agency og Paradigm Agency.

Tidligere i år fikk vi første smakebit fra hennes nye EP, med singelen “Hold Me”. Det var også denne singelen Lil Halima fremførte på COLORS, hvor videoen har blitt sett over 350 000 ganger på Youtube på to uker. 

Det ble også annonsert at Lil Halima er nominert i kategorien «Årets urban» under Spellemannprisen 2018, samt at love songs for bad lovers er nominert til Hyundai Nordic Music Prize.

I dag er hun klar med EPen for the dark days, som hun beskriver slik:

 - I Nord-Norge har vi mørketid. Man ser ikke sola på noen måneder og det er bekmørkt 24/7. Jeg ønsket å skape noe som føltes som de dagene, fordi det er sjeldent og veldig unikt i forhold til andre steder i verden. På den best tenkelige måten ønsker jeg å vise litt av hva som skjer i hodet mitt på den tiden av året. 
Når det er mørketid, blir jeg kreativ.

HØR LIL HALIMA - FOR THE DARK DAYS HER

for the dark days tracklist:

 1. Intro
 2. Hold Me
 3. Fire Doves
 4. Take Me To Your Planet

Dette er første konseptuelle EP i en serie av to, hvor for the bright days er ventet til våren.

22-02-2019