Nyheter

Ny Musikk fra Kevin Boine, Ingebjørg Bratland, Vidar Villa, Years & Years og mer!

Kevin Boine slipper ny låt "Bare for i kveld" 

   

Ingebjørg Bratland synger nytt liv i åttitalls-hit for økt fokus på vold i nære relasjoner  

  

Lise Davidsen og Leif Ove Andsnes med nytt album 

  

Vidar Villa med hyllest til sitt hjemsted

    

Years & Years har slått seg sammen med de svenske superstjernene Galantis på den nye låten "Sweet Talker". Låten er en hyllest til fenomenet ghosting, som har blitt en del av dagens romantikk. I låten gjennskaper Olly fortellingen om hans egne møter og forhold som ble sure. Galantis har siden 2009 satt sitt spor på hitmusikken og består av Bloodshy (Little Mix, Madonna, Kylie Minogue, Katy Perry og Britney Spears) og Linus Eklöw (Icona Pop, Charli XCX). Years & Years slipper sitt tredje album Night Call 7. januar. Samtidig med albumslipp ble også musikkvideoen til "Crave" sluppet, hvor Olly har med seg kollegaer fra TV-serien It's A Sin. Serien vant nylig "Beste Nye Drama" under National Television AwardsOlly slo seg også nylig sammen med Kylie Minouge på "Second To Midnight", som er å finne på Minouges DiscoGuest List Edition. Neste år kan Years & Years oppleves live under The Night Call Tour med blant annet en stor konsert på SSE Arena på Wembley.

  

Peter Jacksons (Lord of the Rings, The Hobbit) nye dokumentarserie The Beatles: Get Back hadde premiere på Disney+ 25. november - del to og tre slippes 26. og 27 november. Serien har fått fantastisk mottagelse, med bl.a. terningkast 6 i Filmpolitiet (NRK P3)

   

Dokumentarfilmen DMX: Don’t Try To Understand slippes på HBO Max 26. november. Dokumentaren er produsert av Bill Simmons (The Ringer), og tar for seg en senere del av rapperens karriere, før hans bortgang i april.

 

26-11-2021

Vidar Villa med hyllest til sitt hjemsted

 

Som artist og musiker sendes Vidar stadig frem og tilbake mellom Oslo og Gardermoen, alltid på vei mot noe nytt. Det er spennende og gøy, men kan også være utmattende og skummelt. På vei til og fra stopper alltid toget innom Lillestrøm, der Vidar vokste opp. Stedet han kaller hjemme. Han får alt for sjelden tid til å reise hjem hit, men på disse korte stoppene går ofte tankene tilbake til en tid da livet var enklere. 

 

Idéen til låten "Lillestrøm" ble til på toget fra Gardemoen etter en lang konserthelg, der jeg skulle rett på en premierefest i Oslo. Jeg var veldig sliten og litt i det nostalgiske hjørnet, og da vi stoppet innom Lillestrøm kom tankene om hvordan alt ville vært om jeg aldri hadde flyttet derfra, eller om hvordan det ville blitt om jeg gikk av toget og bare ble igjen – Vidar Villa.

 

"Lillestrøm" reflekterer over veien man har tatt i livet og hvordan livet kunne endt annerledes om man hadde valgt en annen retning.

På denne tiden av året tror jeg mange kjenner på et savn mot stedet man kaller «hjemme», som er knyttet til trygghet, ro og tilhørighet. For meg er det Lillestrøm - forteller Vidar.

 

Vidar Villa er soleklart en av Norges største norskspråklige artister, med over 100 millioner streams på Spotify og utsolgte konserter over hele landet de siste årene. Siden den sterke debuten har Vidar skrevet all sin musikk selv, sammen med låtskriverkollega Jonas Thomassen og resten av bandet sitt.

25-11-2021

Kevin Boine slipper ny låt "Bare for i kveld"

Fredag 26. november slipper Kevin Boine ny låt gjennom Universal Music Norge. «Bare for i kveld» forteller om når utelivet blir flukten fra ensomhet, og selv det minste av oppmerksomhet kan skape store inntrykk.  

 

«Bare for i kveld» tar for seg kampen mot ensomhet sett fra Kevins perspektiv og erfaringer. Teksten er skrevet slik at låten står åpen for tolkning av publikum slik de selv ønsker. Kevin ønsker å understreke at enhver form for kjærlighet og oppmerksomhet kan hjelpe i en dyster og ensom tid. 

 

Om låten forteller Kevin: 

"Bare for i kveld" skrev jeg sammen med en utrolig dyktig fyr; Terje Kristensen. Hele låtskrivingsprosessen var veldig gøy og givende! Vi hadde det kult i studio og jobbet med senkede skuldre som ga meg «good vibes». Jeg føler den viben vi fikk gjenspeiler seg i låta og jeg er selv veldig stolt av resultatet. Budskapet i teksten er skrevet slik at alle og enhver kan tolke den slik de selv ønsker. Jeg håper og tror folk kjenner seg igjen i låta på forskjellige måter!" 

 

Med over 100 millioner streams har Kevin Boine vokst til å bli en av Nordens største norskspråkelige artister. Den tidligere skjulte artisten fra nord har nå headlinet festivaler med tusenvis av tilskuere blant publikum, og en av få artister som krysser landegrenser i sin sjanger. 

 

25-11-2021

Ingebjørg Bratland synger nytt liv i åttitalls-hit for økt fokus på vold i nære relasjoner

Ingebjørg Bratland gir ut en nydelig tolkning av Suzanne Vega's Luka, originalt fra 1987. Låten er skrevet om til norsk og gis ut forbindelse med Krisesentersekretariatet og Likestillings- og diskrimineringsombudet sin kampanje Taushet tar liv.
En kampanje som gjennomføres av Krisesentersekretariatet i samarbeid med Likestillings- og diskrimineringsombudetfor økt oppmerksomhet på vold i nære relasjoner. Vold som ofte skjer mellom husets fire vegger – og som i verste fall tar liv.

Hør Luka her: https://IngebjoergBratland.lnk.to/LUKA

Musikkvideoen finner du her

Kampanjen tar sikte på å få folk til å forstå hva vold i nære relasjoner er og hvordan man hjelpe voldsoffere. Datoen for «Den internasjonale dagen mot vold mot kvinner» er 25. november.

En selvfølge å stille opp

Det var lett for Ingebjørg Bratland å si ja da hun fikk spørsmålet om hun ville sette sitt preg på låta. Både fordi hun har et nært forhold til sangen i seg selv, og fordi det er for en veldig viktig sak. Med seg på laget fikk hun produsent og låtskriver Espen Lind.

– Mitt mål og håp, er at denne versjonen kan bidra til at flere tør å si i fra, og at flere skjulte voldstilfeller oppdages. Altså at flere får den hjelpen de trenger. Personlig synes jeg låtresultatet har blitt veldig fint, og jeg håper den får publikum der ute til å følge med og agere hvis nødvendig, sier hun.

Volden det er vanskelig å oppdage

May Schwartz, fungerende ombud i Likestillings- og diskrimineringsombudet sier målet med kampanjen er synliggjøre alvoret av volden i nære relasjoner, og ikke minst få frem hvordan den enkelte kan agere ved mistanker.

– Det er vanlig å tenke på vold som handlinger der utfallet er fysisk i form av blåmerker, sår eller brudd. Vold er så mye mer. Hver dag utsettes mennesker i vårt langstrakte land for fysisk og psykisk vold av en de står nær. Vi vet at det kan det kan være vanskelig å bryte når personen som gjør deg vondt også er en du er glad i, og derfor er det ekstra viktig at venner, kolleger og naboer bryr seg og følger med på de rundt. Det er nettopp det denne kampanjen ønsker å belyse. Vi er veldig takknemlige for at Ingebjørg Bratland vil være med å spre dette budskapet med en veldig fin sang, sier May Schwartz.

Hva skal du se etter?

Det kan være svært vanskelig å oppdage vold i nære relasjoner. Tegn du kan se etter kan for eksempel være om vedkommende isolerer seg og eller endrer væremåte.

– Reaksjoner på vold kan likevel være så forskjellig, som nettopp gjør det vanskelig å oppdage. Vi må tørre å se volden, og ikke minst tørre å spørre. Dersom du mistenker at noen utsettes for vold kan du ta kontakt med Vold- og overgrepslinjen, på chat eller telefon. Vi hjelper også deg som pårørende, og er både døgnåpne og anonyme, sier Julie Haatuft, prosjektleder for Vold- og overgrepslinjen.

Om kampanjen Taushet tar liv

Krisesentersekretariatet gjennomfører, i samarbeid med Likestillings- og diskrimineringsombudet, den årlige kampanjen «Taushet tar liv». Dette er en kampanje mot vold mot kvinner, vold i nære relasjoner og partnerdrap. Kampanjen skal få folk til å forstå hva vold i nære relasjoner er, og hvordan man kan bidra og hjelpe voldsofre. Kampanjen er finansiert av Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging (Justis- og beredskapsdepartementet).

Les mer om vold i nære relasjoner og kampanjen på www.taushettarliv.no.

25-11-2021

Ny musikk fra Sebastian Zalo, Alesso, Ezzari, Eagles of Death Metal og Seeb samt album fra Sting og Snoop Dogg!

  

Ezzari teamer opp med den svenske rapperen Lamix på "Dunya"

  

Trondheim Sommertid presenterer Justin Bieber - Justice World Tour til Leangen Travbane i Trondheim!

  

Sebastian Zalo fikk æren av å lage temasangen til årets julekalender – Kristiania Magiske Tivolitheater - på NRK. Resultatet ble låten "Magi" og er helt fortryllende!

  

Jamie Cullum slipper The Pianoman At Christmas – The Complete Edition på Island Records. Deluxe-albumet er en fortsettelse av fjorårets kritikerroste album The Pianoman At Christmas Part 1. Denne andre utgaven inkluderer 11 coverlåter i tillegg til to originalskrevne låter, deriblant "Christmas Don’t Let Me Down". Med seg på prosjektet har han Kansas Smitty’s, produsent The Vernon Spring og Lady Blackbird. Ved siden av de to nye låtene, gir han nytt liv til klassikere som "Winter Wonderland", "Silent Night" og "Frosty The Snowman". Jeg hadde det utrolig gøy da jeg lagde dette albumet. Det ble spilt inn live med alle i rommet sammen – det var som festen etter et stort show med venner, drinker og noen av de beste musikerne på planeten – Jamie Cullum.

  

KISS markerer at det er 45 år siden deres store gjennombruddsalbum Destroyer kom ut med en ny utgave, fullspekket med demo- og live opptak, samt ny Dolby Atmos-mix signert Steven Wilson.

  

Den 17 ganger Grammy-vinnende artisten Sting er i dag ute med sitt femtende studioalbum The Bridge. Albumet representerer ulike stadier og musikkstiler gjennom hans karriere, og tar inspirasjon fra sjangre som rock, jazz, klassisk musikk og folk. Det eklektiske albumet ble skrevet og spilt inn under lockdown, sammen med musikkvennene Dominic Miller (gitar), Josh Freese (trommer), Branford Marsalis (saksofon), Manu Katche (trommer), Martin Kierszenbaum (keys), Fred Renaudin (synthesizer) og bakgrunnsvokal av Melissa Musique, Gene Noble, Jo Lawry og Laila Biali. Alle låtene er produsert av av Sting og Martin Kierszenbaum,

  

Musikken fra Disneys nye animerte eventyr Encanto er ute i dag. I tillegg til nye låter fra låtskriver Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Vaiana/Moana), er hovedlåten "Dos Oroguitas" sunget av Latin-stjernen Sebastian Yatra. Norsk soundtrack kommer 3. desember, filmen har Norgespremiere 24. november.

  

Tidligere denne uken slapp Kanye West Donda (Deluxe) med fire nye låter. Blant dem er et samarbeid med Outkast-legenden André 3000 på "Life Of The Party". Donda ble sluppet i slutten av august og toppet albumlistene i blant annet Norge, USA og Storbritannia.

  

"Somebody To Use" er oppfølgeren til "Chasing Stars" som er Alessos tidligere samarbeid med maskerte Marshmello og den Grammy nominerte sangeren, låtskriveren og gitaristen James Bay. Etter utallige versjoner har har "Somebody To Use" vært en soleklar favoritt blant fans siden han først spilte den I 2019. Den nye låten kommer som en radio edit, samt en klubb-variant i form av "Somebody To Use (Toxic Mix)", I tillegg kommer det en Beatport-eksklusiv extended mix av Toxic varianten. Singelen blir sluppet med en animert 3D musikkvideo.

  

Eagles of Death Metal sprer juleglede med cover-EPen A Boots Electric Christmas. Bandet spiller på Sentrum Scene 1. april neste år.

  

Den norske duoen Seeb er ute med "Sweet Dreams & Dynamite" sammen med den skotske sangeren Nina Nesbitt. Seeb fikk sin første store hit med sin remix av Mike Posners "I Took A Pill In Ibiza" og har siden jobbet med artister som Ed Sheeran, Taylor Swift og Coldplay. I fjor slapp Espen Berg og Simen Eriksrud debutalbumet Sad In Scandinavia, med gjestebidrag fra blant andre Julie Bergan, Bastille og Highasakite.

  

Snoop Dogg er ute med albumet Snoop Dogg Presents Algorithm. Dette er det første albumet han slipper hos Def Jam, der han nå også har en rolle som kreativ konsulent. Albumet gjestes av blant andre Usher, Ice Cube, Busta Rhymes og Method Man.

  

Kim Wigaard slipper i dag "Desemberregn", en julelåt som formidler at julen også kan være en ensom tid for mange. Sammen med Sandra Lyng starter han juleturneen "Julefantasi" i Lillestrøm Kirke 8. desember.

  

Aslak – kjent som rapper i Klovner i Kamp – har laget en nydelig julelåt sammen med jazzmusikerne Bugge Wesseltoft og Sjur Miljeteig. "Snemann" er en personlig låt for Aslak og får en animasjonsvideo av broren hans, den profilerte animatøren Flu Hartberg!

  

Kavinsky slapp i dag første nye musikk på ni år. Låten "Renegade" har med seg artisten Cautious Clay, og er første låt ut fra den franske produsentens kommende album Reborn. Låten er produsert i samarbeid med Victor Le Masne og Gaspard Augé (halvparten av gruppen Justice). Etter å ha fått en sterk følgebase i den franske elektroscenen med hans første EPer, fikk Kavinsky kommersiell suksess med låten "Nightcall" i filmen Drive. Låten ble produsert med Daft Punks Guy Manuel de Homem-Christo og har blitt samplet av Kanye West, Lupe Fiasco og Childish Gambino. "Nightcall" er med på Kaninsky sitt debutalbum Outrun som også inkluderer låten "Roadgame" og "Odd Look" - en låt som senere ble sluppet i ny versjon med The Weeknd. 

 

19-11-2021

Ezzari teamer opp med den svenske rapperen Lamix på "Dunya"

Fredag 19. november slipper Ezzari sin nye singel, “Dunya”, hvor han har med seg den svenske rapperen Lamix, som har vært nominert i kategorien “Årets låt” i svenske Grammis og “fremtidens artist” i svenske P3 Guld. Ezzari har med seg som vanlig sin faste produsent MakeTheNoises på beaten.

Ezzari forteller:
- “Dunya er en låt jeg og MakeTheNoises har hatt i studio lenge. Vi følte med en gang at vi hadde gjort alt riktig. Verset var hardt mens refrenget gjorde så du ville danse. Jeg vurderte å ha to vers på låta, men lekte med tanken av feature. Da jeg kom hjem fra innspilling av Farmen hadde MakeTheNoises plutselig sendt over en versjon med Lamix fra Sverige på. Jeg liker Lamix, han er en god og positiv artist. Så vi kjørte på, og Dunya var i boks.”

- "Jag är glad att få vara med på denna grymma låten med Ezzari, jag vibeade verkligen med låten första gången jag hörde den. Det är även kul att göra musik i Norge och för den norska publiken." - Lamix

Ezzari satte virkelig navnet sitt på kartet etter en solid debut i 2017. Siden da har han utgitt 10 singler og to EPer, hatt en rolle i den globale suksess-serien SKAM, gjort en hel haug med store live-opptredener og vært med i NRKs podkastsatsning «Andregenerasjonen». I tillegg er han en av deltagerne på Farmen Kjendis 2022, som vil rulle på skjermene i Januar. I 2020 vant han og MakeTheNoises Musikkforeleggerprisen i kategorien “Årets verk - populær” for “Elsk/Hat-forhold til Søndre”. Ezzari har nå over 19 millioner streams på Spotify og over 1,5 millioner visninger på YouTube. Den produktive artisten er fortiden også aktuell med singelen “Mario Kart” i samarbeid med Daniel Obede, samt låten “Skitne Lægs”. 

18-11-2021

Trondheim Sommertid presenterer Justin Bieber - Justice World Tour til Leangen Travbane i Trondheim!

Verdensstjernen Justin Bieber kommer til Trondheim for første gang den 7. august 2022 til det som blir den største konserten i byen noensinne! Det er Trondheim Sommertid som har klart å lokke Bieber og hans Justice World Tour til Norge - som kun ett av fire eksklusive stopp i hele Europa – og eneste stopp i Norge.  

«Vi er ekstremt glade og stolte av å kunne lansere tidenes konsert i Trondheim. Justin Bieber er en av verdens aller største artister. Det er ekstremt imponerende tatt i betraktning hans unge alder. Konserten på Leangen Travbane 7. august blir hans eneste i Norge på den kommende turneen, og en av kun fire konserter i Europa i 2022. Det blir en eksklusiv konsert med tilreisende fra hele Europa, og et minne konsertgjengerne i Trondheim aldri vil glemme.» - Kristian Digre, Livesentralen

Lenke til forsalg HER!

Superstjernen med seks albumer i sekken og 21 Billboard Music Awards, har siden debuten i 2010 gjort seg bemerket som en av verdens mest innovative og mestselgende artister. Med 9 milliarder streams, 70 millioner solgte albumer og 8 førsteplasser på Billboard listen har han slått de fleste rekorder og etablert seg som en av vår tids storheter.

Han fortsetter å gi ut noen av de mest hypede låtene der ute, med en helt egen miks av pop, R&B og hip hop som hele tiden overrasker og gleder fansen, sist i samarbeid med blant annet Burna Boy, Skrillex, Chance the Rapper, Lil Uzi Vert og Khalid på platen “Justice”. I august slo han alle rekorder og ble Spotifys mest streamede artist på en måned – noensinne – med hele 86 millioner lyttere.

«Etterspørselen etter Justin Bieber har vært enorm etter hans forrige besøk i Norge og vi er veldig stolte over å få ham til landet igjen. Det blir et unikt show i en unik by når han går på Scenen i Trondheim for Trondheim Sommertid i august neste år.» – Peer Osmundsvaag, arrangør All Things Live Norge. 

Den planlagte arenaturnéen ble i fjor utsatt på grunn av Covid-19. Det er derfor en artist med massevis av eksplosiv energi, et vanvittig liveshow man sent kommer til å glemme og en kveld fulladet med hits som venter oss neste sommer.

We’ve been working hard to create the best show we’ve ever done, and we can’t wait to share it with fans around the world. I’ll see you soon,” - Justin Bieber.

Justin Bieber, er artisten hele Trondheim Sommertid-dagen bygges rundt, men flere artister vil bli annonsert fortløpende.

Trondheim Sommertid kommer til å bli en heidundrende konsertdag og vil skvise det siste ut av feriehyggen, de lyse nettene og sommervarmen med den smellvakre Trondheimsfjorden som bakgrunnsteppe. Gjør deg klar til å skape uforglemmelige sommerminner! Bli med oss 7. august og se hva neste kapittel i Bieber-sagaen har å by på!

 

Billettsalget starter 19. november klokken 10:00 via Ticketmaster.no

 

For mer informasjon, pressebilder, intervjuhenvendelser eller presseakkreditering, kontakt pia@allthingslive.com

15-11-2021

Ny musikk fra Nico & Vinz, eMMa, Maria Petra, Taylor Swift, Nirvana og flere!

Astrid S følger opp storslått låtslipp med splitter ny musikkvideo!

  

Maria Petra følger opp "Lonely" suksessen med låten "you don’t like me"

  

eMMa ute med sin første låt på engelsk - "This & That"!

  

Nico & Vinz slipper låt om et av de største problemene i vårt moderne samfunn - "Trouble"

  

John Legend slapp julelåta “You Deserve It All” denne uka. Dette er hans første låtslipp etter å ha signert med Republic Records, som blant annet har Ariana Grande, The Weeknd, Post Malone og Drake i stallenLåta er skrevet med Meghan Trainor og produsert av Raphael Saadiq. 

  

Taylor Swift slapp Red (Taylor’s Version) I dag, som er en nyinnspilling av hennes tredje album fra 2012. I tillegg til nye versjoner av originallåtene inneholder albumet ni From The Vault-låter, som er låter/demoer Swift skrev i den perioden som aldri har blitt gitt ut før. Albumet gjestes av blant andre Ed Sheeran, Chris Stapleton og Phoebe Bridgers. 

  

Det britiske stjerneskuddet Holly Humberstone er ute med EPen The Walls Are Way Too Thin. Om EPen sier hun: “This EP represents a feeling of being lost. It’s the kind of lost that makes you question who you are and where you belong. So lost that someone might need to find you again because you can’t find yourself. That’s how it felt to move to Liverpool, then London, and be in transit between cities and never settling”. Holly har tidligere turnert med Lewis Capaldi og har allerede fått lovord fra artister som FINNEAS, Demi Lovato, Niall Horan, Camilla Cabello og Matt Healy på sosiale medier. Sistnevnte har også skrevet låter med Holly. Hun havnet #2 på den prestisjefulle listen BBC Sound of 2021. I tillegg er Holly bekreftet som oppvarmings artist for girl in red på hennes turné i USA våren 2022.

  

I dag slapp svenske Alba August debutalbumet I Still Hide. Albumet er spilt inn på Gotland og skrevet og produsert sammen med produsenten Tobias Fröberg. Få debutartister kan overskygge Alba Augusts 2021. Fra hennes første TV-opptreden på Guldbaggegalan, Sveriges Oscar-utdeling, til å bli kåret til Fremtidens Artist av svenske P3, har Alba hatt et suksessrikt musikalsk år. I tillegg har hun både spilt inn en TV-serie og en film, og nå sist så vi henne på Bylarm. Midt i det hele har altså Alba også funnet tiden til å reflektere over seg selv, noe hun formidler gjennom de ti nye låtene. - Gotland, havet, et knust hjerte og Kate Bush har inspirert det nye albumet, uttaler Alba selv.

  

Danmarks nye stjerneskudd, JADA er ute med den nye låten "Something To Say"
På kort tid har Jada blitt en av de mest lovende artistene innenfor den nordiske musikkscenen. I 2018 ga hun ut sin kritikerroste debutsingel "Keep It Cool" og i 2019 vant hun sin første pris "P3 Talent Award" på P3 Gold Awards – den danske ekvivalenten til BBC Sound Of. Siden da har har Jada vunnet hele 14 priser som understreker både talentet og musikken hennes. Hennes siste priser består blant annet av: "Main Award" P3 Gold Awards, "Track Of The Year" for Nudes på P3 Gold Awards, og "Best Live Act" på Danish Music Awards. Hun har nylig spilt på Reeperbahn i Tyskland, By:Larm i Norge og er bekreftet til The Great Escape i Storbritannia, Eurosonic i Nederland, Roskilde Festival i Danmark, samt egen konsert på Royal Arena i København neste høst.

  

Nirvanas gjennombruddsalbum Nevermind fyller 30 år denne høsten, og slippes nå i jubileumsutgave med hele fire fulle konserter fra den påfølgende turneen og totalt 70 tidligere uutgitte spor. Originalalbumet presenteres også i remastret utgave. Albumet blekåret til det 6. beste albumet gjennom tidene av Rolling Stone i 2020.

  

AREA21 – bestående av Martin Garrix og Maejor – slipper sitt debutalbum Greatest Hits vol.1. Albumet inneholder alle singlene gruppa har gitt ut i år, inkludert FIFA 22 soundtrack-låten "Followers".

  

Ny låt fra Juice WRLD og annonsering av album 10. desember. Se traileren til "Fighting Demons" her“There was nothing Jarad “Juice WRLD” Higgins enjoyed more than delivering new music to his millions of fans around the world. He left behind an astonishingly deep catalog of music that will ensure his fans will have new songs to listen to for years to come. Jarad was always searingly honest about his struggles and through his musical genius he articulated what was on his heart and mind vividly through his art. He never gave up and his friends and family never gave up on offering their support to him. Today we announce a new album “Fighting Demons” out Dec 10th. We encourage all of you who struggle with addiction and mental health to never give up the fight. We continue to extend free support to you via LiveFree999.org created in his honor” - Ms. Carmela Wallace and Grade. Pre-save Fighting Demons her.

  

Ingebjørg Bratland fikk i oppdrag å tolke Ola Halvorsen sin populære hitsingel "Haugenstua" i forbindelse med Førstegangstjenesten sesong 2. Resultatet kan du høre i dag!

  

Snart sparkes muligens den sprøeste julebordsesongen i gang. Trøndelagsbandet BEIST har latt seg inspirere og slipper den morsomme hyllesten "Julebord" via Hells Bells Records.

  

Bergenske rapperen Linni hviler ikke på laurbærene etter sine to albumutgivelser i sommer og slipper i dag minialbumet "Matriks". Skiva gjestes av blant annet B-Boy Myhre og Angelo Reira.

  

I samme by kan du også finne den spennende og oppadkommende rapperen EDOT Lawrence, som fullfører sin nye EP "MELODIC & MELANCHOLIC" med sporet «GET DOWN»!

12-11-2021

Nico & Vinz slipper låt om et av de største problemene i vårt moderne samfunn - Trouble

Med over 1 milliard streams, flere priser og turneer, og en liveopptreden i Det hvite hus, vender den norske popduoen Nico & Vinz nå tilbake til verdensscenen med tonnevis av musikk som bare venter på å fylle hjertene deres.

Den nye singelen Trouble er en leken popsang om mental helse, som sprer en positiv stemning, men trekker oppmerksomhet til et av de største temaene i vårt moderne samfunn. Låt slippes i dag 12. November og musikkvideo kommer allerede søndag 14. november

HØR NICO & VINZ - "TROUBLE" HER

Nico & Vinz har laget musikk sammen i 12 år og spurte seg selv om de skulle gå hver til sitt. Svaret var nei: de har mer å si, flere folk å oppmuntre, flere smil å spre over hele verden. Deres millioner av følgere på tvers av alle sosiale mediekanaler er mer enn begeistret over at denne unike duoen fortsetter å gi ut sin Afrobeat-inspirerte popmusikk.

12-11-2021

eMMa ute med sin første låt på engelsk - This & That!

Etter stor etterspørsel fra fansen er 13 år gamle eMMa i dag ute med sin aller første låt på engelsk, «This & That». I oktober slapp hun låten på norsk under navnet «123», nå er låten og musikkvideoen ute på engelsk til ære for all fansen eMMa har utenfor landegrensene.

«Det er første låt jeg slipper på engelsk så det er veldig spennende. Jeg har gjort coverlåt tidligere på engelsk  July av Noah Cyrus), men dette er min egen første låt på engelsk.Jeg håper at mange utenfor Norge også kan høre på musikken min når jeg slipper en engelsk låt.Men til alle norske følgere, så har jeg også sluppet denne låten på norsk Det er samme låt, men samtidig synes jeg de blir to forskjellige låter. Låten handler om å ta valg, og når du møter noen du synes er kjekk så er det vanskelig noen ganger å vite hva som er riktig å gjøre.» - eMMa

Hør låten HER.

Se musikkvideoen HER.

Med et moderne pop-sound, beviser eMMa nok en gang at hun er en lovende stjerne blant norske artister. I 2020 ga hun ut låten “Million”, hvor musikkvideoen har blitt sett hele 4,9 millioner ganger på YouTube.

Emma Gunnarsen er fra Trofors i Nordland, hvor hun bor sammen med mamma og pappa og brødrene Marcus og Martinus. Emma elsker å opptre og underholde, og er en kreativ jente med masse energi. Med 220K følgere på Instagram, 106K følgere på YouTube og 382K følgere på TikTok, har eMMa allerede bygget opp en stor plattform til tross for sin unge alder.

12-11-2021

Maria Petra følger opp «Lonely» suksessen med låten «you don’t like me»

Maria Petra er et stjerneskudd fra Horten, med en magnetisk og myk stemme. Den 21 år gamle låtskriveren og artisten har allerede skapt et navn for seg selv etter deltagelsen i «The Voice 2021» hvor hun blant annet leverte en minneverdig audition med sin egenskrevne låt «Lonely». Låta har i dag over 7 millioner streams på Spotify, og den blir fortsatt spilt på radio.

Nå er hun endelig klar til å slippe sin andre singel «you don’t like me», en emosjonell og sår låt skrevet av Maria selv, med egne erfaringer som inspirasjon. Låten er produsert av Carl-Victor Guttormsen.

«’you dont like me’ handler om en skjevfordelt relasjon. Den andre parten gir deg noe, men aldri alt. Du vet ikke hvor du har personen, men du tviholder på det lille du har. Jeg husker en gang jeg og en relasjon la oss for å sove etter en krangel. Vi lå begge våkne og jeg gråt på min side. Jeg vet han hørte meg, men likevel var det stille. Sånne øyeblikk er rart å se tilbake på. Dette fikk meg til å tenke på hvordan jeg ser ut fra en annens perspektiv. Hvor trist er det ikke å innse hvor mye du faktisk tilgir. Og hvor trist er det ikke å forstå at personen ikke elsker deg. For man elsker ikke noen man behandler slik.» Maria Petra

Hun har tidligere fortalt at det var først som 16-åring hun begynte å skrive musikk. «Jeg ble forelsket og fikk masse følelser, og da fikk jeg plutselig lyst til å skrive.» Maria fortsatte å ta inspirasjon fra personlige opplevelser og følelser, samtidig som hun fikk mer og mer tro på egen stemme. Først etter et årstudium i musikk tok hun steget og ga ut egne låter.

Læringskurven det siste året har vært bratt for Hortensjenta, hun har gått fra å kun ha sunget på skolearrangementer til å underholde hundretusener av seere i «The Voice» i beste sendetid. 

Maria Petra skiller seg ut som låtskriver da hun kun skriver musikk for seg selv – men hun håper allikevel at de som lytter kan relatere til tekstene og de historiene hun forteller.

«Denne låta kjennes ut som en ny start. Jeg føler jeg har utviklet meg, og gleder meg til å vise mer.» Maria Petra

 

11-11-2021

Astrid S følger opp storslått låtslipp med splitter ny musikkvideo!

Tidligere i år ble det kjent at popikonet Astrid S debuterer som skuespiller når klassikeren «Tre nøtter til Askepott» skal spilles inn i en ny, moderne og påkostet versjon. Selskapet bak spillefilmene om Kaptein Sabeltann og Julekongen står bak storsatsningen, og har samlet et a-lag av norske filmarbeidere både foran og bak kamera for å bringe julemagi til kinopublikum over hele landet, med Norgespremiere fredag 12. november.

Torsdag 4. november slapp Astrid S låten «Når Snøen Smelter (fra Tre nøtter til Askepott)». En magisk låt hun har skrevet til filmen, og som er Astrids S´ første originallåt på morsmålet. Låten er inspirert av Askepotts historie som skildrer hennes ensomhet etter foreldrenes bortgang. Hun er nedbrutt og motløs, men samtidig ser man et glimt av hvem hun en gang var – en mer nysgjerrig og modig Askepott. Man ser utvikling, og Askepott tør til slutt å stå opp for seg selv.

Nå følger Astrid S opp med en splitter ny musikkvideo, se den HER.

Hør låten HER.

Om låtslippet sier Astrid: 

«Det var veldig spennende å få lov til å skrive en låt til Tre nøtter til Askepott, min første film og min første låt på norsk! Askepott er en karakter jeg er blitt veldig glad i og kjenner meg igjen i. Låta handler om det å være på søken etter hvem man er, å finne tilhørighet og et hjem i noe annet enn et sted. Da jeg og Carl-Viktor skrev låta ble jeg påminnet om at mitt hjem er musikken. Uansett hvor jeg er i verden eller livet vil jeg alltid ha den, og jeg føler meg så heldig som får lov til å skrive og lage musikk som jeg kan dele det med de som vil høre på.» – Astrid Smeplass

Astrid nærmer seg skuespilleroppgaven med ydmykhet:

«Det har vært helt fantastisk å få lov til å spille Askepott i nyinnspillingen av Tre Nøtter til Askepott. Det er en film mange har et forhold til, så det er en oppgave man ydmykt begir seg ut på. Askepott er en karakter og en historie jeg er blitt veldig glad i. Jeg håper mange har lyst til å se hva vi har laget, og ikke minst at de liker det!» – Astrid Smeplass

«Når Snøen Smelter (fra Tre nøtter til Askepott)» er Astrid S´ første originallåt på morsmålet. Låten er skrevet av Astrid med Carl-Viktor Guttormsen og produsert av Guttormsen, som stod på #1-singelen «Jeg glemmer deg aldri» med Emma Steinbakken for TV-suksessen Rådebank. 

For pressehenvendelser rundt Tre nøtter til Askepott kontakt anne.berentsen@kulturmeglerne.no 

Mer om «Tre nøtter til Askepott»:

Hvert år ser 800 000 nordmenn «Tre nøtter til Askepott» på NRK. Filmen troner alltid øverst i kåringer av den kjæreste julefilmen, og er blitt en viktig del av nasjonens juletradisjon. Filmskaperne har laget en storslått og moderne eventyrfilm basert på klassikeren «Tre nøtter til Askepott» fra 1973, men tar den hjem til Norge og vår arktiske vinter og vårt ville landskap. Den udødelige historien om jenta som bryter ut av stemorens tyranni handler om å tørre å tro på seg selv og at kjærligheten seirer til slutt. Selv om eventyret er urgammelt, er det også evig aktuelt. Filmen viderefører arven fra klassikeren ved å ha en handlekraftig og selvstendig Askepott i hovedrollen. For Ikke alle prinsesser venter på å bli reddet.

Mer om Astrid S:

Med over 3 milliarder strømninger av hit-singler som «Hurt So Good», «Think Before I Talk» og «Emotion», 6 EP’er, utsolgte verdensturneer, og vinner av «Årets Spellemann» i 2018, har Astrid S uten tvil holdt seg travel. Hun har viktigst av alt peilet ut sin egen kurs, skrevet og produsert egne låter, regissert egne musikkvideoer, og har tatt i bruk den tiden hun trengte til å ferdigstille det viktige førstealbumet «Leave It Beautiful» som ble sluppet 16. oktober 2020.

I tillegg til å klima-kompensere turneene sine, har artist Astrid S startet et eget selskap sammen med bærekraft-motehuset eco.logic. Selskapet, kalt By Astrid AS har som hensikt å produsere mer miljøvennlig merchandise og andre produkter og konsepter til Astrid sitt univers. Ved å iverksette tiltak for å måle, redusere og kompensere kolleksjonens fotavtrykk av by Astrid blitt anerkjent som en offisiell partner av FNs klimaprogram Climate Neutral Now.

08-11-2021

Ny musikk fra Astrid S, ABBA, Marcus & Martinus, IMERIKA, Post Malone, The Weeknd med flere!

Astrid S annonserer storslått låtslipp: "Når Snøen Smelter (fra Tre nøtter til Askepott)"

  

ABBA er tilbake med nytt album!

  

IMERIKA med siste låtslipp før EP-release

  

Marcus & Martinus ute med "Feel" sammen med Bruno Martini

  

Snoop Dogg slapp i dag låta "Murder Music", der han har fått med seg Benny The Butcher, Jadakiss og Busta Rhymes. Dette er andre låtsslipp fra det kommende albumet Snoop Dogg Presents: The Algorithm. I slutten av oktober slapp han og supergruppa Mount Westmore, bestående av Snoop, Ice Cube, E-40 og Too Short, låta «Big Subwoofer».

  

Post Malone og The Weeknd har slått seg sammen på den nye singelen "One Right Now", som er første gang de to Republic-signerte superstjernene gir ut musikk sammen. The Weeknd er også aktuell med Swedish House Mafia-samarbeidet "Moth To A Flame" mens Post Malones forrige låtsslipp var singelen "Motley Crew" fra i sommer.

  

Lorde er ute med de to nye låtene "Hold No Grudge" og "Helen of Troy", som tidligere kun har vært tilgjengelig på fysiske deluxe-produkter. Tidligere denne uken slapp hun også musikkvideo til "Fallen Fruit". Se den HER.

  

Den amerikanske produsenten LLusion slipper en remix av Blackstreets klassiker “No Diggity” 5. november – på dagen 25 år etter at originalen gikk til #1 på Billboard

  

Gregory Porter slapp låten “Love Runs Deeper” på Walt Disney Records onsdag, som del av Disneys Make-A-Wish julekampanje.

  

De tyske rockeikonene SCORPIONS slapp denne uken den nye singelen "Peacemaker". En smakebit til fansen for deres kommende album Rock Believer, som etter planen kommer ut 25. februar 2022 – en fornøyelse av rockemusikken rett fra metallkvintettens heite kjøkken. "Peacemaker" har blitt til mye mer enn bare en hovedsingel: Det er et utstillingsnummer som har fått SCORPIONS til å feire deres legendariske DNA i en frisk, tøff sonisk forkledning, en musikalsk forsmak på deres nye album som lover å smi en bue mellom i går og i morgen.

  

I dag slipper den legendariske Diana Ross sitt etterlengtede nye album Thank You sammen med en helt ny musikkvideo til sangen "All Is Well". Regissert av Amanda Demme i samarbeid med Ms. Ross’ sønner, Evan Ross (produsent) og Ross Naess (fotografi), er den første musikkvideoen hennes på over et tiår – se HER. Utgitt på Decca Records/Universal Music Group er "Thank You" sangeren, skuespillerinnen, produsenten og stilikonets 25. studioalbum. Det består helt av helt nytt, eksklusivt materiale og er med sine sanger av lykke, takknemlighet og glede. Dedikert til hennes publikum gjennom årene.

  

U2 slapp låten "Your Song Saved My Life" tidligere denne uken. Dette er første gang bandet slipper ny musikk siden 2019, og sangen hører til animasjonsfilmen Sing 2 som kommer 22. desember i år. U2 har skrevet en rekke filmlåter gjennom tidene, og har blant annet blitt nominert til ‘Beste Originale Sang’ ved Oscarutdelingen to ganger.

05-11-2021

Marcus & Martinus ute med "Feel" sammen med Bruno Martini

Etter stor suksess med Belinda er Marcus & Martinus tilbake med deres splitter nye låt “Feel”. Denne gangen i samarbeid med den anerkjente DJ og produsenten Bruno Martini.

Siden de slapp den gull-sertifiserte singelen «Belinda» i sommer, har Marcus & Martinus tilbrakt mesteparten av tiden sin i studio med å skrive og ferdigstille ny musikk. Tvillingene har eksperimentert og lekt seg i en blanding av nye sjangre, og blant de nye singlene finner vi den klubb-inspirerte låten «Feel (with Bruno Martini)». Låten tar oss tilbake til dansegulvene etter et år preget av pandemi og isolasjon, og oser av god energi og euforiske følelser!

Hør låten HER.

«Vi er kjempefornøyde med hvordan låten endte opp! Sangen er et resultat hvordan de siste månedene har vært for oss – å ha det gøy i studio, prøve ut nye ting og samarbeide med mange talentfulle mennesker. Når Rat City spilte demoen for oss som de hadde startet å skrive på med Dagny visste vi at vi måtte hoppe på låten. Sangen har alltid lent seg mot en clubvibe og når en superstjerne som Bruno legger til magien endte låten opp perfekt. Dette er en veldig annerledes låt med en ny lyd sammenlignet med hva vi har laget tidligere – men vi håper fansen vår kan sette pris på at vi utvikler oss som artister og blir med på reisen» - Marcus & Martinus

Marcus & Martinus er et av de største popfenomenene Skandinavia har sett de siste årene. Innen de var 19, hadde tvillingene erobret store deler av Europa med deres fengende popmusikk og magnetiske scenetilstedeværelse. Med flere hits som «Belinda (with Alex Rose)», «Elektrisk», «Heartbeat», «Girls (feat. Madcon), «Like It Like It», «Dance with You»,  og album som “Moments” og “Hei” har tvillingene gjentatte ganger vist frem evnene sine til å produsere hits.

På "Feel” har de fått med seg den brasilianske produsenten og DJ-en Bruno Martini, som kontinuerlig markerer seg som et av de mest innovative talentene på dagens elektroniske musikkscene. Med en diskografi som overgår en milliard strømminger har Bruno nådd praktisk talt alle globale hitlister. Med millioner av lyttere på plattformene sine og multi-platinum-hits som «Hear Me Now» (550m), «Never Let Me Go» (180M), «Morena» (96M), og offisielle remixer for Alan Walker, Zedd, JP Cooper og Juanes besitter Bruno Martini et imponerende repertoar.

05-11-2021

IMERIKA med siste låtslipp før EP-release

IMERIKA har vært svært relevant i år som finalist i Melodi Grand Prix, og to sterke konserter på by:Larm.

"Wouldn’t Fall In Love" er den fjerde singelen IMERIKA slipper med Universal Music og følger opp de tidligere singlene "Exhausted" og "Sorry For Me".

Låten er en verdig avslutning på et heftig singelløp før den kommende EPen på nyåret.

"Wouldn’t Fall In Love" tar opp sårbare emner som å aldri føle seg elskbar og verdiløs.

Den verste følelsa i verden e å føl at nånn aldri kan elsk dæ. Æ håpe ikke mange av dåkk av følt på det, men hvis du har, så skreiv æ den her te dæ. Nånn gang må man bare la ting ligg og innse at den personen som såra dæ mest sannsynlig ikke e personen som kan hjelp dæ – IMERIKA.

 

IMERIKA har bakgrunn fra Liverpool Institute for Performing Arts, hvor hun kom inn til tross for at hun ikke hadde studiekompetanse. 25-åringen byr på et heftig sonisk lydbilde kombinert med brutalt ærlig tekst og en formidling uten like, som har mottatt lovord fra blant annet Dagbladet, VG og Aftenposten.

 

05-11-2021

ABBA er tilbake med nytt album!

ABBA, en av de mest suksessrike popgruppene gjennom tidene, er ute med sitt nye studioalbum Voyage, deres første album på nesten 40 år. I tillegg til det nye albumet tilgjengeliggjøres flere billetter til konserten deres ABBA Voyage.

 

Detaljer rundt Voyage ble annonsert tidlig september, sammen med ABBA Voyage, den revolusjonerende nye konserten hvor Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid vil opptre digitalt med et live 10-manns band, i en spesialbygd ABBA-arena på Queen Elizabeth Olympic Park i London fra 27. mai 2022.

 

Etter kunngjøringen av det nye albumet skapte ABBA historie hos Universal Music med den raskeste forhåndsbestillingen i Storbritannia med over 80.000 kopier på bare tre dager.

Konserten solgte over 250.000 billetter i løpet av de tre første dagene.

Bandet har selv uttalt: “It’s been a while since we made music together. Almost 40 years, actually. We took a break in the spring of 1982 and now we’ve decided it’s time to end it. They say it’s foolhardy to wait more than 40 years between albums, so we’ve recorded a follow-up to “The Visitors”. To tell the truth, the main inspiration to record again comes from our involvement in creating the strangest and most spectacular concert you could ever dream of. We’re going to be able to sit back in an audience and watch our digital selves perform our songs on a stage in a custom-built arena in London next spring. Weird and wonderful!”

 

Voyage blir ABBAs første studio album siden The Visitors, som ble utgitt 30. november 1981 og nådde førsteplassen i Storbritannia, Sverige og fem andre land. Albumet var et av de tidligste albumene i historien som ble trykket på CD-format.

Voyage kommer også nesten fem tiår etter bandets debutalbum Ring, Ring, utgitt i 1973.

Som alle tidligere ABBA album, er Voyage skrevet og produsert av Björn Ulvaeus og Benny Andersson, hvor sistnevnte har uttført det meste av programmeringen og miksingen. På albumet bidrar også Stockholm Concert Orchestra.

Arrangementet og tekstene blir komplimentert gjennom de umiskjennelige og tidløse vokalene til Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad.

For innspillingen av det nye albumet dro de fire ABBA-medlemmene tilbake til Benny sitt studio, Riksmixningsverket i Stockholm, over en fireårsperiode for å spille inn de ti sangene som er på albumet. Disse inkluderer "I Still Have Faith In You", og "Don't Shut Me Down", som var de første to sangene bandet spilte inn.

 

Om albumslippet sier Benny Andersson: “We knew if there was a show, we would need a couple of new songs to go with it…When we got into the studio after 39 years it was like no time had passed...we had a great time. I speak to Frida and Agnetha, and know they’re extremely happy having done this.”

 

Anni-Frid Lyngstad forsetter: “Those first sessions back in 2018 were such fun and when Benny called and asked if I’d consider singing some more, I jumped at it! And what songs!! My respect and love go out to these exceptionally talented, truly genius songwriters! Such joy it was to work with the group again. I am so happy with what we have made, and I dearly hope our fans feel the same.”

Agnetha Fältskog legger til: “When we got back together in the studio, I had no idea what to expect…But Benny’s recording studio is such a friendly and safe environment, and before I knew it I was really enjoying myself! I can hardly believe that finally, the moment has come to share this with the world!”

Björn Ulvaeus avslutter: “...So now we have ten songs - a whole album, called Voyage - because it's been a voyage, into uncharted territory...There must be something with the combination of Frida and Agnetha that makes that unique sound - when they started singing, it was ABBA.”

 

Tracklisting

1. I Still Have Faith In You

2. When You Danced With Me

3. Little Things

4. Don’t Shut Me Down

5. Just A Notion

6. I Can Be That Woman

7. Keep An Eye on Dan

8. Bumblebee

9. No Doubt About It

10. Ode to Freedom

 

Konserten ABBA Voyage er regissert av Baillie Walsh (Flashbacks of a Fool, Being James Bond, Springsteen and I), produsert av Svana Gisla (David Bowie Blackstar/Lazarus, Beyoncé and Jay Z for HBO, Springsteen and I) og Ludvig Andersson (And Then We Danced, Yung Lean - “In My Head”, Mamma Mia! Here We Go Again).

 

Billetter er tilgjengelig nå på abbavoyage.com.

 

About ABBA:

With nearly 400 million albums sold worldwide, 17 No. 1 hits and over 16 million weekly global streams, ABBA are one of the world’s most successful music acts of all time.  Ever since their breakthrough with ‘Waterloo’ back in 1974, ABBA’s music has captured the hearts of people all over the world. Today, the songs they created –written and produced by Benny Andersson and Björn Ulvaeus and interpreted vocally with passion and commitment by Agnetha Fältskog and Anni-Frid “Frida” Lyngstad –are regarded as an important part of the international music canon. In the 21st Century, ABBA are more popular than ever. ABBA Gold, originally released in 1992, recently passed its 1000th week on the UK Album Chart, the first album in history to reach this milestone. Content using the #ABBA hashtag on TikTok recently reached one billion views, without the catalogue officially being available on the platform. ABBA was inducted into the Rock N’ Roll Hall of Fame in 2010, and “Dancing Queen”, one of their most beloved songs, was added to the GRAMMY Hall of Fame in 2015.

05-11-2021

Astrid S annonserer storslått låtslipp: «Når Snøen Smelter (fra Tre nøtter til Askepott)»

Tidligere i år ble det kjent at popikonet Astrid S debuterer som skuespiller når klassikeren «Tre nøtter til Askepott» skal spilles inn i en ny, moderne og påkostet versjon. Selskapet bak spillefilmene om Kaptein Sabeltann og Julekongen står bak storsatsningen, og har samlet et a-lag av norske filmarbeidere både foran og bak kamera for å bringe julemagi til kinopublikum over hele landet, med Norgespremiere 12. november.

I dag annonserer Astrid S låten «Når Snøen Smelter (fra Tre nøtter til Askepott)» som slippes 4. november. En magisk låt hun har skrevet til filmen, og som er Astrids S´ første originallåt på morsmålet. Låten er inspirert av Askepotts historie som skildrer hennes ensomhet etter foreldrenes bortgang. Hun er nedbrutt og motløs, men samtidig ser man et glimt av hvem hun en gang var – en mer nysgjerrig og modig Askepott. Man ser utvikling, og Askepott tør til slutt å stå opp for seg selv. 

Hør låten HER  fra 4. november kl. 00.01

Om låtslippet sier Astrid: 

«Det var veldig spennende å få lov til å skrive en låt til Tre nøtter til Askepott, min første film og min første låt på norsk! Askepott er en karakter jeg er blitt veldig glad i og kjenner meg igjen i. Låta handler om det å være på søken etter hvem man er, å finne tilhørighet og et hjem i noe annet enn et sted. Da jeg og Carl-Viktor skrev låta ble jeg påminnet om at mitt hjem er musikken. Uansett hvor jeg er i verden eller livet vil jeg alltid ha den, og jeg føler meg så heldig som får lov til å skrive og lage musikk som jeg kan dele det med de som vil høre på.» – Astrid Smeplass

Astrid nærmer seg skuespilleroppgaven med ydmykhet:

«Det har vært helt fantastisk å få lov til å spille Askepott i nyinnspillingen av Tre Nøtter til Askepott. Det er en film mange har et forhold til, så det er en oppgave man ydmykt begir seg ut på. Askepott er en karakter og en historie jeg er blitt veldig glad i. Jeg håper mange har lyst til å se hva vi har laget, og ikke minst at de liker det!» – Astrid Smeplass

«Når Snøen Smelter (fra Tre nøtter til Askepott)» er Astrid S´ første originallåt på morsmålet. Låten er skrevet av Astrid med Carl-Viktor Guttormsen og produsert av Guttormsen, som stod på #1-singelen «Jeg glemmer deg aldri» med Emma Steinbakken for TV-suksessen Rådebank. 

For pressehenvendelser rundt Tre nøtter til Askepott kontakt anne.berentsen@kulturmeglerne.no

Mer om «Tre nøtter til Askepott»:

Hvert år ser 800 000 nordmenn «Tre nøtter til Askepott» på NRK. Filmen troner alltid øverst i kåringer av den kjæreste julefilmen, og er blitt en viktig del av nasjonens juletradisjon. Filmskaperne har laget en storslått og moderne eventyrfilm basert på klassikeren «Tre nøtter til Askepott» fra 1973, men tar den hjem til Norge og vår arktiske vinter og vårt ville landskap. Den udødelige historien om jenta som bryter ut av stemorens tyranni handler om å tørre å tro på seg selv og at kjærligheten seirer til slutt. Selv om eventyret er urgammelt, er det også evig aktuelt. Filmen viderefører arven fra klassikeren ved å ha en handlekraftig og selvstendig Askepott i hovedrollen. For Ikke alle prinsesser venter på å bli reddet.

Mer om Astrid S:

Med over 3 milliarder strømninger av hit-singler som «Hurt So Good», «Think Before I Talk» og «Emotion», 6 EP’er, utsolgte verdensturneer, og vinner av «Årets Spellemann» i 2018, har Astrid S uten tvil holdt seg travel. Hun har viktigst av alt peilet ut sin egen kurs, skrevet og produsert egne låter, regissert egne musikkvideoer, og har tatt i bruk den tiden hun trengte til å ferdigstille det viktige førstealbumet «Leave It Beautiful» som ble sluppet 16. oktober 2020.

I tillegg til å klima-kompensere turneene sine, har artist Astrid S startet et eget selskap sammen med bærekraft-motehuset eco.logic. Selskapet, kalt By Astrid AS har som hensikt å produsere mer miljøvennlig merchandise og andre produkter og konsepter til Astrid sitt univers. Ved å iverksette tiltak for å måle, redusere og kompensere kolleksjonens fotavtrykk av by Astrid blitt anerkjent som en offisiell partner av FNs klimaprogram Climate Neutral Now.

01-11-2021

Ny musikk fra Justin Bieber, Cherie Mwangi, Gus Polden, eMMa og CLMD, samt album fra Veronica Maggio og Secret Garden!

Veronica Maggio slipper del 1 av hennes nye album ”Och som vanligt händer det något hemskt”

  

Heaven On Earth - et nostalgisk nudge til CLMDs begynnelse

  

eMMa med ny låt og musikkvideo - 123!

  

Gus Polden ute med ny følsom singel Olivengrønn

  

Cherie Mwangi følger opp forfriskende debut med ny låtsamling!

  

4. November er det 25 år siden Spice Girls’ debutalbum «Spice» kom ut. I den anledning gis albumet ut i en ny utgave med alle de originale låtene, remixer, bonusspor, samt b-sider fra de opprinnelige singlene.

  

R.E.M. feirer 25-prsjubileumet for kritiker- og publikumsfavoritten «New Adventures in Hi-Fi». I tillegg til remastrede utgaver av alle låtene, iutgis også b-sider, alternative versjoner og outtakes fra den originale innspillingen. Albumet debuterte på 1. plass på VG-lista, Billboard og en rekke andre lister verden over.

  

CHVRCHES slipper en utvidet versjon av deres kritikerroste album Screen Violence som har fått tittelen Screen Violence: Director's Cut. Den nye versjonen inneholder tre nye låter; "Bitter End", "Screaming" og den nye singelen "Killer".

  

Den italienske trioen MEDUZA tok EDM-verden med storm i 2019 med debutsingelen "Piece Of Your Heart". Etter tre singler har de over 8 milliarder streams, en Grammy-nominasjon og flere sertifiseringer over hele verden. På den nye låten "Tell It To My Heart" har de teamet opp med Hozier.

  

Britiske Yard Act ble startet i 2019 i Leeds, da Ryan Needham midlertidig lånte gjesterommet til James Smith. Etter å ha vanket på de samme pubbene i årevis, ble kollektivet en hub for et nytt vennskap og kreativt partnerskap. James interesse i spoken word ble kombinert med Ryans post-punk. Deres første utgivelse kom i mars 2020, og på ny-året slippes debutskiva som blant annet inneholder den nye låten “Land of the Blind” De spilte nylig på Bylarm til strålende anmeldelser!

  

"Magnificent Hurt" er den nye låten til Elvis Costello & The Imposters som blir å finne på det nye albumet The Boy Named If som slippes 14. januar.

  

Conan Gray, som slo gjennom med låtene «Heather» og «Maniac», er i dag ute med sin nye singel «Telepath». Denne uken ble det også annonsert at amerikaneren skal spille på Sentrum Scene i Oslo 5. mai neste år.

  

Soundtracket til filmen «The Harder They Fall”, med låter fra blant andre JAY-Z, Ms. Lauryn Hill, Kid Cudi og Seal, ble sluppet i dag. JAY-Z er en av produsentene bak filmen, som blant andre har Idris Elba, Jonathan Majors og Delroy Lindo på rollelista. «The Harder They Fall» slippes på Netflix neste uke.

  

Justin Biebers versjon av «Rockin’ Around The Christmas Tree” er for første gang tilgjengelig på alle plattformer. Biebers tolking av Brenda Lees juleklassiker fra 1958 ble først sluppet eksklusivt på Amazon i fjor.

  

Big Sean og superprodusenten Hit-Boy har slått seg sammen for å gi ut EP’en «What You Expect». Første smakebit fra prosjektet, låta «What A Life», ble sluppet forrige uke. EP’en gjestes av Babyface Ray, 42 Dugg, Bryson Tiller og Lil Durk.

  

Secret Garden slipper Sacred Night – The Christmas Album sammen med Cathrine IversenDet nye albumet byr på fem helt nye låter, alle skrevet av Rolf Løvland. Albumet er en utvidet versjon av kritikerroste Sacred Night fra 2020 som fikk strålende kritikker av blant andre Aftenposten som mente at Secret Garden har laget årets beste nye juleplate! I tillegg til album blir det en omfattende Norgesturné fra 1. desember til 18. desember. Det er første gangen den verdenskjente gruppen, med over 3 milliarder streams, holder julekonserter i Norge.
 Samarbeidet med Cathrine Iversen startet i 2010. Hun har vært en av Secret Gardens faste vokalister både i studio og på konserter. Espen Grjotheim som også tilhører gruppens faste team er med på albumet og turneen.  

Secret Garden er en av verdens mest suksessfulle duoer med over 3 milliarder streams og 5 millioner solgte album verden over. Etter to tiår sammen, har den irsk-norske duoen med Rolf Løvland og Fionnuala Sherry samlet 113 platinatrofeer og spredt musikken sin fra Dublin til Denver og fra Bergen til Beijing. Noen høydepunkter fra karrieren inkluderer “Nocturne”, sangen som ble startskuddet for deres musikalske reise ved å vinne Eurovision Song Contest for Norge i 1995 og ikke minst den ikoniske “You Raise Me Up” - en av de mest covrede låtene fra det 21.århundre. “You Raise Me Up” er spilt inn av mer enn 1000 artister på over 40 språk. Blant kjente coverversjoner har vi Josh Groban sin versjon og ikke minst Westlife. På YouTube har ulike varianter av denne låten blitt spilt mer enn 1 milliard ganger. I år feirer Secret Garden 20 års-jubileum for den enormt populære låten “You Raise Me Up

Sie Gubba er i dag ute med deres 13. studioalbum. Albumet, som heter «Langtur», er fylt av energiske spor og har et mer rocka uttrykk enn tidligere.

  

Den meget populære country rap-duoen Hagle fortsetter suksessen med «Rullær». Låten er et samarbeid med russelegenden Den BB og er en ode til rulling.

29-10-2021

Veronica Maggio slipper første kapittel av det nye albumet Och som vanligt händer det något hemskt!

Forrige uke hadde Veronica premiere på sin nye singel "På en buss" hos Skavlan og i dag kommer første kapittel av det kommende albumet Och som vanligt händer det något hemskt. Første del inneholder syv spor, inkludert hitsinglene "SE MIG" og "Varsomhelst/närsomhelst".

Albumet er i stor grad produsert av Agrin Rahmani og Simon Hassle som Veronica jobbet med på forrige album Fiender är tråkigt, men hun har også jobbet med Louise fra Estraden og Litens.

   

Och som vanligt händer det något hemskt – Kap 1

1. Innan dig

2. På en buss

3. Var e du?

4. SE MIG

5. Varsomhelst/Närsomhelst

6. Daddy issues

7. Förlorat mot världen

  

Veronica Maggio tar også turen innom Norge, hvor hun i november spiller både i Bergen og Ålesund. I tillegg har hun annonsert konsert med Gabrielle på Oslo Spektrum 1. april 2021. Billetter kan finnes her.

29-10-2021

Heaven On Earth - et nostalgisk nudge til CLMDs begynnelse

Den velrenommerte DJen og produsenten CLMD slipper i dag sin nye singel “Heaven on Earth”. I 2022 fyller CLMD hele 10 år, låten er derfor et nostalgisk nudge til CLMDs spede begynnelse. Med en euforisk følelse fanget i en låt, er “Heaven on Earth” det perfekte soundet til gjenåpningen av alle landets klubber og dansegulv

Hør låten HER.

“Et tungt synth-bilde får deg til å ville lukke øynene, og la arpeggio-riffet løfte deg inn i klubben. Som vokalen sier: “Didnt’ you know this is heaven on earth!”. Kirken er endelig åpen igjen! Vi kan dra på klubb og danse igjen!”- CLMD

De siste årene har virkelig vist hva som bor i CLMD. Låtene er større og tallene mer imponerende enn noen gang tidligere, og CLMD har en lang liste meritter bak seg. CLMD som kickstartet karrieren med 6x platinasingelen “The Stockholm Syndrome”, har opplevd suksess de siste årene med blant annet topp 5 radiohiten «Trouble» og samarbeidet hans med Tungevaag på den internasjonale hit'en “DANCE”. Sistnevnte har over 100 millioner streams og kan skilte med mer enn 200 dager på topp 50 i Norge. I en bransje som elsker myten om den unge, urørte artisten og som ofte ser etter «det nye store» har CLMD blitt et levende bevis på at ingenting trumfer hardt arbeid og stadig utvikling, og at man selv ti år etter debuten kan være relevant hver eneste fredag og lørdag, år etter år.

29-10-2021

eMMa med ny låt og musikkvideo - 123!

eMMa har nå fylt 13 år, og er tilbake med ny musikk. I dag slipper hun både låt og musikkvideo. Den nye singelen “123” handler om å ta valg, og er en låt som mange nok kan kjenne seg igjen i. 

“Når du møter noen du synes er litt ekstra kjekk, er det ikke alltid så lett å vite hva som er riktig å gjøre” - eMMa

Hør låten HER.

Se musikkvideoen HER.

Med et moderne pop-sound, beviser eMMa nok en gang at hun er en lovende stjerne blant norske artister. I 2020 ga hun ut låten “Million”, hvor musikkvideoen har blitt sett hele 4,9 millioner ganger på YouTube.

Emma Gunnarsen er fra Trofors i Nordland, hvor hun bor sammen med mamma og pappa og brødrene Marcus og Martinus. Emma elsker å opptre og underholde, og er en kreativ jente med masse energi. Med 220K følgere på Instagram, 106K følgere på YouTube og 382K følgere på TikTok, har eMMa allerede bygget opp en stor plattform til tross for sin unge alder.

29-10-2021