Nyheter

Nyhetsbrev fra Universal Music

El Papi har fått med seg hele Norges TIX – "Igjen Og Igjen"

 

United Stage & Copenhagen Music lanserer United Stage Group, Nordens ledende bookingbyrå.

I dag slippes låten "Smile", et samarbeid mellom Juice WRLD og The Weeknd. I 2019 tweetet Juice WRLD at han og The Weeknd burde lage en låt sammen, nå er resultatet her. Låten følger opp Juice WRLDs album, Legends Never Die, som gikk rett til førsteplass i Norge. Dette er også første nye musikk fra superstjernen The Weeknd siden albumet After Hours, som toppet den norske albumlisten i 11 uker, og nærmer seg hele 55 millioner streams i Norge. 

 

Den australske superstjernen Keith Urban er ute med enda en låt fra hans kommende album The Speed Of Now Part 1, "Change Your Mind".  

 

 

Bob Marley & The Wailers relanserer låter fra 1992-bokssettet Songs of Freedom som inneholder versjoner av låter som tidligere ikke har vært tilgjengelig digitalt.  

 

 

Fremadstormende Lil Mosey er nå ute med sin nye låt "Top Gone" med Lunay, rapstjernen fra Puerto Rico. Låten følger opp blant annet "Blueberry Faygo" som peaket på #9 på singellisten i Norge. Hitlåten som ble sluppet i februar er i skrivende stund på #11 på Billboard Hot 100. Lil Mosey har også opptrådd flere utsolgte konserter i Norge, siste i februar i år. 

 

 

SG Lewis er ute med sin nye singel "Impact" fra sitt kommende album som slippes denne høsten. På låten har han fått med seg selveste Robyn og den fremadstormende artisten Channel Tres, som allerede er hyllet av Pitchfork for sin selvtitulerte EP. Singelen ble premiert hos Annie Mac på BBC Radio 1. 

 

I det sommeren går mot høst, slipper Madeleine Holden "When Summer Turns To Fall". Med denne sensommersingelen beveger Madeleine seg inn i pop-verdenen og viser sin allsidighet som artist og låtskriver. 

 

 

Pojkarna er endelig tilbake og fortsetter med moderne og fengende nytolkninger av gamle klassikere. Denne gangen har de sprinklet sin magi over Tommy Nilsson sin kraftballade "Öppna din dörr" fra 1994. 

 

Legenden Oral Bee varmer opp til konseptalbumet Brus Bangers, hans andre album i år, og slipper den nye singelen "Tjent Noen Mill På Pant"

 

 

The Rolling Stones har sluppet videoen til singelen "Scarlet ft. Jimmy Page" med Paul Mescal fra Normal People som hovedrolleinnehaver. "Scarlet ft. Jimmy Page" er en tidligere uutgitt låt med Jimmy Page på gitar, sluppet tidligere i sommer. Låten er hentet fra den kommende reutgivelsen av Goats Head Soup som slippes 4. september.

 

 

Etter at covid-19 stakk noen kjepper i hjulene for planene til Glass Animals slapp bandet i dag sitt tredje album Dreamland. Dreamland blir omtalt som deres modigste og mest personlige album til nå, og har fått veldig fin omtale i internasjonal musikkpresse:

Dreamland marks an excellent return to form for the four-piece - The Independent

Glass Animals flex their creative muscles for a record that demands your attention as their biggest statement so far - DORK

Hypnotic, sparse-pop... Glass Animals Dave Bayley is a keen student of the human condition - Q

Songs that soar with lightness and nostalgia - NME

An album distinguished not by its vulnerability, but by its strength of character - DIY

07-08-2020

El Papi har fått med seg hele Norges TIX – Igjen Og Igjen

Etter å ha sluppet årets mest streamede norskspråklige låt ‘Sykepleierinnen’ (3. plass Norge) fulgte El Papi opp med ‘Midsommarnatt’ som gikk rett inn i top 50 i både Norge og Sverige. Nå kommer han med en ny sang og har for første gang i samarbeid med en annen artist; hele Norges TIX! Sammen har de laget en fengende sensommerlåt i en roligere stil enn tidligere sanger, som passer like godt i øret på bussen som på vors.

- «Helt siden jeg slapp Midsommarnatt har jeg hatt lyst til å lage en litt roligere låt, og endelig kan jeg vise dere resultatet. Utrolig takknemlig for at TIX ville bli med på å lage denne låten, oss to sammen er sterke.» - El Papi

HØR EL PAPI FEAT: TIX - "IGJEN OG IGJEN" HER

- «Allsang og god stemning er det vi er best på, så dette var et veldig naturlig samarbeid. Jeg gleder meg til å vise den til hele Norge!» - TIX

El Papi har markert seg som en av de raskeste voksende artistene i Norge med over 85 millioner streams og over 13 000 følgere på instagram på litt over 2 år. Med låtene som Sykepleierinnen (14 millioner streams) og Midsommarnatt (4,5 millioner streams) som begge har vært på Norges- og Sverigetoppen er artisten blitt godt etablert i musikkbransjen.

 

 

TIX er en av Norges mest kjente artister, med streamingtall som nærmest ingen annen norskspråklig artist kan sammenlikne seg med.

07-08-2020

UNITED STAGE & COPENHAGEN MUSIC LANSERER UNITED STAGE GROUP, NORDENS LEDENDE BOOKINGBYRÅ

De tre nordiske bookingbyråene United Stage Sverige, United Stage Norge og Copenhagen Music, annonserer i dag en strategisk sammenslåing; United Stage Group - en nordisk liveplattform for etablerte og up-and-coming artister.

United Stage representerer i dag nærmere 250 norske og svenske artister. De står bak mer enn 3 000 arrangementer i året og har navn som Lars Winnerbäck, Darin, Melissa Horn, bob hund, Smith & Thell, CC Cowboys, Jaa9 & OnklP, Morgan Sulele med flere i stallen. I tillegg til sin virksomhet som agent, turnéprodusent og konsertarrangør, har United Stage management for mer enn 20 artister samt årlig gjennomføring av en rekke større bedriftsarrangementer. Fusjonen mellom United Stage og Copenhagen Music åpner endelig opp for et sømløst liveoppsett på tvers av de nordiske landene.

President og grunnlegger av United Stage AB, Anders Larsson, forklarer: “Hos United Stage har vi en enkel filosofi som vi har støttet oss til siden begynnelsen. Vi tror på magien som oppstår i møtet mellom en artist og et publikum. Som markedsleder i Sverige, og med økende vekst i Norge, har vi forsøkt å utvide markedet for våre artister gjennom en nordisk plattform i flere år. Med denne strategiske fusjonen lanserer vi en sterk nordisk enhet, som vil gagne våre ansatte i det daglige arbeidet, våre partnere og fremfor alt artistene våre som alltid er viktigst for oss – hjertet i hele vår organisasjon. Jeg gleder meg veldig til samarbeidet med Copenhagen Music og vår felles innsats for å bygge Nordens beste bookingbyrå”.

Siden etableringen i 2008 har Copenhagen Music raskt inntatt posisjonen som Danmarks ledende bookingbyrå med artister som Lukas Graham, Rasmus Seebach, Suspekt og Medina. Copenhagen Music har også lang erfaring med å bygge fremgangsrike merkevareopplevelser og har blant annet jobbet med bedrifter som Novo Nordisk, Rema 1000, COOP, Salling Group og Bestseller.

Sammenslåingen av United Stage og Copenhagen Music styrker begge organisasjonene og åpner opp for et utvidet turné- og konsertlandskap på tvers av Norden. For det danske markedet kommer Copenhagen Music til å samarbeide med artister signert til United Stage og vice versa for artister signert til Copenhagen Music. Copenhagen Music fortsetter under samme navn, men med tilføyelsen ”Part of United Stage Group”. Jimmi Riise, Managing Director for Copenhagen Music, er blitt utnevnt til Nordic CEO for United Stage Group.

Jimmi Riise, Nordic CEO, United Stage Group kommenterer: “Denne fusjonen mellom United Stage og Copenhagen Music er en fenomenal mashup som vil bane vei for en kreativ flyt mellom Sverige, Norge og Danmark. United Stage har ofte vært vår samarbeidspartner i Norge og Sverige, og jeg beundrer sterkt den jobben Anders og teamet hans har gjort de siste 30 årene”.

Riise avslutter: “Dette samarbeidet vil gi oss størrelsen og omfanget som trengs for å introdusere våre respektive artister for nye fans og opplevelser over hele Norden. Sammenslåingen med United Stage er det neste logiske steget, og vi ser frem til å lage show og turneer over hele Norden. Det viktigste er at denne nye strukturen vil gi oss muligheten til å utvikle artistkarrierer på tvers av Norden, bygge enda sterkere merkevarer og ta våre artisters karrierer til helt nye høyder. Let the music play!”

Universal Music Norge blir deleier av United Stage Group. Universal Music Group representerer noen av verdens største artister. Som en del av dette, ser Universal Music viktigheten av å etablere en solid turnéplattform for artistene de representerer.

Managing Director, Universal Music Norge, Bjørn Rogstad, forklarer: ”For kun kort tid siden handlet det meste i musikkbransjen om å maksimere enkeltstående låter på den ene siden og live på den andre siden. I de aller fleste tilfeller uten samspill. Enkeltstående låter er ikke lenger nok. Innspilt musikk og live er to sider av samme sak - de henger uløselig sammen. Vi er på full fart inn i en ny fase. Alt handler nå om å bygge solide og langvarige artistkarrierer. Et langt mer komplisert, ressurskrevende og givende spill – for alle parter.

Rogstad konkluderer: ”Med dette tar Universal Music, Copenhagen Music og United Stage et helt nødvendig steg; vi knytter artistenes to viktigste plattformer – live og innspilt musikk – sømløst sammen på nordisk nivå. Slik må det være for å effektivt kunne bygge langsiktige solide artistkarrierer og skape store, meningsfylte opplevelser for alle som elsker musikk”.

Jan Roger Andreassen utnevnes til Head Of Booking, og Rune Grønn til ny General Manager for United Stage Norge. Rune kommer fra Universal Music Norge og har bakgrunn som A&R, manager, artist og agent.

For mer informasjon kontakt:

United Stage Group jimmi@unitedstagegroup.com

06-08-2020

Kjærlighet for Sigrid Undset - S1sco teamer opp med Yomi

Etter å ha skapt bølger og satt navnet sitt på kartet med “Versace Medusa” som nylig rundet en million avspillinger på Spotify, “San Siro”, “Paco Rabanne” og sist med NALO på “Capoeira”, returnerer den mystiske Stovnergutten i dag med “Sigrid Undset”. På laget har han fått med seg enda en Stovnergutt og kompis, Yomi.

- "Yomi er min lillebror fra hooden! Det var ikke et spørsmål at vi måtte i studio sammen, men heller snakk om riktig tidspunkt. Under locked-down perioden tok vi en session med Pacify og klarte å lage «Sigrid Undset». Låta handler om kjærligheten for Sigrid. En ærlig og reflektert banger.

"Mens de tenkte på designers og tråkket i Chanel, putta hodet mitt i alt for å paye mammas gjeld" - S1sco

HØR "SIGRID UNDSET" HER

- “Som man hører i sangen så møtte jeg S1sco når jeg var 10. Når jeg først hørte at han drev med musikk var det bare et spørsmål om tid før vi skulle lage noe. Det du hører på nå er lyden av Stovner. Stovnersound. SS” - Yomi

Om S1sco:

21-åringen fra Stovner, sparket i gang karrieren sin med videoen til låta "Versace Medusa». Etter kun fire dager, rundet debutsingelen 100.000 avspillinger, og tok førsteplassen på YouTube Norge. 5 månender senere signerte unggutten med Def Jam Music/Universal Music Norway. «Versace Medusa»har nå 400 000 avspillinger på Youtube, og rundet over million på Spotify. Sist slapp S1sco ut «Capoeira» med Drabant-kollega NALO.

Etter over to million avspillinger på Spotify er S1sco klar for å slippe «Sigrid Undset» produsert av Pacify og teamet opp med Stovner artisten Yomi.

 

 

 

 

Om Yomi:

18-åringen kan allerede vise til imponerende 10 millioner streams på Spotify. Streams som kommer fra hele verden, takket være låten «Unnskyld». Låten var nemlig en del av soundtracket til dansefilmen «Battle» som ble globalt lansert på Netflix og, ble hyppig spilt langt utenfor landegrensene. Yomi har også fått merket stor interesse her til lands, og sommeren 2019 brukte han til å spille konserter, blant annet på festivaler som Kadetten og SKRAL.

Tidligere i år fikk vi servert EPen “Problematiske Løsninger” med fire låter som tar for seg hvordan en ung mann ser på livet. Deretter følgte han opp med låten, “Ligge Lavt”, og det unge talentet har brukt karantenetiden på å skrive og spille inn nytt materiell. Et av resultatene er neste utgivelse, “Sigrid Undset” sammen med S1sco.

 

31-07-2020

CLMD slipper sommerlåten "Sailboat"!

CLMD hadde et fantastisk 2019 da han slapp fjorårets store hit «DANCE» som nå har bikket imponerende 45 millioner streams i Spotify. Med en katalog bestående av hits som «Trouble», «DANCE» og «Be Happy» har han blitt omtalt som ‘‘Norway's Finest’’ av den legendariske DJ-en og radioverten Pete Tong fra BBC Radio 1. CLMD er et levende bevis på at ingenting trumfer hardt arbeid og stadig utvikling, og at han selv ti år etter debuten kan være relevant hver eneste fredag og lørdag, år etter år. Nå er han aktuell med låta «Sailboat» som slippes 31. juli.

CLMD sier følgende om låta:

«Sailboat» fanger følelsen du får når du vet at du har møtt den rette! Hvordan en person kan få deg til å føle deg fri og uthvilt som en seilbåt på havet på en perfekt sommerdag».

Bak artistnavnet CLMD finner vi Martin Danielle, og han har i takt med suksessen blitt et kjent ansikt, både som produsent og TV-personlighet. Mentorrollen i «The Voice» satte ham på kartet for et nytt publikum, uten at det har tatt fra ham verken musikalsk driv eller sult på suksess –snarere tvert imot! I 2013 slapp Martin “The Stockholm Syndrome” som er 6x platinasertifisert i Norge og nådde #1 på Sirius XM BPM-charts. «Trouble», som ble sluppet høsten 2018, har mer enn respektable 14 millioner streams på Spotify alene, peaket som nummer 4 på norske radiolister og gjorde oppsikt på dansegulv over hele landet som P3s mest spilte låt i hele januar 2019.

«Sailboat» av CLMD er ute 31. juli.

 Hør låten HER

 

 

31-07-2020

Taylor Swift overrasket alle med nytt album

Taylor Swift overrasket i dag fansen med albumet «folklore», som er hennes åttende studioalbum så langt. Albumet består av 16 spor, er skrevet og spilt inn under karantene, og er produsert av Aaron Dessner (The National) og Jack Antonoff (Bleachers, Fun).

Swift skriver dette om sitt nye album på Twitter: 

“In isolation my imagination has run wild and this album is the result. I’ve told these stories to the best of my ability with all the love, wonder, and whimsy they deserve. Now it’s up to you to pass them down. folklore is out now.” Taylor Swift

Taylor Swift slapp også en video til albumsporet «cardigan», som hun har regissert selv. Bon Iver er med som albumets eneste featureartist, på den nydelige låten exile.

24-07-2020

Seeb slipper første del av albumet "Sad in Scandinavia"!

Det unike lydbildet fra den nyskapende produksjonsduoen Seeb har ført til at musikken deres blir hørt og elsket av millioner av mennesker over hele verden. Duoen bestående av Simen Eriksrud og Espen Berg har jobbet med noen av de største navnene innen musikk, noe som har markert dem som noen av de mest etterspurte produsentene i verden. I 2016 slo Seeb igjennom med en remiks av Mike Posners "Took A Pill In Ibiza", som ble den nest mest spilte sangen globalt det året og førte til en Grammy-nominasjon i kategorien «Song of the Year». Fra de startet opp for 5 år siden har Seeb sine låter blitt streamet milliarder av ganger. Med låter som “Drink About”, “Rich Love” og “Breathe har de klart å oppnå en internasjonal suksess få artister kan matche. Nå tar de den innovative signaturblandingen av melankoli og eufori til neste nivå med det todelte albumet «Sad in Scandinavia». Første del av albumet er ute 24. juli. 

Seeb om første del av albumet: 

«Vi er veldig glade for å presentere «Sad in Scandinavia (Part 1)». Denne EPen ble konseptualisert i den mørke, kalde norske vinteren mens vi drømte om sommeren så vi valgte å fokusere på å fange den melankolske følelsen i dette prosjektet. Som alltid lar vi sangene diktere hvordan produksjonen ender så å jobbe med så mange fantastiske sangere og låtskrivere på denne plata har virkelig utvidet horisontene våre kreativt». 

Med seg på låta «Safe Zone» har Seeb fått med seg Emelie Hollow. Hun er en av låtskriverne bak og har vokalen på låta «LILY» med Alan Walker, en låt som til nå har samlet svimlende 2 milliarder streams på verdensbasis. Emelie har også skrevet låter med blant andre Ruben, Emma Steinbakken og Jesper Jenset.   

Seeb om «Safe Zone»: 

«Vi har hatt lyst til å samarbeide med Emelie Hollow en stund, da vi virkelig elsker hennes unike stemme og stil, så vi var begeistret over å få henne i studio noen dager rett før Corona-pandemien kom. Tittelen og tekstene føles nesten profetiske nå som vi ser tilbake, men da vi startet på dette albumet var ingen snakk om Safe Zones og alt det der. Vi hadde det veldig bra i studio med Emelie og Lenno. Vi endte opp med å spille mange instrumenter live, siden vi hadde en old school disco-vibe når vi lagde den». 

Emelie Hollow: 

«Det var så gøy å samarbeide med Seeb! De er enormt talentfulle, og det har vært en ære å samarbeide med dem på «Safe Zone». Folk tror kanskje at sangen har en referanse til den globale pandemien på grunn av tittelen, men sangen ble skrevet for en tid tilbake og handler egentlig om å skjule og unngå visse mennesker fordi du er redd for å møte på dem. Noe vi alle kanskje har følt på et tidspunkt i livene våre». 

 

24-07-2020

Sebastian Zalo, Amara & AVGVSTVS slipper "Verdensmester"!

Alle tre har snudd hoder i musikkbransjen opp igjen de siste årene; Sebastian med fullstappede festivalkonserter som Slottsfjell, Øya og OverOslo, Amara med sine 7 millioner streams siden kun 2019 og AVGVSTVS med 7 millioner. 

 

Lyrikk står fortsatt sentralt når Sebastian Zalo lager musikk, og gjennom en svært innholdsrik oppvekst og sin personlige refleksjon er det en sterk identitet som preger tekstene hans. Gjennom dedikert arbeid det siste året og nyoppdaget tilnærming til musikken, har en helt ny sound tatt form.

  

Oppvokst med mikrofon i hånda, har AVGVSTVS alltid hatt en drøm om å leve av musikk og stå på de største scenene. Med snart 7 millioner streams og 60 0000 månedlige lyttere på Spotify, har han gjort flere bemerkende samarbeid med navn som KingSkurkOne, L.U:N.A og Erik og Kriss. Fra jobb på bensinstasjon til voksende musiker har AVGVSTVS funnet seg til rette i bransjen og er klar for å slippe flere diamanter utover 2020.

 

«Det var veldig hyggelig av Seb og teamet hans at både Adrian og jeg fikk være med + være oss selv. Vi har mye til felles og det ble en veldig fin låt - satser på at det ikke blir siste collab fra oss tre»

- AVGVSTVS

 

«Låten ble egentlig til ved at Sebastian Zalo tok med seg gutta sine til meg og mine boys i vårt studio. Vi startet med noen gitar-riff og det hele utviklet seg til denne sommerbangeren vi alle er veldig fornøyde med. Utrolig kult å ha med AVGVSTVS også, vi har snakket om å lage låt sammen lenge!!»

- Amara

 

Amara har det siste året gjort seg bemerket i det norske musikkmarkedet med sine følsomme, men også tunge hip hop og R&B låter. Hans første prosjekt; «Atlantis», som kom i mars 2019 har streamet over 5,5 millioner ganger, og ble med det en solid start på artistkarrieren for oslogutten. I april 2020 kom oppfølgingsplata «For Fremtiden» som har tatt Norge med storm. «Verdensmester» fortsetter derfor sommeren for Amara.

 

«Verdensmester» slippes 17.juli via Xenon Sounds og Universal Music Norway og låta er skrevet av August Stubø sammen med artistene, og produsert av Benjamin Fahre og Kristoffer Grobstok.

 Hør låten HER

17-07-2020

Lido er ute med ny singel og astronomisk musikkvideo

Den anerkjente artisten Lido er aktuell med sin nye singel “Rise”, og slipper samtidig tilhørende musikkvideo. Dette er den tredje singelen fra det kommende albumet «Peder» som er ventet til høsten, og “Rise” er Lido sin personlige favoritt fra albumet.

Musikkvideoen er inspirert av Lidos egenskrevne barnebok “A Boy On A Spaceship”. Se den her 

- «Rise’ er en av mine favoritter fra mitt neste album ‘Peder’. Låten handler om å danse med soloppgangen og lure på om den personen du danser sammen med er for god til å være sann. “How do you caption the big picture? Who do you follow when your phone dies?”. Låten ble spilt inn mens solen gikk opp tidlig (eller sent) en morgen i Los Angeles og jeg får den samme følelsen hver gang jeg hører låten.» -Lido 

Bak artistnavnet Lido finner vi den LA baserte produsenten, sangeren, låtskriveren og multiinstrumentalisten Peder Losnegård. Han kommer opprinnelig fra Tysvær i Rogaland og oppdaget musikk tidlig, da han som barn ble introdusert for farens lidenskap for gospel og soul. Siden den gang har han utviklet seg til å bli en renommert produsent og remixer, og han har bygget opp en stor katalog både som produsent og som soloartist. 

Han har de siste syv årene satt sitt eget kreative avtrykk på flere musikksjangere. Han har jobbet med en lang rekke superstjerner som Chance The Rapper, Jaden Smith og Halsey, og signerte for snart to år siden med den legendariske Rick Rubin. I 2018 slapp han flere singler og to konseptuelle EPer. Med over 1 million månedlige lyttere på Spotify har 2020 så langt vært et imponerende år for Lido. Han produserte nylig seks låter på Halseys kritikerroste album «Manic», som gikk helt til plass nummer 2 på Billboard Top 200.  

PEDER Track List: 

01. “Yellow Bike” 

02. “Rise” 

03. “Please Fasten Your Seatbelt” 

04. “Grouptext 

05. “Layaway” 

06. “5 Songs” 

07. “Bliss” 

08. “University” 

09. “How To Do Nothing” 

10. “Best4U” 

11. “Postclubridehomemusic 

12. “Pure” 

 

«Rise» er ute 16. juli via Because Music og Universal Music Norway. 

17-07-2020

Metallica og San Francisco Symphony – S&M2 ute 28.august. Forhåndsordre fra i dag.

METALLICA & SAN FRANCISCO SYMPHONY: S&M2

LIVEALBUM OG FILM FRA KONSERTENE PÅ SAN FRANCISCO CHASE CENTER

SLIPPDATO 28. AUGUST, MED FORHÅNDSORDRE FRA I DAG!

SE DEN NYE S&M2 TRAILEREN HER!

Metallica and San Francisco Symphony’s September 6 & 8, 2019 S&M2 concerts were historic on multiple levels: They served as the grand opening of San Francisco’s Chase Center, reunited the band and Symphony for the first time since the 1999 performances captured on the Grammy-winning S&M album, and featured the first-ever symphonic renditions of songs written and released since those original S&M shows.

The sold out shows were rapturously received by the 40,000 fans who traveled from nearly 70 countries, as well as the media: Rolling Stone raved “the group proved that anything was possible,” Variety noted an atmosphere “buzzing with excitement,” while the Mercury News witnessed "a concert that fans will be talking about for decades to come,” and Consequence of Sound hailed "a true celebration of Metallica and their musical prowess.”

On August 28, S&M2 comes to life once more with the release of Metallica and San Francisco Symphony: S&M2. S&M2 will be available in a staggering array of formats, ranging from a digital album on all leading streaming outlets, to 4LP vinyl, 2CD, DVD and Blu-ray versions, to a limited edition color vinyl 4LP + 2CD + Blu-ray Deluxe Box featuring sheet music, guitar picks, poster and more, all the way up to a Metallica.com exclusive Super Deluxe Box, limited to 500 copies, each featuring actual sheet music used by the Symphony during the shows and hand-signed by all four band members (in addition to including everything in the Deluxe Box). With this long-awaited Blackened Recordings release, S&M2 can be fully experienced by others beyond those who squeezed into the Chase Center over those two unforgettable evenings.

S&M2 is a landmark release in the Metallica catalogue, both sonically and visually. Produced by Greg Fidelman with James Hetfield and Lars Ulrich, the S&M2 live album captures more than two and a half hours of James, Lars, Kirk Hammett and Robert Trujillo joining forces with the nearly 80-strong SF Symphony, legendary Musical Director of the orchestra Michael Tilson Thomas, and conductor Edwin Outwater. The concert film is a brand-new edit done by Joe Hutching (Through The Never) and both the audio and visuals have been taken to the next level from the October 2019 theatrical version that played in over 3,700 cinemas worldwide

S&M2 is available for pre-order now, preceded by the S&M2 versions of “All Within My Hands” and “Nothing Else Matters,” both now available across digital platforms. See below for track listing and detailed list of configurations, and stay tuned to metallica.com/sm2 for further information.

METALLICA & SAN FRANCISCO SYMPHONY: S&M2

Configurations:

- Deluxe Box (limited edition 4LP color vinyl, exclusive photobook, 2CDs, Blu-ray, sheet music, five guitar picks, poster, download card)

- Super Deluxe Box (all of the above + original sheet music signed by the band. Limited to 500 via Metallica.com)

- Black 4LP set w/photobook and download card

- Color 4LP set w/photobook and download card (exclusive to indie retail + Metallica.com)

- 2CD set w/36-page booklet

- 2CD/Blu-ray set w/36-page booklet

- 2CD/DVD set w/36-page booklet

- Blu-Ray

- DVD

- Digital Album

- Digital Movie

 

Track Listings:

 

     LP 1 / SIDE ONE

     1 The Ecstasy of Gold

     2 The Call of Ktulu

     3 For Whom the Bell Tolls

     LP 1 / SIDE TWO

     1 The Day that Never Comes

     2 The Memory Remains

     3 Confusion

     LP 2 / SIDE THREE

     1 Moth Into Flame

     2 The Outlaw Torn

     LP 2 / SIDE FOUR

     1 No Leaf Clover

     2 Halo on Fire

     LP 3 / SIDE FIVE

     1 Intro to Scythian Suite

     2 Scythian Suite, Opus 20 II: The Enemy God and the Dance of the Dark Spirits

     3 Intro to The Iron Foundry

     4 The Iron Foundry, Opus 19

     5 The Unforgiven III

     LP 3 / SIDE SIX

     1 All Within My Hands

     2 (Anesthesia) - Pulling Teeth

     3 Wherever I May Roam

     LP 4 / SIDE SEVEN

     1 One

     2 Master of Puppets

     LP 4 / SIDE EIGHT

     1 Nothing Else Matters

     2 Enter Sandman

 

     CD 1 

     1 The Ecstasy of Gold (Live)

     2 The Call of Ktulu (Live)

     3 For Whom the Bell Tolls (Live)

     4 The Day That Never Comes (Live)

     5 The Memory Remains (Live)

     6 Confusion (Live)

     7 Moth Into Flame (Live)

     8 The Outlaw Torn (Live)

     9 No Leaf Clover (Live)

     10 Halo on Fire (Live)

    

     CD 2  

     1 Intro to Scythian Suite (Live)

     2 Scythian Suite, Opus 20 II: The Enemy God And The Dance Of The Dark Spirits (Live)

     3 Intro to The Iron Foundry (Live)

     4 The Iron Foundry, Opus 19 (Live)

     5 The Unforgiven III (Live)

     6 All Within My Hands (Live)

     7 (Anesthesia) - Pulling Teeth (Live)

     8 Wherever I May Roam (Live)

     9 One (Live)

     10 Master of Puppets (Live)

     11 Nothing Else Matters (Live)

     12 Enter Sandman (Live)

 

     DVD / BLU-RAY 

     1 Menu (features "Moth Into Flame")

     2 Intro (features "Wherever I May Roam" and "All Within My Hands")

     3 The Ecstasy of Gold (Live)

     4 The Call of Ktulu (Live)

     5 For Whom the Bell Tolls (Live)

     6 The Day That Never Comes (Live)

     7 The Memory Remains (Live)

     8 Confusion (Live)

     9 Moth Into Flame (Live)

     10 The Outlaw Torn (Live)

     11 No Leaf Clover (Live)

     12 Halo on Fire (Live)

     13 Intro to Scythian Suite (Live)

     14 Scythian Suite, Opus 20 II: The Enemy God And The Dance Of The Dark Spirits (Live)

     15 Intro to The Iron Foundry (Live)

     16 The Iron Foundry, Opus 19 (Live)

     17 The Unforgiven III (Live)

     18 All Within My Hands (Live)

     19 (Anesthesia) - Pulling Teeth (Live)

     20 Wherever I May Roam (Live)

     21 One (Live)

     22 Master of Puppets (Live)

     23 Nothing Else Matters (Live)

     23 Enter Sandman (Live)

     24 Credits

     25 Behind the Scenes: Making of the Show

     26 All Within My Hands Promo

 

     DIGITAL FILM 

     1 Intro (features "Wherever I May Roam" and "All Within My Hands")

     2 The Ecstasy of Gold (Live)

     3 The Call of Ktulu (Live)

     4 For Whom the Bell Tolls (Live)

     5 The Day That Never Comes (Live)

     6 The Memory Remains (Live)

     7 Confusion (Live)

     8 Moth Into Flame (Live)

     9 The Outlaw Torn (Live)

     10 No Leaf Clover (Live)

     11 Halo on Fire (Live)

     12 Intro to Scythian Suite (Live)

     13 Scythian Suite, Opus 20 II: The Enemy God And The Dance Of The Dark Spirits (Live)

     14 Intro to The Iron Foundry (Live)

     15 The Iron Foundry, Opus 19 (Live)

     16 The Unforgiven III (Live)

     17 All Within My Hands (Live)

     18 (Anesthesia) - Pulling Teeth (Live)

     19 Wherever I May Roam (Live)

     20 One (Live)

     21 Master of Puppets (Live)

     22 Nothing Else Matters (Live)

     23 Enter Sandman (Live)

     24 Credits

15-07-2020

Ny musikkvideo fra SALTI spilt inn i majestetiske omgivelser

I går kveld hadde musikkvideoen til “Superstitious (feat. CCA Jonas)” av SALTI premiere. Videoen som er spilt inn i majestetiske omgivelser utenfor Bergen, ved Vøringsfossen og på Hardangervidda er regissert av Sigurd Fossen (Sigrid, Aurora, Kakkmadafakka). Videoen er krydret med animasjoner som gjenspeiler engler og demoner som igjen gjenspeiler SALTIs overordnede idé for debut-EPene sine. “Superstitious” handler om å være selvbevisst, ha egenkjærlighet og tro når du tviler på din egen dømmekraft.

Se videoen HER!

Warith Salti Mbarukaka SALTI er en 24 år gammel artist, låtskriver, produsent og DJ, opprinnelig fra Tanzania, men flyttet til Norge da han var åtte år gammel og har bodd i Vestlandets Musikkhovedstad Bergen siden den gang. Etter ti år som produsent og DJ har SALTI nå funnet mot til å skrive og fremføre egne sanger, og fokuset er nå å bygge sin egen musikkarriere som artist.

"Dream come true wallah. Alltid drømt om å være en del av en slik produksjon! Gøyeste var at det ble slik som vi så for oss, og at budskapet kom tydelig frem. Måtte ofre et par all white air forces, men hey... De klippene fra fossen er wild. Def worth the walk AND the kicks". -SALTI

Med seg på denne låten har han 17 år gamle CCA Jonas fra Bergen. Han slapp debutsingelen «Pretty Pretty» i august 2019 som har over 200 000 streams, og ble oppført på norsk radio i over 20 uker på rad. Han har på kort tid rukket å slippe fem oppfølgersingler siden da.

"Det var en sick opplevelse! Aldri vært med på noe slikt før, av den størrelsen så det var unikt. Alle leverte et arbeid på høyt nivå og jeg synes at vi fikk til det vi var ute etter. Skal ikke lyge, hele prosessen var tung med tanke på at vi måtte gå hele veien ut til fossen haha, men var definitivt verdt det for de scenene var crazy." -CCA Jonas

Regissør Sigurd Fossen sier følgende om videoen:

“Når vi startet på produksjonen, var det tydelig at SALTI og teamet hans allerede hadde et tydelig bilde av hans univers. Det var utrolig gøy for oss å jobbe videre ut ifra et såpass definerte rammer, hvor man samtidig fikk mye spillerom. Produksjonsdagen var også utrolig innholdsrik! På kort tid gikk vi fra full sol, til regnfulle Vøringsfossen, til snø på Hardangervidda”.

13-07-2020

Ny musikk fra Sam Smith, Juice WRLD, blackbear, The Streets, James Bay med flere

Pressemelding:

Legends Never Die - Albumet av Juice WRLD er nå klart


Sam Smith spilte inn en cover av Coldplays store hit “Fix You” for iHeart Radio Living Room Concert Sessions i mai til så gode tilbakemeldinger at denne nå på mandag ble sluppet digitalt sammen med en video.

Britiske James Bay slapp i dag singelen «Chew On My Heart» med tilhørende musikkvideo. Bay slo gjennom i 2015 med debutalbumet «Chaos And The Calm”, som inneholdt hits som «Let It Go» og «Hold Back The River». 

I går annonserte Katy Perry coveret og tittelen på sitt kommende album Smile, som slippes 15. august. Tittelsporet ble sluppet i dag, hør låten her.

Alexandra Joner er endelig tilbake med nye singelen "Like Beyoncé". Hennes nyeste singel er en fengende danselåt som oser av girl power. Gjennom hele låten kan du høre referanser fra Beyoncé sine beste låter, og handler om å føle seg selv – "just like Beyoncé". 

Den mystiske pop/EDM artisten River med mer enn 100 millioner streams på andre prosjekter er nå klare til å spre deres guilty pleasure for country/pop til folket. Denne gangen på norsk og med celebert selskap fra kongene av bygdai Spelloppmaker, Med forskjellige countryinstrumenter blandet i deres pop EDM-stemning, passer «Håper du er lykkelig nå» både til traktorturen på landsbygda, og en våt natt ute på byen. 

YG er nå ute med singelen «SWAG».  I juni slapp LA-rapperen låta «FTP», som ble populær under demonstrasjonene mot rasisme og politivold i USA. 

Kid Cudi annonserte tidligere denne uken at han slipper en splitter ny låt hvor han har fått med seg Eminem, til fansens store overraskelse. I dag er han klar med «The Adventures of Moon Man and Slim Shady”, hør låten her.

Den kritikerroste briten James Blake slapp sin nye singel “Are You Even Real” på onsdag 8. juli. Låten er en del av Apples globale “Behind The Mac”-kampanje. 

Den svenske popartisten Snoh Aalegra slipper låten “Dying 4 Your Love” på Roc Nation. Samme dag slippes det også en musikkvideo fra en LA-baserte sangeren.  

The Streets slipper i dag mixtapet “None Of Us Are Getting Out Of This Life Alive”. Mike Skinner, sanger og frontman i bandet sier: “The result is much more than I thought it would be. It’s become a real album”.  

RAYE slipper i dag låten “Natalie Don’t” som blant annet er inspirert av Dolly Parton sin låt “Jolene” og skrevet av RAYE selv sammen med John Hill og John Blanda. RAYE sier: "I knew immediately when I wrote this song that it had to be a single. The track is about that feeling of panic you have when you know you're losing someone. The song is beautifully hopeless because you know Natalie will do what she wants regardless." 

23-år gamle Summer Walker følger opp det kritikerroste og rekordbrytende debutalbumet Over It med en ny EP: Life On Earth. EPen inneholder fire spor, inkludert «My Affection» med PARTYNEXTDOOR. Walkers katalog har i løpet av hennes korte karriere streamet hele 4,5 milliarder ganger globalt.

blackbear slipper sin tredje singel "queen of broken hearts" fra sitt kommende album som blir gitt ut i sommer. Hans forrige singel "hot girl bummer" gikk topp 10 i Spotify, ble listet på NRJ, NRK P3, mp3 og P3X.  

Tainy & J Balvin slipper låten “Agua” i forbindelse med den kommende filmen “The SpongeBob Movie: Sponge on the Run” via Tainy sitt plateselskap NEON 16. Filmen har foreløpig premiere i starten av August.  

Karol G er i dag ute med ny sang “Ay Dios Mio som oversettes som "Oh My God! Den colombianske sangeren og låtskriveren hadde en kjempehit med låten “Tusa” med Nicki Minaj. Singelen var den mest sette musikkvideoen i verden ved utgivelsen og nådde topp nr. 3 på det globale Spotify Topp 50. Tusa har også samlet over 3,5 milliarder strømmer (inkludert 900 millioner på Youtube og 700 millioner på Spotify).  

10-07-2020

Legends Never Die - Albumet av Juice WRLD er nå klart

Albumet Legends Never Die av Juice WRLD, Jarad Anthony Higgins, slippes i dag via Interscope Records.

Hør albumet her.

Artisten etterlot sin globale fanskare i sorg da han i desember 2019 gikk bort, bare 21 år gammel. I april kunngjorde Juices mor, Carmela Wallace, etableringen av Live Free 999-fondet som skal jobbe for mental helse og vil motta ekstra støtte via Grade A og Interscope Records. 

Legends Never Die inneholder 21 låter, inkludert “Life’s A Mess” med Halsey og “Come & Go” med Marshmello som begge ble sluppet i løpet av denne uken.

Tidligere denne uken annonserte labelet:

This Friday we will be honoring the life and art of Juice WRLD by releasing his album, Legends Never Die. We feel that this collection of 15 songs best represents the music Juice was in the process of creating. The album shines a light on the collaborators that meant so much to Juice and deeply impacted his musical process. Juice dedicated his music to his fans and, now more than ever, we hope this album brings some reprieve to everyone during these unsettling times. Please join us in celebrating Juice’s life by enjoying this album. Juice’s legacy will live forever; LEGENDS NEVER DIE!

Juice WRLD har hatt en svært suksessrik karriere. Han fikk sitt store globale gjennombrudd med superhiten «Lucid Dreams», som nå har passert 26 millioner streams i Norge (passert 4 x Platina). I fjor vant han en Billboard Music Award for årets nye artist. Han var også nominert under MTV Music Awards og BET Hip Hop Awards.

Artisten var kjent for å blande sjangre og å danne et helt særegent musikalsk uttrykk og stil, med unike melodier og tekster som traff hans publikum verden over. Han har tidligere uttalt at han var inspirert av avdøde Kurt Cobain fra Nirvana, U2, Queen og Migos - for å nevne noen.

Juice WRLD ble også spesielt populær i Norge. Debutalbumet Goodbye & Good Riddance (2018) har sanket inn over 57 millioner streams bare her til lands. Hans andre studioalbum Death Race For Love (2019) har nådd over 20 millioner norske streams hvorav den største låten «Robbery» har sanket inn over 8 millioner streams. Den unge stjernen har opptrådd flere utsolgte konserter i Oslo, samt Skral festival i Grimstad.

Tracklist:

 1. "Anxiety" (Intro)
 2. "Conversations"
 3. "Titanic"
 4. "Bad Energy"
 5. "Righteous"
 6. "Blood on My Jeans"
 7. "Tell Me U Luv Me" (with Trippie Redd)
 8. "Hate the World" (with Marshmello featuring Polo G and The Kid Laroi)
 9. "Get Through It" (Interlude)
 10. "Life's a Mess" (with Halsey)
 11. "Come & Go" (with Marshmello)
 12. "I Want It"
 13. "Fighting Demons"
 14. "Wishing Well"
 15. "Screw Juice"
 16. "Up Up and Away"
 17. "The Man, The Myth, The Legend" (Interlude)
 18. "Stay High"
 19. "Can't Die"
 20. "Man of the Year"
 21. "Juice WRLD Speaks from Heaven" (Outro)
10-07-2020

The Rolling Stones slipper en ny versjon av 1973-albumet “Goats Head Soup” 4. september

Enda en verdsatt juvel i Rolling Stones’ enestående katalog skal gjenskapes, når klassikeren Goats Head Soup fra 1973 forvandles til et nytt multi-format-album 4. september. Albumet vil være tilgjengelig i flere versjoner, inkludert CD-er og sett med vinyl-bokser, i en skattekiste av ikke utgitt studio- og livemateriale.

The reissue follows the huge success and acclaim for the Stones' “Living In A Ghost Town” single and their universally-admired lockdown performance of “You Can't Always Get What You Want” in Global Citizen's April special One World: Together at Home.


The box set and deluxe CD and vinyl editions of Goats Head Soup will all feature ten bonus tracks, which include alternate versions, outtakes and no fewer than three previously unheard tracks. The first of these to be unveiled, “Criss Cross”, is available as an instant grat track today with pre-orders of the album, and on all streaming and download services. The official “Criss Cross” video is out now, watch here.

 

Stones devotees worldwide will be thrilled by the inclusion, on the box set and deluxe editions, of the previously unheard “Scarlet”, featuring guitar by Jimmy Page, and a third newly unveiled song, “All The Rage”.


The layered guitar textures of “Scarlet” make for a track that's as infectious and raunchy as anything the band cut in this hallowed era. As well as Jimmy Page guesting alongside Mick & Keith on the track it also features on bass Rick Grech of Blind Faith fame.

 

“All The Rage” has a wild, post - “Brown Sugar” strut and the percussive “Criss Cross” rocks and swaggers as only the Stones can. The bonus disc of unreleased material also sheds new light on tracks such as “100 Years Ago” and “Hide Your Love”, with further unissued mixes by Stones insider and acclaimed producer Glyn Johns.


The box set editions of Goats Head Soup will also include Brussels Affair, the 15-track live album recorded in a memorable show in Belgium, on the autumn 1973 tour that followed the album's late August release. This much-sought-after disc, mixed by Bob Clearmountain, was previously available only in the Rolling Stones' “official bootleg” series of live recordings in 2012.


The Brussels show features the already-classic “Tumbling Dice”, “Midnight Rambler”, “Jumping Jack Flash” and many others, and includes a sequence of tracks from the then-new album. “Star Star” is followed by “Dancing With Mr. D”, “Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)” and “Angie”.

 

Additionally, the CD and vinyl box sets offer the original ten-track album in 5.1 Surround Sound, Dolby Atmos and Hi-Res mixes, along with the videos for “Dancing With Mr. D”, “Silver Train” and “Angie”. An exclusive 120-page book will feature a remarkable array of photographs, essays by writers Ian McCann, Nick Kent and Daryl Easlea and faithful reproductions of four tour posters from 1973.

 

As McCann writes: “Goats Head Soup was released with plenty of fanfare. Despite what you may read today, the kids weren’t entirely absorbed by glam rock, metal, prog and Philly soul back in 1973, and they bought the album in their thousands, sending it to No. 1 in the USA and in the UK, their fifth consecutive British chart-topper.”

 

Their 11th UK studio album, recorded in Jamaica, Los Angeles and London as their last collaboration with producer Jimmy Miller, Goats Head Soup came in the wake of the Stones' landmark 1972 double album Exile On Main St. The new set was introduced by the single that became one of their most exalted ballads, the endlessly elegant “Angie”, completed by Mick Jagger and Keith Richards during a songwriting sojourn in Switzerland.

 

The timeless love song, showcasing Jagger's yearning lead vocal and Nicky Hopkins' beautiful piano motif, topped the charts in the US, where it was certified platinum, and went to No. 1 across Europe, Australia and beyond. “We decided to do something different, and it worked,” Richards told Rolling Stone of “Angie”. “Maybe a lot of people bought it that would never buy a Stones LP.” Interestingly in a recent interview with The New York Times, Bob Dylan chose “Angie” as one of three Rolling Stones songs he wished he had written.


Goats Head Soup, with its famous David Bailey sleeve,featured the Stones' vintage 1969-1974 line-up of Jagger, Richards, Mick Taylor, Bill Wyman and Charlie Watts, with the addition of some essential collaborators. On an album on which their trademark rocking sound was often augmented by more low-key, reflective material, there were no fewer than four featured piano players: Hopkins, Billy Preston, Ian 'Stu' Stewart and Jagger himself.

 

“Angie” was the only single to be released from the LP in the UK, where it spent two weeks at No. 5 in September. In the US, the exhilaratingly funky, horn-filled “Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)”, featuring Mick Taylor's wah-wah lead guitar, followed it into the top 20 in February 1974.


The many other highlights of the album included the majestically brooding opener “Dancing With Mr. D”, the lithely strutting “100 Years Ago” and “Star Star” and the graceful “Winter”. Richards' rueful lead vocal on “Coming Down Again” featured another Stones stalwart, saxophonist Bobby Keys. “Silver Train”, the b-side of “Angie”, would be revived after a gap of some 40 years, during the Stones' 14 On Fire tour of 2014, when Mick Taylor reprised his original guitar part in shows in Tokyo and Brisbane.


When the albumwas first released, reviewers lined up to sing its praises. “This is music which could only come from good musicians who know each other really well,” ruled the late and esteemed writer-broadcaster Charlie Gillett in Let It Rock. “The Stones succeed because they rarely forget their purpose — the creation of rock & roll drama,” said Bud Scoppa in Rolling Stone. “It’s deepening and unfolding over the coming months will no doubt rate as one of the year's richest musical experiences.”


Stephen Demorest in Circus said that the album “rushes and rambles with all the power and finesse that have become the signature of the hardworking band in performance.” Forty-seven years on, the expanded reissues of Goats Head Soup prove that's still true, and then some.

 

THE ROLLING STONES’ GOATS HEAD SOUP WILL BE RELEASED AS MULTI-FORMAT AND DELUXE EDITIONS BY UNIVERSAL MUSIC ON 4 SEPTEMBER 2020.

 

PRE-ORDER PHYSICAL HERE

ITUNES  HERE

WATCH THE “CRISS CROSS” VIDEO

 

 

www.rollingstones.com

http://www.facebook.com/therollingstones

www.twitter.com/rollingstones

www.instagram.com/therollingstones

www.youtube.com/therollingstones

 

ENDS

 

NOTES TO EDITORS:

 

Goats Head Soup will be available in the below formats:

 

1CD STANDARD CD

  

TRACK LIST

2020 Stereo Mix

 

1. Dancing With Mr D

2. 100 Years Ago

3. Coming Down Again

4. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

5. Angie

6. Silver Train

7. Hide Your Love

8. Winter

9. Can You Hear The Music

10. Star Star

 

--------------------------------------------------------------------------

 

2CD DELUXE CD

 

TRACK LIST

2020 Stereo Mix

 

1. Dancing With Mr D

2. 100 Years Ago

3. Coming Down Again

4. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

5. Angie

6. Silver Train

7. Hide Your Love

8. Winter

9. Can You Hear The Music

10. Star Star

 

Rarities & Alternative Mixes

 

1. Scarlet

2. All The Rage

3. Criss Cross

4. 100 Years Ago (Piano Demo)

5. Dancing With Mr D (Instrumental)

6. Heartbreaker (Instrumental)

7. Hide Your Love (Alternative Mix)

8. Dancing With Mr D (Glyn Johns 1973 Mix)

9. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker) – (Glyn Johns 1973 Mix)

10. Silver Train (Glyn Johns 1973 Mix)

 

--------------------------------------------------------------------------

 

1LP STANDARD VINYL 

Mastered at half speed by Miles Showell at Abbey Road Studios, London. 

 

TRACK LIST

2020 Stereo Mix

 

SIDE A

 

1. Dancing With Mr D

2. 100 Years Ago

3. Coming Down Again

4. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

5. Angie

 

SIDE B

 

6. Silver Train

7. Hide Your Love

8. Winter

9. Can You Hear The Music

10. Star Star

 

--------------------------------------------------------------------------

 

2LP DELUXE VINYL

Mastered at half speed by Miles Showell at Abbey Road Studios, London. 

  

TRACK LIST

2020 Stereo Mix

 

SIDE A

 

1. Dancing With Mr D

2. 100 Years Ago

3. Coming Down Again

4. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

5. Angie

 

SIDE B

 

6. Silver Train

7. Hide Your Love

8. Winter

9. Can You Hear The Music

10. Star Star

 

SIDE C

 

1. Scarlet

2. All The Rage

3. Criss Cross

4. 100 Years Ago (Piano Demo)

5. Dancing With Mr D (Instrumental)

 

SIDE D

 

6. Heartbreaker (Instrumental)

7. Hide Your Love (Alternative Mix)

8. Dancing With Mr D (Glyn Johns 1973 Mix)

9. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker) – (Glyn Johns 1973 Mix)

10. Silver Train (Glyn Johns 1973 Mix)

 

--------------------------------------------------------------------------

 

2LP DELUXE TRANSPARENT VINYL W/ ALTERNATIVE SLEEVE (ONLY AVAILABLE ON THE STONES STORE)

Mastered at half speed by Miles Showell at Abbey Road Studios, London.

Store Exclusive Format pressed on crystal clear vinyl with alternative cover.

  

TRACK LIST

2020 Stereo Mix

 

SIDE A

 

1. Dancing With Mr D

2. 100 Years Ago

3. Coming Down Again

4. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

5. Angie

 

SIDE B

 

6. Silver Train

7. Hide Your Love

8. Winter

9. Can You Hear The Music

10. Star Star

 

SIDE C

 

1. Scarlet

2. All The Rage

3. Criss Cross

4. 100 Years Ago (Piano Demo)

5. Dancing With Mr D (Instrumental)

 

SIDE D

 

6. Heartbreaker (Instrumental)

7. Hide Your Love (Alternative Mix)

8. Dancing With Mr D (Glyn Johns 1973 Mix)

9. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker) – (Glyn Johns 1973 Mix)

10. Silver Train (Glyn Johns 1973 Mix)

 

--------------------------------------------------------------------------

  

4CD BOXSET

 

Goats Head Soup Super Deluxe box sets features 35 tracks on three CDs & one Blu-ray disc (Dolby Atmos, 96kHz/24 bit high resolution stereo, and 96 kHz/24 bit DTS-HD Master Audio 5.1). Included are the new stereo album mix, sourced from the original session files, Rarities & Alternative mixes featuring three previously unreleased tracks, Scarlet, All The Rage & Criss Cross. 

 

Also included is The Brussels Affair, recorded live at the Forest National Arena in October 1973. The 4 discs are housed in the boxset alongside a 120 page book with an incredible array of photos and 3 essays. 50 Years On – An Appreciation of Goats Head Soup by Ian McCann, Brussels Affair Live 1973 Tour by Nick Kent & The Story Of The Cover Art by Darryl Easlea. The set is completed with 4 x 1973 reproduction tour posters, rolled up within the packaging to avoid creases.

 

PRODUCT IMAGE: https://umusic.box.com/s/h2eyyh922145mh1dbggpobt6izrrfsss

 

TRACK LIST

 

CD1 - 2020 Stereo Mix

 

1. Dancing With Mr D

2. 100 Years Ago

3. Coming Down Again

4. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

5. Angie

6. Silver Train

7. Hide Your Love

8. Winter

9. Can You Hear The Music

10. Star Star

 

CD2 - Rarities & Alternative Mixes

 

1. Scarlet

2. All The Rage

3. Criss Cross

4. 100 Years Ago (Piano Demo)

5. Dancing With Mr D (Instrumental)

6. Heartbreaker (Instrumental)

7. Hide Your Love (Alternative Mix)

8. Dancing With Mr D (Glyn Johns 1973 Mix)

9. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker) – (Glyn Johns 1973 Mix)

10. Silver Train (Glyn Johns 1973 Mix)

 

CD3 – ‘Brussels Affair – Live 1973’

 

1. Brown Sugar

2. Gimme Shelter

3. Happy

4. Tumbling Dice

5. Star Star

6. Dancing With Mr D

7. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

8. Angie

9. You Can’t Always Get What You Want

10. Midnight Rambler

11. Honky Tonk Women

12. All Down The Line

13. Rip This Joint

14. Jumpin’ Jack Flash

15. Street Fighting Man

 

CD4 (BLU-RAY)

Dolby Atmos, 96kHz/24 bit high resolution stereo, and 96 kHz/24 bit DTS-HD Master Audio 5.1

 

1. Dancing With Mr D

2. 100 Years Ago

3. Coming Down Again

4. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

5. Angie

6. Silver Train

7. Hide Your Love

8. Winter

9. Can You Hear The Music

10. Star Star

+ Original Videos: Dancing With Mr D, Silver Train & Angie

 

--------------------------------------------------------------------------

 

4LP VINYL BOXSET

 

This deluxe vinyl box set features the new stereo album mix + Rarities & Alternative mixes including three previously unreleased tracks, Scarlet, All The Rage & Criss Cross. Mastered at half speed by Miles Showell at Abbey Road Studios, London. 

 

Also included is The Brussels Affair, recorded live at the Forest National Arena in October 1973 and pressed on 180g vinyl.

 

PRODUCT IMAGE: https://umusic.box.com/s/4t6rai9zqmxztntfkoh8rzyvec5vf911

 

 

TRACK LIST

2020 Stereo Mix

 

SIDE A

 

1. Dancing With Mr D

2. 100 Years Ago

3. Coming Down Again

4. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

5. Angie

 

SIDE B

 

6. Silver Train

7. Hide Your Love

8. Winter

9. Can You Hear The Music

10. Star Star

 

Rarities & Alternative Mixes

 

SIDE C

 

1. Scarlet

2. All The Rage

3. Criss Cross

4. 100 Years Ago (Piano Demo)

5. Dancing With Mr D (Instrumental)

 

SIDE D

 

6. Heartbreaker (Instrumental)

7. Hide Your Love (Alternative Mix)

8. Dancing With Mr D (Glyn Johns 1973 Mix)

9. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker) – (Glyn Johns 1973 Mix)

10. Silver Train (Glyn Johns 1973 Mix)

 

SIDE E – ‘Brussels Affair – Live 1973’

 

1. Brown Sugar

2. Gimme Shelter

3. Happy

4. Tumbling Dice

 

SIDE F – ‘Brussels Affair – Live 1973’

 

5. Star Star

6. Dancing With Mr D

7. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

8. Angie

 

SIDE G – ‘Brussels Affair – Live 1973’

 

9. You Can’t Always Get What You Want

10. Midnight Rambler

 

SIDE H – ‘Brussels Affair – Live 1973’

 

11. Honky Tonk Women

12. All Down The Line

13. Rip This Joint

14. Jumpin’ Jack Flash

15. Street Fighting Man

 

--------------------------------------------------------------------------

 

CASSETTE (ONLY AVAILABLE ON THE STONES STORE)

  

TRACK LIST

2020 Stereo Mix

 

SIDE A

 

1. Dancing With Mr D

2. 100 Years Ago

3. Coming Down Again

4. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

5. Angie

 

SIDE B

 

6. Silver Train

7. Hide Your Love

8. Winter

9. Can You Hear The Music

10. Star Star

09-07-2020

Vakker video om kjærlighet i lockdown fra Gabrielle

Videoen er regissert av Tom Ringsby, som Gabrielle har jobbet med på både videoen til «Tenker på deg» Og «Til d morning».

Gabrielle forteller om videoen: «Dette er tredje videoen jeg gjør med Tom, og jeg er som vanlig utrolig stolt. Han jobber fra London, og castet et helt rått kjærestepar der borte – Lauren og Soul. Ettersom dette fremdeles var midt i lockdown, plasserte han de i en leilighet sammen. Resultatet ble en visuelt nydelig feiring av kjærligheten og oppsiden de følte ved å være sammen i karantenetiden. Noe av det jeg elsker med arbeidet til Tom, er at han liker best å jobbe med ekte mennesker – som slipper å ‘spille’ sine karakterer. Dette synes jeg gjør videoen ekstra autentisk og god. Henry Gill på foto bringer i tillegg frem det nære og rene i det hele.»

Intergalactic Studios har produsert videoen. Laura N-Tamara er illustratør.

«Sånn Som Deg» er skrevet av Gabrielle, og produsert av Anders Kjær og Nicolay Svennæs Tangen.

Gabrielle er og har vært en sentral skikkelse på norsk artisthimmel i snart 10 år, etter hun i 2012 debuterte med det spellemann-nominerte albumet "Mildt Sagt». Albumet "Nattergal" kom i 2014 og ga henne Edvard-Prisen. Hun slapp nylig sitt 3. album «Snart, Gabby» som fikk hele 3(!) Spellemann-nominasjoner og singelen «Tenker på deg» vant Musikkforleggerprisen for Årets Verk. Gabrielle lever for sine liveopptredener og skulle i 2020 igjen ha headlinet mange av Norges største festivaler med sitt beryktede liveshow , som har høstet fulle terningkast over hele landet. Den plutselig ledige tiden har hun nå bestemt seg for å bruke i studio og slippe ny musikk. Praise be. 

06-07-2020

Ny musikk fra Snow Boyz, Seeb x Julie Bergan, Pop Smoke, Kanye West, Tone Damli, Paul Weller med flere

Snow Boyz kjøler deg ned med iskald ny singel "Elsker Meg"

Seeb x Julie Bergan: “Don’t You Wanna Play?” 

Etterlengtet debutalbum fra fenomenet Pop Smoke er nå klart 

Tirsdag denne uken overrasket Kanye West fansen med en ny låt og video. “Wash Us In the Blood” (feat. Travis Scott) er mikset av legendariske Dr Dre. Den anerkjente kunstneren Arthur Jafa har regissert musikkvideoen og står bak artwork. Se musikkvideoen her. 

“Wash Us In The Blood” er første låt fra West sitt tiende kommende soloalbum; God’s Country.  

Astrid S slipper nå en akustisk versjon av sin nyeste singel; "Dance Dance Dance Acoustic". Låten akkompagneres av en video, se her 

DuVet er en rap-duo basert i Oslo som består av to unge talenter, Nicolas og Odin. Deres andre singel «Shawty» er en låt om blind kjærlighet og følelsen av å ville gjøre hva som helst for noen. Gutta produserer og skriver alt selv, og er i ferd med å få seg et godt rykte i musikkmiljøet. 

Den maskerte duoen VIKING_DEATH_TRAP.EXE fra Molde har skapt mye snakkis med samtlige utgivelser. Nå er de klare med en ny gave til fansen; “KVÆLT”. 

Deres seneste utgivelse, "BÆNG_RETT_I_BRYNE" var et samarbeid med Nordens og Norges råeste MMA-utøver, Jack ”The Joker” Hermansson, som møter amerikanske Kevin Gastelum på “Fight Island” 18. Juli. 

Tone Damli er endelig tilbake med ny musikk etter hennes bidrag til Melodi Grand Prix tidligere i år. Den nye singelen «If I Can’t Have You», produsert av brødrene Thomas og David Eriksen, er en sval og romantisk poplåt som flørter lekent med country-sjangeren. 

Paul Weller er ute med nytt album “On Sunset”! Han begynte å jobbe med det nye albumet kort tid etter å ha avsluttet utgivelsen “True Meanings” som kom i 2018. “On Sunset” har ti klassiske, men moderne Paul Weller-sanger som inneholder mesterlige popklassikere, store ballader og sporadiske innslag av eksperimentalisme.    

Ellie Goulding er klar med den nye låten "Slow Grenade", og har fått med seg multiplatina-vinnende sanger og produsent Lauv. "Slow Grenade" blir å finne på Gouldings kommende album Brightest Blue, som er annonsert til 17. juli. Tidligere denne uken annonserte Goulding "Brightest Blue Tour", en intim turné i Storbritannia og Irland våren 2021. 

I uka slapp den britiske elektro-duoen Disclosure låten “My High” med featuringartistene slowthai og Aminé, som er tatt fra albumet “Energy” som kommer 28. August.  “Creating this jam with Aminé and slowthai was some of the most fun we´ve ever had in the studio. Two super talented men who 

 

 

03-07-2020

Seeb x Julie Bergan: “Don’t You Wanna Play?”

Med låter som “Drink About”, “Rich Love” og “Breathe”, har Seeb klart å oppnå stor suksess internasjonalt med milliarder av streams over alle platformer. Med en av verdens mest streamede låter i katalogen, en remiks av Mike Posners «Took A Pill In Ibiza», setter Seeb nå kursen for album-slipp, og i den forbindelse slipper de singelen "Don’t You Wanna Play?” sammen med Julie Bergan. Den norske duoen, bestående av Simen Eriksrud og Espen Berg, har fått milliarder av streams fordelt over alle plattformer, og nå tar de signaturblandingen av melankoli og eufori, dansemusikk med en menneskelig sensibilitet, til neste nivå og nedover på en mer gjennomtenkt og kunstnerisk vei. 

"Vi prøvde å gjenoppdage grunnen til at vi gjør dette", mimrer Espen. “Vi ønsket å gjøre noe som føles mer riktig for oss selv, ved å følge de musikalske instinktene våre litt mer”. De fjernet mellomleddene på veien til å gi ut musikk, beveget seg inn i Oslo-studioet sitt, flyttet fokus fra en trendy sound til kjernen av låtskriving og inviterte noen av favorittstemmene deres for å lage ny musikk.  

Med seg på den nye låta «Don’t You Wanna Play?» har Seeb fått med seg pop-kometen Julie Bergan. Hun fikk først internasjonal oppmerksomhet med singelen «Arigato» i 2016, og i 2018 lånte hun stemmen sin til Alan Walkers globale hit «Ignite». Julie Bergan har spilt på scener over hele verden, inkludert et stort Coachella-sett i USA og EDC Japan. Debutalbumet hennes «Turn On The Lights» gikk dobbelt platinum i 2018 og den doble Platinum-singelen «STFU» vant Song of the Year på NRJ Awards 

Julie Bergan sier følgende om låta:  

«Jeg elsker virkelig energien i denne låta! For meg er det den perfekte sommerlåta. Akkurat passe leken og oppløftende. Jeg får bare lyst til å kjøre fort bortover landeveiene i Norge med vinduene nede og høyttalerne på full guffe!» 

03-07-2020

Etterlengtet debutalbum fra fenomenet Pop Smoke er nå klart

Pop Smoke var en av USAs mest spennende nykommere innen drillbølgen som blomstret opp i New York de siste årene. Undergrunnsfenomenet etterlot sin stadig voksende fanskare i sorg da han gikk bort tidligere i år, bare 20 år gammel. Før han gikk bort var stjerneskuddet i ferd med å fullføre sitt debutalbum.

Shoot For The Stars, Aim For The Moon er nå klart, med en stjernespekket gjesteliste med bidrag fra blant andre DaBaby, Lil Baby, Quavo, 50 Cent, Roddy Rich, Swae Lee og Future.

Hør albumet HER!

Albumet inneholder 19 låter, inkludert den tidligere utgitte smashen "Dior" og ”Make It Rain” med Rowdy Rebel. Tidligere i år lanserte Bashar "Pop Smoke" Jackson "Shoot For The Stars Foundation" som skal støtte, oppløfte og inspirere ungdommen. Stiftelsen, som ledes av hans mor, skal videreføre Pop Smokes visjon og bidra med ressurser til å hjelpe ungdom rundt omkring i verden med å realisere sine drømmer.

Om slippet uttalte labelsjef Steven Victor tidligere i våres: “Music is the tool of revolution. We have been watching, along with the rest of the world, as long overdue change starts to take root. We have seen Pop’s music become the soundtrack of the moment, unifying the masses. Given recent events, we have decided to delay the release of his album out of respect for the movement. “Make It Rain” will be released this Friday, June 12th. The album will be released on July 3rd. Please join us celebrating Pop Smoke’s legacy.” 

"In Pop Smoke, it found its most intuitive voice, someone who reveled in bad-guy bluster while using it merely as a first step toward something much more ambitious.”– New York Times

“The songs were menacing but surprisingly fleet, a crucial balance that satisfies both ground-level fans and those peering in from outside” – New York Times

“He was undeniably the hottest in the city, period.” – New York Times (Tariq Cherif)

“He was new, but I felt like I was talking to somebody that had been in the game for three years already.” – New York Times (Quavo, member of Migos)


Tracklist:

1.   Bad Bitch From Tokyo (Intro)
2.   Aim For The Moon ft. Quavo
3.   For The Night ft. Lil Baby & Da Baby
4.   44 Bulldog
5.   Gangstas
6.   Yea Yea
7.   Creature ft. Swae Lee
8.   Snitching ft. Quavo and Future
9.   Make it Rain ft. Rowdy Rebel
10. The Woo ft. Roddy Ricch & 50 Cent
11. West Coast Shit ft. Tyga & Quavo
12. Enjoy Yourself ft. Karol G
13. Mood Swings ft. Lil Tjay
14. Something Special
15. What You Know Bout Love
16. Diana ft. King Combs
17. Got It On Me
18. Tunnel Vision (outro)
19. Dior

03-07-2020

Snow Boyz kjøler deg ned med iskald ny singel "Elsker Meg"

"Elsker meg" er årets første låt ut fra de energiske brødrene Snow Boyz, og er den første av en rekke nye låter som slippes utover høsten. "Elsker Meg" handler om forholdet Snow Boyz har til kvinner, hvordan de bryr seg og elsker dem - så lenge de elsker dem tilbake. Låten er skrevet og produsert i samarbeid med hitmakerne HEF og HÅWK.

HØR SNOW BOYZ - "ELSKER MEG" HER

Brødrene Rafael og Paulo Domingos alias Wavy Marley og $k!p utgjør hiphop duoen Snow Boyz. Etter duoen ble dannet i 2009, har de sammen herjet live scenen i Oslo i flere år med en energibombe av et show! Snow Boyz har vist seg å være blant de mest allsidige og oppfinnsomme artistene vi har i Norge i dag, og beveger seg uanstrengt mellom sjangre som rap, afropop og trap. Diversiteten strekker seg fra gatehits som låta "42" til dansbare fengende låter med ZadeKing, Myra og Morgan Sulele. I 2019 slapp Snow Boyz debutalbumet “Hvitt” og var samme år feature på albumet til Arif med låta "Waanderland".

03-07-2020

Sommeren er reddet med TIX sin nye låt «Nå Koser Vi Oss»

Etter at låtene «Karantene» og «SKÅL» reddet en corona-preget vår i Norgemener TIX nå at alle bør unne seg en deilig norsk sommerDen nye monsterlåten «Nå Koser Vi Oss» handler om at selv om sommeren blir litt utenom det vanlige i år, så skal vi klare å kose oss likevel.  

 

TIX sier følgende om låta: 
«Det har vært tunge tider i Norge, men nå går det mot lysere tider. Den nyeste låten handler om det vi nordmenn er aller mest glad i: Å kose oss. Det er en låt som passer like godt på fest som på stranden med småbarnsfamilien. Perfekt til enhver situasjon gjennom hele sommeren, for er det én ting den norske sommeren handler om, så er det å kose oss! Jeg tror dette er min hittil beste låt noensinne. Det blir rett og slett ikke mer sommer enn dette». 

 

Bak navnet TIX finner du 26 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum. Han er en av Norges aller største artister og personligheter, og har allerede rukket å ha et travelt 2020. Han åpnet året med å selge ut to konserter på Sentrum Scene i rekordfart, med et sceneshow uten like og utover våren har han vært aktuell som dommer i IdolI starten av mai-måned hadde han hele 11 låter samtidig på topp 200 i Norge, med hits som «Karantene», «SKÅL» og «Kaller På Deg», der sistnevnte var årets offisielle Paradise Hotel-låt. For bare 14 dager siden slapp han singelen «Deg Eller Ingenting» sammen med Morgan Sulele, som bare var oppvarmingen til sommerens gladsang «Nå Koser Vi Oss». 

28-06-2020

Ny musikk fra Gabrielle, Lisa Børud, Salti, HAIM, Jessie Ware, JP Cooper, S1sco med flere

Lisa Børud hedrer ektemannen i ny låt! 

Gabrielle slipper ny singel - «Sånn Som Deg» 

Trevis er tilbake med årets første låt – «Options»! 

NALO x S1sco – Capoeira 

SALTI feat. CCA Jonas: "Superstitious" 

Grammy-nominerte 6LACK slipper i dag den etterlengtede EPen 6 PC HOT. EPen inneholder tidligere utgitte “ATL Freestyle” og bidrag fra blant andre stjerneprodusenten Timbaland og rapkometen Lil Baby. De kritikerroste albumene FREE 6LACK (2016) og East Atlanta Love Letter (2018) har begge solgt til Gull i Norge. 

Søstrene HAIM, Este, Alana og Danielle, slapp i dag sitt nye album Women In Music Pt. III. Det nye albumet er det tredje i rekken og følger opp Something To Tell You fra 2017. På Women In Music Pt. III har de igjen teamet opp med to tidligere samarbeidspartnere, Grammy Award-vinnende produsent Ariel Rechtshaid (Adele, Blood Orange, Carly Rae Jepsen) og Rostam Batmanglij (Charli XCX, Solange, Frank Ocean).  

Trevor Daniel har fått med seg Selena Gomez på sin nye single «Past Life». Dette er første låten som jobbes globalt av Universal Music. Han har tidligere hatt flere låter som har streamet mye lokalt. Han slapp låten “Falling” i 2019, som nærmer seg dobbel platina her og ble spilt på P3, mp3 og P3X. 

Jessie Ware er i dag ute med sitt fjerde album What’s Your PleasureMed tre topp ti album og fire Brit Award-nominasjoner har Jessie bevist sin status som en av Storbritannias mest innflytelsesrike artister.Jessie Ware har også den prisbelønte podcasten Table Manners med sin mor. Som en stor fan av Earth Wind and Fire og Teena Marie hyller hun "the golden age of funk and dance" med sitt nye album. Bidragsytere på albumet er låtskrivere som Kindness, som bidro på Solanges A Seat at the Table, hennes nære venner Danny Parker, Shungudzo Kuyimba, Clarence Coffee Jr. (Dua Lipas Future Nostalgia), og de umiskjennelige guitar twangsene fra Metronomys Joseph Mount som jobbet på Robyns album Honey. 

Stjerneskuddet Lil Mosey slipper i dag oppfølgeren til megahiten "Blueberry Faygo"; "Back At It" med Lil Baby. Hør låten her! "Blueberry Faygo" har solgt til Platina og peaket på #15 på singellisten i Norge.

Reggaelegenden Buju Banton er ute med sitt første album på ti år. På Upside Down 2020 har jamaicaneren fått med seg artister som John LegendPharrell, Stephen Marley og Stefflon Don.  

Den britiske sangeren JP Cooper slipper i dag EPen «Too Close». EPen følger opp hans siste singel «Little Bit of Love», en oppløftende låt som ble sluppet for å gi hans fans litt oppmuntring i koronatiden. “It feels like it’s been a while since I’ve released a collection of songs, so I’m very happy to be putting this out there. I see “Too Close” as a precursor to my second album. I’d like to think of these songs as part of the same collection.” JP Cooper 

JP Cooper har tidligere jobbet med Astrid S på låten Sing It With Me som gikk til Platina i Norge. 

Den svenske artisten og produsenten Alfons har alliert seg med produsentkollega Alexie Divello og slipper i dag sommerlåten “Fanny And The Wee”. Alfons har tidligere sluppet plenty av låter som soloartist, og singelen “Ganjaman” har over 100 millioner streams på Spotify, 2x Platina i Norge og ble i 2015 kåret til årets russelåt på NRK mP3.   

26-06-2020