Nyheter

Ny musikk fra Alessandra, J Balvin, Maria Petra og Metallica!

 

Alessandra ute med ny låt!

 

Hør ny låt fra Bylarm-aktuelle Maria Petra

 

Hiwa debuterer på norsk med singelen “95”

 

Metallica er ute med liveversjon av låten "Too Far Gone" (Live fra MetLife Stadium, East Rutherford, NJ – August 6, 2023)”, spilt inn da de for første gang spilte låten for 80 000 fans tidligere denne høsten. Samme dag slippes musikkvideo for den originale singelen med den utviklingshemmede skateboarderen Felipe Nunes og skatelegenden Tony Hawk, som han publiserte for sine 20 millioner følgere. Se videoen HER 

 

Latin-superstjernen J Balvin har slått seg sammen med hitmaskin, USHER, på den høyenergiske "DIENTES". Med seg har de DJ Khaled på produksjon. Singelen vil nok for mange høres kjent ut fra start, da den bruker deler av USHERs enorme hit fra 2004, "Yeah!". Gjengen garanterer at denne vil høres på dansegulv verden rundt.

 

Endelig er rocke-Demi tilbake! Demi Lovato slipper albumet Revamped, som består av 10 låter, som blant annet inneholder nye rocka versjoner av henne tidligere hits som “La La Land” og “Sorry Not Sorry”. Lovato bestemte seg for å spille inn den gamle musikken på nytt etter å ha holdt en “begravelse” for popkarrieren i fjor, før utgivelsen av hennes første punkplate, Holy Fvck.

15-09-2023

Alessandra ute med ny låt!

Alessandra holder seg travel og slipper en splitter ny og selvtillitsgivende låt 15. september; «Bad Bitch».

Det unge stjerneskuddet har ambisjoner om å fortsette å spre budskapet om egenkjærlighet, og denne låten er intet unntak. «Bad Bitch» fremmer et budskap om å elske seg selv og kjenne på sin indre styrke og skjønnhet.

Om låten sier Alessandra:

“Jeg gleder meg så mye til sangen kommer ut. Jeg vil at folk skal føle seg selvsikre når de hører på sangen, og føle sin indre skjønnhet og styrke. Be the bad b**** you are!” 

Låten blir tilgjengelig HER kl. 00:01.

Alessandra ga publikum en sniktitt på en demoversjon av låten på sine sosiale kanaler til fansens store respons, og den har allerede sanket inn over 7000 forhåndslagringer globalt. Allerede to uker før slipp hadde TikTok- og Instagram-videoer med låten over 1 million visninger.

Låten er skrevet og produsert sammen med blant andre Ludwig Gassner, Gustav Nisbel Fjäll, Einar Eriksen Kvaløy og Cate Downey.

Sommeren har vært travel for Alessandra, som jevnlig skriver ny musikk i studio i kombinasjon med jobbreiser til utlandet og konserter og eventer her hjemme i Norge. 
Siden den massive Eurovision/Queen of Kings-suksessen har stjerneskuddet sluppet singelen «Pretty Devil» som sanket inn over 70.000 forhåndslagringer før slippet i juni. Alessandra setter snart kursen mot sin aller første turné, hvor hun skal besøke 20 byer i UK og Europa. Turnéen har allerede solgt over 9000 billetter og starter i Estland 23. januar.

Musikkarrieren til den 20 år gamle artisten og låtskriveren fikk en pangstart etter debutsingelen så dagens lys. Ikke bare vant hun hele Norges musikkhjerter med sin MGP-triumf, men hun vant også en internasjonal følgerskare da låten satte fyr på TikTok. Med over 600 millioner visninger per dags dato, utallige likes og rekreasjoner, så ble Queen of Kings en viral TikTok-hit før finalen i MGP i det hele tatt hadde gått av stabelen. Denne suksessen har smittet over på andre plattformer hvor låten har passert 250 millioner streams (!) – noe som sikrer den en plass blant de mest strømmede låtene fra årets Eurovision Song Contest.

Mer om Alessandra 

Det skal godt gjøres å ikke ha blitt eksponert for det norsk-italienske stjerneskuddet Alessandra etter at hun tok seg til topps i Melodi Grand Prix med bangeren Queen of Kings. 
Musikk har alltid vært en stor del av livet til det unge stortalentet. Etter å ha vunnet sin første sangkonkurranse som 6-åring, så har det ikke vært tvil om at det er på scenen Alessandra føler seg hjemme. Siden den gang har veien gått videre fra Italia til Norge, hvor hun etter snaue 2 år allerede kan skryte på seg en deltagelse i The Voice, skoleplass på musikkskolen LIMPI og nå et potensielt Eurovision-herredømme. 

«Jeg har alltid følt musikk på en veldig spesiell måte. Musikk gjør meg veldig filosofisk og følsom og en akkord eller en spesiell note kan få meg til å gråte fordi jeg føler det så intenst. 
Når jeg skriver låter er det mye tanker og passion, og jeg syns det er veldig gøy å blande norsk og italiensk kultur. Vi har forskjellige måter å se på ting og jeg syns det er spennende å blande disse perspektivene sammen og ser hva det gir. Det er en god mix.»  

At Alessandra er en talentfull og ektefølt musiker finnes det ikke tvil om, men bak superstjernen så møter man en ærlig og selvsikker 20-åring med en refleksjonsevne som overgår den hos hennes jevnaldrende. En av hennes store hjertesaker er egenkjærlighet; et tema så viktig for henne at hun skulle ønske det ble undervist på skolen.

«Hvorfor blir ikke self-love lært på skolen? Det er noe jeg ikke forstår. Egenkjærlighet er en prosess og mange går til psykolog for å lære seg det, så for meg er det helt galskap at vi ikke har om dette på skolen. Mange syns kanskje det er teit å se seg selv i speilet og si høyt hva man liker ved seg selv, men jeg gjør det til meg selv hver morgen.» 

Målet med musikken er å inspirere andre til å praktisere egenkjærlighet og finne frem til sin indre, selvsikre Queen of Kings, slik hun selv har blitt inspirert av artister som Beyoncé, Lizzo og Miley Cyrus. 

«Jeg er veldig opptatt av at man skal være stolt av seg selv og gi seg selv kjærlighet, men jeg vil si det på en sassy og litt morsom måte i musikken min. Jeg vil at musikken skal være powerful, men gjennomtenkt. Jeg håper jeg kan være et forbilde som en dag kan bidra til at egenkjærlighet blir undervist på skoler.» 

14-09-2023

Hiwa debuterer på norsk med singelen “95”

Med sitt umiskjennelige lydbilde, hvor midtøsten møter Norden, har Hiwa skapt sitt unike sound som bare trygler om å bli blastet høyt ut til folket fra nærmeste høyttaler. Rapperen har gjort seg bemerket med mixtapes og flere singler, blant annet i tospann med produsenten PVCIFY.

Tittelen “95” er et spill på ordtaket “9 til 5”, som referer til å jobbe en standard jobb innen for de standard tidsrammene. Låta i seg selv handler derimot om å være i et konstant “hamsterhjul”, hvor hver dag er det samme og det føles ut som at man jager etter den samme tingen hver eneste dag. Man dagdrømmer om hvordan ting skal være når man kommer seg ut av dette hamsterhjulet

“Lover å ha sex med deg imens sedlene faller fra taket, den dagen jeg blower opp skal vi stunte på alle..” er en av linjene fra låta, som gir oss et ganske godt innblikk i hva 95 dreier seg om.

Hiwa har mange jern i ilden, ikke så rart når man kombinerer et rått musikalsk talent med et solid kreativt og kunstnerisk uttryk. 

Låta er en del av et aduiovisuelt prosjekt som slippes i oktober. Dette prosjektet som også er Hiwa sin debut EP på norsk, handler om å gi alt av seg selv til sin kunst, men samtidig balansere relasjoner med de man er glad i. 

14-09-2023

Hør ny låt fra Bylarm-aktuelle Maria Petra

Noen ganger er det lettere å få utløp for følelsene sine ved å skrive dem ned. Da Maria Petra flyttet fra Horten til Oslo, kjente hun spesielt på følelsen av at det var vanskelig å åpne seg når hun hadde det kjipt. “i dare you” er låta som forteller om ensomhet, og hvor vanskelig det kan være å ta plass når det eneste du trenger er at noen strekker ut en hånd. 

«i dare you to see that I've been doing worse these couple of weeks.»

Dette sier Maria selv om låta:  

Jeg skrev «i dare you» i en periode der jeg følte meg veldig alene. Det kommer øyeblikk der jeg føler meg oppslukt av tanken på at det er ingen i hele verden som vet hvordan jeg har det akkurat nå. Jeg synes det er vanskelig å ta plass når det kommer til sorg, og skulle derfor ønske at noen bare kunne se meg.  

Hør singelen her.

Siden EP-en Changes (2022) har Maria skrevet låter på et mer personlig plan enn tidligere. Flere netter sittende på senga med gitaren har gitt henne utløp på spekteret av følelser man opplever gjennom livet. Det er nettopp derfor mange kan kjenne seg igjen i Marias tekster. «i dare you» er den første låten fra Maria siden Changes. 

Det var deltakelsen i The Voice 2021 som gjorde at Maria Petra nærmest over natta fikk sin rettmessige plass på den norske musikkscenen. Hennes audition med den selvskrevne låten «lonely» traff samtlige dommere og seere, noe som igjen resulterte i en 2. plass i konkurransen. «lonely» ble listet på NRK P3 i 22 uker, og musikken hennes har i dag over 21 millioner streams med over 200 000 månedlige lyttere på Spotify. 

14. og 15. september kan du høre flere nye låter fra Maria Petra på Bylarm-festivalen i Oslo. 

14-09-2023

Ny musikk fra Olivia Rodrigo, The Rolling Stones, Nils Bech, d4vd og Dagny!

 

Størst av alt er kjærligheten; Jeg elsker han

 

Endelig nytt album fra Olivia Rodrigo - GUTS

 

Nytt album fra The Rolling Stones! 

 

DAGNY annonserer en trilogi av mini-album med sitt nye singelslipp, Ray-Bans

 

Larsiveli ber om en “Sjanse til”

 

Daniel Owen signerer med Def Jam og slipper sin første singel med Aiba - “Skli”

 

Atle Pettersen - “Alt jeg vil ha”

 

Skandinavias musikkstjerner slår seg sammen på emosjonell singel “Raggahimlen”

 

Som fortsettelsen til debut-EPen, Petals To Thorns, slipper stjerneskuddet d4vdThe Lost Petals. EPen starter opp hvor den forrige slapp og representerer den samme epoken i artistens kreative prosess, som han ønsker å dele før han går videre med neste fase av musikk. d4vd ga fansene første smakebit på EPen med singelen "Notes from A wrist", en hyllest til en venn som slet med psykiske helseproblemer. I sommer fylte aristen Parkteateret i Oslo og fikk på scenen besøk fra de norske gamerne Mr. Savage og Nyhrox. 

 

James Blake er nå tilbake med sitt sjette studioalbum Playing Robots Into Heaven. Albumet inneholder elleve spor i kjent Blake stil, med følelsesladet vokal og nøye gjennomført låtskriving. På dette albumet går han tilbake til sine elektroniske røtter fra Hessle, Hemlock og R&S Records-dagene. Blake slapp i sommer de to første singelene fra albumet, “Big Hammer” og “Loading”. 

 

Silje og Maria vant i 2019 en Spellemannspris for beste norske barnealbum. I år gir de ut nye låter i forbindelse med barneaksjonen FORUT, som er laget sammen med produsenten Christer Slaaen. I dag slipper de låtene “Takk, takk, takk” og “Venner i luftballong”. Som musikere har de som mål å fortsette å bidra med produksjon av god kvalitetsmusikk til de små.

 

Tom Rowlands og Ed Simons bedre kjent som The Chemical Brothers er ute med sitt tiende album For That Beautiful Feeling. I tre tiår har de definert den elektroniske dansemusikken både på sine album og med sine bejublede liveshow. For That Beautiful Feeling er dere første album siden 2019s No Geography, som inneholdt “Got To Keep On”, “Free Yourself” og “Mad As Hell”.

08-09-2023

Størst av alt er kjærligheten; Jeg elsker han

Utgangspunktet for dette albumet startet med en samtale.

Personen jeg snakket med synes det var så vakkert at jeg på albumet Foolish Heart kjønnet personen jeg sang til, da han som skeiv selv aldri hadde hørt en mann synge åpent om sin kjærlighet.

Det fikk meg til å tenke over den norske sangboka og hvordan den på sett og vis er en lukket bok; vi som skeive lever åpent idag, men likevel er vår type kjærlighet ikke sant representert i sangtekstene i den. Det ønsket jeg å gjøre noe med.

Jeg elsker han handler om kjærligheten, mellom to menn, mellom to av samme kjønn. Den handler også om den vanskelige kjærligheten, når det tar slutt, sorg og savn, de tidlige møtene med en ny, begjær, usikkerhet og frykt, men også glede, å komme nære, kle seg naken og sårbar, og å kunne elske igjen.

Kjærligheten er universell, og vi er mange åpne skeive artister og låtskrivere som har savnet at dette skinner gjennom tydelig i det som skapes og fremføres.

At den skeive kjærligheten er til stede i det vi fremfører; på scenen, på radio og i sangene - ikke kun i intervjuer eller sosiale medier. At vi synger «han» eller «hun» og ikke kun «du». Men også at rollen som skeiv i musikk om kjærlighet kan være i sentrum - også om utøveren skulle være streit. Derfor har jeg villet gjøre dette albumet sammen med andre. Både for å synge til og med andre skeive menn, men også for å åpne dette rommet for andre, av begge kjønn.

I alle år har homofile artister gjort kjærlighetsduetter med sangere av det motsatte kjønn, for å tilpasse seg et heteronormative samfunn og det kommersielle markedets krav. Dette er en rolle vi selvsagt skal kunne fortsette å innta, men hvorfor aldri den andre veien, tross stadig større aksept for skeiv kjærlighet også i hovedstrømmen av kultur og popmusikk? Ville det være med på å ufarliggjøre, på et eller annet vis viske ut båsene vi kan være så opptatt av å sette hverandre i, om en streit fyr også kan synge om og med meg? Sende et signal om at seksuell orientering ikke er definerende eller farlig å ikle seg for ikke-skeive, og at flere sangere og låtskrivere vil eksperimentere med dette?

I møte med alle disse fantastiske duettpartnerne og samtalene vi har hatt om tekster har jeg fått bekreftet det jeg alltid har tenkt; vi står i de samme spørsmålene, den samme gleden og den samme sorgen i møte med kjærligheten. Kjærligheten har ingen båser. Det er med en sorg jeg vet at representasjon og samhold fremdeles er utrolig viktig; Prideflagg blir brent på nattestid på barneskoler, kommentarfeltet kan koke over rundt seksuell orientering og en kan blitt skutt for å elske den man elsker også her i Norge.

Derfor mener jeg vår felles sangbok bør være enda mer åpen og inkluderende, og dette er mitt bidrag.

Tusen takk til alle som har gjort dette albumet mulig! <3 Nils

Trackliste:

  1. Jeg elsker han
  2. Ny fyr (med Kristian Kristiansen)
  3. Kolli (med Turab)
  4. 180 seng (med Gundelach)
  5. Touch (med Dutty Dior)
  6. Gi meg tid (med Emir)
  7. Vi to (med Bjørn Eidsvåg)
  8. Jeg elsker han/ Jeg elsker hu (med Frida Ånnevik)
08-09-2023

Endelig nytt album fra Olivia Rodrigo - GUTS

I dag slippes GUTS, andre albumet fra den multiplatinaselgende og trippel Grammy-vinnende Olivia Rodrigo. Dette er blant de mest etterlengtede albumene i år og følger opp Rodrigo sitt 4x platina debutalbum SOUR. Albumet inneholder #1 hitten "vampire", samt den nye fokuslåten "get him back!".  

For å markere slippet av GUTS, deler Rodrigo en liveopptreden av første sporet på albumet "all-american bitch".

GUTS er produsert av Rodrigo sin trofaste samarbeidspartner Daniel Nigro og ble delvis skapt ved det legendariske Electric Lady Studios in New York City. GUTS viser en videreutvikling av den uhemmede ærligheten i Rodrigos låtskriving og hennes orginale, dristige sound. Albumet har alt fått annerkjennelse fra ledende medier,  blant annet fra New York Times, som uttalte at “Olivia Rodrigo, pop’s brightest new hope, just may be a rock star”.

Med premieren av singelen "vampire" i juni, ga Rodrigo en heftig introduksjon til hennes nylig utvidede artisteri og fikk umiddelbart utallige utmerkelser. Avisen The Atlantic skrev at den pianodrevne balladen “pushes her confessional-pop appeal to a sizzling extreme”. Los Angeles Times vurderte låten som en “feat of introspection scaled up to rock-operatic dimensions. It’s tragic; it’s exultant; it’s very, very promising”.

"vampire" er Rodrigos største debut gjennom tidene, og gikk rett til #1 på Billboard Hot 100, satte Spotifyrekord for den største solo debuten i 2023, og ble også #1 på Top 40 Radio. Nylig ble "vampire" enda en gang #1 på UK Official Singles Chart - noe som gjorde Rodrigo til den kvinnelige artisten som har hatt flest #1 singler i UK dette århundret. 

I likhet med "vampire", ble andre singel fra GUTS, "bad idea right?",  utnevnt som Best New Track av Pitchfork, som kalte oppfølgersingelen “one of the best pop performances of the year". 

Sammen med singelen kom en tilhørende musikkvideo, inspirert av B-movies. Musikkvideoen ble også tatt godt i mot, blant annet av Rolling Stone og the New York Times, hvor sistnevnte skrev “bright, kaleidoscopic head-rush of a pop song…”  i deres ukentlige spalte The Playlist. 

GUTS slippes samtidig som Rodrigo lader opp til opptreden på MTV VMAs 2023, som sendes live tirsdag 12. september.

Videoen for "vampire", regissert av den kjente kunsteren, regissøren og fotografen Petra Collins, har mottatt seks nominasjoner i årets VMA-utdeling. Videoen er nominert i kategoriene Video of the Year, Song of the Year, Best Pop, Best Cinematography, Best Editing, og Song of the Summer.

Collins har tidligere blitt Grammynominert for sitt arbeid på videoen til "good 4 u". Hun regisserte også videoene for singelene "brutal" og “bad idea right?”. 

Rodrigos debutsingel, "drivers license", gikk #1 på både singel og radiolisten i Norge og har over 35 millioner streams. Oppfølgeren “good 4 U” streamet over 40 millioner ganger og gikk #1 på singel-listen og #2 på radiolisten.

Vinylversjonen av GUTS er eksklusivt tilgjenglig i Rodrigo sin nettbutikk, den er tilgjengelig i fire farger: rød, hvit, blå og lilla. 

Tracklist for GUTS

1. all-american bitch

2. bad idea right?

3. vampire

4. lacy

5. ballad of a homeschooled girl

6. making the bed

7. logical

8. get him back!

9. love is embarrassing

10. the grudge

11. pretty isn’t pretty

12. teenage dream

08-09-2023

DAGNY annonserer en trilogi av mini-album med sitt nye singelslipp, Ray-Bans

Lytt til ‘Ray-Bans’ her: https://Dagny.lnk.to/Ray-Bans


Popsensasjonen Dagny annonserer i dag en trilogi av mini-album.  
ELLE er tittelen og karakteren på den første delen av trilogien. ELLE vil inneholde 8 spor, inkludert tidligere utgitte låter som "Heartbreak In The Making" og "Same Again (For Love)" - samt "Ray-Bans".

Å følge opp den suksessen til hennes kritikerroste debutalbum "Strangers / Lovers" var en stor oppgave. Aldri redd for å ta en dristig tilnærming, begynte et forlokkende konsept å ta form, som ville tillate Dagny å bearbeide følelsene sine samtidig som hun bevarte sin kreative frihet. Nå står ELLE for tur - den første delen i en trilogi av mini-album, som representerer overdrevne sider av Dagny sine unike personlighetstrekk og samtidig beholder friheten til å utforske ulike sounds.

ELLE er en håpefull og håpløs romantiker, men har samtidig en tydelig sårbar side som skinner gjennom i musikken. 

Ta for eksempel årets første singel "Heartbreak In The Making" - en mektig power-pop-låt som fremhever ELLEs tendenser og gir en verdifull lærepenge om å være oppmerksom på tidlige faresignaler i et forhold. Så er det "Same Again (For Love)" - et strålende synth-pop-utbrudd der ELLE mister seg selv i kjærlighetens rus.

Låten som nå slippes, "Ray-Bans", er gjennomstrømmet av melankoli og er en av Dagnys mest selvsikre, samtidig mest introspektive og sårbare låter til dags dato. En 90-talls indie-pop-inspirert låt som beveger seg i et perfekt tempo. I “Ray-Bans” skjules følelser og sårbarhet bak masken, i et forsøk på å akseptere en ny virkelighet, og gå videre. Man får kjenne på spørsmålene og refleksjonene som kan dukke opp i kjølvannet av et brudd.

I denne album-prosessen vendte Dagny tilbake til studioet for å samarbeide med låtskrivere som Nick Hahn (Rita Ora, Sigrid), Mozella (Miley Cyrus, Rihanna), Oliver Lundström (Carly Rae Jepsen) og Maria Hazell (Mabel, ALMA). Resultatet er et variert, ærlig og dynamisk album bestående av åtte spor, med en sammenhengende og engasjerende følelsesmessig tråd. Fra intime og sårbare øyeblikk til store, følelsesladde poplåter som vil få lytterne til å synge av full hals, har Dagny gitt en nydelig smakebit på sine låtferdigheter med ELLE, og dette er bare begynnelsen. 

For å feire utgivelsen av ELLE, vil Dagny gjøre sin største headlinerkonsert til nå i Oslo Spektrum den 18. november. Etter det skal hun ut på en europeisk headlineturné i april 2024.

Dagny Norvoll Sandvik er en uimotståelig popkraft. Dagnys musikk er blitt strømmet over en milliard ganger, hun har blitt nominert til 6 norske Spellemannpriser, skrevet låter med og for artister som Katy Perry, Ashnikko og Julie Bergan, og samarbeidet med artister som de Liverpool-baserte indie-rockbandet The Wombats, den amerikanske superprodusenten Steve Aoki, og flere norske artister Kygo, Astrid S og Seeb.

Dagnys debutalbum "Strangers / Lovers", utgitt i oktober 2020, bekreftet hennes musikalske kvaliteter og ga opphav til hittsingelen "Somebody", som alene har over 90 millioner strømminger på Spotify. Albumet ble hyllet av The Guardian (tordnende synthpop-eksplosjon), The Independent (blendende pop - 8/10), BBC Music (en av de mest sikre debuttene i 2020), The Metro (en strømlinjeformet samling av fengende låter - Album of the Week) og flere andre. 

08-09-2023

Skandinavias musikkstjerner slår seg sammen på emosjonell singel «Raggahimlen»

Både Rasmus Gozzi og Fröken Snusk solidifisert sin posisjon som noen av Skandinavias mest fremtredende artister. Med hits som "Rid mig som en dalahäst" som har regjert på toppen av de svenske hitlistene, har duoen satt en uslettelig avtrykk. Fröken Snusks karakteristiske rosa maske har fanget oppmerksomheten til et bredt publikum både i Norge og Sverige.

"Raggarhimlen" er deres nyeste tilskudd til den allerede imponerende katalogen, og den reflekterer en mer følelsesladet side av Gozzi og Snusk. Med låten hyller de de som har gått bort i bilulykker i rånermiljøet, og formidler budskapet om å ta vare på hverandre før det er for sent.

"Raggarhimlen" kan høres her.

Denne utgivelsen markerer også samarbeidet med den norske stjernen Halva Priset, som sammen med Gozzi og Snusk forener bilmiljøet i Norge og Sverige. Samlet har trioen et månedlig lyttertall som overstiger imponerende 2,5 millioner, og det er tydelig at de fortsetter å fange publikums interesse.

Fröken Snusk har også tatt TikTok-verdenen med storm, raskt klatret på stigen med over 179 000 følgere på plattformen. Hennes aktive nærvær og engasjerende videoer har bidratt til den økende populariteten. 

07-09-2023

Atle Pettersen - «Alt jeg vil ha»

Hele Norges Atle Pettersen er tilbake med en ny, sterk låt; «Alt jeg vil ha»

«Her har jeg funnet frem the original Atle P igjen. Jeg har latt meg inspirere av rocken igjen, det organiske, og delvis funnet frem rockestemmen igjen. En organisk poprock låt på norsk».

Låten er en del av en serie nye utgivelser fra den talentfulle og produktive artisten og TV-personligheten i 2023.

Hør "Alt jeg vil ha" her.

Atle Pettersen trenger ingen introduksjon, han har vært en av Norges mest populære menn i mange år. Med en karriere som spenner over flere tiår har han hatt en rekke hits, vært stødig programleder for flere store TV-show og har blitt en favoritt blant både unge og gamle.

I tillegg til låtslipp som perler på en snor, skal Atle Pettersen ut på juleturné for 6. året på rad, fra slutten av november og til 20. desember. Han skal også spille hovedrollen i Grease i Oslo Spektrum i slutten av november.

«Alt jeg vil ha» har Atle Pettersen skrevet sammen med Kristin Skolem og produsert sammen med Jesper Borgen. «Alt jeg vil ha» slippes 8. september og vil være tilgjengelig på alle digitale plattformer. 

07-09-2023

Daniel Owen signerer med Def Jam og slipper sin første singel med Aiba - «Skli»

Musikken til Daniel Owen er en unik blanding av pop og R&B, med tekster som er både hjertefølte og relaterbare. Med sin smittsomme energi og talent, vil Daniel Owen garantert være et navn du kommer til å høre mye om.

Nå har den unge artisten signert med Def Jam Norway og er klar for å slippe sin nye singel «Skli», hvor han har teamet opp med Aiba, som også er en ung og talentfull artist fra Oslo. 

07-09-2023

Larsiveli ber om en “Sjanse til”

8. september kan du høre Larsivelis siste låt før debutalbumet kommer. Artisten fra Horten – ofte omtalt som “din favorittrappers favorittrapper” – åpner nå opp i den ektefølte og sårbare låten “Sjanse til”. Låten handler om søken etter tilgivelse og å gjenoppbygge relasjoner, og speiler en tid hvor Lars var langt nede. Larsiveli annonserte nylig sitt debutalbum og har sluppet ny musikk gjennom våren og sommeren.  

Da jeg skrev låta handlet den om oss som har ramla ordentlig utpå og havnet på utsiden av samfunnet, men når jeg hører den nå innser jeg at den tar for seg alle som har det tøft og føler seg alene. Dette er følelser alle kan kjenne seg igjen i, selv om det er skrevet basert på min historie, sier Larsiveli. 

Hør "Sjanse til" her 8. september.

“Sjanse til” er artistens siste singel før debutalbumet Bitterhetens Hotell vil se dagens lys 20. oktober. Låtene ble skrevet og spilt inn da Larsiveli var på et mørkt sted i livet, men samtidig har perioden vært en viktig del av hans reise. Artisten har fortid i et kriminelt miljø preget av rus og uforutsigbare relasjoner, men har brukt de siste årene på å bearbeide dette, og finne tilbake til musikken, og ikke minst seg selv. 

Larsiveli har bevist sin rettmessige plass i musikkscenen opptil flere ganger. Mange åpnet øynene for rapperen da han ga ut låta “Baby”, som var A-lista på NRK P3 fra april til august i 2018. Videre mottok han Spellemannprisen Årets Låtskriver for sitt arbeid i 2019, som blant annet inneholdt EP-en Tvilling. Han omtales ofte som “din favorittrappers favorittrapper”, og har lagt inn uforglemmelige vers i låter som Stig Brenners “Miserabel” og Tyrs “Graveyard shifts”. Samtidig laster han hyppig opp freestyles på YouTube og TikTok, som får nye og eksisterende fans til å hige etter mer.

FØLG LARSIVELI:

TikTok | Instagram | YouTube

07-09-2023

Nytt album fra The Rolling Stones!

THE ROLLING STONES SLIPPER DEN NYE SINGELEN “ANGRY” OG BEKREFTER NAVN & SLIPPDATO FOR HACKNEY DIAMONDS, DERES FØRSTE STUDIOALBUM MED NYTT MATERIALE SIDEN 2005.  

SYDNEY SWEENEY MED HOVEDROLLE I MUSIKKVIDEO FOR STONES SIN NYE SINGEL "ANGRY".

The Rolling Stones er nå endelig tilbake med helt ny musikk, i dag slipper de sin rocka singel "Angry" - hør den her!

Slippet av singelen kommer også med annonseringen av deres etterlengtede album, med navn Hackney Diamonds, som lanseres 20. oktober.

Mick, Keith og Ronnie slapp i dag de store nyhetene på en storstilt pressekonferanse på det historiske Hackney Empire i Øst London, som i nesten 125 år har vært et episenter for kunsten. Pressekonferansen ble ledet av den amerikanske talkshow-stjernen Jimmy Fallon og ble strømmet over hele verden via Youtube

Albumet inneholder 12 låter og låtlisten lanserers i den kommende tiden. Det ble spilt inn på diverse steder rundt om i verden, blant annet på Henson Recording Studios, Los Angeles; Metropolis Studios, London; Sanctuary Studios, Nassau, Bahamas; Electric Lady Studios, New York; og The Hit Factory/Germano Studios, også i New York.  

Forhåndbestill Hackney Diamonds 

Hackney Diamonds er bandets første studioalbum med nyinnspillinger siden A Bigger Bang i 2005, som tilfeldigvis også ble lansert 6. september for 18 år siden.

Siden den gang har Stones fortsatt å slå rekorder på billettsalg under deres utsolgte globale turneer og slapp i 2016 sitt Grammyvinnende album Blue & Lonesome, som toppet lister verden over og inneholder deres brilliante versjoner av de mange blueslåtene som har formet bandets sound. I fjor gjorde de massiv suksess hos sine europeiske fans, med totalt nesten en kvart million tilskuere på deres Anniversary Sixty Tour. 

Hackney Diamonds markerer The Stones (Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood) sitt første samarbeid med den New York-baserte musikeren og produsenten Andrew Watt, som ble utnevnt som årets produsent ved Grammyutdelingen i 2021. Watt har  tidligere samarbeidet med navn som Post Malone, Iggy Pop og Elton John.  

Den energiske singelen "Angry" slippes med en tilhørende musikkvideo, regissert av Francois Rousselet, som tidligere har jobbet med Nike, Diesel, Pharrell Williams og på The Stones sin "Ride ´Em On Down" fra Blue & Lonesome. I hovedrollen er den Emmy-nominerte skuespilleren Sydney Sweeney (The White Lotus, Euphoria, The Handmaid´s Tale).  Se musikkvideoen her

Det digitale albumcoveret for Hackney Diamonds er laget av animatøren Paulina Almira. 

Download Artwork

Download - Credit Mark Seliger

06-09-2023

Ny musikk fra Nicki Minaj, Lil Wayne, Troye Sivan, Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga

HYBE X GEFFEN lanserer unikt samarbeid


Lembo - Ny Norsk Festmusikkstemme med debutlåt!


ZadeKing og Kevin Lauren teamer opp på “Waryaa”


Heimlandsong frå Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga


Larsiveli annonserer debutalbumet, Bitterhetens Hotell


Troye Sivan slapp i sommer sin høytempo singel Rush, nå har han fått med seg PinkPantheress og Hyuinjin på en ny versjon. Den britiske sangeren og produsenten PinkPantheress ble i fjor verdenskjent for et annet samarbeid, monsterhitten "Boys a Liar pt.2" og var å se på soundtracket for den mye omtalte Barbie-filmen. Hyunjin er en av de åtte medlemmene i K-popgruppen Stray Kids, som PinkPantheress selv har uttalt at hun er stor fan av.


Lise Davidsen, den mest etterspurte sopranen i verden akkurat nå, slipper julealbumet Christmas From Norway 10. november. Allerede nå er første smakebit ute i form av vakre “Ave Maria”. Hyllet som "The living, breathing meteor of the current opera world" (The iPaper), presenterer Lise en personlig utvalgt samling av tradisjonell norsk julemusikk og klassiske julesanger, og sprer den varme gløden av den skandinaviske julestemningen. Når hun reflekterer over prosjektet, uttrykker sopranen sitt lange ønske om å lage dette albumet: Det var jula som gjorde at jeg begynte med musikk, vi hørte på all slags musikk: kormusikk, populærmusikk og norske sanger. For skandinaver fungerer julen som et fyrtårn for lys midt i en lang vinter. Kanskje det er derfor vi omfavner det så helhjertet – Lise Davidsen.


I august gjorde rapperen Lil Baby det offentlig at han hadde etablert sitt eget plateselskap Glass Window Entertainment. Nå har plateselskapet inngått avtale med CMG & Motown, som sammen presenterer deres første artist: Rylo Rodriguez. Rodriguez har tidligere vært featured på flere av Lil Baby sine prosjekter og slapp album tidligere i sommer. Albumet er fylt med features av flere kjente rappere, blant annet NoCap på singelen "Thang for you". Hør albumet HER.


Har du vært på TikTok det siste året, har neppe klart å unngå stjerneskuddet Coi Leray. Singelen "Players" fra 2022 gikk superviralt og nådde opp til 10. plass på Billboard Hot 100. Nå er hun igjen aktuell med EP-en Blue Moon, som inneholder fem helt ferske sanger.


I sammenheng med det kommende sci-fi spillet Starfield, slipper Imagine Dragons singelen "Children of the sky". Singelen leker med elementer fra spillets soundtrack, som er komponert av Inon Zur. Bandet har flere ganger vært innom Oslo på turnè, senest i 2022 på Bergen Live.


Nicki Minaj er ute med hovedsingelen "Last Time I Saw You" fra sitt kommende album Pink Friday 2 som fansen i lang tid har ventet på. Albumet er ment som en oppfølger til hennes debutalbum Pink Friday, som satte superstjernen på kartet i 2010. Nå får "the barbs" (kallenavn på Nicki sin fanbase) endelig første smakebit på albumet.


Subwoolfer er endelig tilbake etter en periode på veien og i studio. På fredag vil de slippe den fengende låten "Coco Pops". I tillegg til dette, har den helt nye artisten Subkids også bidratt til låten. Dette representerer en utvidelse av Subwoolfer sitt univers som nå består av Dj Astronaut, Luna Ferarri, Subwoolfer og Subkids. Med en imponerende følgerskare på Tik Tok, med over en halv million følgere, har de som mål å samle alle som elsker Coco Pops rundt om i verden. I løpet av høsten vil det også bli sluppet mye ny musikk fra Subwolfer sitt kreative univers.


Lauren Mayberry er for mange kjent som forsanger i det skotske popbandet CHVRCHES, nå er hun for første gang siden 2019 aktuell som soloartist med singelen "Are you awake?". Singelen skiller seg fra den elektroniske pop-sounden vi kjenner fra CHVRCHES, her er fokuset på Mayberry sin vakre stemme, som får skinne over den nedtonede instrumentalen.


Raplegenden Lil Wayne er ute med ny singel med navn "Kat Food". 2023 har vært et innholdsrikt år for artisten, som tidligere i år slapp samlealbumet I Am Music med sine største hits igjennom karrieren. Han slapp også singelen "Uneasy" i august, sammen med enda en musikklegende, Jon Baptiste.

01-09-2023

ZadeKing og Kevin Lauren teamer opp på “Waryaa”

Hva får du hvis du blander kongen av norsk dancehall sammen med en av vår tids største rap-fenomener i musikkfloraen? Fredag 1. september serverer ZadeKing og Kevin Lauren den energiske partylåta “Waryaa”! 

“Waryaa” er somalisk og blir som oftest brukt av unge for å få oppmerksomheten til noen, eller bare hilse. En slags “hey, du!” om du vil. Kevin Lauren uttrykker: "Jeg digger den somaliske kulturen og føler faktisk en slags tilhørighet. Det er utrolig kult å kunne bruke uttrykket 'Waryaa' i låten vår."

ZadeKing forklarer: "Vi ville fange den 'kom igjen' følelsen, som når du sier til deg selv, 'Waryaa, kom igjen!' Det er en indre oppmuntring som vi ønsket å formidle gjennom låten vår. Den handler om å gi folk god energi, kjærlighet og en skikkelig feststemning."

“Waryaa” kan høres her.

Det går ikke mange sekunder uten at ZadeKing har musikk i hodet. Telefonen er alltid fylt opp med notater og demoer for den neste store bangeren. I fjor slapp han “Høl i potta” med Hagle og Blåsemafian, som i dag har over 6 millioner streams på Spotify. Tidligere i år slapp han også sommerlåta “21:00”. Live leverer han alltid et show med høy energi, og trollbinder de fleste med hans folkelige karisma.

Kevin Lauren ble et kjent navn for mange da han kom ut av trenchesene og gikk inn i musikklandskapet med Ballinciaga på låta “Loud Luxury” i 2021. Samarbeidet med Ballinciaga ble ikke akkurat dårligere da de fulgte opp med monsterhiten “TANTE” året etter. Bare de to låtene i seg selv har samlet nesten 40 millioner streams på Spotify.

01-09-2023

Lembo - Ny Norsk Festmusikkstemme med debutlåt!

Lembo har signert med Universal Music Norge. Hun har spilt på noen av Norges største festivaler som Slottsfjell og Opptur, selv uten å ha sluppet en eneste låt!


Nå ønsker hun å fylle det betydelige tomrommet etter kvinnelige artister som lager partymusikk på norsk. Lembo begynte med EDM på engelsk, men gikk raskt over til festmusikk på norsk. Mens man i dag ser mannlige artister dominere topplistene og markedet innen festmusikken, ønsker hun å gi kvinner en fremtredende plass.


Lembo, som opprinnelig heter Kristina Lembourn, har sunget siden hun var liten, og gjennom år i kor og med sangpedagog har hun finpusset sine musikalske ferdigheter. Etter å ha vært i kreative miljøer med artister, og produsenter i flere år, tok hun skrittet inn i musikkverdenen for 2,5  år siden og bestemte seg for å bli artist på heltid. Lembo er fra Oslo, men har en bakgrunn som spenner over flere verdenshjørner, da hun gjennom oppveksten har bodd i land som Kina, Usa og Australia!


Debutlåten, “Sorry” som slippes 1. september, bærer med seg en positiv budskap om å gå videre etter tøffe brudd. Med en blendende blanding av dansbare rytmer og gripende tekster, søker Lembo å gi lytterne en sterk følelse av fornyet optimisme etter vanskelige perioder. “Sorry” er allerede listet på NRK mp3. 


Lembo understreker sitt ønske om å levere sitt eget unike bidrag til den norske musikkscenen, med en spesiell vekt på å styrke kvinner gjennom musikken sin. Hennes motiverende mål har allerede fanget interesse fra både publikum og industrien, og vi ser frem til å se hvordan Lembo vil fortsette å forme lydbildet innen norsk festmusikk.

31-08-2023

Heimlandsong frå Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga

Heimlandsong ser for seg å vera ute på det store frie havet, men der heimen likevel kviskrar i alle ting.

Det er mange som har sitt arbeid på havet i dette landet. Også i Vinje er det slik, der Odd og Ingebjørg kjem frå. Der, som i andre små bygder, er det mange som jobbar på Nordsjøen. Men ein høyrer liksom ikkje så mykje om livet der ute. «Kva gjer du?» «Å, eg er i Nordsjøen.» Så blir det liksom med det. Kanskje eg kunne lage ein song? tenkte Odd. Ein song til alle desse pendlarane som er borte i tre veker i strekk og kjem heim att, og så er alt som vanleg.

Artistar er også farande fantar, og kanskje er det derfor ordet «heim» blir eit så uutgrunneleg ord. Men det ligg så godt i munnen og det syng så godt, det ordet. Og aldri så godt som når ein er langt heimafrå. Det er kring dette tankane vandra når «Heimlandsong» kom til.


Langt heimafrå som ventas 22. september er oppfylgjaren til Heimafrå som kom ut i 2013. Det var Odd og Ingebjørgs fyrste felles albumprosjekt. Før det hadde Ingebjørg sunge på til dømes Odd sin låt «Jul i Svingen», ein låt som framleis er duoens solid mest spelte på Spotify, med sine over 20 millionar streams.

Heimafrå var ei samling viser ifrå folkemusikktradisjonen begge er fostra opp i. Oppfylgjaren «Langt heimafrå» har litt av det same i seg. Men, som tittelen hintar om, er perspektivet endra. Framleis kling det av folkemusikken både i stemmene og i tradisjonstoffet. Men dette har fått selskap av nyskrevne låtar. Produksjonen er også støre, og losa i hamn av smått legendariske Kåre Chr. Vestrheim.

Grunnstamma til albumet vart spelt inn i Propeller Music Division med Mats Eilertsen på bass og Pål Hausken på trommer. Så drog Kåre, Ingebjørg og Odd over til Roundstone i Irland for å legge på irske fløyter, fele og song. Begge to er glad i den Irske musikken, og kanskje kunne eit møte med denne legge til noko fint til heile prosjektet, tenkte dei. Og det blei fint! Det blei ikkje feil å legge til ein dåm av salt hav og vide horisontar til ein klukkande fjellbekk frå Telemark.

31-08-2023

Larsiveli annonserer debutalbumet, Bitterhetens Hotell

Tro det eller ei, men til tross sin lange fartstid, er det endelig klart for rapperen fra Hortens første ordentlige soloalbum! Larsiveli har allerede gitt ut smakebiter i form av “Judas”, dobbeltsingelen “Hva hvis”/”Trenger mer” og sist, hyllesten til hjembyen, “Lille Horten”. Sammen med annonseringen kommer første spor, “Velkommen”. 

"Velkommen" er introsporet på debutalbumet mitt, og forteller hvordan sinnstilstanden min var under innspillingsprosessen. Det er sårt, mørkt og tungt og setter en solid standard for låtene som kommer etter. Endelig skal Bitterhetens Hotell få se dagens lys!  
– Larsiveli  

Det visuelle står sterkt hos Larsiveli, som også har sluppet musikkvideoer til de innledende singlene. Til albumannonseringen slipper han Bitterhetens Hotell Trailer. En visualisering av artistens liv i skjæringspunktet mellom rus, kriminalitet og musikk; en portal videre inn i albumets mangefasetterte musikalske univers. 

Se traileren til Bitterhetens Hotell her.

Vi ser han sitte i en mørk leilighet med noen kompiser, preget av rus. De mimrer til de gode gamle dagene hvor man følte at livet peaket og flukten fra virkeligheten. Han ender med å rett og slett ta tak i livet sitt, og gjør en reise fra den dystre tilværelsen og til studioet til produsenten JNS. Seeren får også se et glimt av "Bitterhetens Hotell" som hele albumet er bygget rundt, så; to be continued!  
– Marius Solberg, regissør  

Larsiveli har bevist sin rettmessige plass i musikkscenen opptil flere ganger. Mange åpnet øynene for rapperen da han ga ut låta “Baby”, som var A-lista på NRK P3 fra april til august i 2018. Videre mottok han Spellemannprisen Årets Låtskriver for sitt arbeid i 2019, som blant annet inneholdt EP-en Tvilling. Han omtales ofte som “din favorittrappers favorittrapper”, og har lagt inn uforglemmelige vers i låter som Stig Brenners “Miserabel” og Tyrs “Graveyard shifts”. Samtidig laster han hyppig opp freestyles på YouTube og TikTok, som får nye og eksisterende fans til å hige etter mer.  

FØLG LARSIVELI:

TikTok | Instagram | YouTube

30-08-2023

HYBE X GEFFEN lanserer unikt samarbeid – Unge kvinner fra hele verden konkurrerer om plass på jentegruppe i K-pop-stil

I natt annonserte musikkgigantene HYBE og Geffen Records de 20 internasjonale deltakerne som skal konkurrere om en plass i den første HYBE x Geffen Records globale jentegruppen.

De unge jentene fra alle verdens hjørner ble valgt ut fra de mer enn 120.000 søknader som kom in etter HYBE og Geffen først annonserte samarbeidet, HYBE X Geffen Global Group Audition, i november 2021. 

Dette ekstraordinære samarbeidet markerer den første gangen en av de store USA-baserte plateselskapene og en ledende K-pop entertainment har kombinert deres ekspertise i å oppdage og utvikle artister, for å introdusere oss for en internasjonal jentegruppe uten sidestykke. Det er også den første gangen en USA-basert jentegruppe vil bli satt sammen og modellert etter det verdenskjente K-POP trenings-og utviklingssystemet, som jentene har i hemmelighet har blitt utsatt for det siste året i Los Angeles, CA. 

Den flere år lange prosessen bak å skape jentegruppen har blitt dokumentert og skal gjøres om til en Netflix dokumentarserie, som for øyeblikket ikke har fått navn. Med ubegrenset tilgang, vil serien være et innblikk in reisen til å skape globale superstjerner, som inkluderer innsikt i det unike trenings- og utviklingsprogrammet satt opp av HYBE og Geffen Records. Serien regisseres av den prisvinnende filmskaperen, Nadia Hallgren, som også står bak den fire ganger Emmy nominerte Netflix-dokumentaren, Becoming. Dokumentarserien som er produsert av HYBE, Interscope Films og Boardwalk Pictures har planlagt premiere i 2024. 

Fra nå vil de 20 aspirerende artistene delta i et verdensklasses auditionprogram med navn "The Debut: Dream Academy", hvor fans kan følge med på konkurrentene mens de legger ut på den ekstensive auditionprossesen. Innholdet lanseres 1. september på YouTube. Ved slutten av auditionsprosessen, senere i år, vil de endelige medlemmene og navnet på gruppen bli lansert. 

På pressearrangementet, som fant sted hos IGA Studios i Santa Monica, CA, delte lederne Bang Si-Hyuk (styreleder i HYBE) og John Janick (Styreleder og administrerende direktør i Interscope Geffen A&M) historien og visjonen bak HYBE x Geffen Records partnerskapet. De ga også innsikt i det kommende prosjektet og reflekterte rundt hvordan det kanskje vil påvirke musikkindustrien på en global skala. 

Bang forteller, “I have wanted to form an international group based on K-pop methodology for a while. To do this I believed we needed a capable partner. When I met John (Janick), from the first moment, we both felt instantly that we had a connection, musically and creatively. I am very proud of the rich history we have made and the tremendous talent we have found. I am proud of the opportunities we have created within the K-Pop universe."

Janick legger til, “Since we began our partnership two years ago, Bang and I have often spoken about our shared beliefs in artist development, music and creativity. To develop a global group with Bang, with the best of K-Pop methodology, and our Geffen team, is truly special and will bring to life a first-of-its kind experience in music. Each candidate is incredibly talented, dedicated, and driven, making this an exciting moment for music fans around the world.”

 

Etter uttalelsene fra Bang og Janick, holdt et panel av eksperter som har jobbet tett på prosjektet, en omfattende Q&A. Blant ekspertpanelet var det navn som Tom March (President, Geffen Records) , Mitra Darab (President, HxG), Sungdeuk Son (Executive Creator, HxG), Humberto Leon (Creative Director), og Jay Ihn (Head of Creative Production, HxG). 

Kvelden endte med en avsløring av de 20 internasjonale deltakerne, som nå skal konkurrere om muligheten til å bli verdensstjerne. En kunstfilm som introduserer deltakerne og deres talenter ble også vist. Se den HER

Separat fra dette vil “The Debut: Dream Academy"-innhold fra audtion være tilgjengelig på nett med premierer 1. september på YouTube og vil i 12 uker følge deltakerne fram til livefinalen den 17. november, hvor de vil kjempe for en endelig plass i jentegruppen. Fansen vil spille en sentral rolle gjennom dele konkurransen og får mulighet til å stemme fram sine favoritter på Weverse og TikTok. 

I tillegg til fanavstemning, vil et panel med erfarne eksperter gi feedback og veiledning til deltakerne, som vil være en viktig del av å forme veksten og utviklingen av disse unge talentfulle kvinnene. 

29-08-2023

Ny musikk fra Selena Gomez, Ariana Grande, Victoria Nadine, BLACKPINK og Vidar Villa!

Victoria Nadine “Better Off Alone”
 

Ny singel fra Vidar Villa – Leve 1000 ganger
 

Trygve Kongshavn med klar oppfordring
 

Debutsingel fra Beforefrances - “Satan in the Suburbs”
 

Selena Gomez ute med ny musikk, ”Singel Soon”. Låten er produsert av Benny Blanco and Cashmere Cat. “Y’all have been asking for new music for a while. Since I’m not quite done with SG3, I wanted to put out a fun little song I wrote a while back that’s perfect for the end of summer” – Selena Gomez. Se video HER.
 

BLACKPINK er ute med singelen “The Girls” med tilhørende musikkvideo. I videoen til låten ser vi bandet som avatarer som ligner Rosé, Jisoo, Lisa og Jennie, som gjentar setningen “Don’t mess with the girls”, og fremfører tegneseriebaserte versjoner av BLACKPINKs koreografi. Kvartetten feiret den etterlengtede utgivelsen av “The Girls” med en fest på deres YouTube-kanal hvor de også så den nye musikkvideoen for første gang sammen.
 

Conan Gray har slått seg opp som en av de fremste pop-superstjernene i sin generasjon og fortsetter sin nye æra med den nye singelen “Winner”. Gray har over 10 milliarder streams globalt og solgt over 5 millioner album. I fjor slapp han sitt andre album, Superache, og gikk rett inn i topp 10 på Billboard Top 200-listen.
 

The Killers er tilbake med “Your Side Of Town”, årets første singel fra bandet, som for tiden er på turné over hele Europa. Denne helgen spiller de blant annet på Reading og Leeds Festival. I fjor fullførte bandet den utsolgte Imploding The Mirage World Tour på tvers av stadioner i Mexico, Sør-Amerika, Australia, Europa, Storbritannia og Irland.
 

Ariana Grandes debutalbum Yours Truly feirer i år ti år og i den forbindelse slippes en deluxeutgave av albumet. Grande beskriver albumets første halvdel som en “throwback” til R&B-musikken på 1990-tallet og man kan tydelig høre innflytelse fra artister som Whitney Houston, Amy Winehouse, Christina Aguilera og Mariah Carey, noen av Grandes store idoler. Seks av de tolv sporene ble skrevet av Ariana selv og hun samarbeidet med Big Sean, Mika og Mac Miller.
 

Det svenske progressive rockebandet Styva Linan er ute med “Känslan”. Låten ble til under en studiosession i årets siste kvartal hvor det var mye melankoli i luften. Etter en lang og våt vinter, trengte bandet å få tankene over på sommer med båtturer, sjømat og late dager i parken. For tiden er de på sin store sommerturné, og har spilt overalt fra Liseberg og Höganäs til Øyafestivalen i Norge.
 

Natalie Jane er ute med låten “Do or Die”, skrevet med Andrea Rossario (Aloe Blacc, Jonas Brothers) og Joe London (Thomas Rhett, Lizzo). Låten er en edgy, episk kjærlighetssang, med intensiteten som er karakteristisk for den unge artisten, som allerede har over 500 millioner globale streams til dags dato. 5. september spiller hun for et utsolgt Parkteatret.
 

Etter en sommer med flere spillejobber, låtslipp og i studio for å lage mer musikk, er Bråtabrann nå tilbake med fengende “C'est la vie”. Låten handler om en fyr som alltid har hatt orden på livet og gjort de rette tingene, men som bryter ut av det typisk, hverdagslige livet for å leve etter mottoet «sånn er livet». Til slutt ender han opp med å overse de virkelig viktige tingene i livet. Mer musikk fra Østfolds bygdeband kommer i løpet av høsten.
 

Silje og Maria vant spellemannsprisen 2019, for beste norske barnealbum Bråkebøttebaluba. Nå er de ute med nymusikk! I første omgang med tre nye singler: “Digg til vår mage”, “Maladu, Malajeg, Malawi” og “Suala og Monki”. Som musikere har de som mål å fortsette å bidra med produksjon av god kvalitetsmusikk til de små. Silje og Maria samarbeider derfor med de beste musikerne i bransjen med briljante Christer Slaaen som produsent. De tre singlene utgis i samarbeid med barneaksjonen FORUT, og distribueres ut til 60.000 barnehagebarn denne høsten.

25-08-2023

Ny singel fra Vidar Villa – Leve 1000 ganger

Etter en suksessrik og hektisk vår og sommer er Vidar Villa og bandet fremdeles fulle av overskudd og spilleglede. Bare sommerturneen på Vidars egen konsertferge MS Bjørvika talte 25 utsolgte konserter på 30 dager.
 

Underveis på turneen ble også den nye singlen «Leve 1000 ganger» til. Hør den her!
 

- Denne sommeren har vært et eventyr som jeg er ekstremt stolt av. 30 dager på sjøen med gjengen min, på en sommerturné som ikke ligner på noe annet. 
 

- Underveis i årets turné, fikk vi mer og mer dødtid på lydprøvene, så vi begynte å leke litt med en låt som vi har hatt liggende. Vi endte med å spille den live siste halvdel av turnéen, og fikk overraskende god respons. Vi trodde ingen var interessert i å høre en ny låt på konsert, men der tok vi feil. Så vi dro i studio og ferdigstilte den på siste stopp i Kristiansand, sammen med låtskriver og produsent Eric Tryland som først sendte oss låtidéen. 
 

- Låta handler om de gode minnene som gjør at vi kan “leve tusen ganger”, og det føles veldig riktig å slippe denne nå rett etter en helt vilt minnerik sommer.

25-08-2023