Nyheter

Ny musikk fra IMERIKA, Ghost, Lana Del Rey, Holly Humberstone, og nytt album fra Years & Years!

IMERIKA klar med en personlig og sårbar EP

  

Farmen-kjendis aktuelle Ezzari med ny låt om å føle seg annerledes - "Gategutt"

    

Ghost annonserer nytt album og slipper ny singel!

  

Lana Del Rey slapp i dag sin nye låt "Watercolor Eyes" som er første låt ut fra det kommende Euphoria Season 2 (An HBO Original Series Soundtrack). Det kommende albumet er et samarbeid mellom Interscope Records og HBO, inneholder eksklusive låter som er laget til å passe seriens innhold. Albumet slippes 25. februar.

    

I går slapp Holly Humberstone sin nye singel "London Is Lonely". Dette er hennes mest hjerteskjærende låt til nå, og forteller historien om å flytte til London og føle seg isolert. Den kritikerroste artisten har vunnet fans over hele verden for hennes dypt personlige låtskriving, og har mottatt hver utmerkelse en ung artist kan drømme om. I år skal Holly være med både Olivia Rodrigo og girl in red på deres USA-turneer.

  

Popstjerneskuddet Conan Gray er ute med singelen “Jigsaw” i dag. Den er produsert av Dan Nigro, som i tillegg til å ha jobbet mye med Gray tidligere også produserte Olivia Rodrigos gjennombruddsalbum Sour. Conan Gray kommer til Oslo for å spille  Sentrum Scene 5. mai. 

  

Veteranen John Mellencamp slapp albumet Strictly A One-Eyed Jack i dag. Albumet inneholder tre samarbeid med Bruce Springsteen; “Wasted Days”, som ble sluppet i høst, samt de nye sporene “Did You Say Such A Thing” og “A Life Full Of Rain”.

  

Years & Years er i dag ute med det nye albumet Night Call. Albumet byr på elleve spor og inneholder singlene "Starstruck" og "Sweet Talker" (med Galantis). Om albumets ikoniske cover, med en havfrue av en muse, sier Olly selv; I wanted to identify with this beautiful creature luring men to their death; searching for a love, or a lover, that’s out of reach. A lot of the songs are patchworks inspired by random memories and hook-ups, or men that I’ve met. Night Call ble skrevet over seks måneder hvor Olly har hentet inspirasjonen fra diskolegenden Sylvester til karakteren Ritchie i den prisbelønte serien It's A Sin. Han spiller på tidligere erfaringer og omfavner følelsene sine ved å snu dem på hodet. Olly Alexander har blitt en av verdens mest banebrytende moderne popstjerner. Etter to suksessrike album har han fem Brit Award-nominasjoner, spilt utsolgte show verden over og blitt en viktig stemme i diskusjoner rundt mental helse og spørsmål som påvirker LGBTQ + -samfunnet. Debutalbumet Communion har forlengst passert dobbel platina i Norge, og Years & Years har hatt store hits med låter som “King”, “Desire”, “Shine” og “Eyes Shut”. Years & Years har også spilt flere konserter i Norge, både egne og festivaler.

  

Ludovico Einaudi slipper sitt første nye soloalbum på 20 år. Underwater ble til under lockdown da Einaudi fikk en sjelden mulighet til å komponere uforstyrret. Albumet inkluderer 12 nykomponerte pianostykker i hans særegne musikalske stil. Skriveprosessen kom naturlig, mer enn noen gang før. Jeg følte en frihet til å forlate meg selv og la musikken flyte. Jeg hadde ikke et filter mellom meg selv og det som kom ut av pianoet, det føltes veldig rent. Tittelen «Underwater» er en metafor – det er et uttrykk for en flytende dimensjon, uten forstyrrelser utenfra. - Ludovico Einaudi

  

Ludwig Göransson har kompnert musikk til Star Wars serien The Book Of Boba Fett. Musikken fra de første fire episodene er ute nå.

  

The Supremes-vokalisten Mary Wilsons solokarriere samles i albumet The Motown Anthology som slippes 4. mars. Første låt ut er “Falling In Love (Live at The Frontier January 13, 1970)”.

21-01-2022

Farmen kjendis aktuelle Ezzari med ny låt om å føle seg annerledes - Gategutt

Førstkommende søndag slipper Farmen kjendis aktuelle Ezzari, sin nye låt “Gategutt”, som han også fremfører et utdrag av på søndagens episode av Farmen. 

 

 

 

Adam forteller om “Gategutt”:

"Gategutt" er en låt om å føle seg annerledes, og bli sett ned på. Jeg tror mange, i ulike settinger har følt seg annerledes, og av den grunn følt seg liten. For min del har jeg følt på dette flere ganger, faktisk i flere settinger. I denne låta snakker jeg om å bli sett på annerledes for å være fra Oslos såkalte drabantbyer. Mange ganger har jeg følt meg sett ned på for å være fra Hauketo i Søndre Nordstrand. Jeg har mange ganger hørt at jeg er fra "ghettoen" i Oslo. Der det er farlig. Der det er mye kriminalitet. Der det er mye innvandrere. Og at dit må man aldri gå. For meg har det vært latterlig å høre.

 

Da jeg fikk mitt første gjennombrudd som artist følte jeg veldig mange ga meg masse kjærlighet. Det var selvfølgelig nytt for meg. Jeg fikk reise Norge rundt, spille konserter, jeg ble invitert på bransjefester med kjendiser jeg kun hadde sett på TV, og jeg følte meg så velkommen. "Jeg følte meg som prinsen av byen."

 

Men etter hvert merket jeg at ofte når folk ikke visste hvem jeg var, når jeg bare var gamle Adam fra Hauketo, og ikke artisten Ezzari, da ble det annerledes igjen.

 

Da var det tilbake til å føle meg stemplet som en gategutt fra "ghettoen".

 

Jeg håper alle som har følt seg annerledes kan høre denne låta og finne styrke. Enten man føler seg annerledes på grunn av legning, religion, bakgrunn, bosted, hudfarge eller hva som helst annet, håper jeg man kan høre "gategutt" og finne styrke i nettopp det å være annerledes. Om man ikke kjenner seg igjen i teksten min, er det også helt fantastisk. Da håper jeg lytteren vil åpne sitt hjerte, å prøve å forstå hvordan det er for oss andre. For noen ganger kan det vært vanskelig å føle seg annerledes og liten. Jeg håper at gjennom teksten min, og flere åpne samtaler, at vi som et samfunn kan få mer forståelse for hverandre, og hverandres ulikheter.”

 

 

 

 

Ezzari satte virkelig navnet sitt på kartet etter en solid debut i 2017. Siden da har han utgitt 11 singler og to EPer, hatt en rolle i den globale suksess-serien SKAM, gjort en hel haug med store live-opptredener og vært med i NRKs podkastsatsning «Andregenerasjonen». I 2020 vant han og MakeTheNoises Musikkforeleggerprisen i kategorien “Årets verk - populær” for “Elsk/Hat-forhold til Søndre”. Ezzari har nå over 19 millioner streams på Spotify og over 1,5 millioner visninger på YouTube. Nylig slapp han “Dunya” med den svenske rapperen Lamix. I tillegg er han en av deltagerne på Farmen Kjendis 2022, som begynte å rulle på skjermen i januar i år. 

21-01-2022

IMERIKA klar med en personlig og sårbar EP

2021 var et svært sterkt år for IMERIKA. Etter deltagelse i Melodi Grand Prix, to store konserter på by:Larm og et storslått singelløp er standarden allerede satt!

I morgen slipper hun sin debut-EP My Name Is Erika - en personlig og sårbar EP med søkelys på mental helse.

 

My Name Is Erika representerer forskjellige perioder i Erika sitt liv: fra da hun var ung og flyttet alene til England og frem til hvem hun er i dag. Det er en følelsesladet EP, med et stort fokus på på mental helse.

EPen inneholder de tidligere utgitte singlene “Sorry For Me”, “Exhausted”, og “Wouldn’t Fall In Love”, samt to splitter nye låter.

 

Om EPen forteller IMERIKA:

Det eneste du e garantert hele livet, e dæ sjøl. Ka gjør du når du ikke kjenne dæ sjøl igjen lenger? Hvis æ legg livet mitt i hendern din, ka hadd du gjort med det?

My Name Is Erika utforske selvforakt, dype depresjona og uforsvarlig oppførsel, presentert med dønn ærlige teksta og et musikalsk landskap med mye smerte og sorg, krydra med litt humor på toppen. Min debut EP e like my et forsøk på å bli kjent med mæ sjøl, som å la verden få et innblikk i en kaotisk og uforutsigbar verden.

 

IMERIKA har bakgrunn fra Liverpool Institute for Performing Arts, hvor hun kom inn til tross for at hun ikke hadde studiekompetanse.

25-åringen byr på et heftig sonisk lydbilde kombinert med brutalt ærlige tekster og en formidling uten like, som har mottatt lovord fra blant annet Dagbladet, VG og Aftenposten.

 

20-01-2022

Ghost annonserer nytt album og slipper ny singel!

Grammyvinnende Ghost annonserte i dag sitt femte studioalbum Impera som slippes 11. mars. I forbindelse med dette har de i dag også sluppet singelen "Call Me Little Sunshine" med en musikkvideo regissert av Matt Mahurin (Metallica, U2, Tracey Chapman).

  

I høst fikk vi første smakebit på Impera med singelen "Hunter’s Moon". Låten ble sluppet 30. september og gikk rett inn på førsteplass på amerikansk rockeradio. "Hunter’s Moon" ble dermed bandets fjerde førsteplass på rockradio i USA. Singelen var også temalåt til filmen Halloween Kills, den siste filmen i den berømte Halloween-serien. 

  

25. januar starter Ghosts verdensturné hvor de gjester hele 49 arenaer. 30. april står Papa Emeritus IV og hans gjester på scenen i Oslo Spektrum. 

  

Ghost har tidligere gitt ut fire studioalbum og er et av verdens største rockeband. Det forrige albumet Prequelle (2018) gikk til førsteplass på albumlistene i Norge, Sverige og Finland, og til tredjeplass på den amerikanske Billboard 200-albumlisten. En topp 10 plassering på Billboard 200 er en plassering kun fire svenske artister har oppnådd tidligere; Abba, Ace of Base, Europe og Avicii. 

 

 

20-01-2022

Ny musikk fra Nils Bech, MGP-deltakerne Subwoolfer og Elsie Bay, samt debut-EP fra Gus Polden!

  

Nils Bech debuterer hos Universal Music med en sterk, følelsesladet låt!

  

Årets MGP-deltakere er klare: Subwoolfer - Give That Wolf A Banana

  

Årets MGP-deltakere er klare: Elsie Bay - Death Of Us

  

Tidlig Forhold - En følelsesladet og personlig debut-EP fra Gus Polden

  

Elvis Costello slipper albumet The Boy Named If i dag på Emi Records. Plata består av 13 sanger og er produsert av Sebastian Krys og Elvis Costello. Albumets fulle tittel er The Boy Named If (And Other Children’s Stories) og er en hyllest til barndom og uskyld og reisen frem til det øyeblikket du får beskjed om å slutte å oppføre deg som et barn "som kan være når som helst de neste 50 årene", ifølge Costello.

  

Amerikanske Sofia Carson hyller kvinner verden over med låten LOUD:LOUD is meant for all of those young women and women worldwide who are now louder than ever and who are the voices of change and this song is inspired by and for them”

  

PJ Harvey, slapp i 2016 albumet The Hope Six Demolition Project. Albumet, det niende i rekken, ble til etter PJ Harvey og krigsfotograf Seamus Murphys reiser til Afghanistan, Kosovo og Washington DC i perioden 2011-2014. The Hope Six Demolition Project ble innspilt som en del av en kunstinstallasjon ved Somerset House i London kalt Recording in Progress foran publikum. Hver innspilling var på førtifem minutter og varte i en måned, hvor seerne kunne se Harvey lage albumet gjennom enveisglass med Flood og mangeårig samarbeidspartner John Parish. I dag ble re-utgivelsen av albumet annonsert med nytt cover tegnet av Polly Jean Harvey. Albumet inneholder demoer av singlene "The Wheel" og "The Community Of Hope" samt fotografier av Maria Mochnacz og Seamus Murphy som tidligere ikke har vært vist. Re-utgivelsen er mikset av Jason Mitchell under veiledning av den originale medprodusenten John Parish.

  

Soul-gruppa The Temptations er i dag ute med den nye låten "Calling Out Your Name". Låten blir å finne på albumet Temptations 60 - en tittel som henspiller på bandets 60-årsjubileum i 2021.

  

Luis Fonsi og Daddy Yankees megahit "Despacito" markerte femårsjubileum 13. januar. Videoen er den nest mest sette på YouTube gjennom tidene, og toppet listene verden over i 2017.

14-01-2022

Tidlig Forhold - En følelsesladet og personlig debut-EP fra Gus Polden

25 år gamle Gus Polden har de siste årene vist seg som en svært dyktig låtskriver og multi-instrumentalist. Etter å ha jobbet tett med Sebastian Zalo både som låtskriver og fast musiker i flere år, debuterte han nylig som soloartist med låten «Hardere vær». Nå er Gus Polden klar med sin splitter nye EP «Tidlig forhold», som gir et komplett innblikk i hans univers.

   

Sjekk ut EPen HER (Tilgjengeliggjøres 14.02.22, 00:00)

  

«Tidlig Forhold» tar for seg Gus Poldens første kjærlighet og er hans nyeste EP fortalt gjennom syv låter. I fjor høst leverte Gus første kapittel av fortellingen med «Hardere vær», “Over” og “Olivengrønn”, nå avrundes historien med tre nye låter: «Om vi var noen andre», «feil perrong» og «Sandefjord».

  

Allerede før slipp har låten «Om vi var noen andre» blitt utpekt som Ukas Låt på NRK P3.

  

Om EPen forteller Gus:

«Mange sier at sin første kjærlighet er noe helt spesielt, og at man alltid vil ta med seg noe fra den tiden videre i livet. For meg var dette inget unntak, og det var en stor overgang å gå fra det å føle at denne personen var en man skulle dele resten av livet sitt med, til å etterhvert forstå at det ikke er realiteten, og for så å jobbe seg gjennom det.»

  

Gus Polden kommer fra en familie full av prisbelønte musikere og han plukket selv opp gitaren i tidlig alder. Det var derimot aldri en selvfølge at han selv skulle stige ut i rampelyset og fremføre sine egne låter. I samarbeidet med andre artister opplevde han at flere låter som ble skrevet ble svært personlige og direkte tilknyttet hans eget liv, og det ble klart at han selv måtte stå som avsender på disse.

  

Som en uanstrengt historieforteller og eminent musiker har Gus Polden servert oss musikk som setter ord på emner vi alle kan relatere til og kjenne seg igjen i, nemlig kjærlighetssorg.

13-01-2022

MGP-aktuelle Subwoolfer ute med musikkvideo

Mandag ble det klart at en av de finaleklare deltakerne i årets Melodi Grand Prix er duoen Subwoolfer. Brødrene Keith og Jim har kommet hele veien fra månen til jorden for å delta i MGP med låten “Give That Woolf A Banana”. Nå er de også ute med musikkvideo hvor vi får et lite glimt av hvordan livet ute i galaksen er.

I løpet av den korte tiden de har vært på jorden, har Subwoolfer selvfølgelig klart å komme seg på TikTok. Her kan du lære deg dansen, The Yum Yum, fra musikkvideoen og danse sammen med en av de to brødrene.

Hør låten her.

Se musikkvideoen her.

For 4,5 milliarder år siden ble galaksens største band «Subwoolfer» til. Bosatt på månen har brødrene Keith og Jim siden den tid erobret hver eneste planet musikalsk, som gjør dem til tidenes mest suksessfulle popgruppe. 20. juli 1969 dukket profeten Neil opp, som fort ble hyllet som mannen med de sterkeste armene. Neil lovte brødrene å komme tilbake og fortelle dem hvordan de kunne bli det største bandet på hans planet også, men først måtte de skrive den beste sangen i hele universet på hans morsmål – engelsk. Keith og Jim har siden den tid jobbet og perfeksjonert sin kunst, som er manifestert i mesterverket «Give That Wolf A Banana» – men Neil vendte aldri tilbake. Armert med den beste sangen i universet legger de nå ut på reisen til jorda for å lete etter Neil og for å ta plassen som ikke bare galaksen, men også verdens største artist, gjennom å opptre på det viktigste og mest prestisjefylte musikalske arrangementet i jordens historie; Melodi Grand Prix 2022.

12-01-2022

Nils Bech debuterer hos Universal Music med en sterk, følelsesladet låt!

  

På tross av at det er gått 50 år siden homofili var kriminelt her til lands er det likefullt fortsatt en sjeldenhet å høre en kjærlighetssang skrevet av en mann til en annen mann, og i den norske sangboka finnes det et stort hull, hvor kjærligheten mellom to av samme kjønn er ikke-eksisterende. Dette tomrommet ønsker Nils Bech å fylle. I mange tiår har mannlige homofile artister utført duetter med kvinner og gestaltet en rolle for å tilpasse seg kommersielle og sosiale krav. Dette er normer og idealer Nils Bech aktivt bryter ned med sitt nye albumprosjekt.

Utenom første singel, “Jeg elsker han”, er albumet en samling duetter med norske, mannlige samarbeidspartnere som nettopp forteller historier om kjærlighet mellom menn.

“Jeg elsker han” akkompagneres av bilder skutt i naturskjønne omgivelser på hjemstedet Vikersund.

  

I år er det 50 år siden det ble avkriminalisert å være homofil i Norge.

Hva gjorde det med mennesker at det var kriminelt å være dem? At de i følge norsk lov ikke kunne elske den de elsket åpent og fritt?

“Jeg elsker han” er skrevet til de som opplevde at det var kriminelt for dem å leve ut sin kjærlighet.

Samtidig er vi også en stor gruppe som har vokst opp med fordommene som kriminaliseringen av seksuell orientering var med på å skape.

Da sesong tre av Skam kom, felte mange tårer over Isak og Even sin kjærlighetsreise. Mange ble nok rørt, men vi er også mange som gråt over tapet av muligheten til å få oppleve en ungdomskjærlighet. Det er heldigvis letter å være homofil i dag enn i 1972, 1982, 1992, 2002, 2012.

Skyggen har blitt mindre fordi noen har kjempet. Men skyggen er der fremdeles. Takk til dere som kjempet.

Denne sangen er til dere - og til oss.

Nils Bech

  

Allerede 4. februar slippes det første samarbeidet - “Ny fyr” med den talentfulle artisten og låtskriveren Kristian Kristensen. 

Frem mot høstens albumslipp kommer flere låter til å bli sluppet fortløpende med nye samarbeidspartnere.

I tillegg inntar Nils hovedsalen i Den Norske Opera og Ballett 6. februar og vil holde en storslått konsert.

Hans forrige konsert i Operaen høstet lovord og fikk blant annet terningkast 5 fra Aftenposten med påstanden slikt trenger vi mer av i norsk pop.

Den kommende konserten kommer til å bestå av både tidligere utgitt musikk, samt flere smakebiter fra det kommende albumet.

  

Mer om Nils Bech:

Som både artist og scenekunstner finner vi Nils Bech i krysningsfeltet mellom musikk og performance-kunst. Bech har tidligere opptrådt med performance-konserter på den internasjonale samtidskunstscenen, samt musikkfestivaler som Øyafestivalen og Roskilde.

Bech hadde sitt største gjennombrudd med “O Helga Natt” som var med i NRKs suksess-serie SKAM. Tolkningen av “O Holy Night” streamet over 1 million på under 24 timer på Spotify og plasserte ham på så vel globale charts som NRK.

 

11-01-2022

Årets MGP-deltakere er klare: Subwoolfer - Give That Wolf A Banana

I dag annonseres årets MGP-deltakere, og blant artistene som er forhåndskvalifisert til finalen er Subwoolfer med låten “Give That Wolf A Banana”.  
  
Subwoolfer er galaksens største band, og består av brødrene Keith og Jim. Duoen har vært aktiv i ca. 4,5 milliarder år, og har vært bosatt på månen det siste århundret. Der har de brukt tiden på å slappe av, pleie fansen og skrevet ny musikk. Nå har de kommet til jorden for å delta i det viktigste og mest prestisjefylte musikalske arrangementet i jordens historie; Melodi Grand Prix 2022. 
  
Hør låten HER. 

Se musikkvideoen HER.  

Subwoolfer opptrer i delfinale 3, som går av stabelen på NRK1 lørdag 29. januar kl. 19.50.  
  
Etter jordisk tidsregning, landet det jordboere på månen i 1969. En mann med navn Neil ble fort hyllet som mannen med de sterkeste armene, og han fortalte de historier fra jordkloden. De ble fort bestevenner og Neil lovte brødrene å komme tilbake og fortelle dem hvordan de kunne bli det største bandet på hans planet også, og de måtte skrive den på hans morsmål, nemlig engelsk. Keith og Jim har siden den tid jobbet og perfeksjonert sin kunst som er manifestert i det utrolige mesterverket «Give That Wolf A Banana» 
 
Denne sangen går helt til topps i MGP ifølge Subwoolfer“Dette er en sang med en dyp og meningsfylt tekst, basert på ekte hendelser fra jorden. Den betyr veldig mye for oss, pluss at den har navnene våre i seg! Vi syntes så synd på alle menneskene som ikke tør å la sine bestemødre være alene i skogen, og da kom vi på en genial ide. Hvorfor kan man ikke bare gi bananer til ulvene - så kan man redde livet til en bestemor eller to!?” 
 
Ulvene på jorden har supersonisk hørsel og har lenge forsøkt å synge med, de har hylt mot månen! Med astronomisk bass og himmelske melodier har Subwoolfer laget en sang som fenger både mennesker og dyr. 
  
Neil vendte dessverre aldri tilbake, men Keith og Jim fikk tak i DJ Astronaut, en romfarer med tvilsomme rakkettferdigheter. Armert med den beste sangen i universet har de nå lagt ut på reisen rundt på jorda for å ta plassen som jordens største artist. 
 
Dette er et lite steg for Subwoolfer, men et stort steg for menneskeheten! 

10-01-2022

Årets MGP-deltakere er klare: Elsie Bay - Death Of Us

I dag annonseres årets MGP-deltakere, og blant artistene som er forhåndskvalifisert til finalen er Elsie Bay med låten “Death Of Us”. Sannsynligheten for at du har hørt stemmen til 25 år gamle Elsa Søllesvik før er stor, allerede som 17-åring fikk hun sitt gjennombrudd med pop-suksessen Elsa & Emilie. For låtskriveren fra Haugesund var dette starten på en reise som skulle lede til blant annet By:Larm, P3-listing, Lindmo & VG-lista. Nå står Melodi Grand Prix 2022 for tur, hvor Elsa lanserer sitt soloprosjekt Elsie Bay.

“Det å lansere soloprosjektet mitt gjennom MGP er veldig spennende. Det er noe helt nytt for meg, som aldri har vært med på noe lignende før. En blanding av gøy, nytt, stort og litt skummelt. Dette er også første gang jeg gir ut noe alene, og det er en stund siden jeg ga ut noe sist, så jeg gleder meg veldig!- Elsie Bay

Hør låten HER.

Elsie Bay opptrer i delfinale 1, som går av stabelen på NRK1 lørdag 15. januar kl. 19.50.

Som artist skriver Elsa alle låtene sine selv, og på «fritiden» gjør hun låter for andre artister både lokalt og internasjonalt, alt dette ved siden av bachelorstudiet i rettsvitenskap. Elsa ble i 2014 nominert til Spellemannsprisen med albumet «Endless Optimism», som har gitt lyd til TV-serien SKAM, og som sammen med albumet «Kill Your Darlings» har strømmet rundt 35 millioner ganger på Spotify. Nå tar Elsa det første skrittet på veien mot nye mål med lanseringen av soloprosjektet sitt: Elsie Bay. Hun forteller at historien bak artistnavnet er at Elsie var et av navnene foreldrene hadde i tankene da hun ble født, før de landet på Elsa. Hun har også skrevet låten «Witch Woods» som gikk til finalen i MGP i 2021 og «Hammer of Thor» som kan sees på TV i årets Grand Prix.

10-01-2022

Ny musikk fra The Weeknd, Halsey, TIX, Sebastian Zalo, Paula Jivén og Lise Davidsen!

The Weeknd ute med nytt album "Dawn FM"

  

Mandag 3. januar ble surprisesluppet en extended versjon av Halseys nyeste album If I Can’t Have Love, I Want Power som ble sluppet i august 2021, med en bonussporene People Disappear Here og Nightmare Reprise. Albumet, som er produsert av Trent Reznor og Atticus Ross, gikk til #1 på Billboard og #9 på den norske albumlista og er Grammynominert for beste alternative album. Albumet har også blitt kåret til et av 2021s beste album av flere medier, blant andre The New York Times, Rolling Stone, Vulture, NME, Billboard med flere.

  

Hortensgutten Sebastian Zalo foreviger sitt minne av bestevennen Benjamin Ruud i hans kommende EP «Vi som skulle bli gamle menn» som er tilgjengelig fra 28. januar. Historien som fortjener tid til å fortelles presenteres allerede med første låt i dag «Hull i mine Levis». 

  

Inneværende år kan på mange måter oppsummeres som Sebastian sitt gjennombruddsår med nominasjoner hos både Spellemann og P3 Gull, som konkluderes i å lage temalåten til NRK sin julekalender “Kristiania magiske tivolitheater”.Talentet sin karisma har allerede skapt unike relasjoner med lyttere gjennom musikken og opptredener på steder som By:Larm, Øya, Lindmo, De Neste, & P3 Live. Men pangstarten er dog akkurat det – kun starten på en mangfoldig og berikende reise

  

Denne uken er det Maj Britt Andersen som er hovedgjest i Hver gang vi møtes, og TIX gjør en emosjonell og sterk tolkning av låten 'Sov Godt'. "'Sov Godt' er jo egentlig en vuggesang, men jeg har skrevet den om til «den siste vuggesangen». For meg handler låten om den gangen jeg holdt hånden til bestefaren min og tok et siste farvel. Hele familien var sammen i rommet på sykehuset da han gikk bort, og den gangen virket «sov godt» som de mest naturlige siste ordene å si." TIX

  

Artist og låtskriver Paula Jivén slipper i dag sin andre singel "Say That''. Det svenske stjerneskuddet debuterte som artist i fjor med låten 'What Are You Hungry For', og allerede da fikk man høre hvilken suveren låtskriver og historieforteller hun er. Jivén forklarer bakgrunnen til singelen slik:
“Say That is a song that I wrote at a special time of my life. I had just turned 16, I was in LA on a songwriting trip working with people that I admire and doing meetings in crazy record label buildings. But something was still not sitting right with me. I think this was the first time I really experienced the downsides of materialism, and it was overwhelming me in the weirdest way. I felt like although I had so much, I was still missing something, the way all humans do, I guess. We never seem to get enough. And when you think you have it all, it’s still not enough, you can’t really talk about it! And that’s where the title comes in."

  

Verdenstjernene Lise Davidsen og Leif Ove Andsnes har gått sammen om innspilling av nytt album med Edvard Griegs sanger, ute i dag på Decca Classics. Davidsen, kalt «århundrets stemme» av internasjonal presse, ble kåret til årets beste kvinnelige sanger av International Opera Awards våren 2021. Etter seier i Plácido Domingos Operalia og Dronning Sonjas Internasjonale Musikkonkurranse i 2015 har Lise Davidsen hatt ledende roller i noen av verdens største operahus og har sluppet to album på Decca Classics. På dette tredje albumet har hun med seg Leif Ove Andsnes, pianisten som Wall Street Journal kaller "en av de mest talentfulle musikerne i sin generasjon", og med en merittliste like imponerende som hans over 30 år lange karriere.

07-01-2022

The Weeknd ute med nytt album "Dawn FM"

The Weeknd er i dag ute med det etterlengtede albumet «Dawn FM». Det nye albumet inneholder 16 låter, inkludert tidligere utgitte «Take My Breath». Albumet gjestes av Lil Wayne på låta «I Heard You’re Married», Tyler The Creator på «Here We Go… Again» og Quincy Jones på «A Tale By Quincy». I tillegg bidrar Jim Carrey som radiovert gjennom albumet for den fiktive kanalen Dawn FM.

   

Sjekk ut albumet HER.

   

The Weeknd har tidligere herjet hitlistene hvor hans forrige album «After Hours» har over 100 millioner streams i Norge og toppet albumlista her i 16 uker. «After Hours» inneholder hits som «Save Your Tears», «In Your Eyes» og “Blinding Lights” som sitter øverst hos Billboards «Greatest of All Time Hot 100 songs».

  

Se den fulle tracklisten her:

Dawn FM

Gasoline

How Do I Make You Love Me?

Take My Breath

Sacrifice

A Tale By Quincy

Out Of Time

Here We Go…Again

Best Friends

Is There Someone Else?

Starry Eyes

Every Angel Is Terrifying

Don’t Break My Heart

I Heard You’re Married

Less Than Zero

Phantom Regret By Jim

07-01-2022

Ny musikk fra JP Cooper, Alesso, Katy Perry, Frank Zappa, samt ny musikkvideo fra George Harrison!

JP Cooper, kjent for hiten September Song og Astrid S samarbeidet Sing It With Me, har i dag sluppet julelåten "White Christmas". 4. februar neste år slippes hans nye album SHE.

 

Alesso og Katy Perry slipper singelen "When I’m Gone" 29. desember kl. 18:00 norsk tid. Singelen slippes samme dato som Katy Perry starter Play, hennes første Las Vegas konsertserie. En video til singelen slippes 11. januar i samarbeid med ESPN.

Regisør Lance Bangs har regissert en ny musikkvideo til George Harrisons klassiker «My Sweet Lord». I tillegg til at Harrisons sønn Dhani og enke Olivia bidrar, gjestes videoen av et stjernelag av artister og skuespillere, inkludert Mark Hamill, Fred Armisen, Ringo Starr, Joe Walsh, Jeff Lynne, Vanessa Beyer, Jon Hamm, Patton Oswalt, Reggie Watts, Taiki Waititi og «Weird Al» Yankovic, for å nevne noen.

 

Frank Zappas «200 Motels» fyller 50 år og slippes i dag i ny, remastret utgave. Albumet inneholder en mengde tidligere uutgitt innhold.

17-12-2021

Ny musikk fra Astrid S & Dagny, Sam Fender, Elvis Costello samt album fra Juice WRLD!

  

Astrid S slipper sin nye singel "Pretty" i et ikonisk samarbeid med Dagny!

  

Tina & Bettina gjør comeback - slipper julelåt!

  

I dag slippes albumet Fighting Demons av den avdøde superstjernen Juice WRLD. Albumet inneholder 18 låter, med gjestebidrag fra Justin Bieber, Eminem, Polo G, Trippie Redd og Suga fra BTS. Denne uken var det to år siden Juice WRLD gikk bort, og i går ble han minnet i Chicago med Juice WRLD Day; et to timers hedersprogram med ulike gjesteartister.

  

Kritikerroste Sam Fender slapp sitt andre album Seventeen Going Under i høst, og har i det siste hatt en hit med tittellåten fra dette albumet. Fender har nå fått med seg lovende Holly Humberstone på en akustisk versjon låta. Holly Humberstone er vinner av prestisjetunge 2022 BRITs Rising Star, og ble nylig utpekt av Variety som en av deres Artists to Watch for 2022. Nylig ble det annonsert at hun skal varme opp for Olivia Rodrigo på hennes USA turné til våren, og i forkant av denne varmer hun opp for girl in red på hennes USA turné i mars og april.

  

Talkshowverten Jimmy Fallon har fått med seg Ariana Grande og Megan Thee Stallion på julelåta "It Was A...(Masked Christmas)". Låta og videoen hadde premiere på The Tonight Show, og handler om å feire jul med ansiktsmaske og er en oppfordring til å vaksinere seg.

  

Elvis Costello er i dag ute med låten "Paint The Red Rose Blue". Dette er andre låt fra albumprosjektet The Boy Named If som kommer 14. februar.

  

Det svenske barne-TV fenomenet Babblarna er nå tilgjengelig på norsk, også med den nye låten "Babblarnas julevise". Serien vises på NRK Super.

10-12-2021

Astrid S slipper sin nye singel «Pretty» i et ikonisk samarbeid med Dagny!

Det blir garantert høy stjernefaktor når popdronningene Astrid S & Dagny slår seg sammen.

I dag slipper Astrid S singelen «Pretty» – et ikonisk og enestående samarbeid med Dagny. «Pretty» er en sjelden perle av en låt og et etterlengtet samarbeid mellom to av Norges største popstjerner, som lover popmagi av ypperste klasse.

Hør låten HER!

Om samarbeidet sier Astrid S:
«Det har vært veldig stas å få jobbe med Dagny, spesielt siden jeg er stor fan av henne som artist og låtskriver. Vi har hatt det veldig gøy i studio med å lage denne låten, derfor er jeg så glad for at vi kan gi den ut sammen!» Astrid S 

Dagny har også bare lovord å komme med:
«Det har vært en skikkelig gøy prosess synes jeg. Alt fra da vi var i studio, tok bilder, laget video og bare hang sammen har vært veldig fint. Jeg synes vi har en god tone. Det har også vært lærerikt, Astrid er en veldig god låtskriver, så det har vært spennende å få oppleve å skrive med henne.» – Dagny

«Pretty» er skrevet av Astrid S og Dagny med stjernetrioen i Rat City; Cato Sundberg, Kent Sundberg og Lasse Michelsen. Låten er produsert av Rat City.

Astrid Smeplass er for tiden høyaktuell med det man trygt kan kalle kinosuksessen «Tre nøtter til Askepott» og singelen «Når Snøen Smelter» (fra Tre nøtter til Askepott). Den storslåtte og moderne eventyrfilmen, som er basert på klassikeren fra 1973, hadde Norgespremiere 12. november og har ukentlig toppet salgslistene siden premiere.

Mer om Astrid S:
Astrid S er først og fremst Norges mest strømmede kvinnelige artist, men har en lang liste med meritter. Med over 3 milliarder strømninger av hit-singler som «Hurt So Good», «Think Before I Talk» og «Emotion», 6 EP’er, utsolgte verdensturneer, og vinner av «Årets Spellemann» i 2018, har Astrid S uten tvil holdt seg travel. Hun har viktigst av alt peilet ut sin egen kurs, skrevet og produsert egne låter, regissert egne musikkvideoer, og har tatt i bruk den tiden hun trengte til å ferdigstille det viktige førstealbumet «Leave It Beautiful» som ble sluppet i oktober 2020.
I tillegg til å klima-kompensere turneene sine, har artist Astrid S startet et eget selskap sammen med bærekraft-motehuset eco.logic. Selskapet, kalt By Astrid AS har som hensikt å produsere mer miljøvennlig merchandise og andre produkter og konsepter til Astrid sitt univers. Ved å iverksette tiltak for å måle, redusere og kompensere kolleksjonens fotavtrykk av by Astrid blitt anerkjent som en offisiell partner av FNs klimaprogram Climate Neutral Now.

Mer om Dagny:
Få artister treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter. Sangfuglen fra nord sendte sjokkbølger gjennom bransje og publikum da hun slapp «Backbeat» høsten 2015, og siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister, låtskrivere og popsnekrere, med en katalog som har over 750 millioner strømninger. Listen over meritter er omfattende, men trones av det todelte debutalbumet «Strangers / Lovers» (2020) som tok for seg de rike og sprikende følelsene knyttet til å gå inn i, og ut av, et forhold. Superhiten «Somebody» har i dag sanket inn over 55 millioner strømninger og toppet den norske radiolisten i hele 18 uker. Den var også topp 5 på Spotify og vant «Årets låt» på P3 Gull.

10-12-2021

Tina & Bettina gjør comeback - slipper julelåt!

Snart ti år etter “Tina & Bettina - The Movie” rullet over kinolerretene, gjør duoen comeback med julelåten “Nå Fingres Julen Inn”. Ryktene har versert på sosiale medier etter at Tina og Bettina gjorde sitt inntog på TikTok, hvor de de siste to ukene har fått 45.000 følgere og over 3 millioner visninger. Det var på TikTok de annonserte at de tidligere denne uken signerte platekontrakt med Universal Music. 

Hør låten og se musikkvideoen HER.

At en julelåt skulle være starten på artistkarrieren til Tina og Bettina var et naturlig valg. “Mange norske artister utnytter julens budskap på det groveste for å selge konserter og album. Vi ønsker å være de artistene”, sier Tina. “Musikkbransjen er full av overfladiske, pengegriske personligheter. Vi ønsker derfor å være en sentral del av den.”

“Vi brukte lang tid på å finne riktig tittel og tekst. De andre alternativene var: «Nå fingres tusen julelys», «Nordnorsk fingresalme» og«Gje meg handa di venn»…men sistnevnte var tatt av Kurt Nilsen, så han er cancelled i vår bok.”, legger Bettina til.

Tina og Bettina er født og oppvokst på Smestad i Oslo. De er på mange måter pionerer i bloggverdenen, og var i mange år kjent for å ha den mest toneangivende videobloggen i hele Skandinavia. Nå har de tatt skrittet inn i musikkbransjen, og ønsker å være forbilder for en ny generasjon unge, priveligerte kvinner.

10-12-2021

Astrid S slipper sin nye singel «Pretty» i et ikonisk samarbeid med Dagny!

Det blir garantert høy stjernefaktor når popdronningene Astrid S & Dagny slår seg sammen.

I dag annonserer Astrid S singelen «Pretty» – et ikonisk og enestående samarbeid med Dagny som slippes fredag 10. desember. «Pretty» er en sjelden perle av en låt og et etterlengtet samarbeid mellom to av Norges største popstjerner, som lover popmagi av ypperste klasse. 

Låten blir tilgjengelig her fredag 10. desember kl. 00.01. 

Om samarbeidet sier Astrid S:
«Det har vært veldig stas å få jobbe med Dagny, spesielt siden jeg er stor fan av henne som artist og låtskriver. Vi har hatt det veldig gøy i studio med å lage denne låten, derfor er jeg så glad for at vi kan gi den ut sammen!» Astrid S

Dagny har også bare lovord å komme med:
«Det har vært en skikkelig gøy prosess synes jeg. Alt fra da vi var i studio, tok bilder, laget video og bare hang sammen har vært veldig fint. Jeg synes vi har en god tone. Det har også vært lærerikt, Astrid er en veldig god låtskriver, så det har vært spennende å få oppleve å skrive med henne.» – Dagny

«Pretty» er skrevet av Astrid S og Dagny med stjernetrioen i Rat City; Cato Sundberg, Kent Sundberg og Lasse Michelsen. Låten er produsert av Rat City.

Astrid Smeplass er for tiden høyaktuell med det man trygt kan kalle kinosuksessen «Tre nøtter til Askepott» og singelen «Når Snøen Smelter» (fra Tre nøtter til Askepott). Den storslåtte og moderne eventyrfilmen, som er basert på klassikeren fra 1973, hadde Norgespremiere 12. november og har ukentlig toppet salgslistene siden premiere.


Mer om Astrid S:
Astrid S er først og fremst Norges mest strømmede kvinnelige artist, men har en lang liste med meritter. Med over 3 milliarder strømninger av hit-singler som «Hurt So Good», «Think Before I Talk» og «Emotion», 6 EP’er, utsolgte verdensturneer, og vinner av «Årets Spellemann» i 2018, har Astrid S uten tvil holdt seg travel. Hun har viktigst av alt peilet ut sin egen kurs, skrevet og produsert egne låter, regissert egne musikkvideoer, og har tatt i bruk den tiden hun trengte til å ferdigstille det viktige førstealbumet «Leave It Beautiful» som ble sluppet i oktober 2020.
I tillegg til å klima-kompensere turneene sine, har artist Astrid S startet et eget selskap sammen med bærekraft-motehuset eco.logic. Selskapet, kalt By Astrid AS har som hensikt å produsere mer miljøvennlig merchandise og andre produkter og konsepter til Astrid sitt univers. Ved å iverksette tiltak for å måle, redusere og kompensere kolleksjonens fotavtrykk av by Astrid blitt anerkjent som en offisiell partner av FNs klimaprogram Climate Neutral Now. 

Mer om Dagny:
Få artister treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter. Sangfuglen fra nord sendte sjokkbølger gjennom bransje og publikum da hun slapp «Backbeat» høsten 2015, og siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister, låtskrivere og popsnekrere, med en katalog som har over 750 millioner strømninger. Listen over meritter er omfattende, men trones av det todelte debutalbumet «Strangers / Lovers» (2020) som tok for seg de rike og sprikende følelsene knyttet til å gå inn i, og ut av, et forhold. Superhiten «Somebody» har i dag sanket inn over 55 millioner strømninger og toppet den norske radiolisten i hele 18 uker. Den var også topp 5 på Spotify og vant «Årets låt» på P3 Gull.

08-12-2021

Ingebjørg Bratland med nytolkning av Glade jol

For første gang slipper Ingebjørg en tradisjonell julesang.

Hun fremførte «Glade jol» for første gang i anledning fjorårets strømmede julekonsert «Klokkene kallar», og derpå følgende juleturné. Responsen var mildt sagt overveldende.

«I fjor var eg på min aller første juleturné, og ein av songane eg gjorde på konsertane var «Glade jol». Det var ein av dei eg gleda meg mest til å fremføre, kvar kveld. I år blei det ingen juleturné, derfor hadde eg så lyst å dele Glade jol» med den som vil høyre her ute på verdsveven»
.- Ingebjørg Bratland

«Glade jol» er produsert av Espen Lind og Geir Hvidtsten

Ingebjørg er først og fremst kjent for sin unike stemme og formidlingsevne, samt hennes sangtekniske stålkontroll. Vinje-bygdingen er bare 30 år, med en allerede overveldende og svært imponerende merittliste. Blant annet førte hennes kritikerroste «Heimafrå»-platedebut sammen med Odd Nordstoga til en spellemanns-pris i kategorien Folkemusikk/tradisjonsmusikk og en enorm mengde livekonserter. Før dette hadde hun allerede vært kåret til nordisk mester og vunnet NM i folkemusikk, i tillegg til flere seire i Landskappleiken som kveder.

Med låter som «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (med Lars Vaular), «Bror», «Di Ingebjørg» og nylig utgitte «LUKA (Taushet tar liv)», har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Hvert år, når julen nærmer seg, gjør Ingebjørg sine julelåter et inntog på den norske topplisten. Blant disse finner vi «Jolevise», «Klokkene kallar», «Vintersong» og klassikeren «Jul i Svingen», som har imponerende 15 millioner avspillinger på Spotify.

«Glade jol»
 legger seg i rekken av disse.

 

 

03-12-2021

Ny musikk fra Ariana Grande, Rambow, Shawn Mendes og ABBA samt filmmusikk fra West Side Story!

  

Hør musikken fra Julestjerna nå!

  

Snow Boyz følger opp EPen Bare Bangerz (del 1), med ny singel “Alle sammen”

  

Rambow hyller hjemstedet sitt – Furuset

  

Ariana Grande og Kid Cudi samarbeider på “Just Look Up”, som er hentet fra soundtracket til storfilmen Don’t Look Up. De to artistene har også roller i filmen, som er regissert av Oscar-vinner Adam McKay og har blant andre Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence og Meryl Streep på rollelista. Filmen har kinopremiere 10. desember og slippes på Netflix 24. desember.

  

Polly Jean Harvey, bedre kjent som PJ Harvey, slapp i 2011 det legendariske albumet Let England Shake. Albumet, det åttende i rekken, ble produsert av PJ Harvey, Flood og John Parish og ble opprinnelig utgitt i februar 2011. Let England Shake inneholder singlene "The Words That Maketh Murder" og "The Glorious Land" og vant samme år Mercury Music Prize. Abumet har solgt til platina i Norge, og er hennes nest største utgivelse her til lands. I dag ble re-utgivelsen annonsert, som er tro mot den originale innspillingen, men med låter som tidligere ikke har vært utgitt. Re-utgivelsen er mikset av Jason Mitchell på Loud Mastering under veiledning av den originale medprodusenten John Parish.

  

Grammy-nominerte Tierra Whack gjør sin musikalske retur med den nye EPen Rap? EPen følger opp hennes banebrytende 2018-prosjekt, Whack World, en innovativ historiefortelling på 15 ett-minutters vignetter som fanget et fullt spekter av livserfaringer. Albumet høstet gode kritikker og Noisey erklærte det som det beste albumet i 2018. Whack World gikk inn i Topp 10-lister over årets album hos blant andre NPR, Pitchfork og Okayplayer.

  

Askjell har samarbeidet med Emilie Nicolas på låten “dear past I’ve seen the apocalypse and I wanna og home”. Låten er den første i en tre-spors EP som slippes 18. februar. Askjell slipper også sitt første soloalbum på Decca 18. mars til neste år. Det var på mange måter tilfeldig at det ble Emilie Nicolas som endte opp å synge på låten, men i ettertid er det vanskelig å se for seg noen som kunne gjort den bedre - og rent personlig for meg var det skikkelig stort. Jeg er usikker på hvor jeg hadde vært og hva slags musikk jeg hadde laget om det ikke var for Emilie Nicolas. Da debutplaten hennes Like I'm A Warrior kom ut i 2014 hadde jeg produsert musikk i knapt ett år - og sammen med blant annet James Blake var hun med på å definere meg musikalsk i den perioden. «Nobody Knows» må være en av de låtene jeg har hørt mest på noensinne. Ikke bare er hun en fantastisk vokalist og skriver låter på en helt unik måte som omfavner kompleksitet uten at det føles utilgjengelig - og for meg som fersk produsent og låtskriver som kom fra en helt annen musikalsk verden enn pop, så var musikken hennes det perfekte bindeleddet mellom mine referanser og popmusikkens verden – Askjell.

  

Filmmusikken fra Steven Spielbergs versjon av musikalklassikeren West Side Story er ute i dag. Hovedrollene bekles av Rachel Zegler og Ansel Elgort, som også bidrar på filmmusikken.

  

Shawn Mendes slapp balladen “It’ll Be Okay” på torsdag. Tidligere i høst ble det annonsert at den kanadiske superstjernen kommer til Norge i mars neste år for å spille på Telenor Arena.

  

ABBA slipper i dag sin første julesingel “Little Things”, hvor inntektene går til Unicefs Global Child Protection Fund. Låten er en refleksjon over gleden ved julemorgen, familietid og denne spesielle tiden av året. “Little Things” er med på albumet Voyage, som gikk rett til topps på listene her hjemme og har solgt til gull. Vi tror det er umulig å utrydde fattigdom uten å styrke kvinner. Det er derfor vi støtter Unicef i å beskytte jenter mot seksuell vold og styrke dem gjennom Global Child Protection Fund. Vi har gjort det i mange år med sangen vår "Chiquitita" og nå har vi bestemt oss for å gi Unicef en julegave i form av en annen sang: Little Things fra albumet vårt Voyage! - ABBA. Musikkvideoen er også ute i dag og er regissert av Grammy og BRIT-prisvinnende britiske musikkvideoregissør og mangeårig ABBA-fan Sophie Muller (Gwen Stefani, Annie Lennox, Sade, Beyoncé, Rihanna, Radiohead, Björk) og produsentene Juliette Larthe (Arca, Kanye West, Little Simz ) og Chris Murdoch (Kylie Minogue, Franz Ferdinand, Maneskin). Videoen spiller på produksjonen av ABBA Voyage-konsertene som har premiere i London til mai neste år. Se den HER.

  

Tio & Tullerusken, som lager musikk for barn i alle aldere, slipper i dag låten “Juleglede”. Duoen er også aktuell med en tilhørende tredels julespesial i podcastformat.

  

Alternative-bandet Daisy The Great slipper låten “Glitter” i dag - deres andre single på plateselskapet S-Curve. Brooklyn-duoen har gjennom høsten vært aktuell med AJR-samarbeidet “Record Player”.

  

Filmmusikken til vinterens store Disney-eventyr, Encanto, er nå tilgjengelig på norsk. De norske stemmene til filmen er Ulrikke Brandstorp, Unn Vibeke Hol, Nahom Feshatzion, Akuvi Kumoji og Anders Bye.

03-12-2021

Hør musikken fra Julestjerna nå!

I samarbeid med The Global Ensemble og Peter Baden slipper Universal Music Norge musikk fra TV2s nye juledrama «Julestjerna».

Hør musikken HER!

I «Julestjerna» blir vi kjent med åtte artister som møtes gjennom en sangkonkurranse. Serien byr på kjærlighet, drama og humor, og ikke minst, masse god musikk. På rollelisten finner vi blant annet Odin Waage, Abdulhakim «Hkeem» Hassane, Ameli Agbota, Maja Christiansen og Sanne Kvitnes.

«Julestjerna» er produsert av The Global Ensemble med flere fra det erfarne teamet bak suksessen «Hjem til jul». All musikk er komponert av produsent og komponist Peter Baden.

«Julestjerna» har premiere fredag 3. desember på TV 2 Play og to nye episoder blir tilgjengelig hver fredag. På TV 2 kan du følge serien fra 19. desember. Serien består av totalt seks episoder.

03-12-2021

Snow Boyz følger opp EPen "Bare Bangerz (del 1)", med ny singel "Alle sammen"

Den karismatiske rap duoen Snow Boyz er endelig tilbake med deres første låt etter EPen «Bare Bangerz (del 1)» fra i sommer. «Alle sammen» er en sang i klassisk Snow Boyz stil med en sterk leveranse og uforglemmelige punchlines. Siden gjennombruddet i 2016 med hitten «42», har Snow Boyz vært en trofast leverandør av både harde rap låter og mer myke pop låter. Brødrene sitter på et imponerende repertoar med tidligere samarbeid med noen av de største navnene i Norge, som Arif, Kamelen, OnklP og mer.

«Den trap greien her i Norge tok av da Snow Boyz kom inn i gamet.Vi ga swaggen til alle sammen, det er bare å si ifra hvis ikke du tåler mer!» - Wavy

Brødrene Rafael og Paulo Domingos alias Wavy Marley og $k!p utgjør hiphop duoen Snow Boyz. Etter duoen ble dannet i 2009, har de sammen herjet live scenen i Oslo i flere år med en energibombe av et show! Snow Boyz har vist seg å være blant de mest allsidige og oppfinnsomme artistene vi har i Norge i dag, og beveger seg uanstrengt mellom sjangre som rap, afro-pop og trap.

02-12-2021