Nyheter

Ny musikk fra Conan Gray, Post Malone, Lana Del Rey, Hozier & Summer Walker!

Den skotske superstjernen Lewis Capaldi ute med nytt album

 

 

 

 

lille Caesar synger en sang for de som “Brenner”

 

 

 

 

Bråtabrann med hyllest til alle bygdeoriginaler!

 

 

 

 

Alessandra får med seg stjerneduo på ny remix av Queen of Kings!

 

 

 

 

Hyller kjærligheten som en gang var

 

 

 

 

Åge Aleksandersen er ute med “Din Sommer”

 

 

 

 

Med kun Garageband og en billig mikrofon tapet fast i en lampe, ga Conan Gray ut sin første låt, "Idle Town", på sin egen YouTube-kanal i 2017. Låten gikk viralt, og han teamet opp med den LA-baserte produsenten Dan Nigro og ga ut EPen Sunset Season på tampen av 2018. I fjor slapp han sitt andre studioalbum, Superache. Nå er han klar med den nye låten “Never Ending Song”.

 

 

 

 

Den Grammy-nominerte og åtte-ganger diamant-selgende superstjernen Post Malone er i dag ute med singelen “Mourning”. Singelen kommer i kjølvannet av annonseringen av hans femte album, Austin, tidligere denne uken, som slippes 28. Juli. Albumet kan forhåndsbestilles/pre-saves HER.

 

 

 

 

Lana Del Rey har nå gitt ut den lenge sirkulerte "Say Yes to Heaven". Låten har ikke vært ugitt tidligere, men har allerede blitt populær blant Lanas fans og på sosiale medier, etter at uoffisielle opplastinger har spredr seg på TikTok og lignende plattformer de siste årene. Fansen har ventet spent på utgivelsen av denne låten som endelig er ute!

 

 

 

 

Den irske trubaduren Hozier ute med den tredje singelen fra hans kommende album, Unreal Unearth. Albumprosjektet utforsker temaene i Dantes Inferno, og med den nyeste singelen “Francesca” reflekterer Hozier over synden i helvetes andre sirkel - begjær. Unreal Unearth slippes 18. august, og inneholder de tidligere utgitte låtene “Eat Your Young” og “All Things End”.

 

 

 

 

Maroon 5 slapp i dag låten "Middle Ground", produsert av Andrew Watt, Jon Bellion og Pete Nappi Bandet vil fremføre låten under sesongfinalen av The Voice 23. mai, som også er Blake Sheltons siste episode som coach på showet. I juni legger Maroon 5 ut på en Europaturné før de i slutten av juli vender nesa hjemover og til Las Vegas hvor de skal gjøre en rekke show

 

 

 

 

Det originale soundtracket til Den Lille Havfruen er ute i dag. Filmen har premiere 26. mai, men du kan allerede høre filmmusikken på norsk HER. Den tidligere utgitte “Part of Your World”, med filmens hovedperson Halle, har allerede blitt strømmet over tre millioner ganger.

 

 

 

 

Den regjerende R&B-dronningen, Summer Walker er ute med den svært etterlengtede CLEAR 2: SOFT LIFE EP. EP’en inneholder gjestevers fra superstjerner som J. Cole på “To Summer, From Cole – Audio Hug” og Childish Gambino på “New Type”.

 

 

 

 

Jompa – kjent fra de populære Kill Buljo-filmene – er klar for festivalsommeren og slipper den allsangvennlige singelen “Båttur”. Låten er produsert av Øyvind Weiseth, Espen Domaas og Glenn Lindmark, og er en oppfølger til Jompa sin afterski-singel som kom i april.

19-05-2023

Den skotske superstjernen Lewis Capaldi ute med nytt album

 

Superstjernen Lewis Capaldi er i dag ute med det nye albumet Broken By Desire To Be Heavenly Sent.

På det nye albumet samarbeider Capaldi med hitmakere som Max Martin, Malay (Lorde, Frank Ocean) og langvarig samarbeidspartner Phil Plested (James Bay, Bastille). 

Den skotske artisten klatret rett til toppen av hitlistene verden over med comeback-låten Forget Me”, og fulgte opp med Pointless og Wish You The Best”, som alle gikk #1 på de britiske hitlistene, og etterfulgte med det prestasjonene til artister som Whitney Houston, Cher, Jay-Z, One Direction, Pharrell, Justin Timberlake og Usher. 

Debutalbumet Divinely Uninspired To A Hellish Extent har streamet over 150 millioner ganger i Norge og i mars spilte han for et utsolgt Oslo Spektrum. 

Dokumentarfilmen “Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now” klatret til toppen av Netflix-listen og ble den mest sette filmen på plattformen siden den ble utgitt. Filmen er regissert av Joe Pearlman (Harry Potter 20-årsjubileum, After the Screaming Stops) og viser en rå og ærlig historie om en ung artist som vender tilbake til røttene sine etter å ha oppnådd global suksess, i et forsøk på å finne tilbake til sitt gamle liv, familie og venner han forlot bak seg. 

I sommer kan han oppleves live i Trondheim når han står på scenen under Neonfestivalen. 

19-05-2023

Åge Aleksandersen er ute med "Din Sommer"!

Åge Aleksandersen har vært i studio og spilt inn tre nye sanger. Singelen "Din Sommer" er en av sangene fra dette studiooppholdet. Det er lenge siden det kom ny musikk fra Åge og Sambandet. Sangen ble spilt inn i Nidaros studio i Trondheim sammen med Sambandet.

 

Om den nye sangen sier han selv: «Denne sangen handler ikke om vinter, vår eller høst...Vi gleder oss veldig til å se og møte publikum rundt omkring i Norge i sommer med denne sangen på repertoaret.»

 

Den 26. mai legger Åge og Sambandet ut på en lang Norgesturné, som har fått navnet "Laaang som et godt år". Turneen varer helt til september. De skal spille på mange store festivaler, men de skal også besøke mindre steder og festivaler, slik de alltid gjør. Publikum i det ganske land skal ha muligheten til å oppleve en Sambandet-konsert. Dette er en holdning som kan sies å være et mantra i det lille Sambandet-samfunnet. Og ikke minst er det et mantra her at folk skal få valuta for pengene sine. Derfor gir Sambandet alltid alt, om de spiller på store eller små scener. Det handler ifølge Åge selv om "respekt for folk som bruker av pengene sine for å komme å høre på oss!"

 

I 2023 er Åge (74) mer populær og aktuell enn noensinne. Det har nylig gått en film med og om ham på kino i flere måneder; masse folk møter opp til konsertene over hele landet, og han appellerer til et publikum med en alder fra 0-100.

 

 

ÅGE ALEKSANDERSEN (f. 21.03.1949 i Namsos) er en norsk vokalist, gitarist og komponist. Av mange regnet for å være Norges ukronede rockekonge. I løpet av årene har Åge solgt over 1,5 millioner plater, og alle utgivelsene siden 1980 har solgt til gull.

 

Siden slutten av 1960-årene har Aleksandersen vært en av de fremste representantene for norsk musikk og han er kjent som en av skaperne av «trønderrock», samt for sitt bidrag til å få norske tekster akseptert i rockmusikken. I tillegg til å være en av landets mest populære og folkekjære artister gjennom mange år, er han også mannen bak det som er blitt omtalt som den norske populærmusikkens nasjonalsang «Lys og varme». Så stor betydning har denne sangen hatt, at Aleksandersen karakteriseres som en nasjonalskald på linje med Alf Prøysen.  Noe Åge mener er å ta det hele alt for langt..

 

I tillegg til å ha komponert en rekke av de mest kjente poplåtene i norsk musikkhistorie, er Åge Aleksandersen kjent som en mann med et brennende politisk engasjement. Han evner også å være nådeløst ærlig og personlig i sine sanger, samtidig som han klarer å verne om sin familie og sitt privatliv.

19-05-2023

Bråtabrann med hyllest til alle bygdeoriginaler!

I dag er Bråtabrann ute med en hyllest til alle bygdeoriginaler, nemlig «Hele bygdas mann». Låta er til ære for de som har sett, erfart og opplevd ting vi aller fleste aldri har hørt om engang. Rett og slett et levd liv. 

Hør låten her: https://bratabrann.lnk.to/HeleBygdasMann

Bråtabrann er Norges nye bygderocksensasjon. Bandet har sine røtter fra Østfolds dype skoger og vide jorder, og gjenskaper bygdemagien i musikken sin. Frontfigur, Morgan Lillehjem, er kjent fra Fredrikstads teaterscene, men er nå klar for å ta steget ut på konsertscenen for alvor. Bråtabranns solide akkompagnement består av fire svært habile konsert- og studiovandte musikere fra Trøgstad: Mats Raknerud, Ingvald Holmen Minge, Kristian Aadalen og Christoffer Dahl. Denne gjengen har både sammen, og hver for seg, turnert landet rundt med ulike konstellasjoner, samt gjort seg bemerket på flere plateinnspillinger.

Rett etter påske slapp de sin første låt «Hjemmekjær» som fikk svært god mottakelse i både by og bygd. Låta klatret faktisk helt opp på #34 på Topp 50 – Viral chart i Norge som mest delte låt. Mange har trykket låten og bandet til sitt bryst, og kan nå glede seg over at mer musikk er på vei ut. Faktisk så skal bandet slippe en låt i måneden.

På småfestivaler, nærradioer, bilturer og bygdefester fra i sommer og utover, kommer dere til å få høre om Bråtabrann. Gjetord har gått siden det dukket opp noen setninger som “Dette blir bankers det største kredbandet i "danse-Norge" siden Hellbillies", og nå har man mulighet til å se bandet live. 22. juli spiller de på Norges Bygdeungdomslag sitt landsstevne, og flere konserter er snart på plass på den stadig voksende plakaten.

Med egenproduserte låter i et perfekt balansert musikalsk landskap av country, pop og rock, står Bråtabrann nå klare for å sette fyr på Bygde-Norge.

Instagram         Facebook          TikTok

19-05-2023

lille Caesar synger en sang for de som “Brenner”

lille Caesar er ute med den melankolske, men dansbare låten “Brenner”, på sin egen 18-årsdag! Den unge R&B-nykommeren sparket i gang 2023 med utgivelsen av “Laken” i samarbeid med Aiba, og i kjølvannet av den gode mottakelsen er det unge stjerneskuddet fra Drammen nå klar med årets andre singel. Låten “Brenner” handler om det å føle at man sitter fast i livet, med et ønske om å bryte løs fra gamle vaner og venner.

 

Hør “Brenner” her: https://lillecaesar.lnk.to/brenner

 

«Låten handler om å stå i en usikker posisjon hvor du bare har lyst til å bryte løs og komme deg videre i livet (Aka det brenner inni deg) men gamle vaner og venner holder deg tilbake.» - lille Caesar

 

lille Caesar aka Adam Gryting har opparbeidet seg en enorm musikalsk erfaring på tross sin unge alder. Drammensgutten har alltid hatt en stor forkjærlighet for musikk, og allerede da han var ett år gammel hermet han etter tonene som hans mor sang. Som 14-åring deltok han i Norske Talenter og kom helt til finalen der han sjarmerte dommerne og det norske folk med sin særegne stemme og kjappe kommentarer. Sammen med sin bror og far, som har vært en viktig støtte for ham i hans musikalske karriere, har han vært å se på TV-skjermen. Blant annet på Beat for Beat og Allsang På Grensen, der han gjorde sterke versjoner av andre sine låter.

 

Adam har vokst opp i et miljø der han ble eksponert for ulike kulturer og type musikk, noe som har påvirket hvor han henter inspirasjon fra og hva han skriver om. I 2020 slapp han sin debutlåt på engelsk, "Be Alright", som ble ukas låt på P3. Siden da har han sluppet mye musikk, men i fjor valgte han å begynne å skrive på norsk og endret artistnavnet sitt til lille Caesar. Første låt på norsk kom i august 2022 og het «de andre». Mottakelsen var veldig god, og låta gjorde og en fin figur i NRK-serien VGS, som Adam medvirket i.

 

Nå står mer norsk musikk på trappene og 2023 blir året der Adam tar en større plass i det norske musikkuniverset, der flere låter skal gis ut. Med "Laken” beviser Adam at han er et stjerneskudd som er verdt å følge med på. Låten er allerede listet på P3, og har i skrivende stund blitt strømmet over 700k ganger på Spotify!

 

TikTok   Instagram

19-05-2023

Hyller kjærligheten som en gang var

I dag slipper Jørgen Dahl Moe sin aller første duett med artisten og låtskriveren Maria Petra. På duoens første av mange dager i studio sammen, ble “When Love Leaves” til. Dette er første gang noen av de gir ut en låt sammen med en annen artist. 

- “When Love Leaves” skildrer to personer som er veldig glad i hverandre, men ikke nok til å fortsette forholdet. I stedet for å tenke at det var noen sin feil, vil man heller huske det som var fint. Uansett hvor vondt det gjør, forteller Maria Petra. 

Ikke bare er lydbildet sårt og ektefølt, men Jørgen og Marias nydelige fortellerstemmer får hver sin tid til å skinne før de mot siste refreng kombineres i en harmoni som garanterer gåsehud. Tematikken i låta er noe begge artistene kjenner seg igjen i: 

- Konteksten til låta er satt i en leilighet. To personer bor der sammen, man er tett og nær, men samtidig så langt fra hverandre. Det er en helt syk emosjonell kontrast. Da vi flyttet inn her var det et lyspunkt, nå har vi kastet nøkkelen til et sted som nå er så mørkt. Dette er mine og Maria sine lignende hendelser i livet, puttet inn i en låt, fortsetter Jørgen. 

Både Jørgen og Maria har bakgrunn som The Voice-deltakere, henholdsvis i 2022 og 2021. Etterpå har begge brukt tiden på å bygge sin egen katalog. Gjennom programmet fant de en trygghet hos hverandre, som Maria mener ble starten på et dypt vennskap og profesjonelt samarbeid:  

- Da jeg så Jørgen på The Voice tenkte jeg at jeg ville skrive med han. I studio fant vi ut at vi klaffet både musikalsk og på et personlig plan, så det føles veldig naturlig å gi ut låta sammen. Det er rart å skulle dele masse om kjærlighet og sorg til en ukjent person, for så å skrive om det, men jeg merket fort at Jørgen var noen jeg faktisk kunne prate med. 

I dag spiller Jørgen Dahl Moe og Maria Petra en versjon av "When Love Leaves” under kveldens The Voice-sending. 

19-05-2023

Alessandra får med seg stjerneduo på ny remix av Queen of Kings!

Alessandra får med seg hele Storbritannias produsentduo Billen Ted på en EDM-remix av debutsingelen “Queen of Kings”! Duoen er kjent i Norge for sin massive 2020-hit “Wellerman – Sea Shanty / 220 KID x Billen Ted Remix”, som toppet listene her til lands og har sanket inn over 385 millioner strømninger på Spotify. Remixen kommer i kjølvannet av helgens Eurovision-finale, og holder fansen varme til det kommer ny musikk fra det unge stjerneskuddet.

 

Hør låten HER.

 

“Det er kjempegøy å få muligheten til å jobbe med Billen Ted på denne remixen! Jeg elsker Wellerman - Sea Shanty remixen deres, og håper alle kommer til å like denne versjonen av Queen of Kings like godt!”,  sier Alessandra om samarbeidet.

 

På lørdag gjorde Alessandra Mele en bemerkelsesverdig opptreden under Eurovision-finalen, som gjorde at hun stakk av med en sterk 5. plass som også er Norges beste plassering på ti år! Med publikumsstemmer alene havnet hun på en enda sterkere 3. plass.

 

Suksessen fortsetter for stjerneskuddet Alessandra Mele som denne uken, med låten "Queen of Kings", gikk inn på #28 på den globale topplisten til Spotify! Låten klatret hele 103 plasser etter finalen, som det største hoppet av alle låtene på listen.

 

Forrige uke annonserte Alessandra sin aller første turné med hele 20 datoer i Storbritannia og Europa: “The Queen Of Kings Tour”. I tillegg ble hennes merchkolleksjonsamt de digitale samleobjektene for Queen of Kings lansert via Centaurify.io. Les mer her.

 

Konsertbilletter HER.

 

Billen Ted er en produsentduo fra London, som startet karrieren sin med Death Metal, men har brukt de siste årene til å gå over til å lage popmusikk. Duoen har produsert/skrevet for blant andre 220 Kid (Don't Need Love), MNEK og Sleepwalks, og siden utgivelsen av deres første singel “Satisfied” i 2020, har de mottatt en Brits-nominasjon og toppet listene med den virale hiten “Wellerman – Sea Shanty / 220 KID x Billen Ted Remix”.

 

Mer om Alessandra:

Det skal godt gjøres å ikke ha blitt eksponert for det norsk-italienske stjerneskuddet Alessandra etter at hun tok seg til topps i Melodi Grand Prix med bangeren Queen of Kings.

 

Musikkarrieren til den 20 år gamle artisten og låtskriveren fikk en pangstart etter debutsingelen så dagens lys. Ikke bare vant hun hele Norges musikkhjerter med sin MGP-triumf, men hun vant også en internasjonal følgerskare da låten satte fyr på TikTok. Med rundt 300 millioner visninger, utallige likes og rekreasjoner, så ble Queen of Kings en viral TikTok-hit før finalen i MGP i det hele tatt hadde gått av stabelen. Denne suksessen har smittet over på andre plattformer hvor låten har passert 85 millioner streams – noe som sikrer den en plass blant de mest strømmede låtene fra årets Eurovision Song Contest.

Musikk har alltid vært en stor del av livet til det unge stortalentet. Etter å ha vunnet sin første sangkonkurranse som 6-åring, så har det ikke vært tvil om at det er på scenen Alessandra føler seg hjemme. Siden den gang har veien gått videre fra Italia til Norge, hvor hun etter snaue 2 år allerede kan skryte på seg en deltagelse i The Voice, skoleplass på musikkskolen LIMPI og nå en god plassering i Eurovision Song Contest.

«Jeg har alltid følt musikk på en veldig spesiell måte. Musikk gjør meg veldig filosofisk og følsom og en akkord eller en spesiell note kan få meg til å gråte fordi jeg føler det så intenst.
 Når jeg skriver låter er det mye tanker og passion, og jeg syns det er veldig gøy å blande norsk og italiensk kultur. Vi har forskjellige måter å se på ting og jeg syns det er spennende å blande disse perspektivene sammen og ser hva det gir. Det er en god mix.»

At Alessandra er en talentfull og ektefølt musiker finnes det ikke tvil om, men bak superstjernen så møter man en ærlig og selvsikker 20-åring med en refleksjonsevne som overgår den hos hennes jevnaldrende. En av hennes store hjertesaker er egenkjærlighet; et tema så viktig for henne at hun skulle ønske det ble undervist på skolen.

«Hvorfor blir ikke self-love lært på skolen? Det er noe jeg ikke forstår. Egenkjærlighet er en prosess og mange går til psykolog for å lære seg det, så for meg er det helt galskap at vi ikke har om dette på skolen. Mange syns kanskje det er teit å se seg selv i speilet og si høyt hva man liker ved seg selv, men jeg gjør det til meg selv hver morgen.»

 

Målet med musikken er å inspirere andre til å praktisere egenkjærlighet og finne frem til sin indre, selvsikre Queen of Kings, slik hun selv har blitt inspirert av artister som Beyoncé, Lizzo og Miley Cyrus.

 

«Jeg er veldig opptatt av at man skal være stolt av seg selv og gi seg selv kjærlighet, men jeg vil si det på en sassy og litt morsom måte i musikken min. Jeg vil at musikken skal være powerful, men gjennomtenkt. Jeg håper jeg kan være et forbilde som en dag kan bidra til at egenkjærlighet blir undervist på skoler.»

19-05-2023

Alessandra slår rekord på global Spotify-liste!

Suksessen fortsetter for stjerneskuddet Alessandra Mele som i dag, med låten "Queen of Kings", gikk inn på #28 på den globale topplisten til Spotify! Låten klatret hele 103 plasser, som det største hoppet av alle låtene på listen.

Låten har også klatret opp i en rekke land:
#3 Estland
#3 Island
#4 Belgia
#4 Finland
#4 Israel
#4 Storbritannia
#5 Latvia
#6 Østerrike
#6 Litauen
#6 Polen
#6 Sverige
#6 Sveits
#7 Nederland
#9 Luxemburg
#10 Tyskland

På lørdag gjorde Alessandra Mele en bemerkelsesverdig opptreden under Eurovision-finalen, som gjorde at hun stakk av med en sterk 5. plass som også er Norges beste plassering på ti år! Med publikumsstemmer alene havnet hun på en enda sterkere 3. plass.

Hennes debutsingel og Eurovision-bidrag “Queen of Kings” har i skrivende stund blitt strømmet over svimlende 80 millioner ganger.

Se opptredenen HER.

Denne uken annonserte stjerneskuddet sin aller første turné med hele 20 datoer i Storbritannia og Europa: “The Queen Of Kings Tour”. I tillegg ble hennes merchkolleksjon samt de digitale samleobjektene for Queen of Kings lansert via Centaurify.io. Les mer her.

Konsertbilletter HER.

Se flere listeplasseringer her:
#16 Irland
#17 Ukraina
#19 Tsjekkia
#25 Danmark
#26 Italia
#28 Global
#40 Spania
#47 Portugal
#48 Ungarn
#61 Hellas
#62 Romania
#65 Slovakia
#77 Bulgaria
#177 Frankrike

Mer om Alessandra:

Det skal godt gjøres å ikke ha blitt eksponert for det norsk-italienske stjerneskuddet Alessandra etter at hun tok seg til topps i Melodi Grand Prix med bangeren Queen of Kings.

Musikkarrieren til den 20 år gamle artisten og låtskriveren fikk en pangstart etter debutsingelen så dagens lys. Ikke bare vant hun hele Norges musikkhjerter med sin MGP-triumf, men hun vant også en internasjonal følgerskare da låten satte fyr på TikTok. Med rundt 300 millioner visninger, utallige likes og rekreasjoner, så ble Queen of Kings en viral TikTok-hit før finalen i MGP i det hele tatt hadde gått av stabelen. Denne suksessen har smittet over på andre plattformer hvor låten har passert 80 millioner streams – noe som sikrer den en plass blant de mest strømmede låtene fra årets Eurovision Song Contest.

Musikk har alltid vært en stor del av livet til det unge stortalentet. Etter å ha vunnet sin første sangkonkurranse som 6-åring, så har det ikke vært tvil om at det er på scenen Alessandra føler seg hjemme. Siden den gang har veien gått videre fra Italia til Norge, hvor hun etter snaue 2 år allerede kan skryte på seg en deltagelse i The Voice, skoleplass på musikkskolen LIMPI og en høy plassering i Eurovision-finalen.

«Jeg har alltid følt musikk på en veldig spesiell måte. Musikk gjør meg veldig filosofisk og følsom og en akkord eller en spesiell note kan få meg til å gråte fordi jeg føler det så intenst.
 Når jeg skriver låter er det mye tanker og passion, og jeg syns det er veldig gøy å blande norsk og italiensk kultur. Vi har forskjellige måter å se på ting og jeg syns det er spennende å blande disse perspektivene sammen og ser hva det gir. Det er en god mix.»

At Alessandra er en talentfull og ektefølt musiker finnes det ikke tvil om, men bak superstjernen så møter man en ærlig og selvsikker 20-åring med en refleksjonsevne som overgår den hos hennes jevnaldrende. En av hennes store hjertesaker er egenkjærlighet; et tema så viktig for henne at hun skulle ønske det ble undervist på skolen.

«Hvorfor blir ikke self-love lært på skolen? Det er noe jeg ikke forstår. Egenkjærlighet er en prosess og mange går til psykolog for å lære seg det, så for meg er det helt galskap at vi ikke har om dette på skolen. Mange syns kanskje det er teit å se seg selv i speilet og si høyt hva man liker ved seg selv, men jeg gjør det til meg selv hver morgen.»

Målet med musikken er å inspirere andre til å praktisere egenkjærlighet og finne frem til sin indre, selvsikre Queen of Kings, slik hun selv har blitt inspirert av artister som Beyoncé, Lizzo og Miley Cyrus. 

«Jeg er veldig opptatt av at man skal være stolt av seg selv og gi seg selv kjærlighet, men jeg vil si det på en sassy og litt morsom måte i musikken min. Jeg vil at musikken skal være powerful, men gjennomtenkt. Jeg håper jeg kan være et forbilde som en dag kan bidra til at egenkjærlighet blir undervist på skoler.»

15-05-2023

Alessandra med Norges beste Eurovision-plassering på ti år!

Gratulerer til Alessandra Mele for en bemerkelsesverdig opptreden under kveldens Eurovision-finale! Det unge stjerneskuddet imponerte fansen, og stakk av med en sterk 5. plass - noe som gir Alessandra Norges beste plassering på ti år! Med publikumsstemmer alene havnet hun på en enda sterkere 3. plass.

Hennes debutsingel og Eurovision-bidrag “Queen of Kings” har i skrivende stund blitt strømmet over svimlende 80 millioner ganger.

Se opptredenen HER.

Denne uken annonserte stjerneskuddet sin aller første turné med hele 20 datoer i Storbritannia og Europa: “The Queen Of Kings Tour”. I tillegg ble hennes merchkolleksjon samt de digitale samleobjektene for Queen of Kings lansert via Centaurify.io. Les mer her.

Konsertbilletter HER.

Mer om Alessandra:

Det skal godt gjøres å ikke ha blitt eksponert for det norsk-italienske stjerneskuddet Alessandra etter at hun tok seg til topps i Melodi Grand Prix med bangeren Queen of Kings.

Musikkarrieren til den 20 år gamle artisten og låtskriveren fikk en pangstart etter debutsingelen så dagens lys. Ikke bare vant hun hele Norges musikkhjerter med sin MGP-triumf, men hun vant også en internasjonal følgerskare da låten satte fyr på TikTok. Med rundt 300 millioner visninger, utallige likes og rekreasjoner, så ble Queen of Kings en viral TikTok-hit før finalen i MGP i det hele tatt hadde gått av stabelen. Denne suksessen har smittet over på andre plattformer hvor låten har passert 80 millioner streams – noe som sikrer den en plass blant de mest strømmede låtene fra årets Eurovision Song Contest.

Musikk har alltid vært en stor del av livet til det unge stortalentet. Etter å ha vunnet sin første sangkonkurranse som 6-åring, så har det ikke vært tvil om at det er på scenen Alessandra føler seg hjemme. Siden den gang har veien gått videre fra Italia til Norge, hvor hun etter snaue 2 år allerede kan skryte på seg en deltagelse i The Voice, skoleplass på musikkskolen LIMPI og en høy plassering i Eurovision-finalen.

«Jeg har alltid følt musikk på en veldig spesiell måte. Musikk gjør meg veldig filosofisk og følsom og en akkord eller en spesiell note kan få meg til å gråte fordi jeg føler det så intenst.
 Når jeg skriver låter er det mye tanker og passion, og jeg syns det er veldig gøy å blande norsk og italiensk kultur. Vi har forskjellige måter å se på ting og jeg syns det er spennende å blande disse perspektivene sammen og ser hva det gir. Det er en god mix.»

At Alessandra er en talentfull og ektefølt musiker finnes det ikke tvil om, men bak superstjernen så møter man en ærlig og selvsikker 20-åring med en refleksjonsevne som overgår den hos hennes jevnaldrende. En av hennes store hjertesaker er egenkjærlighet; et tema så viktig for henne at hun skulle ønske det ble undervist på skolen.

«Hvorfor blir ikke self-love lært på skolen? Det er noe jeg ikke forstår. Egenkjærlighet er en prosess og mange går til psykolog for å lære seg det, så for meg er det helt galskap at vi ikke har om dette på skolen. Mange syns kanskje det er teit å se seg selv i speilet og si høyt hva man liker ved seg selv, men jeg gjør det til meg selv hver morgen.»

Målet med musikken er å inspirere andre til å praktisere egenkjærlighet og finne frem til sin indre, selvsikre Queen of Kings, slik hun selv har blitt inspirert av artister som Beyoncé, Lizzo og Miley Cyrus. 

«Jeg er veldig opptatt av at man skal være stolt av seg selv og gi seg selv kjærlighet, men jeg vil si det på en sassy og litt morsom måte i musikken min. Jeg vil at musikken skal være powerful, men gjennomtenkt. Jeg håper jeg kan være et forbilde som en dag kan bidra til at egenkjærlighet blir undervist på skoler.»

14-05-2023

Ny musikk fra Becky Hill, Remi Wolf, Jonas Brothers, Jeremy Zucker & Sekou!

Countrylegende slipper sitt første rockealbum!

 

 

 

 

Endelig vår og nytt album fra Emelie Hollow!

 

 

 

 

Vidar Villa = Sommer!

 

 

 

 

Alessandra til Eurovision-finalen!

 

 

 

 

Jonas Brothers er i dag ute med sitt nye album The Album. Albumet følger opp Happiness Begins fra 2019 og er trioens sjette album i rekken. De er annonsert som headlinere for BBC Radio 1's Big Weekend og Capital's Summertime Ball. Nylig spilte de fem utsolgte show på Broadway i New York og en i Royal Albert Hall i London. Til høsten legger de ut på en stor turné i USA hvor fans vil få høre musikk fra brødrenes 17 år lange karriere.

 

 

 

 

Med hitter som “Remember”, “Lose Control”, “Crazy What Love Can Do” og Matoma-samarbeidet “False Alarm” har den britiske artisten Becky Hill virkelig satt sitt preg på EDM-verdenen. Becky var en av 2021s mest strømmede kvinnelige artister i Storbritannia og har tidligere jobbet med blant andre Tiësto, Meduza, Jonas Blue og Sigala. Nå er hun klar med den nye låten “Side Effects” sammen med Lewis Thompson. I sommer kan Becky Hill oppleves live når hun står på scenen under årets Palmesus i Kristiansand.

 

 

 

 

Remi Wolf, 25-åringen fra California, som i 2019 debuterte med EP’en You’re A Dog, er klar med ny musikk. Låten "Prescription" er Remis første utgivelse siden albumet Juno (Deluxe) i juni i fjor, og følger nylige samarbeid med Madison Cunningham, Still Woozy og Benny Sings. Låten vil bli å finne i Boots Riley's (regissøren bak Sorry to Bother You, Superbad, Losers) kommende Amazon Prime-serie "I'm A Virgo", som er ute i juni. På "Prescription" har hun samatbeidet med låtskriver John Carroll Kirby (Steve Lacy, Miley Cyrus) og produsentene Solomonophonic (produsent for Juno) og Knox Fortune (Chance The Rapper).

 

 

 

 

Det britiske stjerneskuddet Sekou slipper singelen “Better Man” - en relaterbar låt som holder et speil opp mot lytteren, og oppmuntrer dem til å jobbe for å bli den beste versjonen av seg selv. 18-åringen hadde dette å si om låten: “Growing up I had a bad relationship with my dad, but I never knew I could write a song out of it. I wanted to write half of it to myself, telling myself what not to do, but then also telling my dad a message as well. When I started the writing process that was the only thing I could really relate to and be honest about.”

 

 

 

 

I kjølvannet av utgivelsen av det kritikerroste albumet Let’s Start Here. annonserer Atlanta-rapperen Lil Yachty sin kommende Norgeskonsert. Konserten er et av mange stopp på The Field Trip Tour og holdes på Sentrum Scene 22. november. Billetter i salg fra kl. 12:00 i dag HER.

 

 

 

 

Jeremy Zucker, den 27 år gamle singer-songwriteren fra New Jersey er klar med singelen “OK”. Jeremy slo virkelig gjennom med hitlåten “comethru”, som hittil har sanket inn over 3.2 milliarder totale strømninger, og med over 8.4 milliarder totale strømninger på katalogen sin, er han på god vei til superstjernestatus.

12-05-2023

Endelig vår og nytt album fra Emelie Hollow!

”Går ikke dette egentlig litt for bra?”

Det er en tanke som kan finne på å slå ned i henne, ofte nærmest ut av ingenting. Følelsen av at alt dette gode hun opplever ikke kommer til å vare, men smuldre opp mellom fingrene og forsvinne, fordi alt som er fint også er skjørt og forgjengelig.

Solitude, albumet som slippes 12. mai, er det endelige resultatet av mye selvpålagt alenetid. En iskald vinterdag i slutten av januar 2022, pakket 24 år gamle Emelie Hollow fra Vinterbro i Ås med seg gitar, mikrofon og et lite keyboard og innlosjerte seg på en avsidesliggende hytte i Rondane, bare for å, som hun sier, ”se hva som skjedde”. Planen var å sette opp et lite innspillingsstudio i ett av uthusene; isteden er de fleste av sangene på Solitude laget foran peisen i løpet av en uke i ensomhet. Det nakne og sparsommelige uttrykket fra hytta var noe hun søkte å bevare da hun tilbake i Oslo tok låtene med seg inn i studio, samtidig som hun, de gangene det føltes naturlig, tillot seg selv å tenke stort og være pompøs, uten å holde igjen, med det resultat at flere av låtene er supplert med strykere og store koringspartier, alt sammen jobbet frem i spann med hennes faste produsent, Carl-Victor Guttormsen.

Hør hele albumet her: https://EmelieHollow.lnk.to/Solitude

 ”Jeg har mine røtter i låtskriving, men etter hvert har jeg opplevd det som utrolig fint å kunne komme ut på scenen med låtene, og å være artist. Kanskje har jeg skjult meg litt som låtskriver, og brukt låtskrivingen som selvterapi, men som artist får jeg en mulighet til å åpne denne terapidøren for andre. Dele det jeg har erfart, på samme måte som jeg selv lærte av artister som viste frem sine følelser og tanker”.

I flere år figurerte Emelie Hollow i bakgrunnen, blant annet som med-låtskriver (og gjestevokalist) på Alan Walkers monsterhit ”LILY”, hvis antall strømminger nylig bikket tre milliarder, og som med-låtskriver på ”Fallen Angel”, låten Tix representerte Norge med under Eurovision-finalen i Rotterdam i 2021. Emelie Hollows musikalske samarbeid har i det hele tatt etter hvert blitt mange: Dagny, Seeb, Ruben, Emma Steinbakken, Victoria Nadine, Alexander Oscar, Jesper Jensen og Skaar er bare noen av de andre artistene som fins i kontaktlista, og hun ble da også nominert til Spellemannpris i 2021 i kategorien Årets låtskriver for sin samlede produksjon.

I 2021 tok imidlertid Emelie skrittet helt ut med sitt første soloalbum, Half the Story, og på ett tidspunkt lå fem av låtene fra albumet inne på landets radiospillelister samtidig.

Der debutalbumet Half the Story var en form for egenterapi etter et samlivsbrudd, kommer Solitude fra et lysere sted, skrevet og spilt inn i en periode der hun har gått rundt og vært forelsket. Og likevel, det fins i låtene om ikke et mørke, så i alle fall skygger av tvil. Sangene på albumet opptrer i par, og representerer dualiteten av følelser en kan ha når man blir forelsket. Låtene er som tvillinger som går sine egne veier, eller som trekker i hver sin retning. Albumet er i det hele tatt bygd konseptuelt rundt en rekke ulike tvillingpar, låter som opptrer to og to og nærmest snakker med hverandre, eventuelt om hverandre, bak den andres rygg.  

”Jeg tenker på det litt som Rødhette og Ulven. Rødhette er Forelskelsen, på vei gjennom skogen; glad, bekymringsløs, nesten litt naiv, helt uten å ane at Tvilen, i Ulvens skikkelse, lurer i buskene. En låt som I Could Lie Here Forever handler for eksempel om opplevelsen det er å våkne opp til late, stressfrie dager da man ikke skal noe, men så har den sin tvillingsang, But Life Gets in the Way, som er livet som hamrer på døra og skriker at du må stå opp”.

Dualismen kunne merkes allerede på førstesingelen I Don’t Believe It fra albumet. Ikke nødvendigvis så mye når låten sto alene – dragkampen oppstår isteden i det den møtte sitt lysere motstykke, No One’s Ever Looked at Me Like That.

”Det er to låter som er delvis født ut av frustrasjonen over at man ikke er bedre i stand til å styre sitt eget tankesett, men isteden lar seg suge opp av selvdestruktive tanker og følelser. Du opplever noe som du vet er bra, og du kjenner det fysisk, likevel er det denne lille stemmen som sier at det ikke fins noen som kan elske deg og at du ikke må la deg rive med”.

I Don’t Believe It var listet på P3 og fikk svært god omtale der, så vel som i Aftenposten, Dagsavisen, NRK og 730. Om den påfølgende singelen Take My Love og det mørkere motstykket Please Don’t Give It Away, sluppet i februar, mente Aftenpostens anmelder at Take My Love lovet særdeles godt for det kommende albumet: ”Et drivende trommesett og energisk synthpop resulterer i en spretten affære det er lett å bli litt revet med av. Vokalen flyter vakkert over kompet, med catchy hooks og dynamiske skifter mellom ømt og tøft”. 730 stemte i, det samme gjorde NRK P3:

«Når refrenget kicker inn, tenker jeg umiddelbart på storhetstiden til svenske Robyn, med deilig bruk av stor synth og energiske trommer. Og hva med den vakre stemmen til Hollow, spør du? Jo, det er en stemme jeg brått kunne lista til topps over de mest unike vi har i Pop-Norge.» 

Nylig slapp Emelie også tredje singel fra albumet, pop-perlen You're So Good To Me. Denne er listet på P3.  

Endelig er både våren og Emelie Hollows andre album her <3 

12-05-2023

Vidar Villa = Sommer!

For tredje sommer på rad skal Vidar ut på sin sagnomsuste båt-turné, ombord på sin egen konsertferje MS Bjørvika. Hans unike utsolgte konsertopplevelser langs den norske sørlandskysten er dermed etablert som norsk sommertradisjon!

 

Temalåten for sommeren blir hans nye singel "Fy Faen Så Deilig" – en rendyrket sommerlåt som hyller følelsen av at sommeren endelig er tilbake.

 

Låten slippes fredag 12. mai. Hør den her: https://VidarVilla.lnk.to/FyFaenSaaDeilig

 

Vidar Villa selv kommenterer:

"Fy faen så deilig det er med norsk sommer! Jeg har hatt sommerstemning helt siden vi begynte å skrive denne, da det fortsatt lå sludd og snø i gatene, hehe

Denne låta er en slags hyllest til norsk sommer og alt som gjør den så spesiell. Fra lange, lyse netter til spontane parkheng og alltid litt for lave badetemperaturer. Fy faen så deilig norsk sommer er, og denne låten fanger akkurat den følelsen for meg"

 

 

Låta er skrevet av Vidar selv, hans bandkollega Jonas Thomassen, og produsentstjerneduoen, Tobago.

 

“For meg er sommerens høydepunkt når vi drar på vår årlige sommerturné. Vi besøker 18 av Norges mest fantastiske sommerbyer, og får muligheten til å dele sommeren med over 7000 festglade publikummere, fordelt på 25 konserter. Norsk sommer er dessverre altfor kort, men jeg håper at ved å sette på denne låta klarer man å makse følelsen. For ingenting er bedre enn når hele Norge koser seg. 

- og har du en grill, så kommer jeg. "

 

Sjekk ut turnédatoene her: https://www.vidarvilla.no/sommerturne-2023

11-05-2023

Countrylegende slipper sitt første rockealbum!

Den verdenskjente superstjernen Dolly Parton har slått seg sammen med noen av rockemusikkens mest legendariske artister for sitt aller første rockealbum: ROCKSTAR.

Det nye albumet inneholder 30 sanger, som inkluderer ni originale låter og 21 ikoniske rockeklassikere. ROCKSTAR slippes den 17. november.

 

“I’m so excited to finally present my first Rock and Roll album Rockstar! I am very honored and privileged to have worked with some of the greatest iconic singers and musicians of all time and to be able to sing all the iconic songs throughout the album was a joy beyond measure. I hope everybody enjoys the album as much as I’ve enjoyed putting it together” – Dolly Parton.

 

Første låt ut fra ROCKSTAR er "World on Fire". Låten får sin verdenspremiere i kveld under Country Music Awards.

 

“This is a song I felt very inspired to write. I think it speaks about everything and to everyone this day and time. I hope it is something that will touch you and maybe touch enough people to want to make a change for the better” – Dolly Parton.

 

Parton, som nylig ble innviet til Rock and Roll Hall of Fame, er sammen med Garth Brooks vertskap for den 58. utgaven av Academy of Country Music Awards, som streames direkte over hele verden på Prime Video den 11. mai klokken 19:00 CT fra The Ford Center i Frisco i Texas.

 

ROCKSTAR Track List:

1. “Rockstar (with special guest Richie Sambora)”

2. “World on Fire”

3. “Every Breath You Take (feat. Sting)”

4. “Open Arms (feat. Steve Perry)”

5. “Magic Man (feat. Ann Wilson with special guest Howard Lee)”

6. “Long As I Can See The Light (feat. John Fogerty)”

7. “Either Or (feat. Kid Rock)”

8. “I Want You Back (feat. Steven Tyler & special guest Warren Haynes)”

9. “What Has Rock And Roll Ever Done For You (feat. Stevie Nicks & special guest Waddy Wachtel)”

10. “Purple Rain”

11. “Baby, I Love Your Way (feat. Peter Frampton)”

12. “I Hate Myself For Loving You (feat. Joan Jett & The Blackhearts)”

13. “Night Moves (feat. Chris Stapleton)”

14. “Wrecking Ball (feat. Miley Cyrus)”

15. “(I Can’t Get No) Satisfaction (feat. P!nk & Brandi Carlile)”

16. “Keep On Loving You (feat. Kevin Cronin)”

17. “Heart Of Glass (feat. Debbie Harry)”

18. “Don’t Let The Sun Go Down On Me (feat. Elton John)”

19. “Tried To Rock And Roll Me (feat. Melissa Etheridge)”

20. “Stairway To Heaven (feat. Lizzo & Sasha Flute)”

21. “We Are The Champions”

22. “Bygones (feat. Rob Halford with special guests Nikki Sixx & John 5)”

23. “My Blue Tears (feat. Simon Le Bon)”

24. “What’s Up? (feat. Linda Perry)”

25. “You’re No Good (feat. Emmylou Harris & Sheryl Crow)”

26. “Heartbreaker (feat. Pat Benatar & Neil Giraldo)”

27. “Bittersweet (feat. Michael McDonald)”

28. “I Dreamed About Elvis (feat. Ronnie McDowell with special guest The Jordanaires)”

29. “Let It Be (feat. Paul McCartney & Ringo Starr with special guests Peter Frampton & Mick Fleetwood)”

30. “Free Bird (feat. Ronnie Van Zant with special guests Gary Rossington, Artimus Pyle and The Artimus Pyle Band)”

 

 

 

11-05-2023

Alessandra til Eurovision-finalen!

Gratulerer til Alessandra Mele som stakk av med en finaleplass på åpningen av Eurovision 2023 med superhiten “Queen of Kings”! 

Alessandra åpnet hele Europas sangkonkurranse med en bemerkelsesverdig opptreden under Eurovisions første semifinale, og skal nå representere Norge i den store finalen førstkommende lørdag!
 

Se opptredenen HER. 

Denne uken annonserte stjerneskuddet sin aller første turné med hele 20 datoer i Storbritannia og Europa: “The Queen Of Kings Tour”. I tillegg ble hennes merchkolleksjon samt de digitale samleobjektene for Queen of Kings lansert via Centaurify.io. Les mer her. 

Konsertbilletter HER.

Mer om Alessandra: 

Det skal godt gjøres å ikke ha blitt eksponert for det norsk-italienske stjerneskuddet Alessandra etter at hun tok seg til topps i Melodi Grand Prix med bangeren "Queen of Kings."

Musikkarrieren til den 20 år gamle artisten og låtskriveren fikk en pangstart etter debutsingelen så dagens lys. Ikke bare vant hun hele Norges musikkhjerter med sin MGP-triumf, men hun vant også en internasjonal følgerskare da låten satte fyr på TikTok. Med over 250 millioner visninger, utallige likes og rekreasjoner, så ble Queen of Kings en viral TikTok-hit før finalen i MGP i det hele tatt hadde gått av stabelen. Denne suksessen har smittet over på andre plattformer hvor låten har passert 70 millioner streams – noe som sikrer den en plass blant de mest strømmede låtene fra årets Eurovision Song Contest.

Musikk har alltid vært en stor del av livet til det unge stortalentet. Etter å ha vunnet sin første sangkonkurranse som 6-åring, så har det ikke vært tvil om at det er på scenen Alessandra føler seg hjemme. Siden den gang har veien gått videre fra Italia til Norge, hvor hun etter snaue 2 år allerede kan skryte på seg en deltagelse i The Voice, skoleplass på musikkskolen LIMPI og nå et potensielt Eurovision-herredømme.

«Jeg har alltid følt musikk på en veldig spesiell måte. Musikk gjør meg veldig filosofisk og følsom og en akkord eller en spesiell note kan få meg til å gråte fordi jeg føler det så intenst. 
Når jeg skriver låter er det mye tanker og passion, og jeg syns det er veldig gøy å blande norsk og italiensk kultur. Vi har forskjellige måter å se på ting og jeg syns det er spennende å blande disse perspektivene sammen og ser hva det gir. Det er en god mix.»

At Alessandra er en talentfull og ektefølt musiker finnes det ikke tvil om, men bak superstjernen så møter man en ærlig og selvsikker 20-åring med en refleksjonsevne som overgår den hos hennes jevnaldrende. En av hennes store hjertesaker er egenkjærlighet; et tema så viktig for henne at hun skulle ønske det ble undervist på skolen. 

«Hvorfor blir ikke self-love lært på skolen? Det er noe jeg ikke forstår. Egenkjærlighet er en prosess og mange går til psykolog for å lære seg det, så for meg er det helt galskap at vi ikke har om dette på skolen. Mange syns kanskje det er teit å se seg selv i speilet og si høyt hva man liker ved seg selv, men jeg gjør det til meg selv hver morgen.»

Målet med musikken er å inspirere andre til å praktisere egenkjærlighet og finne frem til sin indre, selvsikre Queen of Kings, slik hun selv har blitt inspirert av artister som Beyoncé, Lizzo og Miley Cyrus.

«Jeg er veldig opptatt av at man skal være stolt av seg selv og gi seg selv kjærlighet, men jeg vil si det på en sassy og litt morsom måte i musikken min. Jeg vil at musikken skal være powerful, men gjennomtenkt. Jeg håper jeg kan være et forbilde som en dag kan bidra til at egenkjærlighet blir undervist på skoler.» 

11-05-2023

Ny musikk fra Loreen, Armani White, Vaarin & Sam Smith med Felix Jaehn!

Astrid S slipper ny versjon av “Darkest Hour” med sørasiatisk superstjerne!

 

 

 

 

Loreen & Alessandra slipper digitale samleobjekter!

 

 

 

 

Larsiveli konfronterer fortiden med “Judas”

 

 

 

 

Det canadiske popstjerneskuddet Lauren Spencer-Smith har sluppet nyhet om debutalbum. Albumet har fått tittelen Mirror og kommer 14. juli. Mirror vil inneholde 15 låter, som allerede utgitte “Best Friend Breakup” og den nyeste singelen “Fantasy” med GAYLE og Em Beihold. Albumet er personlig og forteller en historie fylt med selvbiografiske opp- og nedturer, noe tittelen også gjenspeiler. Om albumet forteller hun: “I’ve been working on this album for years. It has been with me through so much in my life, the highs and the lows, and it means more to me than I can put into words. It tells a story of reflection, healing and growth”.

 

 

 

 

Sveriges Eurovision-håp Loreen er ute med en akustisk versjon av “Tattoo”. Loreen er en av favorittene til å vinne årets ESC og skal ut i første semifinale 9. mai i Liverpool. Der skal hun kjempe om en plass i finalen som går av stabelen lørdag 13. mai.

 

 

 

 

Den tyske DJ og produsenten Felix Jaehn har laget en remix av Sam Smiths “Lose You”. Originalen var å finne på Smiths nyeste album Gloria, som ble sluppet i januar. I morgen står Sam på scenen foran et utsolgt Spektrum når han tar med seg GLORIA the tour til Oslo.

 

 

 

 

Den norske pop og folk-artisten Vaarin har siden stjernedebuten med jazzalbumet Even If I started Seeing Rainbows i 2018 gitt ut mye musikk og gjort flere ulike visuelle samarbeid både på scene og film. Nå stiller hun spørsmål om menneskers behov for tilhørighet på sitt nye album, The Identity Of Belonging. Med albumet tar Vaarin med lytterne på en reise gjennom følelser av mørke, håpløshet og eksistensiell elendighet ved å grave dypere i sin egen identitet.

 

 

 

 

Armani White er ute med EP’en Road to CASABLANCO. EP’en inneholder blant annet den tidligere utgitte singelen “GOATED” med Denzel Curry, som i skrivende stund har passert svimlende 19 millioner strømninger på Spotify og over én milliard visninger på TikTok. Karrieren til 26-åringen fra Philadelphia tok virkelig fart med utgivelsen av 2022s “BILLIE EILISH.” Låten gikk viralt på TikTok og har hittil blitt strømmet over 250 millioner ganger på Spotify.

05-05-2023

Astrid S slipper ny versjon av «Darkest Hour» med sørasiatisk superstjerne!

Astrid S følger opp EP-prosjektet «Felt Cute Might Delete Later» med enda en versjon av «Darkest Hour» med den sørasiatiske stjernen Asim Azhar!

Singelen «Darkest Hour» hører til «Felt Cute Might Delete Later», gaven fra Astrid S til sine fans. EPen består av låter som Astrid S elsker og alltid har hatt lyst til å slippe, men som ikke helt har passet før nå. Forrige uke slapp Astrid S en versjon med indonesiske Keisya Levronka. I dag følger hun opp med en ny versjon med selveste Asim Azhar.

Hør 
«
Darkest Hour (Asim Azhar Version)» HER.

Om samarbeidet sier Astrid:

«Min fanbase i Sør-Asia har vokst de siste årene, og jeg har lenge hatt lyst til å samarbeide med en lokal artist. Jeg er en stor fan av Asim Azhar og jeg kunne nesten ikke tro det da han sa ja til å synge på denne låta med meg. Stemmen hans er fantastisk og tar låta til et helt annet nivå! Jeg gleder meg veldig til alle får høre den og til å reise til India for første gang om noen uker!» - Astrid S

Asim følger opp med:

«I am beyond excited to be featured in this upcoming release of Darkest Hour. This is my first international collaboration and it has been a truly amazing experience working alongside  the talented artist Astrid S. This is a big moment for me, as well as my fans. It will be interesting to see how my fans react to this release, and I am certain that they will love it.» - Asim Azhar

Låta slippes sammen med en lyrikk-video som kan sees HER.

De siste månedene har Astrid S sluppet låtene "Side Effects", "Fuck Off" og sist "Expiration Date_demo_V2" til stor hyllest og respons fra fansen. Sammen med låtene har Astrid lansert eksklusiv og limitert merch via eget selskap ByAstridS.

I løpet av de siste månedene har Astrid S skrevet ny musikk for sitt kommende album.


Mer om Asim Azhar:

Asim Azhar is a Pakistani singer and style influencer who reaches his audience beyond the borders of geography and bounded universally through heartfelt tracks in Urdu and Punjabi. His music videos have racked up more than 0.5 billion views just on YouTube, while his latest track, Kabhi Mai Kabhi Tum, crossed 67 million views on TikTok alone within 2 weeks of launch.
Asim's Ghalat Fehmi became the first Pakistani song to top Spotify's global charts in 2021 and he joined the Spotify Global Ambassadors list in 2022. Singing since childhood to the dreams rooted through the music of the country's most prominent pianist, his father, Asim launched his first song at age 15, and at 18 Asim became the youngest to be featured on Coke Studio. Since then, he and his 9 member band have toured the globe with tele of +300 concerts and won numerous awards including Best OST and Best Singer of the year, two years in a row; 2020 and 2021.
A cricket fan at heart, and a nationalist by nature, Asim credits his hard work and push from his actor-turned-politician mother, and is all set to hit the milestone of his debut album in mid-2022. Asim's +13 million following on social networks coupled with multiple weeks of Twitter trending on topics other-than-his-music makes him the most googled artist for Pakistanis across the globe.

05-05-2023

Larsiveli konfronterer fortiden med “Judas”

Det har gått over tre år siden sist vi fikk ny musikk fra Larsiveli, i hvert fall om man ser bort ifra gjesteversene for Stig Brenner, Tommy Tee, King Skurk One og Tyr. 5. mai er “din favorittrappers favorittrapper” klar med den JNS-produserte singelen “Judas”.

- Judas tar for seg temaet svik, og er både et oppgjør med mennesker fra min fortid, men også med meg selv. Dette er første av mange låtslipp fra meg i år, og det føles godt å starte med et realt oppgjør med det som har vært. I 2023 skal jeg ta med lytterne på min reise de siste årene, både som artist og som menneske.

I “Judas” sitt visuelle univers ser man Lars som en korsfestet Jesus rope mot himmelen, inspirert av musikkvideoen til “Hate Me Now” av Nas og filmen Sin City.

- Det visuelle rundt singelen bygger på historien om Jesus og Judas, hvor sistnevnte sviker sin bestevenn for tretti sølvmynter og sender ham i døden. Dette er jo et oppgjør med folk i min fortid, men også et symbol på at jeg måtte treffe bunn for å kunne gjenoppstå som den mannen jeg er i dag.

Larsiveli begynte å bygge sin trofaste fanskare allerede i 2010 gjennom duoen Greenlight. Sammen med Jesse Green rappet de ufiltrert om en småbyoppvekst på siden av samfunnet. I 2018 fikk et større publikum øynene opp for Larsiveli, da låten “Baby” lå på A-listen til NRK P3 fra april til august.

Artisten har en egen evne til å formidle sterke følelser i kombinasjon med unike ferdigheter og musikalitet. Larsiveli er “...en av de mest fleksible rapperne i landet, med en evig omskiftelig rapflow” (Klassekampen), “stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri” (Natt & Dag), med et “sjeldent stjernepotensiale” (Dagbladet). EP-en Tvilling kom i starten av 2019, som landet han en Spellemann for “Årets Låtskriver”.

De siste årene har han og produsenten JNS (Stig Brenner/Marstein/Britz) låst seg inne i studio, og “Judas” er første singel fra tospannet i 2023.

FØLG LARSIVELI:

TikTok | InstagramYouTube

05-05-2023

Loreen & Alessandra slipper digitale samleobjekter!

Regjerende dronninger av Eurovision, Loreen og Alessandra avduker sine offisielle digitale samleobjekter for henholdsvis "Tattoo" og "Queen of Kings". Med en eksklusiv lansering av 50 samleobjekter hver, gjør de to superstjernene seg klare for en heftig Eurovision-duell i forkant av den kommende finalen i Liverpool. Hvis enten Loreen eller Alessandra vinner årets Eurovision Song Contest, vil en heldig troféeier bli trukket ut til å motta to billetter til Eurovision 2024. 

Samleobjektene fungerer som digitale trofeer, og er en del av et større prosjekt Universal Music Norge har lansert i samarbeid med den web3-baserte markedsplassen Centaurify.io. 

Salget starter 9. mai kl. 12:00, på dagen til Eurovision 2023s første semifinale, hvor både Loreen og Alessandra inntar scenen, klare til å kapre verdens hjerter med sine kraftfulle låter. Trofeene er prissatt til 0,02 ETH eller omtrent 400NOK, og forventes å raskt tømmes fra hyllene grunnet den begrensede tilgjengeligheten! Fans kan registrere seg for salget HER. 

De digitale trofeene vil dynamisk endre utseende etter hvert som sangene øker i antall strømninger. Trofeets nivåer går fra "Launch" og hele veien opp til "Supernova". Se den fullstendige listen over trofeets potensielle stadier nedenfor: 

Launch: 0 strømninger 
Orbit: 1M+ strømninger 
Lunar: 10M+ strømninger 
Solar: 50M+ strømninger 
Galaxy: 100M+ strømninger 
Supernova: 500M+ strømninger 

Siden "Tattoo" og "Queen of Kings" allerede har passert 50M+ totale strømninger, vil de bli avduket som "Solar"-trofeer ved lanseringen. 

I samarbeid med Centaurify lanserte Universal Music Norge nylig sin aller første NFT-samling på 3 333 digitale trofeer. Lanseringen var en stor suksess, og samlingen ble helt utsolgt på noen få timer. Universal Musics digitale trofé gir eiere eksklusiv gjesteliste-tilgang, og sikrer forsalgsrettigheter til alle fremtidige artistutgivelser, inkludert denne Eurovision-utgivelsen. Trofeet gir også tilgang til eksklusive utgivelser fra artister, et VIP-fellesskap, med enda flere spennende fordeler på vei. Sjekk det ut HER. 

Hold utkikk etter nyheter om kommende samlinger fra artister som K-391, CLMD og Victoria Nadine. 

 

MER OM LOREEN: 

Helt siden sitt store gjennombrudd har Loreen trollbundet fansen med sin nydelig vokal, rørende tekster og kunstneriske tolkninger. Nå som hun går inn i et nytt kapittel i sin musikalske karriere, gjør hun det med en enda sterkere visjon enn noen gang før - nemlig å fortsette å bygge broer mellom ulike kulturer, livssyn og tradisjoner. 

Loreen har et talent for å etterlate et stort inntrykk med musikken sin, og hennes store gjennombrudd med “Euphoria” var intet unntak. Ikke bare stakk hun av med seieren i Eurovision 2012, men låten toppet også listene i mange land. Det kraftfulle refrenget, Loreensuttrykksfulle vokal og den unike scenografien kapret hjerter verden rundt.  

Årets vinnerlåt fra svenske Melodifestivalen, “Tattoo”, er også skrevet av de samme menneskene bak 2012s “Euphoria”. 

 

MER OM ALESSANDRA:  

Allerede som 20-åring har Alessandra trollbundet lyttere med sin sterke vokal og utstråling, og dermed allerede fortjent sin plass som en kommende superstjerne. Alessandra har blomstret og følt seg hjemme på scenen siden hun vant sin aller første sangkonkurranse som seksåring, og hennes ønske om å skrive musikk og opptre på store scener ledet henne til slutt til hennes andre hjem – Norge. 

Et av Alessandras store ønsker i livet er å spre budskapet om egenkjærlighet. Et tema så nært hennes hjerte at hun mener det burde blitt undervist på skolen. Med intensjonen om å inspirere andre til å være selvsikre og snille mot seg selv skrev hun “Queen of Kings”. 

«Hvorfor blir ikke self-love lært på skolen? Det er noe jeg ikke forstår. Egenkjærlighet er en prosess og mange går til psykolog for å lære seg det, så for meg er det helt galskap at vi ikke har om dette på skolen. Mange syns kanskje det er teit å se seg selv i speilet og si høyt hva man liker ved seg selv, men jeg gjør det til meg selv hver morgen

Det tok ikke lang tid før Alessandra ble et norsk husholdningsnavn med utgivelsen av hennes sterke debutsingel, som hittil har sanket inn over svimlende 55 millioner strømninger. 

TikTok har “Queen of Kings” over 250 millioner visninger. Alessandras profil har over 8 millioner likes, i tillegg til 22 millioner totale visninger på YouTube. 

Nå er Alessandra klar for å innta den internasjonale Eurovision-scenen med det sterke låtbidraget “Queen of Kings”. Låten handler om å tørre å være seg selv, og det å komme sterkere ut av vanskelige perioder i livet: 

“Hvem som helst kan være Queen of Kings. Queen of Kings er noen som tror på seg selv, og ikke bryr seg om andres meninger. Personen har gått gjennom mye, men har til slutt klart å komme seg seirende ut av det med ny lærdom”. - Alessandra 

03-05-2023

Ny musikk fra Dagny, Niall Horan, Astrid S, Coi Leray og Stephen Sanchez

Dagny innleder en ny æra med "Heartbreak In The Making"


 

Astrid S slipper ny versjon av «Darkest Hour» med indonesisk popstjerne!


 

Niall Horan klar med nytt album og Norgesbesøk!

 

 

Etter en pause på tre år er Jess Glynne er tilbake med den nye låten “Silly Me”. Om den nye låten sier hun selv: “This song really is about learning from your mistakes and growing from it. Life isn’t perfect, we all mess up along the way and have moments where we have felt silly, but what matters is picking yourself up and not being too hard on yourself”. “Silly Me” er skrevet og produsert i samarbeid med Knox Brown, som foruten å være en av Jess' pålitelige samarbeidspartnere gjennom lang tid, også har jobbet med RAYE, Stormzy og P2J (Beyoncé, FKA twigs).
 

 

Olivia Lobato skriver smertefullt og drømmende om livets store øyeblikk. Med sin fengende stemme gjorde hun seg tidlig bemerket på TikTok der hun tolket kjente svenske poplåter. Allerede første gang hun satte seg i studio for å skrive selv, ble hennes store gjennombruddslåt "Syrener" skrevet. En låt som har gått til platina i Norge. Nå har hun gjort sin versjon av “Måndagsbarn”, Veronica Maggios klassiker fra 2008.
 

 

Stjerneskuddet Coi Leray har hatt stor suksess med “Players“, som inneholdt en sample av “The Message” av Grandmaster Flash & Furious Five. I går slapp hun “Bops” og i dag slippes “My Body”. Coi gjestet nylig Spotify's RapCaviar Presents dokumentar-serie på Hulu sammen med legender som Pharrell Williams, Post Malone, Roddy Rich med flere.
 

 

På sin nye singel, "I'm Her", antyder Natalie Jane at å glemme eksen kan være den beste hevn. Fansen gikk av skaftet da Natalie hintet om låten på sosiale medier, og innleggene har fått over 20 millioner visninger. Den 19 år gamle artisten skrev "I'm Her" sammen med Daniel Gleyzer, som også har produsert låten, Jackson Lafrantz Larsen og Liv Miraldi.
 

 

Den platina-selgende sangeren og låtskriveren Stephen Sanchez fra Nashville er ute med låten “Only Girl”. Hans hitsingel "Until I Found You" med Em Beihold gikk #6 på Spotify globalt og tilsammen har versjonene av "Until I Found You" over 2.2 milliarder streams. Nylig nådde han en ny milepæl: #3 på National Radio Airplay Chart.

28-04-2023

Astrid S slipper ny versjon av «Darkest Hour» med indonesisk popstjerne!

En uke etter slippet av det etterlengtede EP-prosjektet “Felt Cute Might Delete Later”, serverer Astrid S en ny versjon av «Darkest Hour» med den indonesiske popstjernen Keisya Levronka!

Singelen «Darkest Hour» hører til «Felt Cute Might Delete Later», gaven fra Astrid S til sine fans. EPen består av låter som Astrid S elsker og alltid har hatt lyst til å slippe, men som ikke helt har passet før nå.

Hør «Darkest Hour (Keisya Levronka Version)» HER!

Om samarbeidet sier Astrid:

«Darkest Hour handler om å ville være der for noen i deres mørkeste stunder. Det er en perfekt duett, og jeg ble så glad da Keisya Levronka takket ja til å gjøre låta sammen med meg! Hun høres helt fantastisk ut, håper alle liker den!» – Astrid S

Keisya følger opp med:

«I mean.. Who didn’t want to? I'm one of her fans, I love her songs, and I love her personality too after we spoke to each other, such a humble person<3» - Keisya Levronka

De siste månedene har Astrid S sluppet låtene "Side Effects", "Fuck Off" og sist "Expiration Date_demo_V2" til stor hyllest og respons fra fansen. Sammen med låtene har Astrid lansert eksklusiv og limitert merch via eget selskap ByAstridS.

I løpet av de siste månedene har Astrid S skrevet ny musikk for sitt kommende album.

28-04-2023

Niall Horan klar med nytt album og Norgesbesøk!

Niall Horan er ute med “Meltdown”. Dette bli siste låt ut før albumet The Show slippes 9. juni.

Låten er skrevet av Niall selv sammen med Amy Allen, John Ryan og Joel Little, som også har produsert. “Meltdown” følger opp hitsingelen “Heaven” som debuterte som høyeste nykommer på både Spotify Global Chart og Spotify US Chart og er Horans mest streamede nye låt gjennom hans solokarriere.

 

Hans nye album The Show tar opp temaer som mental helse til den uendelige kompleksiteten og usikkerheten ved kjærligheten. Om albumet har Esquire skrevet: “The Show includes some of Horan’s most vulnerable songwriting. Composed primarily on the piano, this album is an intimate reflection of his life as of late…”

 

Horan, opprinnelig fra Mullingar i Irland, har solgt over 80 millioner album og turnert verden rundt flere ganger som en del av den ikoniske gruppen One Direction. Hans første soloalbum, Flicker, debuterte på førsteplass på Billboard 200 i oktober 2017, og inneholdt hitsinglene "Slow Hands" og "This Town". Albumet nådde topp 10 i totalt 20 land og har over åtte milliarder streams. I 2020 fulgte han opp med Heartbreak Weather og toppet både den offisielle albumlisten i Storbritannia og Billboard's Top Album Sales. Horan er for tiden aktuell som mentor i NBCs The Voice denne sesongen.

Torsdag 6. juli kan han oppleves live i Norge på årets Stavernfestival.

 

 

28-04-2023