Nyheter

James Bay er tilbake

I kveld kl. 20.30 slapp norgesaktuelle James Bay låta «Wild Love», som er hans første slipp siden det store gjennombruddet med albumet «Chaos And The Calm» i 2015.

«Wild Love» er co-skrevet og co-produsert av Bay sammen med hans venn og samarbeidspartner gjennom flere år Jon Green og med final touch av Paul Epworth (Adele, Florence and The Machine).

Om låta sier Bay:

“Wild Love is about the experience of falling for someone. Something you can feel immediately when you meet them for the first time, or which rekindles throughout a relationship. It’s also about yearning for someone – whether that’s the person you can’t keep your eyes off across the room, or in my experience, the person you don’t stop thinking about wherever you are in the world.”

Britiske James Bay slo gjennom med «Chaos And The Calm» i 2015, som blant annet inneholdt låtene «Let It Go»  og «Hold Back The River». Albumet har blitt streamet 2,7 milliarder ganger på verdensbasis og skaffet Bay én BRIT-pris og tre Grammy-nominasjoner. I juni kommer Bay til Norge og Bergenfest. 

Pojkarna tilbake med remake av en Eurovision-klassiker

Pojkarna har igjen resirkulert en klassiker, og denne gang er det Carolas "Fångad Av En Stormvind" sin tur. I likhet med originalen er låten både dansbar og allsang-vennlig, men lydbildet er moderne og har et energisk drop. På vokal har de denne gangen også med seg Flickan.

Pojkarna har siden sin debut for under et år siden gjort det bra på strømmetjenestene, og deres første singel "Raggarrock (Pojkarna Som Busar)" har nærmere fire millioner avspillinger på Spotify. Låten slippes dagen før den Svenske Melodifestivalen, 26 år etter at "Fångad Av En Stormvind" var Carolas vinnerlåt i Eurovision-finalen i Roma.

Hør remaken her.

Tone Damli sin "Strangers" får ny drakt av RykkinFella

Tone Damli er høyaktuell om dagen med sin deltagelse i TV-programmet Hver Gang Vi Møtes. Ukentlig tolker hun andre artisters låter, men denne gangen er det hennes egen singel "Strangers" som har fått ny tolkning.

Den norske produsenten RykkinnFella har hatt stor suksess med sine remikser tidligere, og også denne gang har han klart å sette sin egen touch på verket. Remiksen hans av "Strangers" er melodisk og svevende, samtidig som den er mer energisk og klubbvennlig enn originalen.

Hør remixen her.

Låten slippes 2. februar, dagen før Tone Damlis eget program på Hver Gang Vi Møtes. 

Turbonegro - ROCKNROLL MACHINE

Turbonegro står som en bauta i norsk rock-historie med nesten 30 år på veien, og når den nye skiva slippes 2. februar 2018 er dette så og si på dagen 20 år etter klassikeren Apocalypse Dudes. Deres niende studioalbum har fått den sedvanlig beskjedne tittelen ”ROCKNROLL MACHINE”, og har allerede blitt anmeldt til 9/10 i det toneangivende svenske hardrockmagasinet Close-Up. Oslo-bandet gjør noen få utvalgte klubbkonserter i Europa og USA i forbindelse med plateslipp, inkludert 4 norske. 

 

09 feb: Folken, Stavanger

10 feb: USF Verftet, Bergen

16 feb: Samfundet, Trondheim

17 feb: Rockefeller, Oslo 

 

HØR "ROCKNROLL MACHINE" HER

 

ROCKNROLL MACHINE sporliste

Side A:

SUITE: The Rock and Roll Machine

Part I: Chrome Ozone Creation

Part II: Well Hello

Part III: RockNRoll Machine

Hurry Up & Die

Fist City

Skinhead Rock & Roll


Side B:

Hot For Nietzsche

On the Rag

Let the Punishment Fit the Behind

John Carpenter Powder Ballad

Special Education

 

 

 

Album credits:

Produsert av Knut Schreiner og Hasse Rosbach.

Innspilt i Amper Tone og Propeller studios, Oslo, 2017 av Hasse Rosbach.

Mikset av Sylvia Massy (assistent Kim Lillestøl)

Artwork av Thomas Lynch III.

 

Turbonegro er: 

Tony Sylvester, Duke Of Nothing (vokal), Euroboy (gitar), Rune Rebellion (gitar), Kronprins Haakon-Marius (keyboards), Happy-Tom (bass). Tommy Manboy (trommer) 

 

Alle sanger skrevet av Schreiner/Seltzer/Sylvester bortsett fra Chrome Ozone Creation av HM Pettersen og Let the Punishment Fit the Behind av Nicholaus Arson & Howlin´ Pelle Almqvist.

 

P&C 2018 Scandinavian Leather Recordings, lisensiert til Universal Music

Tilgjengelig i alle formater (digitalt, CD, LP, kassett).