Nyheter

Catchy sommersingel fra jens

Hello, I’m jens

 

Nei, vent. Hva er det jeg sier? Vi har jo krysset veier før. Uansett, mitt navn er fremdeles jens (kun små bokstaver), og går forhåpentligvis enda under de tre C’ene – catchy, cool og current. Jeg er også tilbake med en splitter ny «jam». Jeg vet hva du tenker; og sangen er ikke en tolkning av en populær Carly Rae Jepsen-sang, selv om jeg leker rundt med hennes forhåpentligvis-ikke-varemerkede uttrykk. Min andre singel heter «Call You», og den er tilgjengelig overalt 8. juni.

 

Uten å bli for personlig; «Call You» handler om et forhold jeg var i, hvor jeg innså at jeg ikke lengre hadde følelser for kjæresten min. Selv om jeg var den som gjorde det slutt, tok det ikke lang tid før jeg startet å savne henne. Sangen beskriver hvordan jeg følte: å bli dratt i forskjellige retninger, inn og ut av følelser og være uenig med meg selv. En del av meg ville kontakte henne igjen, men en annen ville at jeg skulle holde meg unna. Typisk, ikke sant? Ikke bekymre deg. Låten er ikke så deprimerende som teksten ovenfor. Den er faktisk ganske dansbar og oppløftende!

 

Det er helt sykt å tenke på at debutsingelen min, «Mixtape», ble mottatt så bra som den gjorde. Beklager, jeg er nødt til å skryte litt av meg selv, men den kom faktisk på viral-listen i Sverige og Danmark, samt toppet viral-listen i Norge. Min mor kommer enda ikke over å høre stemmen min på radioen.

 

Så, til vi møtes igjen. Ha en fantastisk sommer, og spill sangen min 😊

Videoen kan du se HER.

TIX tar steget ut av russe-segmentet med "Shotgun"

Med nesten 200 millioner strømminger i Spotify i bagasjen, er TIX klar for å slippe sin første solo-singel. Låten er allerede listet på NRK mP3 - som den første TIX-låten gjennom tidene!

 

De enorme strømmetallene til TIX stammer fra en rekke kontroversielle russelåter, som for alvor fikk fotfeste hos det norske folk i 2015. I årene som fulgte lagde «legenden TIX» (som fansen kaller han) en rekke låter som gikk rett inn i de norske topplistene.

«Shotgun» er første låt i soloprosjektet til TIX, som i tiden fremover kan by på både ett og annet for den trofaste fansen.

 

"Jeg digger å lage russelåter, men jeg sitter på hundrevis av andre låter nå som jeg vil vise fansen min. Jeg gir meg ikke med russelåter, men jeg tror fansen er glade for at de slipper å vente helt til neste russetid før jeg slipper flere låter. Å lage en normal hit er enkelt i forhold til å lage en god russelåt. Gleder meg til å vise at jeg er Norges beste hitmaker."

- Andreas Haukeland, aka. TIX

 

HØR "SHOTGUN" HER.

I tiden etter suksessen ble TIX oppdaget av Mike Caren som driver den amerikanske publishing-giganten APG. Caren signerte TIX utelukkende for hans enorme pop-teft. Han hadde naturlig nok ingen forutinntatte meninger eller fordommer knyttet til russemusikken generelt eller TIX spesielt. TIX har siden pendlet frem og tilbake mellom Oslo og LA og skrevet for en rekke store internasjonale stjerner.

Den enorme suksessen frem til nå bunner selvsagt i en genuin interesse for popmusikk og en unik evne til å lage musikk som – til tross for mangel på support fra den etablerte musikk og mediabransjen – bryter igjennom og finner sitt publikum på egenhånd.

Ved siden av den musikalske suksessen har TIX opparbeidet seg en enorm fanskare som følger enhver bevegelse han foretar seg i sosiale medier (og han står frem som en slags bestevenn for fansen sin). Konsertene er alltid smekk fulle av fans som synger med på hver eneste låt. Konserthøydepunktet var kanskje da han varmet opp for Justin Bieber i Stavanger i 2017. Denne sommeren spiller han kun konserter i Sverige (hittil har alle shows vært utsolgt).

Førstesingelen «Shotgun» er en massiv, catchy og ekstremt velprodusert poplåt. En maktdemonstrasjon.

 

Om TIX

Bak navnet TIX finner du 25 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum. Navnet TIX ble til som en følge av at Andreas har diagnosen Tourettes Syndrom. Andreas sier selv: «TIX ble kallenavnet mitt på ungdomsskolen fordi folk la merke til ticsene mine. Jeg tok eierskap over navnet og brukte det som artistnavn.»

Seeb remikser en av verdens største artister

Taylor Swift er ute med låten «Delicate» fra sitt sjette studioalbum reputation. Nå har norske Seeb laget en offisiell remiks av låten.

Taylor Swift er en av verdens mestselgende artister og har solgt svimlende 40 millioner album og 130 millioner singler. Hun har vunnet hele 10 Grammys, besitter fem Guinness World Records, mottatt en Emmy, 23 Billboard Music Awards og 12 Country Music Association Awards.

Hun er på Times liste over de 100 mest innflytelsesrike personene i verden, Forbes liste over de 100 mektigste kvinner i verden og besitter andreplassen på Forbes liste over kvinner som tjener mest i musikkindustrien.

Elektronikatrioen Seeb fikk sitt store gjennombrudd med remixen av «I Took A Pill In Ibiza», som nylig bikket 1 milliard avspillinger, og nådde #4 på Billboard 100. Totalt har Oslo-baserte Seeb samlet over 2 milliarder avspillinger på Spotify, og trioen fortsetter stadig å vokse. Debut EP-en deres Nice To Meet You ble sluppet tidligere i år, hvor fokuslåten «Drink About» med Dagny har nådd 31 millioner avspillinger, og EP-en til sammen har fått over 37 millioner avspillinger. Nå er trioen klar med nok en fulltreffer, når de nå slipper sin remix av Taylor Swift sin «Delicate».

Om remiksen sier Seeb; «Vi har alltid vært store fans av Taylor Swift og elsker måten hun kombinerer moderne popestetikk med mer tradisjonell amerikansk låtskriving. Da vi ble bedt om å leke med en ny sang av henne, måtte vi si ja, selv før vi visste at det var "Delicate". Vi hadde ingen anelse om hvordan den ferdige remiksen ville høres ut, men endte opp med en noe mer avslappet og drømmende versjon. Vi prøvde å innlemme denne nesten "Scritti Politti-escque" retro-stemningen i refrenget, som virkelig poppet og forandret lyden av låten som helhet. Det var en veldig interessant låt å jobbe med, og vi hadde det veldig gøy da vi lekte med remixen».

Una Sand river i unge hjerter med debut-EP’en

I dag, 1. juni slipper Una Sand sin debut-EP «Perspectives». Med en fjellstø meloditeft, rett-til-beinet-tekster og «hot-as-hell vocal delivery» (-thelineofbest.com) tar hun oss med på den forheksende og opprivende reisen gjennom å finne kjærligheten, tviholde på den og å miste den.

Etter fire singelslipp får Una virkelig vist hvem hun er som låtskriver og formidler. Musikken har utviklet seg i retning moderne r&b og urban og hennes egenart og evne til å skape et univers lytteren kjenner seg igjen i, er sterkere enn noen gang. EP-en inneholder seks låter skrevet med blant annet Paul Phamous (Grammy-nominert med Frank Ocean), Charles «Chizzy» Stephens (Chris Brown), Ryan Marrone, JAYLIEN og Leah Palmer, samt norske Sebastian «Coucheron» og Ketil Jansen fra Lemaitre.

Bred internasjonal erfaring
Una har, til tross for sin unge alder, bodd flere år i Italia og har siden hun var 19 år jobbet mye hovedsakelig i LA og Amsterdam. Dette skinner gjennom i en forfriskende, stilfull og imponerende moden debut-utgivelse, som river deg med inn i den universelt gjenkjennelige opplevelsen av å få hjertet knust. Med sin naturlige sassy/classy-fremtoning og en fangende tilstedeværelse er Una en selvskrevet viktig del av den globale norske musikkframtiden.

HØR «PERSPECTIVES» HER

 

 

 

«Det har vært en fantastisk reise å lage EP'en. Tekstene er en slags oppsummering av de fire siste årene i livet mitt, fra å finne den du tror du skal dele resten av livet med, til å stå alene med alle tankene og følelsene etter bruddet. Jeg føler at jeg virkelig får vist hvem jeg er og hvor jeg vil med musikken min og jeg gleder meg så mye til å endelig få dele det med dere!»

- Una Sand