Nyheter

Una Sand slipper første singel fra debut-EP

I dag er låtskrivertalentet Una Sand klar med første singel fra sin kommende EP. «My Cherie Amour (feat. JAYLIEN)» ble skrevet i Los Angeles med Paul Phamous og handler om å ha elsket noen blindt.

 

21 år gamle Una Sand debuterte som soloartist i 2016, men hun hadde allerede vært i bransjen som låtskriver i flere år. Etter debuten som soloartist, har hun nå tatt et steg tilbake og funnet sin retning.

Inspirert av et mer urbant og R&B-basert lydbilde enn tidligere, slipper hun nå første singel fra debut-EP´en som er forventet i mai.

 

«My Cherie Amour» er en av mine personlige favoritter til nå. Den ble skrevet i LA for en stund siden og jeg har sett sykt frem til å få delt den med verden. Jeg skrev låten med min partner-in-crime Paul Phamous og JAYLIEN, som jeg er utrolig ydmyk og glad for at er med som feature med meg, sier Una Sand.

 

 

 

HØR "MY CHERIE AMOUR" HER

 

 

"My Cherie Amour" er en låt som handler om det å ha elsket noen blindt, og innse faktorer som gjør at du bare føler deg ferdig. Dette er bare starten på et veldig spennende år med mye musikk og jeg gleder meg sykt til å dele alt med dere, avslutter hun.

 

 

Om Una Sand 
21-åringen fra Oslo har laget musikk siden ti-års-alderen, og ble signert som låtskriver av den internasjonale forlagsgiganten SonyATV i 2015. Da gikk Una fortsatt på videregående, og måtte pendle mellom skole i Norge og skrivesessions i Amsterdam. Sand signerte så til Universal Music, og debuterte som artist med singelen «You&I» i september 2016. Samtidig ble hun, som eneste kvinne, valgt ut til Music Norway’s Masterclass-program for låtskrivere og produsenter, med studiosessions i London og Los Angeles i løpet av høsten. Flere av de mest suksessrike produsentene i verden har derfor produsert på låtene hennes. Andresingelen «Seventeen» ble sluppet i mars 2017, før «Wanderlust» ble sluppet samme høst. Una har siden brukt tiden på å skrive mer musikk i inn- og utland, og er nå klar med "My Cherie Amour"  som er første singel ut fra hennes kommende debut-EP.

Thirty Seconds To Mars slipper albumet America

Thirty Seconds to Mars er 6. april klar med det nye albumet AMERICA 6. Artister som bidrar på albumet er A$AP Rocky, Halsey & Zedd for å nevne noen.

Det ble også avslørt at Thirty Seconds to Mars slipper singelen «One Track Mind» ft. A$AP Rocky i morgen.

Sammen med albumet kommer det en rekke albumcovers som vil være en del av en global markedsføringskampanje. Om disse albumcoverne sier Jared Leto: “For me the lists are almost like a time capsule. Independently they may surprise, entertain or provoke, but as a group they give us a sense of the culture we are a part of and the times we are living in.” – Jared Leto

Trackliste:

1. Walk on Water
2. Dangerous Night (produsert av Zedd)
3. Rescue Me
4. One Track Mind ft. A$AP Rocky
5. Monolith
6. Love is Madness ft. Halsey
7. Great Wide Open
8. Hail To The Victor
9. Dawn Will Rise
10. Remedy
11. Live Like A Dream
12. Rider

Thirty Second to Mars består av medlemmene Jared Leto, Shannon Leto & Tomo Milicevic. De har vunnet flere priser igjennom sin karriere, der vi kan trekke frem et godt antall MTV Awards, en Billboard Music Award og en Guinness verdensrekord for lengste turné. De har solgt over 15 millioner album globalt og har solgt ut arenaer og stadioner over hele verden. 

Shawn Mendes er tilbake med ny musikk

Etter å ha teaset fansen de siste par ukene, slapp Shawn Mendes singelen «In My Blood» i dag tidlig.

Den er produsert av Mendes og Teddy Geiger, og skrevet av Mendes, Scott Harris og Geoff Warburton. I et innlegg på sine sosiale kanaler beskriver Mendes rockeballaden som den mest personlige han har skrevet så langt i karrieren.

«In My Blood» er første singel fra hans kommende tredjealbum og den første låta han har sluppet siden «There’s Nothing Holding Me Back» fra i fjor, som er streamet godt over 500 millioner ganger på Spotify. 

For to år siden slapp han albumet «Illuminate», som gikk til topps på albumlisten i Norge, USA og en rekke andre land verden over. Dette gjorde at 19-åringen har gått rett til topps på Billboard-lista med begge sine to album.

På få år har Shawn Mendes gått fra å poste korte videoer av seg selv på Vine til å bli en av verdens største popstjerner. Etter å ha blitt oppdaget på nettet, debuterte han med albumet «Handwritten» som gikk rett til topps på den amerikanske albumlista i 2015 og som også toppet listene i Norge.

Mendes toppet i fjor Billboards 21 Under 21-kåring og er en av de aller yngste artistene gjennom tidene som har albumdebutert med førsteplass på Billboards albumliste. På tvers av de forskjellige strømmetjenestene har Mendes sin musikk blitt streamet over 11 milliarder ganger. 

Sting og Shaggy slipper album

Sting og Shaggy har slått seg sammen og slipper 20. april albumet 44/876. 

Første smakebit ut fra samarbeidet var "Don't Make Me Wait", deres hyllest til de karibiske rytmene som har inspirert dem begge i karrieren. 

Videoen til "Don't Make Me Wait" er regissert av Gil Green (Nicki Minaj, Drake) og er filmet i Kingston på Jamaica.

Albumet 44/876 (44 er landskoden for UK, 876 for Jamaica) er spilt inn i New York og på Jamaica. Noen av de som bidrar er legendariske Robbie Shakespeare fra Sly and Robbie, dancehall sensasjonen Aidonia, Morgan Heritage, Branford Marsalis, Agent Sasco og Stings mangeårige gitarist Dominic Miller. Albumet er produsert av Sting International (“Oh, Carolina,” “Boombastic” og “It Wasn’t Me,”) og Martin Kierszenbaum (Sting, Madonna og Lady Gaga).

I sommer legger de ut på turné og kan oppleves live sammen i Europa.

Trackliste:

 1. 44/876 (ft. Morgan Heritage and Aidonia) 
 2. Morning Is Coming
 3. Waiting For The Break Of Day
 4. Gotta Get Back My Baby
 5. Don’t Make Me Wait
 6. Just One Lifetime
 7. 22nd Street
 8. Dreaming In The U.S.A.
 9. Crooked Tree
 10. To Love And Be Loved
 11. Sad Trombone
 12. Night Shift