Nyheter

Sam Smith tilbake med norske produsenter

Etterfulgt av den globale suksessen med debutalbumet In The Lonely Hour, slapp Sam Smith i dag sin nye singel "Too Good At Goodbyes".

"Too Good At Goodbyes" er hans første utgivelse siden #1 hit'en "Writing's On The Wall" fra James Bond filmen "Spectre" i 2015

Låten er skrevet med samarbeidspartneren Jimmy Napes og Stargate. Video er ute på Spotify i dag.

Om låten sier Smith selv; “This song is about a relationship I was in and it's basically about getting good at getting dumped. It's been a long while since I've put any music out and I feel that this first single sets the tone of what is to come.”

For å gi fansen en smak av hva som kommer og feire sin retur vil Sam ha intime konserter i London, New York, Los Angeles og Berlin. Dette vil være en sjelden mulighet til å fange den globale superstjernen i en så intim setting. 

Det har gått over tre år siden Sam Smiths debutalbum ble utgitt, og siden da har han solgt over 12 millioner album, ligget på toppen av hitlistene og vunnet en rekke imponerende priser, blant annet en Oscar, en Golden Globe, tre Brit Awards, tre Billboard Music Awards og fire Grammy Awards.

By popular demand: Ylva – Urettferdig (cover)

17 år gamle Ylva covret Hkeem og Unge Ferraris "Urettferdig" live hos P3 Christine I midten av august. Etter en storm med positive tilbakemeldinger, slipper Ylva I dag, by popular demand, sin versjon av den sårbare låta.

- "Urettferdig er en vakker låt. Den har en tekst som virkelig treffer meg og ikke minst alle melodiene som får meg til og nynne på den hele tiden." - Ylva

HØR YLVA - "URETTFERDIG (COVER)" HER 

 

- "Fantastisk stemme, dyktig artist og et uvanlig talent. Skikkelig unik! At en 17 år gammel jente kan synge på den måten, med så masse sjel.... det er jo helt sinnsykt!" - Hkeem

 

- "For en fantastisk stemme! Og for ett talent. Det var en ære at hun ville covre låten og hvis du ikke har fått med deg ylva allerede går du glipp av noe!" - Unge Ferrari

 

Allerede da Ylva var tre år gammel fortalte hun foreldrene at hun skulle bli stjerne og 14 år etter er hun på god vei. Jenta som er opptatt av sang og dans og med et bankende hjerte for dyr og deres rettigheter, imponerte publikum og dommerne i The Stream. Siden har hun jobbet med forskjellige produsenter og låtskrivere, og med «Hear You Sing» og nevnte «Too late to love me» i spissen har hun allerede over 5 millioner streams på Spotify. I tillegg har hun utviklet seg, både som vokalist og låtskriver og i sommer står blant annet flere festivaler for tur. Selv har hun mest lyst til å fortsette å lage og gi ut nye låter.  «Jeg vil bare minne folk på at jeg er her og fortsette å få ut musikken min», forteller hun beskjedent. «Get With Me», som hun slapp I juni, ble rask listet hos P3.

Ny låt og video fra Beck

I kveld slapp Beck en ny låt fra hans kommende album «Colors», nemlig den svært dansbare «Up All Night». Samtidig har han sluppet videoen til låta, der skuespiller Solene Rigot spiller en heltinne som må kjempe seg gjennom en rekke bisarre hindringer for å redde en venn.

For to uker siden slapp Beck den pianodrevne låta «Dear Life», som fikk god omtale av blant andre Pitchfork, Entertainment Weekly og Time.

«Colors» slippes 13. oktober og har blitt beskrevet av Rolling Stone som «a euphoric blast of experimental pop». Albumet er produsert med Greg Kurstin, med unntak av låtene «Wow» og «Fix Me». Førstnevnte er produsert med Cole M.G.N., mens Beck er den eneste produsenten på «Fix Me».

Greg Kurstin har tidligere jobbet med storheter som Sia, Ellie Goulding, The Shins og Adele. Han produserte blant annet megahiten «Hello» for sistnevnte.

«Colors» er Becks første album siden kritikerroste «Morning Phase» fra 2014. Albumet vant både «Album of The Year», «Best Rock Album» og «Best Engineered Album» på Grammy-utdelingen i 2015.

Her er tracklisten til «Colors»:

Colors

7th Heaven

I’m So Free

Dear Life

No Distraction

Dreams

Wow

Up All Night

Square One

Fix Me

U2 er endelig klare med ny musikk

I dag klokken 14 slapp det irske bandet låta «You’re The Best Thing About Me», som er første singel fra deres etterlengtede 14. album «Songs Of Experience».

Låta er skrevet av bandet og produsert av Ryan Tedder, Jacknife Lee og Steve Lillywhite. Coveret er et bilde av The Edges datter Sian Evans og er tatt av den verdenskjente fotografen Anton Corbijn. 

I forrige uke slapp bandet en video der de fremførte låta «The Blackout», som også kommer til å være på «Songs Of Experience».

«Songs Of Experience» er tematisk forbundet med bandets forrige album «Songs Of Innocence» fra 2014. Titlene er inspirert av diktsamlingen «Songs Of Innocence and Experience» av den britiske dikteren William Blake.

Der «Songs Of Innocence» trakk inspirasjon fra bandmedlemmenes liv på 70- og tidlig på 80-tallet, er låtene på det nye albumet en samling av personlige brev til stedene og folkene som ligger dem nære; familie, venner og fans. 

 'You’re the best thing about me
The best thing that ever happened a boy

You’re the best thing about me

I’m the kind of trouble that you enjoy

You’re the best thing about me

The best things are easy to destroy…’

Se lyric videoen til «You’re The Best Thing About Me» her.