Nyheter

Stjerneskuddet fra Ski, Emelie Hollow

I en alder av bare 18 år har Emelie Hollow fra Ås i Akershus gjort seg bemerket med sin formidlingsevne, låtskriving og vakre stemme. Emelie har skrevet musikk med flere skandinaviske produsenter og låtskrivere. Låten "Like I Love You" er første singel ut og slippes den 17 februar. 

 

HØR "LIKE I LOVE YOU" HER 

  

- "For meg er dette låten som starter et nytt, spennende kapittel i livet mitt, da jeg får vist flere sider av musikken min. Da jeg var i Stockholm, og skrev Like I Love You, mistet jeg mobilen min i et glass med vitaminvann, men jeg hadde ikke tid til å bry meg om det, fordi jeg var så opptatt med å digge låten... (Det gikk bra). Selvom det er litt skummelt å gi ut en såpass annerledes låt enn hva man har hørt fra meg før, gleder jeg meg så utrolig mye til å gi ut "Like I Love You". Håper den blir tatt godt i mot" - Emelie Hollow. 

 

 

«Like I Love You» markerer starten på det neste kapitlet for Emelie Hollow og er skrevet av Emelie selv sammen med svenske Dhani Lennevald (Lykke Li) og Carl Falk (Demi Lovato, One Direction, Nicki Minaj, Ariana Grande). Carl Falk og Dhani står også bak produksjonen på låten. 

 

Emelie Hollow ble signert til Universal Music Norge etter sin audition i talent- og streamingkonkurransen The Stream. Og allerede med sine første egenskrevne sanger som den P3-spillelistede  «Breathe» og «Save Me» markerte Emelie seg sterkt både innefor musikkbransjen og blant publikum. 

 

 

Facebook // Instagram // Spotify

Maroon 5 har teamet opp med Future på ny singel

Maroon 5 har teamet opp med Future på den nye singelen "Cold" som er ute nå på alle plattformer.

Låten vil få sin TV premiere i morgen hos Ellen og samme dag slippes musikkvideo. Musikkvideoen er regissert av Rich Lee (Eminem, Nicki Minaj, Will.I.Am), samme mann som stod bak videoen til “Love Somebody”.

Utgivelsen av "Cold" følger i hælene på singelen "Do Not Wanna Know". Singlene ga bandet deres 12 Billboard Hot 100 Topp 10, noe som gjør dem til hitlistens mest suksessrike band. 

www.maroon5.com

www.facebook.com/maroon5

www.twitter.com/maroon5

Hver Gang Vi Møtes Sesong 6 – Hanne Sørvaags dag

For sjette år på rad har sju kjente norske artister flyttet sammen for en god sensommer-uke med musikalske hyllester, gode historier og felles hygge og moro, og det er en svært variert og entusiastisk gjeng som nå har delt låter og erfaringer med hverandre. 

Eldar Vågan, Åse Kleveland, Margaret Berger, Benny Borg, Dansken, Ida Maria og Hanne Sørvåg sjekket inn på hvert sitt rom på Kjærnes gård utenfor Moss, hvor de har sunget og levd sammen i ti dager.

Denne helgen er det Hanne Sørvaag sin tur til å hylles. Artist Hanne Sørvaag er også låtskriver og tekstforfatter med internasjonal gjennomslagskraft, og hun står bak pophits som til sammen har solgt nærmere fem millioner i 70 land. Fem soloalbum har sørget for heftig radiorotasjon her hjemme, og som mentor i "The Voice" har hun også vist stort engasjement og omsorg for gryende talenter.

- Jeg har tenkt mange ganger at jeg har hatt veldig lyst til være med i "Hver gang vi møtes". Jeg tror jeg har noen gode historier som jeg har lyst til å dele, og så er det denne magien som ligger i å hylle hverandres materiale, sier Sørvaag.

Hvordan Eldar Vågan, Åse Kleveland, Margaret Berger, Benny Borg, Ida Maria og Espen «Dansken» Selvigs har tolket Hanne Sørvaag sine låter kan du høre her.

Hver Gang Vi Møtes Sesong 6 / Album ute i dag!

I dag slippes albumet til Hver Gang Vi Møtes Sesong 6 med Margaret Berger, Eldar Vågan, Hanne Sørvåg, Benny Borg, Ida Maria, Åse Kleveland, Esben "Dansken" Selvig.


En herlig bukett med kjente og kjære norske artister, samt en favorittsvorske og en danske flyttet sammen for en god uke sensommeren 2016 for musikalske hyllester, gode historier og felles hygge og moro. 

Blant årets artister finner vi tidligere MGP vinnere, Spellemannsvinnere, frontfigurer, tekstforfattere, kommandør av St. Olavs orden, en tidligere Kulturminister og prima underholdere.

Hør albumet her.

Eldar Vågan, Åse Kleveland, Margaret Berger, Benny Borg, Dansken, Ida Maria og Hanne Sørvåg sjekket inn på hvert sitt rom på Kjærnes gård utenfor Moss, hvor de har sunget og delt musikk og opplevelser i ti dager.

Albumet inneholder høydepunkter fra årets sesong. En rekke av låtene har utmerket seg allerede, som Hanne Sørvaag sin tolkning av Benny Borgs «God morgen, min kjære», som gikk rett til #1 på Itunes, og #1 på Spotify Viral liste.