Nyheter

Astrid S slipper EP´en «Party´s Over»

EP´en består av totalt seks låter – inkludert singlene «Breathe», «Bloodstream» og «Party´s Over», samt «Sushi», «Does She Know» og den nye singelen «Such A Boy».

Singelen «Such A Boy» er co-skrevet av Astrid og produsert av Cass Lowe – best kjent for sitt arbeid med ZAYN, Snakehips og Flume. Andre bidragsytere på EP´en er blant annet Julia Michaels, Fred Ball, Mag, Wolf Cousins og Humble & Blisseh.

- Jeg har jobbet med denne EP´en i over et år, så jeg er veldig glad for å endelig kunne dele den med alle og få musikken ut. Jeg har et sterkt forhold til alle sangene, og det er en historie bak hver av dem. All tiden jeg har brukt i studio med de forskjellige produsentene har vært utrolig moro. Jeg er så stolt av arbeidet vi har lagt ned i låtene, forteller Astrid S.

 

«Party´s Over EP»

1. Breathe

2. Such A Boy

3. Sushi (interlude)

4. Bloodstream

5. Party’s Over

6. Does She Know

Hør den HER.

 

Astrid S annonserte nylig sin største headliner-turné – «Party´s Over World Tour». I september reiser hun for å gjøre konserter i Europa og Nord-Amerika, inkludert en rekke datoer i Norge.

 

September

Tuesday 12th / Velvet Underground, Toronto, Canada

Thursday 14th / Brighton Music Hall, Boston, United States

Friday 15th / The Foundry at The Fillmore, Philadelphia, United States

Saturday 16th / U street Music Hall, Washington, United States

Tuesday 19th / Bowery Ballroom, New York, United States

Wednesday 20th / Rough Trade, Brooklyn, United States

Friday 22nd / Subterranean, Chicago, United States

Saturday 23rd / 7th Street Entry, Minneapolis, United States

Monday 25th / El Rey, Los Angeles, United States

Friday 29th / Constellation Room, Santa Ana, United States

Saturday 30th / The Independent, San Francisco, United States

 

 

October

Tuesday 10th / Gorilla, Manchester, UK

Wednesday 11th / Heaven, London, UK

Thursday 12th / Point Ephemere, Paris, France

Saturday 14th / Witloof, Brussels, Belgium

Sunday 15th / Melkweg Ogz, Amstedam, Netherlands

Monday 16th / Die Kantine, Cologne, Germany

Wednesday 18th / Columbia Theatre, Berlin, Germany

Thursday 19th / Technikum, Munich, Germany

Saturday 21st / Mojo, Hamburg, Germany

Wednesday 25th / Samfundet, Trondheim, Norway

Thursday 26th: Kick Scene, Kristiansand, Norway

Friday 27th: Folken, Stavanger, Norway

Saturday 28th: Maritim Hall, Haugesund, Norway

 

 

November

Wednesday 15th / Sentrum Scene, Oslo, Norway

Thursday 16th / Huset, Gjøvik, Norway

Saturday 18th / Brygga Kultursal, Halden, Norway

Wednesday 22nd / Terminalen, Ålesund, Norway

Thursday 23rd / Rokken, Volda, Norway

Friday 24th / Meieriet, Sogndal, Norway

Saturday 25th / USF Verftet, Bergen, Norway

«Mykje lyd» fra Odd Nordstoga

I dag slipper Odd Nordstoga de to siste låtene som sammen med singelen «Fri» utgjør kapittelet «Mykje lyd».

Odd Nordstoga startet sommeren med å annonsere at han vil slippe en rekke nye låter utover i 2017.  Første kapittel er komplett i dag, og setter startskuddet for en innholdsrik sommer for den folkekjære artisten.

Hør "Mykje lyd" HER.

- Desse tre låtane er dei tre fyrste frå mitt nye prosjekt som me vel tenker at skal vera rubbel og bit utgjeve i løpet av tidleg neste år, sier Odd Nordstoga.

Han forteller at singelen «Fri», som ble sluppet 16. juni, nå får selskap av to låter til; «Løyve» og «Kjedeleg iblant». Alle tre låtene er spilt inn i studioet Amper Tone i Oslo med Bård Ingebrigtsen bak miksepulten.

- Seinare på hausten har eg tenkt å gje ut ein bukett med litt meir stillfarne saker. Men no er det tid for å rocke på litt, ta på solbriller, skru opp og la det bli mykje lyd, avslutter Nordstoga.

Coverbildet til singelen «Fri» er av en 11 år gammel Odd Nordstoga som spiller trekkspill i Karl Johan. Musikanten ble tilfeldig fotografert i 1983 av den da 17 år gamle fotografspiren Morten Andersen. Odd spilte med sine søskenbarn og minnes at de fikk inn 22 kg med mynt i løpet av noen dager. 33 år senere har den unge fotografen har rukket å bli en etablert kunstfotograf. Han har hatt utstillinger over hele Norge og i verden. Og Odd Nordstoga har rukket å bli, ja; Odd Nordstoga. De nye pressebildene av Nordstoga er tatt av Morten Andersen.

 

Kapitlene som slippes i sommer og høst vil samles til et album våren 2018.

 

 

Konserter

29/6 – 2830 Skoledammen, Raufoss

30/6 – Ein smak av, Austrheim

1/7 – Sundåsen Fort, Stokke

21/7 – MIG Tautra, Frosta

28/7 – Fres Festival, Fresvik

29/7 – Telemarksfestivalen, Bø

1/8 – Jørn Hilme-stevnet, Fargernes

3/8 – Treungen, Treungen

4/8 – Fiskeridagene i Åkrehamn, Åkrehamn

5/8 – Festidalen, Uskedalen

18/8 – Sjøstjernen (Solo), Drøbak

19/8 – Linekleppen (Solo), Rakkestad

20/8 – Vatnås Kirke (Solo), Solumsmouen

10/10 – Arktisk Kultursenter (Solo), Hammerfest

11/10 – Bluebox (Solo), Grimstad

12/10 – Ælvespeilet (Solo), Porsgrunn

13/10 – Askim Kulturhus (Solo), Askim

14/10 – Fosnavåg Konserthus (Solo), Fosnavåg

15/10 – Drammens Teater (Solo), Drammen

18/10 – Elverum Kulturhus (Solo), Elverum

20/10 – Bygdaheim Fiksdal (Solo), Fiksdal

21/10 – Ingebrigt Davik-huset (Solo), Brattvåg

22/10 – Bøfjorden Grendahus (Solo), Surnadal

24/10 – Bærum Kulturhus (Solo), Bærum

26/10 – Herredsvang Forsamlingshus (Solo), Romedal

Ylva slipper akustisk versjon av "Get With Me"

Med «Get With Me» har 17 år gamle Ylva laget soundtracket til ung sommer.  I dag kommer en nydelig akustisk versjon av låta.

 

Noen talenter er både større og yngre enn andre. 17 år gamle Ylva Olaisen har allerede vært featuring artist på Sonny Alvens «Too late to love me», sluppet egne originale låter og vært å se i finalen i musikkonkurransen The Stream... samtidig som hun har fullført det første året på videregående på Vågsbygd. Innimellom har hun også rukket å å gjøre skrive-og studiosessions i Stockholm og København, og det var i den danske hovedstaden singelen «Get With Me» ble til. Sammen med Jeppe Federspiel og Michelle Drew skrev hun det hun selv betegner som «en perfekt sommerlåt». Vi snakker lettbeint, tilgjengelig og feelgood, men med godt håndtverki bunn og med en litt annen palett enn Ylva selv har gjort tidligere -Der hun imponerte med sin mørke, særegne stemme og sterke tilstedeværelse på scenen har «Get With Me» en langt lysere og lettere tone. 

 

HØR "GET WITH ME (AKUSTISK)" HER

 

«Det er en annerledes type låt enn jeg hadde forestilt meg at jeg skulle lage, men det ble bare sånn. Samtidig er låta veldig meg, rett og slett fordi jeg har vært med i alle ledd av prosessen»,forteller Ylva selv.  Teksten penser innom både sommerflørting og avstandsforelskelse og ligger sånn sett an til å treffe godt i de varme månedene som kommer.

 

Allerede da Ylva var tre år gammel fortalte hun foreldrene at hun skulle bli stjerne og 13 år etter er hun på god vei. Jenta som er opptatt av sang og dans og med et bankende hjerte for dyr og dyrenes verferd, imponerte publikum og dommerne i The Stream. Siden har hun jobbet med forskjellige produsenter og låtskrivere, og med «Hear You Sing» og nevnte «Too late to love me» i spissen har hun allerede over 4 millioner streams på Spotify. I tillegg har hun utviklet seg, både som vokalist og låtskriver og i sommer står blant annet flere festivaler for tur. Selv har hun mest lyst til å fortsette å lage og gi ut nye låter.  «Jeg vil bare minne folk på at jeg er her og fortsette å få ut musikken min», forteller hun beskjedent. 

«Get With Me» ble rask listet hos P3.

 

Ylva har nå rukket å bli 17. år, hun er ett år eldre, uendelig mange erfaringer rikere og er klar til å slippe en nydelig akustisk versjon av "Get with me", med Kjetil Bjelvin  på gitar.

 

Forførende toner fra Travelle

Produsent og vokalist Travelle’s unike kombinasjon av elektronisk pop, analoge lyder og eksotiske rytmer har allerede gitt han fans over hele verden. I dag slipper han sin fjerde singel, hvor han har slått seg sammen med BAD HABITS.

- Vi ville begge lage en låt hvor juicen ligger i teksten. «Wasted On You» beskriver en irrasjonell og obsessiv forelskelse, noe de fleste kan kjenne seg igjen i. Adrian (BAD HABITS) og jeg gikk på skole sammen i Trondheim. Siden vi har veldig forskjellige kvaliteter musikalsk og produksjonsmessig, ville vi prøvde å lage en låt sammen. This is it, forteller Kristoffer "Travelle" Björntvedt. 

Hør "Wasted On You" HER.

- Jeg tenker på «Wasted On You» som en fengende låt med et tydelig budskap. Budskapet legger man merke til enten man pleier å lytte til tekst eller ikke. Produksjonen er minimal, og på en eller annen måte både myk og hard på samme tid, fortsetter han.  

Travelle fikk en kickstart på produsentkarrieren med debutsingelen "Nobody Else" som ble sluppet høsten 2016, låta gikk helt til førsteplass på Spotify’s Viral 50-liste i USA, og har så langt nesten 2 millioner avspillinger i tjenesten. Siden den gang har 21 år gamle Kristoffer Björntvedt fra Jørpeland skrevet flere låter, gitt ut singelen «The Jungle» og «Diving» og spilt på Den Store Sommerfesten i Stavanger, sammen med navn som Justin Bieber og Martin Garrix.  

Travelle er signert til Universal via det fremadstormende norske label- og managementet Toothfairy, og gis ut av det prestisjetunge Casablanca-labelet i Nord-Amerika (Oliver Heldens, Giorgio Moroder).