Nyheter

Jamie er tilbake med ny singel!

17. mars slippes singelen "Frolics", som er et feelgood party-anthem som er perfekt når det går mot varmere tider. Det er i tillegg hans første låt produsert på egenhånd. Låten er skrevet av Jamie og Yolanda Selini. 

 

 

Hør "Frolics" HER!

 

 

Thomas Solhaug, også kjent som Jamie, har nærmere 15 millioner streams totalt på Spotify, og står bak flere radiohits som «The Banjo» under trioen 3LOGY og «Broken Wings» sammen med Simon Field og Aleksander Walmann, som nylig vant MGP sammen med JOWST.

Mileo samarbeider med Adelén på ny singel

Etter hypen rundt "Know You Better" er Mileo i dag klar med sin nye singel "Worry (feat. Adelén)".


Mileo er en “up-and-coming” artist med en fantastisk stemme og et unikt uttrykk. Han har norsk far, men er født og oppvokst i et kreativt miljø i Australia. Mileo bor nå rett utenfor Sydney, hvor han i studioet sitt skriver og produserer all musikken sin selv. Lydmessig befinner han seg i et landskap hvor eksotiske og etniske toner møter kommersiell popmusikk.

Hør "Worry (feat. Adelén)" HER!

 

 

Han har tidligere fått mye positiv oppmerksomhet på blant annet Hypemachine med låten "Know You Better", som også havnet på Billboard sin "Top 10 Viral"-liste.

 

Den nye singelen heter "Worry" og er en "feel good" og leken sommerlåt med et fengende hook. På sangen har han fått med seg den norske popsangerinnen Adelén, og sammen har de gitt låten et særgent uttrykk.

 

 

Første låt ute fra Gatekunst 6!

"Liten Sirkel" er den første låten fra den sjette runden av ungdomsprosjektet Gatekunst, og gjestes av unggutta Ezzari, Turab & Satilmis. Låten er produsert av Leif Inge Fosen, og Turab. 

Låta omhandler tema som er svært relevant for dem alle nå som de begynner å bevege seg inn i musikkbransjen, at det er viktig å holde sirkelen sin liten og at man ikke skal bli bitt av slangene der ute. Tematikken passer godt inn i Gatekunst, som har stort fokus på å gi ungdom den kunnskapen de trenger for å unngå fallgruver. Låten var dermed den perfekte start på årets utgave av Gatekunst.

 

 

HØR "LITEN SIRKEL" HER

 

 

Mer om Turab, Satilmis & Ezzari:

Turab er som Gatekunst-veteran å regne da han har vært med helt i fra starten, men siden sist har han fått egne ben å stå på via en rekke utgivelser & radiolistinger (via låter som "Ukedager" og "Shawty" med Satilmis). 

Satilmis er en 17år gammel rapper fra Sjetten som har en del buzz via låter som "Flow Check" og "I.T.P.D" (begge produsert av Sondre Haftorsen), samt den offisielle remixen av svenske Jireels "Här & Nu" med YOMi BAi$A. 

Ezzari avsluttet 2016 med å sette nettet i brann med debut-låtene/videoene "Blå Lapper" og "Engler", og startet 2017 med å signere med Universal Music og spille på by:Larm.

 

 

Mer om GatekunstProsjektet:

GatekunstProsjektet har tidligere blitt årlig arrangert i regi av hiphop-kollektivet Forente Minoriteter, som er et kompetansesenter for ungdom og de som arbeider med ungdom. Målet med prosjektet er å gi unge talenter en reell læringsarena der kan få oppleve hvordan det er å være artist i den virkelige verden. Utgangspunktet er alltid ungdommenes egne interesser, drømmer, talenter og ressurser, og GKP tilbyr veiledning og inspirasjon til ungdommene som får erfaringer, kunnskap og nettverk. Veiledningen skjer i form av workshops der ungdommene samarbeider med kjente og etablerte artister som fungerer som mentorer og rollemodeller. 

I den 6 utgaven av prosjektet er det stort fokus på å pushe de unge talentene i større grad enn tidligere og samtidig hente tilbake artister som tidligere var en del av Gatekunst, som mentorer. Mentorene plukker ut talenter og hjelper de med studioprosesser, øving mot konsert og tanker rundt artistisk profil. Sluttresultatet er en plateutgivelse og en konsert der artistene og de unge talentene opptrer sammen, samt en 10 episoders serie som vil vise frem alle prosesser som foregår gjennom prosjektet. Med GKP ønsker vi å fremme originaler og bidra til en mangfoldig kultur innenfor underholdningsbransjen.

 

Sjekk ut Digster sin Gatekunst spilleliste i Spotify HER.
Følg spillelisten for å holde deg oppdatert på tidligere og de kommende utgivelsene fra Gatekunst 6.

 

Emelie Hollow med musikkvideo til "Like I Love You"

Emelie Hollow ga 17. Februar ut Like I Love You og slipper i dag musikkvideo til singelen!

«Like I Love You» markerer starten på det neste kapitlet for Emelie Hollow og er skrevet av Emelie selv sammen med svenske Dhani Lennevald (Lykke Li) og Carl Falk (Demi Lovato, One Direction, Nicki Minaj, Ariana Grande). Carl Falk og Dhani står også bak produksjonen på låten.  

 

SE MUSIKKVIDEOEN TIL "LIKE I LOVE YOU"HER 

 

 

Emelie om "Like I Love You" og musikkvideoen:   

Da jeg skrev låta med Carl Falk og Dhani Lennevald i Stockholm spiste jeg de beste kanelbollene i verden, og ble veldig inspirert av det! Arbeidet med "Like I Love you", både å jobbe med singelen og musikkvideoen, har vært en utrolig morsom og ny opplevelse. Det er første gang jeg har jobbet med en musikkvideo, så jeg var ganske nervøs og klein i starten. Den talentfulle fotografen Lars Petter Pettersen hadde veldig mange kule ideer og har virkelig skapt et liv til låta! 

 

 

Mer om Emelie Hollow: 

Emelie Hollow ble signert til Universal Music Norge etter sin audition i talent- og streamingkonkurransen The Stream. Og allerede med sine første egenskrevne sanger som den P3-spillelistede  «Breathe» og «Save Me» markerte Emelie seg sterkt både innefor musikkbransjen og blant publikum.