Nyheter

Migos er snart klare med «Culture ll»

Raptrioen fra Atlanta slapp nettopp låta «Supastar», som er den nyeste smakebiten fra «Culture ll» som slippes denne helga.

Migos har allerede sluppet låtene «Motorsport», der Nicki Minaj og Cardi B er med, og Pharrell Williams-produserte «Stir Fry». Førstnevnte er for øyeblikket på 10. plass på Billboard-lista og har over 100 millioner streams på Spotify.

Migos har de siste årene etablert seg som verdens kanskje største rapgruppe. «Culture» fra i fjor ble et av fjorårets mest suksessfulle album i USA og toppet albumlista. Førstesingelen «Bad and Boujee» gjorde også stor suksess og toppet Billboard-lista i flere uker. Nylig ble de nominert til to Grammy-priser i kategoriene Best Rap Album (for «Culture») og Best Rap Performance (for «Bad and Boujee»). 

Sophie Elise slipper musikkvideo til "In My Head"

Etter fjorårets debut som låtskriver og låtsamarbeidet med svenske Joakim Lundell, slapp Sophie Elise første uka i januar sin nyeste singel, «In My Head».

«In My Head» er resultatet av en skrivesession med fokus på det enkle. Låten er skrevet med det samme teamet som hun skrev «All Your Friends» med i 2017. Låten gikk rett til #3 på Spotify i Norge i august. «In My Head» nærmer seg allerede 1 million avspillinger på Spotify og har blitt listet hos NRK MP3.

 

 SE MUSIKKVIDEOEN TIL "IN MY HEAD" HER

 

Musikkvideoen har nesten blitt sett 16 000 ganger, siden release i går.

«In My Head» er skrevet av Sophie Elise Isachsen, Elias Näslin og Nicklas Lif. Näslin, som representerer produksjons- og topline-teamene «The Family» og «The Priest and The Beast», har produsert låten. Teamene har jobbet med artister som IggyAzalea, J-Lo, 5th Harmony og Enrique Iglesias. Näslin har også jobbet med Soleima og Marcus & Martinus, for å nevne noen.  

Mabel ute med ny singel

Mabel er i dag ute med den nye singelen «Fine Line». På låten har hun teamet opp med Not3s.

Om den nye låten sier hun selv: “is a playful track that I wrote about that fun phase at the beginning of a relationship when you're trying to figure each other out. It's about getting lost in something without losing yourself completely and how that's exciting but also dangerous”.

2018 har startet bra for Mabel. Hun er en av tre nominerte til den prestisjetunge 2018 BRITs Critics’ Choice award sammen med Stefflon Don og Jorja Smith og jobber for tiden med debutalbumet. I mars legger hun ut på veien og varmer opp for Harry Styles. 21. mars kan hun oppleves live i Oslo Spektrum.

Mabel begynte å spille piano da hun bare var fem år gammel. Med mamma Neneh Cherry og pappa Cameron McVey (Massive Attack) fikk hun oppleve turnelivet i en tidlig alder og bestemte seg for at musiker, det ville hun ikke bli. Men så ble interessen for musikken vekket og hun begynte å studere produksjon og musikkteori på universitetet. Hun teamet så opp med produsent Josh Crocker i Leeds og slapp i 2015 debutsingelen «Know Me Better».

Årets kaldeste låt fra Ezzari & Kald Flamme - "Isbjørn"

Etter å ha rundet av et solid 2017, på både musikk og TV fronten, er unggutten Ezzari i dag tilbake med årets første og kaldeste låt, "Isbjørn", med kompisen Kald Flamme.

"Jeg hørte først om Kald Flamme da han droppa «Bala med» via YouTube-kanalen YLTV, som var en låt jeg likte ekstremt godt, og som jeg med en gang hørte var inspirert av franske artister jeg selv blir inspirert av. Jeg sendte han en Insta-DM og ga han creds. Vi holdt kontakt og avtalte å møtes og jobbe sammen i Neon Gorilla Studios (Anders Nilsen & André Jensen) i Oslo.

I løpet av to dager hadde vi denne bangeren klar, og vi er super fornøyd med resultatet." 

- Ezzari

 

HØR "EZZARI & KALD FLAMME - ISBJØRN" HER

 

"Låta er fresh og melodisk, samtidig som det er en hard trap-låt. Det er en vibe jeg mener ingen i Norge i det hele tatt har nærmet seg, det er noe nytt i landet og jeg håper folk liker det! Jeg vil si de største inspirasjonene for låta er franske Djadja & Dinaz og danske Molo.

Låta handler om at vi er «kalde som en isbjørn», at vi rett og slett har is i magen, holder hodet kaldt og ikke vil ha noe stress og drama. Vi holder oss is rundt riktige folk med riktig energi. Simple.

Jeg synes låta passer både når man vil roe seg og ta det kaldt, men også på vors da energien skal opp. 

Vi har også filmet en video i regi av Galvan Mehidi som jeg gleder meg ekstremt til å vise dere!" 

- Ezzari

 

"Isbjørn er ein frisk vinterbanger som er full av bars med kald mentalitet. Den er lyden av vinter, iskald."

- Kald Flamme

 

 

Ezzari:

Bare 18 år gammel, skapte stjerneskuddet Ezzari (Adam Ezzari) fra Hauketo i Oslo, en hype rundt seg med ans to uoffisielle remixer, "Blå lapper" og "Engler". I 2017 ble han signert til Universal Music 

by:Larm 2017 var Ezzari sitt første egne show og vi fikk servert en solid presentasjon av en av Norges største musikalske talenter. I slutten av april slapp det unge talentet sin debutsingel "Ikke noe press". En måned senere slapp han sin andre singel "Null". Ezzari var også å finne i NRK serien SKAM, hvor han spilte Adam Malik.  Han avsluttet 2017 med å gi ut den Anders Nilsen produserte "Dør for deg". En energidreven kjærlighetslåt, som vil få deg til å danse.  

Nå er han klar for å starte 2018 med årets kaldeste låt, "Isbjørn", med Kald Flamme, som har rukket å blitt listet på P3.

 

Kald Flamme:

Kald Flamme er en ung artist fra Radøy utenfor Bergen som lager melodiøs rap. Etter kun å ha rappet i et drøyt år har han allerede rukket å samarbeide med artister som Snow Boyz, Ezzari, Makko Makeba og Larsiveli. Han ble nylig kåret til ukas urørt med låten ”Deba fint” feat Snow Boyz. Låten ble også lista på P3. Urørt mener: ”Kald Flamme setter Radøy på kartet med sterk inspirasjon fra fransk hiphop, og smitter det blide budskap som ingen andre”.