Nyheter

Eurovision-albumet er nå tilgjengelig

I dag ble det offisielle albumet til Eurovision Song Contest sluppet på iTunes, Apple Music Google Play. På albumet finnes alle låtene som skal delta i den europeiske musikkfesten i Kiev i mai. 

Sjekk ut albumet her

Semfinalene avholdes tirsdag 9. mai og torsdag 11. mai, mens selve finalen går av stabelen lørdag 13. mai. 

Albumet slippes fysisk 28. april. 

Brandon Beal og Olivia Holt med sommerlig samarbeid

Brandon Beal og det amerikanske stjerneskuddet Olivia Holt slapp i dag låta «Paradise», et unikt samarbeid mellom to artister som har hatt stor suksess. Beal beskriver låta på følgende måte:

"Paradise is a song that represents that feeling you have when you finally start to feel what life is really about. It doesn't necessarily have to be a beach, an island, or some beautiful location ofwhat most interpret the word as. In this song I state my paradise being the fact that I came from nothing to being able to help my family mentally, positively, financially, and as that feeling I get when my son smiles up at me every morning and so on.. paradise is what makes you happy insideand out"

Brandon Beal fikk sitt store gjennombrudd i 2014 med «Twerk It Like Miley» , som nå har over 50 millioner streams på Spotify. I 2016 fikk han en ny stor hit da han fikk med seg Lukas Graham på låten «Golden», som ble streamet rundt 50 millioner ganger. Beal er også låtskriver og produsent, og har jobbet med artister som Snoop Dogg, Flo Rida og Lukas Graham.

19 år gamle Olivia Holt, som ble kjent som skuespiller i flere Disney-serier, har fått sitt store musikalske gjennombrudd med «History». Låta har allerede blitt streamet godt over 70 millioner ganger. 

Kaprer Freddy Kalas sommeren igjen?

Fredrik Auke, bedre kjent under artistnavnet Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm. Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre glede - gjennom sine folkelige tekster og allsangsvennlige melodier. Med over 150 millioner streams på Spotify – inkludert to av de 10 mest streamede låten i Norge i 2016 – vil mange påstå at han har klart nettop det.

 

Nå er er Freddy Kalas klar med ny allsanglåt ”Gjøre Ingenting”

«Låta kom til meg da jeg var i Thailand og ja, gjorde ingenting hehe. Den handler om å ikke ta alt så seriøst, nyte livet og være tilstede. Banalt og klisje kanskje, men mye sannhet i det».

 - Freddy Kalas

 

 

HØR "GJØRE INGENTING" HER

 

Freddy ble lidenskapelig opptatt av musikk i ung alder. Som tolvåring begynte han å skrive egne tekster og gjorde seg lokalkjent ved å spille på skoleavslutninger og andre arrangementer i nærområdet.

 

I 2014 ble han en del av Sky Agency-familien (Broiler, Seeb m.flere) og sammen har de tatt festen til nye høyder. Allerede fra første låt – ”Pinne for landet” (2014) - tok lytterne han godt i mot. Siden den gang har det gått slag i slag med bl.a. den nye juleslageren ”Hey Ho” til energiske ”Feel Da Rush” og sommerhiten ”Jovial”. Sistnevnte låt gjorde ”jovial” til det mest søkte ordet på google i Norge i 2016.

 

Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert som ”årets låt” hos Spellemann (2016) m.m. Live gjør han stor suksess med utsolgte konserter land og strand, både i Norge og Sverige.

 

Alt ligger med andre ord til rette for at Freddy Kalas skal videre befeste sin posisjon som allsangskongen og Sjefen for fest i 2017.

 

 

 

Ylva med en nydelig akustisk versjon av "Her"

I løpet av det siste halve året har Ylva sluppet sine egne originale singler som «Hear You Sing» og «Her», og musikken hennes har streamet 4 millioner ganger på Spotify. I dag slipper hun en akustisk versjon av "Her".

 

HØR "HER (AKUSTISK)" HER

 

«Her» er blant annet skrevet av Negin Djafari, som også medvirker som låtskriver på Snakehips – Don’t Leave, samt låter for Fifth Harmony, M.O og Miley Cyrus.
 

Sørlandsjenta Ylva Olaisen var bare tre år gammel da hun sa hun skulle bli en stjerne første gang. Det var allikevel ikke før hun var elleve år at hun virkelig fant sitt talent for sang. Fem år etter er hun signert av Universal Music, og høsten 2016 sang hun seg helt til finalen i musikkonkurransen The Stream.

 

16-åringen imponerte alle med sin mørke, særegne stemme og sterke tilstedeværelse på scenen. Hun er inspirert av jazz, r&b, pop og soul og artister som Adele og Beyoncé står hennes hjerte nær. I løpet av det siste halve året har Ylva sluppet sine egne originale singler som "Her" og «Hear You Sing», og musikken hennes har streamet 3 millioner ganger på Spotify.

 

Ylva har de siste månedene vært i en rekke skrive- og studiosessions i Stockholm, Oslo og København, og utviklet seg ytterligere som låtskriver og artist. Vi kan forvente mange sterke låter fra det unge talentet med den store stemmen i tiden som kommer.

 

Sonny Alven "Too late to love me" feat. Ylva, ble sluppet 24. Mars. Denne er listet på P3 og de fremførte låten live på TV2 Senkveld på releasedag. Hun har også sluppet en akustisk versjon og Rytmeklubben remix av "Hear you sing" den siste måneden.  

 

I dag, 21. april slipper Ylva en akustisk versjon av "Her".