Nyheter

Adelén aktuell med dansbar popsingel

Etter et år i studio hvor hun har arbeidet med nytt materiale, er den norske sangerinnen Adelén endelig klar med ny musikk. Neste singel ut er «Go Home»  - en dansbar, urban popsang med et amerikansk særpreg, som er perfekt for de sene sommerkveldene.

 

Popartisten har nå beveget seg inn i et nytt landskap, hvor hun utforsker nye sider av seg selv - ikke bare som artist, men som låtskriver. Dette er nemlig den første låten Adelén gir ut som hun har skrevet selv. «Go Home» er laget i samarbeid med det anerkjente danske produsentteamet Providers, som tidligere har jobbet med store skandinaviske artister som Rasmus Seebach og Medina.

Hør "Go Home" HER.  

«Motivasjonen bak å skrive "Go Home" var å forsøke å fremstille et klisjéfylt scenario - hvor en jente ikke hører fra en gutt etter å ha blitt med han hjem, men med et rolleskifte. Realiteten er at dette går begge veier. Jeg synes det er kult og viktig at vi mer og mer blir åpne til at kvinner får uttrykke friheten til å eie sin egen seksualitet, uten å bli sett ned på. Vi er tross alt bare mennesker, og vi alle har behov - uavhengig av kjønn, og det er akkurat det "Go Home" handler om.» - Adelén

Madonna feirer med konsertfilm

I dag fyller en av verdens største artister 59 år, noe som markeres ved annonseringen av «Madonna: Rebel Heart Tour». Konsertfilmen slippes på Blu-Ray, DVD og digitalt 15. september, men kan forhåndsbestilles fra og med i dag.  

I tillegg slippes det et livealbum med 22 låter av ikonets største låter fra karrieren og fra det nyeste albumet «Rebel Heart». I dag ble det også sluppet en liveversjon av «Material Girl» på alle plattformer. Du kan se oversikt over alt innholdet i det vedlagte dokumentet. 

«Madonna: The Rebel Heart Tour» inneholder konsertmateriale fra hele den omfattende verdensturneen som startet i Nord-Amerika i september 2015 og ble avsluttet i Sydney  20. mars 2016. Konsertefilmen inneholder også ekslusive behind the scenes-bilder fra turneen. Filmen er regissert med Danny B. Tull og Nathan Rissman, som har jobbet tett med Madonna på flere prosjekter. 

Hkeem & Unge Ferrari med r&b-ballade

20 år gamle Abdulhakim Hassane aka Hkeem opplevde at hans debutsingel "Fy faen" ble den mest populære norske sangen denne sommeren. Låta gikk  #1 i Norge, og lå 12 uker topp 4 på VG-lista. Den har nå snart streamet 25 millioner ganger på Spotify, og gått 4 x platina i Norge.

"Fy Faen" gikk topp 20 på Spotify i Sverige, og gjorde det bra i både Danmark og Finland. Låta havnet på viral-listene i 12 land, inkludert topp 10 på den globale viral-listen på Spotify.

I dag, 11. August, slipper han sin andre singel, "Urettferdig", en følsom midtempo r&b- ballade. Med seg på låta har han en av de mest etablerte og populære r&b artistene i Norge, Unge Ferrari. Med denne låten viser Hkeem en ny og sårbar side som artist, en artist som helst sikkert vil prege norsk musikk i lang tid fremover. "Urettferdig" er produsert av Eirik Tilleri og Kjetil Bjelvin.

 

- "Urettferdig" handler om mennesker som har gått bort - mennesker man savner. Man kan tolke denne låta på forskjellige måter, fordi vi har skrevet den slik at folk kan male sitt eget bilde. Det blir på en måte en film I ditt eget hode. Jeg og Unge Ferrari fant kjemien med en gang og vi trengte kun EN session for å skape denne balladen sammen. Håper folk vil ta denne låta til hjertet sitt og la følelsene komme frem." - Hkeem

 

HØR "URETTFERDIG" HER

 

- "Urettferdig handler litt om det å føle at man er veldig uheldig, kanskje litt for mye, og litt om den barnslige måten å takle dette på. Å synes synd på seg selv, men med veldig god grunn. Vi har alle mistet noen på en eller annen måte og denne låten er dedikert til alle de som kjenner på det. Jeg og Hkeem jobber veldig bra sammen, fremtiden er lys med slike talenter som er på vei opp. Dette er garantert ikke siste gang dere hører fra oss to!" - Unge Ferrari

- "Første gang vi hørte stemmen til Hkeem visste vi at vi måtte lage en følsom r&b-låt med han. Det har vært utrolig fett å skrive noe så ekte og personlig sammen med gutta, det er så utrolig mye følelser i alle ledd av prosessen." - Eirik Tilleri & Kjetil Bjelvin

 

"Urettferdig" er første låt ut på Def Jam Recordings Norway. Def Jam Recordings, det legendariske labelet som har hovedfokus på urbanmusikk, huser også artister som 2 Chainz, Alessia Cara, Kanye West, Big Sean, Iggy Azalea og Justin Bieber (for å nevne noen).

 

Hkeem ble signert til Universal Music i januar, bare 19 år gammel. Han reresenterer en ny generasjon av artister i Norge – ungdom med minoritetsbakgrunn som ønsker å være rollemodeller og gode forbilder. Fra Stovner i Oslo, en bydel med et dårlig rykte i media, er han fast bestemt på å  gjøre en forskjell.

 

Hkeem har hatt en hektisk festivalsommer, hvor han blant annet har spilt på Stavernfestivalen, Slottsfjell, Trænafestivalen samt hele VG-lista turneen. I oktober legger han også ut på sin første egen headlineturné.

Avicii er endelig tilbake med ny musikk

I dag slapp den svenske superstjernen EP’en «AVĪCI», som er første slipp av ny musikk fra Tim Bergling siden han slapp albumet «Stories» i 2015.  

Hør Aviciis nye EP her

Etter åtte intense år med musikk og turnering verden over annonserte Avicii at han skulle trekke seg tilbake i 2016, noe som fikk fans verden over til å frykte at han hadde gitt seg med musikk for godt.  

Rett før annonseringen dro Avicii på en lengre reise gjennom USA med noen av sine nærmeste venner og samarbeidspartnere. På denne reisen fant han tilbake til gleden ved å produsere musikk, og skapte blant annet låta «Without You» med sin gode venn og samarbeidspartner Sandro Cavazza.

Låta er et av seks spor på den ny EP’en «AVĪCI», som ble annonsert på hans sosiale kanaler for en uke siden. På den har han også samarbeidet med Rita Ora, AlunaGeorge, Billy Raffoul og svenske Vargas & Lagola.

Noen av låtene, som «Without You», har fans fått høre før, blant annet på Ultra Music festival i Miami i 2016. 

Avicii har følgende å si om EP-slippet: 

“I’m really excited to be back with music once again, it has been a long time since I released anything and a long time since I was this excited over new music! My focus on this first EP of the album was to get a mix of new and old songs, some that fans have been asking about/waiting for mixed with brand new songs that they haven't heard before!"

Avicii fikk et enormt internasjonalt gjennombrudd med låta «Levels» i 2011. Den gikk til topps i en rekke land verden over, blant annet i Norge der den toppet VG-lista i fire uker. Han etablerte seg som en av de absolutt største i sin sjanger med debutalbumet «True» i 2013. Albumet inneholdt megahiten «Wake Me Up» som toppet hitlister i 81 land og som den gang ble den mest streamede låten gjennom tidene på Spotify.

Han fulgte opp med albumet «Stories», som totalt ble streamet over 750 millioner ganger på Spotify. Singelen «Waiting For Love» toppet hitlistene i 22 land. Totalt har Avicii blitt streamet over 11 milliarder ganger på tvers av Spotify, Youtube og andre musikktjenester. 

Her er tracklisten på «AVĪCI»: 

Trackliste:

  1. «Friend Of Mine» feat. Vargas & Lagola
  2. «Lonely Together» feat. Rita Ora
  3. «You Be Love» feat. Billy Raffoul
  4. «Without You» feat. Sandro Cavazza
  5. «What Could I Change It To» feat. AlunaGeorge
  6. «So Much Better – Avicii Remix»