Nyheter

Lana Del Rey ute med ny singel

Lana Del Rey er nå ute med den nye singelen «Love». «Love» er produsert av Benny Blanco og Emile Haynie og er første smakebit ut fra Lanas nye album som slippes i løpet av året.

På det nye albumet samarbeider Lana med mangeårige samarbeidspartner og produsent Rick Nowels. Albumet vil inneholde mange spennende samarbeid som vil bli avslørt senere.

Om det nye albumet sier Lana selv; “I made my first 4 albums for me, but this one is for my fans and about where I hope we are all headed”.

Hver gang vi møtes Sesong 6– Eldar Vågans dag

For sjette år på rad har sju kjente norske artister flyttet sammen for en god sensommer-uke med musikalske hyllester, gode historier og felles hygge og moro, og det er en svært variert og entusiastisk gjeng som nå har delt låter og erfaringer med hverandre.

Eldar Vågan, Åse Kleveland, Margaret Berger, Benny Borg, Dansken, Ida Maria og Hanne Sørvåg sjekket inn på hvert sitt rom på Kjærnes gård utenfor Moss, hvor de har sunget og levd sammen i ti dager. 

Med rockabillylåter på totendialekt har Eldar Vågan vært elsket av det norske folk i nærmere i 40 år. Som primus motor for Vazelina Bilopphøggers og med over 20 albumutgivelser på samvittigheten står han ansvarlig for en skattet låtkatalog få artister har maken til. I fjor ble han kåret til "Norges kuleste mann" av trendanalytikere, og er et multitalent på alle instrumenter, også cello!

- Jeg har en kamerat, han Øystein Dolmen, som jo har vært med i "Hver gang vi møtes" tidligere, og han sa at "dette må du bare være med på, Eldar”. Så det er greit det, når han har vært med, da kan jeg være 

med. Jeg er ikke spesielt god til å ta imot ros, men jeg er pen på håret, så jeg skal gjøre mitt beste, smiler Eldar Vågan i kjent stil.

Til sommeren står Eldar Vågan på scenen med Vazelina Bilopphøggers, på blant annet Øyafestivalen og Tons Of Rock. 

Hør Åse Kleveland, Ida Maria, Benny Borg, Hanne Sørvaag, Margaret Berger og Dansken tolke noen av Eldar Vågans mest kjente låter her.

Bylarm-aktuelle Off Bloom med ny låt

«Falcon Eye» er første låt fra trioen siden de slapp EP’en «Love To Hate It», som gjorde at det anglo-danske bandet fikk en stor lytterskare internasjonalt.

De siste månedene har bandet jobbet med ny musikk med spennende produsenter som Hudson Mohawke (Kanye West), 2 Inch Punch (Sam Smith, Years & Years) og Kid Harpoon (Florence & The Machine, James Bay, Haim).

Bandet skal spille to konserter under Bylarm 3. og 4. mars, på henholdsvis Ingensteds og Verkstedet. Oslo blir dermed et av stoppene på en omfattende turnérunde i Europa som inkluderer oppvarmingskonserter for LANY, Dua Lipa og Raye. 

Johnossi med nytt album

I dag lanserte den svenske rockeduoen Johnossi sitt mest ambisiøse prosjekt til nå i karrieren, albumet «Blood Jungle». Albumet, som lanseres over hele verden, signaliserer et nytt kapittel i karrieren til svenskene.

De har kombinert sin energiske rock med pop- og urbanekspertisten til produsentene Astma & Rocwell, som tidligere har jobbet med Karpe Diem, i et moderne album som likevel er typisk Johnossi. Denne gangen har de også samarbeidet med låtskrivere som Joakim Berger, Salen Al Fakir og Vincent Potare.

Albumet inneholder blant annet låtene «Air Is Free», «Weak Spots», «Tall Dark Man» og singelen «Hands» som er listet på en rekke radiostasjoner i Europa.

Johnossi består av gitarist John Engelbert og trommis Oskar "Ossi" Bonde og har siden det selvtitulerte debutalbumet i 2005 blitt et av Sveriges mest innflytelsesrike band. De har tidligere turnert og varmet opp for storheter som Green Day, Lykke Li og Mando Diao.

Flere av duoens singler har solgt til platinum i Sverige og blant annet vunnet Grammis-prisen for årets gruppe og to P3 Guld-priser i samme kategori.

Bandet, som er kjent for sine fantastiske live-shows, skal spille på Rockefeller i Oslo 16. mars.