Nyheter

NEIKED ute med ny singel i dag

Årets elektro-pop-sensasjon NEIKED er i dag tilbake med den nye singelen «Call Me» feat. Mimi.

«Call Me» følger opp hitten «Sexual» feat. Dyo som har blitt streamet nærmere 200 millioner ganger.

NEIKED er både ingen og alle. Det er et kreativt kollektiv med sangere, låtskrivere, musikere, malere og kunstnere. Midt i det hele er en produsent i midten av 20-årene som unngår media, pressintervjuer eller liveopptredener.

Dette unge pop talentet lager musikk som er universell mens han er usynlig, en mann både i sentrum av verden og fjernet fra den. I tillegg til å være låtskriver og produsent er han der ute og søker etter dristige, nye og ukjente talenter.

NEIKED handler ikke om de samme gamle gjestesangerne og komforten av kjennskap, det handler om spenningen av å være på frontlinjen, skyve ting fremover og avdekke morgendagens talenter. Oppdage nytt talent hvor som helst, fra gatehjørnet til soverommet, en kollektiv innsats og ikke et soloprosjekt. Et prosjekt om samarbeidskraft og kunstneriske ambisjoner.

Lag din egen versjon av hitsingelen "Fy faen"

Etter å ha fått folk i Norge, Sverige, Danmark og mange andre land (Italia, Spania og Argentina, Colombia for å nevne noen) til å synge "fy faen fy fy faen", kan du nå endelig lage din egen versjon! I dag slippes en singback versjon av "Fy faen". Det slippes også en svensk og dansk remiks! 

"Fy faen" har allerede før sommeren streamet over 12,6 millioner ganger, toppet Spotify listene I Norge og ligget på toppen av VG-lista. Den har gått viralt rundt i verden og har selvfølgelig ikke gått ubemerket hen hos våre kjære naboer i Sverige og Danmark.

 

 

HØR REMIKSENE OG SINGBACK VERSJONEN HER

 

 

Svensk remiks

Det svenske stjerneskuddet Jireel leverer et nytt og veldig kult førstevers på låten, mens Sveriges største r&b-artist Cherrie leverer en følsom og vakker bridge som gir låten en helt ny følelse. 

 

Jireel:

- "Jag tycker att "Fy faen" är en fet låt som passar till sommaren väldigt mycket. Det tog bara 15 min att skriva på remixen sen spela in den, eftersom man får en så bra känsla av den".

 

Cherrie:

- "När jag första gången hörde låten var det i en perfekt sammanhang i serien SKAM, jag blev glad direkt. Att få dela den glädjen med den youth wave som svepas över skandinavien just nu är magiskt. "Fy faen" för mig en del av en större celebration i vår sammankomst i låten!"

 

Dansk remiks

Danske Cisilia teamer opp med Hkeem og Temur for å gi "Fy Faen" er dansk overhaling. Nå kan endelig Danmark forstå hva sangen handler om. Cislia tilfører en dansk vibe på både første vers og bridge som vi tror kommer til å gi låta nytt liv i Danmark.

 

Cisilia:

- "Fy Faen" is a bomb track! I’m so happy to contribute to a Danish version"

 

Singback versjon

Nå kan du lage din egen versjon av "Fy faen"! Til fest, alene på soverommet eller på grillfest. By popular demand, her kommer singback-versjonen! 

Astrid S slipper ny låt og avslører EP-slipp

 ettårsdagen til Astrid S sin første EP, slipper hun sin nye låt «Party´s Over». Låten er tittelsporet til EP´en som kommer 30. juni. 

I dag slippes «Party´s Over» som blant annet er co-skrevet av Julia Michaels. Låten er produsert av MAG (aka. Johan Calsson fra Max Martin Studios), som også produserte "Hurts So Good".  

Hør «Party´s Over» HER.

 _________________________________________________________________________

«Party´s Over» / EP 

Release: 30. juni 2017
  1. Breathe
  2. Such A Boy
  3. Sushi
  4. Party ´s Over
  5. Does She Know 

 _________________________________________________________________________

«Breathe» ble sluppet i mars og var førstesingelen fra EP´en. Låten er produsert av Oscar Holter fra produksjonsselskapet Wolf Cousins (Tove Lo, Demi Levato, Ellie Goulding), og har nettopp bikket 23 millioner streams på Spotify alene. Elton John plukket ut låten som en av sine ukesfavoritter i sitt program på Beats 1, parallelt med at den ble "Tune of The Week" på BBC Radio 1. Musikkvideoen har blitt sett over 1.6 millioner ganger på YouTube og VEVO.  

Astrid S har spilt to helt utsolgte konserter i New York og Los Angeles denne uken, før hun gjester Scala i London tirsdag 23. mai.  

 

Stjerneskuddet Raye klar med singelen "The Line"

Det britiske stjerneskuddet Raye er i dag klar med den nye singelen "The Line". Låten er skrevet av Raye selv og produsent FRED. 

Raye er en kjent stemme for nordmenn. Hun har vokalen på og har vært med å co-skrevet Jax Jones sin monsterhit "You Don't Know Me". Låten er 2x platina i Norge og gikk til #7 på den norske singellisten.

Bare 19 år gammel spåes Raye en lysende karriere. Hun er en av favoritten hos MTV, The Guardian og The Sun og havnet på tredjeplass på BBC Sound of 2017.

På CV'en kan hun skimte med låtskriving for Charli XCX, Snake Hips og Blonde, samarbeid med Nas på soundtracket til The Birth Of A Nation og Stormzy og hun har varmet opp for Jess Glynne.

Selv har hun uttalt; “I want to be a massive pop artist and I've always wanted to start in the right place so that's with the music I love. I've always wanted to do it in my own way, on my own terms. It sounds stupid but I want to be as big as I can be. I want to be massive. I'm 19 and I'm just starting so let's go”.