Nyheter

Jay Z slipper nytt album

Det nye albumet får navnet «4:44», og slippes eksklusivt på Tidal 30. juni. Det annonserte strømmetjenesten i natt.

Se teaservideo her.

«4:44» er rapperens trettende studioalbum og hans første siden «Magna Carta Holy Grail» fra 2013. Jay Z er en av de mest suksessfulle rapperne gjennom tidene med over 100 millioner solgte album og 21 Grammy-priser.  

13 av albumene til Jay Z har toppet den amerikanske Billboard-lista, noe som gjør han til den soloartisten med flest nummer én album i USA. I forrige uke ble han, som første rapper, innlemmet i Songwriters Hall of Fame. 

GoToGuy slipper debutlåt

Er et en tegneseriefigur? Er det en produsentduo? Er det han man henvender seg til når man har problemer eller er det den karen som er der når du trenger det minst?  

 

Uansett, GoToGuy slipper sin usannsynlig catchy debutsingle «Bass & Bones» i dag, 16 Juni.  

 

«Bass & Bones» er skrevet og produsert av Kristoffer «Kriss» Tømmerbakke og Erik Smaaland.  

Odd Nordstoga slipper første smakebit fra et nytt kapittel

I dag slipper Odd Nordstoga singelen «Fri». Singelen er startskuddet på en rekke nye låter fra den folkekjære artisten.  

 

Da Odd Norgstoga slapp «Dette landet» i 2016, sang han seg nok en gang inn i hjertene til det norske folk. Det gledes derfor at han nå er aktuell med ny musikk. «Fri» er første singel fra kapittelet «Mykje lyd», slippes i sin helhet 30. juni. «Mykje lyd» vil bestå av tre låter, før vi kan glede oss til flere kaptiler før historien blir avsluttet i et album våren 2018.  

 

Hør "Fri" HER

«Denne songen handlar om ein fyr som vaknar opp ein onsdag morgon klokka 07:00 og har ein heilt vanleg dag framom seg. I eit døgn no har det lege ei kjensle og murra i han, utan at han heilt har kunna definere kva det har vore. No derimot, over kaffitraktaren, der det viser seg å vera tomt for kaffefilter, står det klarare for han kva det er han treng. Han prøvar å snakke til seg sjølv med fraser som: « Åhhh, eg treng ein ferie altså!», «Åhh, eg er så sliten!», men det er liksom ikkje heilt spikaren på hovudet kjenner han. Så byrjar han, der i underbuksa, å nikke til ein gamal trommegroove han hugsar frå ei anna tid, ein annan stad. Nikkinga forplantar seg og han byrjar å twiste litt der på kjøkengolvet. Katten glyttar oppgjeven og mistruisk opp frå sin søvn borti gyngestolen, men sprett opp og rømer opp trappa i det fyren i underbuksa fyllest av meir og meir entusiasme over å stadig koma nærmare svaret på  kva det er for ei kjensle som velter opp i han. Så veit han det. Han kjenner det: Han treng å bli sett fri. Han treng å smelle opp ei dør og bli ruska med av vinden utanfor. Han gledar seg til helga. Han treng ein laurdag, ein slik laurdag der søndag ikkje finst. Han tek på seg luftgitaren og rockar, framleis i underbuksa, hjelpelaust talentlaust og keitete rundt i huset, barna vaknar og gnir seg indignert i sine indignerte tenåringsaugo. Kona ymtar: «Er alt ok?» Han syng: «EG SKIT I OM SONGEN LIKNAR, BERRE DET ER LAURDAG SNART!!» Så kjem saxofonane og katten hoppar ut vindaguet i andre etage»  

- Odd Nordstoga. 

 

Låten er skrevet av Odd Nordstoga og produsert av Bård Ingebrigtsen.

Sommerlåt fra Sandra Lyng og Temur

På «Bungalow» har Sandra fått med seg Temur, som for tiden ligger i toppen av listene sammen med Hkeem med låten «Fy Faen». Sandra skrev «Bungalow» i session med Boxxes og Alexander Pavelich, teksten skrev hun sammen med Temur. Låten er produsert av Boxxes, co-produsert og mikset av Erik Smaaland. 

HØR "BUNGALOW" HER

- "Bungalow er sommerlåta! Låta handler om å ha fri fra bekymringer og jobb. Å nyte sol, strand, musikk, ferie, sommer og kjærlighet. Bungalow er også en metafor på det gode liv der ingenting er stress og tilværelsen er digg. Blandingen av dancehall og pop utgjør en rytme du ikke kan la være å danse til. Jeg er stolt av å ha med Temur på denne låta og håper den vil spre den samme gode følelsen vi fikk da vi lagde den i studio <3" - Sandra

 

- "Bungalow er en veldig dansete låt, fylt med gode sommervibber. Låta er en blanding av elementer fra to forskjellige verdener som tilsammen utgjør en perfekt blanding av pop og urban musikk. Å jobbe med Sandra har vært utrolig gøy. Hun er en av de største i landet på det hun gjør, så og kunne få se hvordan hun jobber, har vært veldig inspirerende. Håper folk liker låta."  - Temur  

«Bungalow» er en feelgood -sommerflørtende låt, og den perfekte låten å danse barbeint til gjennom sommeren.  

 

Om Sandra Lyng:  

- Sandra Lyng har bygget sin posisjon som en av våre største popartister, og levert sterke dance-orienterte poplåter som berører moderne EDM.  

- Hun slo gjennom i 2004, i første sesong av Idol. I tiden etter ga hun ut singlene «Sommerflørt» og «I morgen» som fikk topp-plasseringer på VG-lista, like etter slapp hun det Stargate- produserte debutalbumet «Døgnvill» som gikk #3 på VG-listas albumliste. 

- Sandra Lyng har bodd i L.A og jobbet med bl.a. Andreas Schüller, Kiesza og Will.I.Am. 

- I 2015 fikk hun internasjonal braksuksess med en rekke hit-singler, bl.a. «Play My Drum», (som har over 21 millioner streams på Spotify alene.) Night After Night og Moonrise.

- I 2016 slapp hun låten «Blue», som ble utnevnt ukens låt på P3, den GoToGuy produserte låten «LIQR», en skikkelig partylåt som blant annet var med i åpningsscenen av SKAM og singelen «Hiding.» 

- Sandra Lyng er tilbake på norsk, og for første gang synger hun på egen dialekt. 

 

Mer om Temur: 

Temur er en 19 år gammel Rap/RNB artist fra grunerløkka i Oslo. Han startet å eksperimentere i studio som 13 åring, noe som resulterte i en SoundCloud utgivelse, som fikk gode tilbakemeldinger og har siden da har han jobbet med å utvikle sin egen sound. Temur har også stor interesse for musikk og lyd produksjon og har sammen med kompisen sin, Hkeem, gitt ut en av årets største låter, "Fy Faen".