Innholdskonsulent

Liker du å henge på TikTok? Synes du å matche videoklipp og lyd er gøy? Har du lyst til å være med behind the scenes på konserter, festivaler og i hverdagen til noen av Norges største artister?

 Vi i Universal Music Norge søker innholdsprodusenter, community managere og frilansere med stor interesse for musikk og sosiale medier.

Er du rett person vil du få ansvaret for planlegging, gjennomføring, klipping og publisering av innhold til sosiale kanaler, både på vegne av Universal Music, men også for noen av våre artisters kanaler. Å følge med på engasjement og holde i dialogen med våre følgere på de forskjellige platformene vil også være en naturlig del av arbeidsdagen din. 

Du vil være en del av Creative & Communication-avdelingen, og jobbe tett med et team som brenner for kreativ formidling av musikk, historiefortelling og å treffe riktige folk med innholdet vi lager. 

Denne jobben er en frilans-stilling hvor vi blir enige om arbeidsmengde, noe som åpner opp for en fleksibel arbeidsdag. 

Som person er du kreativ, oppdatert på det som beveger seg på internett. Du liker å eksperimentere med innhold til forskjellige kanaler, og ser på å lage content og planlegge poster som en perfekt deltidsjobb. Du skjønner at det er viktig å justere budskap og tonalitet ut ifra hva slags prosjekt og artist du jobber med.

Vi ser for oss at du har erfaring med innholdsproduksjon, behersker noen programmer for behandling av video/bilder og harkanskje jobbet med drift av sosiale kanaler tidligere. Du har selvsagt god kommunikasjonsevne både på engelsk og norsk. Vi liker å se potensiale i folk, så ikke nøl med å ta kontakt dersom du kun fyller noen områder av utlysningen vår – Det viktigste er at har lyst til å jobbe med oss!  Send oss  gjerne noen eksempler på innhold du  har laget, enten for dine egne kanaler eller på vegne av noen andre! 

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring, bakgrunn, etnisitet og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Vi behandler søknader fortløpende. Frist 15. juli

Kontaktperson
Johanna Alem,
johanna.alem@umusic.com

Om arbeidsgiveren

Universal Music er verdens største musikkselskap. I vår norske avdeling er vi over 50 ansatte som brenner for musikken og artistene vi jobber med, og sammen jobber vi mot å være artistenes førstevalg.