Universal Music Norge søker day to day manager

Universal Music Norge søker en dyktig day to day manager med stort engasjement for musikk og kultur.

Som day to day manager i managementavdelingen vil du jobbe i et hektisk, svært hyggelig, inkluderende og levende miljø. Du vil være en nøkkelperson i teamet til noen av Norges største og mest spennende artister. Du vil være med på å forme visjoner og strategier med artistene og ha et overordnet ansvar for gjennomføring av disse. Du liker å motivere og spille andre gode og vil ha en viktig rolle for å sørge for positive og konstruktive prosesser innad i teamet bestående av engasjerte og lidenskapelige kollegaer. I en levende bransje i konstant utvikling er det viktig at du er fleksibel og har et driv mot å utforske nye muligheter, samt er oppdatert på det som til enhver tid foregår i musikkbransjen. Du har både kulturell interesse og forståelse og er klar over at management i musikkbransjen er en balanse av struktur og kreativitet.

Vi ser etter deg som:

Vi kan tilby:

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring, bakgrunn, etnisitet og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Vi behandler søknader fortløpende. Frist 15. juli

Kontaktperson

Gilbert Lunde,
gilbert.lunde@umusic.com

Om arbeidsgiveren

Universal Music er verdens største musikkselskap. I vår norske avdeling er vi over 50 ansatte som brenner for musikken og artistene vi jobber med, og sammen jobber vi mot å være artistenes førstevalg.