Universal Music Norge søker Content Producer

Universal Music Norge søker en dyktig Content Producer med stor interesse for videoproduksjon og musikk.

Som Content Producer i Creative & Communication-avdelingen i Universal Music vil du jobbe i et kreativt team med AD’er, grafikere en produsent og en strateg og sørge for at både de store tankene og små ideene blir festet til film.

Du vil jobbe tett på noen av Norges største artister og skape videoprodukter, innhold til sosiale medier-plattformer og konserter og være et viktig ledd i avdelingens dag-til-dag-jobbing.

Vi ser etter en selvstendig og kreativ person, gjerne med erfaring fra musikkbransjen som er stødig i klippen og har erfaring med idéutvikling, foto og enkel postproduksjon. Rett person for jobben har interesse for hva som funker på forskjellige plattformer og formater og innehar forståelse for hvordan bilder og musikk best kan fungere sammen. Enten du har bakgrunn som DOP, regi, fotograf eller noe helt annet kan du bidra i artistmøter, pitche visuelle løsninger og jobbe sammen med både det interne teamet og eksterne bidragsytere for at produktet blir så bra det kan bli. Enten det er en festivalrecap, enkle marketing assets eller store musikkvideoer strekker du deg etter å utgjøre en forskjell for artistene og teamet rundt. 

I en levende bransje i konstant utvikling er det viktig at du er fleksibel og har et driv mot å utforske nye muligheter, samt er oppdatert på det som til enhver tid foregår i musikkbransjen. Du har både kulturell interesse og forståelse og er klar over at content manager i musikkbransjen er en balanse av struktur og kreativitet.

Vi ser etter deg som:

Vi kan tilby:

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring, bakgrunn, etnisitet og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Vi behandler søknader fortløpende. Frist 15. juli

Kontaktperson
Andreas Øverland,
andreas.overland@umusic.com

Om arbeidsgiveren

Universal Music er verdens største musikkselskap. I vår norske avdeling er vi over 50 ansatte som brenner for musikken og artistene vi jobber med, og sammen jobber vi mot å være artistenes førstevalg.