Nyheter

Det lyriske geniet, Jonas Benyoub, med ny singel

Ellingsrud-rapperen har vært i gamet lenge, og har et veletablert navn i Norges undergrunn. En flow få andre rappere kan matche, pakket inn i hardtslående hip hop-beats gjør at dette er en artist du definitivt kommer til å høre mer av i tiden fremover. Jonas Benyoub er i gang med å lage ny musikk, og følger opp fjorårets gatebanger «El Diablo» med låten «YahYah» - som handler om å «gå og ta det».

 

 

 

HØR JONAS BENYOUB "YAHYAH" HER

 

 

På «YahYah» viser Jonas Benyoub at han har flere talenter enn rapping. Den rolige vokalen fremhever at Jonas også innehar et stort sangtalent. Låten er en motivasjonstale til Jonas selv, hvor han forteller seg selv at han må «gå og ta det», og at han har ingen tid å miste. Jonas ønsker å kunne fortelle sin historie gjennom musikken, og da er det bare å kjøre på fra start.


Før sommeren og utover høsten kommer det mer musikk, så dette er et navn man ikke vil eller bør sove på. Følg med fremover og lad opp med «Yah Yah»!

 

 

OM JONAS BENYOUB

Jonas Benyoub er en ung artist fra Oslo som er godt kjent i hiphop-scenen.

Med god lyrikk og et bredt lydspekter er Jonas en versatil utøver som passer inn i de fleste sjangre, og det er også en av hovedgrunnene til at artisten har fått muligheten til å opptre i de respektive arenaene rundt omkring i landet.Navnet ble virkelig satt på kartet etter at låten «Youm Wara Youm» fikk plass i NRKs mest populære serie, «Skam», som igjen har bidratt til å åpne flere dører for denne unge artisten.

Der de øvrige Skandinaviske landene har hatt gode og etablerte artister innenfor Rap- og R&B sjangeren, vil Jonas Benyoub både som artist og låtskriver, bidra til å styrke Norges rolle innenfor Skandinavias grenser.»

 

Broiler – A Little Longer

Da Broiler slapp "Wild Eyes", som raskt ble en hit i Danmark, Belgia og Norge og skaffet duoen en Spellemann-nominasjon for Årets låt. Like etter slapp de også sin remix av Imagine Dragons-låta "Shots", som i skrivende stund har over 197 millioner streams på Spotify. I dag er duoen klar med den sommerlige "A Little Longer".

 

 

 

HØR BROILER - "A LITTLE LONGER" HER

 

 

"A Little longer" er en låt som beskriver følelsen av et litt sårt break-up der man aldri klarer å legge sin kjære helt fra seg. Vi føler vi har videreført viben fra teksten over til instrumentalen, men samtidig laget en låt som passer bra til den solfylte årstiden som kommer nå, forteller Broiler

 

De siste par årene har de sluppet låter som "Money", "Lay It On Me" med Ina Wroldsen og "Goodbye To Love" med det tyske stjerneskuddet Nico Santos.
Broiler startet 2018 med slippet av "Mirror", der de fikk med seg Pav, fra Lovespeak, på vokal. Nå er de klare med den sommerlige up-beat låta "A Little Longer".

 

Post Malone ute med nytt album

I dag er endelig Post Malone ute med det som kanskje er årets største hip hop-album - beerbongs & bentleys.

I tillegg til hits som "Psycho", "Rockstar" og "Candy Paint", inneholder albumet samarbeid med blant andre Nicki Minaj, Swae Lee, G-Eazy og YG. Frank Dukes, London On Da Track, Louis Bell og PARTYNEXTDOOR har stått for produksjonen.

Albumet følger opp debutalbumet Stoney, et album som ble sluppet i 2016 og fortsatt holder stand på toppen av albumlisten.

Hans forrige singel "Rockstar" har toppet Billboard og hitlister verden over, inkludert Norge, og har godt over 950 millioner streams på Spotify mens "Psycho" har blitt streamet i underkant av 300 millioner ganger.

I sommer gjester Post Malone Norge og han kan oppleves live lørdag 14. juli på Stavernfestivalen samt på Findings Festivalen i Oslo i august.

Kunstnerisk debut fra multitalentet Lil Halima

Fredag 27. April er 19 år gamle Lil Halima er ute med sin debut-singel, «Abstract». Låten har hun skrevet og co-produsert selv, i tillegg til å male coveret. I sitt eget prosjekt er hun drivende faktor, og overlater ingenting til tilfeldighetene.

Lil Halima sin lidenskap for musikk har fulgt henne hele livet. Da faren reiste fra Kenya til Bardu i 1995 hadde han med seg kenyansk musikk og amerikansk hiphop i bagen. Dette skulle legge grunnlaget for en oppvekst fylt med forskjellige musikalske inspirasjoner for Lillian Halima Anderssen.

19-åringen har talenter innen sang, låtskriving, piano, fiolin og musikkproduksjon, i tillegg til billedkunst. Til sammen har disse impulsene blitt til Lil Halima, som slapp den selvskrevne- og produserte introduksjonslåten «Interlude» uken før slipp av debutsingelen «Abstract».

 

Det er viktig for meg å skrive, synge, produsere og lage visuelle ting selv, for hvis ikke kan jeg ikke være sikker på at det blir slik jeg vil ha det, sier Lil Halima.

 

«Abstract» ble til i en skrivesession med Gustav Nyström og Vickan Alkin i Stockholm, omtrent samtidig som Lillian tok skrittet ut fra videregående skole. 

Jeg innså at jeg var ferdig med å «måtte» gjøre ting i denne perioden. Jeg hadde fullført videregående og var veldig klar for tiden foran meg. Jeg har alltid visst at musikk var greia mi, men noen ganger i løpet av oppveksten har jeg tenkt at jeg må bli noe annet fordi samfunnet bygger opp til det. «Abstract» er for de som velger annerledes og ramler utenfor A4-boksen som er forventet av deg i en sånn periode, forteller hun.

 

Du kan forhåndslagre og følge Lil Halima på Spotify HER.

 

 

Universal Music/Def Jam Norway oppdaget Lil Halima på Instagram vinteren 2017 der hun la ut små snutter av seg selv som spilte og sang egne og andres låter – gjerne innspilt på mobiltelefon. Det siste året har hun jobbet med forskjellige produsenter for å finpusse sitt musikalske uttrykk. Resultatet er en EP som slippes høsten 2018.

 

Det føles så bra å gi ut min aller første singel, men jeg skal ikke lyve, jeg er litt redd. Jeg elsker min egen musikk, hvis ikke hadde jeg ikke lagd den, så jeg håper at andre ser der jeg ser i musikken selv. Ingen oppfatter musikk likt, så man kan ikke vite på forhånd om hva folk vil tenke – det er litt gøy, avslutter hun.

 

 

School tied us to paint with a brush, paint the sky and paint it blue, but artist don´t go to art school no more. Never seen something abstract before