Nyheter

Hver Gang Vi Møtes - Admiral P sin dag

I program fire av årets Hver gang vi møtes skal deltakerne hylle Admiral P. Admiralen har de siste årene bemerket seg i norsk musikkliv med hits som ”Kallenavn”, ”Spinnvill”, ”Snakke litt” og ”Engel ft. Nico D”.

Philip "Admiral P" Boardman vokste opp i morens hjemland Zambia før han flyttet til Norge som trettenåring. Morens reggaeplater var grobunn for Admiralens tidlige musikkinteresse. Allerede i 1999 startet han å spre musikk gjennom spillejobber på utesteder, festivaler, veldedighetsarrangementer og liknende. Hans store kommersielle gjennombrudd kom med singelen ”Snakke litt” som kom på EP’en ”Jobber overtid” som ble sluppet vinteren 2011. Låten solgte 12 x Platina, og Admiral P ble nominert til Spellemann for Årets Hit. Han har videre hatt stor suksess med hitsinglene ”Kallenavn” (13 x Platina), ”Spinnvill” (Platina) og ”Skakke gi opp” (Platina). Admiral P vant prisen Best Nordic Act av MTV i 2013.

 I begynnelsen av 2014 ble Admiral P signet til Universal Music via Knirckefritt. Han ga ut singelen ”Engel ft. Nico D” samme året ­– en singel som både toppet VG-lista og genererte Admiralens andre Spellemannspris for Årets Hit. Albumdebuten ”Selvtillit & tro” ble sluppet samme år.

 I 2015 har Admiral P sluppet singlene ”Utrolig” og ”La deg gå”. Han har også vært på en omfattende sommerturné med sitt faste band, The Global Citizen Band. Vi får nå se han i en litt annerledes setting i årets sesong av Hver gang vi møtes.  

Se videoen til Alessia Caras "Here"

Har du fått med deg Alessia Caras superhit «Here»?

Låten som kom ut i 2015 har gått helt til 7.-plass på Bilboard Hot 100 i USA og har solgt til platina i hjemlandet Canada.

I april spiller hun på Coachella-festivalen i California.

Se musikkvideoen her!

Taylor Swift intervjuer Alessia Cara

Alessia Cara er i ferd med å legge verden for sine føtter.

Nå har også Taylor Swift blitt fan av den talentfulle kanadiske tenåringen.

Her kan du se Taylor intervjue Alessia om hennes debutalbum «Know-It-All» som slippes 11. mars i Norge.

 

Ny sommersmash fra Gabrielle

Ikke lenge etter slippet av sin fantastiske låt "Mer", slipper Gabrielle tirsdag 25. mai en helt ny låt. Singelen er titulert Mellom Skyene, og hadde premiere live hos Christine på Rockefeller torsdag 21. mai. Låten er skrevet og produsert av Gabrielle, i samarbeid med Joakim Haukaas på produksjonen.

 

- Det føles helt vilt ut å få utfolde seg på en helt ny måte hver gang jeg er i studio. Som artist er det ekstremt viktig for meg å ikke ha noen hengende over skuldrene mine for å fortelle meg hva jeg bør gjøre, hvilke regler man skal følge og ikke minst hva publikum forventer seg. Mellom Skyene er med andre ord enda ett steg innenfor en dør jeg aldri har utforsket før. Jeg ønsket å male ett bilde av en dag i mitt liv på veien og ikke minst veien til der jeg er nå. Ironien i det hele er at dagen jeg skrev låten var det helt motsatte av det teksten forteller. Likevel er det noe jeg alltid vet jeg aldri svikter og det er mine foreldres betingelsesløse kjærlighet, deres avgjørende veiledning gjennom livet, og ikke minst musikken. De tingene hentet jeg frem på papiret. I produksjonen var det viktig for meg å formidle den energien jeg og bandet mitt opplever under hver bidige konsert, og denne låten har via Joakim Haukaas landet i ett euforisk segment som bader i ett, for meg, ekstremt visuelt lydbilde. Nøyaktig det jeg vil gi mine lyttere før vi setter fyr på festivalsommeren. Løft opp ditt hode, mitt barn, forteller Gabrielle.