Nyheter

Forførende toner fra Travelle

Produsent og vokalist Travelle’s unike kombinasjon av elektronisk pop, analoge lyder og eksotiske rytmer har allerede gitt han fans over hele verden. I dag slipper han sin fjerde singel, hvor han har slått seg sammen med BAD HABITS.

- Vi ville begge lage en låt hvor juicen ligger i teksten. «Wasted On You» beskriver en irrasjonell og obsessiv forelskelse, noe de fleste kan kjenne seg igjen i. Adrian (BAD HABITS) og jeg gikk på skole sammen i Trondheim. Siden vi har veldig forskjellige kvaliteter musikalsk og produksjonsmessig, ville vi prøvde å lage en låt sammen. This is it, forteller Kristoffer "Travelle" Björntvedt. 

Hør "Wasted On You" HER.

- Jeg tenker på «Wasted On You» som en fengende låt med et tydelig budskap. Budskapet legger man merke til enten man pleier å lytte til tekst eller ikke. Produksjonen er minimal, og på en eller annen måte både myk og hard på samme tid, fortsetter han.  

Travelle fikk en kickstart på produsentkarrieren med debutsingelen "Nobody Else" som ble sluppet høsten 2016, låta gikk helt til førsteplass på Spotify’s Viral 50-liste i USA, og har så langt nesten 2 millioner avspillinger i tjenesten. Siden den gang har 21 år gamle Kristoffer Björntvedt fra Jørpeland skrevet flere låter, gitt ut singelen «The Jungle» og «Diving» og spilt på Den Store Sommerfesten i Stavanger, sammen med navn som Justin Bieber og Martin Garrix.  

Travelle er signert til Universal via det fremadstormende norske label- og managementet Toothfairy, og gis ut av det prestisjetunge Casablanca-labelet i Nord-Amerika (Oliver Heldens, Giorgio Moroder). 

Arshad Maimouni tilbake med sterk og personlig singel

Etter to års pause fra musikken er R&B-kongen Arshad Maimouni endelig tilbake med ny musikk, og denne gang har han med seg Arif som gjesteartist.

Den nye singelen «Historien om gutten», som er basert på livet til Arshad, er en mektig blanding av melodiøs R&B og tung hip-hop og tar deg med på en spennende reise gjennom livet til unggutten fra drabanten. Låten er produsert av Sondre Haftorsen, som står bak låtene til det norske stjerneskuddet Amanda Delara og amerikanske artisten Jeremih. «Historien om gutten» er bare en smakebit på hva som er i vente, og mer musikk vil komme utover høsten. 

Hør «Historien om gutten» HER.

Se videoen HER.

Jay Z slipper nytt album

Det nye albumet får navnet «4:44», og slippes eksklusivt på Tidal 30. juni. Det annonserte strømmetjenesten i natt.

Se teaservideo her.

«4:44» er rapperens trettende studioalbum og hans første siden «Magna Carta Holy Grail» fra 2013. Jay Z er en av de mest suksessfulle rapperne gjennom tidene med over 100 millioner solgte album og 21 Grammy-priser.  

13 av albumene til Jay Z har toppet den amerikanske Billboard-lista, noe som gjør han til den soloartisten med flest nummer én album i USA. I forrige uke ble han, som første rapper, innlemmet i Songwriters Hall of Fame. 

GoToGuy slipper debutlåt

Er et en tegneseriefigur? Er det en produsentduo? Er det han man henvender seg til når man har problemer eller er det den karen som er der når du trenger det minst?  

 

Uansett, GoToGuy slipper sin usannsynlig catchy debutsingle «Bass & Bones» i dag, 16 Juni.  

 

«Bass & Bones» er skrevet og produsert av Kristoffer «Kriss» Tømmerbakke og Erik Smaaland.