Nyheter

The Killers til Telenor Arena

Det amerikanske rockebandet The Killers tar med seg sin Wonderful Wonderful Tour og kommer til Telenor Arena 23. februar 2018.

Billetter er i salg på Tickemaster fra 22. september.

The Killers slipper sitt femte studioalbum, deres første på fem år, førstkommende fredag. Albumet er produsert av Jacknife Lee og spilt inn i bandets eget Battle Born studio i Las Vegas, og i Jacknife's studio i Los Angeles.

Wonderful Wonderful er bandets mest fremtidsrettede album, men i kjent The Killers stil som gjør dem til et av verdens største og elskede rockeband.

Deres forrige album, Battle Born fra 2012, gikk til nummer to på den offisielle albumlisten her hjemme. Oppfølgeren, Day & Age fra 2008, toppet listen mens deres monster-hit “Humans” toppet singellisten.

I februar kan du oppleve bandet og deres forrykende liveshow i Telenor Arena.

Ny single fra Ida Jenshus

I dag slipper Ida Jenshus den nye singelen ”Greatest Love”. Låten produsert av Jenshus selv, og skrevet i samarbeid med J.D. Souther (Eagles, Linda Ronstadt).

 

Singelen er hentet fra albumet ”Two Worlds”, som ventes i oktober.

"Greatest Love” reflekterer lydbildet på det kommende albumet, som er mer nedstrippet enn før. Låten, tekstene og stemmen min er mer i sentrum enn tidligere. Jeg har aldri vært så spent før et låtslipp før. Det er både spennende og skremmende å dele noe så personlig og selvutleverende som denne sangen”, foreller Jenshus.

 

Etter albumslippet legger Jenshus ut på Norgesturné, og tar turen innom følgende steder: 

23. september – Soknadal Musikkfestival

10. november – KulturYkirken, Holmestrand

11. november – Munkehaugen, Arendal

15. november – Drammen teater

17. november – Oslo Konserthus

18. november – Otta Kulturhus

19. november – Olavshallen, Trondheim

22. november – Elverum kulturhus

24. november – Brenneriet, Smøla

25. november – Gamle Kulturhuset, Molde

Niall Horan debuterer med soloalbum

Niall Horan er i dag klar med sin nye singel "Too Much To Ask". Låten blir å finne på hans første soloalbum Flicker som slippes 20. oktober.

"Too Much To Ask" er den første låten Niall begynte å skrive på da han startet prosessen med debutalbumet for ett år siden. Låten er skrevet i samarbeid med Jamie Scott og produsert av Greg Kurstin, som også produserte "My Town".

For tiden er han på Flicker Sessions 2017 Tour og spilte nylig i Stockholm for et utsolgt Annexet i Globen. 

Horan har solgt over 70 millioner album med One Direction. Som soloartist slapp han låtene "This Town" og "Slow Hands" som har solgt til platina i flere land. Sistnevnte singel gikk #1 i 44 land, har streamet over 820 millioner og har blitt utropt til en av "Best Songs Of 2017 So Far" av Billboard.

Hittil i år har han mottat priser som People’s Choice, Teen Choice, Radio Disney Music og iHeartRadio MMVA awards.

Odd Nordstoga slipper nytt kapittel

I dag slipper Nordstoga singelen «Det fine som kan bli», første låt ut fra det kommende kapittelet «Mykje varme», som er ute den 22. september. 

Odd Nordstoga annonserte tidligere i år at han vil slippe en rekke nye låter utover i 2017. Sangene kommer i kapitler, som til slutt vil samles i et album i februar 2018.

Første kapittel «Mykje lyd» ble sluppet på forsommeren. Dette kapittelet ble innledet med singelen «Fri», som fremdeles spilles hyppig på radio.

«Det fine som kan bli» er ein låt om ein familie i bil på veg til sommarferie, og alt ein slik tur kan få ein til å tenke på. Det handlar om juni månad og om alt det andre som lovar meir enn det kjem til å halde. Men du og du som det lovar godt.» - Odd Nordstoga

«Det fine som kan bli», er skrevet av Nordstoga selv, og spilt inn i studioet Amper Tone i Oslo med Bård Ingebrigtsen bak miksepulten.  

 

Odd Nordstoga fra Vinje i Telemark har tidligere gitt ut femten album; hvorav to med bandet Something Odd, tre duettplater og ett med gruppen Blåmann Blåmann. Han har blitt årets mest spilte på radio med en låt om en hylende gris, ligget ukesvis på toppen av salgslistene; første gang med gjennombruddsalbumet Luring i 2004, vunnet flere Spellemannspriser; deriblant Årets Spellemann, og spilt konserter i alle kriker og kroker av dette landet. Høsten 2015 slapp Odd Nordstoga albumet “Dette Landet” for hvilket han mottok Spellemann for Årets tekstforfatter og i 2016 slapp han albumet "Aleine Heime", innspilt akustisk, og ja – aleine heime. Nå har Odd tatt med seg et knippe nye låter i studioet til Bård Ingebrigtsen, og spilt inn musikk som slippes som kapitler gjennom 2017, og som et album i februar 2018.   

 

Konserter 

10/10 – Arktisk Kultursenter (Solo), Hammerfest 

11/10 – Bluebox (Solo), Grimstad 

12/10 – Ælvespeilet (Solo), Porsgrunn 

13/10 – Askim Kulturhus (Solo), Askim 

14/10 – Fosnavåg Konserthus (Solo), Fosnavåg 

15/10 – Drammens Teater (Solo), Drammen 

18/10 – Elverum Kulturhus (Solo), Elverum 

20/10 – Bygdaheim Fiksdal (Solo), Fiksdal 

21/10 – Ingebrigt Davik-huset (Solo), Brattvåg 

22/10 – Bøfjorden Grendahus (Solo), Surnadal 

24/10 – Bærum Kulturhus (Solo), Bærum 

26/10 – Herredsvang Forsamlingshus (Solo), Romedal