Nyheter

Svensk Youtube-profil rett til #1 i Sverige

Den svenske Youtube-profilen Jockiboi, hvis egentlig navn er Joakim Lundell, gikk rett til #1 på Spotify i Sverige med den nye singelen «All I Need» feat. Arrhult. Samtidig med topplasseringen streamet «All I Need» over 1 million, tok den nye rekorden i antall streams på ett døgn og klatret til topps på den svenske singel-listen.

Låten er fortsatt inne i Topp 3 på Spotify og har solgt til platina.

Joakim Lundell er en svensk produsent, artist og Youtuber. Siden 2015 har han vært involvert i en rekke prosjekter under forskjellige navn og hatt hitter inne i Spotify Topp 10.

«All I Need» er hans første utgivelse under eget navn og med seg på singelen har han fått hjelp fra Arrhult, søtrene Agnes and Ava på 15 og 18 år, som også har vært med å skrive låten.

UNA SAND - SEVENTEEN

Den nye singelen fra Una Sand er en herlig overraskende motsats til den stemningsfulle akustiske harpe(!)-versjonen hun slapp av samme låt rett før jul. I Fred Ball sin sylskarpe produksjon har «Seventeen» blitt en minimalistisk elektropop-perle som sitterklistret ved første lytt.

Fred Ball står da også bak ikke ukjente Rhianna’s «Love On the Brain» som nå ligger på 8. plass på den amerikanske topplista Billboard Hot 100. «Seventeen» går rett inn på NRK P3’s spillelister denne uka.

 

Hør "Seventeen" HER

 

 

Una om den nye singelen:

Egentlig er det en glad låt om følelsen av å finne et spesielt menneske i livet sitt, følelsen av å være forelska og å kjenne seg trygg. Det er en låt som betyr veldig mye for meg, og som forteller mye om min største kjærlighet i livet. Da jeg jobbet med Fred Ball i England, ble en ny del i låta skapt, en bridge som gjør den mye mer sårbar. Produksjonen er mye gladere og mer på, men teksten snakker om det å miste akkurat det mennesket i livet ditt som var så viktig, så forelskelsen og hendelsene er i fortid i stedet for nåtid.

 

 

 

Litt mer om Una Sand :

20-åringen fra Oslo har laget musikk siden tiårsalderen, og ble signert som låtskriver av den internasjonale forlagsgiganten SonyATV allerede i 2015. Da gikk Una fortsatt på videregående, og måtte derfor pendle mellom skole i Norge og skrivesessions i Amsterdam. Derfra gikk veien naturlig videre til platekontrakt med Universal Music, og Una debuterte som artist med singelen «You&I» i september i fjor. Samtidig ble hun, som eneste kvinne, valgt ut til Music Norway’s Masterclass-program for låtskrivere og produsenter. Dette medførte svært vellykkede studiosessions på høyt nivå både i London og Los Angeles i løpet av høsten, noe som i neste rekke har resultert i at flere av de mest suksessfulle produsentene i verden nå produserer på låtene hennes.

 

 

Röyksopp slipper andre remix av "Never Ever (feat Susanne Sundfør)"

Fredag 03. mars slipper Röyksopp den andre av en serie remixer av hitsingelen "Never Ever (feat Susanne Sundfør)".  

«Never Ever (feat Susanne Sundfør» nærmer seg 10 millioner streams på Spotify alene, og var en av P3s absolutte favorittlåter fra 2016. Samtidig figurerte låta på flere av de internasjonale, prestisjetunge nettavisenes topplister for året.  

Andre remix ut er Röyksopp - "Never Ever (feat Susanne SundførYOTTO".  

Hør den HER 

Yotto har samarbeidet med den legendariske radiopersonligheten Pete Tong det siste året. Han har bl.a. gjort en "After Hours mix" for Tong og en mini mix for Annie Mac, hvor låta hans ble kåret til "Hottest Record" på showet hennes. Yotto har tidligere vært omtalt på ulike blogger som "Dancing Astronauts" og Billboard. Den siste låta "Stone Wall" gikk også til topps på Beatbort. Artister som Coldplay, Above and Beyond og Beyonce, har fått opp øynene for den talentfulle karen og har inngått flere samarbeidsprosjekter med ham.   

Neste uke slippes Röyksopp sin  "Never Ever (feat Susanne Sundfør)"  EP med yttligere tre remixer.  

Denne våren spiller også Röyksopp en rekke konserter og festivaler, deriblant anerkjente Coachella Festival i  USA og Over Oslo her i hjemlandet. Se full turneliste på nettsiden.    

www.royksopp.com 

Lido presenterer: "Everything" Remixed

I 2016 slapp han konseptalbumet «Everything», som han livepremierte under Coachella.

Nå er Lido klar med remix album av «Everything», som slippes i dag. På albumet har han med Jaykode, Brass Tracks, Dan Farber, Melf, Alison Wonderland, Umru, Minnesota, mossy og Soft Glass.

 

 

HØR "EVERYTHING REMIXED" HER 

 

 

Sanger, låtskriver, komponist og produsent, Lido har nøye valgt ut hvem som skulle remixe albumet "Everything". Remix albumet kommer i hælene av en stor bølge av prestasjoner det siste året, hvor Lido debuterte på Coachella, fullførte sin første utsolgte USA turné, produserte albumet, "Badlands" for Halsey, til å produsere artister som Banks, A$AP Ferg og på det Grammy-vinnende albumet, "Coloring Book", til Chance The Rapper.

 

Peder Losnegård, bedre kjent som Lido, er uten tvil ett av Norges største multitalenter. Musikken hans har blitt omtalt som alt fra en kombinasjon av Daft Punk blandet med Hudson Mowhawke, til gospel-inspirert hip hop.