Nyheter

The Best Of fra Elbow ute 24. november

Britiske Elbow er 24. november klar med albumet The Best Of. Albumet vil innehold låter som bandet selv har valgt ut gjennom en karriere over 18 år fra deres første EP Newborn (1999) til albumet Little Fiction fra i år, i tillegg til en coverversjon av The Beatles "Golden Slumbers".

The Best Of kommer i to versjoner, en standardversjon og en deluxeversjon.

Elbow består av Guy Harvey, Craig Potter, Mark Potter og Pete Turner. De debuterte med det kritikerroste albumet Asleep In the Back i 2001 og alle bandets syv studioalbum har ligget inne blant de 15 øverste på den britiske albumlista. Elbow har også vunnet flere priser, deriblant en Mercury-pris og en Brit-pris for The Seldom Seen Kid fra 2009.

Standardversjon:

 1. Grounds for Divorce
 2. Magnificent (She Says)
 3. Lippy Kids
 4. One Day Like This
 5. The Bones of You
 6. My Sad Captains
 7. Leaders of the Free World
 8. Mirrorball
 9. Fugitive Motel
 10. New York Morning
 11. Great Expectations
 12. The Birds
 13. Scattered Black and Whites
 14. Golden Slumbers 

Deluxeversjon:

 Disc 1

 1. Grounds for Divorce
 2. Magnificent (She Says)
 3. Lippy Kids
 4. One Day Like This
 5. The Bones of You
 6. My Sad Captains
 7. Leaders of the Free World
 8. Mirrorball
 9. Fugitive Motel
 10. New York Morning
 11. Great Expectations
 12. The Birds
 13. Scattered Black and Whites
 14. Golden Slumbers

Disc 2

 1. Any Day Now
 2. Fly Boy Blue / Lunette
 3. Weather to Fly
 4. Station Approach
 5. Switching Off
 6. Little Fictions
 7. This Blue World
 8. Kindling (Fickle Flame) featuring John Grant
 9. Newborn
 10. The Night Will Always Win
 11. Starlings
 12. Puncture Repair
 13. The Loneliness of a Tower Crane Driver
 14. Dear Friends

Guns N' Roses kommer til Valle Hovin!

Guns N' Roses og deres ekstremt vellykkede «Not In This Lifetime Tour» viser ingen tegn til å bremse, og det legendariske bandet er i 2018 klare for 13 stadionshow i Europa, i tillegg til å headline store festivaler. Fra 3. juni vil denne Live Nation produserte turnèen starte ferden gjennom hele Europa, og 19. juli står Oslo og Valle Hovin for tur.

Forsalg via livenation.no fra onsdag 15. november kl. 10.00.

Billetter i salg torsdag 16. november kl. 10.00.

Den første europeiske delen av «Not In This Lifetime Tour» solgte over 1 million billetter i 2017, og ble årets mest vellykkede turnè. Noe som uten tvil viser at holdningen, ånden og innflytelsen til både Guns N' Roses og rock & roll fremdeles er like sterk.

Med gruppens 1985-formasjon, stormet Guns N' Roses uberørte, unike og ustoppelige fremtoning inn på den voksende Los Angeles-rockescenen. De fanget en hel verden med utgivelsen av debutalbumet «Appetite for Destruction» i 1987 - den bestselgende amerikanske debuten noensinne, med 30 millioner solgte eksemplarer globalt. I 1991 okkupert den syv ganger platina vinnende «Use Your Illusion I» og «Use Your Illusion II» de to øverste plassene på Billboard Top 200 ved utgivelse.

I løpet av det siste tiåret har Guns N 'Roses gjennomført utsolgte show og headlinet festivaler over hele verden, etter den kritikerroste utgivelsen av 2008s RIAA platina-nominerte «Chinese Democracy». Seks studioalbum senere, er Guns N' Roses en av de viktigste og mest innflytelsesrike i musikkhistorien, og fortsetter å sette referansen for liveopptredener for millioner av fans verden over.

Bandet består av Axl Rose (vokal, piano), Duff McKagan (bass), Slash (lead gitar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (rhythn gitar), Frank Ferrer (trommer) og Melissa Reese (keyboard ).

Ny singel fra Tone Damli

Tone Damli er endelig klar med sin nye singel, «Strangers», som er resultatet av et samarbeid med superprodusenten Jesper Borgen (Alan Walker, Bebe Rexha) og den ettertraktede produksjonsduoen GoToGuy (Kristoffer Tømmerbakke og Erik Smaaland).

"Strangers" er en kombinasjon av klassisk Tone Damli og moderne popmusikk, og vil ta deg rett tilbake til sol, sommer og sand mellom tærne – noe som passer ypperlig nå som vinteren siger til. Tone forteller om låten:

«Strangers» handlar om eit kjærleiksforhold der kvardagen er reell, der kranglar og diskusjonar skjer. Den handlar om å prøve å finne tilbake til starten, da ein var framande og fryktlause i lag."

Hør "Strangers" HER

Biografi 
Tone Damli entret den norske musikkscenen da hun som 16-åring deltok i talentprogrammet Idol i 2005. Ti år senere har hun sluppet fem album, gått platina flere ganger, og blitt et kjært navn blant hele Norges befolkning. I tillegg til å komme til finalen på både Melodi Grand Prix og Skal Vi Danse, har hun vært Idol-dommer i to sesonger og deltatt under den svenske Melodifestivalen sammen med Eric Saade. Tone har også hatt sin egen dokumentarserie og lansert sin egen kleskolleksjon.

Nå får sommerens publikumsfavoritt en svensk remiks

Hkeem slapp sin tredje singel, "En som meg", i oktober. Denne låta har vært den ultimate publikumsfavoritten gjennom hele sommeren! Nå har den svenske artisten Kaliffa hoppet på en remiks. 

20 år gamle Abdulhakim Hassane aka Hkeem opplevde at hans debutsingel "Fy faen" ble den mest populære norske sangen denne sommeren. Låta gikk #1 i Norge, og lå 12 uker topp 4 på VG-lista. Den har nå snart streamet 30 millioner ganger på Spotify, og gått 4 x platina i Norge. I sommer viste han også en følsom side av seg, med singelen, "Uretfferdig", hvor han hadde med seg Unge Ferrari. 

I oktober slapp han, "En som meg", en up-tempo smash med varme vibber, som har vært publikumsfavoritt gjennom hele sommer. "En som meg" ble også den FØRSTE norskspråklige låta til å bli "Ukas låt" på P3 i Sverige!

 I dag kommer en remiks med den svenske hip hop og reggae artisten Kaliffa.

 

 

 

HØR "EN SOM MEG (KALIFFA REMIKS) HER 

 

 

 

 

Hoffmaestro medlemmet Kaliffa, har lagt igjen store spor på hip hop og reggae scenen i Sverige med hans siste album "Kalibreraren" og med hans sommer smash "Helt seriöst", som gikk helt til topps på de svenske listene. Den har også streamet over 20 millioner ganger på Spotify.

Kaliffa henter musikalsk inspirasjon fra reggaen som hans avdøde fetter Davis, pleide å spille for ham da han var ung, fra 90-tallets drum-and-bass klubber hvor han hang som tenåring, og fra hans gambiske mors platekolleksjon.

Det gjennomgående ordet er positiv. Eller som selv sier "Jeg har vært gjennom så mye skit i livet mitt at jeg vil spre gode vibber til meg, mitt folk og mine barn."

 

 

Om Hkeem:

Hkeem ble signert til Universal Music i januar, bare 19 år gammel. Han reresenterer en ny generasjon av artister i Norge – ungdom med minoritetsbakgrunn som ønsker å være rollemodeller og gode forbilder. Fra Stovner i Oslo, en bydel med et dårlig rykte i media, er han fast bestemt på å gjøre en forskjell.

Hkeem har hatt en hektisk festivalsommer, hvor han blant annet har spilt på Stavernfestivalen, Slottsfjell, Trænafestivalen samt hele VG-lista turneen. I oktober la han også ut på sin første egen headlineturné, hvor han spillte på hjemmebane 20. oktober, på Parkteateret.