Nyheter

Sonny Alven – Give Me Your Lovin’ feat. Una Sand

Bare halvannet år etter debuten har 23 åringen fra Bergen rukket å etablere seg helt i tetsjiktet i det etterhvert svært imponerende beitet av unge norske musikkprodusenter med internasjonal suksess. 

 

 

 

HØR "Give Me Your Lovin’ feat. Una Sand" HER

 

 

De fleste har garantert gått rundt og nynnet på fjorårets «Our Youth», gjennombruddslåta som klatret helt til andreplass på radiolista i Norge og nå nærmer seg 30 millioner avspillinger totalt i Spotify. Sonny, eller Sondre Alvestad som han egentlig heter, har også vært ekstremt aktiv på konsertsiden det siste tiden, bl.a. var han med som support på Europadelen av Cloud Nine-turnéen til Kygo i våres, og blir nå booket til profilerte festivaler rundt i hele verden. Spesielt USA har falt for Fana-guttens stilsikre housebaserte produksjoner, og det var da også hans versjon av den Los Angeles-baserte singer/songwriteren NoMBe sin «California Girls» som ga Sonny hans første toppnotering på den prestisjefylte Hype Machine-listen i forrige måned.

 

På sin nye singel har Sonny fått med seg det nye norske stjerneskuddet Una Sand, som også har vært med å skrive låta. Sonny er for tiden i USA der han bl.a. spiller med Galantis på deres Halloween-fest i New York, og så blir det spektakulær livepremiere på  Give Me Your Lovin’ når Una joiner Sonny på hans store homecoming-konsert på Verftet i Bergen 5 november.

 

 

Facebook

Instagram

Website

 

 

 

Chris Baco slipper låt med Alan Walker sin livevokalist

Etter suksessen med antimobbelåten “Mitt fjes” med Meludo tidligere i høst, er Chris Baco nå klar med oppfølgeren “Fargene i meg”. Denne gangen har han fått med seg Alexandra Rotan på vokal.

Chris Baco og Meludo har opplevd et voldsomt engasjement etter slippet av antimobbelåten “Mitt fjes” tidligere i høst. Låten har strømmet godt, men det viktigste for artistene er kanskje engasjementet som de har fått fra folk som føler seg truffet av låten og kampanjen #mittfjes som har rullet i sosiale medier.

Når Chris Baco nå slipper en ny låt, er den tematisk i samme sjanger som den forrige singelen. Baco kaller låten en motivasjonslåt som handler om å prøve og være den beste utgaven av seg selv, og skaper farger fremfor problemer rundt seg.

- “Fargene i meg” handler om en som sprer glede og farger rundt seg. En hverdagshelt, som snur det negative til noe positivt, forteller han.

Hør “Fargene i meg” her.

Med seg på låten har han fått Alexandra Rotan som for tiden turnerer med Alan Walker.

- Jeg syns låta er fengende og absolutt en gladlåt. Det er en ære å få synge med Chris Baco, og jeg nølte ikke et sekund da jeg fikk tilbudet, forteller Rotan.

Vokalisten har etablert seg som en solid sanger ved flere viktige opptredener de siste årene. Det hele startet da Rotan var med i MGP Jr i 2010 hvor hun kom helt til superfinalen. Etter det fortsatte den musikalske reisen for Råholt-jenta med norgesturné, deltakelse på P4 Vinterlyd og konserter på scener som Oslo Spektrum, Grieghallen, Olavshallen og Oslo Konserthus. I tillegg har hun gjort flere festivaler rundt i Norge.

Noen kjenner kanskje Rotan best fra Idol 2016 hvor hun var med frem til semifinalerundene. Nå turnerer hun med Alan Walker, og de har blant annet gjort konserter i Paris, Indonesia og Polen sammen. Når hun ikke er på turné, studerer Rotan på Bårdar i Oslo.

“Fargene i meg” er produsert av Anders Rudseter (aka Anderson) og Jens Hjertø (aka G-Senz).

Nyutgivelse av "No Direction Home: Bob Dylan"

På fredag slippes en jubileumsutgave av Martin Scoreses prisbelønte dokumentar om Bob Dylans karriere på starten av 60-tallet.

Dokumentaren tar for seg Dylans reise fra hjembyen Hibbing i Minesota til hans gjennombrudd i New Yorks folkscene om hvordan han etter hvert ble en av verdens omtalte og innflytelsesrike artister. 

Se trailer her

Med hjelp av sjeldne konsertbilder, lange og åpenhjertige intervjuer med Dylan og flere av menneskene rundt ham gir dokumentaren et unikt innblikk i den kanskje viktigste perioden i Bob Dylans karriere. 

For første gang blir dokumentaren tilgjengelig på blu-ray og kan forhåndsbestilles fra Platekompaniet allerede nå. Filmen blir også tilgjengelig digitalt. 

Jubileumsutgaven inneholder over to timer med bonusmateriale, blant annet intervjuer med Martin Scorsese, Dave van Ronk, Liam Clancy og flere konsertopptak av Dylan på starten av 60-tallet. 

Dokumentaren ble hyllet av anmeldere verden over etter premieren i 2006 og ble også belønnet med en Grammy for beste musikkfilm. 

Tove Lo ute med albumet Lady Wood idag

Tove Lo er idag ute med det nye albumet Lady Wood. Albumet følger opp debutalbumet Queen Of The Clouds fra 2014, som inkluderte “Habits (Stay High)”. Låten introduserte henne til det amerikanske publikum og gikk #3 på Billboard Hot 100, noe som var den høyeste plasseringen for en svensk artist på over 20 år.

Der Queen Of The Clouds var delt inn i tre deler; The Sex, The Love, The Pain, består Lady Wood av to deler; Fairy Dust og Fire Fade.

Samtidig med albumslipp kommer også kortfilmen Fairy Dust hvor Tove får sin skuespillerdebut. Fairy Dust er skrevet av Tove selv og regissør Tim Erem.  Fairy Dust inneholder fem sanger fra albumet; “Influence”, “Lady Wood,” “Vibes”, den nye singelen “True Disaster” og førstesingel “Cool Girl”. Forøvrig har sistnevnte solgt til platina i Norge.

PEOPLE - “Lady Wood elevates the singer to pop queen... One of the best pop albums of the year”

Rolling Stone - “Tove Lo works a killer pop paradox: her songs sleek and sheer, her raw-boned lyrics delivered with chill concision”

Foruten å lage egen musikk har Tove co-skrevet låter for blant andre Hilary Duff' ("Sparks") og Ellie Goulding ("Love Me like You Do") og samarbeidet med Alesso, Coldplay, Nick Jonas, Years & Years og Broods - for å nevne noen.

Hun avsluttet 2015 med 16 utsolgte show i USA i september og oktober, og seilte gjennom 2015 og 2016 med en rekke priser og nominasjoner; Grammis, Billboard Music Award (Top Streaming Song), American Music Awards (New Artist of the Year i 2015), Golden Globe (Best Original Song for "Love Me like You Do") og Grammy (Best Song Written for Visual Media for "Love Me like You Do").