Nyheter

Nicki Minaj blir historisk på Billboard-lista

Billboard melder at  «No Frauds» , «Changed It» og «Regret In Your Tears» går inn på henholdsvis 14, 61. og 71. plass på Billboard Hot 100-lista denne uka. Det gjør at rapperen fra New York passerer Aretha Franklin og blir den kvinnelige soloartisten med flest låter på den amerikanske singellisten gjennom tidene med hele 76 låter.  

På 44 av disse har 34-åringen bidratt på andres utgivelser, mens 32 har vært hennes egne låter. På de neste plassene på listen finner vi storheter som nevnte Franklin, Taylor Swift, Rihanna og Madonna.

Minaj slapp «No Frauds», der hun har fått med seg Drake og Lil Wayne, «Changed It» (feat. Lil Wayne) og «Regret In Your Tears» 10. mars. 

Drake tar nye strømmerekorder

Natt til 19. mars, norsk tid, slapp Drake spillelisten «More Life» og det med historisk god respons på Spotify og Apple Music. Den svenske strømmetjenesten melder at «More Life» er det albumet som har blitt streamet mest på releasedagen med 61,3 millioner streams verden over.

Drake ble også den mest streamede artisten på én enkelt dag med hele 76.4 millioner streams. Begge disse rekordene ble tidligere holdt av Ed Sheerhan og hans album «÷», som ble streamet 56,7 millioner ganger sin første dag.  

Apple Music rapporterer at «More Life» ble streamet hele 89,9 millioner ganger de første 24 timene, noe som kvalifiserer til ny rekord på tjenesten. I tillegg melder Billboard at «More Life» kommer til å ta førsteplassen i USA og bli det best solgte albumet siden Drake slapp «Views» i fjor.  

På den norske Spotify-listen tok kanadieren mye plass, med hele 18 låter fra «More Life» på den daglige topp 100-listen for 19. mars. Han holder stand i dag med 17 låter blant topp 100. 

På spillelisten «More Life» har Drake fått med seg kjente artister som Kanye West, Travis Scott, PARTYNEXTDOOR, Young Thug, Quavo fra Migos, 2 Chainz, Skepta og Sampha. Prosjektet har også mottatt strålende anmeldelser fra blant andre New York Times, Rolling Stone, GQ og The Guardian. 

Drake slipper «More Life»

I natt norsk tid hadde Drake premiere på sin nye spilleliste «More Life» på sitt eget radioprogram OVO Sound Radio på Beats 1, og kort tid etter ble den sluppet på alle de største digitale plattformene.

«More Life» inneholder 21 splitter nye låter fra Drake og med bidrag fra artister som Kanye West, Travis Scott, PARTYNEXTDOOR, Young Thug, Quavo fra Migos og 2 Chainz. I tillegg er den globale hiten «Fake Love» med på samlingen. 

Kanadieren avslutter i disse dager sin store Europa-turné, som var innom Oslo for noen uker siden. Kanadierens spektakulære konsert i Telenor Arena mottok strålende anmeldelser av blant andre P3, VG og Dagbladet.

2016 ble et enormt år for Drake, som knuste flere rekorder med sitt fjerde studioalbum «Views». Det ble det første albumet som nådde en milliard streams på Apple Music og fjorårets kanskje største hit «One Dance» ble den første låta som ble streamet én milliard ganger på Spotify. Låter som «Pop Style», «Controlla» og «Too Good»  oppnådde også stor suksess.

Nylig mottok han en Grammy i kategorien Favorite Rap/Hip-hop Song for «Hotline Bling. Han mottok også bevis for den enorme 2016-suksessen da IFPI nylig kåret han til årets mestselgende artist i 2016. 

Jamie er tilbake med ny singel!

17. mars slippes singelen "Frolics", som er et feelgood party-anthem som er perfekt når det går mot varmere tider. Det er i tillegg hans første låt produsert på egenhånd. Låten er skrevet av Jamie og Yolanda Selini. 

 

 

Hør "Frolics" HER!

 

 

Thomas Solhaug, også kjent som Jamie, har nærmere 15 millioner streams totalt på Spotify, og står bak flere radiohits som «The Banjo» under trioen 3LOGY og «Broken Wings» sammen med Simon Field og Aleksander Walmann, som nylig vant MGP sammen med JOWST.