Nyheter

Stjerneskuddet Ezzari slipper debutsingelen "Ikke noe press"

Bare 18 år gammel har stjerneskuddet Ezzari (Adam Ezzari) fra Hauketo i Oslo skapt en hype rundt seg. Hans to uoffisielle remixer, "Blå lapper" og "Engler", har plassert han på kartet som et talent man skal se opp for i 2017. Ezzari er selve symbolet på en ny generasjon rappere med viktige ting på hjertet, og unggutten signerte nylig med Universal Music. 

 

- "Ikke noe press" er en låt jeg skrev som handler om en periode jeg har vært i, hvor jeg følte mye press fra mange kanter. Å gå 3. året på videregående samtidig som jeg jeg fant musikken, hvor det er nesten det eneste jeg tenker på og vil gjøre, har ikke vært så lett. Når det begynte å skje ting med musikken og ting begynte å gå oppover ,følte jeg at jeg måtte følge opp og kjøre på mens folk hadde øynene oppe for meg. Foreldrene mine ønsker også at jeg skal fokusere mer på skolen, og jeg føler også press fra den siden. Ellers er det mye å tenke på i tenårigslivet, det er mye som skjer, mye å gjøre og mange valg å ta. Skole, venner, uvenner og hva man vil bruke livet sitt på.  På «Ikke noe press» er alle disse følelsene samlet." - Ezzari

 

 

HØR EZZARI - "IKKE NOE PRESS" HER

SE MUSIKKVIDEOEN TIL "IKKE NOE PRESS" HER

 

 

"Ikke noe press" er produsert av 169 (Drake, Santan Dave, Stormzy). Ezzari om samarbeidet:

"169 er en produsent jeg har stor respekt for og han har jobbet med noen av verdens største artister. Å få muligheten til å jobbe med han er helt fantastisk og han er veldig dyktig! Han snakker jo ikke norsk, men det hadde ingen ting å si, samarbeidet gikk veldig bra og vi lagde to låter på to dager! Vi har fortsatt kontakt via internett og vi kommer garantert til å jobbe sammen igjen i fremtiden!".

 

Ezzari er også å finne i NRK serien SKAM, hvor han spiller Adam Malik.

Shura remikser Astrid S

Britiske Shura står for den tredje remiksen av «Breathe». Hun har krydret låten med sitt 80-talls-inspirerte lydbilde.

Astrid S sin «Breathe» har strømmet over 16 millioner ganger. Både danske HEDEGAARD og amerikanske Lauv har remikset låten, og i dag er det klart for tredje versjon. Låten hadde premiere hos Huw Stephens på BBC Radio 1 på onsdag.

Hør "Breathe (Shura Remix)" her.

25 år gamle Shura er sanger, låtskriver og produsent og har hatt suksess med blant annet «Touch» (2014) og debutalbumet «Nothing´s Real» (2016) for å nevne noe. «Touch» har strømmet nesten 10 millioner ganger på Spotify, og albumet peaket på 13. plass i UK.

Astrid S har allerede hatt et aktivt 2017 med slipp av to singler. Begge låtene ligger på «Billboard´s Emerging Artists Top 50»; «Breathe» på #22 og «Bloodstream» på #28. I mai slipper Astrid S ny musikk og samme måned spiller hun utsolgte konserter i New York, Los Angeles og London.

 

Alexandra Joner bestiger nye fjell

Etter hit-singelen «Bottoms Up» som herjet landet i 2016, er Alexandra Joner nå tilbake med ny låt. Ideen til «Kilimanjaro» fikk hun da hun besteg fjellet med samme navn.

Alexandra Joner er kjent for sitt fengende og dansevennlige sound, og «Kilimanjaro» er intet unntak. 

Hør «Kilimanjaro» her.

- Jeg var på Kilimanjaro i fjor. Dette var min første opplevelse i telt og på fjellet. På turen ble jeg kjent med mange nye mennesker, og vi snakket om hva alle jobbet med. Da jeg fortalte at jeg jobber som artist, ble det mye spøking om at jeg måtte gi ut en låt med navn "Kilimanjaro", så da er det jo veldig gøy at denne interne spøken nå har blitt virkelighet. Sangen er en feel-good sommerlåt som handler om å være høy på en annen person, forteller Alexandra Joner.

Sangen er skrevet og produsert sammen med produsentduoen GoToGuy, som består av Kristoffer «Kriss» Tømmerbakke og Erik Smaaland.

Norgesaktuelle Shawn Mendes med splitter ny låt

Rett før han skal ut på en verdensomfattende turné, slapp Shawn Mendes sin nye singel «There’s Nothing Holdin’ Me Back» i dag . Til Billboard forteller han at timingen ikke er tilfeldig:

"The minute I wrote this song I knew I wanted to get it out before my tour started, to give fans something new and fresh in addition to everything from Illuminate.  I can't wait to perform it on the tour, and for everyone to hear it.”

Låten er skrevet av Mendes i samarbeid med Scott Harris, Teddy Geiger og Geoff Warburton og er produsert av Geiger. Hør «There’s Nothing Holdin’ Me Back» her.

Mendes starter sin Illuminate-turné i Glasgow 27. april og kommer til å tilbringe store deler av året med å spille konserter i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og Australia. 19. mai spiller den kanadiske popstjernen i Telenor Arena utenfor Oslo.  

På få år har Shawn Mendes gått fra å poste korte videoer av seg selv på Vine til å bli en av verdens aller største popstjerner. Etter å ha blitt oppdaget på nettet, debuterte han med albumet «Handwritten» som gikk rett til topps på den amerikanske albumlista i 2015 og som også toppet listene i Norge.

I fjor slapp han albumet «Illuminate», som gikk til topps på albumlisten i Norge, USA og en rekke andre land verden over.

Mendes er den yngste artisten gjennom tidene som har nådd én milliard streams, blitt kåret til en av de mest innflytelsesrike menneskene under 30 år av Forbes Magazine og er en av de aller yngste artistene gjennom tidene som albumdebuterte med førsteplass på Billboard 200- listen.