Nyheter

Astrid S slipper musikkvideo

På litt over en uke har "Breathe" strømmet over 5 millioner ganger. Den nye singelen til Astrid S fikk en forrykende mottakelse, og nå slipper stjerneskuddet musikkvideoen til låten. 

Musikkvideoen til “Breathe” forteller historien om Astrid og hennes partner - et par som tar loven i sine egne hender. De begår århundrets ran mot byens korrupte ordfører og hans villmenn. Den retro-nostalgiske videoen beveger seg inn og ut av tiår, inspirert av actionfilmer som klassiske James Bond-filmer fra 1960-tallet, Tarantino-karakterer og Americana.

 

- Dette er den mest omfattende musikkvideoen jeg har gjort (av alle mine 4). Det var stort crew og sinnsykt mange effekter, kamerautstyr og kostymer. Jeg synes den fanger det litt edgy og frekke i låta, og at den også har litt humor. Håper folk liker den, sier Astrid Smeplass.

 

Videoen premieres på Noisy i dag. Se den her.

Videoen er regissert av Cherry Cobra Films, en regissør-duo som består av Johanna Nyberg og Nathalie Hallman. Duoen har vunnet flere priser på Sveriges kortfilmfestival 2016 og vært nominert til en rekke andre høythengende filmpriser. “DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY” er ingen ringere enn Jallo Faber, kjent fra James Bond, Spectre og vinner av “Best Cinematography” på Chicago International Film Festival for Pioneer.

 

"We're beyond excited for the release of ’Breathe'! As directors, we feel that our storytelling and aesthetics really correspond with Astrid S, her music and brand. 'Breathe' is an amazing pop song, and we wanted to package it in a very visual and playful narrative with breathtaking moments. Our aim with the music video was to push the creative boundaries to create a very eye-popping, action-packed, fun and quirky story. We really hope her fans will appreciate the video and the characters in it!

– Cherry Cobra

 

“Breathe” er skrevet av Astrid S sammen med Asia Whitacre og Oscar Holter og Rickard Göransson fra Wolf Cousins (Max Martin sitt team). Sistnevnte har også produsert låten. Serban Ghenea fra Mixstar Studios har lagt siste hånd på verket. Teamet bak “Breathe” har jobbet med artister som Rihanna, The Weeknd, Ellie Goulding, Ariana Grande, Adele, Frank Ocean og Katy Perry for å nevne noen.

Nicki Minaj blir historisk på Billboard-lista

Billboard melder at  «No Frauds» , «Changed It» og «Regret In Your Tears» går inn på henholdsvis 14, 61. og 71. plass på Billboard Hot 100-lista denne uka. Det gjør at rapperen fra New York passerer Aretha Franklin og blir den kvinnelige soloartisten med flest låter på den amerikanske singellisten gjennom tidene med hele 76 låter.  

På 44 av disse har 34-åringen bidratt på andres utgivelser, mens 32 har vært hennes egne låter. På de neste plassene på listen finner vi storheter som nevnte Franklin, Taylor Swift, Rihanna og Madonna.

Minaj slapp «No Frauds», der hun har fått med seg Drake og Lil Wayne, «Changed It» (feat. Lil Wayne) og «Regret In Your Tears» 10. mars. 

Drake tar nye strømmerekorder

Natt til 19. mars, norsk tid, slapp Drake spillelisten «More Life» og det med historisk god respons på Spotify og Apple Music. Den svenske strømmetjenesten melder at «More Life» er det albumet som har blitt streamet mest på releasedagen med 61,3 millioner streams verden over.

Drake ble også den mest streamede artisten på én enkelt dag med hele 76.4 millioner streams. Begge disse rekordene ble tidligere holdt av Ed Sheerhan og hans album «÷», som ble streamet 56,7 millioner ganger sin første dag.  

Apple Music rapporterer at «More Life» ble streamet hele 89,9 millioner ganger de første 24 timene, noe som kvalifiserer til ny rekord på tjenesten. I tillegg melder Billboard at «More Life» kommer til å ta førsteplassen i USA og bli det best solgte albumet siden Drake slapp «Views» i fjor.  

På den norske Spotify-listen tok kanadieren mye plass, med hele 18 låter fra «More Life» på den daglige topp 100-listen for 19. mars. Han holder stand i dag med 17 låter blant topp 100. 

På spillelisten «More Life» har Drake fått med seg kjente artister som Kanye West, Travis Scott, PARTYNEXTDOOR, Young Thug, Quavo fra Migos, 2 Chainz, Skepta og Sampha. Prosjektet har også mottatt strålende anmeldelser fra blant andre New York Times, Rolling Stone, GQ og The Guardian. 

Drake slipper «More Life»

I natt norsk tid hadde Drake premiere på sin nye spilleliste «More Life» på sitt eget radioprogram OVO Sound Radio på Beats 1, og kort tid etter ble den sluppet på alle de største digitale plattformene.

«More Life» inneholder 21 splitter nye låter fra Drake og med bidrag fra artister som Kanye West, Travis Scott, PARTYNEXTDOOR, Young Thug, Quavo fra Migos og 2 Chainz. I tillegg er den globale hiten «Fake Love» med på samlingen. 

Kanadieren avslutter i disse dager sin store Europa-turné, som var innom Oslo for noen uker siden. Kanadierens spektakulære konsert i Telenor Arena mottok strålende anmeldelser av blant andre P3, VG og Dagbladet.

2016 ble et enormt år for Drake, som knuste flere rekorder med sitt fjerde studioalbum «Views». Det ble det første albumet som nådde en milliard streams på Apple Music og fjorårets kanskje største hit «One Dance» ble den første låta som ble streamet én milliard ganger på Spotify. Låter som «Pop Style», «Controlla» og «Too Good»  oppnådde også stor suksess.

Nylig mottok han en Grammy i kategorien Favorite Rap/Hip-hop Song for «Hotline Bling. Han mottok også bevis for den enorme 2016-suksessen da IFPI nylig kåret han til årets mestselgende artist i 2016.