Nyheter

Ryan Adams ute med Prisoner i dag

Det var i et eksklusivt intervju med katten Lil BUB Ryan Adams avslørte detaljer om sitt nye album Prisoner som er ute i dag.

"I was reflecting on the different states of desire and what it means to be a prisoner of your own desire. I felt like I had been robbed of... the most valuable thing in a person's life…Time” fortalte Adams til Lil BUB under intervjuet.

Det nye albumet inneholder tolv spor og følger opp albumet Ryan Adams fra 2014. Låten "Do You Still Love Me?" var første smakebit.

Prisoner ble til fra perioden etter albumet Ryan Adams (2014) hvor han turnerte verden rundt, spilte i Carnegie Hall og slapp coveralbumet av Taylor Swifts 1989.

Adams hevder Prisoner nesten skrev seg selv. Som han fortalte Lil BUB; "Whatever was going on in me was strong enough that I only had to sit down and this stuff just made itself known."

Torsdag 10. august står han på scenen under Øyafestivalen.

5/6 - NME

COS - "A collection that marks his most accomplished record since Heartbreaker"

5/6 – Aftenposten 

5/6 - Dagsavisen

5/6 - GAFFA

Take That med nytt album og låt

Rundt to år etter at de toppet den britiske albumlista med «Ill», annonserer Take That at de skal slippe sitt åttende album, kalt «Wonderland», 24. mars.

I dag slapp de også låta «Giants» som er første smakebit fra det forestående albumet. Låta er produsert av Mark Ralph som tidligere har jobbet med blant andre Clean Bandit og Years & Years.

Gary Barlow, Howard Donald og Mark Owen har også jobbet med annerkjente produsenter som Tony Hoffer (Beck, Supergrass, Goldfrapp), Stuart Price (Madonna, The Killers, Gwen Stefani) og Mark Crossy (Arctic Monkeys) på «Wonderland».

Take That er en av de mest suksessfulle britiske gruppene gjennom tidene og bare i hjemlandet har de solgt 45 millioner album og singler. I tillegg til å toppe lister i hjemlandet har bandet 54 nummer én-plasseringer på singellister over og 34 albumtopplasseringer internasjoanlt. «Wonderland» er gruppens andre album som en trio. 

«I go where you go» fra MGP-favoritt Jenny Augusta

Jenny Augusta vokste opp på Helgelandskysten i Nordland og begynte å spille piano som 8-åring. I slutten av tenårene begynte hun å opptre med klassiske stykker av blant andre Grieg, Mozart og Harald Sæverud.

Jenny Augusta er én av ti artister som står på scenen under Melodi Grand Prix-finalen i Oslo Spektrum 11. mars.Her skal hun synge «I go where you go». Den har hun skrevet selv med hjelp av Inga Þyri Þórðardóttir.

Vinneren får som kjent representere Norge i Eurovision-finalen i Kiev, Ukraina, i mai.

 

 

HØR "I GO WHERE YOU GO" HER

 

Låta hennes, «I go where you go» som ble sluppet denne uken, får terningkast fem av Dagbladets anmelder og trekkes fram som en soleklar favoritt.

De skriver: «Det er en helt annen type låt, en irskinspirert folk-rockcountry. Det er nærmest umulig ikke å like denne vare, pirrende låta som bæres vokalsikkert frem av Jenny Augusta Enge.» 

 

Det var først på en backpacking-tur i Latin-Amerika hun falt for musikken og startet å spille gitar og synge, i tillegg til å skrive sine egne låter. 

Med låter som «Drit og dra» og «All your friends are dead» gjorde Jenny Augusta seg godt bemerket på Norske talenter på TV2 høsten 2015. Hun var en favoritt blant dommerne hvor hun fikk mye skryt for sin særegne stemme og morsomme tekster.

«Drit og dra» har blitt strømmet over 140 000 ganger og har ført til et samarbeid med Universal Music, samt bragt henne på scenen på store festivaler som Trollrock, Rootsfestivalen og Tømmerstock.

 

 

Lars Vaular featuring Myra «Ventet på deg»

17. februar 2017 slipper Lars Vaular låten  ”Ventet på deg” sammen med Myra.

Plutselig er de bare der. Råtalentene. Stemmene du ikke var klar over at du ventet på, før de sniker seg inn i bevisstheten og blir der.

 

HØR "VENTET PÅ DEG" HER


 

Da Myra fra Bergen entret den norske musikkscenen med låta ”Hold an”i fjor, var det på akkurat denne måten. Skarpt, dynamisk, lekent og med den aller største selvfølge. ”Plutseleg var ho berre her, og høyrest ut som om ho har rappa i ti år,” skrev Runar Gudnason i Dagbladet, og kalte henne det største talentet i norsk rap på mange år.

 

Singeldebuten ble strålende mottatt på alle fronter og sørget egenhendig for at hun ble booket til årets by:larm i Oslo, der hun skal levere sitt første fullstendige livesett – og hun får god og rutinert drahjelp fra bysbarnet Lars Vaular.

 

Vaular trenger trolig ingen inngående introduksjon. Siden albumdebuten i 2007 har multikunstneren gang på gang befestet sin posisjon som en av landets aller viktigste artister, senest med den bejublede «666»-trilogien, singelen «Heartbreak Hotel», et samarbeid med Vinz (fra Nico & Vinz) og nettserien «Ekte mann». Nå har han altså slått seg sammen med stjerneskuddet fra Sandviken, en artist han har klokkertro på.

 

“Det er fantastisk inspirerende å jobbe med Myra, hun har en tilstedeværelse som har vært savnet i norsk musikk. Jeg ser frem til å høre enda mer fra henne i tiden som kommer,” sier Lars som også har et spennende 2017 på gang.

 

I tillegg til nye låtslipp gjør han sommeren 2017 to eksklusive konserter i Norge. Han har fått det ærefulle oppdraget med å avslutte årets Øyafestival på festivalens hovedscene, og skal i tillegg gjøre en storkonsert i hjembyen Bergen – på Bergenhus Festning, lørdag 19. august.

 

Mens vi venter på ny musikk, store opplevelser, mer Lars og mer Myra kan vi nyte "Ventet på deg" – en tilbakelent hiphop-perle som gjør ventetiden litt kortere.