Nyheter

Temmpo slipper ny singel

Med en rekke hits for andre artister i bagasjen, gikk Temmpo løs på sin egen solokarriere i 2016. Nå er han tilbake med sin fjerde solosingel, «Pipe Dream».

Temmpo har et musikktalent utenom det vanlige og kan påberope seg titlene låtskriver, produsent, multi-instrumentalist og vokalist.

«Pipe Dream» omhandler spørsmålet vi alle kjenner oss igjen – hvor passer jeg inn i verden? Og er jeg på riktig vei? Poplåten har ærlig tekst kombinert med fengende melodier, som er Temmpo sitt kjennetegn. Det hele bringer optimisme inn i det store spørsmålet om vår tilstedeværelse på denne jorden.

 

Temmpo
Australskfødte Tonino Speciale jobber fra Tileyard Studios i London. Studioet har blant annet vært utgangspunkt for prosjekter som Sigala og Ella Eyre, og det var her Temmpo ble lært opp i DJ-kunsten av selveste Prodigy. Speciale startet karrieren som låtskriver for artister som Felix Jaehn, Nicky Romero, Markus Schulz og Anton Powers for å nevne noen. Han har også vært med på å skrive hitsingler som “Our Youth” for Sonny Alven (nominert til Spellemann i kategorien Årets låt 2016) og “Too Young To Die” for TooManyLeftHands, i tillegg til flere andre låter fra artister som Sonny Alven, Eric Saade, Freddy Kalas og Broiler. Debutsingelen “I Know (Feat. CAL)” ble sluppet i 2016, før «Love On Hold» som var første låt hvor han selv synger.

Det unge stjerneskuddet slipper romantisk låt - Ylva - "Be My Valentine"

Ylva er den unge, lovende stjernen med den store stemmen. 17 åringen fra Kristiansand har allerede utgitt imponerende mange låter og har satt seg selv på kartet det siste året.

I dag slipper hun "Be My Valentine", som er skrevet av Ylva, David Kjellstrand, Pontus Persson og Martin René Falkebo, og produsert av Pontus Persson og Martin René Falkebo.

 

"Jeg var i Stocholm når jeg skrev denne låta sammen utrolig flinke folk. Det tok ikke lang tid før vi skrev en deilig låt! Jeg kom inn i studio med et såkalt "åpent sinn" og poff så satt vi alle i gang med ideer til produksjon, melodi og tekst. Jeg håper låta faller i smak hos folket! Garanterer deg at du får en valentine med denne ❤" - Ylva

 

Hør "Be My Valentine" HER

 

Samtidig har hun fått sin egen Valentines e-cards samling, som folk kan dele med sine venner, og ikke minst sin Valentine <3 Folk kan skrive inn navnet på sin Valentine, og et adjektiv som beskriver denne personen. Da kommer det opp unike kort, hvor du kan velge mellom 10 ulike tekster (skrevet at Kristin Jess Rodin), og poste på Facebook til din utvalgte.

 

Del et unikt Valentines kort HER

Allerede da Ylva var tre år gammel fortalte hun foreldrene at hun skulle bli stjerne og 13 år etter er hun på god vei. Jenta som er opptatt av sang og dans og med et bankende hjerte for dyr og dyrenes verferd, imponerte publikum og dommerne i The Stream. Siden har hun jobbet med forskjellige produsenter og låtskrivere, og med «Hear You Sing», «Too late to love me» , «Get with me», "This Ain`t Love" og en nydelig versjon av Hkeem og Unge Ferraris «Urettferdig» i spissen har hun allerede over 5,5 millioner streams på Spotify.

James Bay er tilbake

I kveld kl. 20.30 slapp norgesaktuelle James Bay låta «Wild Love», som er hans første slipp siden det store gjennombruddet med albumet «Chaos And The Calm» i 2015.

«Wild Love» er co-skrevet og co-produsert av Bay sammen med hans venn og samarbeidspartner gjennom flere år Jon Green og med final touch av Paul Epworth (Adele, Florence and The Machine).

Om låta sier Bay:

“Wild Love is about the experience of falling for someone. Something you can feel immediately when you meet them for the first time, or which rekindles throughout a relationship. It’s also about yearning for someone – whether that’s the person you can’t keep your eyes off across the room, or in my experience, the person you don’t stop thinking about wherever you are in the world.”

Britiske James Bay slo gjennom med «Chaos And The Calm» i 2015, som blant annet inneholdt låtene «Let It Go»  og «Hold Back The River». Albumet har blitt streamet 2,7 milliarder ganger på verdensbasis og skaffet Bay én BRIT-pris og tre Grammy-nominasjoner. I juni kommer Bay til Norge og Bergenfest. 

Pojkarna tilbake med remake av en Eurovision-klassiker

Pojkarna har igjen resirkulert en klassiker, og denne gang er det Carolas "Fångad Av En Stormvind" sin tur. I likhet med originalen er låten både dansbar og allsang-vennlig, men lydbildet er moderne og har et energisk drop. På vokal har de denne gangen også med seg Flickan.

Pojkarna har siden sin debut for under et år siden gjort det bra på strømmetjenestene, og deres første singel "Raggarrock (Pojkarna Som Busar)" har nærmere fire millioner avspillinger på Spotify. Låten slippes dagen før den Svenske Melodifestivalen, 26 år etter at "Fångad Av En Stormvind" var Carolas vinnerlåt i Eurovision-finalen i Roma.

Hør remaken her.