Nyheter

Hello, I’m jens.

Jeg vet hva du tenker: enda en artist som bruker det norske navnet sitt, men legg merke til at det er kun små bokstaver!

 

Uansett, mitt navn er jens og jeg er oppvokst på en øy utenfor den regnfylte byen Bergen. Å lage indie rock-musikk var liksom min greie når jeg var ung. Jeg var til og med medlem i et fuzz pop-band med mine barndomsvenner, og rocket mange av de dunkle klubbscenene i byen. I løpet av årene ble jeg skikkelig forelsket i popmusikk, og gikk sakte men sikkert fra stage diving til å skrive i stil med Charlie Puth (.. eller for alt jeg vet stage diver han allerede?).

 

Du kan vel beskrive min musikalske stil med de tre C’ene – «catchy», «cool» og «current». Det er ihvertfall det plateselskapet mitt forteller meg. Om du må sette meg i en boks, kan du plassere meg ved siden av Charlie Puth, Neiked, Youngr og Justin Timberlake (post-Disney, selvsagt). I all ærlighet ønsker jeg helst å holde meg utenfor boksen.

 

13. april slipper jeg min feel-good debutsingel «Mixtape». Jeg håper at du blir overveldet av nostalgi, retrovibber og at du kun vil kjenne på gode følelser. Følg med – jeg har så mye mer å vise frem til deg i løpet av 2018. "Mixtape" er forresten addet på P3.

 

 

 

HØR "MIXTAPE" HER

 

 

Håper du liker den. Ha det!

 

 

 

 

 

Florence + The Machine med ny låt

Florence + The Machine slapp i dag nydelige "Sky Full of Song".

Samtidig med låten kom også videoen til "Sky Full of Song" regissert av A.G Rojas.

Om den nye låten sier Florence: “this was a song that just fell out of the sky fully formed. Sometimes when you are performing you get so high, it’s hard to know how to come down. There is this feeling of being cracked open, rushing endlessly outwards and upwards, and wanting somebody to hold you still, bring you back to yourself. It’s an incredible, celestial, but somehow lonely feeling.”

I forbindelse med Record Store Day 21. april kommer New York poem (for Polly), en samling tekster, kunstverk og poesi som vil danne Forence`s første bok, Useless Magic. Boken kommer til å gi et unikt og personlig innblikk i hennes kreative prosess og kommer ut 5. juli.

Seeb slipper sin debut-EP – Nice To Meet You!

Etter å ha streamet over 2 milliarder på Spotify og vunnet Spellemannsprisen 2017 for "Årets popgruppe", gir produsenttrioen, Seeb, ut debut EP`en "Nice To Meet You" 20. April.

Første singel, "Drink About", med det norske stjerneskuddet, Dagny, slippes i dag 6. april.

 

"Drink About" er den første låten fra vår kommende EP - "Nice to Meet You". Det er en catchy men litt melankolsk låt, sånn som vi liker det. Vi tenkte at Dagny sin vokal kunne passe til låta, så vi tok kontakt og jobbet en dag i studio sammen på den. Det var perfekt match, hennes attitude og energi løfter virkelig låta - i tillegg er hun utrolig proff og har en herlig innstilling som gjorde det veldig hyggelig å jobbe sammen med henne, forteller Seeb.

 

HØR SEEB "DRINK ABOUT (FEAT. DAGNY) HER

 

"Det var helt fantastisk å jobbe med Seeb gutta i studio deres i Oslo. Jeg digget låten første gang jeg hørte den, og siden jeg ikke har gjort noe særlig med features tidligere, var jeg ganske nervøs og spent når jeg skulle inn og synge låten i studio. Men vi hadde en herlig og avslappet kjemi fra første stund. Jeg koset meg så mye med å jobbe med de at det fikk meg egentlig bare til å digge låten enda mer! Før dagen var over hadde vi en versjon som vi alle var skikkelig gira på!" - Dagny

 

 

 

Om Seeb:

Etter å ha hatt globale monsterhits med remixene av Mike Posner's "I Took Pill In Ibiza», som var #4 på Billboard 100 ,og Coldplay's "Hymn For The Weekend" og påfølgende Grammy-nominasjon av førstnevnte, stor suksess med egne låter, samt sluppet årets offisielle X-Games-låti 2017 og nye remixer med verdensstjerner som Ed Sheeran, David Guetta & Justin Bieber, Tove Lo, Shawn Mendes og Stargate, har den Oslo-baserte trioens produksjoner nå blitt streamet 2 milliarder ganger på Spotify.Trioen var med som support for Aviciis farvel shows på Ushuaia, Ibiza og Kygo på Hollywood Bowl. Seeb vant nylig Spellemannsprisen for "Årets popgruppe" og NRJ Award Norge som "Årets internasjonale band". Nå skal nordmennene endelig slippe debut EP'en "Nice To Meet You" 20. april. Den kommer til å inneholde singelen "Drink About", hvor de samarbeider med det norske stjerneskuddet Dagny. Singelen slippes 6. april

 

 

 

 

Una Sand slipper første singel fra debut-EP

I dag er låtskrivertalentet Una Sand klar med første singel fra sin kommende EP. «My Cherie Amour (feat. JAYLIEN)» ble skrevet i Los Angeles med Paul Phamous og handler om å ha elsket noen blindt.

 

21 år gamle Una Sand debuterte som soloartist i 2016, men hun hadde allerede vært i bransjen som låtskriver i flere år. Etter debuten som soloartist, har hun nå tatt et steg tilbake og funnet sin retning.

Inspirert av et mer urbant og R&B-basert lydbilde enn tidligere, slipper hun nå første singel fra debut-EP´en som er forventet i mai.

 

«My Cherie Amour» er en av mine personlige favoritter til nå. Den ble skrevet i LA for en stund siden og jeg har sett sykt frem til å få delt den med verden. Jeg skrev låten med min partner-in-crime Paul Phamous og JAYLIEN, som jeg er utrolig ydmyk og glad for at er med som feature med meg, sier Una Sand.

 

 

 

HØR "MY CHERIE AMOUR" HER

 

 

"My Cherie Amour" er en låt som handler om det å ha elsket noen blindt, og innse faktorer som gjør at du bare føler deg ferdig. Dette er bare starten på et veldig spennende år med mye musikk og jeg gleder meg sykt til å dele alt med dere, avslutter hun.

 

 

Om Una Sand 
21-åringen fra Oslo har laget musikk siden ti-års-alderen, og ble signert som låtskriver av den internasjonale forlagsgiganten SonyATV i 2015. Da gikk Una fortsatt på videregående, og måtte pendle mellom skole i Norge og skrivesessions i Amsterdam. Sand signerte så til Universal Music, og debuterte som artist med singelen «You&I» i september 2016. Samtidig ble hun, som eneste kvinne, valgt ut til Music Norway’s Masterclass-program for låtskrivere og produsenter, med studiosessions i London og Los Angeles i løpet av høsten. Flere av de mest suksessrike produsentene i verden har derfor produsert på låtene hennes. Andresingelen «Seventeen» ble sluppet i mars 2017, før «Wanderlust» ble sluppet samme høst. Una har siden brukt tiden på å skrive mer musikk i inn- og utland, og er nå klar med "My Cherie Amour"  som er første singel ut fra hennes kommende debut-EP.