Nyheter

Nytt album fra Lana Del Rey

Lana Del Rey slipper sitt nye album Lust For Life 21. juli. Albumet er ute for pre-order nå.

Samtidig med pre-order slippes også to låter; “Summer Bummer” feat. Playboi Carti og A$AP Rocky og “Groupie Love” feat. A$AP Rocky.

Lust For Life inneholder samarbeid med A$AP Rocky, Playboi Carti, Sean Ono Lennon, The Weeknd og Stevie Nicks.

Albumet har Lana laget med sin mangeårige samarbeidspartner og produsent Rick Nowels. 

 

Trackliste:

1.       Love

2.       Lust For Life (ft. The Weeknd)

3.       13 Beaches

4.       Cherry

5.       White Mustang

6.       Summer Bummer (ft. A$AP Rocky & Playboi Carti)

7.       Groupie Love (ft. A$AP Rocky)

8.       In My Feelings

9.       Coachella – Woodstock In My Mind

10.   God Bless America – And All the Beautiful Women In It

11.   When The World Was at War We Kept Dancing

12.   Beautiful People Beautiful Problems (ft. Stevie Nicks)

13.   Tomorrow Never Came (ft. Sean Ono Lennon)

14.   Heroin

15.   Change

16.   Get Free

Astrid S slipper musikkvideo

I dag slipper Astrid S musikkvideoen til sin nyeste singel «Such A Boy» med Herman Tømmeraas fra TV-serien Skam.

Musikkvideoen, som hadde premiere på velkjente The Fader i dag, ble spilt inn på en rekke forskjellige steder rundt i Stockholm. Videoen presenterer budskapet i teksten til «Such A Boy» gjennom Astrid S og Herman Tømmeraas sitt unike samspill. Videoen er live på YouTube klokken 15:00.

- Jeg har gledet meg veldig til å gi ut denne musikkvideoen. Det var utrolig gøy å kunne jobbe med de samme folkene som jeg gjorde på musikkvideoen til Hurts So Good igjen. Og jeg føler at vi fikk frem budskapet i teksten til sangen i denne musikkvideoen. Jeg og Herman hadde det veldig gøy på sett og jeg er veldig glad for at han ville være med på videoen, sier Astrid S.

- Astrid er en av de beste artistene vi har i Norge, spør du meg . Hun er også en god venninne. Siden vi ble venner, har vi tullet med at vi må jobbe sammen på et tidspunkt. Jeg er så glad for at vi kunne gjøre det i denne musikkvideoen! Vi hadde det fantastisk hele helgen gjennom innspillingen, og jeg håper jeg kan jobbe med Astrid igjen, forteller Herman Tømmeraas.

Musikkvideoen er regissert av Andreas Öhman og produsert av Naïve.

«Such A Boy» er co-skrevet av Astrid S og Cass Lowe, og har hatt stor suksess siden den ble sluppet på hennes siste EP «Party´s Over» den 30. juni. Låten ble listet på Spotify´s New Music Friday-spilleliste verden over med over elleve topp 5-plasseringer. I skrivende stund har låten strømmet over 1,8 millioner ganger. Låten ble også «Ukas låt» på NRK P3 forrige uke, samt listet på svenske P3. 

Mari Samuelsen starter solokarrieren med «Nordic Noir»

Fiolinisten Mari Samuelsen slipper sitt første soloalbum 15. september og har fått med seg ledende komponister fra de siste årenes nordiske krimsuksesser på «Nordic Noir».

Albumet inneholder blant annet nye komposisjoner av Frans Bak (Forbrytelsen), Uno Helmersson og Johan Söderqvist (Broen), så vel som originalskrevet musikk og arrangementer av Arvo Pärt og Ólafur Arnalds. Mari har vært involvert i skriveprosessen på alle bestillingsverk og jobbet tett med komponistenene. På denne måten har hun satt sitt personlige preg på musikken på albumet.

I løpet av karrieren har Samuelsen oppnådd stor internasjonal annerkjennelse, spilt på en rekke av de mest prestisjetunge scenene i verden og samarbeidet med noen av de største navnene innen klassisk musikk.

For to år siden toppet Mari og broren Håkon Samuelsen VG-lista med albumet «Pas De Deux», skrevet av den avdøde filmkomponisten James Horner. Det var første gang på 20 år at en klassisk utgivelse toppet den norske albumlista. 

Sommerlig video fra Freddy Kalas

Han er kjent som "Sjefen for fest" og en av Norges utvilsomt største musikalse gledesspredere. Freddy Kalas har skrevet en sang om de menneskene som gir deg de beste vibbene og i dag slipper han musikkvideoen til låta.

 

Freddy Kalas har de siste årene tatt Norge med storm med sine folkelige tekster  og allsangvennlige melodier. Suksessen har resultert I over 150 millioner streams påSpotify, inkludert to av de 10 mest strømmede låtene i Norge I 2016. 

I dag slipper han musikkvideoen til singelen "Vibber", som tar sommer og god  stemning på alvor. 

 

SE MUSIKKVIDEOEN TIL "VIBBER" HER

 

- "Nå er endelig sommeren her og det er på tide å spre positive vibber ut til alle gladlakser og surpomper! Jeg sender deg en positiv vibrasjon som du må sende videre, slik at denne sommern blir best mulig for oss alle! Her er min sprø, og fantastiske musikkvideo laget av "Brusjan" håper den faller i smak! Ha en fortreffelig sommer alle sammen, mange gode vibber fra Freddy Kalas".

Fredrik Auke ble lidenskapelig opptatt av musikk i ung alder. Som tolvåring begynte han å skrive egne tekster og gjorde seg lokalkjent ved å spille på skoleavslutninger og andre arrangementer i nærområdet.

I 2014 ble han en del av Sky Agency-familien (Broiler, Seeb m. fl), og sammen har de tatt festen til nye høyder. Allerede fra første låt – ”Pinne for landet” (2014) - tok lytterne han godt i mot. Siden den gang har det gått slag i slag med låter som juleslageren ”Hey Ho”, energiske ”Feel Da Rush” og sommerhiten ”Jovial”. Sistnevnte låt gjorde ”jovial” til det mest søkte ordet på Google i Norge i 2016.

Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert til Spellemannspris i kategorien ”Årets låt”  (2016) m.m. Live gjør han stor suksess med utsolgte konserter over land og strand, både i Norge og Sverige.

I april slapp han "Gjøre ingenting", som allerede har strømmet over 3 millioner ganger. Alt ligger med andre ord til rette for at Freddy Kalas skal videre befeste sin posisjon som allsangskongen og Sjefen for fest i 2017.