Nyheter

Odd Nordstoga slipper nytt kapittel

I dag slipper Nordstoga singelen «Det fine som kan bli», første låt ut fra det kommende kapittelet «Mykje varme», som er ute den 22. september. 

Odd Nordstoga annonserte tidligere i år at han vil slippe en rekke nye låter utover i 2017. Sangene kommer i kapitler, som til slutt vil samles i et album i februar 2018.

Første kapittel «Mykje lyd» ble sluppet på forsommeren. Dette kapittelet ble innledet med singelen «Fri», som fremdeles spilles hyppig på radio.

«Det fine som kan bli» er ein låt om ein familie i bil på veg til sommarferie, og alt ein slik tur kan få ein til å tenke på. Det handlar om juni månad og om alt det andre som lovar meir enn det kjem til å halde. Men du og du som det lovar godt.» - Odd Nordstoga

«Det fine som kan bli», er skrevet av Nordstoga selv, og spilt inn i studioet Amper Tone i Oslo med Bård Ingebrigtsen bak miksepulten.  

 

Odd Nordstoga fra Vinje i Telemark har tidligere gitt ut femten album; hvorav to med bandet Something Odd, tre duettplater og ett med gruppen Blåmann Blåmann. Han har blitt årets mest spilte på radio med en låt om en hylende gris, ligget ukesvis på toppen av salgslistene; første gang med gjennombruddsalbumet Luring i 2004, vunnet flere Spellemannspriser; deriblant Årets Spellemann, og spilt konserter i alle kriker og kroker av dette landet. Høsten 2015 slapp Odd Nordstoga albumet “Dette Landet” for hvilket han mottok Spellemann for Årets tekstforfatter og i 2016 slapp han albumet "Aleine Heime", innspilt akustisk, og ja – aleine heime. Nå har Odd tatt med seg et knippe nye låter i studioet til Bård Ingebrigtsen, og spilt inn musikk som slippes som kapitler gjennom 2017, og som et album i februar 2018.   

 

Konserter 

10/10 – Arktisk Kultursenter (Solo), Hammerfest 

11/10 – Bluebox (Solo), Grimstad 

12/10 – Ælvespeilet (Solo), Porsgrunn 

13/10 – Askim Kulturhus (Solo), Askim 

14/10 – Fosnavåg Konserthus (Solo), Fosnavåg 

15/10 – Drammens Teater (Solo), Drammen 

18/10 – Elverum Kulturhus (Solo), Elverum 

20/10 – Bygdaheim Fiksdal (Solo), Fiksdal 

21/10 – Ingebrigt Davik-huset (Solo), Brattvåg 

22/10 – Bøfjorden Grendahus (Solo), Surnadal 

24/10 – Bærum Kulturhus (Solo), Bærum 

26/10 – Herredsvang Forsamlingshus (Solo), Romedal 

 

 

One-shot video fra Astrid S

Astrid S slapp musikkvideoen til ”Think Before I Talk” i dag.

Astrid S sin nye singel, ”Think Before I Talk”, har allerede strømmet nærmere 10 millioner ganger på Spotify. Låten ligger an til å bli hennes sin største suksess til nå. Den har allerede toppet Spotify Norge, Apple Music og VG-lista, samt vært #10 på Spotify Danmark, #27 i Sverige og inne i Topp 160 globalt.

Musikkvideoen følger Astrid S mens hun fremfører låten i en drømmeverden fylt med farger og lys. Regissør Andreas Öhman har også arbeidet med Astrid S tidligere – blant annet videoen til ”Such A Boy”, hvor hun spilte mot Skam-stjernen Hermann Tømmeraas. Denne gangen er musikkvideoen filmet i én tagning.

Astrid S har lagt ut på verdensturné hvor hun skal gjøre 30 konserter i Nord-Amerika, Europa og New Zealand. En rekke konserter er allerede utsolgt. Sjekk www.astridsofficial.com for alle datoer. 

R.E.M. feirer «Automatic For The People» med svær utgivelse

Rockelegendene gir ut flere nye utgaver av ikoniske «Automatic For The People» i forbindelse med albumets 25-årsjubileum. 10. november kommer en remastret utgave av albumet i flere forskjellige pakker, blant annet i en Deluxe Anniversary Edition der hele albumet har blitt mikset ved hjelp av banebrytende Dolby Atmos-teknologi som gir langt mer omfattende lytteropplevelse.

4-disc Deluxe Utgaven inneholder også en mengde med materiale som aldri tidligere har blitt utgitt. Bandet har valgt ut 20 demoer fra arbeidet med «Automatic For The People», deriblant låta «Mike’s Pop Song» som er ute på strømmetjenestene i dag. Den inneholder også live settet «Live at The 40 Watt Club», som bandet fremførte i hjembyen Athens i Georgia 19. november 1992.

Se det vedlagte dokumentet for full oversikt over de forskjellige formatene, som kan forhåndsbestilles fra og med i dag. 

«Automatic For The People» har blitt solgt i over 18 millioner eksemplarer på verdensbasis og toppet hitlistene i en rekke land, deriblant i Storbritannia. Albumet inneholder låter som «Everybody Hurts», «Drive» og «Man On The Moon». Albumet ble nominert til både Album Of The Year og Best Alternative Music Album på Grammy-utdelingen i 1994, og er på Rolling Stones liste over de 500 beste albumene gjennom tidene. 

"Disco Tits" fra Tove Lo

Tove Lo slapp i dag sin nye singel "Disco Tits". Låten er gjort i samarbeid med The Struts som hun har jobbet med tidligere på “Cool Girl”, “Habits (Stay High)” og “Talking Body”.

"Disco Tits" er første smakebit ut fra Toves nye album BLUE LIPS (lady wood phase II) som slippes senere i år.

Om låten sier hun selv: "Disco Tits is about losing yourself with your new found love. Naive, excited, no consequences. The happiness in the haze I'm feelin right now".

I fjor slapp hun kortfilmen Fairy Dust hvor hun fikk sin skuespillerdebut. Filmen var skrevet av Tove selv og regissør Tim Erem og inneholdt låtene “Influence”, “Lady Wood”, “Vibes”, “True Disaster” og “Cool Girl”.

I forbindelse med singelslipp følger hun nå opp med kortfilmen Fire Fade, som også inneholder fem sanger fra albumet Lady Wood.

Tove har turnert non-stop siden releasen av Lady Wood og har spilt på festivaler som Coachella, Governor’s Ball, Bonnaroo, Lollapalooza, Glastonbury og Outside Lands.

13. september legger hun ut på veien igjen, nå i USA og Canada med Coldplay.