Nyheter

Ny singel fra Una Sand

Da 21 år gamle Una Sand debuterte som soloartist i 2016, hadde hun allerede vært i bransjen som låtskriver i flere år. Nå er hun klar med ny singel, og har teamet opp med Paul Phamous og Ronni Vindahl 

Stjerneskuddet Una Sand har skrevet musikk siden hun var barn. Den internasjonale forlagsgiganten Sony ATV plukket henne opp i 2015, før hun ble signert som artist hos Universal Music Norge i 2016.  

Etter et år med slipp av singler, låtskriving og Masterclass i London og Los Angeles, er Una nå klar med sin nye singel, "Wanderlust". 

"Wanderlust" handler om en kjærlighet der man føler at man ikke strekker til – en usunn relasjon hvor man skjønner at det riktige er å gå, men allikevel ønsker å være alt for partneren. Låten understreker konseptet "kjærlighet gjør blind", og reflekterer hvor ulogisk kjærligheten egentlig kan være. Låten er innom mange motstridende følelser. Jeg tro mange vil kjenne seg igjen i det, ikke bare med hensyn til parforhold, men også karriere, familieliv eller andre settinger i livet, forteller Una Sand 

Låten skrev hun sammen med Ronni Vindahl og Paul Phamous i Los Angeles i våres. Paul Phamous har blant annet mottatt Grammy som låtskriver for Frank Ocean, mens Ronni Vindahl er en prisvinnende og Grammy-nominert dansk musikkprodusent og komponist. Han er co-funder av det Københavsbaserte musikkollektivet Boom Clap Bachelors, og har jobbet med artister som MØ, Avicii og Kendrick Lamar. 

 

Om Una Sand 

21-åringen fra Oslo har laget musikk siden tiårsalderen, og ble signert som låtskriver av den internasjonale forlagsgiganten SonyATV i 2015. Da gikk Una fortsatt på videregående, og måtte pendle mellom skole i Norge og sessions i Amsterdam. Sand ble så signert til Universal Music, og debuterte som artist med singelen «You&I» i september 2016. Samtidig ble hun, som eneste kvinne, valgt ut til Music Norway’s Masterclass-program for låtskrivere og produsenter med studiosessions i London og Los Angeles i løpet av høsten. Flere av de mest suksessrike produsentene i verden har derfor produsert på låtene hennes. Andresingelen "Seventeen" ble sluppet i mars, og Una har siden brukt tiden til å skrive mer musikk. Nå er hun klar med ny singel og ser frem til å gjøre låtene for fans med sitt splitter nye band.  

The Killers til Telenor Arena

Det amerikanske rockebandet The Killers tar med seg sin Wonderful Wonderful Tour og kommer til Telenor Arena 23. februar 2018.

Billetter er i salg på Tickemaster fra 22. september.

The Killers slipper sitt femte studioalbum, deres første på fem år, førstkommende fredag. Albumet er produsert av Jacknife Lee og spilt inn i bandets eget Battle Born studio i Las Vegas, og i Jacknife's studio i Los Angeles.

Wonderful Wonderful er bandets mest fremtidsrettede album, men i kjent The Killers stil som gjør dem til et av verdens største og elskede rockeband.

Deres forrige album, Battle Born fra 2012, gikk til nummer to på den offisielle albumlisten her hjemme. Oppfølgeren, Day & Age fra 2008, toppet listen mens deres monster-hit “Humans” toppet singellisten.

I februar kan du oppleve bandet og deres forrykende liveshow i Telenor Arena.

Ny single fra Ida Jenshus

I dag slipper Ida Jenshus den nye singelen ”Greatest Love”. Låten produsert av Jenshus selv, og skrevet i samarbeid med J.D. Souther (Eagles, Linda Ronstadt).

 

Singelen er hentet fra albumet ”Two Worlds”, som ventes i oktober.

"Greatest Love” reflekterer lydbildet på det kommende albumet, som er mer nedstrippet enn før. Låten, tekstene og stemmen min er mer i sentrum enn tidligere. Jeg har aldri vært så spent før et låtslipp før. Det er både spennende og skremmende å dele noe så personlig og selvutleverende som denne sangen”, foreller Jenshus.

 

Etter albumslippet legger Jenshus ut på Norgesturné, og tar turen innom følgende steder: 

23. september – Soknadal Musikkfestival

10. november – KulturYkirken, Holmestrand

11. november – Munkehaugen, Arendal

15. november – Drammen teater

17. november – Oslo Konserthus

18. november – Otta Kulturhus

19. november – Olavshallen, Trondheim

22. november – Elverum kulturhus

24. november – Brenneriet, Smøla

25. november – Gamle Kulturhuset, Molde

Niall Horan debuterer med soloalbum

Niall Horan er i dag klar med sin nye singel "Too Much To Ask". Låten blir å finne på hans første soloalbum Flicker som slippes 20. oktober.

"Too Much To Ask" er den første låten Niall begynte å skrive på da han startet prosessen med debutalbumet for ett år siden. Låten er skrevet i samarbeid med Jamie Scott og produsert av Greg Kurstin, som også produserte "My Town".

For tiden er han på Flicker Sessions 2017 Tour og spilte nylig i Stockholm for et utsolgt Annexet i Globen. 

Horan har solgt over 70 millioner album med One Direction. Som soloartist slapp han låtene "This Town" og "Slow Hands" som har solgt til platina i flere land. Sistnevnte singel gikk #1 i 44 land, har streamet over 820 millioner og har blitt utropt til en av "Best Songs Of 2017 So Far" av Billboard.

Hittil i år har han mottat priser som People’s Choice, Teen Choice, Radio Disney Music og iHeartRadio MMVA awards.