Nyheter

Catchy sommersingel fra jens

Hello, I’m jens

 

Nei, vent. Hva er det jeg sier? Vi har jo krysset veier før. Uansett, mitt navn er fremdeles jens (kun små bokstaver), og går forhåpentligvis enda under de tre C’ene – catchy, cool og current. Jeg er også tilbake med en splitter ny «jam». Jeg vet hva du tenker; og sangen er ikke en tolkning av en populær Carly Rae Jepsen-sang, selv om jeg leker rundt med hennes forhåpentligvis-ikke-varemerkede uttrykk. Min andre singel heter «Call You», og den er tilgjengelig overalt 8. juni.

 

Uten å bli for personlig; «Call You» handler om et forhold jeg var i, hvor jeg innså at jeg ikke lengre hadde følelser for kjæresten min. Selv om jeg var den som gjorde det slutt, tok det ikke lang tid før jeg startet å savne henne. Sangen beskriver hvordan jeg følte: å bli dratt i forskjellige retninger, inn og ut av følelser og være uenig med meg selv. En del av meg ville kontakte henne igjen, men en annen ville at jeg skulle holde meg unna. Typisk, ikke sant? Ikke bekymre deg. Låten er ikke så deprimerende som teksten ovenfor. Den er faktisk ganske dansbar og oppløftende!

 

Det er helt sykt å tenke på at debutsingelen min, «Mixtape», ble mottatt så bra som den gjorde. Beklager, jeg er nødt til å skryte litt av meg selv, men den kom faktisk på viral-listen i Sverige og Danmark, samt toppet viral-listen i Norge. Min mor kommer enda ikke over å høre stemmen min på radioen.

 

Så, til vi møtes igjen. Ha en fantastisk sommer, og spill sangen min 😊

Videoen kan du se HER.