Nyheter

OnklP & De Fjerne Slektningene - Slekta fYRE - Nattings

Bak i en røykfull nightliner, et sted mellom Zurich og København, oppstod ideen om OnklP & De Fjerne Slektningene. Et vellykket samarbeid mellom OnklP og Oslo Ess gav gutta smaken på å skape mer musikk og røverhistorier.

Med produsent og gitarist Johan Larsson, trommis Tommy Manboy (Turbonegro), bassist og vokalist Knut Oscar Nymo, gitarist og vokalist Åsmund Lande (Oslo Ess), keyboardist Simen Stensland og rapper OnklP, var line-up’en komplett og absolutt ingen trommehinner eller pikehjerter kan være trygge.

Fyre år etter i den samme røykskadene nightlineren, et sted mellom Stavanger og Bergen, sitter fortsatt OnklP & De Fjerne Slektningene. Det vellykkede og kritikerroste samarbeidet har ført til skivene «Slekta I», «Slekta II» og «Slekta III» med hits som «Styggen På Ryggen», publikumsfavorittene «Panderosa», «Myk Landing», og First Lady-hyllesten «Endelig Hjemme».

 

 

HØR "Slekta fYRE - Nattings" HER

Nå, nøyaktig fire år etter debutalbumet, er det klart for «Slekta fYRE». Albumet slippes i to deler, henholdsvis «Mornings», som ble sluppet 2. mars, og «Nattings» 11. mai, med hits og svisker jevnt fordelt på begge delene.

 

Som gjester på skiva har gruppen fått med seg gjester som Pant fra raptrioen Herreløse, Maciek fra rockebandet Kvelertak og selvfølgelig OnklPs trofaste våpendrager og partner-in-crime Jaa9.