Nyheter

Shawn Mendes til Oslo Spektrum

Den kanadiske superstjernen Shawn Mendes kommer tilbake til Norge og Oslo Spektrum 13. mars 2019.

Multitalentet Shawn Mendes har de siste årene hatt en eventyrlig suksess. Han startet å poste videoer på Vine og ble raskt oppdaget av Andrew Gertler som signerte han til Island Records. Like etter slapp han singelen "Life Of The Party" som gjorde han til den yngste artisten til å debutere på topp 25 på Billboard.

I 2015 gikk debutalbumet Handwritten, som inneholder megahiten "Stitches" rett til topps på listene i både USA og Canada. Oppfølgeralbumet Illuminate, som han slapp i 2016, var en like stor suksess og toppet de fleste listene verden over. 

Han har med sin musikalske begavelse og låtskrivertalent blitt hyllet verden over og har kapret oppmerksomheten til både yngre og eldre fans, samt noen av de største personlighetene innen popmusikken. 

Shawn har blitt kåret til en av de mest innflytelsesrike menneskene under 30 av Forbes magazine, ved flere anledninger vært på Time Magazines liste over de "100 most influental people in the world" og han er den yngste artisten til å nå 1 milliard streams.

Det siste året har han jobbet med ny musikk og i mars slapp han singlene "In My Blood" og "Lost In Japan" fra det kommende selvtitulerte albumet som slippes 25. mai. Shawn har selv sagt at dette er hans mest personlige album og at han har hentet inspirasjon fra Justin Timberlake. 

Shawn Mendes er godt kjent for sine storslagne show, fantastiske stemme og unike tilknytning til fansen. Det blir definitivt en minnerik opplevelse når en av verdens største stjerner inntar Oslo Spektrum 13. mars 2019. 

Billetter er i salg tirsdag 15. mai fra klokken 10:00.