Nyheter

Hello, I’m jens.

Jeg vet hva du tenker: enda en artist som bruker det norske navnet sitt, men legg merke til at det er kun små bokstaver!

 

Uansett, mitt navn er jens og jeg er oppvokst på en øy utenfor den regnfylte byen Bergen. Å lage indie rock-musikk var liksom min greie når jeg var ung. Jeg var til og med medlem i et fuzz pop-band med mine barndomsvenner, og rocket mange av de dunkle klubbscenene i byen. I løpet av årene ble jeg skikkelig forelsket i popmusikk, og gikk sakte men sikkert fra stage diving til å skrive i stil med Charlie Puth (.. eller for alt jeg vet stage diver han allerede?).

 

Du kan vel beskrive min musikalske stil med de tre C’ene – «catchy», «cool» og «current». Det er ihvertfall det plateselskapet mitt forteller meg. Om du må sette meg i en boks, kan du plassere meg ved siden av Charlie Puth, Neiked, Youngr og Justin Timberlake (post-Disney, selvsagt). I all ærlighet ønsker jeg helst å holde meg utenfor boksen.

 

13. april slipper jeg min feel-good debutsingel «Mixtape». Jeg håper at du blir overveldet av nostalgi, retrovibber og at du kun vil kjenne på gode følelser. Følg med – jeg har så mye mer å vise frem til deg i løpet av 2018. "Mixtape" er forresten addet på P3.

 

 

 

HØR "MIXTAPE" HER

 

 

Håper du liker den. Ha det!