Nyheter

Niall Horan tar med seg Julia Michaels til Oslo

Niall Horan skal spille sin første solokonsert i Norge på Sentrum Scene 24. april og tar med seg popkometen Julia Michaels som special guest.

Om to uker slipper Niall Horan debutalbumet «Flicker», som blant inneholder den nye singelen «Too Much To Ask» og suksesslåtene «Slow Hands» og «This Town».

«Too Much To Ask» er den første låten Niall begynte å skrive på da han startet prosessen med debutalbumet for ett år siden. Låten er skrevet i samarbeid med Jamie Scott og produsert av Greg Kurstin, som også produserte «My Town».

Horan har solgt over 70 millioner album med One Direction. Som soloartist slapp han låtene «This Town» og «Slow Hands» som har solgt til platina i flere land. Sistnevnte singel gikk #1 i 44 land. Hittil i år har han mottatt priser som People’s Choice, Teen Choice, Radio Disney Music og iHeartRadio MMVA awards.

Med som special guest er selveste Julia Michaels! Det amerikanske låtskriveresset har slått gjennom med et brak med superhiten «Issues» som har blitt streamet rundt 420 millioner ganger på Spotify.

Billetter i salg fredag 13. oktober kl. 09.00.