Nyheter

Travelle & BAD HABITS slipper musikkvideo

I dag var det premiere på Travelle & BAD HABITS nye musikkvideo på www.730.no. Musikkvideoen tar for seg en person som er oppslukt i sin egen verden.

I musikkvideoen til ”Wasted On You” kan man se Travelle bevege seg gjennom et landskap, oppslukt i sin egen verden. Seeren observerer de flotte omgivelsene han omgir seg med, mens hovedpersonen selv har på seg VR-briller og er i en verden av virtual reality.

Videoen dekker tidsriktige referanser til moderne teknologi og virkelighetsflukt.

Se videoen HER.

 

”Wasted On You” ble sluppet i juni og har siden strømmet over 320 000 ganger. Låten handler om en intens forelskelse hvor man føler man har mistet kontrollen over seg selv. 

Travelle fikk en kickstart på produsentkarrieren med debutsingelen "Nobody Else" som ble sluppet høsten 2016, låta gikk helt til førsteplass på Spotify’s Viral 50-liste i USA, og har så langt over 2 millioner avspillinger i tjenesten. Siden den gang har 21 år gamle Kristoffer Björntvedt fra Jørpeland skrevet flere låter, gitt ut singelen «The Jungle» og «Diving» og spilt på Den Store Sommerfesten i Stavanger, sammen med navn som Justin Bieber og Martin Garrix.