Nyheter

Astrid S slipper musikkvideo

I dag slipper Astrid S musikkvideoen til sin nyeste singel «Such A Boy» med Herman Tømmeraas fra TV-serien Skam.

Musikkvideoen, som hadde premiere på velkjente The Fader i dag, ble spilt inn på en rekke forskjellige steder rundt i Stockholm. Videoen presenterer budskapet i teksten til «Such A Boy» gjennom Astrid S og Herman Tømmeraas sitt unike samspill. Videoen er live på YouTube klokken 15:00.

- Jeg har gledet meg veldig til å gi ut denne musikkvideoen. Det var utrolig gøy å kunne jobbe med de samme folkene som jeg gjorde på musikkvideoen til Hurts So Good igjen. Og jeg føler at vi fikk frem budskapet i teksten til sangen i denne musikkvideoen. Jeg og Herman hadde det veldig gøy på sett og jeg er veldig glad for at han ville være med på videoen, sier Astrid S.

- Astrid er en av de beste artistene vi har i Norge, spør du meg . Hun er også en god venninne. Siden vi ble venner, har vi tullet med at vi må jobbe sammen på et tidspunkt. Jeg er så glad for at vi kunne gjøre det i denne musikkvideoen! Vi hadde det fantastisk hele helgen gjennom innspillingen, og jeg håper jeg kan jobbe med Astrid igjen, forteller Herman Tømmeraas.

Musikkvideoen er regissert av Andreas Öhman og produsert av Naïve.

«Such A Boy» er co-skrevet av Astrid S og Cass Lowe, og har hatt stor suksess siden den ble sluppet på hennes siste EP «Party´s Over» den 30. juni. Låten ble listet på Spotify´s New Music Friday-spilleliste verden over med over elleve topp 5-plasseringer. I skrivende stund har låten strømmet over 1,8 millioner ganger. Låten ble også «Ukas låt» på NRK P3 forrige uke, samt listet på svenske P3.