Nyheter

Ylva med en nydelig akustisk versjon av "Her"

I løpet av det siste halve året har Ylva sluppet sine egne originale singler som «Hear You Sing» og «Her», og musikken hennes har streamet 4 millioner ganger på Spotify. I dag slipper hun en akustisk versjon av "Her".

 

HØR "HER (AKUSTISK)" HER

 

«Her» er blant annet skrevet av Negin Djafari, som også medvirker som låtskriver på Snakehips – Don’t Leave, samt låter for Fifth Harmony, M.O og Miley Cyrus.
 

Sørlandsjenta Ylva Olaisen var bare tre år gammel da hun sa hun skulle bli en stjerne første gang. Det var allikevel ikke før hun var elleve år at hun virkelig fant sitt talent for sang. Fem år etter er hun signert av Universal Music, og høsten 2016 sang hun seg helt til finalen i musikkonkurransen The Stream.

 

16-åringen imponerte alle med sin mørke, særegne stemme og sterke tilstedeværelse på scenen. Hun er inspirert av jazz, r&b, pop og soul og artister som Adele og Beyoncé står hennes hjerte nær. I løpet av det siste halve året har Ylva sluppet sine egne originale singler som "Her" og «Hear You Sing», og musikken hennes har streamet 3 millioner ganger på Spotify.

 

Ylva har de siste månedene vært i en rekke skrive- og studiosessions i Stockholm, Oslo og København, og utviklet seg ytterligere som låtskriver og artist. Vi kan forvente mange sterke låter fra det unge talentet med den store stemmen i tiden som kommer.

 

Sonny Alven "Too late to love me" feat. Ylva, ble sluppet 24. Mars. Denne er listet på P3 og de fremførte låten live på TV2 Senkveld på releasedag. Hun har også sluppet en akustisk versjon og Rytmeklubben remix av "Hear you sing" den siste måneden.  

 

I dag, 21. april slipper Ylva en akustisk versjon av "Her".