Nyheter

Kaprer Freddy Kalas sommeren igjen?

Fredrik Auke, bedre kjent under artistnavnet Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm. Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre glede - gjennom sine folkelige tekster og allsangsvennlige melodier. Med over 150 millioner streams på Spotify – inkludert to av de 10 mest streamede låten i Norge i 2016 – vil mange påstå at han har klart nettop det.

 

Nå er er Freddy Kalas klar med ny allsanglåt ”Gjøre Ingenting”

«Låta kom til meg da jeg var i Thailand og ja, gjorde ingenting hehe. Den handler om å ikke ta alt så seriøst, nyte livet og være tilstede. Banalt og klisje kanskje, men mye sannhet i det».

 - Freddy Kalas

 

 

HØR "GJØRE INGENTING" HER

 

Freddy ble lidenskapelig opptatt av musikk i ung alder. Som tolvåring begynte han å skrive egne tekster og gjorde seg lokalkjent ved å spille på skoleavslutninger og andre arrangementer i nærområdet.

 

I 2014 ble han en del av Sky Agency-familien (Broiler, Seeb m.flere) og sammen har de tatt festen til nye høyder. Allerede fra første låt – ”Pinne for landet” (2014) - tok lytterne han godt i mot. Siden den gang har det gått slag i slag med bl.a. den nye juleslageren ”Hey Ho” til energiske ”Feel Da Rush” og sommerhiten ”Jovial”. Sistnevnte låt gjorde ”jovial” til det mest søkte ordet på google i Norge i 2016.

 

Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert som ”årets låt” hos Spellemann (2016) m.m. Live gjør han stor suksess med utsolgte konserter land og strand, både i Norge og Sverige.

 

Alt ligger med andre ord til rette for at Freddy Kalas skal videre befeste sin posisjon som allsangskongen og Sjefen for fest i 2017.