Nyheter

Stjerneskuddet Ezzari slipper debutsingelen "Ikke noe press"

Bare 18 år gammel har stjerneskuddet Ezzari (Adam Ezzari) fra Hauketo i Oslo skapt en hype rundt seg. Hans to uoffisielle remixer, "Blå lapper" og "Engler", har plassert han på kartet som et talent man skal se opp for i 2017. Ezzari er selve symbolet på en ny generasjon rappere med viktige ting på hjertet, og unggutten signerte nylig med Universal Music. 

 

- "Ikke noe press" er en låt jeg skrev som handler om en periode jeg har vært i, hvor jeg følte mye press fra mange kanter. Å gå 3. året på videregående samtidig som jeg jeg fant musikken, hvor det er nesten det eneste jeg tenker på og vil gjøre, har ikke vært så lett. Når det begynte å skje ting med musikken og ting begynte å gå oppover ,følte jeg at jeg måtte følge opp og kjøre på mens folk hadde øynene oppe for meg. Foreldrene mine ønsker også at jeg skal fokusere mer på skolen, og jeg føler også press fra den siden. Ellers er det mye å tenke på i tenårigslivet, det er mye som skjer, mye å gjøre og mange valg å ta. Skole, venner, uvenner og hva man vil bruke livet sitt på.  På «Ikke noe press» er alle disse følelsene samlet." - Ezzari

 

 

HØR EZZARI - "IKKE NOE PRESS" HER

SE MUSIKKVIDEOEN TIL "IKKE NOE PRESS" HER

 

 

"Ikke noe press" er produsert av 169 (Drake, Santan Dave, Stormzy). Ezzari om samarbeidet:

"169 er en produsent jeg har stor respekt for og han har jobbet med noen av verdens største artister. Å få muligheten til å jobbe med han er helt fantastisk og han er veldig dyktig! Han snakker jo ikke norsk, men det hadde ingen ting å si, samarbeidet gikk veldig bra og vi lagde to låter på to dager! Vi har fortsatt kontakt via internett og vi kommer garantert til å jobbe sammen igjen i fremtiden!".

 

Ezzari er også å finne i NRK serien SKAM, hvor han spiller Adam Malik.