Nyheter

Første låt ute fra Gatekunst 6!

"Liten Sirkel" er den første låten fra den sjette runden av ungdomsprosjektet Gatekunst, og gjestes av unggutta Ezzari, Turab & Satilmis. Låten er produsert av Leif Inge Fosen, og Turab. 

Låta omhandler tema som er svært relevant for dem alle nå som de begynner å bevege seg inn i musikkbransjen, at det er viktig å holde sirkelen sin liten og at man ikke skal bli bitt av slangene der ute. Tematikken passer godt inn i Gatekunst, som har stort fokus på å gi ungdom den kunnskapen de trenger for å unngå fallgruver. Låten var dermed den perfekte start på årets utgave av Gatekunst.

 

 

HØR "LITEN SIRKEL" HER

 

 

Mer om Turab, Satilmis & Ezzari:

Turab er som Gatekunst-veteran å regne da han har vært med helt i fra starten, men siden sist har han fått egne ben å stå på via en rekke utgivelser & radiolistinger (via låter som "Ukedager" og "Shawty" med Satilmis). 

Satilmis er en 17år gammel rapper fra Sjetten som har en del buzz via låter som "Flow Check" og "I.T.P.D" (begge produsert av Sondre Haftorsen), samt den offisielle remixen av svenske Jireels "Här & Nu" med YOMi BAi$A. 

Ezzari avsluttet 2016 med å sette nettet i brann med debut-låtene/videoene "Blå Lapper" og "Engler", og startet 2017 med å signere med Universal Music og spille på by:Larm.

 

 

Mer om GatekunstProsjektet:

GatekunstProsjektet har tidligere blitt årlig arrangert i regi av hiphop-kollektivet Forente Minoriteter, som er et kompetansesenter for ungdom og de som arbeider med ungdom. Målet med prosjektet er å gi unge talenter en reell læringsarena der kan få oppleve hvordan det er å være artist i den virkelige verden. Utgangspunktet er alltid ungdommenes egne interesser, drømmer, talenter og ressurser, og GKP tilbyr veiledning og inspirasjon til ungdommene som får erfaringer, kunnskap og nettverk. Veiledningen skjer i form av workshops der ungdommene samarbeider med kjente og etablerte artister som fungerer som mentorer og rollemodeller. 

I den 6 utgaven av prosjektet er det stort fokus på å pushe de unge talentene i større grad enn tidligere og samtidig hente tilbake artister som tidligere var en del av Gatekunst, som mentorer. Mentorene plukker ut talenter og hjelper de med studioprosesser, øving mot konsert og tanker rundt artistisk profil. Sluttresultatet er en plateutgivelse og en konsert der artistene og de unge talentene opptrer sammen, samt en 10 episoders serie som vil vise frem alle prosesser som foregår gjennom prosjektet. Med GKP ønsker vi å fremme originaler og bidra til en mangfoldig kultur innenfor underholdningsbransjen.

 

Sjekk ut Digster sin Gatekunst spilleliste i Spotify HER.
Følg spillelisten for å holde deg oppdatert på tidligere og de kommende utgivelsene fra Gatekunst 6.