Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Una Sand

Una Sand slipper første singel fra debut-EP

I dag er låtskrivertalentet Una Sand klar med første singel fra sin kommende EP. «My Cherie Amour (feat. JAYLIEN)» ble skrevet i Los Angeles med Paul Phamous og handler om å ha elsket noen blindt.

 

21 år gamle Una Sand debuterte som soloartist i 2016, men hun hadde allerede vært i bransjen som låtskriver i flere år. Etter debuten som soloartist, har hun nå tatt et steg tilbake og funnet sin retning.

Inspirert av et mer urbant og R&B-basert lydbilde enn tidligere, slipper hun nå første singel fra debut-EP´en som er forventet i mai.

 

«My Cherie Amour» er en av mine personlige favoritter til nå. Den ble skrevet i LA for en stund siden og jeg har sett sykt frem til å få delt den med verden. Jeg skrev låten med min partner-in-crime Paul Phamous og JAYLIEN, som jeg er utrolig ydmyk og glad for at er med som feature med meg, sier Una Sand.

 

 

 

HØR "MY CHERIE AMOUR" HER

 

 

"My Cherie Amour" er en låt som handler om det å ha elsket noen blindt, og innse faktorer som gjør at du bare føler deg ferdig. Dette er bare starten på et veldig spennende år med mye musikk og jeg gleder meg sykt til å dele alt med dere, avslutter hun.

 

 

Om Una Sand 
21-åringen fra Oslo har laget musikk siden ti-års-alderen, og ble signert som låtskriver av den internasjonale forlagsgiganten SonyATV i 2015. Da gikk Una fortsatt på videregående, og måtte pendle mellom skole i Norge og skrivesessions i Amsterdam. Sand signerte så til Universal Music, og debuterte som artist med singelen «You&I» i september 2016. Samtidig ble hun, som eneste kvinne, valgt ut til Music Norway’s Masterclass-program for låtskrivere og produsenter, med studiosessions i London og Los Angeles i løpet av høsten. Flere av de mest suksessrike produsentene i verden har derfor produsert på låtene hennes. Andresingelen «Seventeen» ble sluppet i mars 2017, før «Wanderlust» ble sluppet samme høst. Una har siden brukt tiden på å skrive mer musikk i inn- og utland, og er nå klar med "My Cherie Amour"  som er første singel ut fra hennes kommende debut-EP.

Una Sand