Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds to Mars kommer til Oslo

Det flere ganger platina selgende bandet Thirty Seconds to Mars legger ut på Europa-turné i 2018 og tar turen til Oslo Spektrum 23. april.

Forslaget starter via livenation.no 12 oktober kl 10, mens det ordinære billettsalget starter fredag 13. oktober kl. 9.

Thirty Seconds to Mars er kjent som ett av verdens mest spennende liveband, noe de nok en gang beviste da de debuterte med sin nye singel live tidligere i år. De leverte en uforglemmelig opptreden under MTV Video Music Awards, hvor bandet spilte via ny banebrytende infrarød teknologi, gjestet av selveste Travis Scott. Dette var singelen «Walk on Water», som er den første låta fra gruppas kommende studioalbum. Bandet ble også nylig nominert til MTV European Music Awards i kategorien ’Best Alternative’, og prisutdelingen går av stabelen 12. november.

Thirty Seconds to Mars, som består av Jared Leto, Shannon Leto og Tomo Milicevic, har solgt over 15 millioner album og holder konserter for utsolgte arenaer og stadioner verden over. De har mottatt en rekke priser og utmerkelser i løpet av sin karriere, inkludert utallige MTV Awards, en Billboard Music Award og en Guinness World Record for den lengste turnéen i historien.

4. juli spilte bandet inn en dokumentar med tittelen «A Day in the Life of America», ved hjelp av 90 team i 50 stater, samt Washington DC og Puerto Rico. Prosjektet fanger en dag i livet i Amerika, og skal etter planen gis ut i 2018. For tiden jobber bandet med det etterlengtede femtealbumet, som også slippes neste år.

Thirty Seconds To Mars