Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Shawn Mendes

Norgesaktuelle Shawn Mendes med splitter ny låt

Rett før han skal ut på en verdensomfattende turné, slapp Shawn Mendes sin nye singel «There’s Nothing Holdin’ Me Back» i dag . Til Billboard forteller han at timingen ikke er tilfeldig:

"The minute I wrote this song I knew I wanted to get it out before my tour started, to give fans something new and fresh in addition to everything from Illuminate.  I can't wait to perform it on the tour, and for everyone to hear it.”

Låten er skrevet av Mendes i samarbeid med Scott Harris, Teddy Geiger og Geoff Warburton og er produsert av Geiger. Hør «There’s Nothing Holdin’ Me Back» her.

Mendes starter sin Illuminate-turné i Glasgow 27. april og kommer til å tilbringe store deler av året med å spille konserter i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og Australia. 19. mai spiller den kanadiske popstjernen i Telenor Arena utenfor Oslo.  

På få år har Shawn Mendes gått fra å poste korte videoer av seg selv på Vine til å bli en av verdens aller største popstjerner. Etter å ha blitt oppdaget på nettet, debuterte han med albumet «Handwritten» som gikk rett til topps på den amerikanske albumlista i 2015 og som også toppet listene i Norge.

I fjor slapp han albumet «Illuminate», som gikk til topps på albumlisten i Norge, USA og en rekke andre land verden over.

Mendes er den yngste artisten gjennom tidene som har nådd én milliard streams, blitt kåret til en av de mest innflytelsesrike menneskene under 30 år av Forbes Magazine og er en av de aller yngste artistene gjennom tidene som albumdebuterte med førsteplass på Billboard 200- listen. 

Shawn Mendes