Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Seeb

Første smakebit fra Seeb sin kommende EP – Cruel World

Etter nok et fantastisk fantastisk år, med OneRepublic-samarbeidet "Rich Love" som foreløpig høydepunkt, er produsenttrioen tilbake med nok en oppsiktsvekkende utgivelse. Den nye låta "Cruel World" gjestes av ingen ringere enn Skip Marley, og er første spor ut fra Seeb sin kommende EP. 

 

 

"På "Cruel World" har vi jobbet med Skip Marley. Det har vært en stor ære og opplevelse for oss alle. Når du blander hans varme og hjertelige beskjed til verden, med vårt nordiske og nesten arktiske lydbilde, skapte det en stemning vi nesten ikke hadde forventet i det heletatt i begynnelsen. Det er noe som representerer både lys og mørke, men fortsatt håp. På toppen av det hele, ar vi vokst opp med hans bestefar, Bob Marley. Du kan virkelig høre ekko av han i Skip sine tekster. Hovedbudskapet for oss i denne låten, er at selv om verden som den er i dag blir mørkere og mørkere, er det fortsatt "a million things to love". Det gjelder bare å se etter dem."

- Seeb

 

 

Hør "Cruel World" her

 

 

"On "Cruel World" I think we were able to connect and create something really meaningful. Seeb tracks have a way of capturing and transmitting musically just what I wanted to send lyrically, which is that message of fighting against injustice and spreading only love and positive vibes."

- Skip Marley

 

 

Etter å ha hatt globale monsterhits med remixene av Mike Posner's "I Took Pill In Ibiza» og Coldplay's "Hymn For The Weekend" og påfølgende Grammy-nominasjon av førstnevnte, stor suksess med egne låter, samt sluppet årets offisielle X-Games-låt og nye remixer med verdensstjerner som Ed Sheeran, David Guetta & Justin Bieber, Tove Lo, Shawn Mendes og Stargate, har den Oslo-baserte trioens produksjoner nå blitt streamet 2 milliarder ganger på Spotify. Seeb vant nylig NRJ Award Norge som "Årets internasjonale band" og er nominert til MTV Awards i kategorien "Best Norwegian Act".