Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Linda Vidala

Linda Vidala & KingSkurkOne med to remixer av Bængshot!

Rapper og produsent Linda Vidala og KingSkurkOne linket opp og hadde en studiosession sammen sent i 2016, med co-produsent Jørgen Ramm. Linda kom med beaten og Skurk kom spontant opp med hooket "Bængshot mafakka, er du hypp på å bli skækk eller?", som ble sommerens mest catchy linje! 

 

I dag slipper de to remikser av den populære låta, som har rukket å streame nesten 8 millioner ganger på Spotify.

 

På den første remiksen, har de fått med seg hele Norges OnklP og Bergens store sønn, Kamelen

Pål Tøien, bedre kjent som OnklP har etablert seg som en av Norges best kjente rappere. Han ble for alvor kjent for hele landet da han slapp "Styggen på ryggen", med Slekta.  

Den unge hiphop-myten Kamelen har smelt godt fra seg det siste året: Si Ingenting er for moderne rap-klassiker å regne og sommerhiten Beng Beng Beng gir allerede gjenklang i Bergensgatene.

 

Hør "Bængshot (OnklP & Kamelen Remix) HER

 

På den andre remiksen, har de krysset landegrensene og fått med seg den svenske pop-prinsessa Silvana Imam og den talentfulle Linda Pira.

Den svenske artisten, Silvana Imam, debuterte i 2013 med albumet "Rekviem". Hun mottok prisen for "Årets artist" på svenske Grammis i 2015. Hun har mottatt flere svenske priser for årets tekstforfatter, årets homo og har mottatt Guldmicken på den svenske P3 Gull for beste live-artist.

Linda Pira ble først kjent i Sverige da hun gjestet Stor sin "Rom Och kush". Sommeren 2013 slapp hun debutsingelen "Bang Bang/Bäng Bäng". Men det var med singelen "Knäpper mina fingrar remix" med Rawda, Vanessa Falk, Julia Spada, Joy, Sep, Rosh, Kumba og Cleo hun tok landet med storm. Hun ble kåret som "Årets Nykommer" på Svenske Grammis i 2014.

 

Hør "Bængshot (Silvana Imam & Linda Pira Remix) HER

 

 

I går kveld opptrådde Linda Vidala og KingSkurkOne med hele gjengen og hadde premiere på P3 Gull! Se showet HER

 

Linda Vidala