Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Linda Vidala

Linda Vidala flasher med Fjernlys

Hun fikk hele landet til å synge om å bli “skækk”. Fjoråret var et begivenhetsrikt år for Linda Vidala som sammen med KingSkurkOne gjorde braksuksess med den Spellemannsnominerte singelen "Bængshot". Nå kommer den nye låta “Fjernlys” som handler om å skille seg ut fra de andre i tåka.

 

- “Fjernlys er en metafor for musikken min. Musikk har blitt veldig tåkete, vi er mange som driver med dette og det er lite som skiller seg ut. Derfor føler jeg vi alle flasher med fjernlysa for å se og bli sett” 

- Linda Vidala

 

 

 

HØR "FJERNLYS" HER

 

 

 

Fjernlys ble til etter at Universal sendte Linda i en studiosession med Jeff Roman i Stockholm. Jeff, en av Sveriges mest ettertraktede produsenter om dagen, er produsenten bak bl.annet artisten Jireel (Cataleya, Snap, Man Of The Year) som stakk av med årets artist under P3guld i  og årets artist på Grammisgalan Sverige tidligere i år.

 

"Linda Vidala är en smidig och bestämd artist som vet vad hon vill ha. Jag är glad att vi fick till en banger under dom två korta sessions vi hade. Det visar bara vilken drivkraft hon har!” 

- Jeff Roman

 

 

Ideen til teksten datt ned mens Jeff lagde beaten i studio en søndags ettermiddag. Derifra, var det effektiv jobbing.  

“Jeg skulle hjem mandag kveld, og endte med å skrive til klokkato på natta for å ha låta klar til innspilling dagen etter. Vi rakk faktisk å spille inn hele to låter før jeg satt på flyet hjem igjen. 

Det er rart hvordan jeg etter fjoråret ble synlig for én låt og plutselig ble “Bængshot-Linda”. Jeg føler at jeg er så mye mer, og nå er jeg hypp på å vise andre sider av musikken”.

- Linda Vidala 

 

 

 

Linda Vidala