Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Johnossi

Johnossi med nytt album

I dag lanserte den svenske rockeduoen Johnossi sitt mest ambisiøse prosjekt til nå i karrieren, albumet «Blood Jungle». Albumet, som lanseres over hele verden, signaliserer et nytt kapittel i karrieren til svenskene.

De har kombinert sin energiske rock med pop- og urbanekspertisten til produsentene Astma & Rocwell, som tidligere har jobbet med Karpe Diem, i et moderne album som likevel er typisk Johnossi. Denne gangen har de også samarbeidet med låtskrivere som Joakim Berger, Salen Al Fakir og Vincent Potare.

Albumet inneholder blant annet låtene «Air Is Free», «Weak Spots», «Tall Dark Man» og singelen «Hands» som er listet på en rekke radiostasjoner i Europa.

Johnossi består av gitarist John Engelbert og trommis Oskar "Ossi" Bonde og har siden det selvtitulerte debutalbumet i 2005 blitt et av Sveriges mest innflytelsesrike band. De har tidligere turnert og varmet opp for storheter som Green Day, Lykke Li og Mando Diao.

Flere av duoens singler har solgt til platinum i Sverige og blant annet vunnet Grammis-prisen for årets gruppe og to P3 Guld-priser i samme kategori.

Bandet, som er kjent for sine fantastiske live-shows, skal spille på Rockefeller i Oslo 16. mars.  

Johnossi